در مورد فيلمهايي كه مي بينم كمي توضيح دادم . فيلم ها روي آدم بي تاثير كه نيستن ولي تاثير خودشو زودي از دست مي دن يعني ادم زودي يادش مي ره نمي دونم شايد من اين جوريم.
بيشتر بازيگرا خصوصا خانوما به خاطر چهره ي زيباشون بازيگر مي شن به اين دليل بيشترا چهره ي نسبتا خوبي دارن.
اقايون بازيگر هم بيشترا تيپ هاشون خوب هست تا قيافشون البته خوش قيافه هم داريم.
نمي تونم بگم كدومشون زيباتر و خوش تيپ ترن.
سريال هاي كره اي هم كه نام بردين من فقط چند قسمت كم از يانگوم رو ديدم و بقيشون رو نديدم كه بتونم نظر بدم.سريال حضرت يوسف رو دوست داشتم و با اينكه داستانش رو مي دونستم هميشه دنبال مي كردم.
اهل موسيقي نيستم و علاقه اي هم به نواختنش ندارم ولي اگه بخوام يه مواقعي آهنگ گوش بدم آهنگهاي شاد رو ترجيح مي دم به غمگين.
اهل ورزش كردن خيلي نيستم ولي باشگاه بدنسازي مي رفتم كه ديگه حالا نمي رم ، تنيس هم يه مواقعي بازي مي كردم. فوتبالي نيستم نه باشگاهي نه ملي ، چون ايرانيا فوتبال و بازي خوبي ندارن .
من دوست دارم هيچ موقع و در هر شرايطي حقوق زنان پايمال نشه و بهشون احترام بذارن.
غذاهاي مورد علاقم شويد باقالا با گوشت و ته چين
من از غذا درست كردن خيلي بدم مياد و هيچ علاقه اي به اين كار ندارم ولي بر عكس همسرم به اين كار خيلي علاقه داره ، دوست دارم همش از غذاي بيرون استفاده كنم ولي يه مدت كه ادم غذاي بيرون مي خوره خسته مي شه . ديگه مجبورم يه مواقعي غذا درست كنم
. بيشتر دوست دارم سفره و ميزي رنگارنگ و پر از مخلفات داشته باشم .غذايي رو هم كه اصلا دوست ندارم مي شه گفت خورشت به ، خورشت كرفس . بازم هستن ولي فعلا يادم نمياد.
ليلا

به خاطر اینکه مقادیری از صنعت ادبی مزاح در جهت شادابی فضای بحث استفاده نمودم.
و ديگه هم بي خيال اومدن شده.