خوب اول يه توضيح كوچولو جريان بر مي گرده به تاسيس ارتش سنترال كه بنده از طرف خانم ها اعلام آمادگي كردم اما شما عملاً اجازه حضور به ما نداديد !!!!
آهان! راستش جملتون طوری بود که فکر کردم این اتفاق به دفعات متعدد مثلا حداقل 5 بار افتاده!
اون یک مورد نیز علت اینه که فعلا به اندازه کافی مرد داریم...اگر کم بیاریم از حضور خانمها در ارتش استفاده میکنیم...هرچند جنگ تموم شد و فعلا درگیر تبلیغات انتخاباتی هستیم!
.....................................................................................................
8- چه گناهي را بيشتر از همه گناهان مرتكب مي شين ؟
لاف زدن!
...............................................
9-به نظرتون اگر مردم ايران چه گناهي را انجام ندن زندگي همه بهتر خواهد شد ؟
سوال بسیار وسیعی است! گستره ای را در برمیگره که حداقل در 1 تاپیک میتونم مجزا روش بحث کنم...ولی در بین آقایون عدم صداقت واینکه قبح دروغ گفتن دیگه فرو ریخته و ما شاهدیم که مثلا یه بازاری برای قالب کردن جنس بنجلش به خلق الله به چه حربه هایی متوسل می شود.
در بین خانمها نیز بنده بسیار از تقلید کورکورانه ای بین آنان برقرار است و همچنین حس حسادت زنانه ای که نسبت به هم دارد را در وجه اول قرار می دهم.
مثالی میزنم معمولا یک خانم در جمع خودشان بحثهای مربوط به خودشان را که می کنند کم آوردن در بعضی مسائل برایشان افت دارد.
مثلا من یه سوال لباس عید نخریدم! بهم گفتن چرا گفتم والا حسش نبود!کسی هم دیگه ازم نپرسید چرا حس نداشتی!
ولی خانمی این مساله را به او بگویند معمولا تحمل شنیدن ندارد و به هر شکل ممکن گرانترین لباس ممکن حتی به قیمت به رحمت ایزدی رفتن حقوق و عیدی شوهرش را تهیه میکند.
تاکید می کنم منظورم همه خانمها نیست و لی متاسفانه جامعه امروزی ما به شدت غزق در تقلید گرایی و چشم و هم چشمی است و اصلا به اینکه ذره ای با وضع موجودمان با تسامح برخورد کنیم و زندگی را بر خود سخت نگردانیم میانه ای نداریم.
مثال دیگر جنون عمل دماغ و زیبایی است که دیگه به اندازه کافی دربارش بحث شده...
گناهان دیگر نیز عمومیت دارند و بنده شخصا از این شیوع روزافزون اعتیاد و کراک کشی و شیشه کشی در پارکها ناراحتم.
بعضی عصرها که از منزل بیرون میروم جمعی را در پارک ... میبینم که گرد حشیش جمعهند...این چیزها واقعا آدم رو منزجر میکنه...مزاحمت های ناموسی برای خانومها نیز که خوشبختانه مدتی است کم شده و آدم پیش خودش فکر میکنه برای خانواده خودش هم اتفاق بیفته...
تکثر تجاوز های جنسی و دزدین افراد و بردن به مکان های خلوت اطراف شهر و دزدیدن طلاها و آزار افراد نیز که صفحه حوادث روزنامه ها رو پر کرده خیلی تلخند.
ببخشید پرحرفی کردم ولی سوالتون رو خواستم از چند وجه جواب بدم..
...........................................................................................
10- بچه بوديد كابوس ديدين ؟ اگر بله چه كابوسي بوده ؟
سوال سختیه! کابوس من در بچگی بیشتر ارواح و اشباح در بیغوله ها و خانه های بزرگ و تاریک بود!
الان آروز دارم از اون کابوسا ببینم که دیگه نمی بینم...از بس فیلمهای وحشتناکا آبکی شدند دیگه دعا میکنم خواب وحشتناک ببینم!
..........................................................................................................................................................................................
11- حاضرين از عشقتون براي خاطر خودش بگذريد ؟
ابستگی داره چه عشقی باشه....من همیشه دوست داشتن رو از عشق بیشتر می پسندم...عشق کور میکنه! ولی در دوست داشتن در عین بینایی عاشقید! خیلی فرق داره ها! من اینو تجربه کردم و به حرف دکتر شریعتی ایمان آوردم!
................................................................................................................................................
12- آمار طلاق هر روز داره تو كشور ما بيشتر مي شه به نظرتون علت اين آمار بالا چي مي تونه باشه ؟
دوستی دارم در 3 خرداد 1386 ازدواج کرد و 25 تیر 86 از زنش جدا شد
علت اینه که جوانان نسل جدید ازدواج رو شوخی گرفتند و یاد برنامه کودک یا خاله بازیهای کودکی می افتند...عشق اینطوری مثل تب تندی است که زود عرق میکنه!
خود من مطمئنا در انتخاب شریک زندگیم فوق العاده شدیدا معیارهای سختگیرانه ای خواهم داشت..چون همیشه به برتری عقل گرایی بر احساس گرایی ایمان داشتم...البته 2 ساله اینطوری شدم!
ازدواج را اگر بازی نگیریم و بدانیم هدف از آن چیست طلاقی در کار نخواهد بود!
..............................................................