یک دو روزی استر بودیم!من هم گرفتاری داشتم و فرصت نبود! صندلی مهدی صندلی سنگین و قدرتمندی بود که نزدیک به 6 روز طول کشید!صندلی مهدی رکورد جهانی صندلی داغ در همه ابعاد را بهبود بخشید..چه بازدید..چه تعداد سوال.و..چه تعداد تشکر...و چه سایر موارد!
خود من 226 تا سوال ازش پرسیدم!از نظر تعداد بعد از من طبق معمول محمد 1985 قرار میگیره...ایشون معاونت بنده در امور سوالات عجیب و متنوع هستند و تاکنون به خوبی از عهده وظایف محوله براومدند!(یادم باشه این برج براش اضافه کار رد کنم!) از اعضای باند مخوفی هستند که خواستار پرتاب بنده از سنترال به بیرون است...کلا آدم متحول الاحوال و متلون المزاجیه! نوسان محتوا در سوالاش بیداد میکنه و من از همینش خوشم میاد..کلا ادم بایدمثل نوار قلب بالا پایینش زیاد باشه تا تکراری نشه! البته سرعت گیر هم بی شباهت به این حالت روانی نیست!
محمد کلا از استخدامی های 1384 در سنتراله و با سابقه است...یه جورایی عجیبه...یکدفعه اظهارنظرهایی میکنه در حد پاراالمپیک(المپیک معلولین)! یکبار هم مثل این تازه دکترا گرفته ها از دریچه روشنفکری وارد مبحث میشه! مثل من از علاقه مندان به جانوری بی آزار و 100% حلال به نام گوسفند است و کلا در زمینه جامعه گوسفندی لایق گرگهاست با هم همنظریم!در اقدامی انقلابی عقیدتی از معدود تحریمی های انتخابات بوده است و کلا با دوربینی خاص به دنیای سیاست می نگرد...من بهش مشکوکم!به نظر میرسه اطلاعاتی باشه!

فعالیتهاش در سنترال متنوعه و کلا حد و مرزی نداره...در باب هر مسئله ای صاحب نظره و و فوق تخصص داره!از اظهار نظرهایی با چاشنی نمک کلامش گرفته تا علاقه شدید به عکس ها و تاریخ جنگ جهانی دوم گرفته تا توجه شدید به قطعات کامپیوتر! چمیدونم شاید شرکت سخت افزاری داره! شدید تو کار قیمت قطعه و ماشین و کلا اینجور بحث هاست! جذاب ترین وجهه شخصیتی اش برای من ریلکس بودنش است...همون چیزی که هست رو میاره تو تاپیک ها..نمیاد تو انجمن قلمبه سلمبه حرف بزنه و مثل بعضی ها ادای باکلاس بودن در بیاره!گهگاهی زبونش تند میشه ولی مثل همه بچه ها دل پاکی داره...بچه شوخیه و مجال پیدا بشه به همراه جمعی از دوستان و منجمله خودم قادر است در 2 دقیقه و 22 ثانیه یک تاپیک علمی تخصصی رو به چت روم تبدیل کنه! به هر حال گذر پوست خورده به دباغی و چنان کبابش بکنم که دیگه بعد از صندلی محمد 1985 مدل جدیدی را شاهد باشید!

----------------------------------------------------------------
خوب این یک معرفی از محمد به زبان Central local chatroom بود!
و اما سری اول سوالا که کلیشه در آنها بیداد میکنه و خود من همیشه آرزومندم از سری دوم به بعد مجری باشم!
1.محمد لطفا(سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-تاهل-شغل- و سایر موارد )
2.اخلاقیات و رفتاریات خودت رو در دنیایی واقع شرح بده..
3.فیلم و بازیگر مورد علاقه؟
3.خواننده و آهنگ مورد علاقه؟
4.شخصیت های مورد علاقه در همه زمینه ها؟
5.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟
6.به چه زبان هایی تسلط داری و در چه حد؟
7.جایگاه اجتماعیت در چه وضعیتی است ؟
8.پرحوصله ای؟عکس العملت در برابر کسی که حوصلشو نداری و بدجوری بهت گیر داده؟
11.شدیدترین دعوای عمرت؟زدی یا خوردی؟
12.از چیا متنفری؟
13.شیرین ترین و تلخ ترین خاطره عمرت؟
14.جریان آواتور و امضات چیه؟اعتراف کن!
15.درخواستت از بچه های سنترال؟
16پیشنهادت برای سنترال؟
17.تیپ و ظاهرت رو مشروح بگو!
18.ماشینت چیه و سرعتت آخرش چند بوده؟
--------
17. وقایع زیر
روزی که محمد تازه خودشو شناخت و فهمید کجاست و چیکاره است؟
محمد روزی که عضور سنترال شد؟
محمد روزی که فهمید با رویه سنترال همخونی نداره!
محمدی روزی که خودشو با جو سنترال تنظیم کرد!
محمد به همدان می رود!
------------
محمد با کت شلوار و کراوات
محمد تریپ اسپورت!
محمد تریپ ساده!
محمد تریپ کارگری!
---------------------
محمد و گوش دادن به آهنگ راننده تریلی(توضیح:آهنگ های راننده تریلی به دسته ای از آهنگهای هایده و حمیرا و مهستی و چند تا خوانند دهه 40 و 50 دیگه اطلاق می شود که رانندگان 18 چرخ ها از خود خوانندگان بهتر میخوانند)
محمد و رپ
محمد و متال
محمد و بلاک متال
محمد و سنتی
محمد و پاپ
--------------
محمد و دخانیاتی چون سیگار و قلیان میوه ای!
محمد و نحوه برخورد با معتادی که گیر شدید داده!
----------------
محمد و غذای های تند
محمد و غذاهای ترکی
محمد و غذاهای شمالی
محمدو غذاهای خوزستانی
-------------------------
محمد از نگاه خودش!
میلاد:
مهدی:
و هر کاربری که دوست داشتی دربارش نظر بده!
بقیه اش باشه سری بعد

بعد از یافتن پاسخ از شخصیت های مختلف در سنترال، نهایتاً مطلب جامعی در موردش خواهم نوشت و ریشه این سوال را برای دوستان روشن خواهم کرد.

برای شما