آموزش نصب xp بعد ازvistaبراي نوت بوک هايي که از هارد ساتا استفاده ميکن
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
amir_us_20,
لطفا ار ارسال پست متوالي خودار کنيد
در Device Manager قسمت IDE ATA/ATAPI Controller ميتونيد نوع چيپست رو ببينيد
reza-Dubai,
شما کار رو درست انجام داديد، مشکل به صدمه ديدن ديسک قبل يا بعد از رايت مربوطه، و يا اينکه ديسک مارک معتبري نبوده، مورد ديگهاي که ميتونه باشه، ويندوزي که شما استفاده کرديد ناقص بوده
البته با توجه به اينکه تمامي مواردي که درخواست شده مرتبط با درايورها هست، ممکنه چيپست ساتاي شما نياز به نسخهاي بالاتر از اين نسخهي IntelMatrix نياز داشته باشه
پس بررسي کنيد ببينيد ديسک اوليه ويندوزي که استفاده کرديد مشکلي نداشته باشه (نسخه سرويس پک ترجيحا SP2 باشه)
از ديسک خام معتبري استفاده کنيد و با سرعت متعارف 24X رايت کنيد
عمليات رو مجددا تکرار کرده و سپس رايت کنيد
لطفا ار ارسال پست متوالي خودار کنيد
در Device Manager قسمت IDE ATA/ATAPI Controller ميتونيد نوع چيپست رو ببينيد
reza-Dubai,
شما کار رو درست انجام داديد، مشکل به صدمه ديدن ديسک قبل يا بعد از رايت مربوطه، و يا اينکه ديسک مارک معتبري نبوده، مورد ديگهاي که ميتونه باشه، ويندوزي که شما استفاده کرديد ناقص بوده
البته با توجه به اينکه تمامي مواردي که درخواست شده مرتبط با درايورها هست، ممکنه چيپست ساتاي شما نياز به نسخهاي بالاتر از اين نسخهي IntelMatrix نياز داشته باشه
پس بررسي کنيد ببينيد ديسک اوليه ويندوزي که استفاده کرديد مشکلي نداشته باشه (نسخه سرويس پک ترجيحا SP2 باشه)
از ديسک خام معتبري استفاده کنيد و با سرعت متعارف 24X رايت کنيد
عمليات رو مجددا تکرار کرده و سپس رايت کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Re: آموزش نصب xp بعد ازvistaبراي نوت بوک هايي که از هارد ساتا اس
با سلام خدمت دوستان عزيز خصوصا آقا مهدي 1944
با راهنمايي شما xp رو نصب كردم خيلي ممنونم اما نتونستم همزمان كاري كنم كه 2 تا ويندوز يعني هم اكس پي وهم ويستا را داشته باشم تاپيك رو هم كامل خوندم حتي بعد از نصب اكس پي ويستا رو دوبار نصب كردم اما موقع روشن شدن مستقيم با ويستا بالا مياد اگه بتونيد راهنمايي نمايي كه چكار كنم ممنونت ميشم .
با راهنمايي شما xp رو نصب كردم خيلي ممنونم اما نتونستم همزمان كاري كنم كه 2 تا ويندوز يعني هم اكس پي وهم ويستا را داشته باشم تاپيك رو هم كامل خوندم حتي بعد از نصب اكس پي ويستا رو دوبار نصب كردم اما موقع روشن شدن مستقيم با ويستا بالا مياد اگه بتونيد راهنمايي نمايي كه چكار كنم ممنونت ميشم .

- تماس:
,
ويستا و XP رو در درايوهاي متفاوت نصب کرده باشيد مشکلي نخواهيد داشت، ويستا به صورت خودکار ديگر ويندوزهاي نصب شده رو شناسايي ميکنه، مگر اينکه ويندوز جديد رو در درايو ويندوز C نصب کرده باشيد و ويندوز XP هم در C باشه، و يا اينکه زمان نصب، ويندوز رو مجزا نصب نکرده باشيد و ويندوز XP رو به ويستا آپديت کرده باشيد
ويستا و XP رو در درايوهاي متفاوت نصب کرده باشيد مشکلي نخواهيد داشت، ويستا به صورت خودکار ديگر ويندوزهاي نصب شده رو شناسايي ميکنه، مگر اينکه ويندوز جديد رو در درايو ويندوز C نصب کرده باشيد و ويندوز XP هم در C باشه، و يا اينکه زمان نصب، ويندوز رو مجزا نصب نکرده باشيد و ويندوز XP رو به ويستا آپديت کرده باشيد
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 96 بار
- تماس:
سلام خدمت همه
دوستان عزیز. چند روز قبل یکی از اشناهای من روشی رو بهم پیشنهاد کرد که مشکل من رو حل کرد
دیگه نیازی به اینهمه راه و روش نصب نرم افزار های مختلف برای نصب ویندوز ایکس پی نبود
یه سری تنظیمات توی قسمت setup سیستم باید انجام بشه
بعد از رفتن به قسمت setup روی گزینه onboard device میریم
اونجا 2 تا گزینه هست
گزینه اول رو که flash madule هست رو روی of میذاریم و عوضش میکنیم
گزینه دوم رو هم که Sata operationهست رو روی گزینه ATA میذاریم بعد تنظیمات رو ذخیره میکنیم و بیرون میایم
به همین راحتی
الان میتونید هر کاری خواستین انجام بدین. میتونید فرمت کنید. میتونید فقط ایکس پی بزنید
البته من این روش روی سیستم دوستم اجرا کردم و جواب داد
فکر میکنم بهترین راه حل باشه
لطفا دوستان امتحان کنند و نتیجه رو بگن
دوستان عزیز. چند روز قبل یکی از اشناهای من روشی رو بهم پیشنهاد کرد که مشکل من رو حل کرد
دیگه نیازی به اینهمه راه و روش نصب نرم افزار های مختلف برای نصب ویندوز ایکس پی نبود
یه سری تنظیمات توی قسمت setup سیستم باید انجام بشه
بعد از رفتن به قسمت setup روی گزینه onboard device میریم
اونجا 2 تا گزینه هست
گزینه اول رو که flash madule هست رو روی of میذاریم و عوضش میکنیم
گزینه دوم رو هم که Sata operationهست رو روی گزینه ATA میذاریم بعد تنظیمات رو ذخیره میکنیم و بیرون میایم
به همین راحتی
الان میتونید هر کاری خواستین انجام بدین. میتونید فرمت کنید. میتونید فقط ایکس پی بزنید
البته من این روش روی سیستم دوستم اجرا کردم و جواب داد
فکر میکنم بهترین راه حل باشه
لطفا دوستان امتحان کنند و نتیجه رو بگن
کد نمایش پرچم کوچک:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

- تماس:
padshah جان
مقولهاي که شما عنوان کرديد متفاوت با موضوع بحث هست، در هارد ديسکهاي جديد حافظهاي فلش با سرعت بسيار بالا به عنوان بافر عمل ميکنه و کارائي هارد ديسک رو بالا ميبرهاين تکنولوژي در XP پشتيباني نميشه، در XP SP2 حتي SATA هم به درستي پشتيباني نميشه و دليل وجود اين تاپيک همين موضوع هست، يعني فراهم کردن امکان نصب XP در چنين لبتاپهايي، که عموما فلاپي درايو هم براي بوت و يا دادن اطلاعات ساتا ندارند، البته در XP SP3 اين مورد به شکل چشمگيري بهبود پيدا کرده و ديگه نيازي به اين کار براي اغلب ساتاهاي متداول ازجمله Intel نيست و فقط موارد محدودي که ممکنه در اين نسخه گنجانده نشده باشه رو نياز هست با اين روش نصب کرد
مقولهاي که شما عنوان کرديد متفاوت با موضوع بحث هست، در هارد ديسکهاي جديد حافظهاي فلش با سرعت بسيار بالا به عنوان بافر عمل ميکنه و کارائي هارد ديسک رو بالا ميبرهاين تکنولوژي در XP پشتيباني نميشه، در XP SP2 حتي SATA هم به درستي پشتيباني نميشه و دليل وجود اين تاپيک همين موضوع هست، يعني فراهم کردن امکان نصب XP در چنين لبتاپهايي، که عموما فلاپي درايو هم براي بوت و يا دادن اطلاعات ساتا ندارند، البته در XP SP3 اين مورد به شکل چشمگيري بهبود پيدا کرده و ديگه نيازي به اين کار براي اغلب ساتاهاي متداول ازجمله Intel نيست و فقط موارد محدودي که ممکنه در اين نسخه گنجانده نشده باشه رو نياز هست با اين روش نصب کرد

- سپاسهای ارسالی: 1216 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار
سلام
دست شما درد نکنه خیلی خوب بود
ولی من یه مشکلی دارم.
مدل دستگاه من vaio vgn-fz180e هست
من xp را نصب کردم بعد که ریست کرد مستقیماً رفت توی xp بعد من dvd ریکاوری را گذاشتم و repair کردم
حالا مستقیماً میره تو ویستا باید چی کار کنم که موقع روشن کردن دستگاه هر دوتا را نشون بده؟
در ضمن درایورهای دستگاه را از کجا میشه تهیه کرد؟
مثل اترنت و گرافیک و صدا و....
دست شما درد نکنه خیلی خوب بود
ولی من یه مشکلی دارم.
مدل دستگاه من vaio vgn-fz180e هست
من xp را نصب کردم بعد که ریست کرد مستقیماً رفت توی xp بعد من dvd ریکاوری را گذاشتم و repair کردم
حالا مستقیماً میره تو ویستا باید چی کار کنم که موقع روشن کردن دستگاه هر دوتا را نشون بده؟
در ضمن درایورهای دستگاه را از کجا میشه تهیه کرد؟
مثل اترنت و گرافیک و صدا و....

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
, nدوست عزیز شما باید برای dual boot کردن ویندوزتون از برنامه هایی که این کار رو میکنند استفاده کنید.....البته اگر حرفه ای باسید می تونید از دستور bcdedit در ویستا برای اینکار استفاده کنید....برای دانلود [External Link Removed for Guests]اینجا برید
برای دانلود درایور هاتون هم به لینک زیر برید
[External Link Removed for Guests]
برای دانلود درایور هاتون هم به لینک زیر برید
[External Link Removed for Guests]
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

جناب شهرام ممنون از راهنماییتون واقعاً سنگ تموم گذاشتید
ممنون
ممنون
با سلام و خسته نباشید
یه سوال تکراری : با نصب ویندوز Xp روی لپ تاپم مشکل دارم و پیغام خطای هارد رو دارم . از روش های شما هم استفاده کردم ولی نشد. به اندازه کافی هم سی دی Setup ویندوز ساختم ولی مشکلم حل نشده.
جهت اطمینان از کارهایی که انجام دادم می خواستم یک بار دیگه این سوال رو تکرار کنم.
مدل سیستم :hp Pavilion dv5-1124ca
مدل Raid:
AMD AHCI Compatibale RAID Controller
اگر میشه یک راهنمایی در مورد درایور ها Sata انجام بدهید.
یه سوال تکراری : با نصب ویندوز Xp روی لپ تاپم مشکل دارم و پیغام خطای هارد رو دارم . از روش های شما هم استفاده کردم ولی نشد. به اندازه کافی هم سی دی Setup ویندوز ساختم ولی مشکلم حل نشده.
جهت اطمینان از کارهایی که انجام دادم می خواستم یک بار دیگه این سوال رو تکرار کنم.
مدل سیستم :hp Pavilion dv5-1124ca
مدل Raid:
AMD AHCI Compatibale RAID Controller
اگر میشه یک راهنمایی در مورد درایور ها Sata انجام بدهید.

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
, دوست عزيز مشكل شما بايد توي درايور باشه.اين درايور رو من از سايت خود hp براتون پيدا كردم....با اين تست كنيد و نتيجه رو بگيد
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp39501-40000/sp39622.exe
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp39501-40000/sp39622.exe
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

ببخشید دوباره مزاحم میشم
به لینکی که داده بودید رفتم ولی فقط 3تا برنامه برای xp داشت که فقط 2تاش درایور بودند ولی من درایورهای گرافیک و اترنت و صدا را میخوام باید چی کار کنم؟
به لینکی که داده بودید رفتم ولی فقط 3تا برنامه برای xp داشت که فقط 2تاش درایور بودند ولی من درایورهای گرافیک و اترنت و صدا را میخوام باید چی کار کنم؟
با سلام خدمت استاد گرامی آقا شهرام
من همین الان لینک شما را دیدم و هنوز وقت تست آن را پیدا نکرده ام . من از لینک زیر جهت درایور ساتا استفاده کردم (Driver Motherboard Giga)
laptops-drivers.com/hp-laptop/how-to-install-xp-for-hp-pavilion-dv5z.html
ویندوز نصب شد ولی در یک دقیقه پایانی پیغام خطای Driver_Power Sate_Failure را میدهد. ویندوز بالا می آد و کار می کنه مشکلی هم با هارد و Raid Controller هم نداره فقط ویندوز Shutdown نمی تونه بشه یعنی با انتخاب Shutdown سیستم Restart میشده. در ضمن تو Device Manager هم Audio Defination BUS بعنوان دستگاه نصب نشده ظاهر میشود.
تمام درایور هایی که درسایتهای مختلف برای حل این مشکل ارائه شده را تست کردم ولی همچنان تو Device Manager به عنوان دستگاه ناشناخته وجود داره.
متشکر از راهنمایی شما.
من همین الان لینک شما را دیدم و هنوز وقت تست آن را پیدا نکرده ام . من از لینک زیر جهت درایور ساتا استفاده کردم (Driver Motherboard Giga)
laptops-drivers.com/hp-laptop/how-to-install-xp-for-hp-pavilion-dv5z.html
ویندوز نصب شد ولی در یک دقیقه پایانی پیغام خطای Driver_Power Sate_Failure را میدهد. ویندوز بالا می آد و کار می کنه مشکلی هم با هارد و Raid Controller هم نداره فقط ویندوز Shutdown نمی تونه بشه یعنی با انتخاب Shutdown سیستم Restart میشده. در ضمن تو Device Manager هم Audio Defination BUS بعنوان دستگاه نصب نشده ظاهر میشود.
تمام درایور هایی که درسایتهای مختلف برای حل این مشکل ارائه شده را تست کردم ولی همچنان تو Device Manager به عنوان دستگاه ناشناخته وجود داره.
متشکر از راهنمایی شما.