medis نوشته شده:
man ham riyazi khondam onam mahz vali bikaram
az ma riyazi khondeha kheyli kar bar miyad vali ta parti nabashe fayde nadare
سعی میکنم این تاپیک را به روز رسانی کنم و آرام آرام مطالبی را به اشتراک بگذارم.
[External Link Removed for Guests]"چرا باید برای مطالعه گرافیک کامپیوتری ریاضی را یاد بگیریم؟"
این شاید رایج ترین سوالی است که دانش آموزان در مورد گرافیک کامپیوتری بپرسید.
پاسخ بستگی به این دارد که تا چه عمقی می خواهید وارد این زمینه بشوید.
اگر شما مایل به شروع با استفاده از خرید برنامه های آماده گرافیکی دارید پس پاسخ من این است که شما احتمالا لازم نیست که میزان زیادی از ریاضیات بدانید.
اگر شما مایل به گذراندن دوره مقدماتی در گرافیک کامپیوتری هستید پس شما باید در بخش اول در جبر، مثلثات و جبر خطی مطالعه کنید.
اگر می خواهید برخی از روز را به عنوان یک پژوهشگر در گرافیک کامپیوتری سپری کنید پیشنهاد من آنست که شما باید آموزش ریاضیات خود را به یک فرایند مستمر در طول زندگی حرفه ای خود تبدیل کنید .
اگر شما به خصوص برای ریاضیات اهمیتی قایل نیست، آیا باز هم شانس کار در این زمینه هنوز وجود دارد؟
بله، چند بخش در گرافیک کامپیوتری بسیار با ایده های ریاضی مربوط نیست.
شما نباید تنها به خاطر اینکه در ریاضیات تبحر زیادی ندارید نباید تسلیم شوید.
این احتمال وجود دارد که شما کاری را پیدا کنید. در هر روی اگر شما تمایل به یادگیری ایده های جدید ریاضی داشته باشید آنگاه شما آزادی بیشتری در انتخاب موضوع پژوهش و کار در گرافیک کامپیوتری خواهید داشت.
هیچ پاسخ مطلقی به اینکه چه چیزی از ریاضیات در گرافیک کامپیوتری مهم است وجود ندارد. بخش های
مختلف در زمینه گرافیک کامپیوتری نیاز به روش های مختلف ریاضی دارد و علایق شما نسبت به برخی موضوعات به احتمال زیاد منجر به پیشرفت شما در بعضی بخش ها خواهد شد که ممکن است هرگز دیگران بدانجا دست نیابند. در پست های بعدی
تعدادی از بخش های ریاضیات که به اعتقاد من در گرافیک کامپیوتری مفید هستند شرح داده خواهد شد. نیازی نی
ست که شما در همه این بخشها تبحر داشته باشید تا تبدیل به یک پژوهشگر در زمینه گرافیک کامپیوتری شوید! به هر حال برخی از پژوهشگران ممکن است که نیاز به بخش هایی از ریاضیات را که نام خواهیم برد را احساس نکنند.
در پایان باید برای خواننده روشن باشد که انتخاب این عناوین از ریاضیات بستگی به سلیقه شخصی بنده دارد و احتمال آن وجود دارد که شما لیست متفاوتی از بخشهای دارای کاربرد از ریاضیات را از دیگر پژوهشگران گرافیک کامپیوتری بدست بیاورید.