صندلی داغ با حضور Mil@d...

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

Re: Mil@d روی صندلی داغ...!

پست توسط Mil@d »

چون خارج از نوبت پرسیده شد پاسخ ندادم، وگرنه جواب میدادم در حد تیم ملی!
[email]Mil@d[/email] جان تو چرا رنگ و روت پریده؟ نترس بابا، این سری سوالات را زیاد پیچیده مطرح نخواهم کرد!

1.جواب در حد تیم ملیتو از طرف من در همین تاپیک بنویس ...ضمنا اون سوال نبود سناریو بود!

2.تا میتوانی پیچیده مطرح کن...من نیز خواهم پیچید!
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

چند تا غلط داشتی که ازش میگذرم.

» من یک جایگاه واقعاً جالب در نسل خانوادگی خودم دارم، البته کوچیک همه هستم، میتونی حدس بزنی اون چیه؟
پاسخ: شاید پشتکارت و اینکه هدف هاتو بخوبی دنبال میکنی؟البته تا جاییکه من متوجه شدم!

تو که اهل این کارا نبودی :x ::ns

من در سوال اشاره کردم، من فرزند پسر کوچک پدرم هستم. پدرم هم فرزند پسر کوچک پدرش که 2 همسر داشت. و پدربزرگ من نیز کوچکترین فرزند پسر جدم که 4 همسر داشت. بد نیست بدانید جد بنده نیز کوچکترین فرزند پسر پدر جدم بود که البته به علت مسائل خانوادگی و فرار از کشته شدن از سنندج به بهبهان مهاجرت کرد. و نکته اینجاست که این سیره ادامه بلندتر از اینها نیز داره.

خلاصه من کوچک زاده ترینم حداقل در 7 یا 8 نسل به طور قطع. :grin: خیلی کوچیکیم داداش

ویرایش و توضیح:سوال رو به دقت نخواندم ...حق با شماست!تصویر

میلاد...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

میلاد شانس آوردی اصلا حالم خوب نیست ! نمی تونم زیاد سوال بپرسم ولی چون بیمارم چندتا میپرسم اگه وقت کنم فردا حداقل یه حالی ازت میگیرم .
آخرین بار کی مریض شدی ؟
تا حالا بستری شدی ؟
از آمپول میترسی ؟!
دوست داشتی دکتر بشی ؟
تا حالا مجبور شدی کسی رو درمان کنی؟
اهل دارو هستی ؟
نظرت راجع به تشریح جسد چیه ؟!
موش آزمایشگاهی چه خدماتی به بشریت کرده ؟!
نظرت رو راجع به این کلمات بگو
باکتری
باسیل سل
گلوبول سفید
یاخته تی قاتل
آنتی ژن
آنتی بیوتیک
و در آخر در مبارزه با حشرات موذی چه نوع تاکتیکی اتخاذ می کنی؟
1 مبارزه بیلوژیک
2 حمله با سموم مختلف ( جنگ شیمیایی )
3 جنگ دمپایی
در پایان با تشکر از برنامه خوبتون فقط حیف وقتش کمه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

میلاد شانس آوردی اصلا حالم خوب نیست !

این تز جدید دکترا بود! خوب نبودن حال شما برای ما شانس محسوب می شود؟تصویر
..............................................

آخرین بار کی مریض شدی ؟

یادم نیست شاید زمستون بود...معمولا خودبهخود خوب میشن و زیاد دکتر نمی رم! (از دوستان متخصص تقاضای یک رژیم غذایی دارم که ظرف 2 هفته لاغر شدن مرا به حالت عادی قبلی برگرداند...)
.......................................

تا حالا بستری شدی ؟

2 بار و هر دو مورد آپاندیس بود ولی 24 ساعت سرم وصل کردند و بعدش گفتند برو خونتون!
.............................................................

از آمپول میترسی ؟!

از اون آمپول گاوی بزرگا آره!
..............................................................

دوست داشتی دکتر بشی ؟

نه!
.............................................
تا حالا مجبور شدی کسی رو درمان کنی؟

یک بار تو بچگی ادای یک فیلمی که تازه دیده بودم در آوردم وبه یه کبوتر تنفس مصنوعی دادم!
................................................................

اهل دارو هستی ؟

از این خلافا نمی کنم
............................................................

نظرت راجع به تشریح جسد چیه ؟!

یک فیلم 5 دقیقه ای ازش دارم!
...................................................................
موش آزمایشگاهی چه خدماتی به بشریت کرده ؟!

موش خوبیه...نمیدونم چرا تا الان جایزه نوبل نگرفته!
............................................................
نظرت رو راجع به این کلمات بگو

باکتری :هم خوبش هست و هم بدش

باسیل سل :عامل بیماری سله؟

گلوبول سفید:ارتش دفاعی بدن

یاخته تی قاتل:!!!!!!!!

آنتی ژن:لازمه!

آنتی بیوتیک:دکترهای بی سواد فله ای ویزیتش میکنند!
......................................................................

و در آخر در مبارزه با حشرات موذی چه نوع تاکتیکی اتخاذ می کنی؟

1 مبارزه بیلوژیک
2 حمله با سموم مختلف ( جنگ شیمیایی )
3 جنگ دمپایی

بستگی به نوع حشره داره..ولی حملات به دلیل قدرت ضعیف پدافندی دشمن معمولا ش.م.ر هستند!
  بی  
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

خوب اول يه توضيح كوچولو جريان بر مي گرده به تاسيس ارتش سنترال كه بنده از طرف خانم ها اعلام آمادگي كردم اما شما عملاً اجازه حضور به ما نداديد !!!!

به هر حال گذشته ها گذشته هر چند ما حافظه خوبي داريم !!

حالا ادامه سوالات

8- چه گناهي را بيشتر از همه گناهان مرتكب مي شين ؟
9-به نظرتون اگر مردم ايران چه گناهي را انجام ندن زندگي همه بهتر خواهد شد ؟
10- بچه بوديد كابوس ديدين ؟ اگر بله چه كابوسي بوده ؟
11- حاضرين از عشقتون براي خاطر خودش بگذريد ؟
12- آمار طلاق هر روز داره تو كشور ما بيشتر مي شه به نظرتون علت اين آمار بالا چي مي تونه باشه ؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

میلاد که صندلی داغ اجرا میکردی همه عمر
دیدی که چگونه صندلی داغ میلاد گرفت؟؟؟
خیلی دلم میخواست زود تر سوالام بپرسم ولی وقت نشد اول یه سری سوالات عمومی که من از همه میهمانان صندلی میپرسم بعدش خصوصی :grin:
1- آدم عصبی هستی؟ یعنی زود جوش میاری؟ چرا؟
2- اهل ریسک هستی؟ بزرگترین ریسک زندگیت چی بود؟
3- دنیا رو چطور میبینی؟ آدم هاش چی؟
4- به مادیات اهمیت میدی؟
5- اگه بگن آزادی که تو هر کشور دنیا که خواستی با عهد و عیالت بری زندگی کنی کجا رو انتخاب میکنی؟
6-اگه 100 میلیون تومن پول داشتی باهاش چیکار میکردی؟
7- اگه تو یه شب خلوت با یه نفر تصادف کنی و بیمه هم نداشته باشی چیکار میکنی؟
8-اگه ببینی یه شب چند تا نره غول که هیکلاشون 2 برابر تو مزاحم یه خانم شدن هیچکی هم نیست چیکار میکنی؟
9- بزرگترین تجربه زندگیت چیه؟
10- آشپزی بلدی؟ چی؟
11-اگه جایزه سفر رایگان به دور دنیا رو برنده بشی و فقط یه نفر باید همراه خودت ببری کیو میبری؟
12- بگو بینم تو که خودت عاشق شدی چرا منو مسخره میکردی؟؟؟
13-راستی چرا خلع درجه شدی؟ دریا سالارت کوش؟
14-اگه یه تفنگ داشتی باهاش چیکار میکردی؟
15-چرا عربها اینقدر با ایرانی ها لج هستند؟
16-بزرگترین آرزوت چیه؟
17-اهل درد و دل هستی؟ اگه برات مشکلی پیش بیاد با کی درد و دل میکنی؟
18-راست میگن یه کوسه یه آبادانی رو خورد میگفت من نهنگم؟
19-نظرت راجع به همایش سنترالی ها چیه؟ یعنی یه برانامه ای جور بشه همه سنترالی ها بتونیم یه جا جمع بشیم از نزدیک همدیگه رو ببینیم؟
20- نظرت راجع به این پسره renger چیه؟ چه جور آدمیه؟
فعلا که چیزی به ذهنم نمیاد ولی منتظر باش :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

خوب اول يه توضيح كوچولو جريان بر مي گرده به تاسيس ارتش سنترال كه بنده از طرف خانم ها اعلام آمادگي كردم اما شما عملاً اجازه حضور به ما نداديد !!!!

آهان! راستش جملتون طوری بود که فکر کردم این اتفاق به دفعات متعدد مثلا حداقل 5 بار افتاده!
اون یک مورد نیز علت اینه که فعلا به اندازه کافی مرد داریم...اگر کم بیاریم از حضور خانمها در ارتش استفاده میکنیم...هرچند جنگ تموم شد و فعلا درگیر تبلیغات انتخاباتی هستیم!

.....................................................................................................
8- چه گناهي را بيشتر از همه گناهان مرتكب مي شين ؟

لاف زدن!
...............................................

9-به نظرتون اگر مردم ايران چه گناهي را انجام ندن زندگي همه بهتر خواهد شد ؟

سوال بسیار وسیعی است! گستره ای را در برمیگره که حداقل در 1 تاپیک میتونم مجزا روش بحث کنم...ولی در بین آقایون عدم صداقت واینکه قبح دروغ گفتن دیگه فرو ریخته و ما شاهدیم که مثلا یه بازاری برای قالب کردن جنس بنجلش به خلق الله به چه حربه هایی متوسل می شود.

در بین خانمها نیز بنده بسیار از تقلید کورکورانه ای بین آنان برقرار است و همچنین حس حسادت زنانه ای که نسبت به هم دارد را در وجه اول قرار می دهم.
مثالی میزنم معمولا یک خانم در جمع خودشان بحثهای مربوط به خودشان را که می کنند کم آوردن در بعضی مسائل برایشان افت دارد.
مثلا من یه سوال لباس عید نخریدم! بهم گفتن چرا گفتم والا حسش نبود!کسی هم دیگه ازم نپرسید چرا حس نداشتی!

ولی خانمی این مساله را به او بگویند معمولا تحمل شنیدن ندارد و به هر شکل ممکن گرانترین لباس ممکن حتی به قیمت به رحمت ایزدی رفتن حقوق و عیدی شوهرش را تهیه میکند.

تاکید می کنم منظورم همه خانمها نیست و لی متاسفانه جامعه امروزی ما به شدت غزق در تقلید گرایی و چشم و هم چشمی است و اصلا به اینکه ذره ای با وضع موجودمان با تسامح برخورد کنیم و زندگی را بر خود سخت نگردانیم میانه ای نداریم.

مثال دیگر جنون عمل دماغ و زیبایی است که دیگه به اندازه کافی دربارش بحث شده...

گناهان دیگر نیز عمومیت دارند و بنده شخصا از این شیوع روزافزون اعتیاد و کراک کشی و شیشه کشی در پارکها ناراحتم.
بعضی عصرها که از منزل بیرون میروم جمعی را در پارک ... میبینم که گرد حشیش جمعهند...این چیزها واقعا آدم رو منزجر میکنه...مزاحمت های ناموسی برای خانومها نیز که خوشبختانه مدتی است کم شده و آدم پیش خودش فکر میکنه برای خانواده خودش هم اتفاق بیفته...

تکثر تجاوز های جنسی و دزدین افراد و بردن به مکان های خلوت اطراف شهر و دزدیدن طلاها و آزار افراد نیز که صفحه حوادث روزنامه ها رو پر کرده خیلی تلخند.

ببخشید پرحرفی کردم ولی سوالتون رو خواستم از چند وجه جواب بدم..

...........................................................................................
10- بچه بوديد كابوس ديدين ؟ اگر بله چه كابوسي بوده ؟

سوال سختیه! کابوس من در بچگی بیشتر ارواح و اشباح در بیغوله ها و خانه های بزرگ و تاریک بود!
الان آروز دارم از اون کابوسا ببینم که دیگه نمی بینم...از بس فیلمهای وحشتناکا آبکی شدند دیگه دعا میکنم خواب وحشتناک ببینم!
..........................................................................................................................................................................................
11- حاضرين از عشقتون براي خاطر خودش بگذريد ؟

ابستگی داره چه عشقی باشه....من همیشه دوست داشتن رو از عشق بیشتر می پسندم...عشق کور میکنه! ولی در دوست داشتن در عین بینایی عاشقید! خیلی فرق داره ها! من اینو تجربه کردم و به حرف دکتر شریعتی ایمان آوردم!
................................................................................................................................................
12- آمار طلاق هر روز داره تو كشور ما بيشتر مي شه به نظرتون علت اين آمار بالا چي مي تونه باشه ؟

دوستی دارم در 3 خرداد 1386 ازدواج کرد و 25 تیر 86 از زنش جدا شد :-O

علت اینه که جوانان نسل جدید ازدواج رو شوخی گرفتند و یاد برنامه کودک یا خاله بازیهای کودکی می افتند...عشق اینطوری مثل تب تندی است که زود عرق میکنه!

خود من مطمئنا در انتخاب شریک زندگیم فوق العاده شدیدا معیارهای سختگیرانه ای خواهم داشت..چون همیشه به برتری عقل گرایی بر احساس گرایی ایمان داشتم...البته 2 ساله اینطوری شدم!

ازدواج را اگر بازی نگیریم و بدانیم هدف از آن چیست طلاقی در کار نخواهد بود!

..............................................................
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

1- آدم عصبی هستی؟ یعنی زود جوش میاری؟ چرا؟

نه بابا! همه در خونسردی من در مقابل حوادث و وقایع در عجبند!
...............................................................................................................................
2- اهل ریسک هستی؟ بزرگترین ریسک زندگیت چی بود؟

نه زیاد..یه بار با کسی شراکت کردم و دیگه قید ریسک تا آخر عمر رو زدم!
...............................................................................................................................
3- دنیا رو چطور میبینی؟ آدم هاش چی؟

دنیا جا ی بدی نیت! آدماش همه سیاهند...هم سفیدند و هم خاکستری...خود من خاکستری ام!
.................................................................................................................................
4- به مادیات اهمیت میدی؟

تا جاییکه دستم جلوی کسی دراز نشود آره!
..............................................................................................................................
5- اگه بگن آزادی که تو هر کشور دنیا که خواستی با عهد و عیالت بری زندگی کنی کجا رو انتخاب میکنی؟

2 سال در محله وست وود ایرانجلس و سپس برگشتن به ایران!
.............................................................................................................................
6-اگه 100 میلیون تومن پول داشتی باهاش چیکار میکردی؟

100 میلیون رو میذاشتم جلوی آینه بشه 200 میلیون!
..............................................................................................................................
7- اگه تو یه شب خلوت با یه نفر تصادف کنی و بیمه هم نداشته باشی چیکار میکنی؟

التماس میکنم بی خیالم بشه که معمولا هم میشن!
8-اگه ببینی یه شب چند تا نره غول که هیکلاشون 2 برابر تو مزاحم یه خانم شدن هیچکی هم نیست چیکار میکنی؟

سعی میکنم خانمم دونده باشه..کفشامونو در میاریم و پا برهنه الفرار...! خود من دو بسیار سریعی دارم!
..................................................................................................................
9- بزرگترین تجربه زندگیت چیه؟

آدم شناسی
.........................................................................................................................
10- آشپزی بلدی؟ چی؟

خونه دانشجویی آشپزم کرد...از اکثر غذاهای ایرانی چلو کباب و جوجه و مرغ و استامبولی و ماهی و و چند تا چیز غیر قابل عرض دیگه!

یادمه تو خونه دانشجویی بودیم و پول دنگ تموم شده بود و هیچکس حاضر نبود پول بده...منم دیدم فقط رب گوجه و نون در یخچال داریم! دیگ رو پر آب رب کردم ونونها ریختم توش و تیلیت علکی پلکی و به قول بچه ها شله طماطه درست کردم طوریکه همه یاد گرفتند و دیگه آخر برج ها از این چیزا می خوردیم!
........................................................................................................................................
11-اگه جایزه سفر رایگان به دور دنیا رو برنده بشی و فقط یه نفر باید همراه خودت ببری کیو میبری؟

یک عزیزی که اینقدر عزیزه میگه یک عزیز تر از منو با خودت ببر
......................................................................................................................................
12- بگو بینم تو که خودت عاشق شدی چرا منو مسخره میکردی؟؟؟

چون این دوره رو گذرونده بودم...الان چند سالته ؟خاطره مربوط به 17-18 سالگیه...وقتی تجربه کسب میکنی در آینده باید بکار ببری..من اگه با همین آگاهی برگردم 17 سالگی به هیچ وجه آن وقایع بچگانه رقم نخواهد خورد.
....................................................................................................................................................
13-راستی چرا خلع درجه شدی؟ دریا سالارت کوش؟

من کاندید انتخابات ریاست جمهوری شدم به همه میلاد نگار و نظامیان حق شرکت ندارند و به همین دلیل از نیرو دریایی استعفا دادم...!
.................................................................................................................................................................
14-اگه یه تفنگ داشتی باهاش چیکار میکردی؟

میرفتم شکار گراز!
....................................................................................................................................................................
15-چرا عربها اینقدر با ایرانی ها لج هستند؟

عربهای حاشیه خلیج فارس نسبت به تاریخ و فرهنگ دیرین ایران و همچنین قدرت نفوذش در منطقه بسیار حسودند و این جزیی از ذات انهاست!
...........................................................................................................................................................
16-بزرگترین آرزوت چیه؟

عاقبت به خیری
....................................................................................................................................................................
17-اهل درد و دل هستی؟ اگه برات مشکلی پیش بیاد با کی درد و دل میکنی؟

اصلا و ابدا!!! معمولا کسی از ذهن متلاطم من سر در نمیاره! و کسی نمی فهمه تو مغزم چی میگذره!
من هم دوست ندارم در غمهام کسی شریکم باشه و آدم تو داری هستم!
.........................................................................................................................................................
18-راست میگن یه کوسه یه آبادانی رو خورد میگفت من نهنگم؟

کوسه نبود ضایعمون نکن جان تو! یک ماهی قرمز کوچولو بود از هفت سین پرتش کردم تو شط! تکنیک های ضد نهنگ یادش دادم خودش میدونست با نهنگ چطور مبارزه کنه

19-نظرت راجع به همایش سنترالی ها چیه؟ یعنی یه برانامه ای جور بشه همه سنترالی ها بتونیم یه جا جمع بشیم از نزدیک همدیگه رو ببینیم؟

همایش جالبی خواهد بود و بنده نیز تمایل دارم در اون باشم...ولی چه کنیم که همه طبق معمول میگن وقت نداریم !
................................................................................................................................................
20- نظرت راجع به این پسره renger چیه؟ چه جور آدمیه

بچه صادقی به نظر میرسه! یکم هم احساساتی!
  بی  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

درود

دوست دارید چه سوالی ازتون بپرسند؟ جواب سوال هم بگید.

این جملاتو کامل کنید و اولین چیزی که به ذهنتون خطور میکنه رو بنویسید.

1-من میل دارم...
2-خوشترین زمان...
3-میل دارم بدانم..
4-در خانه ما...
5-متاسفم...
6-هنگام خواب...
7-بهترین...
8-دخترها...
9-آنچه مرا آزار می دهد...
10-مردم...
11-یک مادر...
12-من حس می کنم...
13-بزرگترین ترس من...
14-من نمی توانم...
15-اعصاب من...
16-وقتی کودک بودم...
17-آینده...
18-من احتیاج دارم...
19-آنچه مرا آزار می دهد...
20-من نفرت دارم...
21-من مخفیانه...
22-بزرگترین نگرانی من...
23-پدرم...
24-رقص...
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 86 بار

پست توسط آريو برزن »

هم چنان در انتظار پاسخ كم نيار بازم دارم برات
اهوره مزدا بتابان خورشيد تابان بر ايران
آريايي تو به پا خيز هم چو آرش باز كمان گير
اما اين بار براي قلبت تو نشان گير
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

دوست دارید چه سوالی ازتون بپرسند؟ جواب سوال هم بگید.

راستش بعضی سوالاتی که مطرح شد تا الان بهش فکر نکرده بودم و صندلی بهانه ای شد تا بر نادیده ها نیز گریزی بزنم.
قبلش دوست دارم کاربرا قبل از طرح سوالاتشون در 1 یا 2 خط شخصیتی که از خودم در صندلی داغ تعریف کردم رو جمع بندی کنند.
که کلا من رو چطور آدمی دیدند؟

از خودم می پرسم؟ آدمی هستم که قبلا اشتباهات زیادی در زندگیم کرده ام ولی با سرعت در حال جبران آن هستم..امیدوارم این سرعت هرروز بیشتر شود.
.........................................................................................

1-من میل دارم...امشب تا دیروقت بیدار باشم! :-)

2-خوشترین زمان...ساعت 7 بعد از ظهر کنار بهمنشیر تکیه بر نخل $-)

3-میل دارم بدانم..چرا به دنیا آمدم چرا زندگی میکنم و چرا می میرم؟ :-x

4-در خانه ما...زیاد تنوع نیست! :shock:

5-متاسفم...که بزودی باید با اینترنت خداحافظی کنم! :K:L

6-هنگام خواب...حرکت از اینور بالش به اونور بالش انجام میدم تا خوابم ببره! ::ss

7-بهترین...شط شط دریای جنوبه! 8->

8-دخترها...چند دسته اند...1.زبر و زرنگ و تیز :m:a ...2.ساده دل و بی ریا :D :D ...3.حسود و پرصحبت :-? :-? ...4.زیبایی حقشان است :-) ...5.کمی هم گناه دارند! :grin:

9-آنچه مرا آزار می دهد...جهل و بی فرهنگی توده عوام! :-?

10-مردم...همیشه در صحنه اند! ::ss

11-یک مادر...یک زندگی! :)

12-من حس می کنم...هوا داره شرجی میشه! ::ss

13-بزرگترین ترس من...از تنبلی ! :P

14-من نمی توانم...دوغ و نوشابه و ماالشعیر را باهم قاطی کنم و بخورم! :-O

15-اعصاب من...خدا نکنه خرد بشه! :-O

16-وقتی کودک بودم...کسی منو دوست نداشت! :sad:

17-آینده...هم روشنه هم تاریک! :?

18-من احتیاج دارم...کمی آزادی داشته باشم! ^:)^

19-آنچه مرا آزار می دهد...باز هم میگویم جهل ملت! :-?

20-من نفرت دارم...از خائنین به ایران :-?

21-من مخفیانه...میام تو سنترال! :m:a

22-بزرگترین نگرانی من...از اینکه از قافله عقب بیفتم!

23-پدرم...قربونش برم :)

24-رقص نوعی ورزش موزون است!
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

حالم رو به بهبوده ولی متاسفانه صبح باید برم سر کار اگه یه وقت تلف شده به من بدی اون وقت نشونت میدم صندلی داغ یعنی چی !
چرا به زودی از اینترنت خداحافظی میکنی؟
اصلا چرا طرف اینترنت اومدی که حالا میخوای ولش کنی !
گربه های آبادان خوبن ؟
نظرت رو راجع به گربه ها بگو!
گربه بهتره یا ببرتاسمانی ؟
تا حالا برف از نزدیک دیدی ؟
بهترین گلی که زدی ؟
سرما رو بیشتر دوست داری یا گرما ؟
تا حالا توی تانک رفتی ؟
3 تا از کشورها عضو پیمان آتلانتیک شمالی رو نام ببر
حالا باهاشون جمله بساز
جای فعل و فاعل ور عوض کن !
یه شعر بگو
اگه یه روز چایی نخوری چه احساسی داری ؟