زمینه های کاری در ریاضیات(مهم)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد رياضيات در سطوح و گرايشهاي مختلف به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 2625 بار
سپاس‌های دریافتی: 316 بار

زمینه های کاری در ریاضیات(مهم)

پست توسط khashayar1 »

با سلام
تو این تاپیک هر کی ریاضی خونده و در یه شغلی مشغوله بگه و توضیحاتی بده حتی اگه کسی در رشته دیگری کار کرده ولی لزوم ریاضیات را میبیند بگوید
من خودم ریاضی خوندم و خیلی دلم میخواد یه طوری با سازمان هوافضا یا صنایع دفاع همکاری کنم ولی راهشو نمیدونم. اگه کسی میتونه راهنمایی کند.تصویر
ممنونتصویرتصویر
فردوسی

ندانی که ایران نشست منست***جهان سر به سر زیر دست منست

امام خمینی

شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛
وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد.
از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند.
مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re: زمینه های کاری در ریاضیات(مهم)

پست توسط medis »

khashayar1 نوشته شده:با سلام
تو این تاپیک هر کی ریاضی خونده و در یه شغلی مشغوله بگه و توضیحاتی بده حتی اگه کسی در رشته دیگری کار کرده ولی لزوم ریاضیات را میبیند بگوید
من خودم ریاضی خوندم و خیلی دلم میخواد یه طوری با سازمان هوافضا یا صنایع دفاع همکاری کنم ولی راهشو نمیدونم. اگه کسی میتونه راهنمایی کند.تصویر
ممنونتصویرتصویر

man ham riyazi khondam onam mahz vali bikaram
az ma riyazi khondeha kheyli kar bar miyad vali ta parti nabashe fayde nadare
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 180 بار
سپاس‌های دریافتی: 411 بار

پست توسط omidr »

سلام. معمولا استفاده از رياضيات در ساير رشته ها و علوم به صورت شبيه سازي مدل و تجزيه و تحليل رفتاري است. من اطلاع دقيقي از كاربردها در هوا و فضا ندارم ولي ميدونم پژوهشكده هوا و فضا وابسته به وزارت علوم تعدادي زيادي از فارغ التحصيلان رشته رياضي را جذب كرده و هر سال سمينارهاي مختلفي برگزار ميكنند كه تعدادي از دانشجويان رشته هاي رياضي هم در اونها سخراني دارند. پيشنهاد مي كنم به وب سايت اونها مراجعه كنيد و از اين طريق پيگير موضوع باشيد. با احترام
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

پست توسط misam5526 »

در کشورهای غربی مثل آمریکا ریاضی شاخه های اقتصادی و حتی صنعتی (ناسا) زیادی داره ، ولی در کشور ما این وظایف به عهده رشته های مهندسی گذاشته شده!!
برای ریاضی محض فقط وفقط تدریس قابل تصوره در هر جای دنیا .
چون اساساً فلسفه ریاضی محض گسترش علم ریاضی از طریق تحقیق و آموزشه!
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط khashayar1 »

medis نوشته شده:
man ham riyazi khondam onam mahz vali bikaram
az ma riyazi khondeha kheyli kar bar miyad vali ta parti nabashe fayde nadare

سعی میکنم این تاپیک را به روز رسانی کنم و آرام آرام مطالبی را به اشتراک بگذارم.

[External Link Removed for Guests]

"چرا باید برای مطالعه گرافیک کامپیوتری ریاضی را یاد بگیریم؟"
این شاید رایج ترین سوالی است که دانش آموزان در مورد گرافیک کامپیوتری بپرسید.
پاسخ بستگی به این دارد که تا چه عمقی می خواهید وارد این زمینه بشوید.
اگر شما مایل به شروع با استفاده از خرید برنامه های آماده گرافیکی دارید پس پاسخ من این است که شما احتمالا لازم نیست که میزان زیادی از ریاضیات بدانید.
اگر شما مایل به گذراندن دوره مقدماتی در گرافیک کامپیوتری هستید پس شما باید در بخش اول در جبر، مثلثات و جبر خطی مطالعه کنید.
اگر می خواهید برخی از روز را به عنوان یک پژوهشگر در گرافیک کامپیوتری سپری کنید پیشنهاد من آنست که شما باید آموزش ریاضیات خود را به یک فرایند مستمر در طول زندگی حرفه ای خود تبدیل کنید .

اگر شما به خصوص برای ریاضیات اهمیتی قایل نیست، آیا باز هم شانس کار در این زمینه هنوز وجود دارد؟
بله، چند بخش در گرافیک کامپیوتری بسیار با ایده های ریاضی مربوط نیست.
شما نباید تنها به خاطر اینکه در ریاضیات تبحر زیادی ندارید نباید تسلیم شوید.
این احتمال وجود دارد که شما کاری را پیدا کنید. در هر روی اگر شما تمایل به یادگیری ایده های جدید ریاضی داشته باشید آنگاه شما آزادی بیشتری در انتخاب موضوع پژوهش و کار در گرافیک کامپیوتری خواهید داشت.

هیچ پاسخ مطلقی به اینکه چه چیزی از ریاضیات در گرافیک کامپیوتری مهم است وجود ندارد. بخش های
مختلف در زمینه گرافیک کامپیوتری نیاز به روش های مختلف ریاضی دارد و علایق شما نسبت به برخی موضوعات به احتمال زیاد منجر به پیشرفت شما در بعضی بخش ها خواهد شد که ممکن است هرگز دیگران بدانجا دست نیابند. در پست های بعدی
تعدادی از بخش های ریاضیات که به اعتقاد من در گرافیک کامپیوتری مفید هستند شرح داده خواهد شد. نیازی نی
ست که شما در همه این بخشها تبحر داشته باشید تا تبدیل به یک پژوهشگر در زمینه گرافیک کامپیوتری شوید! به هر حال برخی از پژوهشگران ممکن است که نیاز به بخش هایی از ریاضیات را که نام خواهیم برد را احساس نکنند.

در پایان باید برای خواننده روشن باشد که انتخاب این عناوین از ریاضیات بستگی به سلیقه شخصی بنده دارد و احتمال آن وجود دارد که شما لیست متفاوتی از بخشهای دارای کاربرد از ریاضیات را از دیگر پژوهشگران گرافیک کامپیوتری بدست بیاورید.
فردوسی

امام خمینی

شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛
وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد.
از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند.
مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط khashayar1 »

khashayar1 نوشته شده:

جبر و مثلثات در سطح دبیرستان احتمالا مهم ترین بخش از ریاضیات است که به منظور شروع گرافیک کامپیوتری باید یاد بگیرید. من هر روزه من نیاز به بدست آوردن یک یا چند مجهول از یک مجموعه ساده از معادلات دارم. همیشه نیاز به کار کردن با مثلثات ساده برای پیدا کردن طول یک ضلع از اشکال هندسی بر اساس دیگر اطلاعتی از طول و زاویه آن خواهم داشت. جبر و مثلثات از جمله مسایلی است که مشکلات روزانه گرافیک کامپیوتری را حل میکند..
اما چه چیز درباره هندسه ای که ما در دبیرستان یاد گرفتیم میتوان گفت؟ این ممکن است شما را شگفت زده کند، اما به هندسه دبیرستانی معمولا بهایی در حل مسایل گرافیک کامپیوتری داده نمی شود. دلیل این امر این است که آنچه از هندسه در بسیاری از مدارس تدریس میشود در واقع یک دوره در نحوه ساخت اثبات ریاضی است. با این که ساخت و ساز اثبات ریاضی قطعا یک ابزار فکری ارزشمند است، قضایا و اثباتهایی که از کلاس هندسه خود یاد میگیرید اغلب در گرافیک کامپیوتری مورد استفاده قرار نمیگیرد. اگر شما به دانشگاه در رشته ریاضیات مرتبط با دیگر شاخه ها ( از جمله گرافیک های کامپیوتری ) واردشوید، شما ممکن است خودتان را درگیر اثبات قضایای اینگونه ببینید، اما این به منظور شروع کار در گرافیک کامپیوتری لازم نیست.
اگر شما درک خوبی از جبر و مثلثات داشته باشید پس شما کاملا آماده برای شروع خواندن یک کتاب مقدماتی در گرافیک کامپیوتری می باشد. اکثر این کتابها شامل حداقل یک مقدمه به صورت مختصر به یکی دیگر از بخش های مهم از ریاضیات برای گرافیک کامپیوتری یعنی جبر خطی خواهد بود.
فردوسی

امام خمینی

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

در باب گرایش محض ...
مدل سازی بسیاری از پدیده های فیزیکی و علمی از جمله شبیه سازی ویروس HIV , میزان سائیدگی توربینهای موتور هواپیماها و موارد بسیار دیگری توسط همین شاخه انجام شده است. :-)
موفق باشید :razz:
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط khashayar1 »

khashayar1 نوشته شده:[External Link Removed for Guests]

ایده جبر خطی در تمام گرافیک کامپیوتری استفاده میشود. در حقیقت هر جایی که نیاز باشد اشیا هندسی را با تعدادی عدد نمایش دهیم مانند زمانی که مکان نقاط را با سه مولفه [FONT=Calibri][FONT=Calibri]     و [FONT=Calibri][FONT=Calibri]     و [FONT=Calibri][FONT=Calibri]     به عنوان یک شی ریاضی به نام بردار مشخص می کنیم. بردارها و اشیا ریاضی مرتبط با آنها یعنی ماتریس ها همیشه در گرافیک بکار میروند. بکار بردن زبان بردارها و ماتریس ها یک روش زیبا و هوشمندانه برای توضیح چرخش (گردش) یا جابجایی (انتقال) و یا بزرگمایی و کوچک نمایی (مقیاس دادن) در کنار دیگر فرایندها میباشد. جبرخطی معمولا به عنوان یک درس در دبیرستان و یا دانشگاه ارایه میشود. هر کسی که میخواهد در گرافیک کامپیوتری کار کند باید پایه مستحکمی در جبرخطی پیدا کند. همانطور که پیشتر هم گفته شد خیلی از کتابهای درسی در گرافیک پیش درآمد مناسبی در زمینه جبر خطی دارند. بنابراین برای درک اهمیت این بخش از ریاضی معمولا کافیست تا شما اولین درس در گرافیک را بردارید.

فردوسی

امام خمینی

Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط khashayar1 »

دانش حساب دیفرانسیل و انتگرال، بخش مهمی از گرافیک رایانه ای پیشرفته است. اگر شما قصد انجام تحقیقات در گرافیک را دارید، من به شدت به شما یک مطالعه پایه ای در حساب دیفرانسیل و انتگرال را توصیه میکنم. این درست است نه تنها به دلیل آن که حساب دیفرانسیل و انتگرال یک مجموعه ای از ابزارها است که اغلب در این زمینه استفاده می شود، بلکه به دلیل آنکه بسیاری از محققان مسایل و راه حل های خود را از زبان حساب دیفرانسیل و انتگرال توضیح میدهند. علاوه بر این، تعدادی از بخش های مهم ریاضی نیاز به حساب به عنوان یک پیش نیاز دارد. این یک بخش در ریاضیات علاوه بر جبر مقدماتی است که می تواند بیشتر درب ها را برای شما در گرافیک رایانه ای از نظر درک ریاضی در آینده باز کند.

[FONT=Times New Roman] 
[FONT=Times New Roman].   دیفرانسیل و انتگرال آخرین موضوعی است که اغلب در دبیرستان معرفی می شود و من به آن اشاره میکنم. موضوعاتی که در آینده مطرح خواهم کرد بیشتر در دوره های دانشگاهی درس داده میشوند.
فردوسی

امام خمینی

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

پست توسط aliamous »

با تمام این چیزهایی که درمورد ریاضیات و گرافیک نوشتید به شدت مخالفم. به نظرم اصلا وارد بحث گرافیک رایانه ای نشدید که واقعا چنین حرفهایی رو میزنید.تمام علم گرافیک کامپیوتر بر پایه ریاضیات هستش اما برای انجام پروژه ها ی گرافیکی نیازی به دونسنن آنچان از ریاضی نیست. ریاضیات در گرافیک فقط برای گسترش دهنده های تکنولوژی نرم افزار ها استفاده میشه نه کاربرها .
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط khashayar1 »

aliamous نوشته شده:با تمام این چیزهایی که درمورد ریاضیات و گرافیک نوشتید به شدت مخالفم. به نظرم اصلا وارد بحث گرافیک رایانه ای نشدید که واقعا چنین حرفهایی رو میزنید.تمام علم گرافیک کامپیوتر بر پایه ریاضیات هستش اما برای انجام پروژه ها ی گرافیکی نیازی به دونسنن آنچان از ریاضی نیست. ریاضیات در گرافیک فقط برای گسترش دهنده های تکنولوژی نرم افزار ها استفاده میشه نه کاربرها .

درود بر شما دوست عزیز. بله تا حدی با شما موافق هستم ولی نخست آنکه درک هندسه حتی به کاربر هم کمک میکند تا بهتر با گرافیک ارتباط بر قرار کند. در ضمن من صحبت از پژوهش گرافیک رایانه ای میکنم و ساخت نرم افزارهای مهندسی.

بله درست است تازه وارد حوزه گرافیک رایانه ای شده ام ولی به شدت علاقه مند هستم.

سپاس
فردوسی

امام خمینی

Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط khashayar1 »

[SIZE=150]

این بخش از ریاضیات، خواص و معادلات حاکم بر خمینه های هموار و رویه ها را مورد مطالعه قرار میدهد. اگر شما برایتان مهم باشد که چه برداری بر سطح هموار یک رویه عمود است ( راستاهایی که نقاط در آن جهت به سرعت از رویه دور میشوند، به کمک این جهت ها از جمله میتوان فاصله نقاط تا رویه را درک کرد همچنین به کمک این بردارها بازتاب نور و یا سایه زنی روی سطح مورد مطالعه قرار میگیرد ) یعنی بردار نرمال، دراینصورت شما دارید با هندسه دیفرانسیل کار میکنید. یکی از روشهای معمول در گرافیک برای ساختن یک رویه تغییر در خمیدگی یا انحنای روی سطح رویه است و این روش در هندسه دیفرانسیل توضیح داده میشود. اگر شما میخواهید با خم ها و رویه ها برای ساختن اشکال و اشیا گرافیکی استفاده کنید ( که در زمینه گرافیک مدل سازی نامیده میشود ) در اینصورت شما باید حداقل با مقدمات هندسه دیفرانسیل آشنا باشید. و حساب و دیفرانسیل و انتگرال چند متغیره حداقل پیشنیازی است که شما برای ورود به این بخش باید با آن آشنا باشید.
فردوسی

امام خمینی

ارسال پست

بازگشت به “رياضي”