Mahdi1944,
بله، برنامه قابلی هست. اما در مورد کار من جواب گو نیست.
مسئله اینجاست که Rate این فایل ها غیر استاندارد است، تا امکان مشاهده آن تنها با خود نرم افزار مخصوص باشد. فکر کنم Rate اینها در زمان ضبط تصاویر حدود 27.5 هرتز است که در زمره کدک هیچ برنامه ای نیست، من نزدیک 6 ماه انواع سیستم ها را مورد برررسی قررا دادم.
K-Lite نسخه 2009 نیز مانند دیگر برنامه ها در اجرای این فایل ها بدون نصب کدک های خودش ناتوان است. البته با نصب هر نرم افزار از خانواده این DVR کدک مربوط نصب خواهد شد و امکان مشاهده فیلم ها حتی با MediaPlayer نیز است.
حتی سایت سازنده این کارت DVR هم کدک ویژه را ارائه نکرده. البته کارت های چینی (Koodikam , ...) با نصب K-Lite مشکلاتشان حل می شود. اما این کارت که GeoVision است (تولید تایوان) با وجود سامانه قدرتمند خود، و بسته های کامل نرم افزاری این ضعف (البته به قول تولید کننده در سایتش تدبیر امنیتی ) را دارد.
اما اگر امکانش باشه برای کدک هایی که در عکس زیر پیداست روی سیستم نصب شده یک فایل نصب مجزا درست کنم، دیگه لازم نیست حتماً نرم افزار مربوط به DVR روی سیستمی نصب باشه تا فایل ها نمایش داده بشود.
امکان تبدیل فایل ها روی سیستیم تنها در صورتی وجود دارد که این کدک ها نصب شده باشد. به این ترتیب اگر ما روزی فایل ها را در سیستم دیگری بخواهیم مشاهده کنیم هیچ راهی نیست مگر نصب مجدد نرم افزار . . .

نهایتاً اینجا بنده پرسشم نحوه اجرای این فایل ها نیست، چرا که با توجه به تحقیق 6 ماه خودم و 2 ساله نمایندگی این محصول در ایران، و بررسی شرح تولید کننده متوجه شدم که امکانش نیست جز با کدک خودش فایل ها را مشاهده کرد، و یا تبدیل.
پرسش من این است که چطور یک کدک را که نصب شده میتوان به Setup برگرداند. برای نرم افزار، نمونه های زیادی هست که به خوبی با چند بار اجرای نرم افزار، و بررسی میتوانند نسخه قابل نصبی از نرم افزار نصب شده روی سیستم ارائه کنند. اما برای کدک ها از اون ها نمیشه استفاده کرد چون این کدک چیزی نیست که قابل Run کردن باشه و اون برنامه آنالیزش کنه و یک فایل Setup براش تولید کنه.