سلام یاسر
مسلمون چرا جواب سلامم و ندادی

فرض اینه که دائم روی صندلی داغم و به افرادی که جدید میان سلام می کنم، شما که یکبار سلام کردید.
منظورم کلی بود دختر به معنای حقیقی کلمه
می دونستم، اما چون نظری در مورد کلیش نداشتم اونو گفتم.
1.دو خصیصه اخلاقی هستند که من خیلی ازش خوشم میاد...یکی شوخ طبعی و دیگری عدم تکبر...یاسر تلفیق قشنگی از این تا رو داره...نه که دکترا بگیری دیگه تحویلمون نگیری!
اتفاقا همه همینو میگن، نکنه دکتر شی مارو فراموش کنی، اما من اعتقاد دارم هرکس به هر درجه از علم هم که برسه باز باید بدونه که، فقط یک بنده ناچیز خداست و تنها تقوی است که نزد خدا ارزش داره.
2.پسر خوبی باشی که کیس توپ برات سراغ دارم اونم کارشناس ارشد شیمی است!فقط مشکل اینه از نظر سیاسی فرهنگی اعتقادی در دو نقطه مقابل قرار دارید!
اصل مشکل من هم همون تیکه آخر قضیه است.
3.مقالاتت رو در کدوم ژورنال قرار میدی..اسم سایتشو بگو...
اسم مجله ای رو که مقاله اصلیم چاپ شده رو نمیگم تا ریا نشه، فقط همین قدر بدونید که تعداد مجلات شیمی دارای ضریب نفوذ بالای 10(IF >10) چند تا دونه بیشتر نیست. اما مقاله نانوم رو برای Polyhedron فرستادیم (IF = 1.801) ناشر این مجله Elsevier و سایت اون هم ScienceDirect هست.
4.راستی اگر از تمامی کسانی که دکترا دارند که سنجش علمی سفت و سخت گرفته شود چند درصدشون واقعا دکتر خواهند ماند!
خدا می دونه اما فکر کنم بیشتر اونها قبول بشن، بستگی به رشته هم داره.
5.اگه میخوای حوصلت سر نره و دنبال مردم خونگرم میگردی برو ایتالیا یا اسپانیا...ولی من میگم برو لندن شاید تو بی بی سی هم پیشنهاد کاری بهت شد...در واحد ضد صهیونیزم بی بی سی...به پونه ایمیل میدم کارتو راه میندازه!
ناقلا می خوای سر ما رو زیر آب کنی
9.دوشنبه میخوای زن بگیری یا میخوای از ایران بری؟
حالا بزار دوشنبه بیاد بعد، اگه دیدی دیگه نیستم بدون که شهید شدم.
10.راستی چرا این همه جا باید دماغو عمل کرد؟
خوب آدمی که تو این دنیا فقط نوک دماغشو می بینه، فکر می کنه اون مزاحمشه، می خواد از دست ناراحتی های دنیا راحت بشه. (البته همه اینطور نیستند- بعضی ها شاید واقعا مشکل دارن)
11.راستی اگر جای سردار مربوطه بودی به امام اون نامه رو در پایان جنگ می نوشتی؟
خدا رو شکر که جای اون نیستم، بازم گلی به گوشه جمال رزمندگان بی ادعا.
1.لیسانس رو از کدوم دانشگاه گرفتی؟فوق لیسانس چطور؟معدل؟
ای بلا، کم کم می خوای رد منو بزنیا

، دانشگاهش زیاد مهم نیست، مهم خود دانشجوه و در مقطع ارشد استاد راهنما. کارشناسی 14.75 و کارشناسی ارشد 17.79
2.سربازی کجا بودی؟خاطره خنده ای هم از خدمت داری بگو؟
اساسا قصد شناسایی موقعیت رو کردی، تو جاده قدیم کرج بود. فقط آموزشی بود که گیر یزدیا و اصفهانیا افتاده بودیم، یه یزدیه بود نمکی، با اون لحظه غلیظ خودشون به اصفهانیه میگفت خارجی (به خاطر لهجه). در کل خاطره گریه دار شاید داشته باشم اما خنده دار اساسی نه، شانس منه همیشه گیر آدمای یخ میفتم.
3.شدیدترین فولی که تو حرف زدن داشتی و باعث شد برات دست بگیرند!
ها، لطف کنید اینو یکم لولشو ببرید بالا، من خوب ریسیو کنم.
4.میگم یک حزب اللهی داریم و یک انصار حزب الله که یک فرقه خاص هستند و ارگانشون هم هفته نامه یالثارت الحسین است...رفتار این آقایون مورد تایید تو هست(منظورمو که میگیری چی میخوام بگم چون نمیخوام سیاسی بشه زیاد موضوع رو بازش نمیکنم)
والا من شاید یکی دوباری بیشتر یالثارات رو نخوندم، اونم مال قدیم بود الان هم نمی دونم دارن به چی فکر می کنن که بعد راجع به هش فتوی بدم.
5. دوست دارم با وزارت دفاع و مرتبط با تحصیلاتت در زمینه ساخت تجهیزات نظامی همکاری کنی...اگه این پیشنهاد بهت بشه قبول میکنی؟...الان ایده خاصی به ذهنت میاد و به طور اخص کدوم حیطه؟(مهمات و چاشنیهای انفجاری-پدافند ش.م.ر یا هرچیزی که به ذهنت رسید)
دوشنبه معلوم میشه، یه مطالبی تو ذهنم هست، باید دید در عمل میشه کاری کرد یا نه. تو کار ما فقط آزمایش باید بشه.
6.بازم از شیمی میگم ولی شاید مربوط به رشته شیمی پالایش باشه...فرض کن وزیر نفت و یا کلا مسئول بنزین کشور هستی..الان 40 درصد بنزین از 9 پالایشگاه داخلی آبادان-تهران-اراک-بندرعباس و... و مابقی از خارج وارد میشه..اگر بخوان اذیتمون کنند ممکنه اون 60 درصد رو دیگه نداشته باشیم که وامصیبتا خواهد شد و نیمی از اتومبیل های کشور باید تو پارکینگ بخوابند!...اگه مسئولیت داشته باشی برای عبور از بحران در سه بازه زمانی کوتاه-میان-بلند مدت چه برنامه ریزی می کنی؟میتونی ظرف 3 تا 5 سال معضل بنزین ایران رو حل کنی؟(از بحث گازسوز هم فاکتور بگیر)
بیشتر کارهای لازم داره انجام میشه، کوتاه مدت که همون سهمیه بندی باعث شد جلوی تحریم گرفته بشه و وابستگی کم بشه و تا اونجایی که من اطلاع دارم قراره تا 1390 یا 91 خودکفا بشیم که میشه 2 تا 3 سال که انشاالله اینطور بشه. فقط ساخت و ساخت پالایشگاه.
7.یک سوال هم در حد سوادم از بحث نانو میکنم...زیاد شناختی رو این مقوله نداشتم ولی به لطف تو و سنترال اندک آشنایی پیدا کردم...خیلی مختصر بگو در 20 سال آینده نانو در ایران و جهان به چه جایگاهی خواهد رسید وکلا میشه بگیم اگر نانو رو جدی بگیریم از جهات مختلفی سکوی پرتابی برای پیشرفت و توسعه سریعتر کشور خواهد بود؟و نانو اصولا چه کمک هایی میتونه با این پرتاب سریعتر بکنه؟
اووه، 20 سال، رشد علم اینقدر سریع شده که نمیشه حدس زد تا 5 سال دیگه چه وضعی داشته باشیم. الان توی این 4 سال اخیر رشد خیلی چشم گیری در عرصه نانو داشتیم، هم ما و هم جهان، نانو، بیو و هسته ای علوم مورد نیاز انسان برای آینده هستند. حداقل کاربرد نانو در بهبود خواص و یا ایجاد خواص جدید مواد، کم کردن مصرف در جهان و ایجاد آسایش است.
8.اطرافیان چه ویژگی تو رو دوست دارن و چه چیزی حس میکنی براشون آزار دهنده است؟
فکر کنم کمک کردن باشه و دومی هم اینکه یکم زبون تندی دارم که باید کندش کنم.
9.میم چرا ته آیدیته؟
از رموز اسممه (واقعا رمز آلوده، خیلی از دوستان هم نتونسته بودند به فهمند چیه - تا آخر برنامه وقت داری حدس بزنی)
10.چی شد عضو سنترال شدی؟راستی دیدی آدم اولش یه جایی میره غریبی میکنه! تو هم اوایل تو سنترال اینجوری بودی؟
یادم نیست چه موردی رو سرچ می کردم، ولی فکر کنم نظامی بود، اولین انجمنی هم بود که بطور اساسی عضوش شدم و باقی موندم. فکر کنم بیشتر داشتم جستجو می کردم تا ابعادش دستم بیاد و چون اولین جایی بود که داشتم فعالیت می کردم، زیاد به این مورد توجه نکرده بودم.
11.نظرت درباره یک دختر بچه تپل و چشم آبی و مو طلایی چیه؟(خدا نصیب همه بکنه همچین فرشته ای رو)
گفتم در حد همون گوگولی.
12.میگم یاسر دیدی گهگاهی کاربرای لافو میان تو سنترال و میگن ما از فلان چیز اطلاع داریم...تو هم حالت من بهت دست میده که میایی 3-4 خط جواب کوبنده تایپ میکنی تا میای دکمه ارسال رو بزنی پشیمون میشی و میگی اگه جوابش بدم دروغ بزرگتری میگه..حکایت گوبلز رو که شنیدی که دروغ هرچی بزرگتر باورش آسونتر!
آره دقیقا، منتها من چند موردی اول نوشتم اما دیگه اصلا به اون مرحله نمیرسه و ازش رد میشم.
13.میگما ما آخر نفهمیدیم منکر و نکیر که شب اول قبر میان باید چیکارشون کنیم که برن یک شب دیگه بیان؟
از قدیم میگن کار امشب را به فردا شب مینداز، جوابشون رو مثل بچه خوب و مودب بده تا برن.
14.راستی یک نکته عجیب من از بعد از انتخابات تا الان متوجه شدم!15 روز است که حتی 1 مورد متلک خیابانی به یک دختر مشاهده نکرده ام! اتفاق خاصی در ایران افتاده؟قبلش روزی حداقل 7-8 تا می دیدم!
می دونم دلیلش چیه اما نمی گم. خودت باید بگیری قضیه چیه (البته بلا نسبت شما، شما که پسر خوبی هستید)
15.کلا با آدمای منجمد چطور برخوردی داری؟
اگه فهمیدی به من هم بگو، چون مشکل اصلی من همینه.
اینا چی میگن؟
مالبرو لایت یا کاپتان بلاک آلبالویی نیستم
پرتاب یاسر از هلی کوپتر با چتر نجات بر فراز دماوند خوب شما که زحمت کشیدید تا اون بالا رفتید قربون دستتون یکم بیاید پایین تر خودم می پرم، چتر نمی خواد.
هوای کومور چطوره؟ الان فکر کنم توپ باشه
شیرسماور و تماشاگران فوتبال در استادیوم آزادی!!!!! نگو
---------------------
21 رمضان و احیا راز
عصر عاشورا و لحظات شام غریبان حس انتقام
فاطمیه همون حس انتقام
-------------------
سپهبد شهید صیاد شیرازی
سرتیپ شهید ستاری
سرتیپ شهید کاظمی
شهید چمران شهادت برازندشون بود ولی حیف این آدمهای لایق که براحتی از دست برن، اگر خون پاک اونها نبود با رفتن اونها این انقلاب هم رفته بود.
------------------------
24 میلیون اکثریت
14میلیون فکر کنم اگه تکرار شه کم تر شه
40 میلیون همه برادر و خواهر
ندا>> بای ذنب قتلت؟ منم دلم خیلی براش سوخت و امیدوارم ماجرا کامل روشن بشه، ولی به نظر من تقصیر استادش بود.
------------------------
ریش میذاری یا 6 تیغی؟ هیچکدوم، با موزر می زنم.
با نگاه دقیق به عدد زیر اولین چیزی که به ذهنت میرسه چیه؟(راهنمایی :یک تشبیه مجازی از واقعیتی در زندگی همه ماست) 98765432123456789 اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که تو باید بجای تعمیر موتور بری رشته فلسفه درس بخونی، شاید یک ملامیلادی چیزی شدی.
----------------------------
یاسر و میلاد و میلاد نگار به جزیره ادمخوران تبعید می شوند...هر 3 را در دیگی بزرگ میاندازند و زیر دیگ آتش درست میکنند...میلاد میگه اوووووفی تو زندان 20 روز بود نمیذاشتن بریم حموم اینجا از همین اول بسم الله به نظافت اهمیت میدن!تازه آبگرمکن هم داره! میلاد ابوعلی میگه تازه اینجا تو دیگ دارن رو سرمون هویج و چغندر و پیاز هم خرد میکنند! یاسر میگه احتمالا این حموم خواص دارویی داره...چون معمولا از شامپو و صابون استفاده میکنیم و اونا شیمیایی هستند و منم کارشناس ارشد شیمی هستم و میدونم که شامپو مشکلات نانو شیمیایی یانه داره! اینا میخوان کاملا گیاهی حموم کنیم! در این بین دیده میشه که اهالی قبیله با آهنگ اوکومبا اوکومبا بدور دیگ رقص قبیله ای میکنند! میلاد میگه عجب حمومشون موزیکال هم هست! میلاد ابوعلی میگه آره خواننده هم اوردن..کنسرت مجانی افتادیم...یاسر میگه این اهنگها عقل را زائل میکنه و مصداق لهو و لعب است و با چوپ پنبه گوشش را میگره که نشنونه!
داده های مسئله
R=مقاومت هوا=0
Fk=اصطکاک=0
g=شتاب جاذبه=10
ضریب اصطکاک جنبشی=0.2
با توجه به معلومات بالا ضریب هوشی هر سه نفر (میلاد-میلاد ابوعلی-یاسر) را محاسبه نمایید.
-----------------------------
میدونی قضیه چیه، بگو چیه، اون دختره بود که باعث شد از زندان فرار کنیم، فکر کنم اونقدر مخمونو خورده بوده که کارمون به یه جایی کشیده

. بعد پرستار میاد میگه جنابان آدم خوار لطف کنن بزارن این زندانیان ملاقاتی دارن، بعد میان حمومشون کنید

. در اون زمان دیگه از هوش سرشار ما چیزی باقی نمونده، جواب صفره، صفر

(صفر ضرب در هرچی میشه صفر). آقا من میگم همون 5 سال زندان بمونیم بهتره، من نمی خوام کارم به اینجاها بکشه.