چطور از یک Codec نصب شده، یک فایل نصب اختصاصی بسازم؟

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

چطور از یک Codec نصب شده، یک فایل نصب اختصاصی بسازم؟

پست توسط Solver »

همانطور که دوستان اطلاع دارند، بیشتر نرم افزارهای پخش و ضبط تصویر همراه خودشون کدک های لازم را نصب میکنند. میخواستم بدونم روشی هست که کدک های نصب شده روی سیستم را تجیزیه کرد و یک فایل Setup ویژه کدک ها ساخت.

طوری که بدون نصب نرم افزار اصلی این کدک روی سیستم نصب بشه. البته در برخی موارد نمیشه، اما اون مواردی که میشه چه شیوه هایی وجود داره؟

ضمناً دوستان مرجعی برای دانلود کدک ها سراغ دارند بیان کنند (تقکیک شده و با بیان مشخصات هر نوع Codec باشد)

یادم هست یک برنامه ای بود که قبلاً باهاش میشد یک روند را ذخیره کرد، مثلاً اجراش میکردم و یک نرم افزار را اجرا میکردم اون وقت اون روال برنامه را میداد (یه جور آنالیزر).

اما در این مورد فکر نکنم کارایی داشته باشه. تصویر
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: چطور از یک Codec نصب شده، یک فایل نصب اختصاصی بسازم؟

پست توسط Mahdi1944 »

Negar.int,
چرا از K-lite Mega Codec Pack استفاده نميکنيد؟ يک مجموعه‌يب کامل و جامع از تمامي کدکهاي موجود و کاربردي هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Mahdi1944,

بله، برنامه قابلی هست. اما در مورد کار من جواب گو نیست.

مسئله اینجاست که Rate این فایل ها غیر استاندارد است، تا امکان مشاهده آن تنها با خود نرم افزار مخصوص باشد. فکر کنم Rate اینها در زمان ضبط تصاویر حدود 27.5 هرتز است که در زمره کدک هیچ برنامه ای نیست، من نزدیک 6 ماه انواع سیستم ها را مورد برررسی قررا دادم.

K-Lite نسخه 2009 نیز مانند دیگر برنامه ها در اجرای این فایل ها بدون نصب کدک های خودش ناتوان است. البته با نصب هر نرم افزار از خانواده این DVR کدک مربوط نصب خواهد شد و امکان مشاهده فیلم ها حتی با MediaPlayer نیز است.

حتی سایت سازنده این کارت DVR هم کدک ویژه را ارائه نکرده. البته کارت های چینی (Koodikam , ...) با نصب K-Lite مشکلاتشان حل می شود. اما این کارت که GeoVision است (تولید تایوان) با وجود سامانه قدرتمند خود، و بسته های کامل نرم افزاری این ضعف (البته به قول تولید کننده در سایتش تدبیر امنیتی ) را دارد.

اما اگر امکانش باشه برای کدک هایی که در عکس زیر پیداست روی سیستم نصب شده یک فایل نصب مجزا درست کنم، دیگه لازم نیست حتماً نرم افزار مربوط به DVR روی سیستمی نصب باشه تا فایل ها نمایش داده بشود.

امکان تبدیل فایل ها روی سیستیم تنها در صورتی وجود دارد که این کدک ها نصب شده باشد. به این ترتیب اگر ما روزی فایل ها را در سیستم دیگری بخواهیم مشاهده کنیم هیچ راهی نیست مگر نصب مجدد نرم افزار . . .

تصویر

نهایتاً اینجا بنده پرسشم نحوه اجرای این فایل ها نیست، چرا که با توجه به تحقیق 6 ماه خودم و 2 ساله نمایندگی این محصول در ایران، و بررسی شرح تولید کننده متوجه شدم که امکانش نیست جز با کدک خودش فایل ها را مشاهده کرد، و یا تبدیل.

پرسش من این است که چطور یک کدک را که نصب شده میتوان به Setup برگرداند. برای نرم افزار، نمونه های زیادی هست که به خوبی با چند بار اجرای نرم افزار، و بررسی میتوانند نسخه قابل نصبی از نرم افزار نصب شده روی سیستم ارائه کنند. اما برای کدک ها از اون ها نمیشه استفاده کرد چون این کدک چیزی نیست که قابل Run کردن باشه و اون برنامه آنالیزش کنه و یک فایل Setup براش تولید کنه.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Negar.int,
چند وقت پيش يکي برنامه‌اي به نام Smart Install Maker رو معرفي کرد که براي ايجاد فايل نصب از برنامه‌ي نصب شده روي سيستم بود، خودم تست نکردم، ميتونيد امتحان کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”