سلام دوستان
و یک سلام به خانم
,
اگر دوستان اجازه بدن اول یک نقد در مورد سوالاتی که بعضی از عزیزان زحمت میکشند و مطرح میکنند داشته باشم و بعد من هم به سهم خودم مزاحم
, عزیز و محترم بشم و چند سوال از ایشون بپرسم .
به نظر من بهتره اگر سوالی پرسیده میشه سوالاتی باشه که به شناخت کامل فرد و خصوصیات اون یا توانایی های اون کمک بکنه , نه پرسیدن سوالات امتحانات پایان ترم یا چیزهایی از این قبیل , جواب این سوالات رو با کمی جستجو در اینترنت یا مطالعه کتب مربوطه میشه به طور کامل و جامع پیدا کرد . البته منظور من سوالاتی نیست که مربوط به اگاهی فرد از مطالعات یا شغلش میشه .
بهتره از فرصتی که برای سوال پرسیدن در اختیار قرار میگیره نهایت استفاده رو داشت و به شناخت فردی پرداخت
اگر اجازه بدید سوالاتم رو مطرح میکنم ;
- علاقه به تحصیل و مطالعه تا چه حدی در شما وجود داره و قصد ادامه تحصیل رو تا چه مقطع و یا جایگاهی دارید ؟
- ایا به چیزی به عنوان هوش تهاجمی اعتقاد دارید ؟
-نظر شخصی تون در مورد فروید ؟
-به نظر شما ایا دین یا اعتقاد میتونه درمانی برای مشکلات روانی باشه ؟ ایا دین یا اعتقاد هم میتونه زمینه ساز بیماری های روانی باشه ؟
و اگر اجازه بدید چند سوال شخصی تر .
- تابحال چقدر بطور جدی به تشکیل خانواده و زندگی مشترک فکر کردید ؟ ایا نگرانی هم دارید ؟
-چقدر به اسان گرفتن شرایط ازدواج اعتقاد دارید ؟ ایا خودتون هم حاظر به اجرای این شرایط هستید ؟
(ایه ای از قران کریم در مورد ازدواج جوانان و توکل به خدا در شروع زندگی مشترک حرف میزنه حتی اگر شرایط لازم و کافی وجود نداشته باشه , نظرتون در این مورد ؟ )
-تابحال شده حسادت بکنید ؟حسادت سازنده یا مخرب ؟
-اگر زمانی قانون مخالف خواسته های شما( هرچند منطقی ) باشه ایا بازهم برخواسته هاتون پافشاری میکنید ؟
با تشکر از شما
موفق و سربلند باشید