16.بهترین هدیه ای که گرفتی؟
← کتاب - نامش را نمی گم که تبلیغ نشود.
17.اولین باری که به جنس مخالف علاقه مند شدی چند سالت بود و اولین جمله عاشقانه ات را با چه لحنی گفتی؟
← فکر کنم 5 یا 6 سالگی، به دو قلو هایی که از فامیل های دور بودند وآمده بودند خانه ما اونها اون وقت 20 سال بیشتر داشتند البته، منتها بنده به ازدواج با هر دو علاقه مند شدم.

تازه قرار شده بود خواهر کوچکشون هم بگن بیادش اما خوب گولم زدن ! خودشون هم رفتن که دیگه ندیدم. این هم اولین شکست عشقی ما
18.بازیگر و کارگردان و فیلم مورد علاقه ات...هم ایرانی و هم خارجی؟
← ً به فیلم های کمدی و بعد جنگی بیشتر از دیگر فیلم ها علاقه دارم.
کارگردان: ایرانی (حاتمی کیا + مجید مجیدی) به کارگردان و هنرپیشه های فیلم های خارجی زیاد توجه نمیکنم. انتخاب فیلم برام راحت نیست.
هنر پیشه (اکبر عبدی + رضا کیانیان)
19.ورزش مورد علاقه؟
← ً قبل از آسیب دیدن دستم بسکتبال به طور حرفه ای. الان فوتسال - عادت دارم به چیزی که تواناییش را دارم، بپردازم نه چیزی که فقط بیننده باشم.
20.احساس باکلاسی می کنی؟
← بیشتر اوقات این حس را ندارم.
21.افاده ای و ادا اطواری حرف میزنی؟
← خوب، تقریباً همونطور که مینویسم حرف میزنم البته + لهجه شیرازی و ته لهجه جنوبی. میگن خوب حرف میزنم.
22.چقدر واقعا جلوی بقیه خود خودت هستی و فیلم بازی نمی کنی؟
← راستش من همیشه خودم هستم اما گاهی دیگران برداشتی غیر از آنچه هستم از من دارن..
23.حالت وقتی حوصله کسی رو نداری و بهت گیر میده چطوری میشه؟
← کلاً آدم پر حوصله ای هستم. این مورد را تجربه نکردم.
24.چقدر زبان غیر پارسی بلدی؟
← خوب فارسی را تقریباً بلدم. به بقیه زبان ها هم علاقه زیادی دارم، روسی، عربی و ...
25.چی عصبانیت میکنه؟
← انجام کاری که میدونم اشتباه هست.
26 تا حالا تو دعوا بیشتری کتکی که زدی و خوردی چطوری بوده؟
← از بچگی فلسفه باف خوبی بودم. همیشه یه عده محافظ دور و بر خودم داشتم. به قولاً سیاست مدار خوبی بودم. در کل عمر یک دعوا آن هم یک پسر پنجم ابتدایی را چند لگد زدم. البته اون هم تلاش هایی کرد که به علت چابکی آن دوران من کاری نتونست بکنه
27.از چی حالت به هم میخوره؟
← اگر فیزیکی = کره، و چربی هایی از این نوع، از نظر روحی چیزی نیست همه چیز قابل تحمل هست برام.
28.اگه تو یه بحثی کم بیاری و بفهمی حق با تو نیست چقدر شجاعت داری اشتباهت رو بپذیری؟
← آدم سر سختی هستم البته تا زمانی که دلیل و منطق داشته باشم اما بازم نمیشه دقیق گفت، امیدوارم بپذیرم.
29.گرایش سیاسیت چیه؟
← پیچیده تر از این حرف هاست.
30.شلمچه از نظر تو؟
← بیشتر یک نماد تا یک خاطره، خاطره دیر یا زود از یاد خواهد رفت.
31.اگه بدونی 1 ساعت دیگه میمیری و منکر و نکیر میان برای عذاب قبرت چه کار میکنی و چه حالی بهت دست میده؟
← مثل همه ایرانی ها یه 2 - 3 ساعتی روی این موضوع فکر می کنم ببینم این 1 ساعت را چه کار کنم.
32.از کدوم خواننده و آهنگ خوشت میاد...هم مجازشو بگو هم اونور آبی؟
← ایرانی: عصار، آهنگ: چنان مستم از شجر... در بیشتر اوقات
اونور آبی:
ایرانی: قمیشی آهنگ: ستاره های سربی از ابی در بیشتر اوقات
خارجی: کریس د برگ آهنگ: Always از Bon Jovi باز در بیشتر اوقات
.فرض کن رییس جمهوری...چیکار میکردی..خواهشا شعار نده که فقر رو ریشه کن میکنم و همه جا رو آباد می کنم...!
← نمی گم، چون شاید یه روز خودم کاندید باشم، از حالا شعار انتخاباتی خودم را لو بدم! اون هم 2 ماه مونده به انتخابات که سرقت بشه!
34.کتاب مورد علاقه؟
← کنترل ذهن
35.خنده دار ترین اتفاقی که برات افتاد؟
← شاید خنده تار اتفاق که در ضر وقوع بود بهتر باشد. در دوران دانشگاه یک ترم چند واحد گرفته بودم به همراه آزمایشگاه. اما آن ترم به علت مشغله فراوان در سر هیچ کلاسی حاضر نشدم و تصمیم گرفتم کلاً هیچ امتحانی ندهم تا امکان حذف کامل ترم را داشته باشم. در پایان ترم که رفتم دانشگاه چند تا از بچه ها را دیدم که دست دادند کلی تبریک گفتن که بابا درس خون. من هم گفتم حتماً نمره های 0 من را دیدن متلک میگن. رفتم تو برد دیدم درسته همه نمره ها صفر هست. تا اینکه یه دفعه استاد آزمایشگاه از اونجا رد شد من را می شناخت سلام کردم و اینها بعد گفت از نمره راضی بودی؟ گفتم هنوز مال آزمایشگاه را ندیدیم گفت برو ببین پسر، بالاترین نمره را دادم به تو، چرا نیومدی اصلاً؟
این را که گفت من تا سر حد سکته رفتم. اون برد دیگری نفر اول لیست ابوعلی . .. . 20 !
این استاد چون من را میشناخت همینطوری 20 داده بود و از طرف دیگه باقی درس ها همه صفر خلاصه در آستانه مشروط شدن بودم تا کلی مخ زنی استاد کردیم رفته لیست را گرفته ما را از 20 کرد 0 تا مشروط نشویم.
36 تلخ ترین اتفاق زندگیت؟
← خاطرم نیست.
37.چرا به سنترال علاقه داری؟
← یک روز یک سوال سخت افزاری را جستجو کردم در گوگل و به سنترال اومدم اما خوب عضو نشدم، چون باید سیستم را آماده میکردم. مشکل من با آن راهنمای حل شد. بعدها دیگر سراغ سنترال نیامدم تا باز تصادفی وارد آن شدم اما اینبار در مبحث یک سوال مطرح شده بود که جواب احتمالی را بلد بودم، تصمیم گرفتم به جبران آن چیزی که گره گشایی کرده بود درکارم جواب سوال را بدم. البته چون خاطرم نبود که کدام مبحث بود و که بود که مشکل من را اون بار حل کرد دیگه اینجا همینطور موندگار شدیم و البته از نظر علمی بی نصیب هم نموندیم تا الان.
38.از کدوم کشور خوشت میاد؟
← ایران
39 اگر جنگ بشه میری جنگ..لاف نزنی ها...!
← بستگی داره به طرف جنگ، ترسو نیستم اگر به نظرم جنگ درست باشه میجنگم.
40.میزان داغی صندلی ما در حد آتش کبریت بود یا سیگار یا قلیان و یا کوره ذوب آهن اصفهان؟
← نمیدونم، این کیس سیستم من که دماش خیلی رفته بالا، اولش 30 بود الان شده 34. انگار 4 درجه صندلی داغ تر شده!