صندلی داغ با حضور Mahshid-banoo...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 328 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

Re: صندلی داغ با حضور Mahshid-banoo...!

پست توسط Eagle_of_sky »

سلام.
چیزی که خیلی جالبه و کنجکاوی دیگران رو بر می انگیزه همین روانشناس بودم مهشید خانوم هست .
و اما اگر اجازه هست سوال هام رو بپرسم.

با سلام.

1-آیا خود شما تمامی حرفهای یک روانشناس را باور می کنید و قبول دارید؟

2- چه پیشنهادی برای کسانی که علاقه مند به روانشناسی هستند می نمایید؟(نه به عنوان شغل و یا حرفه)

3-همچنین چه کتابهایی را توصیه می کنید؟

4-از خواندن چه کتابی بیشتر لذت میبرید (چه نوعی)؟

5-نظر شما چه به عنوان یک روانشناس و چه نظر شخصی تان درباره ذهن و پیچیدگیهای توانایی های انسان و هم چنین درباره بازی با کلمات چیست؟

در پایان از شما تشکر میکنم و آرزوی بهترین ها را برایتان دارم. تصویر تصویر تصویر تصویر
آخرین ويرايش توسط 3 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

SAMAN نوشته شده:سلام عرض میکنم خدمت مهمان گرامی برنامه و همه دوستان عزیز و محترم تصویر
سلام و درود

من هم اجازه می خوام که چند تا سوال بپرسم:

1- دل به دل راه داره؟ آیا شما این را در حد یک ضرب المثل میدونید یا بهش اعتقاد دارید؟
به نظر من بین دوستان و اشخاصی که با هم ارتباط نزدیک دارند دل به دل راه داره.
فکر میکنم این چیزیه که بارها اتفاق افتاده.

2-دید شما نسبت به آینده چطور هست؟ سهم خود شخص در ساختن آینده چند درصد هست؟
دید روشنی دارم. استادی داشتیم که میگفتند موفقیت دو بال داره که برای پرواز به هردوی اینها نیاز داریم. یکی تلاش و کوشش هست و یکی ایمان و توکل.

3- چند درصد خانم های جوان مغرور هستند؟( حداقل از دوستان اطراف خودتون) رابطه میان غرور و حجب و حیا ( یا شاید کم رویی) رو چطور میبینید؟
راهی میان بازشناسی این مقوله وجود داره؟
میشه گفت حجب و حیا یه غرور مثبت و پاک درونی هست که در همه دخترها وجود داره و باعث حفظ و ارزشمند شدن حریم اونها میشه.
اما اینکه چطور میشه غرور رو از حجب و حیا شناسی کرد توضیحش خیلی سخته. بی شک سخت ترین سوالی بود که از من پرسیده شده و من برای جوابش حداقل از 7 دختر کمک گرفتم. جمع بندی مباحث سخته اما اخرش به این نتیجه رسیدم که در حجب و حیا تواضعی نهفته که در غرور نیست. البته این دو صفت تعریف مشخصی نداره و در خانواده ها و فرهنگ های مختلف متفاوته.رفتار افراد در موقعیت های مختلف مهمه.

متشکرم تصویر
خواهش میکنم
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط mahshid-banoo »

yasermym نوشته شده:
Mil@d نوشته شده:یاسر داره مشکوکم میکنه که احیانا با فرق زن ستیزهای جنوب شرق افغانستان تناسب عقیدتی داشته باشه! باید بررسی کنیم! ولی نگران نباشید فمنیست های سنترال بسیارند و یاسر را با قدرت شکست خواهیم داد!

yasermym بدبین نسبت به خانومها ( به خانومها توصیه میکنم مراقب شوینده های حاوی فرمول شیمیایی عجیب باشند!!!)

fereshteh blue نوشته شده: در مورد آقا ياسر هم به اين حد خطرناك نيستن !! خانم ها زياد نگران نباشند !!

آره راست می گن زیاد نباید نگران بود، یکم رو می تونن نگران باشن تصویر

به دلیل اینکه در غیاب بنده درمورد من صحبت شد طبق بند ماده قانون من هم حق دارم به همان مقدار از خودم دفاع کنمتصویر. البته بنده کلا اهل موضع گیری نیستم ولی گفتم دوستان در صحبت کردن تنها نباشند.
اگه حرف های شما رو همکلاسی های من بشنون، از تعجب شاخ درمیارنتصویر بعد هم به دفاع از من یک کمپین تشکیل می دن. تصویر

تصویرتصویرتصویر
به میلاد که گفته بودم شناخت شخصیت من کار ساده ای نیست. میلاد این تیکه آخر که با هم شکست خواهیم داد، یعنی تو هم عضو جنش های فمینیستی هستی؟ کم کم داری خودتو لو میدی . پس بگو قضیه اون دختره که دنبال ما راه انداختی بودی توی زندان و بیابون و فضا و ... چیه، می خواستی عامل نفوذی بین من و میلاد نگار رسوخ بدی؟
تصویر

غرب شامل همه کشورها جز ایران میشه و این به معنای قوانین مختلفه. مسلما رعایت حقوق زن در عربستان و امریکا زمین تا اسمون فرق داره و نباید اینها به هم تعمیم داده و حکم کلی داده بشه.

من هم منظورم همون غرب بود و نه خارج، عربستان که جنوبه تصویر
عجب سوتی دادم تصویر

فکر می کنید چرا مدافعان حقوق زنان از استعمار زنان و برده داری که در غرب راه افتاده (برده داری به معنای واقعی و نه مجازی) انتقاد نمی کنند و بر علیه آنها فعالیت خاصی صورت نمی دهند؟
من در این مورد منبع موثقی ندارم ولی فکر هم نمیکنم این جنبش ها دست رو دست گذاشته باشن و هیچکار نکنن.البته منظورم جنبش های فمنیستی هست و نه دولت مردان اون کشورها.

شما با توجه به رشته خودتون باید اطلاعات بیشتری از آزار و اذیت زنان در غرب و همسرآزاری داشته باشید. می دونید که ستادهای مقابله با این پدیده ها هم درست کرده اند. حالا فکر می کنید در ایران بیشتر به زنان زور گفته می شود و مورد آزاد قرار می گیرند و یا درغرب و بطور اخص آمریکا (در کل)؟
اینجا بحث زور گفتن نیست بلکه بحث حمایت از حقوقه. زور گویی که به فرهنگ افراد مربوط میشه اما در مرحله بعد حمایت مهمه. این حمایت در ایران کمه.من غرب پرست نیستم ولی باید قبول کنیم بعضی حقوق اونجا پذیرفته تر هست. یکی از دخترهای فامیلمون در خارج مورد ازار همسرش قرار گرفت(البته همسرش هم ایرانی بود) و در صدد طلاق بود. واقعا خوب حمایتش کردن. از جزییاتش خبر ندارم ولی میدونم که مثلا اون اقا تحت مراقبت قرار گرفت که به خانوم اسیب نزنه.بعد تو ایران خانوم باید با همسرش بسازه چون حق طلاق نداره. باید با لباس سفید بیاد و با لباس سفید هم خاک بشه.

فکر می کنید چرا کسانی که خودشون گوینده این مطلب هستند که خانم ها و آقایان هیچ تفاوتی ندارند و شعارهای برابری سر می دهند، تا یک خانمی کاری می کنه سریع تو بوق و کرنا می کنن؟ خوب مگه نمی گید برابری، خوب اون خانم محترم هم یک انسان مثل بقیه توانست کاری را بکند.
دقیقا منم با شما موافقم. اصلا خوشم نمیاد که گروه ها و مجلات و ... جنسیتی درست میکنن و بعضا کارهای خانوم ها رو در معرض نمایش بیشتری میزارن. البته شاید این کارشون برای تغییر افکار قالبی و از پیش تعیین شده مردسالاری لازم باشه.

شما با اینکه بیاییم و حقوق خانم ها را کامل ادا کنیم و اونها رو از نعمت انجام خدمت مقدس سربازی محروم نکنیم موافق هستید؟
اگه به من باشه که حاضرم تصویر. ولی شما باز دارید یک مسائله رو اشتباه میگیرید. ادای حقوق به معنای برابری وظایف نیست.به معنای عدالت در حقوقه. خانوم ها از نظر روحی و جسمی با اقایون متفاوتن و این انکار ناپذیره . چون یه اقا میره سربازی پس خانوم هم باید بره! این میشه برابری وظایف و نه ادای حق.

شما با این موافق هستید که بیایم و در قانون اصلاحاتی انجام داده و زنان را نیز در تامین مخارج خانه قانونا مشارکت دهیم و آنان را از این حق مسلم محروم نکنیم؟
یعنی شما فکر میکنید این قانون نا نوشته وجود نداره؟ یا فکر میکنی مسئولیت های خانه داری راحت تر از کسب درامده؟

آیا موافق هستید که اگر در مساله دیه تغییر داده ایم بیاییم و کار دیگری هم انجام دهیم و بار سنگین گرفتن مهریه را هم از دوش زنان برداشه و به صورت مساوی به عهده زن و مرد قرار دهیم؟
اها یعنی یه خانوم به اقا مهریه بده؟؟؟؟ تصویر
این که نابجاست ولی در کل قبول دارم که در این امور داره در حق مردان کمی بی عدالتی میشه. ولی باید این هم در نظر بگیریم که وقتی یه اقا خودش هر وقت بخواد میتونه طلاق بگیره پس باید حمایت کنه اون خانومو بعده طلاق.وگرنه جامعه دچار ناهنجاری میشه. تصور کنید هر مردی هروقت میخواد ازدواج کنه هرقت بخواد طلاق میگیره و خانوم هم هیچی به هیچی نه حقی نه حقوقی این وسط شده عروسک اقا !!!

[HIGHLIGHT=#f2dcdb]و در آخر سوال معروف، فکر می کنید چرا چی؟ 

[HIGHLIGHT=#f2dcdb]تصویر  
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 328 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

پست توسط Eagle_of_sky »

درود.
من نمیخواستم پست جدید بزنم و هر کاری کردم پست قبلی رو ویرایش کنم نشد .
حالا مجبورم که 2 تا از سوال های دیگرم رو در اینجا یان کنم.
1-نظر شخصی تان درباره هیپنوتیزم چیست؟ و اگر میشه درباره خطرات آن نیز بگویید؟

2- آیا تا کنون(با توجه به اینکه اکثر روانشناسان معمولا به این جور چیزها برخورد میکنند تا به حال با هیپنوتیزم برخورد داشتید(هیپنوتیزم شده باشید یا کسی را هیپنوتیزم کرده باشند؟) اگر جواب مثبت اندکی درباره مشاهداتتون برامون بگید با تشکر :razz: :razz: :razz: :razz:
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط mahshid-banoo »

Negar.int نوشته شده:سلام یا همان درود :-)
سلام و درود خدمت شما

به علت مسافرت اجباری، فرصت پرسش از شما را چندان نداشتم. به همین دلیل شاید این پست بر خلاف میلم مطابق قوانین میلاد شود و بیشتر از 5 سوال باشد.

امیدوارم از سوالات من آزرده نشوید.

» سوالات شخصی از یک روانشناس:

-نظر شما نسبت به این دیدگاه که عده ای متعقد هستند از هر 10 روانشناس 9 نفر خود به علت پرداخت بیش از حد به این مباحث از حالت طبیعی خارج میشوند و به عبارتی خودشان دچار بیماری های روانی هستند اعتقاد دارید؟ و البته آن 1 نفر هم چاق هست و یک روانشانس خوب خواهد شد.
 ببینید میشه گفت تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها. اما مسئله اینجاست که افراد معایب رو بهتر از محاسن به ذهن میسپرند و بدتر اینکه اونو تعمیم هم میدن.یعنی اگه به قول شما از 10 تا روانشناس یکی دچار مشکل باشه اونو تعمیم میدن میگن فقط یکی ازشون سالمه!تصویر 

و اما نقد اینجانب: 
 1- یه موردی که وجود داره اینکه بعضی افرادی که خودشون دچار تعارضات مختلفند برای حل مشکلشون بسمت روان شناسی کشیده میشوند. 

2- بعضی افراد سالم وارد این رشته میشن اما در مواجه با بیماران مختلف خودشون صدمه میبینن.مثلا استادم تعریف میکردند که همکلاسی داشتند که بخاطر همین مورد دچار مشکل شده بود و در اوج جوونی برای بقیه عمرش تیمارستان بستری شد.(خدا به ما رحم کنه.خوبه بالینی نرفتم).این به ظرفیت افراد بستگی داره. 

3- دانشجویان روان شناسی باید طی دوره تحصیلیشون خودشون مورد تحلیل واقع بشن حتی اگه به ظاهر کاملا سالم باشن. این مورد در خارج اجباریه فکر میکنم اما در ایران متاسفانه اجباری نیست .چون یک روانشناس سالم میتونه به بقیه کمک کنه. 

4- در بعضی مباحث روان شناسی و بخصوص در روان تحلیل گری مسائلی وجود داره که برای افرادی که از این رشته اطلاعات کافی ندارند غیر قابل درکه! وچون این مسائل براشون غیر قابل درک هست به راحتی قضاوت میکنن و نگرششونو به بقیه هم تعمیم میدن. به خودشون اجازه میدن که براحتی بگن روان شناسان به قول عامیانه دیوونند! 
 بنظر من که یه روان تحلیلگر خبره نباید اطلاعاتشو براحتی در اختیار سایر افراد بزاره تا اونها بدون درک درست از اون قضیه به خودش اجازه بدن که نظر اشتباه بدن. 

5- خیلی از دکترهای طب هم اشتباه میکنن اما انقدر زیر سوال نمیرن ولی چون یه روان شناس با روان یه فرد در ارتباطه خیلی زیاد میره زیر سوال. 

6- مشکل مردم ما اینکه بدون درک درست قضاوت میکنن حتی افراد تحصیل کرده. یادمه موقع انتخاب رشته یه اشنایی که دکتر طب بود گفت یه وقت نری روانشناسی ها ..من یه دوست روان شناس داشتم که دیوونه بود. اینا بعد یه مدت خودشونم همیونطوری میشن!!! 
 اخه این چه طرز فکره! یه ادم بی سواد از همه جا بیخبر هم میتونه به همین راحتی قضاوت کنه اما یه فرد تحصیل کرده باید بیشتر تامل کنه و به راحتی قضاوت نکنه.تصویر 

-چرا روانشناسان خوب به شکل قابل توجهی چاق هستند؟ 

این تجربه شخصی شماست.اساتید خوب من که همه لاغر هستند.(متعادل هم نه بلکه لاغر!) اما دلیل نمیشه من بگم روان شناسایه خوب لاغرند؟!!!!

-فارغ از نظر خودتان درباره دو دیدگاه بالا، علت شکل گیری این دیدگاه در جامعه را چه چیزی میدانید؟ رفتار روانشناس ها در جامعه؟ کم سوادی و نداشتن آگاهی کافی نسبت به این علم در جامعه ؟ یا ....؟
در بالا تقریبا توضیح دادم. ما مشکلمون زود قضاوت کردن و تکیه کردن به پیش فرضهای اشتباه هست.

- به نظر شما از روانشناسی میتوان استفاده ابزاری کرد، چه در جهت مثبت و چه در جهت منفی، یا اینکه تنها میتواند استفاده مثبت از آن کرد؟
اوه تا دلتون بخواد میشه ازش سوءاستفاده کرد. مثل لبه چاقو میمونه. بستگی داره کی ازش استفاده کنه!

» سوالات شخصی از خود شما:

- به شکل فاکتوری اطرافیان را آنالیز می کنید یا به صورت جمع بندی رفتاری؟

-منظورم اینه برای سنجش افراد یک سری فاکتورهای خاص مد نظر دارید که در هر فرد سنجش میکنید یا اینکه نه هر فرد را نسبت به آنچه که نمایان میکنه و شما نسبت بهش مطلع هستید بررسی می کیند. (البته اینجا سوال روانشناسی نبود و شخصی پرسیدم)
از اونجایی که کلی نگرم به افراد به صورت جمع بندی (به قول روانشناسا به صورت گشتالتی =یعنی کل) نگاه میکنم اما اگر لازم باشه در موردشون نظر بدم و تصمیم بگیرم کاملا فاکتوری عمل میکنم.

-نظرتون راجع به مشورت چیست؟ وجود شورا را تضمین موفقیت میدونید یا اینکه با وجود شورا هنوز برای اجرای تصمیمات گام های محکم بر نمیدارید؟
وجود شورا که خیلی عالی و خوبه. اما بستگی داره من چقدر با اعضای شورا اشنا باشم و نظراتشونو قبول داشته باشم. اگه گروهی از دوستای خودم باشن که حتی اگه نظرشون بر خلاف من باشه قبول میکنم چون نسبت به انها اگاهم و قبولشون دارم ولی اگه اعضای شورا رو خوب نشناسم به عقیده خودم بیشتر تکیه میکنم.

- اگر در جمعی که به شور نشستید برای موضوعی تعداد زوج و مخالفیت و موافقین برابر باشند، راه حلی که به ذهن شما میرسد چیست؟
کمک از یه فرد خارج از گروه که اعضا قبولش داشته باشن.(برای اطمینان بیشتر میشه سه نفر خارج از گروه انتخاب کرد).

البته راه های منطقی زیادی وجود دارد که پیاده میشود اما اینجا نمیخوام دنبال اون راه های قانونی برید، فقط نظر خودتون را بگید..

راستی

شب را بیشتر ترسناک می دانید یا آرام؟

اروم و زیبا.اسمون شب فوق العاده است و من با اینکه نور خورشید رو خیلی دوست دارم ولی از شب انرژی میگیرم. نقاشی میکنم. تار میزنم. شعر میخونم یا مینویسم. یا شاید فقط فکر کنم. موقع امتحان که معمولا شبا در س میخونم (اگه نرم کتابخونه). تابستان ها معمولا تا 3 بیدارم.

تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط mahshid-banoo »

naghme نوشته شده:

تعریفت از روان شناسی علمی و روان شناسی غیر علمی ( بازاری یا عامی ) چیه؟ ( مهشید جان لطفاً به طور واضح و دقیق شرحشون بده و جایگاه روان شناسی علمی را تا جای امکان واضح تر کن :-( )   
به نظرت در حال حاضر کدام یک در رسانه های جمعی ، کتاب های موجود در بازار و گفتگو های میان افراد بیشتر کاربرد دارد روان شناسی علمی یا غیر علمی؟

به عنوان ایشالا یک کارشناس بعد از این در روان شناسیتصویر میزان آگاهی افراد رو در حال حاضر نسبت به روان شناسی علمی در برابر غیر علمی ( بازاری یا عامه ) در چه وضعیتی می بینی ؟ به بیانی واضح تر آشنایی افراد به روان شناسی علمی بیشتر است یا غیر علمی؟

به نظرت دلیل بدگمانی و شایعاتی که به دنبال روان شناسی و روان شناسان هست به علت عدم آگاهی افراد نسبت به روان شناسی علمی نمی باشد؟

جداً چرا موضع این رشته به مانند رشته های دیگر از سخن ها و نظرات به ظاهر کارشناسانه بعضاً حفظ نمی شود ^:)^ و در محافل گوناگون سخن که کم بیاید اغلب وارد حیطه های روان شناسی می شوند؟؟؟؟ ( مثلاً به راحتی به تحلیل شخصیت یکدیگر می پردازند ( یعنی روان شناسی شخصیت با آن گستردگی و پیچیدگی اش ) و یا دیگری را بیمار روانی می خوانند یا به راحتی به او برچسب می زنند ( یعنی روان شناسی مرضی با آن ظرافت هایی که برای تشخیص لازم است که داشته باشیم )

و بالاخره چقدر لازم می دونی که افراد آگاهیشون رو نسبت به روان شناسان و روان شناسی علمی بالا ببرند ؟ تا از بازار گرمی که بسیاری از افراد منفعت طلب در ست کرده اند در امان بمونند :x تصویر

:razz: به امید آن روزی که آگاهی افراد نسبت به جایگاه روان شناسی علمی نسبت به غیر علمی بالا بره :AA: که نتیجه اش داشتن روانی سالم و آرام می باشد در نتیجه ارتباط متقابلی بهتر و در آخر جامعه ای سالمتر می باشد :razz:
و حالا اینکه نظرت نسبت به این بیانیه اینجانب چیه؟ :-(

از پاسختون متشکرم دوست گرام :razz:   سلام  اگه اجازه میدی میخوام جواب سوال ها رو بطور کلی بدم.  اول به تعریف روان شناسی علمی میپردازم تا غیر علمی از اون مشخص بشه.  روانشناسی یعنی مطالعه علمی رفتار و فرایندهای روانی.   مطالعه علمی یعنی شناخت قوانین حاکم بر طبیعت (و ماورای طبیعه جزو علم نیست) یعنی روان شناسی ادعایی برای ابعاد ماورای طبیعه نداره و انسان جزیی از طبیعت است. روش علمی، روشی است که بشه به روش آزمایشگاهی و تجربی مطالعه اش کنیم.  رفتار یعنی هر فعالیتی که از موجود زنده سر میزنه. فرایند یعنی جریانی که نقطه شروعی داره و میخواهد به یه نتقطه ای برسه و یه سری مراحل باید پی در پی طی بشه و این یک ترتیب بخصوص داره. مثلا بازی یک فرایند تحولی رو طی میکنه. یا حل مسئله . ادراک و... اینها همه فرایند هستند چون پویا هستند. بنابراین رفتار و فرایندهای روانی یعنی هر فعالیتی که از موجود زنده سر میزنه و دارای سازمان و هدف است.   ببینید روان شناسی در ابتدا عنصرگرا بود به این معنا که برای دستیابی به هشیاری همه چیز رو مورد ازمایش قرار میداد مثل میزان شنوایی بینایی بویایی و... بنظرم از همینجا و در ابتدا باعث شد که افرادی از روان شناسی سر در بیارن که به اون اگاهن و متاسفانه راهشو در میان مردم پیدا نکرد و باعث شد روانشناسی علمی زیاد شناخته نشه (نظر من اینه البته).   امروزه مردم برای حل مسائل خودشون نیاز دارن که به روانشناسی رجوع کنن. حالا فکر کنید که مباحث علمی پر از اصطلاحاتیست که از اون سر در نمیارن. نتیجه این میشه: میرن سراغ کتاب هایی که در باره روانشناسیه ولی قابل فهم است .غافل از اینکه این کتاب ها غیر علمی است و به اصطلاح پاپ یا بازاری.  یه روانشناس در این باره گفته: کتاب های تحت عنوان " کمک به خود" غالبا توصیه های خیرخواهانه هستند که در بهترین حالت بر پایه دیدگاه های بالینی فردی تدوین شده که عموما تکیه گاه علمی درستی ندارند. به این معنا که قابل تجربه و ازمایش نیستند.   من فکر میکنم راه حل این قضیه این باشه که روانشناسان مباحث علمی رو به صورت قابل فهم و با اصطلاحات قابل درک در بیارند و در اختیار مردم بگذارند.مثل کتاب های ارونسون که یه روان شناس اجتماعی بزرگ هست ولی کتاب هایش واقعا شیرین و قابل فهمه.  اما بدتر از کتاب ، افرادی هستند که با زبان شیرین شروع به صحبت درباره روان شناسی میکنن بدون اینکه حرفهاشون هیچگونه پایه علمی داشته باشه!!! و خدا عالمه که چقد از این راه پول کسب میکنن. پشت سر هم سمینار و همایش و .....بعضی هاشون حتی مدرک روانشناسی ندارن و با مدرک جعلی کار میکنن! و چقدر ما براحتی شیفته اونا میشیم و کلی پول هم میدیم و خوشحالیم....تصویر  جالب هست که این سری آدم ها ( روان شناس بدون مدرک ) تبرئه و توجیهی برای خودشون پیدا کرده اند و خود را روان شناس تجربی می نامند ( یعنی روان شناسی که صرفاً از راه تجربه بدست آمده ) .تصویرتصویر  و در نهایت این سری انسانهای منفعت طلب هستند که موضع روان شناسی را به خطر انداخته اند.  تصویر 
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط mahshid-banoo »

Mohammad Razzazan نوشته شده:با سلام خدمت مهمان محترم تصویر
سلام به شما دوست گرامی
این بار هم می خوام چند تا از عکسهام به عنوان سوال استفاده کنم و نظرتونو در موردشون بدونم. تصویر

1- به نظر شما چرا این گربه با این چشمای دو رنگ و زیبا این قدر قیافه ناله و افسرده ای داره؟تصویر

[External Link Removed for Guests]

بنظرم این گربه ی بارون دیدست!

2- مرد سالاری، زن سالاری؟ شایدم شایسته سالاری! نظرتون درباره این سوژه؟

غیرت سالاری. هیچکی نیست به ایشون کمک کنه؟!

3- جنگ کهکشانها

وای. عکس فوق العاده زیباییست. اصلا نمیدونم چی بگم.

4- سیاه یا رنگی. عدالت اجتماعی؟

حقیقت تلخ. تضاد رنگها.
5

فاصله طبقات اجتماعی.

مرسی از حوصلتونتصویر

ممنون از عکسهاتون.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

از فرصت باید استفاده کرد. سوالات زیر را با دقت پاسخ بده، یادت باشه اینها سوال در مورد گذشته تو نیست بلکه سوال در مورد آینده هست.

امکانش هست روزی ...

... قتل انجام بدی؟

... دین خودت را عوض کنی؟

... کشور دیگه ای را برای زندگی انتخاب کنی؟

... کودکی را به فرزندی قبول کنی؟

... به علت جرمی که مرتکب شدی از مامورین قانون گریزان باشی؟

امکانش هست روزی ...

... به جرمی که کردی در برابر قانون اعتراف کنی؟

... کاندید انتخابات ریاست جمهوری بشی؟

... کاندید نمایندگی در مجلس یا شورای شهر بشی؟

... از درد جسمی گریه کنی؟

... تا پایان عمر با کسی قطع رابطه (همون قهر :-) ) کنی؟

امکانش هست روزی ...

... خودکشی کنی؟

... معتاد بشی؟

... برای دفاع از کشورت به جنگ بری؟

... برای دفاع از آرمان خودت به جنگ بری؟

... ارزش های خودت را به خاطر دیگران تغییر بدی؟

امکانش هست روزی ...

... از کسی متنفر باشی؟

... روزی الگوی زنان ایران، آسیا یا جهان باشی؟

... منزوی و گوشه نشین بشی؟

... هنرپیشه بشی؟

... شنیدن موسیقی را به طور کامل کنار بزاری؟

امکانش هست روزی ...

... رضایت به قطع عضوی از بدن خودت بدی؟

... اجازه بدی دیگران برات تصمیم بگیرن؟

و آخرینش :grin:

... از نشستن روی صندلی داغ پشیمون بشی؟

تشکر از پاسخ های پیشین.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

سلام دوستان :razz:
و یک سلام به خانم   , :razz: :D

اگر دوستان اجازه بدن اول یک نقد در مورد سوالاتی که بعضی از عزیزان زحمت میکشند و مطرح میکنند داشته باشم و بعد من هم به سهم خودم مزاحم   , عزیز و محترم بشم و چند سوال از ایشون بپرسم .

به نظر من بهتره اگر سوالی پرسیده میشه سوالاتی باشه که به شناخت کامل فرد و خصوصیات اون یا توانایی های اون کمک بکنه , نه پرسیدن سوالات امتحانات پایان ترم یا چیزهایی از این قبیل , جواب این سوالات رو با کمی جستجو در اینترنت یا مطالعه کتب مربوطه میشه به طور کامل و جامع پیدا کرد . البته منظور من سوالاتی نیست که مربوط به اگاهی فرد از مطالعات یا شغلش میشه .
بهتره از فرصتی که برای سوال پرسیدن در اختیار قرار میگیره نهایت استفاده رو داشت و به شناخت فردی پرداخت :D

اگر اجازه بدید سوالاتم رو مطرح میکنم ;
- علاقه به تحصیل و مطالعه تا چه حدی در شما وجود داره و قصد ادامه تحصیل رو تا چه مقطع و یا جایگاهی دارید ؟
- ایا به چیزی به عنوان هوش تهاجمی اعتقاد دارید ؟
-نظر شخصی تون در مورد فروید ؟
-به نظر شما ایا دین یا اعتقاد میتونه درمانی برای مشکلات روانی باشه ؟ ایا دین یا اعتقاد هم میتونه زمینه ساز بیماری های روانی باشه ؟

و اگر اجازه بدید چند سوال شخصی تر . :D

- تابحال چقدر بطور جدی به تشکیل خانواده و زندگی مشترک فکر کردید ؟ ایا نگرانی هم دارید ؟
-چقدر به اسان گرفتن شرایط ازدواج اعتقاد دارید ؟ ایا خودتون هم حاظر به اجرای این شرایط هستید ؟
(ایه ای از قران کریم در مورد ازدواج جوانان و توکل به خدا در شروع زندگی مشترک حرف میزنه حتی اگر شرایط لازم و کافی وجود نداشته باشه , نظرتون در این مورد ؟ )
-تابحال شده حسادت بکنید ؟حسادت سازنده یا مخرب ؟
-اگر زمانی قانون مخالف خواسته های شما( هرچند منطقی ) باشه ایا بازهم برخواسته هاتون پافشاری میکنید ؟

با تشکر از شما :razz: :razz:
موفق و سربلند باشید
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط mahshid-banoo »

noora نوشته شده:به نام او

مرحبا طایرفرخ پی فرخنده پیام خبر مقدم چه خبر یار کجا راه کدام
یا رب این قافله راه لطف ازل بدرقه باد که ازو خضم به دام آمد و معشوقه به کام

سلام عرض می کنم خدمت تمام دوستان عزیزم درسایت و امیدوارم که همگی شاد و خرم و سر زنده باشید . تصویر سلام خدمت نورای عزیزممهشید جان از ته قلبم با هات همدردی می کنم قبلا که بهم می گفتی می خوای بری صندلی داغ پیش خودم می گفتم یه چند تا سوال که چیزی نیست ولی حالا می بینم اینجا بی شباهت با روز قیامت که نیست و زیر و بم زندگی ات مورد سوال قرار گرفته میشودتصویر. امیدوارم بتونی به بهترین شکل سوالها را پاسخ بدی.تصویر
و اما سوال من:
1- یک روز گرم آفتابی را فرض کن که یک امتحان بسیار دشوار هم داری مثل روان شناسی مرضی که کل ترم هم براش زحمت کشیدی وشبانه روز براش درس خوندی. که اون روز هم مثل دیگر روزهای خدا که قربونش برم ،ترافیک سنگینی خیابان اصلی را گرفته تو هم با عجله چند تا از کوچه پس کوچه ها را رد می کنی که توی یکی از این کوچه ها که خلوت هم بود یعنی جز تو و یک آدم دیگر (خانم ، آقا ، کودک ، سالمند ، فرقی نمی کند کدام یک باشند ) ،کسی درکوچه نبود .یکدفعه ماشینی با سرعت از آنجا عبور می کند و به اون آدمی که در حال راه رفتنه می زنه و در میره توهم این اتفاق را به طور کامل می بینی جدا از اینکه می دونم اول ضعف می کنی .بعدش چی کار می کنی؟ میری به داد اون بنده خدامی رسی؟ یا اینکه میری امتحانی که کلی براش زحمت کشیدی و وقت گذاشتی را میدی؟ یا ؟
لطفا واضح توضیح بده؟
خوب از اونجایی که از امداد رسانی چیزی سر در نمیارم میرم کمک میارم از سر کوچه و بعد بهش توضیح میدم که من باید برم و امتحان دارم و میسپرمش به اون فرد و در مسیر دعا میکنم حالش زودتر خوب بشه.

2- تعریفت از سلامت روان چیه ؟ یک انسان سالم چه ویژگی هایی داره ؟
کسی که بتونه خودشو با محیط سازگار کنه ادم بهنجاریه. اما این معنای همرنگ جماعت شدن نیست.نمیدونم اینجا میتونم با اصطلاح حرف بزنم یا نه.فردی که ego خودشو قوی میکنه و بین super ego و id خودش تعادل بر قرار میکنه فرد سالمیه.شخصی که برای انطباق با محیط بتونه از مکانیزم های دفاعی اش استفاده کنه ادم موفقیه و از نظر سلامت روان در امان میمونه.فردی که بتونه شرایط رو درک کنه از سلامت روان برخورداره. چون موقعیت رو ارزیابی میکنه و میدونه الان موقع براوردن نیازهای خودش نیست پس بیخودی حرص و جوش نمیخوره و ذهنش ارومه.حالا برای بقیه اصطلاحات رو توضیح میدمتصویرId اصل لذت و ارضاء نیاز هست.مدام در پی کسب خواسته های خودشه و کاری به شرایط حاکم نداره.همچی باید براش محیا بشه.super ego اصل اخلاقه .اصل وجدانه. مدام میگه اینکار رو نکن زشته اون کار رو نکن زشته .و اما ego ایگو اصل واقعیته. سعی میکنه بین اید و سوپرایگو تعادل برقرار کنه.برای همین از مکانیزم های دفاعی استفاده میکنه. مثلا با رئیسش دعوا کرده و عصبانیه. اید میگه بزن تو گوشش.سوپر ایگو میگه نه این کار غیر اخلاقیه. ایگو میگه عصبانی خیل خوب الان اروم باش (وگرنه اخراج میشی)بعدا برو خودتو تخلیه کن. میره بیروم محکم دستشو میکوبه رو میز. یا میره خونه و مدام با توپش بازی میکنه تا خودشو تخلیه کنه. این مکانیزم جا به جایی ه. بوسیله مکانیزم ها خودمونو با شرایط وفق میدیم. هروقت ایگو نتونه بین پایگاه های دیگه تعادل برقرار کنه اضطراب بوجود میاد. تعارض های ما معمولا بین این سه پایگاهه.بعضی ادما مدام میخوان به ارزوهاشون برسن بدون اینکه به شرایط توجه داشته باشن.اینها اید قوی و ایگو ضعیفی دارن.بر عکس. بعضی فقط به فکر اینن که کاری که میکنن کاملا اخلاقی و قانونی و درست باشه بدون اینکه به خواسته های خودشون توجه کنن.اینها س.پر ایگو قوی دارند.اگر افراد یه نگاهی به کارای خودشون بندازن میتونن تشخیص بدن کدوم جنبه روشون مسلطه و میتونن اونو اصلاح کنند.من خودم هر وقت موقع درس خوندن خوابم میگرفت میخوابیدم. بعد فهمیدم اید رو من مسلطه و الان تلاش میکنم ایگو خودمو قوی تر کنم.بنظرم این اصل مهمیه که افراد با اگاهی از اون میتونن خیلی به خودشون کمک کنند.تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on mahshid-banoo, ويرايش شده در 0.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط mahshid-banoo »

achachi98 نوشته شده:سلام مهشید عزیز :razz:
سلام دوست گرامی

خوشحالم که شما رو بیشتر شناختم. :)
تصویر

3تا سوال هم من می پرسم.

1. میشه آز آزمون های خودشناسی چند مورد رو نام ببرید؟
ببینید دو نوع ازمون داریم در روان شناسی. یکی عینی و ذهنی و دیگری فرافکن. در عینی سوال ها مشخصه و فرد با اگاهی جواب میده ولی در ازمون های فرافکن جواب سوال مشخص نیست . سوال ها میتونن جملات ناقص باشن یا تصویری باشه که فرد باید براش داستان بسازه و...
در ذهنی ازمون های : MMPI و 16 عامل کَتِل و NEO فکر میکنم خوبه.
در فرافکن : T.A.T خیلی خوبه و جملات ناقص راتر.( رورشاخ هم خوبه ولی یه روانشناس خبره میخواد).

البته معمولا خود روان شناس تشخیص میده که چه ازمونی گرفته بشه. درست بودن تحلیل هم فوق العاده بستگی داره به مهارت روانشناس بخصوص در فرافکن که کاملا تحلیلیه.

معمولا برای اینکه ازمون ها جواب خوب و درست داشته باشن بهتره چند آزمون گرفته بشه تا اعتبار داشته باشه.

2. توی اتاقت چه پوستر هایی رو دیوار زدی؟(البته اگه فضولی نباشه)
خواهش میکنم. الان که یه پستر از جانی دپ و یه پستر از نمای نزدیک یه عقاب طلایی در حال پرواز (فقط سرش تو عکسه). جانی دپ رو میخوام بردارم البته.( یادش بخیر قبل ها ال پاچینو و فرانچسکو توتی رو گذاشته بودم). لابد در اینده فروید میزارمتصویر
3.کارتون مورد علاقه دوران کودکیت؟
دکتر ارنس رو خیلی دوست داشتم. یادمه دوران من یکشنبه ها پخش میشد. عاشق اتاق درختی اون کارتونه بودم.اصلا بخاطر اون میدیدم.
در بزرگی هم کارتون آناستازیا رو خیلی دوست دارم. بخصوص وقتی برف میاد میشینم میبینم.(بخاطر صحنه ای که از نوانخانه میاد بیرون و با لباس های گشاد شعر میخونه تو برف).
تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط mahshid-banoo »

Mohammad 1985 نوشته شده:سلام !
سلام
ببخشید دیره ! ولی خوشبختانه بر خلاف دیگر صندلی ها که دیگران اکثرا خواننده سوالات بودن تا اینجا خوب کاربران سوال پرسیدن ! و مسولیت من رو به عنوان معاون اول میلاد سبک کرده به همین خاطر فقط همین یه بار سوال میپرسم ! البته قصد داشتم که بیشتر بپرسم ولی خوب نمیشه چون فردا باید برم ! ( نمی خوام موضوع تایپیک رو منحرف کنم ولی فردا دارم میرم جایی ! که نمی تونم بگم ولی یه حس خیلی عجیبی دارم نمی دونم برگشتی هست یا نه ! نمی دونم چی بگم احتمال اینکه دیگه برنگردم زیاده راست میگم اگه تا سه شنبه ( حداکثر شب چهارشنبه ) من آن لاین نشدم بدونید که دیگه در این دنیا حضور فیزیکی ندارم ! کاملا جدی میگم ! )
دستام برای تایپ کردن شل شد. ایشالله هرچه زودتر و با سلامتی کامل برگردید به جمع گرم بچه های سی سی و همه رو از نگرانی در بیارید.

حالا سوالات :
1 سلام
علیلک سلامتصویر
2 تا حالا شده از دست دنیا خسته بشی ؟
بله. وقتی تو یه مسئله ای گیر میکنم و نمیتونم تصمیم بگیرم.

3 به چه شهرهایی از ایران مسافرت کردی ؟
اصفهان. شهرکرد.مشهد.اراک.شهرهای شمال و شهرهای جنوبی.

4 مشخصات سیستمتون ؟
به سوال پایین مراجعه کنید.

5 تا چه حدی با کامپیوتر آشنایی دارید ؟
در حد مصرف کننده. برادرای عزیز کارهاشو میکنن و من فقط استفاده میکنم. بخاطر همین نمیدونم دقیقا مشخصات سیستمم چیه.

6 گوشیتون چیه ؟
سونی اریکسون.W910 سفید.

7 اپراتور ؟
همراه اول

8 نظرتون راجع به گربه ها ؟
قبلا گفتم گربه ها رو دوست دارم ولی بهشون دست نمیزنم. اگه بیان طرفم که با دو در میرم.
بچه گربه ها خیلی قشنگ و دوست داشتنی اند.

9 تا حالا چیزی از شما سرقت شده ؟
خدا رو شکر خیر.

10 دوست دارید به غیر از ایران در چه کشوری زندگی کنید ؟
ایتالیا

11 گفته بودید در زمانی که بفهمید کسی حوصله نداره بیشتر سر به سرش میزارید ! ( مثل خودم ! ) تا حالا براتون مشکل ساز نشده ؟
نهایتش پرتاب لنگ کفشه دیگه. چند سال پیش هروقت خواهرم از دانشگاه میومد و میخواست بخوابه ،در و می بستم و محکم می زدم به در و بلند بلند میگفتم ساکت باشید همه ساکت باشید میخواد بخوابه.هیچکس سر و صدا نکنه.چرا نمیزارید بخوابه....

12 عکس العمل شما در برابر کسانی که احتمالا در خیابان به شما تیکه میندازن چیه ؟
اصلا به روی خودم نمیارم که شنیدم.کار خودمو ادامه میدم.

13 با اعدام موافقی یا مخالف ؟
خیلی سوال کلی هست.بستگی داره در مورد کی باشه. موضوع سر چی باشه.

14 نظرت راجع به زنان نظامی در کشورهای دیگه چیه ؟
من که خیلی دوست دارم. معمولا عکس هایی که در سنترال گذاشته میشه رو سیو میکنم و روی صفحه گوشی و یوزرم میزارم.

15 یه چندتا کتاب روانشناسی خوب معرفی کنید
این کار برای من خیلی سخته.فقط دو تا کتاب هست که به مفید بودنشون معتقدم(یعنی در عین علمی بودن قابل فهم هم باشه).
روانشناسی اجتماعی . الیوت ارونسون. ترجمه دکتر حسین شُکرکن.(فکر کنم انتشارات رشد باشه).
هوش هیجانی. دانیل گلمن.ترجمه پارسا.فکر کنم اینم انتشارات رشد باشه.
کلا رشد کتاب های خوبی برای روانشناسی داره.

16 نظرتون راجع به عکسهایی که من گرفتم چی بود ؟
من ندیدم. کاش لینک میفرستادید.

17 پسری به خواستگاری دختری مشرف میشود ! و جواب نه میشنود ! حالا پسر چی کار باید بکنه ؟ :grin:
الف : پاشیدن اسید به سر و صورت دختره ؟
ب : خرید یک اسلحه گرم و قتل عام دختره همراه با خانواده محترم ؟
د : کشتن دختره با هر روشی و سپس خودکشی ؟
ج : گروگان گرفتن داداش کوچیکه دختره و سپس کشتن او و در آخر کشته شدن توسط تیم ویژه رهایی گروگان ؟
همون بهتر که دختر گفت نه چون اگه دوسش داشت که از این کارها نمیکرد.
به قول شاعر: ما را ز برای خود نمی خواهد کس...ما را همه از برای خود میخواهند.
بهتره یک ماه دیگه دوباره بره خواستگاری. اگه جواب نه بود بعد دو ماه دیگه دوباره بره خواستگاری.اگه بازم نه بود دیگه نره که خودشو ضایع میکنه!

18 تا حالا شده به شدت بترسی ؟
اوه بله.نمیدونم تعریف کردنش مجازه یا نه.
چند وقت پیش(30 ...خردا...د) وقتی همه جا حکو...مت.. نظا...می شده بود.خیلی خوشحال ساعت7 از کتابخونه اومدم بیرون و دیدم وااای همه جا بسته است.برای اینکه برم خونه باید از ولیعصر عبور میکردم اما همه جا رو ضد== شور==شی ها و لباس ==شخصی ها بسته بودن حتی کوچه پس کوچه ها رو. اومدم از یه کوچه برم که یه پسره گفت خانوم نرو الان دو تا دختر داشتن میرفتن که انداختنشون رو زمین و حسابی زدن. بوی گاز اشک اور میومد. وسط خیابون اتیش روشن بود. مردم همه دلهره و تشویش داشتن. موبایل ها قطع بود. فرداش امتحان داشتم. اوضاع خیلی بدی بود و بدتر اونکه نمیدونستم از چه مسیری برم و تنها بودم. گفتم برمیگردم کتابخونه پیش دوستم. کتابخونه بسته شده بود. دیگه واقعا منگ شده بودم.مدام جمله بابام که صبح گفته بود نرو کتابخونه میومد تو ذهنم و اعصابم بهم میریخت. تا اینکه یه اتوبوس رد شد و دوستمو توش دیدم(نغمه خودمون).حالا مگه اتوبوس نگه میداشت! تا جون داشتم دویدم که بهش برسم. خدا رو شکر اونم منو دید و پیاده شد.وای وقتی دیدمش انگار دنیا رو بهم دادن . نفسم در نمیومد.های های زدم زیر گریه تا بتونم حرف بزنم.قرار شد باهم بریم خونشون و صبح باهم امتحان بدیم که یه مسیر دیگه برای رفتن خونه به ذهنم رسید و خدا رو شکر اونجا دیگه خبری نبود ولی یک ساعت مجبور شدم پیاده روی کنم.9 شب رسیدم خونه.
حالا من موندم تو این اوضاع چرا امتحانای ما رو لغو نکردن! اونم دانشگاه ما که دقیقا بین میدان ولیعصر و میدان انقلابه!(یعنی اوج درگیری ها)تصویر
19 چیزی راجع به شکنجه های روانی می دونی ؟ ( شکنجه فرد توسط یک رواشناس خبره )
بیشتر تو فیلم ها دیدم.

20 آیا چشمها را باید شست ؟ جور دیگر باید دید ؟
اگر کسی چشم هاش غبار الوده است بله. اگه بد بین و منفی بافه بله. اگر فقط نکات منفی رو میبینه بله و....
و به سبک فیلم نمایش ترومن ( جیم کری ) اگه ندیدمتون ظهر و شبتون به خیر
و دیگر هیچ !

تصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”