صندلی داغ با حضور Negar.int...

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

صندلی داغ با حضور Negar.int...

پست توسط Mil@d »

متهم ردیف اول ما میلاد.ا یا همان کاربر Negar.int است که باید پشت میز محاکمه سنترال بنشیند.

سری اول سوالات بنده از ایشانبه شرح زیر است..البته میلاد نگران نباشد که حالا حالاها تا شنبه مهمان ما است و طولانی ترین مدت مهمان در صندلی داغ ایشان است!...سولات دیگری نیز خواهیم داشت :m:a سایر دوستان نیز سوالات خود را به صورت چند تایی مطرح نموده و در پست خودشان درج نمایند.

1.نام و نام خانوادگی و شهر محل تولد و زندگی وضعیت تاهل و سن و تحصیلات و شغل؟
2.معنی نام و نام خانوادگیت از نظر خودت چیه؟
3.از شهری که داری توش زندگی میکنی راضی هستی؟
4.تاهل بهتره یا تجرد...؟
5.آیا به رشته تحصیلیت علاقه داشتی؟
6.اگه یه دختر پسر بخوان ازدواج کنند چقدر قبل از ازواج باید همدیگرو بشناسند و به عبارت راحت تر دوست باشند؟
7.اسم معلم اول دبستانت؟
8.بدترین تنبیهی که شدی کی و چگونه بود؟
9.تیم محبوبت؟
10.بدترین نمره عمرت؟
11.بزرگترین تقلب زندگیت؟
12.رکورد حرف زدن با تلفن + کار با اینترنت+خوابیدنت چند ساعته؟
13.چقدر خودتو خوش شانس میدونی؟
14.از گذشته ات چقدر راضی و چقدر پشیمانی؟
15.آینده ات را چطور می بینی؟
آخرین ويرايش توسط 2 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
  بی  
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: صندلی داغ سنترال کلابزیها...!

پست توسط Mahdi1944 »

سلام دوستان عزيز
توضيحات کامل و جامع رو ميلاد عزيز دادند، با توجه به اهميتي که براي وجود اين تاپيک فکر ميکنم وجود داره، موضوع به مهم تبديل شد
فقط مجددا به اين نکته توجه کنيد، سوالات در چارچوب اداب و عرف جامعه باشه، حال ميتونه در هر زمينه‌اي و با هر دقتي مطرح بشه، اما فرد جواب دهنده کاملا مختار هست که به کداميک چه جوابي بده و الزامي در پاسخ و نحوه‌ي پاسخ به هر يک وجود نداره
انشاالله به مرور اغلب کاربران و مديران در اين تاپيک شرکت خواهند کرد و ميتونيد سوالات مورد نظرتون رو بپرسيد :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

بنده هم امیدوارم این مبحث به سمتی پیش بره که اهداف تشکیل خودش را تامین کند.
Darya salar MILAD ،
با توجه به نارضایتی تو از برخی برنامه های آبکی صدا و سیما انتظار داشتم، برنامه های خودت حسابی باشه، البته همه چیز را خوب شروع کردی، اما این هم مهمان هست که دعوت کردی! تصویر
[HR]
  امید خدا تصویر  

1.نام و نام خانوادگی و شهر محل تولد و زندگی وضعیت تاهل و سن و تحصیلات و شغل؟

میلاد ابوعلی متولد سربندر (بندر امام خمینی)، ساکن شیراز، مجرد، 21 ساله.
کاردانی الکتروتکنیک از شیراز (رتبه اول دانشگاه آزاد تصویر)، حقوق اهواز (تا اطلاع ثانوی مرخصی)
چند شرکت مختلف کار میکنم که به مرور زمان از اون ها خارج میشم جهت راه اندازی شرکت خودم از جمله:
پیام رسان (اتوماسیون، سیستم های امنیتی و حفاظتی)
لاستیک درنا (تعمیر و نگهداری سیستم و شبکه - حوزه IT)
مهندسین مشاور (تعمیر و نگهداری ...)
و ...

2.معنی نام و نام خانوادگیت از نظر خودت چیه؟

راستش در مورد نام و نام خانوادگی خودم چیزی تحت عنوان نظر ندارم تصویر اما اطلاعات در مورد معناشون دارم:
میلاد: پسر زاده خورشید (ایرانی است)
ابوعلی: پدر علی (البته پیشتر فامیل خاندان " آلبوکرد " بوده است که با کوچ جد بنده به خوزستان به ابوعلی تغییر میکند)
3.از شهری که داری توش زندگی میکنی راضی هستی؟

خوشا شیراز و وضع بی مثالش *** خداوندا نگه دار از زوالش
4.تاهل بهتره یا تجرد...؟

برای من تاهل (اگر بخوام کاندید ریاست جمهوری بشم باید متاهل باشمتصویر)
5.آیا به رشته تحصیلیت علاقه داشتی؟

به برق زیاد، حقوق کمتر (اما خوب برای نماینده مجلس شدن حقوق کاراتر هست)
6.اگه یه دختر پسر بخوان ازدواج کنند چقدر قبل از ازواج باید همدیگرو بشناسند و به عبارت راحت تر دوست باشند؟

اگر بخوان ازدواج کنند که دیگه دوستی فایده ای نداره، زمانی خوبه دوست باشن که هنوز تصمیم به ازدواج کردن نگرفتن تصویر
7.اسم معلم اول دبستانت؟

راستش اسم خانوم معلم را همون زمان هم نمیدونستم اما فامیلش " شمسی " بود.
8.بدترین تنبیهی که شدی کی و چگونه بود؟

خوشبختانه خاطرات تلخ در ذهن ندارم. شاید یک بار قهر پدر تنبیه بود که در خاطرم بماند در زمان اول دبیرستان به علت نمره کم ریاضی (7) البته با احتصاب نمره 20 نیم سال اول قبول شدم اما رشته ریاضی را از دست دادم.
9.تیم محبوبت؟

یوونتوس - کلاً به لیگ و مسابقات باشگاهی که یوونتوس غایب باشه میلی ندارم.
10.بدترین نمره عمرت؟

همان 7 ریاضی اول دبیرستان در نیم سال دوم.
11.بزرگترین تقلب زندگیت؟

در کلاس سوم ابتدایی در نمازخانه مدرسه امتحان ریاضی برگزار شد، بغل دستی من خیلی گیر داد از رو دستم بنویسه، البته من قبل از این ماجرا و بعد ها به دیگران کمک میکردم اما این یکی را به هر دلیل میل نداشتم از روی دستم بنویسد، برای همین با مداد کلی غلط نوشتم و گذاشتم او هم رونویسی کرد. بعد که برگه را داد پاک کردم و زود جواب های درست را نوشتم. در حقیقت تقلب من کلاه گذاشتن سر این طفلک بود. نمره اون هم شد (4) تصویر.
12.رکورد حرف زدن با تلفن + کار با اینترنت+خوابیدنت چند ساعته؟

اهل تلفن و ... نیستم. حتی موارد کاری هم خلاصه میکنم. شاید 5 دقیقه اوجش باشه. اینترنت که 24 ساعته. خواب هم حدود 3 سال هست که میشه گفت روزی 3 الی 4 ساعت.
13.چقدر خودتو خوش شانس میدونی؟

متعادل هستم. گاهی خوش شانس، گاهی بدشانس.
14.از گذشته ات چقدر راضی و چقدر پشیمانی؟

از گذشته خودم آنقدر ها راضی نیستم اما از جایگاه فعلی خودم راضی هستم.
15.آینده ات را چطور می بینی؟

اگر دوستان در طرح سوال تو را الگو قرار ندهند و جان سالم به در ببرم، از دسته افرادی که در مسیر هدفشون حرکت می کنند خواهم بود. تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on Solver, ويرايش شده در 0.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

یه نکته بهتره قبلش با کسی که می خواین روی صندلی بشینه یه هماهنگی بشه . و دیگر اینکه بهتر نیست برای هر کاربر یه تایپیک جداگانه باز بشه ؟ اینجوری بعد از یه مدت تایپیک دارای صفحات خیلی زیادی میشه .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

Mohammad 1985 نوشته شده:یه نکته بهتره قبلش با کسی که می خواین روی صندلی بشینه یه هماهنگی بشه . و دیگر اینکه بهتر نیست برای هر کاربر یه تایپیک جداگانه باز بشه ؟ اینجوری بعد از یه مدت تایپیک دارای صفحات خیلی زیادی میشه .

این پست اول بود و به مرور تاپیک روی غلتک خواهد افتاد..مثل کفشی که از مغازه بخری و تا 2 روز طول بکشه تو پات جا بیفته...!
اندکی صبر سحر نزدیک است.

و اما سری دوم سوالات
16.بهترین هدیه ای که گرفتی؟

17.اولین باری که به جنس مخالف علاقه مند شدی چند سالت بود و اولین جمله عاشقانه ات را با چه لحنی گفتی؟
18.بازیگر و کارگردان و فیلم مورد علاقه ات...هم ایرانی و هم خارجی؟
19.ورزش مورد علاقه؟
20.احساس باکلاسی می کنی؟
21.افاده ای و ادا اطواری حرف میزنی؟
22.چقدر واقعا جلوی بقیه خود خودت هستی و فیلم بازی نمی کنی؟
23.حالت وقتی حوصله کسی رو نداری و بهت گیر میده چطوری میشه؟
24.چقدر زبان غیر پارسی بلدی؟
25.چی عصبانیت میکنه؟
26 تا حالا تو دعوا بیشتری کتکی که زدی و خوردی چطوری بوده؟
27.از چی حالت به هم میخوره؟
28.اگه تو یه بحثی کم بیاری و بفهمی حق با تو نیست چقدر شجاعت داری اشتباهت رو بپذیری؟
29.گرایش سیاسیت چیه؟
30.شلمچه از نظر تو؟
31.اگه بدونی 1 ساعت دیگه میمیری و منکر و نکیر میان برای عذاب قبرت چه کار میکنی و چه حالی بهت دست میده؟
32.از کدوم خواننده و آهنگ خوشت میاد...هم مجازشو بگو هم اونور آبی؟
33.فرض کن رییس جمهوری...چیکار میکردی..خواهشا شعار نده که فقر رو ریشه کن میکنم و همه جا رو آباد می کنم...!
34.کتاب مورد علاقه؟
35.خنده دار ترین اتفاقی که برات افتاد؟
36 تلخ ترین اتفاق زندگیت؟
37.چرا به سنترال علاقه داری؟
38.از کدوم کشور خوشت میاد؟
39 اگر جنگ بشه میری جنگ..لاف نزنی ها...!
40.میزان داغی صندلی ما در حد آتش کبریت بود یا سیگار یا قلیان و یا کوره ذوب آهن اصفهان؟
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

16.بهترین هدیه ای که گرفتی؟

کتاب - نامش را نمی گم که تبلیغ نشود. تصویر

17.اولین باری که به جنس مخالف علاقه مند شدی چند سالت بود و اولین جمله عاشقانه ات را با چه لحنی گفتی؟

فکر کنم 5 یا 6 سالگی، به دو قلو هایی که از فامیل های دور بودند وآمده بودند خانه ما اونها اون وقت 20 سال بیشتر داشتند البته، منتها بنده به ازدواج با هر دو علاقه مند شدم. تصویر تازه قرار شده بود خواهر کوچکشون هم بگن بیادش اما خوب گولم زدن ! خودشون هم رفتن که دیگه ندیدم. این هم اولین شکست عشقی ما تصویر

18.بازیگر و کارگردان و فیلم مورد علاقه ات...هم ایرانی و هم خارجی؟

ً به فیلم های کمدی و بعد جنگی بیشتر از دیگر فیلم ها علاقه دارم.
کارگردان: ایرانی (حاتمی کیا + مجید مجیدی) به کارگردان و هنرپیشه های فیلم های خارجی زیاد توجه نمیکنم. انتخاب فیلم برام راحت نیست.
هنر پیشه (اکبر عبدی + رضا کیانیان)

19.ورزش مورد علاقه؟

ً قبل از آسیب دیدن دستم بسکتبال به طور حرفه ای. الان فوتسال - عادت دارم به چیزی که تواناییش را دارم، بپردازم نه چیزی که فقط بیننده باشم.
20.احساس باکلاسی می کنی؟

بیشتر اوقات این حس را ندارم.
21.افاده ای و ادا اطواری حرف میزنی؟

خوب، تقریباً همونطور که مینویسم حرف میزنم البته + لهجه شیرازی و ته لهجه جنوبی. میگن خوب حرف میزنم.
22.چقدر واقعا جلوی بقیه خود خودت هستی و فیلم بازی نمی کنی؟

راستش من همیشه خودم هستم اما گاهی دیگران برداشتی غیر از آنچه هستم از من دارن..
23.حالت وقتی حوصله کسی رو نداری و بهت گیر میده چطوری میشه؟

کلاً آدم پر حوصله ای هستم. این مورد را تجربه نکردم.
24.چقدر زبان غیر پارسی بلدی؟

خوب فارسی را تقریباً بلدم. به بقیه زبان ها هم علاقه زیادی دارم، روسی، عربی و ...
25.چی عصبانیت میکنه؟

انجام کاری که میدونم اشتباه هست.
26 تا حالا تو دعوا بیشتری کتکی که زدی و خوردی چطوری بوده؟

از بچگی فلسفه باف خوبی بودم. همیشه یه عده محافظ دور و بر خودم داشتم. به قولاً سیاست مدار خوبی بودم. در کل عمر یک دعوا آن هم یک پسر پنجم ابتدایی را چند لگد زدم. البته اون هم تلاش هایی کرد که به علت چابکی آن دوران من کاری نتونست بکنه تصویر
27.از چی حالت به هم میخوره؟

اگر فیزیکی = کره، و چربی هایی از این نوع، از نظر روحی چیزی نیست همه چیز قابل تحمل هست برام.
28.اگه تو یه بحثی کم بیاری و بفهمی حق با تو نیست چقدر شجاعت داری اشتباهت رو بپذیری؟

آدم سر سختی هستم البته تا زمانی که دلیل و منطق داشته باشم اما بازم نمیشه دقیق گفت، امیدوارم بپذیرم.
29.گرایش سیاسیت چیه؟

پیچیده تر از این حرف هاست.
30.شلمچه از نظر تو؟

بیشتر یک نماد تا یک خاطره، خاطره دیر یا زود از یاد خواهد رفت.
31.اگه بدونی 1 ساعت دیگه میمیری و منکر و نکیر میان برای عذاب قبرت چه کار میکنی و چه حالی بهت دست میده؟

مثل همه ایرانی ها یه 2 - 3 ساعتی روی این موضوع فکر می کنم ببینم این 1 ساعت را چه کار کنم.
32.از کدوم خواننده و آهنگ خوشت میاد...هم مجازشو بگو هم اونور آبی؟

ایرانی: عصار، آهنگ: چنان مستم از شجر... در بیشتر اوقات
اونور آبی:
ایرانی: قمیشی آهنگ: ستاره های سربی از ابی در بیشتر اوقات
خارجی: کریس د برگ آهنگ: Always از Bon Jovi باز در بیشتر اوقات
.فرض کن رییس جمهوری...چیکار میکردی..خواهشا شعار نده که فقر رو ریشه کن میکنم و همه جا رو آباد می کنم...!

نمی گم، چون شاید یه روز خودم کاندید باشم، از حالا شعار انتخاباتی خودم را لو بدم! اون هم 2 ماه مونده به انتخابات که سرقت بشه! تصویر
34.کتاب مورد علاقه؟

کنترل ذهن
35.خنده دار ترین اتفاقی که برات افتاد؟

شاید خنده تار اتفاق که در ضر وقوع بود بهتر باشد. در دوران دانشگاه یک ترم چند واحد گرفته بودم به همراه آزمایشگاه. اما آن ترم به علت مشغله فراوان در سر هیچ کلاسی حاضر نشدم و تصمیم گرفتم کلاً هیچ امتحانی ندهم تا امکان حذف کامل ترم را داشته باشم. در پایان ترم که رفتم دانشگاه چند تا از بچه ها را دیدم که دست دادند کلی تبریک گفتن که بابا درس خون. من هم گفتم حتماً نمره های 0 من را دیدن متلک میگن. رفتم تو برد دیدم درسته همه نمره ها صفر هست. تا اینکه یه دفعه استاد آزمایشگاه از اونجا رد شد من را می شناخت سلام کردم و اینها بعد گفت از نمره راضی بودی؟ گفتم هنوز مال آزمایشگاه را ندیدیم گفت برو ببین پسر، بالاترین نمره را دادم به تو، چرا نیومدی اصلاً؟
این را که گفت من تا سر حد سکته رفتم. اون برد دیگری نفر اول لیست ابوعلی . .. . 20 !
این استاد چون من را میشناخت همینطوری 20 داده بود و از طرف دیگه باقی درس ها همه صفر خلاصه در آستانه مشروط شدن بودم تا کلی مخ زنی استاد کردیم رفته لیست را گرفته ما را از 20 کرد 0 تا مشروط نشویم.
36 تلخ ترین اتفاق زندگیت؟

خاطرم نیست.
37.چرا به سنترال علاقه داری؟

یک روز یک سوال سخت افزاری را جستجو کردم در گوگل و به سنترال اومدم اما خوب عضو نشدم، چون باید سیستم را آماده میکردم. مشکل من با آن راهنمای حل شد. بعدها دیگر سراغ سنترال نیامدم تا باز تصادفی وارد آن شدم اما اینبار در مبحث یک سوال مطرح شده بود که جواب احتمالی را بلد بودم، تصمیم گرفتم به جبران آن چیزی که گره گشایی کرده بود درکارم جواب سوال را بدم. البته چون خاطرم نبود که کدام مبحث بود و که بود که مشکل من را اون بار حل کرد دیگه اینجا همینطور موندگار شدیم و البته از نظر علمی بی نصیب هم نموندیم تا الان.
38.از کدوم کشور خوشت میاد؟

ایران
39 اگر جنگ بشه میری جنگ..لاف نزنی ها...!

بستگی داره به طرف جنگ، ترسو نیستم اگر به نظرم جنگ درست باشه میجنگم.
40.میزان داغی صندلی ما در حد آتش کبریت بود یا سیگار یا قلیان و یا کوره ذوب آهن اصفهان؟

نمیدونم، این کیس سیستم من که دماش خیلی رفته بالا، اولش 30 بود الان شده 34. انگار 4 درجه صندلی داغ تر شده!
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

جناب میلاد ابو علی درود بر شما :razz:

1-دوست داری جای کسی بودی؟اگر بله ،کی؟؟ :shock:

2-هدفت از زندگی ،یا بهتر بپرسم طلبت از زندگی؟برای بدست اوردنش چه چیزی یا چیز هایی رو قربانی می کنی؟ :-(

3-برداشتت از این جمله: حتی یک گراز کور هم هر از گاهی میوه بلوطی پیدا می کند.(تقلب نکنی،برداشت شخصیت :-) )

4-آواتور عکس خودتونه؟چرا صورتتون دو تیکه است(آواتورتون)، واقعا منظوری داشتید یا نه؟ (اگر نداشتید سعی نکنید فلسفه ای براش بسازید) :x

5-شنیدید که میگن داغ ترین جای جهنم برای کسانی است که در لحظات حساس سکوت اختیار می کنند؟؟ تا حالا شده با سکوتت سر کسی رو به باد بدی؟ :-?
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

Negar.int, عزیز
اگه 1 میلیارد تومان پول داشتی باهاش چیکار میکردی؟
اگه بگن آزادی که تو هر کشور دنیا که خواستی زندگی کنی کجا رو انتخاب میکردی؟ ( شعاری نباشه)
اگه یه تفنگ بدن بهت باهاش چیکار میکنی؟
بزرگترین آرزوت چیه؟ ( اختیاری)
تا حالا دنیا رو چطور دیدی؟ خوب یا بد؟
آدم هاش چطور خوب یا بد؟
Captain I
Captain I
محل اقامت: يك رسانه
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 525 بار
تماس:

پست توسط reporter »

دوست داري با عشقت زندگي كني يا عاشقت ؟ ...
فارست گامپ كيه و اگه ميشناسيش از چه چيزش خوشت مياد ؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 446 بار
سپاس‌های دریافتی: 506 بار
تماس:

پست توسط The Passenger »

میلاد خان ابوعلی عزیز سلام بر شما؛
دعا کنید باران بیاد، وگرنه با این داغی تا آخر هفته چیزی از شما نمیماند! تصویر

چند سؤال هم من از شما دارم، امیدوارم قابل جواب دادن باشند؛
1. با چه کسی در CC دوست هستید، یا ارتباط صمیمانه تری دارید؟ و شخصیت چه کسی را اینجا بیشتر از همه می پسندید؟
2. دوست دارید که 29 سال دیگر چگونه باشید و کجا و چطور زندگی کنید؟
3. در زندگی شخصیّت چه کسی بیشتر از همه روی شما تأثیر داشت و شما او را سرمشق خودتان قرار دادید؟
4. فکر میکنید چقدر آدم متواضعی هستید؟
5. شما چه چیز دوست داشتنی در خودتان می بینید که باعث بشه دیگران شما را دوست داشته باشند؟
6. از Johnny Cash چه میدانید؟
7. فیلم مورد علاقۀ شما چیست؟
بقیۀ سؤالات در پکیج بعدی تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on The Passenger, ويرايش شده در 0.
از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

Ra30ol:
-دوست داری جای کسی بودی؟اگر بله ،کی؟؟

خیر
2-هدفت از زندگی ،یا بهتر بپرسم طلبت از زندگی؟برای بدست اوردنش چه چیزی یا چیز هایی رو قربانی می کنی؟

ایجاد جامعه سالم به معنای حقیقی (شعار نیست به همین دلیل رفتم حقوق و برق را رها کردم). چیزی را که ارزشش کمتر از هدفم باشد. مثلاً خانواده را قربانی هدفم نمیکنم چرا که حفظ خانواده خودش بخشی از هدف من هست.
-برداشتت از این جمله: حتی یک گراز کور هم هر از گاهی میوه بلوطی پیدا می کند.(تقلب نکنی،برداشت شخصیت)

چیزی توی ماجراش نبود که جلب توجه کنه برام، چه در گذشته و چه الان - برداشتی ندارم.
4-آواتور عکس خودتونه؟چرا صورتتون دو تیکه است(آواتورتون)، واقعا منظوری داشتید یا نه؟ (اگر نداشتید سعی نکنید فلسفه ای براش بسازید)

خیر، این یک اثر هنری (نقاشی) از یک بنده خدایی هست که الان خاطرم نیست (فکر کنم فرانسوی بود). البته زمانی که لاغر تر بودم به قدر قابل توجهی شبیه هستیم.
چون به خوبی بیانگر دو بعد متفاوت از شخصیت من است. همیشه با نگاه کردن به این تصویر احساس میکنم به یک آینه نگاه می کنم که درون خودم را تصویر میکند.
اگر دقت کنید یک سوی اون در بالا نوشتم میلاد، و سمت دیگه میما.
میلاد که خودم هستم. اما میما (م.ا) نامی هست که در گذشته برای اشعار و آثار هنری خودم استفاده می کردم و امروز به عنوان نام مستعار در مقالات و فعالیت های سیاسی البته اکثراً نام مستعاری که مالک آن روشن است.
5-شنیدید که میگن داغ ترین جای جهنم برای کسانی است که در لحظات حساس سکوت اختیار می کنند؟؟ تا حالا شده با سکوتت سر کسی رو به باد بدی؟

فکر کنم شنیده باشم. احتمالش هست این کار را کرده باشم.

renger:
اگه 1 میلیارد تومان پول داشتی باهاش چیکار میکردی؟

من حتی در رویا پردازی هم خیلی از واقعیت فاصله نمیگیرم، برای چند میلیون (50 شاید) بتونم تصوراتی کنم، اما این ارقام کلاً من را به رویاپردازی وانمیداره!تصویر
اگه بگن آزادی که تو هر کشور دنیا که خواستی زندگی کنی کجا رو انتخاب میکردی؟ ( شعاری نباشه)

ایران و شهر شیراز البته به شهر سنپتربورگ و کشور روسیه علاقه زیادی دارم و میل دارم زندگی در آنجا را تجربه کنم اما فقط در حد یک تجربه 3 یا 4 ساله رویای زندگی من در ایران و شیراز است که به واقعیت پیوسته.
اگه یه تفنگ بدن بهت باهاش چیکار میکنی؟

به روال عادی زندگی ادامه میدم، فقط شاید چند روز اول برم دنبال مجوزش تصویر
بزرگترین آرزوت چیه؟ ( اختیاری)

حضرت علی: آروزهای خود را کم کنید.
تا حالا دنیا رو چطور دیدی؟ خوب یا بد؟
آدم هاش چطور خوب یا بد؟

به نظرم دنیا خوب نیست البته خودم را بیشتر مقصر میدونم تا دنیا. دنیا بد و من بدتر هستم تصویر

reporter:
دوست داري با عشقت زندگي كني يا عاشقت ؟

عشق فقط ابزاری هست مثل دین و عرفان و اقتصاد و ...، نباید به هدف تبدیل بشه که موجب پیشگیری از حرکت به سمت کمال میشه. زندگی میکنم.
فارست گامپ كيه و اگه ميشناسيش از چه چيزش خوشت مياد ؟

تا به حال اسمش را نشنیدم. میخوای پگیری کنم جواب بدم تصویر

The Passenger :
تصویر اول کار گفتم به امید خدا، حدسش را میزدم...

1. با چه کسی در CC دوست هستید، یا ارتباط صمیمانه تری دارید؟ و شخصیت چه کسی را اینجا بیشتر از همه می پسندید؟

دوستان زیاد هستند، ارتباط صمیمانه تر از همه با Mardaviz، خوب خیلی با هم راحت هستیم تصویر
شخصیت: جواد رادیکال (دکتر جواد) که چند وقتی هست در مجموعه کم پیدا هستن و البته مهدی (هرچند به علت اینکه مدیر مجموعه هست احتمالاً ابعاد زیادی از شخصیتش روشن نشده اما قسمت های روشنش جزو برترین هاست تصویر)
2. دوست دارید که 29 سال دیگر چگونه باشید و کجا و چطور زندگی کنید؟

خارج از شوخی - به دلایل سیاسی و امنیتی نمیتونم بگم. تصویر
. در زندگی شخصیّت چه کسی بیشتر از همه روی شما تأثیر داشت و شما او را سرمشق خودتان قرار دادید؟

پدرم
4. فکر میکنید چقدر آدم متواضعی هستید؟

فکر کنم متوسط باشم.هرچند غرور زیادی دارم البته آنقدر زیاد نیست که کار دست خودم دهم.
5. شما چه چیز دوست داشتنی در خودتان می بینید که باعث بشه دیگران شما را دوست داشته باشند؟

جواب درست نزد کسانی است که دوستم دارند اما حدس من هوشیار بودنم هست.
6. از Johnny Cash چه میدانید؟

تا حالا با هیچ یک از آثارش روبرو نشدم. چیز زیادی نمیدنم.
7. فیلم مورد علاقۀ شما چیست؟

دوستان آنچه را که برایم انتخابش سخت هست رها نمیکنید انگار! راستش من به نام فیلم ها چه ایرانی و چه خارجی توجهی ندارم. کارگردانان خارجی و هنرپیشگان هم همینطور. قبلاً گفتم. پس اسم فیلم ها را به خاطر ندارم که بگم کدام را دوست دارم.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

میلاد جان یواش یواش زنگ بزن 125...! :-) :-)

41.تفریح مورد علاقت
42.رنگ مورد علاقه
43..ماشین مورد علاقه
44..نظرت درباره یک دست حکم 4 نفره و یا یه دست تخته نرد
45.نظرت در مورد این ها:
ازدواج
عشق
دوستی
خیانت
ایران
46.غذای مورد علاقت
47.بد ترین غذا از نظرت
48. یه نصیحت به بقیه بکن(بدون تعارف و شکسته نفسی بگید)
49. قشنگترین جمله ای که خوندی تا حالا اینجا بنویس
50.کوتاه اما کامل شخصیتتو بگو(اختیاری)
51.اگه درخواستی از بچه های سایت دارید بگی
52نظرت درباره این شهرها
دبی لس آنجلس تهران-آبادان-مشهد-اصفهان-تبریز
53نظرت درباره این کشورها
امارات-عربستان-عراق-فلسطین-اسراییل-لبنان-گینه بسائو-مجمع الجزایر گوام-بورکینافاسو--کومور--جیبوتی
54.نظرت درباره این شخصیت ها
امام خمینی-آیت الله خامنه ای-احمدی نژاد-میرحسین موسوی-اوباما-شیخ زاید رییس امارات-حافظ-امام زمان-محمد رضا پهلوی-مسعود رجوی-عبدالمالک ریگی
55.فرض کن یک نیروی ویژه هوابرد هستی و تک و تنها از هلی کوپتر پرتت کردن تو یک بیابون بی آب و علف...گرگ و کفتار بهت حمله میکنند...روشهای آکروباتیک مقابه با حمله حبوانات وحشی رو بگو
56.تا حالا به حیوانات آزار رسوندی..مثلا شکنجه جانوران و زجرکش کردن سوسک و قورباغه و مارمولک و ملخ
57.نظرت درباره حکم اعدام ؟خوبه یا بده؟
58.نظرت درباره اینکه زنان در ایران جنسیت درجه 2 هستند؟
59.نظرت درباره اینکه الان چکت برگشت بخوره و بیان دستگیرت کنن ببرن؟
6.0نظرت درباره میزانی داغی و آتش زا بودن پرسشهای کاربران
61.نظرت درباره نظراتت چیه؟
62.نظرت دربراه یک پیشنهاد بیشرمانه؟
63.نظرت درباره اینکه یه دختر ازت خواستگاری کنه؟
64..نظرت درباره نحوه اجرای صندلی داغ ::ss ::ss
  بی  
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”