صندلی داغ با حضور Leila...

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

Re: Leila روی صندلی داغ...!

پست توسط Leila »

اسم واقعي من ليلا هست تحصيلاتم ليسانس مترجمي زبان انگليسي دانشگاه ازاد اسلامي :-)
در مورد فيلمهايي كه مي بينم كمي توضيح دادم . فيلم ها روي آدم بي تاثير كه نيستن ولي تاثير خودشو زودي از دست مي دن يعني ادم زودي يادش مي ره نمي دونم شايد من اين جوريم.
بيشتر بازيگرا خصوصا خانوما به خاطر چهره ي زيباشون بازيگر مي شن به اين دليل بيشترا چهره ي نسبتا خوبي دارن.
اقايون بازيگر هم بيشترا تيپ هاشون خوب هست تا قيافشون البته خوش قيافه هم داريم.
نمي تونم بگم كدومشون زيباتر و خوش تيپ ترن.
سريال هاي كره اي هم كه نام بردين من فقط چند قسمت كم از يانگوم رو ديدم و بقيشون رو نديدم كه بتونم نظر بدم.سريال حضرت يوسف رو دوست داشتم و با اينكه داستانش رو مي دونستم هميشه دنبال مي كردم.
اهل موسيقي نيستم و علاقه اي هم به نواختنش ندارم ولي اگه بخوام يه مواقعي آهنگ گوش بدم آهنگهاي شاد رو ترجيح مي دم به غمگين.
اهل ورزش كردن خيلي نيستم ولي باشگاه بدنسازي مي رفتم كه ديگه حالا نمي رم ، تنيس هم يه مواقعي بازي مي كردم. فوتبالي نيستم نه باشگاهي نه ملي ، چون ايرانيا فوتبال و بازي خوبي ندارن .
من دوست دارم هيچ موقع و در هر شرايطي حقوق زنان پايمال نشه و بهشون احترام بذارن.
غذاهاي مورد علاقم شويد باقالا با گوشت و ته چين
من از غذا درست كردن خيلي بدم مياد و هيچ علاقه اي به اين كار ندارم ولي بر عكس همسرم به اين كار خيلي علاقه داره ، دوست دارم همش از غذاي بيرون استفاده كنم ولي يه مدت كه ادم غذاي بيرون مي خوره خسته مي شه . ديگه مجبورم يه مواقعي غذا درست كنم :sad: . بيشتر دوست دارم سفره و ميزي رنگارنگ و پر از مخلفات داشته باشم .
غذايي رو هم كه اصلا دوست ندارم مي شه گفت خورشت به ، خورشت كرفس . بازم هستن ولي فعلا يادم نمياد.

ليلا :)
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

با عرض سلام
ششما اینده cc رو چطور میبینید مثلن ده سال بعد منظورم از همه جوانب هستش
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

خوب میرسیم به راند دوم سوالات...البته هنوز سبک پرسشها را به حالت دیپلماتیک نگه می داریم!

21.پیچیده ترین جمله انگلیسی ممکن رو برامون بنویسید(هدف=آشنایی با خلاقیت شما)
22.در رابطه با حجاب هم سخن من در رابطه با نفی حجاب نبود...بحث اجبار و اختیار است! که هنوز پاسخ صریحی کسی نداده است! ::ss
23.یک خاطره شنیدنی از مسافرت هاتون بگین.
24.طبیعتا قبل از ازواج و دوران مجردی با اراذلی در خیابان مواجه می شدید که حرمت نگاه نمی داشتند و شاید اسائه ادبی می کردند...برخورد شما چگونه بود و حس درونی تان بعد از این اهانت ها؟

25.چرا خیلی از دخترهایی که حداقل بنده در این سالها با آنان پای سخن نشسته ام دوست داشتند پسر متولد می شدند؟
26.به نظرتون خواستگاری دختر از پسر باید رایج بشه؟ و میتونه به کاهش سن ازدواج کمک کنه؟
27.جو شهر قم نسبت به خانومها چطوره؟ مانند آبادان ما فریدام نسبی دارن؟
28.زیبا ترین امضا و آواتور در سنترال متعلق به کیست؟
29.دختر پسر مثل + - میمونن! به نظرت چه چیزایی این دو قطب مخالف آهنربا رو به هم جذب میکنه و چه چیزایی دفع میکنه؟
30.میدونی به خاطر اینکه ما جمعه تعطیلیم و پنجشنبه هم یجواریی تعطیل و دنیا نیز شنبه و یکشنبه تعطیله و کلا فقط 3 روز با جهان ارتباط داریم چقدر در سال خسارت اقتصادی به کشور داره وارد میشه؟

31.من و یاسر هر کاری کردیم صریح جواب ندادید! زنان در ایران تا جایگاه واقعی و برحشون چقدر فاصله دارن؟

32.دختران از نظر رفتارشناسی به چند رده سنی تقسیم می شوند...دخترهای 14 تا 16 ساله که بسیار کودکانه به مسائل فکر میکنند.16 تا 18 که بسیار احساسی و آتیشی مزج هستند و عشق های زود عرق کن مال این رده سنی است.18 به دانشگاه می روند! و 4 سال تجربیات گوناگون در دانشگاه کسب می کنند...نکته جالب تفاوت عجیب یک دختر ترم 1 با ترم 4 و ترم 8 است! و سپس با کوله باری از تجربیات مختلف فارغ التحصیل می شوند...و در اکثر موارد این رد ه سنی بسیار سختگیر در ازدواج هستند! شما در هر کدام از این رده ها در چه حالتی بودید؟

33.چرا بعضی ها دین و مذهب رو تو چهره میبینن..مثلا یکی ریش داره و تسبیح خیلی مومنه..ولی یک 6 تیغه است و موهای مدل دار مومن به نظر نمی یاد!
34.ایضا خانومها چرا چادری باید مومن محسوب بشه ولی کسی که یکذره روسری عقب نشینی داره اون دنیا ...! خلاصه خیلی ظاهر بینیم!
35.نظر درباره واژگان زیر
لیلا:
مدیر سنترال و مجری صندلی داغ:
جو سنترال:
کم رویی خانم ها:
تیپ بسیجی(پیرهن روی شلوار پارچه ای):
تیپ ساده معمولی:
تیپ فشن:
میرحسین موسوی:
محمود احمدی نژاد:
ایران:
خلیج فارس:

بحث ما پست به پست داغ تر خواهد شد و همچنان ادامه دارد...
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

بچه دوست دارید ؟
پسر یا دختر ؟
تا حالا به چه شهرهایی از ایران نرفتی ؟
آبادان بهتره یا اهواز ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Leila »

بازم سلام ::sh
اينده ي cc نمي دونم چي مي شه و چي پيش مياد ، ادم يه سيب كه ميندازه بالا هزار تا چرخ مي خوره تا برسه پايين ولي اميدوارم روز به پيشرفتش بيشتر بشه :AA:
پيچيده ترين جمله ي انگليسي به يادم نمياد ولي يادمه يه امتحاني كه داشتيم از اول تا اخرش برام پيچيده بود هر چي سعي كردم تقلب كنم ديدم بقيم مثل منن و هيچي نمي دونن.
در مورد حجاب هم نمي دونم چه جوري براتون توضيح بدم بايد از اهل فن پرسيد فقط اينو مي دونم چيزي رو كه خدا و پيغمبر گفته و به صلاح خانوما هست رو ادم بايد گوش بده :?
مسافرت رفتنام همش برام خاطرست .
كساني كه مزاحم مي شن به اين كه طرف ازدواج كرده يا نكرده كاري ندارن ، من در مقابل كاري انجام نمي دم يك كلمم حرف نمي رنم دوست ندارم با ادماي بي شخصيت هم كلام بشم و بشون چبز بگم.
شايد به خاطر اينكه آزادي پسرها از دختر ها بيشتره ، دوست دارن پسر بشن اينو ديگه بايد از خوشون پرسيد .
من دوست ندارم دختر از پسر خواستگاري كنه ، دختر بايد ناز داشته باشه نه اينكه خودشو سبك كنه :-)
جو شهر قم اخه بايد ديد منظورتون چه جويه ، دختراش كه خيلي ازادن و هر كاري بخوان زير چادرشون انجام مي دن . به اين نيست كه حالا چون چادرين يا اينكه شهر مذهبيه از اين كارا نكن . پسرا هم همين جور خيلي راحت با هم اشنا مي شن به هم مي زنن...
و اينكه دليل نمي شه حالا چون طرف چادريه و كلي هم ريش داره اخر مومنيه يا اونكه قيافش غلط اندازه اهل همه كاري باشه ، انسان بايد ذات و سرشتش خوب باشه. شايد به خاطر اينه كه قديمها اين جوري برداشت مي كردن اينطور جا افتاده .
و در مورد كلماتي كه نوشتين :
ليلا : خودم كه دوستش دارم :-)
مدير سنترال: نمي دونم چي بگم ، خدا صبرشون رو زياد كنه
مجري : با شور و حرارت
تیپ بسیجی(پیرهن روی شلوار پارچه ای): آخ كه يعني اصلا خوشم نمياد انقلاب دروني بم دست مي ده
در مورد تيپ معمولي و فشن : يه جاهايي ادم بايد سنگين رنگين باشه ، ولي تيپ فشن رو ترجيح ميدم البته مي گما بستگي به شرايط داره .
من به سياست هيچ علاقه اي ندارم به خاطر همين نظري در موردشون ندارم.
ايران: دوست دارم كلي پيشرفت كنه كه تا اسم ايران رو مي شنون بگن چه كشور پيشرفته ايه

من عاشق بچه هام ، دوست دارم همش بگيرم تو بغلشون باشون بازي كنم . ولي دوست ندارم خودم بچه داشته باشم. دختر رو هم بيشتر دوست دارم لباساي با مزه بپوشن با گلسراي رنگارنگ و دامنهاي چين چين
در مورد ابادان و اهواز هيچ نظري ندارم چون به اونجا سفري نداشتم ولي مي خوام تو برنامه ي سفريم جاشون بدم.

اهان راستي در مورد اواتار و امضا تا حالا بش فكر نكردم كه كدوم از بقيه قشنگتره :?

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

درود بر دوستان راستش شرایط ویژه ای برای مجری پیش اومده و مدتی باید با ایرانسل وارد سنترال کلابز بشه! خدا صبر کاربران و همچنین بنده رو زیاد کنه!لطفا سوالات خودتون رو ارسال کنید و سوالات در همان روز پس از بازبینی و در صورت نیاز به اصلاح در تاپیک درج خواهد شد.بنده روزی 2 بار آنلاین خواهم شد و هم سوالات خودم و هم سوالات دوستان رو در سایت قرار خواهم داد و شور و حرارت صندلی حفظ خواهد شد.
این کار جهت عدم درج هرگونه نوشتار موهن و دون شان مهمان محترم که علی الخصوص خانم هم هستند صورت پذیرفته است.

واما برمیگردیم به بحثمان با خانم لیلا !

1.طرح خواستگاری دختران از پسران فقط در جهت کاهش سن ازدواج مطرح است...داره از 30 سال رد میکنه!
2.خدا هم صبر ادمین سنترال و همچنین حرارت مجری صندلی داغ رو همزمان با هم زیاد کنه!
3.با دخانیات چطور برخورد میکنید..کسی که سیگاری و قلیونی است در خونه شما آزادی داره؟
4.از روند اعتیاد جوانان و همچنین رشد مصرف مشروبات الکلی چه برداشتی دارید؟
5.غیر از قتل و تجاوز و خیانت به ایران چه جرمی به نظرتون اعدام حقشه؟
6.چرا قرائتی که بخشی از مردم از دین دارند قرائتی شدیدا سخت گیرانه است و بخشی دیگری از مردم هم سهل گیرانه؟ چرا میانه گرا کم داریم؟
7.کلا چه چیز شما برای اطرافیان دوست داشتنی است و شما با ون ویژگی شناخته می شوید؟
آیا احساس کرده اید برای دیگران یکنواختید و شاید از همنشینی با شما لذت نبرند؟
9.از مردایی که در رفتارشون خواص زنونه بروز میدن و یه جورایی اِوا هستند چه طور حسی بهت دست میده؟چرا بعضی ها این شخصیت رو دوست دارند داشته باشند؟
10.توهین به چیزایی که برات مقدس و مهمه از سوی هرکسی باشه چه عکس العملی در پی داره؟
11.چه چیزایی باعث شده تا در زندگی مشترکتون با همسرتو احساس خشوبختی و موفقیت کنید؟
12.بنده در مقابل مشکلات و وقایع بسیار بی خیالم و همیشه می گم این نیزبگذردچه جدی و چه شوخی! شما چه وقایعی باعث میشه تا حد گریه کردن اذیت بشوید و چه وقایعی باعث میشه از ته دل بخندید؟
13.به نظرت جهان بزرخ و آخرت چه شکلیه؟راست میگن از همون لحظه اول منکیر و نکیر میان و حسابی حالمون رو میگرن؟
14.زیبا ترین جمله که شنیده اید؟
15زیبا ترین شعر؟
16.شخصیت مشهور مورد علاقه ات کیه؟
17.نظرتو درباره اینکه زنها مثل آمریکا و اسراییل و بریتانیا و سایر کشورها نظامی شوند و دوره های نیروی ویژه و تکاوری ببینند؟
18.نظرتون درباره پرسشهای بنده؟
19نظرتون دربراه نظرات درج شده خودتون؟
20.وصف واژگان زیر

قم:
تهران:
مشهد:
کربلا:
نجف:
مکه:
مدینه:
خلیج فارس:
فروهر:
کوروش بزرگ(کبیر):
میرحسین موسوی:
محمود احمدی نژاد:
  بی  
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 43 بار
سپاس‌های دریافتی: 48 بار

پست توسط mohsen57 »

راجع به کلمات زیر یه جمله بگید (تخصصی قم)

حرم حضرت معصومه
جمکران
کوه خضر
خیابان ارم
خیابان آذر
ییلاقات قم( فردو وشنوه کرمجگان)
کهک(شهر ملا صدرا)
بهترین سوهان
حوزه علمیه
روحانیون(آخوندها یا طلبه ها)
مراجع (آیت الله بهجت آیت الله مکارم شیرازی آیت الله وحید خراسانی و ...)
میرزای قمی
آشیخ عباس قمی
بیمارستان کامکار
قبرستون نو
و این شعر : قم با غم و غم با قم قرین است بیچاره کسی که قم نشین است  

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Leila »

افراد خانوادم هيچ كدوم اهل سيگار نيستن ، برادر هم كه ندارم.
واي چه سوالاي عجيب غريبي پرسيدين :? اعتياد جوانان ، مشروبات الكلي ، قتل ، تجاوز و خيانت
اينكه چه چيز من دوست داشتنيه اينو بايد از ديگران پرسيد ولي در كل ادميم كه احساساتو حرفام رو راحت بيان مي كنم.
مرد بايد با خصوصيات كاملا مردونه باشه و البته با احساس و مهربون و وظيفه شناس.
توهين به چيزايي كه برام ارزش داره خيلي برام گرون تموم مي شه ، يه مواقعي دفاع مي كنم ولي اگه بدونم حرفام هيچ اثري نداره ساكت مي شينم .
تو زندگي مشترك هم ; من 6 ماهه كه وارد زندگي مشترك شدم البته هنوز سر زندگي خودم نرفتم ، تا حالا كه احساس خوشبختي مي كنم اميدوارم تا اخرش هم همين جور باشه به اميد خدا
نظرم هم در مورد سوالاي شما يه مقدار برام غريبه در مورد بعضياش نمي دونم بايد چي بگم :?
در مورد مير حسين و احمدي نژاد هم كه تو پست قبلي گفتم من هيچ نظري در مورد سياست ندارم و نمي تونم همه ي نظراتم رو بيان كنم پس هيچي نگم بهتره
قم : شهر خوبيه ولي چون 72 ملت توش زندگي مي كنن( عرب و عجم و افغان و ...) خرابش كردن
تهران : مواقعي كه ميرم تهران براي ديدن اقوام زودي دلم مي گيره زودي مي خوام برگردم قم
كربلا و نجف : اميدوارم يه روز روزيم شه كه برم
مكه و مدينه : خوشبختانه به زيارت خانه ي خدا رفتم و دلم مي خواد بازم برم

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Leila »

در مورد مشهد كه سوال كرده بودين جناب ميلاد يادم رفته بود بگم ، شهريه با اينكه خيلي رفتم بازم دوست دارم برم به خاطر جدم امام رضا ( عليه السلام )

حرم حضرت معصومه : هفته اي يكبار مي رم و كلي شارژ مي شم و انرژي مي گيرم
جمكران : باصفا و با عشق به درگاه امام زمان ( عجل الله و تعالي فرجه )
كوه خضر : يه چند باري رفتم با دوستام
خيابون ارم : خيلي شلوغه ولي وقتي بخوام برم حرم از اونجا رد مي شم
خيابون اذر : اصلا ازش خوشم نمياد
ييلاقات قم : ما توي يكي از اين ييلاق ها يه باغ با صفا داريم كه يادگار پدرمه و چند وقت يكبار سري مي زنيم
سوهان : سوهان قم كه معروفه و خيليم خوشمزه
روحانيون و حوزه ي عميه : نمي دونم در موردشون چي بگم :?
بيمارستان كامكار : اي بدك نيست خيليم تعريفي نيست
قبرستون نو : ما اقوام و هم چنين پدرم تو باغ بهشت به خاك سپرده شدن ، قبرستون نو يه مقدار دلگيره
اين بيت شعرتون رو اصلا قبول ندارم ، هم خيلي باحالن هم خيلي شاد و دوست داشتني :-)

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

سلام دوباره به بروبچ سنترالی و همچنین خانم لیلا...

با توجه به مشکلی که در دسترسی به اینترنت پیدا کرده ام روزی 1 پکیج سوال میگذارم.

عرضم به حضور دوستان راستش اگه میدونستم 40% سوالام در پاسخ های خانم لیلا آب میروند یک کار دیگه میکردم! لاقال 600 تا سوال مینوشتم که خداقل 60 تا جواب رو بگیرم.
خانم لیلا گفتند که سوالای من کمی عجیب غریبه..تا حدودی درست میگن ولی لطف صندلی داغ به همینه...من مطمئنم اگر خانم لیلا به همون سوالات عجیب من پاسخ بدن خیلی بحث داغ تر خواهد شد. چون روز اول گفتم سوالات و پاسخها باید خلاقانه باشند...
در رابطه به اعتیاد و ...این چیزا که پرسیدم برای من عجیبه که چرای برای مهمان ما عجیبه! واقعیات روز جامعه است! البته شاید خانمها به اندازه ما آقایون به این مسائل توجه نداشته باشند..به هر حال طبع و تمایلات دختران بسیار با متفاوته ولی خوب جالبه بدونیم این مسائل از دیدگاه یک خانم چطور ارزیابی میشه.

به هر حال یه راه وجود داره به سوالات عجیب من پاسخ عجیب داده بشه...! فکر کنم اینجوری مشکل حل بشه!

البته باز هم لیلا خانم در پاسخ دادن مختارند ولی به گمان من خاطره شیرین تری از این صندلی به یادگار خواهد ماند اگر به راه حل من عمل شود!

و اما بقیه پرسشها!

عرضم به حضور مهمان گرامی

1.از تنهایی و حضور در خانه ای تاریک و بزرگ می ترسید؟
2.هنوز یه خاطره خنده دار برامون نگفتیم..!همه مهمانا تا الان گفتن ها!
3.چرا اینقدر آرامش در ادبیات نوشتاریتون مشهوده؟(کاش منم اینقدر آروم بودم!!)
4.آخرین حرف پدر به شما که در ذهنتان منقوش است چه بود؟
5.همسرتون عضو سنترال کلابزه(پاسخ اختیاری)
6.از حرفاتون بر میاد زیاد اهل آهنگ و موسیقی نیستید حتی خواننده مورد علاقه رو نگفتین!
7.یادمه یک بار تو یه مغازه ته لنجی بودم برای خرید افتر شیو رفته بودم! یک دخترخانومی تشریف آوردن و یکدونه رژلب میخواستن...کل مغازه رو ریخت به هم و از همه جنسی نگاه کرد تا بالاخره خرید! صاحاب مغازه زیر لب با خودش حرف میزد و از دستش عصبی شده بود...در بسیاری خانوما این دقت و مشکل پسندی در همه چیز زیاده... چرا؟ خود شما هم مشکل پسندی؟

8.نظرتون درباره تیملی ملی فوتبال زنان؟
9.دانشگاهها رو بطور مساوی بین دختر و پسر تقسیم کنند...50 درصد پسر 50 درصد دختر؟
10.دانشگاهها رو مورد تفکیک جنسیتی قرار بدن! دخترا روز زوج بیان پسرا روز فرد!
11.تو همایش سنترال کلابزیها شرکت میکنید؟
12.بعضی از دوستان از جو بیش از حد نظامی سنترال گله مند هستند شما نیز از آن دسته اید؟
13.عزاداری امام حسین باید چه شکلی باشه...زیارت عاشورا بخونیم و در دل عزادار باشیم یا با زنجیر خودمونو بزنیم؟
14.حاضری در حکم سنگسار شرکت کنی و به مجرم سنگ بزنی؟
15.از مراجع تقلید میکنی و یا مرجع نداری؟
16.امیدوارم این سوالا عجیب نباشن!! چون خیلی به سختی تونستم تا این حد آسون بگیرم...! و ضمن عرض پوزش از لیلا خانوم تصویربه خاطر اینکه مقادیری از صنعت ادبی مزاح در جهت شادابی فضای بحث استفاده نمودم.تصویر

مرسی از همه...تا پکیج بعدی که فینال بحث باشه... فعلا...!تصویر
  بی  
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Leila »

سلام ::sh
در مورد سوالاتون كه مي گم عجيبه نه اينكه مشروبات الكلي و تجاوز و اعتياد عجيبه اگه بخوام در موردشون حرف بزنم بايد يه كتاب بگم به خاطر همين بي خيالش مي شم.
من اصلا تنهايي و تاريكي نمي ترسم ، وقتي كه كوچولو بودم شجاع بچه ها من بودم.
اخه چيكار كنم اصلا خاطره ي خنده دار به ذهنم نمياد ^:)^
نمي دونم اگه آرامشي تو نوشته هام هست خودم ازش بي خبرم :-(
اخرين حرفيم كه باباي عزيزم بم زدن و من هميشه يادمه بم گفتن تو زندگيت هميشه گذشت داشته باش . و وقتي اين اخريا تو بيمارستان بودن همش به فكر من و مامانم بودن ، با اون حال خرابي كه داشتن مي گفتن چيزي نمي خواي ليلا مي گفتم شما خوب شو بيا من هيچي ازت نمي خوام فقط خودتو مي خوام :lol:
همسرم مثلا عضو سنتراله اگه دو سه باري اومده باشه سرزده باشه حالا هم كه پس وردشو يادش رفته ::ns و ديگه هم بي خيال اومدن شده.
خواننده ي مورد علاقم : هر كي كه خوب و قشنگ بخونه
بيشتر خانوما تو خريد كردن خيلي مشكل پسندن كلي مغازه ي طرف رو زيرو رو مي كنن ولي من كه مي رم مغازه آني خريد مي كنم اصلانم زيرو رو نمي كنم .
چون از فوتبال خوشم نمياد در مورد تيم فوتبال زنان هم نمي تونم نظري بدم .
دانشگاهها خوب بيشتر مختلط هست بايد خود طرف خوب باشه حالا اگه بخوان زوج و فرد كنن ، اون كسي كه بخواد كار خوشو انجام بده مي ده.
اگه همايش سنترال باشه اگه بتونم و شرايطش رو داشته باشم سعي مي كنم بيام.
جو سنترال خوب يخورده سنگينه نمي دونم چي بگم خوب يه مكان علميه كه در مورد اين جور مسائل علمي بحث مي شه.
در عزادري هم بايد تو دل عزادار بود و هم اينكه اون كسايي كه تو دسته ها سينه مي زنن كار درستي مي كنن يا اينكه غمه مي زنن به خاطر اماممون بايد هر كاري كرد.
نه تو سنگسار شركت نمي كنم دلم ريش ريش مي شه.
هر كسي كه به تكليف مي رسه بايد حتما يه مرجعي رو براي خودش انتخاب كنه و من هم مرجع تقليد دارم .

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

پست توسط ganjineh »

Leila نوشته شده:در مورد مشهد كه سوال كرده بودين جناب ميلاد يادم رفته بود بگم ، شهريه با اينكه خيلي رفتم بازم دوست دارم برم به خاطر جدم امام رضا ( عليه السلام )

با اداي كامل احترام خدمت ليلا خانم عزيز تصویر

هدف من خداي ناكرده هدفم تخريب بيا خداي ناكرده تحقير يا تمسخر نيست چرا كه در ذات من چنين مسائلي نمي گنجد مخصوصا كه من و ليلا خانم جد مشتركي از اهل بيت داريم تصویر

انچه در اطلاعات من كه فكر كنم با اطلاعات اكثر افراد مي گنجد وجود دارد از امام رضا (ع)تا حضرت قائم (عج) به همراه خود امام رضا (ع) داراي يك پسر بوده و ان يك پسر امام بعدي است تا به مهدي موعود برسد كه بنا به اطلاعات بنده فاقد فرزند مي باشد و تمامي سادات از نسل امامان تا امام هفتم مي باشد كه به طور مثال سادات از نسل امام هفتم را موسوي مي گويند.
حال براي من جاي اين سوال است كه مگر بعد از امام هفتم امامان ديگر صاحب فرزندان پسر غير امام بوده اند كه جد ليلا خانم به امام هشتم يعني امام رضا (ع) برسد ؟؟؟ تصویر

البته فكر كنم كه منظور ايشان يا امام هفتم بوده يا اينكه مي خواستند ارادت سادات بودن خود را به ساحت مقدس امام هشتم ابراز نمايند تصویر

اميد وارم كه ليلا خانم از اين گفتار بنده نرنجيده باشند كه در اين صورت از ايشان پوزش مي طلبم تصویر

بالاخره صندلي داغ هست و جوگير شدن عده اي از جمله من تصویر
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”