صندلی داغ با حضور Mohammad 1985...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

صندلی داغ با حضور Mohammad 1985...!

پست توسط Mil@d »

سلام دوباره...

یک دو روزی استر بودیم!من هم گرفتاری داشتم و فرصت نبود! صندلی مهدی صندلی سنگین و قدرتمندی بود که نزدیک به 6 روز طول کشید!صندلی مهدی رکورد جهانی صندلی داغ در همه ابعاد را بهبود بخشید..چه بازدید..چه تعداد سوال.و..چه تعداد تشکر...و چه سایر موارد!
خود من 226 تا سوال ازش پرسیدم!از نظر تعداد بعد از من طبق معمول محمد 1985 قرار میگیره...ایشون معاونت بنده در امور سوالات عجیب و متنوع هستند و تاکنون به خوبی از عهده وظایف محوله براومدند!(یادم باشه این برج براش اضافه کار رد کنم!) از اعضای باند مخوفی هستند که خواستار پرتاب بنده از سنترال به بیرون است...کلا آدم متحول الاحوال و متلون المزاجیه! نوسان محتوا در سوالاش بیداد میکنه و من از همینش خوشم میاد..کلا ادم بایدمثل نوار قلب بالا پایینش زیاد باشه تا تکراری نشه! البته سرعت گیر هم بی شباهت به این حالت روانی نیست!
محمد کلا از استخدامی های 1384 در سنتراله و با سابقه است...یه جورایی عجیبه...یکدفعه اظهارنظرهایی میکنه در حد پاراالمپیک(المپیک معلولین)! یکبار هم مثل این تازه دکترا گرفته ها از دریچه روشنفکری وارد مبحث میشه! مثل من از علاقه مندان به جانوری بی آزار و 100% حلال به نام گوسفند است و کلا در زمینه جامعه گوسفندی لایق گرگهاست با هم همنظریم!در اقدامی انقلابی عقیدتی از معدود تحریمی های انتخابات بوده است و کلا با دوربینی خاص به دنیای سیاست می نگرد...من بهش مشکوکم!به نظر میرسه اطلاعاتی باشه!تصویر
فعالیتهاش در سنترال متنوعه و کلا حد و مرزی نداره...در باب هر مسئله ای صاحب نظره و و فوق تخصص داره!از اظهار نظرهایی با چاشنی نمک کلامش گرفته تا علاقه شدید به عکس ها و تاریخ جنگ جهانی دوم گرفته تا توجه شدید به قطعات کامپیوتر! چمیدونم شاید شرکت سخت افزاری داره! شدید تو کار قیمت قطعه و ماشین و کلا اینجور بحث هاست! جذاب ترین وجهه شخصیتی اش برای من ریلکس بودنش است...همون چیزی که هست رو میاره تو تاپیک ها..نمیاد تو انجمن قلمبه سلمبه حرف بزنه و مثل بعضی ها ادای باکلاس بودن در بیاره!گهگاهی زبونش تند میشه ولی مثل همه بچه ها دل پاکی داره...بچه شوخیه و مجال پیدا بشه به همراه جمعی از دوستان و منجمله خودم قادر است در 2 دقیقه و 22 ثانیه یک تاپیک علمی تخصصی رو به چت روم تبدیل کنه! به هر حال گذر پوست خورده به دباغی و چنان کبابش بکنم که دیگه بعد از صندلی محمد 1985 مدل جدیدی را شاهد باشید!تصویر
----------------------------------------------------------------
خوب این یک معرفی از محمد به زبان Central local chatroom بود!

و اما سری اول سوالا که کلیشه در آنها بیداد میکنه و خود من همیشه آرزومندم از سری دوم به بعد مجری باشم!

1.محمد لطفا(سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-تاهل-شغل- و سایر موارد )
2.اخلاقیات و رفتاریات خودت رو در دنیایی واقع شرح بده..
3.فیلم و بازیگر مورد علاقه؟
3.خواننده و آهنگ مورد علاقه؟
4.شخصیت های مورد علاقه در همه زمینه ها؟
5.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟
6.به چه زبان هایی تسلط داری و در چه حد؟
7.جایگاه اجتماعیت در چه وضعیتی است ؟
8.پرحوصله ای؟عکس العملت در برابر کسی که حوصلشو نداری و بدجوری بهت گیر داده؟
11.شدیدترین دعوای عمرت؟زدی یا خوردی؟
12.از چیا متنفری؟
13.شیرین ترین و تلخ ترین خاطره عمرت؟
14.جریان آواتور و امضات چیه؟اعتراف کن!
15.درخواستت از بچه های سنترال؟
16پیشنهادت برای سنترال؟
17.تیپ و ظاهرت رو مشروح بگو!
18.ماشینت چیه و سرعتت آخرش چند بوده؟
--------
17. وقایع زیر
روزی که محمد تازه خودشو شناخت و فهمید کجاست و چیکاره است؟
محمد روزی که عضور سنترال شد؟
محمد روزی که فهمید با رویه سنترال همخونی نداره!
محمدی روزی که خودشو با جو سنترال تنظیم کرد!
محمد به همدان می رود!
------------
محمد با کت شلوار و کراوات
محمد تریپ اسپورت!
محمد تریپ ساده!
محمد تریپ کارگری!
---------------------
محمد و گوش دادن به آهنگ راننده تریلی(توضیح:آهنگ های راننده تریلی به دسته ای از آهنگهای هایده و حمیرا و مهستی و چند تا خوانند دهه 40 و 50 دیگه اطلاق می شود که رانندگان 18 چرخ ها از خود خوانندگان بهتر میخوانند)

محمد و رپ
محمد و متال
محمد و بلاک متال
محمد و سنتی
محمد و پاپ
--------------
محمد و دخانیاتی چون سیگار و قلیان میوه ای!
محمد و نحوه برخورد با معتادی که گیر شدید داده!
----------------
محمد و غذای های تند
محمد و غذاهای ترکی
محمد و غذاهای شمالی
محمدو غذاهای خوزستانی
-------------------------
محمد از نگاه خودش!
میلاد:
مهدی:
و هر کاربری که دوست داشتی دربارش نظر بده!
بقیه اش باشه سری بعدتصویر
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور Mohammad 1985...!

پست توسط Solver »

اگر الان خبردار بشی این هواپیما که در نمادت هست را توسط موشک های \ُِّء\ MIl@d مورد هدف قرار گرفته و در آستانه سقوط هستی اما این امکان را داری که هواپیما خود را به پایگاه نظامی وی برسانی و در آنجا عملیات انتحاری کنی، راه دیگر هم این باشه که از چتر نجات استفاده کنی و خودت را نجات بدی، چه می کنی؟

جان خودت را فدای نابودی این موجود ناشناخته میکنی؟ :-)
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

Mil@d نوشته شده:سلام دوباره...

یک دو روزی استر بودیم!من هم گرفتاری داشتم و فرصت نبود! صندلی مهدی صندلی سنگین و قدرتمندی بود که نزدیک به 6 روز طول کشید!صندلی مهدی رکورد جهانی صندلی داغ در همه ابعاد را بهبود بخشید..چه بازدید..چه تعداد سوال.و..چه تعداد تشکر...و چه سایر موارد!
خود من 226 تا سوال ازش پرسیدم!از نظر تعداد بعد از من طبق معمول محمد 1985 قرار میگیره...ایشون معاونت بنده در امور سوالات عجیب و متنوع هستند و تاکنون به خوبی از عهده وظایف محوله براومدند!(یادم باشه این برج براش اضافه کار رد کنم!) از اعضای باند مخوفی هستند که خواستار پرتاب بنده از سنترال به بیرون است...کلا آدم متحول الاحوال و متلون المزاجیه! نوسان محتوا در سوالاش بیداد میکنه و من از همینش خوشم میاد..کلا ادم بایدمثل نوار قلب بالا پایینش زیاد باشه تا تکراری نشه! البته سرعت گیر هم بی شباهت به این حالت روانی نیست!
محمد کلا از استخدامی های 1384 در سنتراله و با سابقه است...یه جورایی عجیبه...یکدفعه اظهارنظرهایی میکنه در حد پاراالمپیک(المپیک معلولین)! یکبار هم مثل این تازه دکترا گرفته ها از دریچه روشنفکری وارد مبحث میشه! مثل من از علاقه مندان به جانوری بی آزار و 100% حلال به نام گوسفند است و کلا در زمینه جامعه گوسفندی لایق گرگهاست با هم همنظریم!در اقدامی انقلابی عقیدتی از معدود تحریمی های انتخابات بوده است و کلا با دوربینی خاص به دنیای سیاست می نگرد...من بهش مشکوکم!به نظر میرسه اطلاعاتی باشه!تصویر
فعالیتهاش در سنترال متنوعه و کلا حد و مرزی نداره...در باب هر مسئله ای صاحب نظره و و فوق تخصص داره!از اظهار نظرهایی با چاشنی نمک کلامش گرفته تا علاقه شدید به عکس ها و تاریخ جنگ جهانی دوم گرفته تا توجه شدید به قطعات کامپیوتر! چمیدونم شاید شرکت سخت افزاری داره! شدید تو کار قیمت قطعه و ماشین و کلا اینجور بحث هاست! جذاب ترین وجهه شخصیتی اش برای من ریلکس بودنش است...همون چیزی که هست رو میاره تو تاپیک ها..نمیاد تو انجمن قلمبه سلمبه حرف بزنه و مثل بعضی ها ادای باکلاس بودن در بیاره!گهگاهی زبونش تند میشه ولی مثل همه بچه ها دل پاکی داره...بچه شوخیه و مجال پیدا بشه به همراه جمعی از دوستان و منجمله خودم قادر است در 2 دقیقه و 22 ثانیه یک تاپیک علمی تخصصی رو به چت روم تبدیل کنه! به هر حال گذر پوست خورده به دباغی و چنان کبابش بکنم که دیگه بعد از صندلی محمد 1985 مدل جدیدی را شاهد باشید!تصویر
----------------------------------------------------------------
اول بگم که واقعا غافل گیر شدم ! چون فکرشو نمی کردم به این زودی روی صندلی داغ بشینم ! البته بعد از صندلی مهدی خیلی دوست داشتم بدونم نفر بعدی کیه ! فکرشم نمی کردم نوبت خودم باشه ! تصویر البته صد در صد مطمعن هستم شماها برای تخریب من این کار رو کردید چون همیشه آخر صندلی نفر بعدی اعلام میشه ! ولی این بار اعلام نشد و این موج تخریب بر علیه یک نفر از ابتدای صندلی داغ تا حالا بی سابقه بوده ! ( در ضمن در صندلی قبلی لیست نفراتی که اعلام کردی که مهدی در موردشون توضیح بده نوشتی که اینا احتمالا بعدا مهمان صندلی خواهند بود و اصلا اسمی از من نبود ! ) تصویر
ولی خیلی خوشحالم !
راجع به معاونت شما در صندلی خوشحالم از اینکه نظرتان مثبت بود !
راجع به متحول بودن حالم خوب اینم تاکتیک من هست . فعالیت باند هم تا اخراج شما از سنترال با تمام قوا ادامه خواهد داشت ! در مورد علاقه به گوسفندان هم باید بگم بیشتر از اینکه به گوسفندان علاقه داشته باشم به گربه ها علاقه دارم و عقاب در رده دوم قرار میگیره !
دید من نسبت به دنیای سیاست حاصل مشاهدات مطالعات و تفکر بسیار و اختلاط با افراد بسیار ی از تمام طبقات و ... بوده ! ( البته از سیاست خوشم نمیاد و طرفش نمیرم )
اظهار نظراتم هم در مورد چیزایی که ازش میدونم هست یعنی اگه در موردی اطلاعاتی داشته باشم در اشتراک گذاریش دریغ نمی کنم ! فقط باید گیرنده آدرس آی پی رو درست وارد کنه !!
به این خاطر در هر موضوعی اظهار نظر می کنم ! ( البته نه در هر موضوعی ) به این خاطر هست که در مورد هر چیزی که دوست دارم اطلاعات کسب می کنم البته خیلی ها رو هم که چیزی نمی گم صرفا به دلیل نبود حس تایپ در بنده هست !
تصویر
داشتن شرکت کامپیوتری رو هم تکذیب میکنم ! ولی پیشنهاد بدی نیست اگه پول و پله دستم باشه شاید این کار رو کردم چون این از محدود کارهایی هست که واقعا بهش علاقه دارم .
اما در مورد گذر پوست به دباغ خونه عزیزم ارتش نتونست در من تغییری ایجاد کنه ! که حالا دباغی بتونه من بعد از صندلی هم همون محمد 1985 سابق خواهم بود !
خوب این یک معرفی از محمد به زبان Central local chatroom بود!

و اما سری اول سوالا که کلیشه در آنها بیداد میکنه و خود من همیشه آرزومندم از سری دوم به بعد مجری باشم!

1.محمد لطفا(سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-تاهل-شغل- و سایر موارد )
محمد جواد ؟؟؟؟
24.5 سنم هست .
تحصیلات : بی سوات ! هر چی بیشتر می دونم میفهمم که هیچی نمی دونم !
محل تولد : 1 آوریل 1985 در همدان
محل زندگی : کرج خونمون هست محل کار تهران و دائما بین این دوتا پاس کاری میشم ! روزانه حدود 95 کیلمتر مسیر رفت و برگشتم هست که نصف عمرم در راه به هدر رفت !
وضعیت تاهل : مجرد
شغل : محرمانه
سایر :؟؟
قد حدود 180 وزن 74 رنگ پوست سفید ! رنگ مو سیاه !
2.اخلاقیات و رفتاریات خودت رو در دنیایی واقع شرح بده..
شوخ اما جدی ! همیشه شادم و سعی می کنم لبخند بر لب داشته باشم کلا افراد که دور برم هستند ازم انرژی مثبت میگیرن ! کافیه یه چند دقیقه حال معمولی داشته باشم بعضیا بهم میگن حالت خوب نیست ؟! چرا اینجوری شدی ! معمولا رک بیزار از دروغ و ریا ولی کلا از تنهایی هم بدم نمیاد . البته هیچ وقت کسی به حال واقعی و درونی من از چهره ام پی نمیبره و همه فکر می کنن من هیچ غمی ندارم ! ولی اشتباه فکر می کنن !
3.فیلم و بازیگر مورد علاقه؟
فیلم که زیاده مثلا : هوش مصنوعی تایتانیک ( الان اینا به ذهنم رسید ) و کلی فیلم دیگه ! ولی به بازیگر خاصی علاقه ندارم چرا که اونها فقط بازیگر هستن و نقشها اونها رو میسازن
3.خواننده و آهنگ مورد علاقه؟
خواننده هم زیاده ولی کلا هر کسی که چرت و پرت نخونه و بیشتر معنی داشته باشه گوش میدم یا اینکه موزیک بسیار زیبایی داشته باشه .
یه چندتا نام میبرم :
قمیشی افتخاری اصفهانی معین هایده بنان شجریان و ...
البته از موسیقی بی کلام هم خوشم میاد و از کارهای
ونجلیس کیتارو یانی و ... خوشم میاد
4.شخصیت های مورد علاقه در همه زمینه ها؟
الان چیزی به ذهنم نمیرسه !
5.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟
خورشت کرفس زرشک پلو با مرغ پیتزا ساندویچ و ...
اما به جز نیمرو و یه سری غذای آماده هیچی نمی تونم درست کنم ! برعکس داداشم که 219 تا غذا بلده درست کنه !
6.به چه زبان هایی تسلط داری و در چه حد؟
پارسی 90 درصد انگلیسی 45.7 درصد ( چهل و پنج و هفت دهم درصد ! ) عربی منفی 13 درصد
7.جایگاه اجتماعیت در چه وضعیتی است ؟
نمی دونم ! ولی بد نیست سلام میرسونه در سطح متوسط جامعه
8.پرحوصله ای؟عکس العملت در برابر کسی که حوصلشو نداری و بدجوری بهت گیر داده؟
به طرز فجیعی پر حوصله هستم ( به طور مثال در رانندگی به حدی پر حوصله هستم که ممکنه از دستم قاطی کنی ! ) کسانی هم که حوصله شونو ندارم سعی می کنم بپیچونم !
11.شدیدترین دعوای عمرت؟زدی یا خوردی؟
تا به حال در دعوایی خودم شرکت نداشتم ! معمولا نوچه هام وارد عمل شدن ! تصویر [COLOR=#c00000]البته موقعیت دعوا خیلی بوده ولی با توجه به استراتژی من همیشه اعلام آتش بس شده و چون خیلی جاها رفیق دارم و میتونم کلا مبحث رو در 5 ثانیه عوض کنم تا حالا کسی به من حمله نکرده ! ولی اگر هم حمله کنن دفاع رو بلدم ولی خودم شروع کننده هیچ دعوایی نخواهم بود . یه بار یه دعوا سنگین داشتم دوم راهنمایی با بهترین دوستم در حیات مدرسه با توجه به مهارت هر دومون هیچ یک از ضرباتمون به هم دیگه نخورد ! البته زیاد طول نکشید و کمتر از یک دقیقه از هم جدامون کردن ! 
12.از چیا متنفری؟
دروغ ریا سیگار موادمخدر مشربات الکلی از کسانی که عشق رو به گند کشیدن و خیلی چیزای دیگه که الان یادم نیست .
13.شیرین ترین و تلخ ترین خاطره عمرت؟
شیرین ترین الان یادم نیست ! ولی فوت مادر بزرگم در تصادف رانندگی در عید سال 86 و بعد از اون شکست سنگین 8 بر صفر در یک عشق واقعی اون هم با تهمت دروغگویی به من ! واقعا خوردم کرد !
14.جریان آواتور و امضات چیه؟اعتراف کن!
راستش امضاهای زیادی داشتم تا حالا و هر جمله ای که معنی داشته باشه و یه جورایی بیانگر افکارم باشه ممکنه در امضای من قرار بگیره !
اما در مورد این هواپیما ! ایشون از همون اول آواتار من بوده و هست و فکر نکنم عوض بشه مگر در موارد خاص و همچنین در سایتهای دیگه هم از این استفاده می کنم ! دلیل انتخابش اینه که واقعا از استیلش خوشم میاد و خیلی خوش استیل و با ابهت هست هر چند جنگنده های غربی رو ترجیح میدم ولی این رو برای آواتار گذاشتم البته علاقه من به نیروهای نظامی و مخصوصا نیروی هوایی و جنگندها بی تاثیر نبوده در این انتخاب
15.درخواستت از بچه های سنترال؟
درخواستم اینه که ما رو ترک نکنن و صرفا خواننده نباشن ! و هر کس هر چقدر معلومات داره هر چقدر هم کم اونو به دیگران انتقال بده .
16پیشنهادت برای سنترال؟
فعلا پیشنهادی ندارم خوشبختانه پیشنهاداتم در صندلی داغ تا حد زیادی اجرا شد .
17.تیپ و ظاهرت رو مشروح بگو!
موها معمولا کوتاه چون اگه بلند بشه فر میشه ! صورت اکثرا سه تیغه ! اهل قرتی بازی نیستم ! لباس هم به جز موارد رسمی از کت و شلوار استفاده نمی کنم .
18.ماشینت چیه و سرعتت آخرش چند بوده؟
قبلا پراید بیشترین سرعت 150 رو پر کردم ولی خیلی ترسیده بودم ! پاهام روی پدالها بی حس شده بود ! کلا از سرعت به خصوص در ماشینهایی با ایمنی پایین بدم میاد ! و بیشتر از 110 تا 120 بستگی به شرایط جاده نمی رم البته از کند رفتن ( زیر 100 هم متنفرم البته در جادهای بیرون شهر و اتوبان و آزاد راهها نه دخل شهر )
--------
17. وقایع زیر
روزی که محمد تازه خودشو شناخت و فهمید کجاست و چیکاره است؟
اولا روز نبود شب بود ! دوما مسیر زندگی مشخص شد !
محمد روزی که عضور سنترال شد؟
خوب با توجه به اینکه من یه جورایی جز بابا بزرگهای سنترال هستم و از اون اوایل اینجا بودم هر چند متاسفانه خیلی از قدیمهای سایت دیگه اینجا فعالیت نمی کنن خیلی وابسته هستم بهش قبلش توی فرم هوافضا بودم و با توجه به اینکه من اونجا درخواست دادم که علاوه بر علوم هوافضا سایر علوم هم جایی اونجا داشته باشن با درخواستم موافقت نشد (البته حق داشتند ) من به پیشنهاد یکی از بچه های همون جا اینجا ثبت نام کردم که گفته بود مطالبت رو که راجع به عملیات مروارید نوشتی توی سنترال هم بزار اینجا عضو شدم و ماندگار شدم ! البته از بچه های اونجا زیاد داریم توی سنترال دیگه ما اینجا ماندگار شدیم و شروع به فعالیت کردم اولین پستم هم در سنترال پست عملیات مروارید بود که برای اولین بار در اینترنت قرار گرفت ( بعد از فرم هوافضا ) و بعدها که دیدم از نوشته های من در وبلاگها و سایتهایی زیادی استفاده کردن خیلی خوشحال شدم !
محمد روزی که فهمید با رویه سنترال همخونی نداره!
تا حالا نشده ولی خوب کل کل با مدیران و سوتفاهم هم زیاد پیش اومده ولی همه به خیر گذشته ! یه نمونه اش اون اوایل بود به یکی از دخترهای سایت که اسمش یادم نیست پی ام دادم که اهل کرج هستی شما ؟ به مهدی گفته بود این مزاحم من شده ! تصویر چقدر با مهدی جر و بحث کردیم ! تصویر و بعدش من پیغام زدم به دختره گفتم چرا به خودم نگفتی مزاحم نشو ! یه دفعه رفتی زیر آب ما رو پیش ریس زدی ! که کلا قضیه به خیر گذشت یه مورد دیگه هم داشتیم با یه کابر اخراجی که کم مونده بود ما رو هم اخراج کنن ! تصویر البته اگه سایت با من همخوانی نداشته باشه در بدترین حالت تحریم سایت هست که برای مدتی پستی ارسال نمی کنم که بسیار بعیده چنین چیزی و اگر هم اتفاق بیفته چندان طول نمیکشه .
محمدی روزی که خودشو با جو سنترال تنظیم کرد!
خوب به دلیل پلت فرم کاملا غیر مشترک ما با هم آبمون توی یه جوب نمیره ! مثل ویندوز و مکینتاش ! یا مثل فایرفاکس و IE و لی به هر حال مثل ماشین RD یه جورایی ما رو به هم پیوند زدن !
محمد به همدان می رود!
خوشحال ! دیدن دوستان و آشنایان و به خصوص پسر خالم و آب و هوایی به مراتب بهتر از تهران و دیدن کوه با شکوه الوند که هیچ وقت از دیدنش سیر نمیشم .
------------
محمد با کت شلوار و کراوات
کم میپوشم اکثرا باید رسمی باشه تا بپوشم ولی خوب خیلی بهم میاد کت شلوار ولی کراوات دیگه واقعا باید خیلی رسمی باشه یا مهمون خارجی داشته باشیم !
محمد تریپ اسپورت!
نمیزنم ! چون کتونی ندارم !
محمد تریپ ساده!
خیلی وقتا اینطوریم
محمد تریپ کارگری!
اینم بودم
ولی کلا پلت فرمم در همه این حالات یکیه !
---------------------
محمد و گوش دادن به آهنگ راننده تریلی(توضیح:آهنگ های راننده تریلی به دسته ای از آهنگهای هایده و حمیرا و مهستی و چند تا خوانند دهه 40 و 50 دیگه اطلاق می شود که رانندگان 18 چرخ ها از خود خوانندگان بهتر میخوانند)
گوش میکنم !
محمد و رپ
میونه ندارم ! البته گفتم اگر چرت و پرت نخونن گوش میدم ! که کلا 99.7 درصد رپ فارسی چرت و پرته مطلق به توان 8 * n هست !
محمد و متال
اینم مثل رپ ! ولی حتی کمتر از اون گوش میدم ! به ندرت هر 700 سال پنج دقیقه !
محمد و بلاک متال
به ندرت هر 631 سال 6.30 دقیقه !
محمد و سنتی
گوش میدم و ازش لذت میبرم
محمد و پاپ
اینم گوش میدم و ازش لذت میبرم !
ولی کلا یه قانون کلی دارم که نباید موسیقی که گوش میدم مزخرف باشه حالا از هر سبکی !
تبصره : مگر در مواردی بسیار خاص ! که آهنگ بسیار زیبایی داشته باشد میشود گوش داد !
--------------
محمد و دخانیاتی چون سیگار و قلیان میوه ای!
بایکوت 100 درصد ! البته هم سیگار در حد چند نخ ! و قلیان در حد چند نفس کشیدم !
محمد و نحوه برخورد با معتادی که گیر شدید داده!
پیش اومده بهش میگم راهتو کج کن برو دنبال کارت !
----------------
محمد و غذای های تند
به غیر از شیرینی جات و و چیزایی که دوست دارم هیچ چی !
محمد و غذاهای ترکی
غذاهای ترکی چیه ؟ نمی دونم !
محمد و غذاهای شمالی
بد نیست !
محمدو غذاهای خوزستانی
تنها غذایی که تند هست و نمیشه ازش گذشت فلافل هست ! تصویر
محمد از نگاه خودش!
نمی دونم چی بگم ! ساده هستم و تا حد کمی زود باور ! فقط از یه صفت خودم خیلی حال میکنم ! و اونم اینه که خیلی راحت دیگران رو میبخشم ! حتی اگه ظلم بدی در حقم کرده باشن.
میلاد: شوخ ! با حال مثل اکثر جنوبی ها ! دشمن فعلی من ! تصویر و ... هنوز یادم نرفته سوالات منو جواب ندادی توی صندلی داغ خودت ! به دلایل واهی چون سایت مشکل داشت از دستم در رفتی !
مهدی: خیلی جدی ! ( البته در کار و در سنترال ) با سطح تخصص بالا در رشته اش و همچنین دلسوز و متعهد ...
و هر کاربری که دوست داشتی دربارش نظر بده!
الان نمی دونم چون ساعت سه و سی دقیه صبحه و بیش از 75 درصد مغزم الان در آفسایده !
به خاطر غلطهای املایی پیشاپیش عذر میخوام .
بقیه اش باشه سری بعدتصویر
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

Negar.int نوشته شده:اگر الان خبردار بشی این هواپیما که در نمادت هست را توسط موشک های \ُِّء\ MIl@d مورد هدف قرار گرفته و در آستانه سقوط هستی اما این امکان را داری که هواپیما خود را به پایگاه نظامی وی برسانی و در آنجا عملیات انتحاری کنی، راه دیگر هم این باشه که از چتر نجات استفاده کنی و خودت را نجات بدی، چه می کنی؟

جان خودت را فدای نابودی این موجود ناشناخته میکنی؟ :-)

البته خیلی احتمال چنین چیزی کمه ! ولی به فرض محال سعی میکنم به پایگاه خودی برگردم و تا حد امکان ایجکت نکنم و ایجکت آخرین راه هست ! عملیات انتحاری کلا منتفی خواهد بود !
ولی مطمعن باشید در حملات بعدی از پایکاه نظامی وی چیزی که بهش بشه گفت پایگاه باقی نخواهد ماند !
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

اما سوال مخصوص بنده از دوستان:

:-(
شب ترسناک است یا آرام؟

:-o بعد از یافتن پاسخ از شخصیت های مختلف در سنترال، نهایتاً مطلب جامعی در موردش خواهم نوشت و ریشه این سوال را برای دوستان روشن خواهم کرد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

شب آرام هست ! و من ازش خوشم میاد .
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

تقصیر خود محمد است نمیخواستم حمله همه جانبه بکنم ولی سبک سوالات رو تهاجمی کردم :-?

اولش بگم شبیه ترین فردی که روی صندلی تا الان نشسته به شخصیت بنده محمد است!بعدش هم میلاد نگار و یک درصد کمی هم از یاسر داریم! ::ss

و اما ذکر نکاتی چند!
1.در سری جدید اطلاع رسانی صورت نخواهد گرفت! و همچنین بین صندلی ها پیوستگی و حالت پشت سرهمی نیست!میلاد کار و زندگی هم داره ها! ولی دیگه ناز نمی کشم...یهو می بینی طرف اسمش رفته تو اسکرول و صندلیش شروع شده! چه بخواد چه نخواد صندلی برپا خواهد بود! کاملا زوریه! و به هیچ احدی ارفاق نخواهد شد! :x

2.انتخاب میهمان نیز بستگی به حال و روز روانی من در همان روز ایجاد تاپیک داره! دیشب عجیب می طلبید محمد رو داغ کنم! حتی دعوت مهدی نیز کاملا ناگهانی بود و فقط چون مدیر بود از 8 ساعت قبل اطلاع رسانی شد!

3.روزی 95 کیلومتر میری میای!ان الله مع الاصابرین ایها المومن!شغلت محرمانه است!گفتم که طلاعاتی هستی! :grin:

4.بابا سنترالیها کلهم اجمعین سیاوش باز بودن ما در جریان نبودیم! ضمنا معین رو هم هستم!

5.شخصیت های مورد علاقه ات در در زمینه های سیاسی-خانوادگی-عشقی-خیابانی-کوچه ای بگو! فرهنگی و نظامی و علمی و ورزشی هم اضافه اش کنی دعاگو خواهیم بود!

6.یک حرف باحال زدی! کسانی که عشق رو به گند کشیدن میدونم منظورت چیه ولی توضیح بده جالبه نظرت رو پیرامون این موضع جویا شویم!
7.شکستت در عشق همش 8 بر صفر بود! من چی بگم که یک پا مالدیو هیتم!17 بر صفر باختیم اخوی... آخ هم نگفتیم!...هنوز جا داری بابا!

8.نظرت درباره اینکه هفته ای یکبار امضا عوض بشه چیه؟

9.امضای جدید من متناسب با احوالات من در این هفته است! اصلا هم مورد منکراتی و 18+ نداره!شراب و این حرفا هم که توش اومده فقط یک تمثیل زیباست!مداحی است که توسط خدابیامرز سیدذاکر خونده شده!
بخون ببینم نظرت درباره اش چیه و از دید خودت داره با کی حرف میزنه!

ساقی ساقی ای ساقی، جام باده باقی....هی بریز و مستم کن از شراب مشتاقی...باده پیاپی ریز ،جام باده کن لبریز...ساقیا نشاط آور ،مطربا طرب انگیز...مستم ازسبوی تو، دل در آرزوی تو...کی شود که بنشینم دمی روبروی تو...یک نظر نگاهم کن، بی خود وتباهم کن...ساقیا خمارم من، مست و روبراهم کن...ای که معدن نازی ای که مست وتن نازی...بیش از این عزیز من، با دلم نکن بازی...بگشا در میخانه.. ای حضرت جانانه...دیوانه و مستم کن ،مستم کن و دیوانه...چشم ما به روی تو ،دست ما بسوی تو...مست وبیخود افتادم دلبرا به کوی تو

10.تجربه پی ام زدن به دختر ناشناس هم حقت بود...!حتما بی مقدمه هم بوده! البته خوب که گفتی تا دیگر دوستان تازه وارد هم حساب کار دستشون بیاد و دیگه از این فضولی ها نکنند!

11.میگم چرا وقتی این دیوونه ها تو شهرها زیاد میشه میگن از همدان آوردنشون!من بشون میگم بچه های 2 تا 4 چون فقط در طی این دوساعت زیارت میشوند و اسباب تحیر ملت هستند!من نهایتا 1 ساعت تو همدان بودم این چیزا تو همدان واقعا زیاده یا شایعه است!

12.اگه اون معتاده راهشو کج نکرد و داشت از مصاحبت با تو لذت می برد چی؟

13.پس فلافل خور هم هستی! بندری چطور؟ساموسه(سمبوسه) هندی چطور؟ ماهی صبور تنوری در کنار قلیه ماهی!(یک نکته کنکوری:در حرف زدن غیر خوزستانی ها به جای فِلافل گفته میشه فَلافل که همینجا به شدت این تحریف تاریخی رو محکوم میکنم و خواستار اشد مجازات برای عاملان ترویج این واژه مجعول هستم!)
----------------------------------------------

1.ایرانی جماعت به شنیدن خاطرات علاقه منده مخصوصا اگه از مدل شکست عشقی باشه! در حد حفظ حریم خصوصیت بگو ببینیم آشنایی چطور بود و چی شد باختی!
2.راست بگو چند تا دوست دختر تا الان داشتی و روشی که برای پیچوندن دختری که دیگه حوصلشو نداری چی بوده!
3.اگه ازدواج کنی روی شکل حجاب طرف حساسی یا نه!
4.جمعه های ساعت 6 صبح پای کوه عظیمیه فضای دمکراتیکی است!مامورا هنوز نیومدن و قرار مدارا بدون حضور دوستان عزیز گشت ارشاد به راه است! خاطره شنیدنی از پای کوه داری خوشحال میشیم بشنویم!
-----------------------------------------------
5.جهت های مورد علاقه ات در تنظیم دیش کدام است؟تورک سات-نیل ست-هاتبرد-عرب ست و یا...و کانالهای مورد علاقه ات را هم بگو! اگر از سیمای ضرغامی هم برنامه خاصی مورد نظرته بگو!
6.جست وقتی سریال های ایرانی از 45 دقیقه 43 دقیقه اش گریه و زاری است!
7.حست وقتی که فیلم ایرانی داری نگاه میکنی و آخرش به طرز نامشخصی خاتمه می یابد!
8.اهل دیدن صحنه های خشن و خونریزی و سربریدن و اجساد اینها هستی؟
9.چه فیلمی دیدی که از ته دل بهش خندیدی؟
10.چه فیلمی دید که ترسوندت(لاف نزنی که هیچیم نشد و از این حرفا که خودم ختم اینجور لافا هستم)
11.بهت پیشنهاد بازیگری شده ولی در حد سیاهی لشکر...فقط باید در طول فیلم 15 بار از جلوی دوربین رد شی؟
12.وضع مالیت چطوره؟
13.ماهی چند بار ماشین عوض میکنی؟
14.گوشیت چیه؟
15سوال مورد علاقت که پایه ثابت حرفاته...مشخصات سیستمت!
16.خوشکلی؟
17.تو پیاده رو داری راه میری ناخودآگاه یک ازخدا بیخبر روغن و گریس مالیده کف پیاده رو و لیز میخوری و پهن زمین میشی و نیش ملت هم باز است(البته امیدوارم مثل من فکت 17بخیه نخوره و مجبوری بشی با موچین خودت بخیه ها رو بکشی)
18.اگه کسی بهت بگه محمد تو خودت در حد یک پروژه ای!
----------------------------------
19.بریم ببینیم برنامه بچه ها چیه!

محمد عصبانی میشود و میخواهد خود را تخلیه روانی کند!
محمد شدیدا شاد است و در روایت آمده است بیایید شادیهایمان را قسمت کنیم!
محمد دپرس است و اتفاقی دیگر نیز باعث میشود درجه دپرس بودن به توان 24 برسد!
محمد عجله دارد و ساعت 6 باید تهران باشه! ولی ناگهان میرسه تهران و میبینه ای دل غافل اینهمه راه اومدم تعطیل کردن که!
محمد تو خیابون با خودش حرف میزنه!و همه دارن نگاش میکنن!
محمد رفته عروسی و مجبورش کردن حرکات موزون با رایحه بندری انجام بده!
محمد رفته فاتحه خونی(ختم) و همه دارن گریه میکنن ولی گریش نمیاد...به پیاز متوسل میشی یا تو هنسفری آهنگ غمگین میذاری تا گریت بگیره!
محمد و تصادف وسط اتوبان!
محمد و دختری که در طرفة العینی دلش را می رباید و دیگه از فکرش در نمییاد!
محمد و اسب سواری در کوههای همدان!
محمد و دراز کشیدن در کف یک چشمه با عمق 30 سانتیمتر!
محمد سر به بیابان میزند!
محمد به شهر میرود و در شهر پیشنهاداتی به او می شود!
محمد و یک پیشنهاد بی شرمانه و پاسخی کوبنده و قاطع!
محمد و فیلم هندی!
محمد و استادیوم آزادی و شیر سماور!
محمد و سوژه خنده در مترو!

fariborz
shahryar
mohsen1001
negar.int
yasermym
--------------------
IQ Test

یک زبون غلافی و سری هست به نام چپی پیچیده تو مایه های همون زبون زنبوری و یا یکم نزدیک به زبون سوسکی! جمله زیر رو ببینم میتونی ترجمه کنی یا نه!

یاپه ای ؟ربو بل طش سباط ست کن چبه ها سینتن!

spell

yape ii? robo bale tash sebat sat kon chabe ha sintan!
فعلا!
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

این اولین باری است که دارم تو صندلی داغ شرکت می کنم :(
نظرت در مورد شکار چیه ؟
تا حالا ورزش رزمی کار کردی ؟
اسلحه ی مورد علاقت چیست ؟
فکر کنم اینا واسه شروع بد نباشه !
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

Mil@d نوشته شده:تقصیر خود محمد است نمیخواستم حمله همه جانبه بکنم ولی سبک سوالات رو تهاجمی کردم :-?

اولش بگم شبیه ترین فردی که روی صندلی تا الان نشسته به شخصیت بنده محمد است!بعدش هم میلاد نگار و یک درصد کمی هم از یاسر داریم! ::ss
تصویر تصویر
و اما ذکر نکاتی چند!
1.در سری جدید اطلاع رسانی صورت نخواهد گرفت! و همچنین بین صندلی ها پیوستگی و حالت پشت سرهمی نیست!میلاد کار و زندگی هم داره ها! ولی دیگه ناز نمی کشم...یهو می بینی طرف اسمش رفته تو اسکرول و صندلیش شروع شده! چه بخواد چه نخواد صندلی برپا خواهد بود! کاملا زوریه! و به هیچ احدی ارفاق نخواهد شد! :x

2.انتخاب میهمان نیز بستگی به حال و روز روانی من در همان روز ایجاد تاپیک داره! دیشب عجیب می طلبید محمد رو داغ کنم! حتی دعوت مهدی نیز کاملا ناگهانی بود و فقط چون مدیر بود از 8 ساعت قبل اطلاع رسانی شد!
تصویر حالا برای توجیح کار خودت هی بهانه الکی بیار !
3.روزی 95 کیلومتر میری میای!ان الله مع الاصابرین ایها المومن!شغلت محرمانه است!گفتم که طلاعاتی هستی! :grin:
بله واقعا دیگه داغون شدم ! نصف عمرم به باد رفت ! اینقدر به شغلم گیر نده به دردت نمی خوره !
4.بابا سنترالیها کلهم اجمعین سیاوش باز بودن ما در جریان نبودیم! ضمنا معین رو هم هستم!
بله دیگه ! البته خواننده ای دیگه ای هم هستن
5.شخصیت های مورد علاقه ات در در زمینه های سیاسی-خانوادگی-عشقی-خیابانی-کوچه ای بگو! فرهنگی و نظامی و علمی و ورزشی هم اضافه اش کنی دعاگو خواهیم بود!
سیاسی : ؟؟؟؟
خانوادگی : همه اعضا خانواده !
عشقی : عشقم !
خیابانی : گربه ها !
کوچه ای : ؟؟؟؟
فرهنگی : خیلی زیاده ! هر کسی که برای فرهنگ دنیا و بخصوص ایران کاری انجام داده باشه
نظامی هم زیاده مثل آریو برزن ژنرال سعيدالدينشاذلى مارشال رومل آریل شارون ! ( البته از نظر نبوغ نظامی نه چیز دیگه ای ! وگرنه گور به گور شده جز آدم کشی ارزشی نداشته ! ) و بسیاری از فرماندهان ایرانی که الان اسمها در خاطرم نیست .
علمی هم زیاده یه چندتا نام میبرم ابوعلی سینا رازی پورفسور حسابی انیشتن لویی پاستور و خیلی های دیگه کلا چون عاشق علوم مختلف هستم با شخصیتهای علمی خیلی حال می کنم .
ورزشی زیاد نیست ! ولی بیشتر پهلوانی رو قبول دارم تا قهرمانی !
6.یک حرف باحال زدی! کسانی که عشق رو به گند کشیدن میدونم منظورت چیه ولی توضیح بده جالبه نظرت رو پیرامون این موضع جویا شویم!
چون من خودم یک عشق واقعی و پاک رو تجربه کردم واقعا همه چی عوض میشه دید به زندگی افکار و خلاصه همه چی حتی نماز خوندن ! وقتی کسانی رو میبینم که واژه عشق رو نجس کردن ! و عشق شده بازیچه یه مشت آدم شهوت پرست و فقط یه اسم از اون باقی مونده خیلی ناراحت میشم ! چون متاسفانه خیلی از این موارد میبینم !
7.شکستت در عشق همش 8 بر صفر بود! من چی بگم که یک پا مالدیو هیتم!17 بر صفر باختیم اخوی... آخ هم نگفتیم!...هنوز جا داری بابا!
دور رفت 9 بر 2 و دور برگشت 8 بر صفر !
8.نظرت درباره اینکه هفته ای یکبار امضا عوض بشه چیه؟
من زیاد خوشم نمیاد ! ولی هر کسی هر چی دوست داره !
9.امضای جدید من متناسب با احوالات من در این هفته است! اصلا هم مورد منکراتی و 18+ نداره!شراب و این حرفا هم که توش اومده فقط یک تمثیل زیباست!مداحی است که توسط خدابیامرز سیدذاکر خونده شده!
بخون ببینم نظرت درباره اش چیه و از دید خودت داره با کی حرف میزنه!
بله میدونم

ساقی ساقی ای ساقی، جام باده باقی....هی بریز و مستم کن از شراب مشتاقی...باده پیاپی ریز ،جام باده کن لبریز...ساقیا نشاط آور ،مطربا طرب انگیز...مستم ازسبوی تو، دل در آرزوی تو...کی شود که بنشینم دمی روبروی تو...یک نظر نگاهم کن، بی خود وتباهم کن...ساقیا خمارم من، مست و روبراهم کن...ای که معدن نازی ای که مست وتن نازی...بیش از این عزیز من، با دلم نکن بازی...بگشا در میخانه.. ای حضرت جانانه...دیوانه و مستم کن ،مستم کن و دیوانه...چشم ما به روی تو ،دست ما بسوی تو...مست وبیخود افتادم دلبرا به کوی تو
زیباست ! ولی اینکه با چه کسی هست بستگی به طرز تفکر شنونده داره .
10.تجربه پی ام زدن به دختر ناشناس هم حقت بود...!حتما بی مقدمه هم بوده! البته خوب که گفتی تا دیگر دوستان تازه وارد هم حساب کار دستشون بیاد و دیگه از این فضولی ها نکنند!
اصلا قصد بدی نداشتم فقط برام جالب بود یه همشهری توی اون تعداد کاربر اون زمان سایت پیدا کرده بودم ! یه جورایی جو گیر شده بودم ! تصویر هیچ منظوری نداشتم ولی عجب جوابی داد ! زد با کاتیوشا تمام تشکیلات اون زمان ما رو آورد پایین !!! ( البته دختره ناشناس هم نبود اون زمان تقریبا فعال بود )
11.میگم چرا وقتی این دیوونه ها تو شهرها زیاد میشه میگن از همدان آوردنشون!من بشون میگم بچه های 2 تا 4 چون فقط در طی این دوساعت زیارت میشوند و اسباب تحیر ملت هستند!من نهایتا 1 ساعت تو همدان بودم این چیزا تو همدان واقعا زیاده یا شایعه است!
اصلا جمله بندی سوال رو متوجه نشدم ! سوال رو اصلاح کرده مجددا بپرسید ! ( نامفهوم بود اساسی )
12.اگه اون معتاده راهشو کج نکرد و داشت از مصاحبت با تو لذت می برد چی؟
یا فرار ! یا درگیری فیزیکی یا لفظی یا جنگ روانی شدید !
13.پس فلافل خور هم هستی! بندری چطور؟ساموسه(سمبوسه) هندی چطور؟ ماهی صبور تنوری در کنار قلیه ماهی!(یک نکته کنکوری:در حرف زدن غیر خوزستانی ها به جای فِلافل گفته میشه فَلافل که همینجا به شدت این تحریف تاریخی رو محکوم میکنم و خواستار اشد مجازات برای عاملان ترویج این واژه مجعول هستم!)
بله سمبوسه رو هم خیلی دوست دارم از قلم افتاده بود ! ولی من از وقتی یادمه میگفتم فِلافل و تا اونجا هم که در همدان تهران و کرج شنیدم همینو میگفتن ملت البته در مواردی بسیار محدود فَلافل هم شنیدم ! ( هی اسم فلافل بیار منم الان نصف شبی هوس کردم شدید الان فلافل از کجا پیدا کنم ؟ تصویر فلافل باید اونقدر تند باشه که حداقل نیم ساعت دهن آدم رو بسوزونه )

1.ایرانی جماعت به شنیدن خاطرات علاقه منده مخصوصا اگه از مدل شکست عشقی باشه! در حد حفظ حریم خصوصیت بگو ببینیم آشنایی چطور بود و چی شد باختی!
آشنایی مون برمیگرده به چند سال پیش و البته ما یه نسبت فامیلی دور با هم داریم من از بچگی طرف رو با یه دید دیگه ای میدیدم اصلا فرق داشت نمیشه گفت ولی بالاخره توی یه سری دیدارهایی و یه سری مراتب من با یک نگاه در دام افتادم ! ( مثل این فیلمها ) و کلا هر چی گذشت بیشتر به هم علاقه مند میشدیم چون مخصوصا از نظر فکری و و خیلی از عقاید با هم هم عقیده بودیم و هر چی بیشتر میگذشت بیشتر به هم وابسته میشدیم ! تا اینکه به یک باره دیگه با یه سری مسائل واهی همه چیزیو بهم زد ! 0 مطالب رو خیلی سانسور و خلاصه کردم داستانش بسیار مفصله ) البته این با دوست داشتن خیلی فرق داشتن دوست داشتن نبود .
2.راست بگو چند تا دوست دختر تا الان داشتی و روشی که برای پیچوندن دختری که دیگه حوصلشو نداری چی بوده!
هیچی ! همون یه مورد هم برای هفت پشتم کافیه ! من کسی نیستم که یکی رو ول کنم برم سراغ یکی دیگه ! رفافت من اینطوری نیست من اگه با یکی رفاقت کنم چه جنس مخالف و چه جنس موافق تا آخرش هستم .
بعد از اون قضیه دیگه کلا دور جنس مخالف رو خط کشیدم و اصلا حتی فکر هم بهش نمی کنم دیگه حتی دیگه نمی دونم میتونم کسی رو دوست داشته باشم یا نه ! واقعا داغون شدم توی اون قضیه !
3.اگه ازدواج کنی روی شکل حجاب طرف حساسی یا نه!
تقریبا حساسم ولی قبلش کسی انتخاب می کنم که حجابش در حد خوب باشه نه اینکه بعد از ازدواج تازه به این فکر بیفتم تمام موارد زندگی مشترک باید قبل از شروع زندگی مشترک بررسی بشه البته اگر ازدواج کنم که بعیده ! یا به زور چک و لگد بهمون زن بدن ! ( البته با حجاب زوری و یا برداشتن حجاب زوری کاملا مخالفم )
4.جمعه های ساعت 6 صبح پای کوه عظیمیه فضای دمکراتیکی است!مامورا هنوز نیومدن و قرار مدارا بدون حضور دوستان عزیز گشت ارشاد به راه است! خاطره شنیدنی از پای کوه داری خوشحال میشیم بشنویم!
باور میکنی تا حالا نرفتم ؟!!!! فقط یه بار با ماشین رفتم اون اویل داشتم آب بندی میکردم ! همینطوری بعد از ظهر رفتم و سریع هم برگشتم از ماشین هم پیاده نشدم ! ( من وقت برای این قرتی بازیا ندارم ! تصویر )
-----------------------------------------------
5.جهت های مورد علاقه ات در تنظیم دیش کدام است؟تورک سات-نیل ست-هاتبرد-عرب ست و یا...و کانالهای مورد علاقه ات را هم بگو! اگر از سیمای ضرغامی هم برنامه خاصی مورد نظرته بگو!
ماهواره فقط روی هاتبرد ولی در هفته 20 دقیقه هم ماهواره نگاه نمی کنم !
تلوزیون خودمون هم در سال 20 دقیقه نگاه نمی کنم ! تصویر البته بیشتر اگه نگاه کنم اخبار یا پیش بینی وضع هوا هست البته اگه برنامه خوب بزاره و وقت داشته بشام نگاه می کنم .
به دلیل مشغله هام و بعد مسافت روزانه نزدیک یازده و نیم ساعت وقتم رو از دست میدم ! ( یعنی وقت آزادم کمه ! )
6.جست وقتی سریال های ایرانی از 45 دقیقه 43 دقیقه اش گریه و زاری است!
کلا جز گریه کار دیگه ای توی این سریالها نداریم ! ولی من که اصلا نگاه نمی کنم !
7.حست وقتی که فیلم ایرانی داری نگاه میکنی و آخرش به طرز نامشخصی خاتمه می یابد!
حالم بهم میخوره !
8.اهل دیدن صحنه های خشن و خونریزی و سربریدن و اجساد اینها هستی؟
خیلی زیاد دیدم ! خوبه که آدم بتونه این چیزا رو تحمل کنه شاید یه روز به درد بخوره ! و بتونی به کسی کمک کنی !
9.چه فیلمی دیدی که از ته دل بهش خندیدی؟
یه فیلم از این رزمی های چینی بود تلوزیون نشون داد اونقدر مزخرف داشت که خنده امانم رو بریده بود ! به کلی از فیلمهای هندی هم خندیدم ! البته فیمهای کمدی رو خیلی دوست دارم البته از نوع خارجیش جدیدا ایرانی ها خیلی مزخرف شده فیلمای کمدیش !
10.چه فیلمی دید که ترسوندت(لاف نزنی که هیچیم نشد و از این حرفا که خودم ختم اینجور لافا هستم)
چند سال پیش یه فیلمی بود یه سری آدم خوار بودن به طرز فجیعی آدم میخوردن ! خیلی خیلی ترسیدم ! تا چند روز از همه چیز و همه کس میترسیدم ! فکر کنم 10 11 سالم بود ! ولی الان از هیچ فیلمی نمیترسم ! نمی دونم چرا !
11.بهت پیشنهاد بازیگری شده ولی در حد سیاهی لشکر...فقط باید در طول فیلم 15 بار از جلوی دوربین رد شی؟
قبول میکنم ! البته خیلی ها به من میگن استعدادبازیگری داری شدید !
12.وضع مالیت چطوره؟
برای یه نفر آدم مجرد بد نیست !
13.ماهی چند بار ماشین عوض میکنی؟
2 بار !
14.گوشیت چیه؟
کا 750 پی 990 کا 850 1200 و مرحوم C702 که 2 هفته پیش دزدیدن ازم ! الانم کا 800 دادشم دستمه !
15سوال مورد علاقت که پایه ثابت حرفاته...مشخصات سیستمت!
البته سیستم در حال ارتقاع هست ! یه سری ها ارتقاع یافته یه سری ها هنوز مونده ! الان سیستمم مثل لامبورگینی هست با موتور پژو 405 !!!! تصویر
CPU : AMD Athlon X2 5200+
Ram : 2 gig Bus 800
MIN : ASUS M2AVM
Hard : 500GB
DVD RW : SONY
CD RW : SAMSUNG
VGA : ASUS 8500GT 512 MB
POWER : 580 W GREEN !
Montor : 22'
و لوازم جانبی مثل پرینتر اچ پی و TV و ...
مثلا الان پاور سیستم 88 تومن قیمت داره ! در حالی که سی پی یو فکر کنم حدود 68 تومن باشه ! کیسم 85 تومن گرفتم که از سی پی و و مادربرد گرونتر شده ! البته قصد ارتقاع اساسی داشتم که فعلا بنا به دلایلی صبر کردم .
یک فروند لپ تاپ ایسر هم دارم
16.خوشکلی؟
بد نیستم ! تصویر تصویر در حد تیم ملی هستم !
17.تو پیاده رو داری راه میری ناخودآگاه یک ازخدا بیخبر روغن و گریس مالیده کف پیاده رو و لیز میخوری و پهن زمین میشی و نیش ملت هم باز است(البته امیدوارم مثل من فکت 17بخیه نخوره و مجبوری بشی با موچین خودت بخیه ها رو بکشی)
خوب اولین واکنشم اینه که میخندم ! و سریعا انگار نه انگار که چیزی شده سریع ترک می کنم محل رو !
18.اگه کسی بهت بگه محمد تو خودت در حد یک پروژه ای!
خوب حتما هستم دیگه !
----------------------------------
19.بریم ببینیم برنامه بچه ها چیه!

محمد عصبانی میشود و میخواهد خود را تخلیه روانی کند!
کم میشه عصبانی بشم شاید فریاد ! بستگی داره به موقعیت ولی 100 در صد میتونم خودم رو کنترل کنم .
محمد شدیدا شاد است و در روایت آمده است بیایید شادیهایمان را قسمت کنیم!
به به ! بیایید بیسکوییت هایمان را قسمت کنیم !
محمد دپرس است و اتفاقی دیگر نیز باعث میشود درجه دپرس بودن به توان 24 برسد!
نمی دونم چی میشه !
محمد عجله دارد و ساعت 6 باید تهران باشه! ولی ناگهان میرسه تهران و میبینه ای دل غافل اینهمه راه اومدم تعطیل کردن که!
خوشحال میشم ! و سیع بر میگردم خونه !
محمد تو خیابون با خودش حرف میزنه!و همه دارن نگاش میکنن!
تصویر
محمد رفته عروسی و مجبورش کردن حرکات موزون با رایحه بندری انجام بده!
نمی تونم ! سریع میپیچم میام بیرون !
محمد رفته فاتحه خونی(ختم) و همه دارن گریه میکنن ولی گریش نمیاد...به پیاز متوسل میشی یا تو هنسفری آهنگ غمگین میذاری تا گریت بگیره!
معمولا گریه نمی کنم ! اونم توی جمع ولی اگه مجبور باشم پیاز رو انتخاب می کنم !
محمد و تصادف وسط اتوبان!
بدشانسی بزرگیه ! البته صد در صد طرف مقصر بوده !
محمد و دختری که در طرفة العینی دلش را می رباید و دیگه از فکرش در نمییاد!
تصویر تصویر تصویر نمی دونم چی بگم !
محمد و اسب سواری در کوههای همدان!
اسب سواری هم حال میده یکی از فامیلامون اسب خریده اونجا از این نژاد های درست حسابی هست برای زیبایی خیلی با حاله اسب سواری در کوهستان !
محمد و دراز کشیدن در کف یک چشمه با عمق 30 سانتیمتر!
بسیار عالی ! دوست دارم ساعتها در این وضعیت باشم ! ولی حیف آبش خیلی سرده !
محمد سر به بیابان میزند!
خوب آموزشهای نظامی اینجا به کار میاد ! خوردن انواع گیاه و جک و جانور ! جهت یابی پیدا کردن آب و ...
محمد به شهر میرود و در شهر پیشنهاداتی به او می شود!
چه پیشنهاداتی ؟ فعلا سمت اجرایی قبول نمی کنم !
محمد و یک پیشنهاد بی شرمانه و پاسخی کوبنده و قاطع!
می خندم ! و بعدش فرار ! تصویر
محمد و فیلم هندی!
تصویر تصویر مزخرف به توان 33
محمد و استادیوم آزادی و شیر سماور!
جو ممکنه هر کسی رو بگیره ولی زیاد اهل فحاشی دسته جمعی نیستم !
محمد و سوژه خنده در مترو!
فراوونه ! نباشه هم خودم درست میکنم !البته اگه با دوستان باشم وگرنه تنهایی صدام در نمیاد ! معمولا !
دوست داشتنی و کار بلد و همچنین منبع عکس هواگردهای ایرانی تصویر fariborz
shahryar اولین کسی که منو مورد روان شناسی قرار داد ! از افراد مخوف شواری نظارت ! تصویر مزدا 3 ولی من مگان رو ترجیح میدم !
دین شناس و تخصص در خودرو جدیدا کمتر فعالیت میکنه چون خودش فرم داره !mohsen1001
negar.int
نظر مخالف من همیشه ! دارای اطلاعات بالا
yasermym
پدر نانو تکنولوژی هستن ایشون یکی از تهرانی هایی که از این شهر فرار کرده !
--------------------
IQ Test

یک زبون غلافی و سری هست به نام چپی پیچیده تو مایه های همون زبون زنبوری و یا یکم نزدیک به زبون سوسکی! جمله زیر رو ببینم میتونی ترجمه کنی یا نه!

یاپه ای ؟ربو بل طش سباط ست کن چبه ها سینتن!

spell

yape ii? robo bale tash sebat sat kon chabe ha sintan!

تصویر تصویر تصویر تصویر
عزیزم من آی کیوم منفی 110 هست کلا برای این کار مغزم برنامه نویسی نشده !
فعلا!
جکسون براون
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

sand_fighter نوشته شده:این اولین باری است که دارم تو صندلی داغ شرکت می کنم :(
نظرت در مورد شکار چیه ؟
با شکار برای تفریح به طور کامل مخالفم ! من از طرفداران سرسخت محیط زیست و حیات وحش هستم .
تا حالا ورزش رزمی کار کردی ؟
زیاد کار نکردم تکواندو و کیک بوکسینگ کم کار کردم ! ولی فیلم رزمی زیاد دیدم ! تصویر
اسلحه ی مورد علاقت چیست ؟
ژ3 و ژ36 و یه سری دیگ هم هست
فکر کنم اینا واسه شروع بد نباشه !
جکسون براون
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

سلام
حيف كه اهل تقلب رسوندن نيستم و گرنه اون جمله به زبان نمي دونم چي را براتون ترجمه مي كردم !!
البته ترجمش بد آموزي داره !!
چندتا سوالم من بپرسم
1 علت علاقه ي شما به گربه ها چيه ؟!
2 براي عكاسي موضوعات را از قبل انتخاب مي كنيد يا برحسب شرايط و جو انتخاب مي كنيد كه از چي عكس بندازيد ؟
3 عكاسي از چه چيزي شما را آروم مي كنه ؟
4 بهترين عكسي كه تا به حال انداختين از چي بوده ؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

شما هم که ظاهرا عشق گربه هستید.تصویر
تاحالا چند تا گربه داشتید؟
الان هم گربه دارید؟ یا در حد دوری و دوستی با اونها رابطه دارید؟  
  در این زمینه تخصص هم دارید از خصوصیات اونها برامون بگید (من خودم کارشناس ارشد گربه شناسی هم دارم -البته در زمینه نانو گربه هاتصویر)
فعلا سوال غیر گربه ای به ذهنم نمی رسه باشه بعد اگر موردی بود مزاحم می شوم. تصویر

تصویربرای شما تصویر

[External Link Removed for Guests]  
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”