صندلی داغ با حضور yasermym...

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

Re: yasermym روی صندلی داغ...!

پست توسط Mohammad 1985 »

پایینترین نمره ات در چه درسی بوده ؟
از چه درسی متنفر بودی ؟
تا حالا گول خوری ؟
تا حالا کسی رو گول زدی ؟
آبی یا قرمز ؟
مشخصات سیستمت ؟
به چه شهرهایی از ایران سفر کردی ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

پایینترین نمره ات در چه درسی بوده ؟

دوره لیسانس شیمی آلی 1 بود که 8 شدم. اولین و آخرین نمره کمی که گرفتم.
از چه درسی متنفر بودی ؟

کوانتم
تا حالا گول خوری ؟

نه
تا حالا کسی رو گول زدی ؟

فکر کنم بله
آبی یا قرمز ؟

قدیما قرمز اما الان دیگه برام مهم نیست.
مشخصات سیستمت ؟

Intel Core 2 Duo
E4600 2.40 GHz
2GB RAM
NVIDIA GeForce 8400 GS
Monitor : SAMSUNG SyncMaster 743NX
به چه شهرهایی از ایران سفر کردی ؟

در کل من خیلی اهل گردش نیستم ولی شهرهای شمالی، مشهد، اصفهان، همدان، کرمانشاه، تکاب، میبد وشاید چند جای دیگه که الان یادم نیست رو رفتم.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

خوب بازم سلام!

این رکود بعد از انتخابات که کل بازار و بورس و شرکتهای خصوصی رو گرفته بیکاری مارو یکم زیاد کرده! یکجورایی ادم حس میکنه تو مرخصی ناخواسته قرار داره! خوب از این توفیق اجباری سواستفاده میکنیم و بیشتر میریم تو اندراحوالات یاسر!

یاسر به اندازه کافی تا الان آب پز شده...این سری میزاریمش رو کباب پز و ختم جلسه دادرسی به اتهامات رو اعلام میکنیم...کارت تمومه.. اعدام با گیوتین!

1.میگم چند تا ماده که سهل الوصول هستند بگو که با آب واکنش شیمیایی انفجاری انجام بدن!
2. فرمول شیمیایی ماده انفجاری که انتحاری ها به دور کمربند می بندن چیه؟
3.تکنولوژی که در تاسیسات غنی سازی نطنز به کار گرفته شده و نیروگاه اتمی بوشهر چقدر از آخرین تکنولوژی 2009 عقبه؟کلا ما کی میتونیم نیروگاههای هسته ای با سیستم جوش هسته ای که اخیرا در فرانسه به عنوان نسل فوق مدرن این نیروگاهها در دست اقدامه برسیم؟
--------------------
4.یک اصلی تو جنگ هست که اگه نزنی میخوری! ولی به هر حال همه ما انسانیم!خون ریختن عذاب وجدان ناخواسته ای داره!در هر حال دل کشتن داری یا نه!
5.تو جنگ هم شکست داشتیم هم پیروزی...در مقابل بیت المقدس و والفجر 8 --رمضان و سقوط فاو را داریم!بهتر نیست شکستها هم بعد از 20 سال در رسانه ها بررسی بشه؟
6.احتمال حمله نظامی به ایران دیگه اینقدر کم شده که دیگه کسی حوصله شنیدنش هم نداره! ولی سایه اش هنوز است!چیکار باید کرد این سایه هم برود؟
---------------------------------
7.تا الان چند بار بات مصاحبه کردند؟سطح این مصاحبه چطور بود؟خبرنگاران اماتور این مصاحبه امیدوار کننده بودند؟
8.کاربرانی در سنترال که با آنان راحتی رو نام ببر...!
9.کاربرانی که با آنان ناراحتی نمیخواد نام ببری یکجوری غیرمستقیم بنویس که اشکالشون چیه که باید برطرف کنند!
10.یک خاطره از روزی بگو که از با دیدن پستی خاص در سنترال عصبانی و یا دلگیر شدی و یک خاطره هم از یک پستی که خیلی خنده ات انداخت و یا خوشحالت کرد.
11.حالا که زیر بار ازدواج نمیری..حداقل ویژگیهای کیس رویاییت رو بگو!(از نظر چهره--اخلاق و اعتقادات و ...)
12.بالا رفتن سن ازدواج کم کم داره به حالت نگران کننده ای میرسه!من راهکارد ادم که دختران از پسران خواستگاری کنند و مهریه و خونه زندگی اعلا نخواهند! راهکار تو چیست؟

13.چند هفته پیش دوستم که 10 سال است با هم بزرگ شده ایم رفت خواستگاری دختری که 6 سال همدیگر رو میخواستند!من هم که دیگه باهاش حکم داداش رو دارم به اتفاق خانواده و فامیلش که حدود 18 نفر بودند برد خواستگاری!من رو مبل نشسته بودم و داشتم خوب اوضاع رو بررسی میکردم! ماشالله 6 تا خواهر بودن و 1 داداش کوچولو! یاد مراد برقی و 7 خواهر افتادم که میخواست محبوبه رو بگیره همشونو شوهر داد! خلاصه سالن پذیرایی مملو از جمعیت انبوه بود!از فامیلای دختره هم یک 10 نفری بودند! و من دیگه متحیر بودم ...به رفیقم گفتم باید یک تالار کرایه میکردی برای خواستگاریت!عروس خانوم که چایی آوردن چهره داماد دیدنی بود و زیر لب بهش گفت سریع بله رو از بابات بگیر!برای من هم که چایی آورد گفتم اذیتش کن و زود بله نده تا پررو نشه! و ادامه ماجرا ...!

حالا این جریان رو گفتم..چند سوال دارم...تو هم روز خواستگاری لشکر کشی میکنی؟اگه یک رفیقی مثل من داشته باشی با خودت می بری؟اگه بین خواهرهای دختره خوشکل تر دیدی تصمیمت عوض میشه بری یکی دیگه رو بگیری؟اگه داداش کوچیکه عروس خانوم وسط جلسه بیاد خیار بده دستت و بلند بگه برام پوست بگیر رنگت نمیپره؟موقعی که چایی می نوشی دهنت اگه صدا بده چیکار میکنی؟یک مگس بهت گیر داده و هی دور سرت وز وز میکنه!!!!!بین 500 و 1000 سکه بحث و جدل پیشی میاد!!!چه باید کرد؟عروس خانوم و آقا داماد به جای اینکه به جلسه توجه کنند زل زدن به هم و یکی مثل من هم هی بینشون پارازیت مخفی میندازه!
-------------------------------------------------
14.راستی عمل دماغ داره خز میشه کار به جراحی ...داره میشکه!!!! به کجا میرویم؟
15.سردار مربوطه به زودی میخواد برخی اسناد منتشر نشده جنگ رو برای آگاهی نسل جوان رو کنه به نظرت چی تو چنته داره؟
16.راستی دکترا رو نمیتونی تو همین ایران بگیری؟هیچ راهی نداره؟
17.گفتی تا 1391 در بنزین خودکفا میشیم..باهات هم نظر نیستم! به دلیل اهمال کاریهای مدیریتی و همچنین مشکلات فنی از برنامه عقب هستیم!
18.میم ته آیدیت رو هم جون به لبمون نکن بگو چیه...شاید به شیمی و نانو ربط داره! و شاید فامیلت میم است!!!!!!!!!
19.تو سایتهای فارسی زبان دیگه کجاها فعالیت داری؟انگلیسی زبان چطور؟وکلا سایتهای مورد علاقه ات را نام ببر؟
20.بحث کاهش شدید متلک های خیابانی هر علتی داره خدا را شکرمیکنم...چون به عنوان یک پسر وقتی این حرکات رو می بینم حس میکنم شان یک مرد در حد رقابت چند گوزن نر که بر سر جفتگیری با یک گوزن ماده رقابت دارند پایین میاد! راز بقا که دیدی!
21.راستی ایران از کدام تجربیات جیبوتی داره استفاده میکنه؟(حصیر بافی یا ماهیگیری)
22.راستی کجا دوست داری به خاک پرده بشی؟
----------------

یک سری جریانات!

ننه امیر دخترت برده دلُم...در و وا میکنی یا در بشکنُم(فیلم ارتفاع پست و آواز خوانی پسر جنوبی در وصف یارش)

دل گرفته..هوا گرفته...آینده گنگ..نامعلوم!(درد دل یک عرب رهگذر با خودش--شکار لحظه های امروز من)

نشونُم باغ سرو ناز دادن..به دستُم نرگس شیراز دادن..تا اومدُم سرو سامون بگیرُم...منو از آشیون پرواز دادن...می ترسُم تا بخوام برُم به خونه..نمونه از من مسکین نشونه...از اون ترسُم که در غربت بمیرُم..ولایت بر دلُم داغش بمونه(شکیلا)

خدا جون متشکریم که چشم دادی بهمون..واسه گریه کردن و دیدن این دنیای زشت...مرسی که پا به ما دادی واسه سگدو زدن...واسه گشتن تو جهنم دنبال راه بهشت..آخه شکرت ای خدا واسه جهان به این بدی...چی میشد اگه تو دست به ساختنش نمی زدی...خدا جون ممنون دو تا دست دادی به ما..تا اونا رو رو به هر مترسکی دراز کنیم...خدا جون مرسی از این دلی که تو سینه مونه...میتونیم دل یکی دیگه رو بازیچه کنیم...(قمیشی-آلبوم رگبار-تراک 6-آهنگ خدا جون)

تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته..جهانی که هر انسانی تو اون خوشبخته خوشبخته...جهانی که تو اون پول و نژاد و قدرت ارزش نیست..جواب هم صدای ها پلیس ضد شورش نیست...نه بمب هسته ای داره..نه بمب افکن نه خمپاره دیگه هیچ بچه ای پاشو روی مین جا نمیذاره..همه آزاد آزادن...همه بی درد بی دردن..تو روزنامه نمیخونیم نهنگا خودکشی کردن...جهانی رو تصور کن بدون نفرت و باروت...بدون ظلم خودکامه بدون وحشت و طاغوت...جهانی رو تصور کن پر از لبخند و آزادی ..لبالب از گل و بوسه...پر از تکرار آبادی...تصور کن اگه حتی تصور کردنش جرمه..اگه با بردن اسمش گلو پر میشه از سرمه..تصور کن جهانی رو که توش زندان پر از افسانه است...تمام جنگهای دنیا شدن مشمول اتش بس..کسی آقای عالم نیست برابر با همند مردم...دیگه سهم هر انسان تن هر دونه گندم..بدون مرز و محدوده...وطن یعنی همه دنیا..تصور کن تو میتونی...بشی تعبیر این رویا (قمیشی-آهنگ تصور کن-آلبوم بوسه باد)
---------------------------------------
تهران
قزوین
تبریز
ارومیه
مشهد
قم
آبادان
نجف
کربلا
مکه و لحظات طواف
-------------
یاسر جایزه نوبل شیمی میگیرد
یاسر به لس آنجلس می رود
یاسر در راس برج میلاد دفتر کارش را افتتاح میکند
یاسر علی رغم اینکه نامزد داره نامزد ریاست جهموری می شود
یاسر رییس جمهور می شود و صحن سازمان ملل سخنرانی می کنند و تا یاسر میره بالا تریبون 50 نفر سالن رو ترک می کنند!
--------------------------
طرح جداسازی و زوج فرد کردن دختران و پسران در دانشگاه!
طرح زنانه مردانه کردن پیاده روها
------------------
مبارزه ناکام با مفاسد اقتصادی!
برتری پارتی بر سواد و دانش در بسیاری موارد(با عرض تاسف شاهد زنده اینگونه مسائل هستم)
بعضی ها برای 2 میلیون وام 3 ماه میدوند وبعضی ها 48 ساعته 1 میلیارد وام میگیرند
----------------------------------
عشق
ازدواج
دوستی
تنفر
ریا
حسادت
چشم ناپاک
ناموس
عزت
شرف
مردانگی
وطن پرستی
خلیج فارس
ایجاد تشکیک در عقاید توده عوام
-------------------------
و اما قسمت آخر سریال ماجراهای میم(میلاد-یاسر-میلاد)

بعد از زندان و جزیره آدمخواران و سپس صحرای آفریقا و بی نتیجه بودن هرگونه تنبیهی برای متنبه کردن این 4 متهم سازمان ملل و ناسا در اقدامی خیرخواهانه و در راستای حفظ امنیت و صلح جهانی همگی را کره زمین اخراج و به ایستگاه فضایی بین المللی تبعید می کنند!(ادامه ماجرا در جلد دوم کتاب)
----------------------------
صندلی تا چهارشنبه شب برپاست ولی من دیگه زحمتو کم میکنم و ریش و قیچی دست سایر دوستان...البته اگه یاسر تک بزنه پاتک ما اماده است!

به قول ساسان مستر:شادزی مهرافزون
تصویر
تصویر
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

این رکود بعد از انتخابات که کل بازار و بورس و شرکتهای خصوصی رو گرفته بیکاری مارو یکم زیاد کرده! یکجورایی ادم حس میکنه تو مرخصی ناخواسته قرار داره! خوب از این توفیق اجباری سواستفاده میکنیم و بیشتر میریم تو اندراحوالات یاسر!

:-( کدام رکود؟
تصویر شیطنت سیاسی نکن پسر: [External Link Removed for Guests] (تاریخ خبر:
03/04/1388)

[HR]

یاسر جان، فکر کنم آخرین بخش پرسش های بنده باشد:

. شب بیشتر آرام است یا ترسناک؟

. سرعت را ترجیح میدهی یا قدرت؟

. هر کنشی الزاماً واکنشی دارد / در شیمی؟ در جامعه؟

. به نظرت فیزیک وسیع تر هست یا شیمی؟ تصویر
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط yasermym »

قسمت اول :

1.میگم چند تا ماده که سهل الوصول هستند بگو که با آب واکنش شیمیایی انفجاری انجام بدن!

کاری نداره یه لیوان آب بریز توی یک ظرف اسید سولفوریک تا دیگه عزائیل معطل نشه. انفجار به اون معنا نداره ولی کار کسی رو که این کارو بکنه می سازه.
یا یه مشت سدیم بریز تو آب

2. فرمول شیمیایی ماده انفجاری که انتحاری ها به دور کمربند می بندن چیه؟

فکرکنم از C4 استفاده می کنن یا یک ماده ای قوی تر (1 کیلو C4 برابر 1.34 کیلو TNT قدرت داره)
TNT که همون تری نیترو گلیسیرینه
برای ساخت C4 هم یکسری دستورالعمل هست که توصیه نمی کنم کسی امتحان کنه.
RDX که در ساخت C4 بکار میره (91% RDX فرمولش اینه [External Link Removed for Guests]

3.تکنولوژی که در تاسیسات غنی سازی نطنز به کار گرفته شده و نیروگاه اتمی بوشهر چقدر از آخرین تکنولوژی 2009 عقبه؟کلا ما کی میتونیم نیروگاههای هسته ای با سیستم جوش هسته ای که اخیرا در فرانسه به عنوان نسل فوق مدرن این نیروگاهها در دست اقدامه برسیم؟

فکر می کنم سانتریفوژهای IR-2 همرده P-2 باشن اما اطلاعات دقیقی ندارم همینقدر که قدرت جداسازی سانتریفیوژ P-2 دوبرابر P-1 است و البته فکر می کنم فن آوری IR-2 متفاوت است. این برای غنی سازی اما قضیه نیروگاه فرق داره و فکرکنم ما باید اول بتونیم نیروگاه های عادی رو بسازیم تا بعد به اونجا برسیم. اما مهم اینه که از الان شروع کنیم تا روزی که نفت ما تموم شد محتاج دیگران نباشیم.

--------------------
4.یک اصلی تو جنگ هست که اگه نزنی میخوری! ولی به هر حال همه ما انسانیم!خون ریختن عذاب وجدان ناخواسته ای داره!در هر حال دل کشتن داری یا نه!

البته اگه با تفنگ باشه راحت تره (نه چاقو- شبیخون) و اگه متجاوز روبروم باشه فکر کنم راحت بتونم از پسش بر بیام. باید هنگام عمل دید.

5.تو جنگ هم شکست داشتیم هم پیروزی...در مقابل بیت المقدس و والفجر 8 --رمضان و سقوط فاو را داریم!بهتر نیست شکستها هم بعد از 20 سال در رسانه ها بررسی بشه؟

اگه 600 هزار بزاره، بد نیست. اما باید دید چه فایده ای برای مردم عادی داره

6.احتمال حمله نظامی به ایران دیگه اینقدر کم شده که دیگه کسی حوصله شنیدنش هم نداره! ولی سایه اش هنوز است!چیکار باید کرد این سایه هم برود؟

وقتی اقتدار ملی یک کشوری بالا باشه احتمال تجاوز پایین میره، متاسفانه آشوب های اخیر یکمقداری امنیت ملی رو خدشه دار کرد. لحن غربی ها تند تر شد و زبونشون دراز.

7.تا الان چند بار بات مصاحبه کردند؟سطح این مصاحبه چطور بود؟خبرنگاران اماتور این مصاحبه امیدوار کننده بودند؟

پیش نیومده

8.کاربرانی در سنترال که با آنان راحتی رو نام ببر...!

من خیلی با کسی در PM ارتباط ندارم و با هر کسی که اهل منطق باشه راحتم.

9.کاربرانی که با آنان ناراحتی نمیخواد نام ببری یکجوری غیرمستقیم بنویس که اشکالشون چیه که باید برطرف کنند!

بعضی دوستان با اینکه سطح اطلاعاتشون خیلی هم زیاد نیست اما راجع به همه چیز اظهار نظرتخصصی می کنند، به نظر من بهتره هر کسی در حیطه تخصص خودش اظهار نظر تخصصی کند و در غیر اون فقط به یک ابراز عقیده صرف بسنده کرده و از تعصب و پافشاری روی نظر خود خودداری کنند. لازم نیست که آدم نظر خاص خودش را همیشه جار بزند.

10
.یک خاطره از روزی بگو که از با دیدن پستی خاص در سنترال عصبانی و یا دلگیر شدی و یک خاطره هم از یک پستی که خیلی خنده ات انداخت و یا خوشحالت کرد.

چند موردی بود که عصبانی نه، ولی دلگیر شدم، بیشتر هم برای اظهار نظرهای بد تعداد محدودی از کاربرا بوده است.
یک پست حاوی شکلکتصویر بود که توی تاپیک اون دختر ژاپنیه که شبیه عروسک بود ارسال شد، خیلی خندم گرفت، آخه وسط اون قضایا که دارن میگن بابا پست بیهوده ندید یک دفعه طرف چه پست پرباری داد.
یک مورد دیگه که برام جالب بود یک تاپیکی بود تو و میلاد نگار هم توی اون نظر داده بودید، بعد یکنفر گفته بود میلاد اینجوری گفته ...، من هرچی گشتم دیدم اصلا تو همچین چیزی نگفتی، خلاصه چند بار این قشیه اسم میلاد تکرار شد و ادامه داشت تا اینکه فکر کنم خودت گفتی که اسم Negar.int هم میلاده و من تازه متوجه قضایا شدم. (فکر کنم اولین جایی بود که اشاره به اسم میلاد نگار شده بود)، خلاصه کلی سر کار بودیم.

11.حالا که زیر بار ازدواج نمیری..حداقل ویژگیهای کیس رویاییت رو بگو!(از نظر چهره--اخلاق و اعتقادات و ...)

از نظر سیاسی و اعتقادی مثل خودم باشه.
خیلی پر حرف نباشه، البته کم حرف هم نه.
بی مزه، لوس، افاده ای و پررو نباشه.
گیج نباشه و زود مطلب رو بگیره.
حالا خیلی خوشگل هم نبود اشکال نداره اما قیافش تو مایه های جنیفر انیستون تصویریا ساندرا بولوك تصویرباشه بد نیست (وا، چه پر افادهتصویر)

12.بالا رفتن سن ازدواج کم کم داره به حالت نگران کننده ای میرسه!من راهکارد ادم که دختران از پسران خواستگاری کنند و مهریه و خونه زندگی اعلا نخواهند! راهکار تو چیست؟

دخترا افادشون بیاد پایین و اینقدر دنبال درس خودن نباشن مشکل حل میشه، مشکل اصلی اینه که وقتی دخترا همه دارن تحصیل می کنن و سطح تحصیلات اونها بالا می ره دیگه سخت میشه با پسری که تحصیلات کمتر از خودشون داره ازدواج کنند و اگر هم ازدواج کنند بعدا بیشتر دچار مشکل میشن، ضمن اینکه بطور خودبخود سن ازدواج تا بعد از تحصیل عقب می افته (در اغلب موارد). تا زمانی که سیاست های کلی و درستی درارتباط با تحصیل و اشتغال نباشه وضع بدتر هم می شود.

13.چند هفته پیش دوستم که 10 سال است با هم بزرگ شده ایم رفت خواستگاری دختری که 6 سال همدیگر رو میخواستند!من هم که دیگه باهاش حکم داداش رو دارم به اتفاق خانواده و فامیلش که حدود 18 نفر بودند برد خواستگاری!من رو مبل نشسته بودم و داشتم خوب اوضاع رو بررسی میکردم! ماشالله 6 تا خواهر بودن و 1 داداش کوچولو! یاد مراد برقی و 7 خواهر افتادم که میخواست محبوبه رو بگیره همشونو شوهر داد! خلاصه سالن پذیرایی مملو از جمعیت انبوه بود!از فامیلای دختره هم یک 10 نفری بودند! و من دیگه متحیر بودم ...به رفیقم گفتم باید یک تالار کرایه میکردی برای خواستگاریت!عروس خانوم که چایی آوردن چهره داماد دیدنی بود و زیر لب بهش گفت سریع بله رو از بابات بگیر!برای من هم که چایی آورد گفتم اذیتش کن و زود بله نده تا پررو نشه! و ادامه ماجرا ...!
حالا این جریان رو گفتم..چند سوال دارم...

تو هم روز خواستگاری لشکر کشی میکنی؟

من از لشکر کشی و این حرفا خوشم نمیاد، هرچی جمع و جور تر بهتر.

اگه یک رفیقی مثل من داشته باشی با خودت می بری؟

نه مگه داریم میریم سینما تصویر

اگه بین خواهرهای دختره خوشکل تر دیدی تصمیمت عوض میشه بری یکی دیگه رو بگیری؟

نه، ملاک اول من قیافه نیست.

اگه داداش کوچیکه عروس خانوم وسط جلسه بیاد خیار بده دستت و بلند بگه برام پوست بگیر رنگت نمیپره؟

نه، میگم برو بده خواهرت برات پوست بکنه تصویر

موقعی که چایی می نوشی دهنت اگه صدا بده چیکار میکنی؟

من اهل چای خوردن نیستم. تصویر

یک مگس بهت گیر داده و هی دور سرت وز وز میکنه!!!!!

میگم، مثل اینکه من خیلی شیرینم این مگس شما به من گیر داده.

بین 500 و 1000 سکه بحث و جدل پیشی میاد!!!چه باید کرد؟

اول از همه این مسائل رو حل می کنم بعد میرم خواستگاری رسمی، نمیزارم کار به اینجاها بکشه.

عروس خانوم و آقا داماد به جای اینکه به جلسه توجه کنند زل زدن به هم و یکی مثل من هم هی بینشون پارازیت مخفی میندازه!

یکی مثل تورو با خودم نمیبرم که این مشکل پیش بیاد. تصویر

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

حالا من توي آزمايشگاه كار نكردم اما حواسم هست به اطرافم ! :grin:
كاش مي گفتين آخر اين ماجراهاي ميم ! به كجا كشيد لااقل مي فهميدم كه بچه هاي سنترال عروسي كجا افتادن ! قزوين ! يا آبادان ! ::ns
راستي من كه توي سنترال دختر افاده اي سراغ ندارن ! اين دختره از كجا اومده ؟! :?
آقا ياسر يك كم بي انصافيه كه مشكلات سن بالاي ازدواج را تقصير دخترا انداخت چون اصولاً اين پسرها هستن كه امكانات شروع يك زندگي را ندارن !

خوب حالا يه چند تا سوال

1 گفتين كه تدريس نمي كنيد اما اين احتمال خيلي زياده كه بعداً استاد بشين من خودم دوران دبيرستان براي درس شيمي سوالاتي مي پرسيدم كه معلم كيف مي كرد و بچه ها به ديده ي تعجب به ما مي نگريستند كه اين سوال از كجا اومد ! گر چنين دانشجويي داشته باشي دوست داري خفه اش كني يا ترجيح ميدي مسالمت آميز سرش را زير آب كني ؟!

2 اگه كسي سر كلاسي كه شما استاديد حرف بزنه و شلوغ كنه برخوردتون چطوريه ؟

3 حالا فرض سوال 2 اينطوري مي شه كه اين دانشجو دانشجوي مورد علاقه ي شماست و شايد حتي داريد فكر مي كنيد مورد مناسبي براي ازدواج ! چه مي كنيد ؟

4 گفتيد آدم محتاطي هستيد يعني دوست بسيار صميمي نداريد ؟

5 سنم كه كمتر بود تا اسم كارشناس شيمي مي اومد ياد انفجار مي افتادم ! يه آدم با موهاي آشفته و صورت سياه البته در حالت خوشبينانه ! تا حالا چنين اتفاقي براتون افتاده ؟

6 به نظر مياد يك كوچولو نسبت به دخترا بدبين هستيد ! منظورم اينه كه انگاري مثل بعضي از آقايون كه فكر مي كنن اگر خانومي چيزي گفت كسي بهش ياد داده فكر مي كنيد ؟ يا شايدم به نظر شما خانوما دير بزرگ مي شن ؟! (دليل سوالم اين بود كه گفتيد سنم بيشتره !)
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط yasermym »

قسمت دوم جواب های میلاد (ماشالله اینقدر زیاد سوال مطرح میکنه باید سریالی جواب بدیم - بد از جومونگ ایراد میگیره، البته منم از این جومونگه دل خوشی ندارما):

-------------------------------------------------
14.راستی عمل دماغ داره خز میشه کار به جراحی ...داره میشکه!!!! به کجا میرویم؟

واقعا، باید از کسانی که این کارها رو میکنن پرسید. این ره که تو میروی به ترکستان است.

15.سردار مربوطه به زودی میخواد برخی اسناد منتشر نشده جنگ رو برای آگاهی نسل جوان رو کنه به نظرت چی تو چنته داره؟

فکر نکنم چیز خاصی باشه، بیشتر منم منمه، ولی باید دید. ملاک حال افراد است هرچند که از گذشتشون هم بعضی خبرهای خوش میرسه.

16.راستی دکترا رو نمیتونی تو همین ایران بگیری؟هیچ راهی نداره؟

دیروز راه نداد، حالا یا باید برم یا برای امسال قیدش رو بزنم وسال بعد با استفاده از شرط دانشجوی ممتازی (شرط معدل و داشتن مقاله علمی) اقدام کنم، چون حوصله درس خوندن برای امتحان رو ندارم.

17.گفتی تا 1391 در بنزین خودکفا میشیم..باهات هم نظر نیستم! به دلیل اهمال کاریهای مدیریتی و همچنین مشکلات فنی از برنامه عقب هستیم!

باید دید

18.میم ته آیدیت رو هم جون به لبمون نکن بگو چیه...شاید به شیمی و نانو ربط داره! و شاید فامیلت میم است!!!!!!!!!

میم (میلاد - یاسر - میلاد)
اما رمز گشایی : حرف میم نیست، حروف میم(م)، یا(ی) و میم(م) هست که مخفف نام کامل و نام خانوداگی منه، من خودم میگم ام وای ام.

19.تو سایتهای فارسی زبان دیگه کجاها فعالیت داری؟انگلیسی زبان چطور؟وکلا سایتهای مورد علاقه ات را نام ببر؟

فعالیت کامل فقط اینجاست ولی توی چند جای دیگه مثل گنجینه دانش، مرکز متخصصین ایران و یک انجمن هم هست که پسوورد دانشگاه ها رو میزاره ([External Link Removed for Guests]) (قبلا ازانجمن هدیش استفاده می کردم)؛ عضو هستم. آها سایت میلیتاری هم عضو هستم اما زیاد سر نمیزنم.
سایت های انگلیسی یکی uniqueocean که دیگه زیاد سر نمیزنم و یکی هم یک سایت نظامی بود قدیما عضو بودم یادم نیست اصلا چی بود.
کلا بازدید من از خبرگزاری ها، دانشگاه ها، سایت های ناشران مجلات علمی و همین جاست، به جز این ها از هرجای دیگری که نیازم بشه استفاده می کنم.

20.بحث کاهش شدید متلک های خیابانی هر علتی داره خدا را شکرمیکنم...چون به عنوان یک پسر وقتی این حرکات رو می بینم حس میکنم شان یک مرد در حد رقابت چند گوزن نر که بر سر جفتگیری با یک گوزن ماده رقابت دارند پایین میاد! راز بقا که دیدی!

دقیقا

21.راستی ایران از کدام تجربیات جیبوتی داره استفاده میکنه؟(حصیر بافی یا ماهیگیری)

شاید یه تجربه ای داره که ما نمیدونیم.

22.راستی کجا دوست داری به خاک پرده بشی؟

تا حالا فکر نکردم.

----------------

یک سری جریانات!
ننه امیر دخترت برده دلُم...در و وا میکنی یا در بشکنُم(فیلم ارتفاع پست و آواز خوانی پسر جنوبی در وصف یارش)

فیلم رو دیدم اما یادم نمیاد

دل گرفته..هوا گرفته...آینده گنگ..نامعلوم!(درد دل یک عرب رهگذر با خودش--شکار لحظه های امروز من)

ایشاالله درست میشه

نشونُم باغ سرو ناز دادن..به دستُم نرگس شیراز دادن..تا اومدُم سرو سامون بگیرُم...منو از آشیون پرواز دادن...می ترسُم تا بخوام برُم به خونه..نمونه از من مسکین نشونه...از اون ترسُم که در غربت بمیرُم..ولایت بر دلُم داغش بمونه(شکیلا)

آخی تصویر

خدا جون متشکریم که چشم دادی بهمون..واسه گریه کردن و دیدن این دنیای زشت...مرسی که پا به ما دادی واسه سگدو زدن...واسه گشتن تو جهنم دنبال راه بهشت..آخه شکرت ای خدا واسه جهان به این بدی...چی میشد اگه تو دست به ساختنش نمی زدی...خدا جون ممنون دو تا دست دادی به ما..تا اونا رو رو به هر مترسکی دراز کنیم...خدا جون مرسی از این دلی که تو سینه مونه...میتونیم دل یکی دیگه رو بازیچه کنیم...(قمیشی-آلبوم رگبار-تراک 6-آهنگ خدا جون)

این حرف ها از افسردگی آدم نشات میگیره، به خاطر همین هاست که آهنگ ایرانی گوش نمی دم.

تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته..جهانی که هر انسانی تو اون خوشبخته خوشبخته...جهانی که تو اون پول و نژاد و قدرت ارزش نیست..جواب هم صدای ها پلیس ضد شورش نیست...نه بمب هسته ای داره..نه بمب افکن نه خمپاره دیگه هیچ بچه ای پاشو روی مین جا نمیذاره..همه آزاد آزادن...همه بی درد بی دردن..تو روزنامه نمیخونیم نهنگا خودکشی کردن...جهانی رو تصور کن بدون نفرت و باروت...بدون ظلم خودکامه بدون وحشت و طاغوت...جهانی رو تصور کن پر از لبخند و آزادی ..لبالب از گل و بوسه...پر از تکرار آبادی...تصور کن اگه حتی تصور کردنش جرمه..اگه با بردن اسمش گلو پر میشه از سرمه..تصور کن جهانی رو که توش زندان پر از افسانه است...تمام جنگهای دنیا شدن مشمول اتش بس..کسی آقای عالم نیست برابر با همند مردم...دیگه سهم هر انسان تن هر دونه گندم..بدون مرز و محدوده...وطن یعنی همه دنیا..تصور کن تو میتونی...بشی تعبیر این رویا (قمیشی-آهنگ تصور کن-آلبوم بوسه باد)

خوب داره بهشت رو تصور می کنه (شایدم بعد از ظهور موعود اینجوری بشه، کی میدونه)

---------------------------------------
تهران شلوغ
قزوین ویزاخواستی بگو
تبریز یه مطلبیه میگه اصفهان نصف جهان گر نباشد تبریز، حالا چقدر راست باشه خدا می دونه
ارومیه نظر خاصی ندارم
مشهد توفیق بشه بریم
قم جمکران
آبادان سعادت شه یه سر بزنیم تصویر
نجف بدون علی بی معنا
کربلا واویلاست در کربلا
مکه و لحظات طواف قسمت نشده
-------------
یاسر جایزه نوبل شیمی میگیرد

[COLOR=#0c0c0c]چی بگم والا، خدا از دهنت بشنوه، من هی میگم، ولی گوش نمی کنن

یاسر به لس آنجلس می رود
فکر نمی کنم ایده خوبی باشه، حالا چرا لس آنجلس (یاد شورش های سال 1997 افتادم)

یاسر در راس برج میلاد دفتر کارش را افتتاح میکند
خوش به حالش

یاسر علی رغم اینکه نامزد داره نامزد ریاست جهموری می شود
خوب اگه عقد کنیم دائم که نیست 4 ساله دیگه

یاسر رییس جمهور می شود و صحن سازمان ملل سخنرانی می کنند و تا یاسر میره بالا تریبون 50 نفر سالن رو ترک می کنند!
چقدر تاثیر گذار - همون بهتر که بچه پروهای جهان برن.

--------------------------
طرح جداسازی و زوج فرد کردن دختران و پسران در دانشگاه!
اگه به کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا کمک کنه بد نیست تصویر

طرح زنانه مردانه کردن پیاده روها
بعد مغازه های پیاده روی زنانه گرون میشن تصویر

------------------
مبارزه ناکام با مفاسد اقتصادی!
تازه اول راهه

برتری پارتی بر سواد و دانش در بسیاری موارد(با عرض تاسف شاهد زنده اینگونه مسائل هستم)
بعضی ها برای 2 میلیون وام 3 ماه میدوند وبعضی ها 48 ساعته 1 میلیارد وام میگیرند

متاسفانه باید جلوش گرفته بشه

----------------------------------
عشق فقط به معبود
ازدواج نکردم تا نظر خاصی داشته باشم
دوستی دوستیه خاله خرسه نباشه بهتره
تنفر خوب یه حسه، چی کارش باید کرد
ریا مبطل عمل انسان
حسادت مایه دردسر برای خود و دیگران
چشم ناپاک بسازم خنجری نیشش ز پولاد زنم بر دیده تا دل گرده آزاد
ناموس باید مواظبش بود
عزت عظمت
شرف پاکی
مردانگی غیرت
وطن پرستی تا پای جان 
[COLOR=#c00000]خلیج فارس تا ابد فارس
ایجاد تشکیک در عقاید توده عوام از اون گناهانی که عواقبش به این زودی ها طرف رو رها نمیکنه.

میلاد، این تیکه میدون مین بود ؟

-------------------------
و اما قسمت آخر سریال ماجراهای میم(میلاد-یاسر-میلاد)

بعد از زندان و جزیره آدمخواران و سپس صحرای آفریقا و بی نتیجه بودن هرگونه تنبیهی برای متنبه کردن این 4 متهم سازمان ملل و ناسا در اقدامی خیرخواهانه و در راستای حفظ امنیت و صلح جهانی همگی را کره زمین اخراج و به ایستگاه فضایی بین المللی تبعید می کنند!(ادامه ماجرا در جلد دوم کتاب)

با این قسمت کاملا موافقم، هستم تا آخرش، هم از شر ما خلاص میشن هم ما مفتی میریم فضا.
----------------------------

تصویر

دانلود مقاله در
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط yasermym »

. شب بیشتر آرام است یا ترسناک؟

از نظر من شب در ظاهر آرامش داره و همونطور که خدا گفته برای آرامش و آسایش بشره و برای استراحت، اما نمی دونم چرا من شب ها یک حس خاصی دارم، احساس می کنم شیاطین بیشتر وارد عمل میشن.

. سرعت را ترجیح میدهی یا قدرت؟

قدرت

.
هر کنشی الزاماً واکنشی دارد / در شیمی؟ در جامعه؟

در شیمی که بعضی وقت ها پدر ما در میاد تا یک واکنش بده
فکر کنم تو جامعه هم بعضی واکنش ها سرعت پایینی دارند، اما بعضی مواقع با کاتالیزور سرعت می گیرن.

. به نظرت فیزیک وسیع تر هست یا شیمی؟

من خیلی با ابعاد فیزیک اشنا نیستم که بخواهم نظر بدم اما خوب بیشتر مواردی که توی فیزیک مطرح میشن توی شیمی کاربرد دارند و یکسری مواردی هم که در ریاضی هست در شیمی کاربرد داره، در کل شیمی احاطه به خیلی مسائل داره و یک جورایی پایه زندگی بشر بر اون استواره. تصویر

حالا من توي آزمايشگاه كار نكردم اما حواسم هست به اطرافم !

خانم عزیز من یکم زخمی شدم (توی میدون مین میلاد) این قسمت رو متوجه نشدم مربوط به کجا میشه، لطف فرمایید اگر مورد خاصی داره توضیح بدهید وگرنه که هیچ.

كاش مي گفتين آخر اين ماجراهاي ميم ! به كجا كشيد لااقل مي فهميدم كه بچه هاي سنترال عروسي كجا افتادن ! قزوين ! يا آبادان !

فکر نکنم کسی از بچه های سنترال بتونه بیاد عروسی، چون ظاهرا عروسی در فضا برگزار میشه و باید 20 میلیون دلار ناقابل براش پرداخت کنید.

راستي من كه توي سنترال دختر افاده اي سراغ ندارن ! اين دختره از كجا اومده ؟!

اینو باید خود میلاد جواب بده که این بنده خدا رو دنبال ما راه انداخته. تصویر

آقا ياسر يك كم بي انصافيه كه مشكلات سن بالاي ازدواج را تقصير دخترا انداخت چون اصولاً اين پسرها هستن كه امكانات شروع يك زندگي را ندارن !

حرف شما درسته که پسرها امکان تشکیل زندگی رو ندارن و من هم کاملا موافقم اما باید دید چرا این امکان هر روز سخت تر میشه؟
وقتی آمار قبولی کنکور میشه 70 به 30 یعنی 4 سال دیگه 40 تا دختر هستند که باید با مدرک لیسانس با یک پسر دیپلمه ازدواج کنن، خوب حالا اون پسر دیپلمه باید یک برتری هایی داشته باشه تا دختر حاضر باشه باهاش ازدواج کنه، مثلا پولدار باشه، خوش تیپ باشه و یا موارد دیگه، اما اگر برتری خاصی نداشته باشه تا دل دختر به اون خوش باشه بعد از ازدواج دچار مشکل می شوند.
حالا همین روند ادامه تحصیلات دخترها رو ادامه بدید به بالا، یه دختر فوق لیسانس چقدر گزینه برای ازدواج داره؟ پسر حداقل باید داری لیسانس باشد و با موارد دیگر این شکاف رو پر کنه.
این یک نمونه از مواردی هست که امکانات پسر را برای تامین خواسته دختر محدود می کند.
حالا زمانی که دختر سر کار هم برود که باز بدلیل اینکه استقلال مالی پیدا کرده شرایط وی برای ازدواج بیشتر می شود و گزینه ها محدود تر می شوند، مهم تر اینکه یک فرصت شغلی که توسط دختر اشغال شده است مانع از اشتغال یک پسر شده که وی با آن می توانست اقدام به کسب درآمد و سپس ازدواج نماید.
به دلیل اینکه در فرهنگ بشری مرد است که باید عهده دار تامین هزینه های زندگی باشد، اگر دختری سر کار رود برای وی امکان ازدواج فراهم نمی شود درحالی که اگر یک پسر مشغول به کار شود امکان ازدواج برای وی فراهم می گردد.
این دست موارد که همه در جامعه می بینیم باعث می شود تا پسران امکان ازدواج را روز به رور از دست بدهند و آمار ازدواج پایین آمده و یا سن ازدواج بالا رود.
(اگه خواستید بگید تا یک تحلیل کامل تر بدم)

خوب حالا يه چند تا سوال

1 گفتين كه تدريس نمي كنيد اما اين احتمال خيلي زياده كه بعداً استاد بشين من خودم دوران دبيرستان براي درس شيمي سوالاتي مي پرسيدم كه معلم كيف مي كرد و بچه ها به ديده ي تعجب به ما مي نگريستند كه اين سوال از كجا اومد ! گر چنين دانشجويي داشته باشي دوست داري خفه اش كني يا ترجيح ميدي مسالمت آميز سرش را زير آب كني ؟!

اخه می دونید چیه، بعضی از سوالاتی که در سطح پایین پیش میاد رو اگر از دکترای شیمی هم بپرسید ممکنه نتونن جواب بدن چون یا می بینی اطلاعات عمومی و تاریخیه یا یک چیزای عجیب که در عمل اصلا پیش نمیاد و بدرد هم نمی خوره، بعضی موارد هم خیلی تخصصی میشه و چون دایره علوم وسیعه ممکنه هرکسی ندونه، مثلا همین الان در گرایش های مختلف شیمی مباحث مطرح فرق داره و من که گرایش معدنی هستم از کارای این تجزیه ای ها سر در نمیارم و اونها هم از کارهای ما درست سر در نمیارن، بیشتر گرایش های آلی و معدنی به هم نزدیکن، اما راجع به اصل سوال شما من گزینه 2 رو انتخاب می کنم.

2 اگه كسي سر كلاسي كه شما استاديد حرف بزنه و شلوغ كنه برخوردتون چطوريه ؟

من همون اول اتمام حجت می کنم تا همه بدونن با کی طرفن تصویر

3 حالا فرض سوال 2 اينطوري مي شه كه اين دانشجو دانشجوي مورد علاقه ي شماست و شايد حتي داريد فكر مي كنيد مورد مناسبي براي ازدواج ! چه مي كنيد ؟

دیگه از فکر کردن بهش منصرف می شم. تصویر

4 گفتيد آدم محتاطي هستيد يعني دوست بسيار صميمي نداريد ؟

فقط دوتا که البته بازم یکی درجش بالاتره

5 سنم كه كمتر بود تا اسم كارشناس شيمي مي اومد ياد انفجار مي افتادم ! يه آدم با موهاي آشفته و صورت سياه البته در حالت خوشبينانه ! تا حالا چنين اتفاقي براتون افتاده ؟

انفجار نه اما ماجرا زیاد داشتیم. البته اگه پیش بیاد اونقدر ها بی خطر نیست. متاسفانه چند سال پیش در یکی از دانشگاه ها یک انفجاری رخ داد که نگو، بنده خدا دانشجوی دکتری بود که فوت کردتصویر. پنجره از جاش درومده بود و دیوار خراب شده بودتصویر. تا اونجایی که یادم میاد، کپسول هیدروژن ترکیده بود.

6 به نظر مياد يك كوچولو نسبت به دخترا بدبين هستيد ! منظورم اينه كه انگاري مثل بعضي از آقايون كه فكر مي كنن اگر خانومي چيزي گفت كسي بهش ياد داده فكر مي كنيد ؟ يا شايدم به نظر شما خانوما دير بزرگ مي شن ؟! (دليل سوالم اين بود كه گفتيد سنم بيشتره !)

آره بدبین که هستم، اما تا حالا دلیل خاصی براش پیدا نکردم، من از بچه گی از دخترا خوشم نمیومد، البته همیشه با اونها با احترام برخورد می کنم و توی دانشگاه هم همیشه کمک حال اونها بودم.
با دلیل اول خیلی موافق نیستم اما با دلیل دوم چرا، خیلی موافقم.

تصویر

دانلود مقاله در
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

ابتدا يك عذر خواهي از مديريت كه يه جورايي خلاف قوانين هست كه پست بدون پرسش ارسال بشه اما چون دوست ندارم بحثي را يك طرفه ترك كنم ادامه ميدم
اول يه چيزي مطمئن باشيد اگر بنا باشه ازدواجي سر بگيره روي زمين خواهد بود خوب اونجا عاقد ندارين كه !!! البته احتمالاً شما توسط جناب ابوعلي فرار خواهيد كرد ( اشاره به گفته ي خودشان در صندلي داغ ) و كار به اونجاها نمي كشه!

در مورد ازدواج هم تحليل جالبي بود خيلي از قسمت هاش را قبول دارم اما خوب بعضي از قسمت هاش را نه اصلاً ! اول اين كه در حال حاضر به ازاي 1000 دختر 10018 پسر داريم اما خوب با اين وجود هم تعداد داوطلبان كنكور و متعاقباً تعداد ورودي هاي دانشگاه ها تقريباً دوبرابر به نفع دختراست .به نظر من اين از كم لطفي پسرها به خودشونه ! به شخصه با سهميه بندي جنسيتي دانشگاه ها كاملاً مخالم .چون به نظرم در مدارج علمي هيچ دليلي وجود نداره كه ما كسي را به خاطر دختر يا پسر بودن از تحصيل محروم كنيم

اما در مورد اين كه به ازاي اين كه دختر تحصيلات بالايي داره پسر بايد چيز ديگري باري دلخوش كردن دختر داشته باشه مسائلي كه شما مطرح كرديد را قبول ندارم مثل پول يا خوش تيپي اولاً كه خوش تيپ بودن يه جورايي به شخصيت آدم برمي گرده خيلي از آدما هزينه ي زيادي براي خريد لباس نمي كنند اما هميشه ظاهري آراسته ! يا اين كه پسر پولدار باشه كه در بيشتر موارد اين پول مربوط به جيب پدر محترم هستش تا پسر !! فكر نمي كنم ذاتاً انساني از محتاج ديگران بودن احساس رضايت كنه كه باعث بشه دختر به پسر كششي پيدا كنه !! اما خوب هر انساني براي تمايل به چيزي بايد دليلي داشته باشه كه فكر مي كنم دخترا بيشتر پسري را ترجيح ميدن كه به احساسش مطمئن باشن ، به عنوان يك مرد بتونن بهش تكيه كنن و شخصيت متعالي داشته باشه نه پول و ثروت .

و اما مورد كار كردن خانم ها اولاً كه خانم ها معمولاً به صورت پيماني كار مي كنند و قرارداد دائم ندارند كه پسرها به دليل اين كه بايد پشتوانه ي خوبي براي تشكيل و شروع زندگي داشته باشند تمايلي به چنين شغل هايي ندارند . دوماً مي شه گفت هميشه خانم ها توقع دستمزد پايين تري نسبت به آقايون دارند و صد در صد براي صاحبان مشاغل صرفه ي اقتصادي بيشتري خواهند داشت . يك مسئله ي ديگري هم كه هست اينه كه اصولاً خانم ها كمتر با مديران مخالفت مي كنن و اين براي حس استقلال مدير بهتر خواهد بود .

البته من خودم هيچ كدوم از اين دلايل را تصديق نمي كنم اما چيزي كه در جامعه رواج داره را روايت مي كنم .

راستي يك كم هم آقايون از زير كار دررو هم هستند ها !!!

قبلاً گفتم كه خيلي تمايلي به كار خارج از منزل ندارم اما خوب قبول كنيد كه اين خود آقايون بودند كه ضمينه چنين مسائلي را فراهم كردند ! قبول داريد كه توي خانه هاي ايراني خانم ها استقلال مالي خيلي كمي دارند و يا ندارند كه البته اين بر مي گرده به اجرا نشدن قوانين اسلام و اصل دادن نفقه كه آقايون نفقه را تنها برآورده كردن خوراك و پوشاك خانم ها مي دونند در صورتي كه اصلاً چنين چيزي صحت نداره !! و خانم ها براي اين كه لااقل از پس خرج و مخارج خودشون بر بيان تصميم به كار خارج از منزل مي گيرند در صورتي كه واقعاً سختي زيادي را تحمل مي كنند .

ببخشيد اگر پر چونگي كردم :o
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
بحث خوبي هست، اما نه در اينجا، لطفا تاپيکي در اين زمينه در بخش خانواده ايجاد کنيد و بحث رو شروع کنيد، اينجا بخش صندلي داغ هست و قاعدتا جاي چنين بحثهايي نيست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط yasermym »

اول يه چيزي مطمئن باشيد اگر بنا باشه ازدواجي سر بگيره روي زمين خواهد بود خوب اونجا عاقد ندارين كه !!! البته احتمالاً شما توسط جناب ابوعلي فرار خواهيد كرد ( اشاره به گفته ي خودشان در صندلي داغ ) و كار به اونجاها نمي كشه!

عاقد نمی خواد که، صیغه عقد رو هرکسی که عربی بلد باشه می تونه بخونه فقط باید پدر عروس خانوم با یک ارتباط زنده اجازه رو بده، تازه میلاد هم که عربی خوب بلدهتصویر، البته من نمی دونم من که قصد ازدواج ندارمتصویر دو میلاد خودشون می دونن.تصویر

در مورد ازدواج هم تحليل جالبي بود خيلي از قسمت هاش را قبول دارم اما خوب بعضي از قسمت هاش را نه اصلاً ! اول اين كه در حال حاضر به ازاي 1000 دختر 10018 پسر داريم اما خوب با اين وجود هم تعداد داوطلبان كنكور و متعاقباً تعداد ورودي هاي دانشگاه ها تقريباً دوبرابر به نفع دختراست .به نظر من اين از كم لطفي پسرها به خودشونه ! به شخصه با سهميه بندي جنسيتي دانشگاه ها كاملاً مخالم .چون به نظرم در مدارج علمي هيچ دليلي وجود نداره كه ما كسي را به خاطر دختر يا پسر بودن از تحصيل محروم كنيم

منم نگفتم لزوما سهمیه بندی بشه، اما باید صلاح کلی جامعه رو هم در نظر داشت.

اما در مورد اين كه به ازاي اين كه دختر تحصيلات بالايي داره پسر بايد چيز ديگري باري دلخوش كردن دختر داشته باشه مسائلي كه شما مطرح كرديد را قبول ندارم مثل پول يا خوش تيپي اولاً كه خوش تيپ بودن يه جورايي به شخصيت آدم برمي گرده خيلي از آدما هزينه ي زيادي براي خريد لباس نمي كنند اما هميشه ظاهري آراسته ! يا اين كه پسر پولدار باشه كه در بيشتر موارد اين پول مربوط به جيب پدر محترم هستش تا پسر !! فكر نمي كنم ذاتاً انساني از محتاج ديگران بودن احساس رضايت كنه كه باعث بشه دختر به پسر كششي پيدا كنه !! اما خوب هر انساني براي تمايل به چيزي بايد دليلي داشته باشه كه فكر مي كنم دخترا بيشتر پسري را ترجيح ميدن كه به احساسش مطمئن باشن ، به عنوان يك مرد بتونن بهش تكيه كنن و شخصيت متعالي داشته باشه نه پول و ثروت .

من که فکر نمی کنم دختری با مدرک کارشناسی ارشد، حاضر باشه با یک فرد دیپلمه ازدواج کنه.تصویر

و اما مورد كار كردن خانم ها اولاً كه خانم ها معمولاً به صورت پيماني كار مي كنند و قرارداد دائم ندارند كه پسرها به دليل اين كه بايد پشتوانه ي خوبي براي تشكيل و شروع زندگي داشته باشند تمايلي به چنين شغل هايي ندارند . دوماً مي شه گفت هميشه خانم ها توقع دستمزد پايين تري نسبت به آقايون دارند و صد در صد براي صاحبان مشاغل صرفه ي اقتصادي بيشتري خواهند داشت . يك مسئله ي ديگري هم كه هست اينه كه اصولاً خانم ها كمتر با مديران مخالفت مي كنن و اين براي حس استقلال مدير بهتر خواهد بود .

یک سری به ادارت دولتی و اخیرا بانک ها بزنید متوجه می شوید که حرکت به چه سمتی است. دلایلی هم که شما آوردید قبول اما نتیجه همان می شود.

دو نکته :
نکته اول : همانطور که مدیریت محترم فرمودند اگر تاپیکی مستقل ایجاد شد و تمایل داشتید صحبت کامل تری صورت می گیرد، به همین خاطر من هم مختصر جواب گو بودم.
نکته دوم : بنده کارشناس مسائل خانواده نیستم، اما پسر یک مشاور خانواده هستم. تصویر

تصویر

دانلود مقاله در
Colonel I
Colonel I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 587 بار
سپاس‌های دریافتی: 777 بار

پست توسط mohayer »

درود بر شما
می دانم خسته شدی...
کافی است پایت را کمی از زمین بلند کنی...
آنجا است که می فهمی پرواز چیست... کافی است زمینی نباشی و سهم خاکی خود را با ذره ای از افلاک جابجا کنی...
مشکل اینجا است که این فرش نرم، آدمی را گرم می کند... به جای اینکه دلش را گرم کند سرش را گرم می کند...
1- تا چه حد به این دنیا و ما فیها دل بسته ای؟
2-آیا کسی یا چیزی در این دنیا هست که به آن وابسته باشی؟
3- از سویی دیگر آیا غافل شدن از دنیا و به تعبیری گوشه عزلت گزیدن صحیح است؟
4-آیا راه میانه ای برای جمع میان این دو وجود دارد؟

دنیای امروز و به تعبیری دنیای مدرن به دنبال دست یابی به الگوهایی است که خلاء های بوجود آمده در جهان به واسطه پیامد های مدرنیته و پست مدرنیته را از بن ببرد. پرسش زیر از این روی برای شما مطرح می شود که هم در زمینه علوم جدید صاحب نظر هستید و هم در زمینه نشر فرهنگ فعالیت می کنید.
5- به نظر شما گره زدن مدرنیته و مذهب می تواند راه سومی برای حل معضلات جهانی تلقی شود؟
4- آیا برای نشر فرهنگ و دین شیوه های سنتی را کافی می دانید ؟
در ایران در زمینه علوم پیشرفت هایی حاصل شده که به جد می توان ادعا نمود دانشمندان ما از نظر دانش علمی در رتبه های بالای جهانی قرار دارند. اما چه عواملی باعث ناشناخته ماندن آن در جهان می باشند؟
چیزی که خود من لمس کرده ام این بوده است که در کشور های پیشرفته برای معرفی و شناساندن "یک دلار" هزاران دلار خرج می کنند اما ما در کشور خودمان برای شناساندن نیروهای عظیم علمی و پتانسیل های موجود حاظر نیستیم سرمایه گذاری و هزینه کنیم... تا چه حد با این سخن من هم سو هستید؟

شعر زیر را با هم می خوانیم:

چه سلامی؟ چه علیکی؟

بیزارم از طراوت اردیبهشت ماه در انتظار خش خش پاییز مانده ام
در گوش این اتاق سه در چار مدتی ست غیر از ترانه های "فروغی" نخوانده ام
موی پدر از آینه خاکستری تر است؛ رنگ نگاه مادرم از قهوه تلخ تر
اوقات را به کام همه تلخ کرده ام؛ نفرین به من که آینه ها را شکانده ام
این خانه بوی شربت اعصاب می دهد.. این شهر بوی الکل طبی.. جرثقیل
تا خاک از تشنج من بارور شود، در باد های هرزه دلم را تکانده ام
من آدم ام.. رسالت ام اندوه زندگی ست.. من عادلانه با همه تقسیم می کنم
اندوه شاعرانه ی خود را که سال هاست از مصرعی به مصرع دیگر کشانده ام
قرآن روی طاقچه لب بسته سال هاست.. گلدسته های مسجد پژمرده اند آه!
از مردگان سراغ خدا را گرفته ام _دستی اگر به سنگ مزاری رسانده ام_
من مثل نسل سوخته ی دور از آفتاب محتاج چند متر مربع تنفس ام
عالیجناب جامعه! خورشید کو؟ که من بر شانه های این شب دم کرده مانده ام
من متن زندگانی از دست رفته را با نقطه ی گلوله به پایان رسانده ام
من متن زندگانی از دست رفته را با نقطه ی گلوله.

علیرضا بدیع

نظر شما درباره این شعر و مفاهیم اجتماعی آن چیست؟؟؟؟؟

دوست داشتم بیشتر با شما سخن بگویم اما مجال اندک است و حوصله تنگ
بدرود
آسوده بر کنار چو پرگار می شدم
دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”