صندلی داغ با حضور SAMAN...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 135 بار
سپاس‌های دریافتی: 380 بار

Re: صندلی داغ با حضور SAMAN...!

پست توسط nodet »

با عرض سلام و ادب خدمت جناب سامان...
من از آقای سامان شناخت زیادی ندارم اما دوس دارم چند تا از ایشون سوال بپرسم...البته دوس دارم سوالاتم جنبه ی چت رومی نداشته باشه!! :-o

-----------------------------
و اما اینک سوالات.....
1-وقتی خدای نکرده یه خبر بد بهتون میدهند ، چه عکس العملی نشون میدید ؟
2-وقتی یه خبر خیلی شاد رو بهتون میدهند ، چه حسی دارید ؟
3-فرض کند دارید تو خیابون میرید یه کیف خوشگلم دستتون است ، بعد یهو یه دختره کیف رو میقاپه ، چی کار میکنید ؟!
4-از کدوم شکلک خوشتون میاد؟
5-داستان مورد علاقتون تو بچگیتون چی بود؟؟
6-دوس دارید کدوم شخصیت معروف رو از نزدیک ببینید؟؟
7-اگر انسان خلق نمیشدید دوس داشتید خدا شما رو چی خلق میکرد؟؟
9-آرامش بخش ترین وسیله در زندگی شما چیست؟؟
10-فکر میکنید چرا کلاغه هیچوقت به خونش نرسید؟؟ :-)

--------------------------
موفق و سرزنده باشید....تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

تیر خلاص بر پیکر نیمه جان سامان پسری 24 ساله از دیار لرستان!

1.فتوای جدید:پیچوندن جواب سوالات با قرار دادن شکلک ممنوع و فرد خاطی توسط مجری و سایر عواملش به شدت ضایع خواهد شد!!!!تصویر
2.تریلی من لاستیک نداره عامو! که پنجر بشه!مثل تانک زنجیری اش کردم!!!

3.البته سامان از مواضع مصنوعی و طالبانی اش عقب نشینی کرد!! سامان رو در همین حد مجازی که می شناسم بچه روشن و منطقی به نظر می یاد و اصلا دگم و یک دنده نیست و به راحتی میشه باهاش صحبت کرد بدون اینکه کار به زد و خورد و احیانا جنایت منتهی بشه!ولی باید بگم مگه میشه با خانمها فقط سلام علیک کرد! اگر کاری بعد از سلام علیک داشتیم حتما باید مثل جبار باغچه بان از پانتومیم یا زبون کر و لال ها استفاده کنیم..جدی یک لحظه تصور کنید دختر پسری که نمیخوان با هم حرف بزنند نشستند و با حرکات دست و چشم دارند منظورشونو به همدیگه می رسونند! پسر ناموس(آخر) خنده است!

4.راستی از موتور متنفرم! حدودا 20 سانتی متر پایین تر از زانوی راست من براثر تصادفی که با یک پراید کردم اندکی استخوان اضافه دراورده است!یک بار هم با یک موتوری دیگر تصادف کردم و بنده خدا با زنش بود و گورومپی هر دومون افتادیم رو آسفالت! از موتور وقتی استفاده می کنم که ماشین در دسترس نباشه(مثل الان که ناچارا فروختمش) و یا اینقدر ترافیک باشه که رانندگی فقط حروم کردن بنزین باشه و با موتور اگه بری راحت ماشینا رو لایی میدی و از بینشون سریع به مقصد میرسی! قلیون هم که گفتم ماهی یا دو ماهی یکبار اونهم فقط در نخلستان و کنار اروند و یا بهمنشیر و با رفقا تفریحی..بیشتر هرگز!

5.درباره خوزستان اشتباه به عرضت رسوندن!اکثر درامد اینجا در خود استان هزینه نمیشه و نقدا از اینجا خارج و به به حساب های مرکزی کشور دربانکهای پایتخت حواله میشه! نمیدونم الان بازار کار برای مهندسین برق مثل سابق هست یا نه چون رشته برق متاسفانه یواش یواش مثل حسابداری و مدیریت داره اشباع میشه... خصوصا بعد از اینکه دانشگاه ازاد تو هر ولایتی یک مهندسی برق هم دایر کرد! ولی اگر اینورا کار گیرت اومد متوجه میشی چه سرمایه هایی در حد میلیارد دلار از خوزستان بدست میاد و خرج سایر نقاط کشور میشه!

6.یک سوتی دیگه دادی!من گفتم سوییت دو خوابه نه دو تخته!ولی خوب شد گفتی باید اون دنیا فکر مونس و همدم هم باشم! به نظرت گیرم میاد؟
7.جدی از سالهای 70 تا 75 هیچی یادت نیست؟ واااااااا! بابا حافظه! من هر وقت ذهنم میره تو اون سالها یاد لیله بازی! لودر بازی!فرار از خونه به سمت مراتع اطراف! و مهمتر از همه آهنگ پریچه معین که فکر کنم اولین اهنگی بود که تونستم حفظش کنم! و مهمتر از همه حمله هفتگی و دسته جمعی در معیت سایر بچه های محل به باغ مشتعلی حسن جهت تناول زردآلوی درشت و شکرپاره!راستی یک حالی به صندلیت میدم و عکس 3 ماهگی ام رو میذارم! البته تو خوشکل تر بودی ها!زیاد کیفیت نداره! چون که زیرا آیا برای اینکه علت چیست؟
[External Link Removed for Guests]

8.راستی هتل اوین تنهایی نمیرم!بچه ها رو جمع کن با هم بریم! مواد لازم زیادی هم نمیخواد!برو تو خیابون بگو زنده باد موساد!!!!!!! 10 دقیقه بعد بند 209 اوین!
9.سوالم درباره خواهر مادر هم نگرفتی!تصویرمن پاستوریزه نوشتم تا ضایع نباشه! منظورم این بود چرا تو دعوا ها سریع کار رو به فحش خارمادر میکشونن ..خوب همدیگرو بزنن بکشن چیکار ناموس همدیگه دارن؟
10.راستی از نگاه مسحور کننده شروع میشه بعدش به صدای لطیف میرسه!(البته برای بعضی ها حالت عکسش هم ممکنه!!)اگه گفتی چه جوری؟تصویر

10.5.یک چیز دیگه من حدود 1 سال است که کار تعمیراتی نمی کنم!تصویرآچار و بوکس و رینگی و تست سیلندر و... این چیزا مال بچگی هامون بود!الان بیشتر کارم نظارت روی کارگرها و همچنین تاییدها و سر و کله زدن با مشتری های شرکت است! و ماهی یکبار هم شاید دیگه دستم به آچار نره!همین الان هم زیاد شرکت نمیرم وبیشتر زنگ میزنند که من برم (البته از فرودین تا خرداد بیکار بودم و ناچارا برگشتم شرکت قبلیتصویر)!!!علت اصلی اش هم ناآشنایی سایر کارمندان با زبان انگلیسی است که الحمدلله همین هلو هاواریو که بلدم به دردم خورده! همگی دوستانی که در حال تحصیل هستند حتما در کنار درس تا می توانند زبان یاد بگیرند که موقعی که وارد بازار کار شدند با مشکل مواجه نشوند!!خود من دیر شروع کردم ولی سرسختانه دارم پیگیری میکنم!دانشگاه رفته ای که به زبان مسلط نباشد با عرض پوزش در شرایط امروزی رسما بی سواد است و نمیشه این رو انکار کرد!
اگرهم مجبور نبودم به علایق خودم می رسیدم مخصوصا نوشتن کتاب خاطراتم(با ادبیات به قول شما طنز) و همچنین هجویه ای پیرامون ناملایمات موجود!البته کتب خاطراتم حدود 140 صفحه اش دست نویس شده است و باید روزی بنشینم تایپش کنم! و بعدش بدم یک ناشر!ولی تا کامل نشه لو نخواهم داد!راستش خیلی ها هم بهم میگن تو باید بازیگر سینما میشدی!البته اگه موقعیتش پیش بیاد بدون هیچ چشمداشتی حاضرم از جلو دوربین رد شم! تصویر

11.بحث در قفل شده دسشویی شد بازم باید برام سراغ مصادیقی که سر خودم اومده!البته این سوال تو صندلی محمد 1985 هم طرح شد ولی اونم چیزی برای گفتن نداشت!تصویر
یک سری تو خونه دانشجویی تنها بودم...شام نداشتیم و ساعت 1 شب بود و من دستم از همه جا کوتاه!یخچال رو باز کردم دیدم فقط یکذره خامه(یقینا ناسالم) است توش! آقا خامه رو با نون ساندویچ کردیم زدیم تو رگ! حدود نیم ساعت بعد دیدم اساسی عمل کرد و ما اوضاعمون بی ریخت شد و دسشویی لازم!تصویر هیچی آقا رفتم سمت دسشویی دیدم واااااای درش باز نمیشه!تصویر چند لحظه ور رفتم به در دیدم نخیر! دیدم اگه ادامه پیدا کنه با یک بحران بین المللی در افغانستان مواجه میشم!تصویر منم که کلا کله ام خرابه و رفتم یک چکش بزرگ تو مایه های (پتک) تو انباری خونه داشتیم برداشتم زدم در چوبی دسشویی رو با چندین ضربه اساسی آوردم پایین!!!!تقریبا در دسشویی به 3 تیکه تقسیم شد! و سپس ما رفتیم دسشویی و مورد حل شد!تصویر
فرداش که بچه ها اومدن من صبح زودش برگشته بودم شهر خودمون و هرچی به گوشی زنگ میزدن میلاد اینجا چی شده ما جواب نمی دادیم... اس ام اس دادن دزد حمله کرده؟ زلزله شده! اراذل ریختن تو خونه! تصویربازم خیالیم نبود! خوشبختانه این اتفاق مقارن شد با تعطیلات نوروزی و هیاهوی قضیه در این زمان خوابید تصویرو بنده قبل از بازگشت سایر بچه ها روز 11 فرودین به منزل مراجعت و یک درب نو خریداری نمودم و نصب کردم به جای تکه پتویی که به نیابت از در نصب شده بود!! اتصویرلبته امیدوارم از این بلاها سر شما نیاد که هم خرج در بیفته رو دستتون و هم زحمت تخریب اموال عمومی!!
-------------------------------------------------------------
1.برو تو بحر این شعر پرمعنا و منظور مولانا...!تصویر
نردبان این جهان ما و منی است... عاقبت این نردبان افتادنی است... لاجرم آن کس که بالاتر نشست... استخوانش سختتر خواهد شکست!

2.بروجرد و خرم اباد پیمان صلح امضا کردن یا هنوز در وضعیت نه جنگ نه صلح و قطعنامه ای هستند!
3.شهر ما از نظر امنیت در وضعیت بسیار مطلوبی است و حتی خانمهایی رو می بینم که ساعت 1 شب هم از کوچه رد می شوند و مزاحمتی براشون پیش نمی یاد! ولی خرم آباد رو یک مقدار وصفی یات شنیدم(راهزنی مسلحانه شبانه) وهر وقت میخوام برم تهران سعی میکنم خرم آباد رو تو روز رد کنم! خیالمو راحت کن سری بعد شب رد بشم!

4.چشماتو ببند نفس عمیق بکش و برو تو شب عروسیت و لحظه ای که عروس خانوم میخواد بله بگه و همه رو معطل کرده!
5.میگم اگه رفتی خواستگاری و لیلی مربوطه چایی ها رو ریخت رو لباست چه وضعیتی بر جلسه حاکم خواهد شد؟
6.اگر تو یک جشنواره مخترعان برنده بشی و بخوای از پله های جایگاه سالن بری بالا تا جایزه ات رو بگیری و از هولت بخوری زمین و 5000 نفر بهت بخندند تا چند وقت ناراحتی روحی میگری؟ یا اصلا عین خیالت نیست؟
7.دیدی اساتید هوای دخترا رو بیشتر دارن!به نظرت باید چیکارشون کنیم؟البته ما یک استادی داشتیم اینقدر هیز بود که ...!

8.سخت ترین درس رشته برق چیه؟الکترومغناطیس!مدار! یا...؟ کدومشون مغز تو رو کاملا ذوب میکنه!تصویر
9.یک جوون ایرانی بدون اینترنت چقدر از دنبا عقب می افته؟تصویر

10.راههای خلاص شدن از محمد1985 اینا هستند! کدومشون رو دردناک تر می بینی و پیشنهادت برای دردناک تر کردنش چیه؟تصویر
1.ذوب در کوره مواد مذاب
2.تبدیل کردن به بخار
3.رنده کردن با دستگاه
4.محبوس کردن در اتاقی کوچک همراه با 1 شیر نر و 3 پلنگ ماده!
5.انداختن از قله اورست به پایین
6.انداخت به قهر گودال ماریانا
7.انداختن در لانه مورچه های ادمخوار

11.برنامه ات برای سفر به جیبوتی-گامبیا-گابون-لائوس-مجمع الجزایر کومور و دیگر نقاط ناشنخته جهان چیست؟ من به تو امیدوارم میتونی یک کریستف کلمپ قرن 21 باشی!
-----------------------------------

final war

سامان و محاصره توسط اوباش دوره گرد
سامان و اظهار فضل!
سامان و کمالاتش!
سامان و زیبایی هایش!تصویر
سامان و زشتی هایش!
سامان و بازوهایش!
سامان و فرار از واقعیت هایش!
----------
سامان و قرار گرفتن در شرایط بسته شدن دهانش!
سامان و کوچه های آسفالت نشده!
سامان و خانه های بدون نمای زیبا و کاه گلی مانند!
سامان و آپارتمانهای شیک و خوش بر و رو!
سامان و شهردار خرم اباد شدن!
سامان و رسیدن به مقامات بالا!
سامان و پارتی بازی!
سامان و رشوه!
سامان و دخترش سمانه!تصویر
سامان و پسرش ساسان!
سامان و دروغ مصلحتی!
سامان و راستگویی اشتباه و مخرب!
سامان و سکوت علامت رضا!
سامان و منافقین
سامان و مشروطه خواهان(بنا به روایتی سلطنت طلب)
سامان و تجزیه طلبیتصویر
سامان و مشروعیت
سامان و مشروطیت
سامان و بلاهت ساده دلان
سامان و خیانت خائنان
سامان و رذالت ناکثان!
سامان و متجاوزان!تصویر
سامان و قاتلان!
سامان و جنایتکاران بالافطره!
سامان و جزیره ادمخواران!
سامان و گور دسته جمعی!
سامان و شکنجه های شدید و دلخراش!
سامان و شیرخورشید!
سامان و فروهر!
سامان و تاریخ بلند ایران!
سامان و قیاسی بین ایران بعد و قبل از اسلام!
سامان و خالد بن ولید(لعنت الله علیه و آله)
سامان و عمر الخطاب(لعنت الله علیه و آله)
سامان و سعد ابی وقاص!
سامان و همای رحمت!
سامان وسالار شهیدان!
سامان و پادشاه 8 و 4
سامان و انقلاب 57
سامان و صبح 23 خرداد
سامان و سرگیجه ذهنی!
سامان و رحمت بر روح امواتش!
سامان و صلوات جلی!
سامان و دعای فرج!
سامان و یخچالی پر از غذاها و خوردنیهای متفاوت که بعضی هاشو به عمرش هم ندیده!
سامان و کمدی مملو از لباس که بعضی هاش رو نمیتونه تشخیص بده دخترونه است یا پسرونه!
سامان و گم کردن سنگ پا...!
سامان و فردین بازی!
سامان و جوش!
سامان و پشه کوره!
سامان و زنبور!
سامان و کندویی مملو از عسل و تفکر به چگونگی تصاحب و حمله به ان!
سامان و باغی مملو از میوه و غیبت صاحب باغ!
سامان و جیب خالی!
سامان و پز عالی!
سامان و لاف سنگین!تصویر
سامان و لاف سبک!
سامان و جدا کردن پسته های آجیل!
سامان و جدا کردن رولت ها از شیرینی خشک ها!
سامان و یک سیخ داغ که غافله به دستش میگیره!
سامان و بریانی اصفهان!
سامان و کوفته تبریزی(آخر ما این غذای ترکا رو نخوردیم!انقدر هم معروفه)تصویر
سامان و قهر!
سامان و ناز کردن!
سامان و عشوه!
سامان و لپ های گل انداخته!
سامان و فانتوم کوسه!
سامان و شل شدن انگشت در اثر تایپ!
سامان و لحظه ای اندیشیدن که میلاد چه حالی داره اینهمه تایپ میکنه!
سامان و فرار از صندلی داغ!تصویر
-------------------------------

خوب میدونم که دیگه سامان الان به روغن سوزی افتاده! درکت می کنم اخوی! خودتو کنترل کن و به اعصابت مسلسل باش! چون بچه خوبی بودی یک عکس انمیشینی دیگه مهمون منی!برای موقعی که خواستی زن بگیری یادت باشه اولین چیزی براش بلوتوث می کنی همین باشه...!

سایر کاربران و کارشناسان حملات خود به سامان را با شدت و حدت هر چه تمام تر ادامه دهند و نذارن سالم از صندلی پیاده بشه!تصویر

شاد پیروز سربلند در پناه حضرت دوست!تصویر
  بی  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

nodet نوشته شده:با عرض سلام و ادب خدمت جناب سامان...
من از آقای سامان شناخت زیادی ندارم اما دوس دارم چند تا از ایشون سوال بپرسم...البته دوس دارم سوالاتم جنبه ی چت رومی نداشته باشه!! :-o

من هم سلام عرض میکنم خدمت شما. تصویر تصویر

-----------------------------
و اما اینک سوالات.....

1-وقتی خدای نکرده یه خبر بد بهتون میدهند ، چه عکس العملی نشون میدید ؟
خبر بد؟ چه خبر بدی؟ کم آوردن نمره یه درس خبر بده و درگشت یکی از آشنایان و نزدیکان یا تعدای از هموطنان هم خبر بد. مسلما خبر بدی اولی زیاد مهم نیست چون جبران پذیره اما خبر های بد نوع دوم بشدت بر روحم تاثیر گذار خواهد بود. اما خیلی از دور و بری هام چون گریه نمیکنم بهم میگن سنگدل. اما من تو خودم میریزم و نمی تونم گریه کنم چون دست خودم نیست.

2-وقتی یه خبر خیلی شاد رو بهتون میدهند ، چه حسی دارید ؟
خیلی خوشحال میشم, ممکنه بپرم هوا یا یه داد بلند هم بزنم. هیو!! تصویر تصویر تصویر

3-فرض کند دارید تو خیابون میرید یه کیف خوشگلم دستتون است ، بعد یهو یه دختره کیف رو میقاپه ، چی کار میکنید ؟!
سریعا دنبالش میکنم. و کیفمو ازش پس میگریم و به احتمال قوی یه فحش هم بهش بدم. اگر ببینم خیلی بدبخته ولش می کنم. وگر نه 110

4-از کدوم شکلک خوشتون میاد؟
از این مخصوصا از کفشاش البته شکلک های دیگری هم هستن که سایت ما اونها رو نداره تصویر تصویر

5-داستان مورد علاقتون تو بچگیتون چی بود؟؟
داستان ! , یادم نیست به اون صورت ولی فک کنم بزبز قندی و بره هاش و اون یارو گرگه تصویر
6-دوس دارید کدوم شخصیت معروف رو از نزدیک ببینید؟؟
در جنبه های مختلف زیاد هستن نمیدونم کدوم مورد رو باید بگم

7-اگر انسان خلق نمیشدید دوس داشتید خدا شما رو چی خلق میکرد؟؟
یک پرنده یا یک تکه از یک کوه تصویر

9-آرامش بخش ترین وسیله در زندگی شما چیست؟؟

[COLOR=#0070c0]این سوال سختیه بعدا جوابشو میدم
  تصویر تصویر [COLOR=#0070c0]چون با مرور لغت هاش فهمیدم باید یه کم فکر کنم

10-فکر میکنید چرا کلاغه هیچوقت به خونش نرسید؟؟ :-)
برای ادامه پیدا کردن داستانهای زیبا

--------------------------
موفق و سرزنده باشید....تصویر

سپاسگذارم همچنین شما تصویر تصویر

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

Mil@d نوشته شده:تیر خلاص بر پیکر نیمه جان سامان پسری 24 ساله از دیار لرستان!

هنوز نگرفتی که من رویین تن هستم مگر اینکه عینکم رو بشکنی شرمنده تصویر

1.فتوای جدید:پیچوندن جواب سوالات با قرار دادن شکلک ممنوع و فرد خاطی توسط مجری و سایر عواملش به شدت ضایع خواهد شد!!!!تصویر
من فتوای تو رو می پذیرم و بهش عمل میکنم تصویر

2.تریلی من لاستیک نداره عامو! که پنجر بشه!مثل تانک زنجیری اش کردم!!!

اه , پس هنوز نرسیدی و تو راه هستی چون سرعتت کم میشه تصویر

3.البته سامان از مواضع مصنوعی و طالبانی اش عقب نشینی کرد!! سامان رو در همین حد مجازی که می شناسم بچه روشن و منطقی به نظر می یاد و اصلا دگم و یک دنده نیست و به راحتی میشه باهاش صحبت کرد بدون اینکه کار به زد و خورد و احیانا جنایت منتهی بشه! تصویر تصویرولی باید بگم مگه میشه با خانمها فقط سلام علیک کرد! اگر کاری بعد از سلام علیک داشتیم حتما باید مثل جبار باغچه بان از پانتومیم یا زبون کر و لال ها استفاده کنیم..جدی یک لحظه تصور کنید دختر پسری که نمیخوان با هم حرف بزنند نشستند و با حرکات دست و چشم دارند منظورشونو به همدیگه می رسونند! پسر ناموس(آخر) خنده است!

خب طوری که پیداست هنوز رادار های انتقادی بر روی جنگنده سلام علیک ما قفل شده, و علی رغم بمباران مواضع شما با بمب های بیان شفاف و باز کردن موضوع هنوز توپ های ضد هوایی تیکه پرونی, به سمت این جنگنده شلیک میشه. اما من به عنوان فرمانده این نبرد دستور برگشت میدم. برای همینه که شما هم میگید عقب نشنی کرد. تصویر
خیلی خب قبوله من به خاطر مصالح بشری و عدم استفاده از سلاح های نامتعارف عقب نشینی میکنم. اما شما به سمت نیروی خودی تیراندازی کردید تصویر چون خلبان سلام علیک از خودتون بود. تصویر

4.راستی از موتور متنفرم! حدودا 20 سانتی متر پایین تر از زانوی راست من براثر تصادفی که با یک پراید کردم اندکی استخوان اضافه دراورده است!یک بار هم با یک موتوری دیگر تصادف کردم و بنده خدا با زنش بود و گورومپی هر دومون افتادیم رو آسفالت! از موتور وقتی استفاده می کنم که ماشین در دسترس نباشه(مثل الان که ناچارا فروختمش) و یا اینقدر ترافیک باشه که رانندگی فقط حروم کردن بنزین باشه و با موتور اگه بری راحت ماشینا رو لایی میدی و از بینشون سریع به مقصد میرسی! قلیون هم که گفتم ماهی یا دو ماهی یکبار اونهم فقط در نخلستان و کنار اروند و یا بهمنشیر و با رفقا تفریحی..بیشتر هرگز!
قبول دارم ولی من زدم به هدف تصویر

5.درباره خوزستان اشتباه به عرضت رسوندن!اکثر درامد اینجا در خود استان هزینه نمیشه و نقدا از اینجا خارج و به به حساب های مرکزی کشور دربانکهای پایتخت حواله میشه! نمیدونم الان بازار کار برای مهندسین برق مثل سابق هست یا نه چون رشته برق متاسفانه یواش یواش مثل حسابداری و مدیریت داره اشباع میشه... خصوصا بعد از اینکه دانشگاه ازاد تو هر ولایتی یک مهندسی برق هم دایر کرد! ولی اگر اینورا کار گیرت اومد متوجه میشی چه سرمایه هایی در حد میلیارد دلار از خوزستان بدست میاد و خرج سایر نقاط کشور میشه!
بحث هزینه کردن حاصل از درآمد برای خود استان جداست و بحث اشتغال در استان چیز دیگه. قبول دارم شاید در استان خوزستان خرج نشه تصویرمن اطلاع دقیقی ندارم.
ضمنا متاسفانه همونطور که گفتید مهندسی برق هم اشباع شده است. تصویر

6.یک سوتی دیگه دادی!من گفتم سوییت دو خوابه نه دو تخته!ولی خوب شد گفتی باید اون دنیا فکر مونس و همدم هم باشم! به نظرت گیرم میاد؟
تصویر راس میگی یا ویرایش کردی؟ تصویر مونس که گیرت نمیاد ولی واقعا سوتی دادم!!! تصویر

7.جدی از سالهای 70 تا 75 هیچی یادت نیست؟ واااااااا! بابا حافظه! من هر وقت ذهنم میره تو اون سالها یاد لیله بازی! لودر بازی!فرار از خونه به سمت مراتع اطراف! و مهمتر از همه آهنگ پریچه معین که فکر کنم اولین اهنگی بود که تونستم حفظش کنم! و مهمتر از همه حمله هفتگی و دسته جمعی در معیت سایر بچه های محل به باغ مشتعلی حسن جهت تناول زردآلوی درشت و شکرپاره!راستی یک حالی به صندلیت میدم و عکس 3 ماهگی ام رو میذارم! البته تو خوشکل تر بودی ها!زیاد کیفیت نداره! چون که زیرا آیا برای اینکه علت چیست؟

تصویر آره راست میگی یادش بخیر البته ما مشتعلی حسین نداشتیم. عکس بچگی هات هم خیلی بامزه ایی تصویر

8.راستی هتل اوین تنهایی نمیرم!بچه ها رو جمع کن با هم بریم! مواد لازم زیادی هم نمیخواد!برو تو خیابون بگو زنده باد موساد!!!!!!! 10 دقیقه بعد بند 209 اوین!
تصویر نه من نمیام. دلم درد میکنه شما برید من خودمو بهتون میرسونم تصویر

9.سوالم درباره خواهر مادر هم نگرفتی!تصویرمن پاستوریزه نوشتم تا ضایع نباشه! منظورم این بود چرا تو دعوا ها سریع کار رو به فحش خارمادر میکشونن ..خوب همدیگرو بزنن بکشن چیکار ناموس همدیگه دارن؟
راستش نمیدونم چی بگم. به خاطر کم ظرفیت بودن افراد هست. به هر حال کار بدی هست. تا منطق مونده چرا آدم دعوا کنه و بعد هم فحش رکیک بده؟

10.راستی از نگاه مسحور کننده شروع میشه بعدش به صدای لطیف میرسه!(البته برای بعضی ها حالت عکسش هم ممکنه!!)اگه گفتی چه جوری؟تصویر
بعضی ها نگاه میکنن و می پسندند و بعضی ها میشنون و میپسندند. البته به شنیدن کی بود مانند دیدن!!!
تصویر

10.5.یک چیز دیگه من حدود 1 سال است که کار تعمیراتی نمی کنم!تصویرآچار و بوکس و رینگی و تست سیلندر و... این چیزا مال بچگی هامون بود!الان بیشتر کارم نظارت روی کارگرها و همچنین تاییدها و سر و کله زدن با مشتری های شرکت است! و ماهی یکبار هم شاید دیگه دستم به آچار نره!همین الان هم زیاد شرکت نمیرم وبیشتر زنگ میزنند که من برم (البته از فرودین تا خرداد بیکار بودم و ناچارا برگشتم شرکت قبلیتصویر)!!!علت اصلی اش هم ناآشنایی سایر کارمندان با زبان انگلیسی است که الحمدلله همین هلو هاواریو که بلدم به دردم خورده! همگی دوستانی که در حال تحصیل هستند حتما در کنار درس تا می توانند زبان یاد بگیرند که موقعی که وارد بازار کار شدند با مشکل مواجه نشوند!!خود من دیر شروع کردم ولی سرسختانه دارم پیگیری میکنم!دانشگاه رفته ای که به زبان مسلط نباشد با عرض پوزش در شرایط امروزی رسما بی سواد است و نمیشه این رو انکار کرد!
hello mr. milad! can you help me? i want to go to the abadan.where is that way تصویر
حرفت سند هست. تصویر
اگرهم مجبور نبودم به علایق خودم می رسیدم مخصوصا نوشتن کتاب خاطراتم(با ادبیات به قول شما طنز) و همچنین هجویه ای پیرامون ناملایمات موجود!البته کتب خاطراتم حدود 140 صفحه اش دست نویس شده است و باید روزی بنشینم تایپش کنم! و بعدش بدم یک ناشر!ولی تا کامل نشه لو نخواهم داد!راستش خیلی ها هم بهم میگن تو باید بازیگر سینما میشدی!البته اگه موقعیتش پیش بیاد بدون هیچ چشمداشتی حاضرم از جلو دوربین رد شم! تصویر
تصویر

11.بحث در قفل شده دسشویی شد بازم باید برام سراغ مصادیقی که سر خودم اومده!البته این سوال تو صندلی محمد 1985 هم طرح شد ولی اونم چیزی برای گفتن نداشت!تصویر
یک سری تو خونه دانشجویی تنها بودم...شام نداشتیم و ساعت 1 شب بود و من دستم از همه جا کوتاه!یخچال رو باز کردم دیدم فقط یکذره خامه(یقینا ناسالم) است توش! آقا خامه رو با نون ساندویچ کردیم زدیم تو رگ! حدود نیم ساعت بعد دیدم اساسی عمل کرد و ما اوضاعمون بی ریخت شد و دسشویی لازم!تصویر هیچی آقا رفتم سمت دسشویی دیدم واااااای درش باز نمیشه!تصویر چند لحظه ور رفتم به در دیدم نخیر! دیدم اگه ادامه پیدا کنه با یک بحران بین المللی در افغانستان مواجه میشم!تصویر منم که کلا کله ام خرابه و رفتم یک چکش بزرگ تو مایه های (پتک) تو انباری خونه داشتیم برداشتم زدم در چوبی دسشویی رو با چندین ضربه اساسی آوردم پایین!!!!تقریبا در دسشویی به 3 تیکه تقسیم شد! و سپس ما رفتیم دسشویی و مورد حل شد!تصویر
فرداش که بچه ها اومدن من صبح زودش برگشته بودم شهر خودمون و هرچی به گوشی زنگ میزدن میلاد اینجا چی شده ما جواب نمی دادیم... اس ام اس دادن دزد حمله کرده؟ زلزله شده! اراذل ریختن تو خونه! تصویربازم خیالیم نبود! خوشبختانه این اتفاق مقارن شد با تعطیلات نوروزی و هیاهوی قضیه در این زمان خوابید تصویرو بنده قبل از بازگشت سایر بچه ها روز 11 فرودین به منزل مراجعت و یک درب نو خریداری نمودم و نصب کردم به جای تکه پتویی که به نیابت از در نصب شده بود!! اتصویرلبته امیدوارم از این بلاها سر شما نیاد که هم خرج در بیفته رو دستتون و هم زحمت تخریب اموال عمومی!!

تصویر
-------------------------------------------------------------
1.برو تو بحر این شعر پرمعنا و منظور مولانا...!تصویر
نردبان این جهان ما و منی است... عاقبت این نردبان افتادنی است... لاجرم آن کس که بالاتر نشست... استخوانش سختتر خواهد شکست!

قبول ندارم. تصویر اگر نردبان بیفته همه میفتن. حالا درسته اونی که بالاتر بیشتر آسیب میبینه اما تا زمانی که بیفته اونی که بالاتره باد خنک تری میخوره تا اون یکی که پایینه. البته این شعر رو فک میکنم برای حالتی هست که به نردبان با دید بد دیده بشه. تصویر حالا اگر نردبان علم باشه چی؟ اونی که بالاتره تا اون بالا که رفته فکر ساختن یه چتر هم برای خودش میکنه اینطور نیست؟ تصویر

2.بروجرد و خرم اباد پیمان صلح امضا کردن یا هنوز در وضعیت نه جنگ نه صلح و قطعنامه ای هستند!
فک میکنم هنوز در وضعیت نه جنگ نه صلح باشن. تصویر البته من بدی از بروجردی ها ندیدم ولی فک میکنم اونها خوششون از خرم آبادی ها نمیاد. البته 4 شهر از ایران خصلتشون با بروجردی ها یکسان هست.

3.شهر ما از نظر امنیت در وضعیت بسیار مطلوبی است و حتی خانمهایی رو می بینم که ساعت 1 شب هم از کوچه رد می شوند و مزاحمتی براشون پیش نمی یاد! ولی خرم آباد رو یک مقدار وصفی یات شنیدم(راهزنی مسلحانه شبانه) وهر وقت میخوام برم تهران سعی میکنم خرم آباد رو تو روز رد کنم! خیالمو راحت کن سری بعد شب رد بشم!

در مورد عبور خانم ها بستگی به عبور فرد( چه مرد چه زن) از محل رو داره. اگر از محل خلاف, شب رد بشی فکر میکنم بلایی سرت بیارن مثل عبور از شلنگ اباد اهواز یا کوت عبدلله تصویر .اما راهزنی در جاده نه. البته چندین سال قبل من خودمم یه چیز هایی شندیم تصویر

4.چشماتو ببند نفس عمیق بکش و برو تو شب عروسیت و لحظه ای که عروس خانوم میخواد بله بگه و همه رو معطل کرده!

مجبور میشه بگه نهایتا تا 3 باره بیشتر که نیست؟ تصویر

5.میگم اگه رفتی خواستگاری و لیلی مربوطه چایی ها رو ریخت رو لباست چه وضعیتی بر جلسه حاکم خواهد شد؟

اصلا مشکلی نیست یه جیغی میزنن بعد بهش میگم عیبی نداره یه دستمال بیار پاکش کنم! بعد بهش میگم : خودت طوریت نشد؟؟؟ تصویر

6.اگر تو یک جشنواره مخترعان برنده بشی و بخوای از پله های جایگاه سالن بری بالا تا جایزه ات رو بگیری و از هولت بخوری زمین و 5000 نفر بهت بخندند تا چند وقت ناراحتی روحی میگری؟ یا اصلا عین خیالت نیست؟
نه اصلا ناراحت نمی شم چون همه میدنن از سر شوق بوده تصویر

7.دیدی اساتید هوای دخترا رو بیشتر دارن!به نظرت باید چیکارشون کنیم؟البته ما یک استادی داشتیم اینقدر هیز بود که ...!
متاسفانه این حالت در بعضی اساتید وجود داره و من خودم دیدم تصویر

8.سخت ترین درس رشته برق چیه؟الکترومغناطیس!مدار! یا...؟ کدومشون مغز تو رو کاملا ذوب میکنه!تصویر
از نظر من برای مقطع کارشناسی,الکترومغناطیس چون کمتر کسی به صورت مفهومی میتونه بفهمش !!!! مدار هیچی نیست!!

9.یک جوون ایرانی بدون اینترنت چقدر از دنبا عقب می افته؟تصویر
خیلی !!

10.راههای خلاص شدن از محمد1985 اینا هستند! کدومشون رو دردناک تر می بینی و پیشنهادت برای دردناک تر کردنش چیه؟تصویر
1.ذوب در کوره مواد مذاب
2.تبدیل کردن به بخار
3.رنده کردن با دستگاه
4.محبوس کردن در اتاقی کوچک همراه با 1 شیر نر و 3 پلنگ ماده!
5.انداختن از قله اورست به پایین
6.انداخت به قهر گودال ماریانا
7.انداختن در لانه مورچه های ادمخوار

پس شما متحد نیستید؟ شما هم اینو نشون دادی تصویر برای هر دوتاتون نقشه های خوبی کشیدم تصویر تصویر

11.برنامه ات برای سفر به جیبوتی-گامبیا-گابون-لائوس-مجمع الجزایر کومور و دیگر نقاط ناشنخته جهان چیست؟ من به تو امیدوارم میتونی یک کریستف کلمپ قرن 21 باشی!

من چرا؟ تصویر تصویر نه اشتباه گرفتی

-----------------------------------

final war

سامان و محاصره توسط اوباش دوره گرد
آماده شدن برای درگیری

سامان و اظهار فضل!
؟؟
سامان و کمالاتش!
باعث افتخار
سامان و زیبایی هایش!تصویر
به خود نازیدن
سامان و زشتی هایش!
سرافکنده شدن
سامان و بازوهایش!
توانمند بودن
سامان و فرار از واقعیت هایش!
ترسو بودن
----------
سامان و قرار گرفتن در شرایط بسته شدن دهانش!
[COLOR=#0070c0]مصلحت اندیشی

سامان و کوچه های آسفالت نشده!
بیاد خوبی قدیم و تاسف از حالت جدید
سامان و خانه های بدون نمای زیبا و کاه گلی مانند!
بیاد گذشتکان
سامان و آپارتمانهای شیک و خوش بر و رو!
[COLOR=#0070c0]زیبایی مجازی

سامان و شهردار خرم اباد شدن!
آبادانی محسوس و قابل ملاحضه
سامان و رسیدن به مقامات بالا!
[COLOR=#0070c0]ریشه کن کردن فقر

سامان و پارتی بازی!
به هیچ وجه مگر برای همه یا برای هیچ کس
سامان و رشوه!
حرام اندر حرام تصویر
سامان و دخترش سمانه!تصویر
دوستش میدارم به اندازه دنیا
سامان و پسرش ساسان!
دوستش میدارم به اندازه دنیا
سامان و دروغ مصلحتی!
لازم باشه و اگر واقعا مصلحت در اون باشه میگم
سامان و راستگویی اشتباه و مخرب!
راستگویی اشتباه یعنی اشتباه به عرض رسونده باشند.
سامان و سکوت علامت رضا!
موافقم
سامان و منافقین
[COLOR=#0070c0]مرصاد

سامان و مشروطه خواهان(بنا به روایتی سلطنت طلب)
دستان کوتاه
سامان و تجزیه طلبیتصویر
غلط کردن
سامان و مشروعیت
تایید شارع تایید شده
سامان و مشروطیت
عقب ماندگی
سامان و بلاهت ساده دلان
آرزوی آگاه شدنشان
سامان و خیانت خائنان
[COLOR=#0070c0]قطع ارتباط و اقدام متقابل

سامان و رذالت ناکثان!
برخورد قاطع
سامان و متجاوزان!تصویر
بریدن دستشان
سامان و قاتلان!
[COLOR=#0070c0]توافق با ایشان یا دیه یا قصاص

سامان و جنایتکاران بالافطره!
اعدام
سامان و جزیره ادمخواران!
تصویر
سامان و گور دسته جمعی!
جنایت جنگی
سامان و شکنجه های شدید و دلخراش!
جنایت های ددمنشانه
سامان و شیرخورشید!
مرکزیت پرچم سابق ایران بزرگ
سامان و فروهر!
فکر میکنم فرشته ایی بوده
سامان و تاریخ بلند ایران!
تاریخ سراسر و اکثرا ظلم و ستم به ملت ایران
سامان و قیاسی بین ایران بعد و قبل از اسلام!
تغییر دین و پیشرفت علوم ولی ثابت ماندن پادشاهی در ایران
سامان و خالد بن ولید(لعنت الله علیه و آله)
سردار مسلمان, قاتل مسلمان در جنگ احد و از سردار قاتل قادسیه در حمله به ایران
سامان و عمر الخطاب
خلیفه دوم مسلیمن اهل سنت
سامان و سعد ابی وقاص!
مرگ برفرزندش
سامان و همای رحمت!
اسلام علیک با علی بن ابی طالب(ع)
سامان وسالار شهیدان!
ارادتمند سالار شهیدانم, سلام بر آقا و سرور شهیدان عالم.
سامان و پادشاه 8 و 4
تصویر
سامان و انقلاب 57
تغییر حکومت سیاسی ایران
سامان و صبح 23 خرداد
تعجب شدید در حد درآوردن شاخ
سامان و سرگیجه ذهنی!
بعد از بیرون آمدن از جلسه امتحان سخت
سامان و رحمت بر روح امواتش!
خواندن فاتحه
سامان و صلوات جلی!
الهم صل الله محمد و ال محمد
سامان و دعای فرج!
ظهور حضرت ولی عصر(عج)
سامان و یخچالی پر از غذاها و خوردنیهای متفاوت که بعضی هاشو به عمرش هم ندیده!
اه ه ه ه ه ه !!!!
سامان و کمدی مملو از لباس که بعضی هاش رو نمیتونه تشخیص بده دخترونه است یا پسرونه!
ا ه ه ه ه ه ه !!!!
سامان و گم کردن سنگ پا...!
گیج شدن و جستجو
سامان و فردین بازی!
به جاش خوبه
سامان و جوش!
راه درمانش رو بلدم
سامان و پشه کوره!
میکشمش
سامان و زنبور!
الفرار
سامان و کندویی مملو از عسل و تفکر به چگونگی تصاحب و حمله به ان!
کمک گرفتن از یه خرس تصویر
سامان و باغی مملو از میوه و غیبت صاحب باغ!
تصویر
سامان و جیب خالی!
فک کنم شلوارمو عوضی پوشیدم
سامان و پز عالی!
باید بهت بیاد و در حدش باشی
سامان و لاف سنگین!تصویر
برگشت عواقب سنگین و رو شدن حقیقت
سامان و لاف سبک!
تصویر
سامان و جدا کردن پسته های آجیل!
عملی شنیع و ضرر به صاحب خانه تصویر
سامان و جدا کردن رولت ها از شیرینی خشک ها!
تصویر اتفاقا خشک دوست دارم
سامان و یک سیخ داغ که غافله به دستش میگیره!
همیشه دستگیره همرام هست
سامان و بریانی اصفهان!
نخوردم
سامان و کوفته تبریزی(آخر ما این غذای ترکا رو نخوردیم!انقدر هم معروفه)تصویر
نخوردم
سامان و قهر!
نکردم
سامان و ناز کردن!
دخترا ناز میکنن
سامان و عشوه!
بع؟
سامان و لپ های گل انداخته!
لپ ندارم
سامان و فانتوم کوسه!
[COLOR=#0070c0]فانتوم کوسه نداره
  تصویر [COLOR=#0070c0]یا روح یا راسو
 سامان و شل شدن انگشت در اثر تایپ!
رویین تن تصویر
سامان و لحظه ای اندیشیدن که میلاد چه حالی داره اینهمه تایپ میکنه!
درکش میکنم
سامان و فرار از صندلی داغ!تصویر

نه این خبرا نیست مگه بیرونمون کنی یا ورمون داری تصویر
-------------------------------

خوب میدونم که دیگه سامان الان به روغن سوزی افتاده! درکت می کنم اخوی! خودتو کنترل کن و به اعصابت مسلسل باش! چون بچه خوبی بودی یک عکس انمیشینی دیگه مهمون منی!برای موقعی که خواستی زن بگیری یادت باشه اولین چیزی براش بلوتوث می کنی همین باشه...!

دستت درد نکنه تصویر تصویر اعصابم هم خیلی خوبه تصویر

سایر کاربران و کارشناسان حملات خود به سامان را با شدت و حدت هر چه تمام تر ادامه دهند و نذارن سالم از صندلی پیاده بشه!تصویر

آی نفس کش!! تصویر

شاد پیروز سربلند در پناه حضرت دوست!تصویر

قربون اقا میلاد گل تصویر اگر کسی سوالی نداشت, تا من فردا آخرین پستم رو در این صندلی بزنم. تصویر تصویر تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 328 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

پست توسط Eagle_of_sky »

درود.
همونطور که میلاد فرمودند ".فتوای جدید:پیچوندن جواب سوالات با قرار دادن شکلک ممنوع و فرد خاطی توسط مجری و سایر عواملش به شدت ضایع خواهد شد!!!!"
سامان به عنوان فرد خاطی 4 بار این عمل خلاف شرع رو انجام دادند و باید مجازات بشوند.
همینطور میخواستم بگم از این جواب سامان "حالا اگر نردبان علم باشه چی؟ اونی که بالاتره تا اون بالا که رفته فکر ساختن یه چتر هم برای خودش میکنه اینطور نیست؟ " بسیار حال کردم و از همین جا میگم سامان دمت گرم.
میلاد هم متوجه شدم که خودش متوجه نشده که ما متوجه شدیم کلا ادبیات آبادانی ها همراه با طنز هست حالا نمیدونم خود میلاد در جریانه یا نه؟
در ضمن برای سوالها short answer قبول نیست.
حالا اجازه بفرمایید سوالتی رو من نیز بپرسم.
1-درباره فلسفه چه میدونی و نظرت در این رابطه چیه؟؟

2-درباره منطق چه میدونی و نظرت رو در این رابطه چیه؟

3-درباره روانشناسی چی میدون و نظرت در این رابطه چیه؟

4-تا حالا تست ای کیو دادی ؟ چند بوده؟

5-تا حالا که شما در جریان بودی گرمای صندلی چقدر بوده؟

6-یک جک میگم نظرت رو بگو و بگو اینجا این جک مربوط به کیه؟ :grin:
یک روز 2 تا آبادانی همدیگرو میبینن اون یکی میگه : کا کجا بودی؟
میگه: ولک رفته بودم شکار .. اون یکی میگه چی شکار کردی؟
میگه :4 تا پلنگ -3تا شیر-1 خرس -7 تا خرگوش -1 خر
میگه همش همین؟ .. اون میگه :مگه با یه تیر بیشتر از اینم میشه شکار کرد؟
اون یکی میگه :وه... مگه تفنگ هم برده بـــــــــــــــــــــــــــــــودی؟

7-عکس ات رو توی سایت گذاشتی؟ آدرسش رو بده/

8-به نظرت چرا میگن صندلی داغ؟ مثلا نمیگن صندلی تنوری؟

9-شده یه جا نباید بخندی و نتونی و بخندی ؟ و در نهایت باعث ضایع شدن بشه؟

10-چه سیگاری رو بیشتر دوست داری؟ :grin: :grin: :grin:

11-لازم میدونم یه خاطره در باب سیگار خدمتتون بنویسم/
البته مال 4-5 سال پیشه-یک روز با بچه ها تو کوچه بودیم دیدم پیکان همسایه شیشه اش باز مونده و ما هم رفتیم از روی حس کنجکاوی داخل ماشین دیدم یک پاکت سیگار توش 5-6 تا نخ سیگار هست .
ما هم به طرز نامردانه و ماهرانه ای توی یکی از سیگارها یک ترقه سیگارت گذاشتیم که خیلی طبیعی بود/
خلاصه نفهمیدیم سر بنده خدا چی اومد ولی مطمئنم این تله ما کار کرد.
در آخر قصد داریم سیگاری ها رو اینجوری ترک بدیم.

12-راستی میلاد رو هم اگه موافق باشین اینجوری یه حالی بهش بدیم که قلیون نکشه؟

13-تناسب اندام چقدر واست مهمه؟

14-ماشین یا موتور داری؟ چیه؟

15-نظرت در رابطه با جن چیه ؟ تا به حال دیدی؟

16-چند نوع سوت بلدی بزنی؟

17-چرا ساعت به 24 قسمت تقسیم شده؟

18-چه رابطه میان آلبالو و گیلاس و چشم های یه آدم وجود داره ؟

19-چقدر در روز مطالعه میکنی و چقدر نسبت به یادگیری علم اشتیاق داری؟

20-عالم بی عمل مثل زنبور بی عسل میمونه چرا؟ میتونی اونو نقض کنی؟

21-اگر یک چیزی قرار باشه سه تا آرزوت رو برآورده کنه چی آرزو میکنی؟(به غیر ظهور امام زمان و سلامتی رهبر و ایران موفق و ...)

22-اگر قرار باشه بمیری(دور از جون) کدوم نوع مرگ رو اتنخاب میکنی؟

23-امضات چجوریه؟

24-بین موتور هوندا ax-1 یا پیکان یا پراید دست دو کدومو انتخاب میکنی؟(کاری به قیمت نداریم)

25-چند مدل بلدی برقصی؟

26-نمودار لر میدونی چیه؟

خیلی ممونم که به سوالات بی اساس بنده جواب میدید.
:razz: :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

سلام مجدد
1 سوالات منو با سوال جواب نده ! وگرنه با جوخه اعدام مواجه ميشي !
2 نه به نظر من حيوان آزاري کار درستي نيست من نظر شما رو پرسيدم .
3 کي گفته سيستم شما آشغاله ؟ هنوز هم يک پنتيم 3 کار خيلي ها رو راه ميندازه بستگي به کاربرد فرد از سيستمش داره تازه مال شما که پنتيوم 4 هست
4 از زماني که گوشيم رو دزديدند ! منم دارم با گوشي داداشم که همون کا 800 هست سر مي کنم . گوشيه خوبيه .
5 منظورم از ساخت سي پي يو طراحي اون نبود ! مراحل ساختش بود .
6 ما متحد هستيم ولي با کشته شدن ميلاد من جاش رو ميگيرم ( يه جور کودتا انجام ميدم ! ) نگار رو هم تبعيد مي کنم به گينه بي صاحاب و با ياسر يه حکومت ديکتاتوري تشکيل ميديم البته اگه همکاري نکنه اونو هم يه جوري سرشو زير آب مي کنيم مثلا سقوط هواپيماش يا کشته شدن در يک سانحه اتفاقي .
7 فرق ميکروپروسسور با ميکروکنترلر فکر کنم در اين باشه که واحدهاي حافظه و وردي و خروجي مستقيما داخل خود ميکروکنترلر قرار داره يا يه چيزي تو اين مايه ها .
8 با نظرت در مورد سطح توانايي الکترونيک کشور موافقم اين يکي متاسفانه رشد خيلي کمي داشته در حالي که بسيار اهميت داره اليته مثلا شما فکر کردي علوم ديگه اينطور نيست ؟ همين هوافضا هنوز دارن از کتابهاي 30 40 سال پيش استفاده مي کنن .
===============
فجيعترين صحنه اي که ديدي ؟
در مورد خازنهاي جامد اطلاعات داري ؟
مزاياي اونها در مقابل خازنهاي الکتروليت ؟
اگه بفهمي عده اي بر عليه شما نقشه کشيدن چي کار مي کني ؟!
کمکهاي اوليه بلدي ؟
کمکهاي آخريه چطور ؟
تا حالا مجبور شدي لاشه يه گربه رو از داخل تشکيلات برق صنعتي و از بين کابلهاي فشار قوي بکشي بيرون ؟ ( البته با دستکش )
=====
تا اینجا ظهر تایپ کردم برق قطع شد ! و قسمت بالا رو در یک فایل تکس ذخیره کرده بودم ولی یه سری از سوالات پرید ! و حالا ادامه سوالات که فرق کرده با سوالاتی که پرید !
تا حالا پرواز دسته جمعی فانتومها رو از نزدیک دیدی ؟ :)
بعد از پایان تحصیلات چی کار می کنی ؟ و آیا به نظرت برای کار ممکنه مجبور به مهاجرت از شهرت بشی ؟
بین یه دو راهی گیر کردی کدوم طرفی میری ؟!
آیا راه سومی هم هست ؟
برنامه امشب سینماهای تهران و شهرستانها چیه ؟
نظرت در مورد انتقال پایتخت چیه ؟
این جمله یعنی چی ؟
i am a window ! hold it hold it
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

Eagle_of_sky نوشته شده:درود.
درود بر شما دوست عزیز تصویر
همونطور که میلاد فرمودند "
.فتوای جدید:پیچوندن جواب سوالات با قرار دادن شکلک ممنوع و فرد خاطی توسط مجری و سایر عواملش به شدت ضایع خواهد شد!!!!"

سامان به عنوان فرد خاطی 4 بار این عمل خلاف شرع رو انجام دادند و باید مجازات بشوند.
آقا قبول نیست تصویر دوستان قبل از من هم شکلک درآوردن تصویر این کار رو نکنید منو نکشید! تصویر

همینطور میخواستم بگم از این جواب سامان
"حالا اگر نردبان علم باشه چی؟ اونی که بالاتره تا اون بالا که رفته فکر ساختن یه چتر هم برای خودش میکنه اینطور نیست؟
"
بسیار حال کردم و از همین جا میگم سامان دمت گرم.

لطف داری تصویر به هر حال باید نظرمو به آقای مولانامی گفتم.
میلاد هم متوجه شدم که خودش متوجه نشده که ما متوجه شدیم کلا ادبیات آبادانی ها همراه با طنز هست حالا نمیدونم خود میلاد در جریانه یا نه؟

تا حدودی موافقم تصویر
در ضمن برای سوالها short answer قبول نیست. تصویر تصویر

حالا اجازه بفرمایید سوالتی رو من نیز بپرسم.

1-درباره فلسفه چه میدونی و نظرت در این رابطه چیه؟؟

2-درباره منطق چه میدونی و نظرت رو در این رابطه چیه؟

در مورد فلسفه و منطق چیز زیادی نمیدونم فقط میدونم طیف و گستره این علوم خیلی وسیع هست و اندیشمندان و متفکران زیادی در این زمینه بودند. متاسفانه عقلم به خودن این جور کتاب ها قد نمیده و کلا سیم لاکی های مغزم سریع ذوب میشن. فک میکنم ارسطو بنیانگذار علم فلسفه باشه درست میگم؟

3-درباره روانشناسی چی میدون و نظرت در این رابطه چیه؟
تا حدودی .در موردش با دوستان در پست های قبل صحبت کردیم, من تعریف خودم رو از روانشناسی دارم. و میشه گفت جزو همون بازاری ها هستیم. ولی علم خوبیه و دوست دارم بیشتر یاد بگیرم. تصویر

4-تا حالا تست ای کیو دادی ؟ چند بوده؟
نه ندادم ولی تست هوش دادیم. جوابشو ولی بهمون نگفتن تصویر

5-تا حالا که شما در جریان بودی گرمای صندلی چقدر بوده؟
زیاد داغ نبوده البته اینی که میگم هیچ وقت به معنای بد بودن ( در هر زمینه ایی) نیست. تصویر

6-یک جک میگم نظرت رو بگو و بگو اینجا این جک مربوط به کیه؟ :grin:
یک روز 2 تا آبادانی همدیگرو میبینن اون یکی میگه : کا کجا بودی؟
میگه: ولک رفته بودم شکار .. اون یکی میگه چی شکار کردی؟
میگه :4 تا پلنگ -3تا شیر-1 خرس -7 تا خرگوش -1 خر
میگه همش همین؟ .. اون میگه :مگه با یه تیر بیشتر از اینم میشه شکار کرد؟
اون یکی میگه :وه... مگه تفنگ هم برده بـــــــــــــــــــــــــــــــودی؟

خودت که گفتی آبادانی ها؟؟ البته بعضی لر ها هم این طوری غلو میکنن!

7-عکس ات رو توی سایت گذاشتی؟ آدرسش رو بده/
اولی مال سال 86 و دومی مال همین سال هست. فقط نترسید تصویر

8-به نظرت چرا میگن صندلی داغ؟ مثلا نمیگن صندلی تنوری؟
چون اگر داغ باشه میشه فرار کرد و احتمال سوختگی کمی وجود داره اما اگه بگن تنوری دیگه راه برگشتی نیست.,,,, می پزی!!! تصویر

9-شده یه جا نباید بخندی و نتونی و بخندی ؟ و در نهایت باعث ضایع شدن بشه؟
چرا نشده. بچه بودیم یادمه,, تو یه مراسم عزایی بود (البته تو دهات) بعد موقع شام که شد یه پیره مرده جلومون بود که یه کلاه عجیبی رو سرش داشت پسرم عمه ام به یه چیزی تشبیه اش کرد اقا ما زدیم زیر خنده البته ضایع نشیدم چون پشتمون به پیرمرده بود ولی نزدیک بود خفه بشیم تصویر تصویر خدا ببخشمون تصویر

10-چه سیگاری رو بیشتر دوست داری؟ تصویر تصویر تصویر
الله اکبر, شمام رادارت رو ما قفل کرد؟ الانه دیگه ایجکت کنم تصویر

11-لازم میدونم یه خاطره در باب سیگار خدمتتون بنویسم/
البته مال 4-5 سال پیشه-یک روز با بچه ها تو کوچه بودیم دیدم پیکان همسایه شیشه اش باز مونده و ما هم رفتیم از روی حس کنجکاوی داخل ماشین دیدم یک پاکت سیگار توش 5-6 تا نخ سیگار هست .
ما هم به طرز نامردانه و ماهرانه ای توی یکی از سیگارها یک ترقه سیگارت گذاشتیم که خیلی طبیعی بود/
خلاصه نفهمیدیم سر بنده خدا چی اومد ولی مطمئنم این تله ما کار کرد.
در آخر قصد داریم سیگاری ها رو اینجوری ترک بدیم.

تصویر تصویر البته فکر کنم بنده خدا از ترس تا مرده باشه

12-راستی میلاد رو هم اگه موافق باشین اینجوری یه حالی بهش بدیم که قلیون نکشه؟
هستم تصویر تصویر

13-تناسب اندام چقدر واست مهمه؟
راستش برام مهمه ولی از این تیپ های قرصی ( پسر ها رو میگم) و به اصلاح بدن ساز بشدت متنفرم. و واقع مفتضح هستن.

14-ماشین یا موتور داری؟ چیه؟
نه ماشین داریم! پژو 405 GLX
.موتور نه مخالف موتور هستم

15-نظرت در رابطه با جن چیه ؟ تا به حال دیدی؟
به جن اعتقاد دارم. بابام یه همکارداشت که عمرشو داد به شما, اون میتونست ظاهر کنه چند بار هم به بابام گفته بود بزار برات ظاهر کنم. اما بابام بهش گفته بود نمی خواد ببینه وقبول داره همه چیز رو. اما تعریف میکرد که جن ها چشم هاشون مثل چشم های خودمون هست با این تفاوت که 90 درجه باید چرخوندشون. بعد میگفت جن ها هم مثل خودمون مرد و زن دارن و میگفت که زن هاشون سینه هاشون رو روی دوششون دارن. این همکار بابام. حاج رفته بود و انسان بسیار بسیار متدین و با خدایی بود. خداوند رحمتش کنه.
من خودم بچه بودم یک بار یه چیزی دیدم اما خدا عالمه یا یه دزد بود که یه ماسک زده بود یا واقعا یه جن بود نمیدونم!!. تصویر داستانش مفصله تصویر

16-چند نوع سوت بلدی بزنی؟
هیچ نوع , مسخره هست؟ نه؟ تصویر تصویر

17-چرا ساعت به 24 قسمت تقسیم شده؟
راستش دلیلی الان به ذهنم نمرسه

18-چه رابطه میان آلبالو و گیلاس و چشم های یه آدم وجود داره ؟
البالو و گیلاس هیچ شباهتی به هم ندارن, چون البالو ریز تره و معمولا ساقه هم نداره (موقع خریدن) اما گیلاس بزرگتره و خوشمزه تر.
حاالا ممکنه منظور بزرگ و کوچیک بودن چشم های یه نفر یا خدای نکرده انحراف چشم یه بنده خدایی رو منظورتون باشه.

19-چقدر در روز مطالعه میکنی و چقدر نسبت به یادگیری علم اشتیاق داری؟

متاسفانه من از اون دسته افراد هستم که مطالعه آزاد کمی دارم. و دلیلش رو هم دروغه بگم بیکار نیستم ولی مطالعه کمی دارم مگر در مورد درس هام که مجبورم بخونم. البته معنای قرآن رو همیشه سعی کرده ام بخونم و توصیه هم میکنم که دوستان بخونن. واقعا انسان رو در برابر بعضی افکار و عقاید محکم میکنه. به یادگیری علم هم اشتیاق زیادی دارم.

20-عالم بی عمل مثل زنبور بی عسل میمونه چرا؟ میتونی اونو نقض کنی؟ نه نمیشه نقضش کرد اما باید اصلاحش کرد.

عالم بی عمل مثل انسان تنبل میمونه,چون عالم علم انجام عمل رو داره ولی انجام نمیده و مثل انسان تبل که توانایی داره ولی دوست نداره انجام بده.
چون یه سری زنبور داریم که بیچاره نمیتونه عسل تولید کنه.

21-اگر یک چیزی قرار باشه سه تا آرزوت رو برآورده کنه چی آرزو میکنی؟(به غیر ظهور امام زمان و سلامتی رهبر و ایران موفق و ...)

سلامت, سعادت , سخاوت (برای خودم و خانواده ام)

22-اگر قرار باشه بمیری(دور از جون) کدوم نوع مرگ رو اتنخاب میکنی؟
دوست دارم که در جنگ و علیه ستم و بدی و در راه حق و حقیقت کشته بشم. حالا به هر نحو ( حالا شما هی به من بخندید بگید ببین این پسره چی میگه)

23-امضات چجوریه؟
امضام رو هم مسخره کردند. البته امضای من در کار های روز مره یه چیزیه ولی برای کار های واجب و ضروری امضای اصلیم مفهوم زیبایی داره که اگر هرکدومتون بدونید ذوق رده میشید و فکر نمیکنم تو ایران کسی باشه که این امضا رو داشته باشه. متاسفانه الان امکان اسکن کردن برام نیست.

24-بین موتور هوندا ax-1 یا پیکان یا پراید دست دو کدومو انتخاب میکنی؟(کاری به قیمت نداریم)

هوندا AX-1 ندیدم ولی حتما پیکان رو انتخاب میکنم. تصویر
25-چند مدل بلدی برقصی؟
هیچی بابا,,,, بعضی وقتا دور خودم میچرخم ولی اسمش رو نمیشه رقص گذاشت. تصویر

26-نمودار لر میدونی چیه؟
والا نمیدونم ولی از دو تا حرفش پیداست که مثل منحنی مشخصه دیود ( اسم یه قطعه الکترونیکی) میمونه تصویر

خیلی ممونم که به سوالات بی اساس بنده جواب میدید.

خواهش میکنم این چه حرفیه. خیلی هم خوشحال شدم. تصویر تصویر تصویر

:razz: :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

آخرین باری که بعد از خدافظی برگشتم بازم افاضات کنم صندلی یاسر بود و دیگه از اینجور کارای خز نکردم!ولی دیدم اینجا گویا دوستان دور هم جمعند و در غیاب ما گل میگویند و گل می شنوند!و صندلی سامان داره تبدیل میشه به میزگرد بررسی نامه اعمال اینجانب!تصویر گفتم گناه دارند و نباید تنهاشون بذارم و یه توک پا اومدیم حاضری بزنیم!البته قلقلک های سامان در پی ام هم بی تاثیر نبود!

1.تسلیم شدنت در قضیه محدودیت ارتباط جنسین به سلام علیک! سند افتخار و برگی از تاریخ زرین صندلی خواهد بود! درجه روشنفکری کاربران در صندلی داغ مهمان به مهمان در حال اوج گرفتن است!تصویر
2.شنیدن کی بود مانند دیدن! دقیقا! ممکنه برسیم به اینکه دیدن کی بود مانند شنیدن؟تصویر
3.شعری که از مولانا نوشتم تعبیرش علم و دانش نبود!تصویر
4.شلنگ آباد اهواز-2000 بندرعباس-کوره های ماهشهر-شهرک یاسر امیدیه-زورآباد کرج-غریب کش قزوین- و چندین نقطه در تهران(پایین شهر) و همچنین شهر شادگان از نقاطی است که شبیه شبهای جاده های خرم آباد است!البته در شلنگ آباد اهواز و شادگان چاقو کشی و قمه کشی سوسول بازی محسوب می شود و دعواها کلا گله ای و مسلحانه(کلاش) است و زیر 5 کشته بی کلاسی محسوب می شود!(مثل صندلی داغ که زیر 5 سوال در هر پست جنایت محسوب می گردد)تصویر
5.درباره فروهر نوشتی فرشته بوده!!!!!!!!!!!وقتی که همه دیدند 6 ماه بعد اگر زنده بودم ویرایشش میکنم!
6.در اقدامی مشکوک و تروریستی لعنت الله علیه که به عمر انداختم رو در جوابت سانسور کردی!تصویرنکنه تو هم دنبال وحدت مسلمین هستی؟اگر به عمر لعنت میگم علاوه بر خوردن حق امام علی علت دیگرش ده ها هزار ایرانی بود که لشکرش قتل عام نمود و ازاله هزاران دختر ایرانی تحت عنوان غنائم جنگی!!! داستان عمر و لولو(دختر 14 ساله) رو که حتما شنیدی!!!تصویر

7.خود سعد ابی وقاص هم در فتح تیسفون ...!(دیگه ولش کن زیاد تاریخی نشیم)
8.پادشاه 8 و 4 هم اسم رمز صاحب الزمان است.
9.راستی بذار اینقدر میگم صبح 23 خرداد مال خودمم بگم!راستش من تا دیروقت بیرون بودم شونصد جا سر زدم ودیگه خیالم از همه چیز راحت شده بود! و گفتم صبح دیگه خبر رو میشنویم و بساط بزن و بکوب به راهه!اتصویرینقدر خسته بودم که دیگه نا نیاوردم 1 خوابیدم ولی ساعت رو 7 کوک کردم تا هم برم دنبال بدبختیم و هم دیگه خبر نهایی رو بگیرم! به جان سامان شبکه خبر رو که باز کردم یک لحظه فکر کردم توهم کوربینی دارم تصویرو اعداد به ریال نوشته شده نه تومان!!!!!تا 14 روز هم از کما در نیومدم!!!تصویر

10.صلوات هم اشتباه نوشتی!اللهم صلی علی محمد و آل محمد درسته نه اللهم صلی الله محمد و آل محمد ...برو تو بحر معنای فارسیش ببین با صلوات چه کار کردی!!!تصویر
11.سنگ پا نوشتم میخواستم ببینم اهلش هستی که گویا هستی وگرنه نیاز به جستجو نبود!!!!مواد جدید اومده سنگ پا و گل سر شور و آویشن و سدر مال عهد رضاخان بود!
12.راستی سعی کن عید دینی که جایی میری یواشکی پسته ها رو جدا کنی وقتی که همه حواسشون به احوالپرسی و تعارفات اعصاب خرد کن ایرانی جماعت گرمه! سعی کن برای اینکه ضایع نباشه در کنار هر پسته یک نخودچی کشمش هم برداری!
13.فانتوم کوسه عکسش تو سنترال هست بعد میگی نداریم!همون که تو پایگاه بوشهره و صورتشو نقاشی کردن عین کوسه!
14.راستی در هنگام تایپ فقط لذت می برم!تصویرچون فقط موقعی تایپ میکنم که در بیکارترین حالت ممکن باشم و فکرم آزاد برای تولید پَتَرات!
15.اگر جو سنترال مثل سایتهای زرد بود چنان بلایی در صندلی داغ سرت می اوردم که تا مدتی دور کامپیوتر نری!!!!
[External Link Removed for Guests]!ولی الحمدالله جو مختلف الاسلیقه سنترال ناخودآگاه قلم من رو هم کنترل کرده!
16.اگه زن گرفتی سنترال یادت نره!فقط یادت باشه سنترال رو موروثی کن و بچه ات هم از 3 سالگی سی سی باز کن!
17.نفس کش با کی بودی؟ ما خودمون محله می بندیم! واسه هرکی لاتی واسه ما شوکولاتی!تصویر
18.سامان 4 بار خلاف شرع کردی! کارت تمومه...باید بفرستمت ریاض میدان شمشیر وهابی ها با تبر دست راست و پای چپت را قطع کنند!راستی گویا مدتی پیش یک زن و شوهر ایرانی که طبعا به هم محرمند در کنار سنگ حجرالاسود با هم تماس پیدا میکنند!خوب محرمند و خیالی نیست!ولی مطوعین عربستانی بنده خدا رو به 200 ضربه شلاق و همچنین زندان محکوم کردند!!! ببین اگه تو عربستان 4 بار خلاف کنی چیکارت خواهند کرد! نامردا محکم هم میزنن 200 ضربه یا حضرت نوح!

19.حالا که اینقدر اصرار دارید من آدم طنزی هستم باشه قبول!تصویرلااقل به مدیریت بگین این ماه اضافه حقوق برام رد کنه!تصویر
20.جوک ابادانی میگن دیگه!باشه!شانس سامان جوک های لری ام قابل عرض در این مجال نیست!!!!!!ولی در رابطه با لاف زنی لرها یک گروهبان لر دیدم تو قضیه موتور گیریهای بدون گواهینامه یک بنده خدایی رو گرفته بود!یارو یکم قلدری کرد و گفت خرم ابادی تو شهر ما چیکار داری؟این یارو بهش برخورد و با یک حرکت اکروباتیک همشهری مارو خوابوند زمین و از پشت بهش دستبند زد! و ازدهنش با لهجه غلیظ لری پرید مو خودُم با همین دستام گردنه فیله شکوندومه!!!!!!یعنی کل جمعیت نیششوشن باز شد!جدیتش هم در بیان این جمله دیدنی بود!!
21.قضیه ای که عقاب آسمان گفت رو میتونید سر من در بیارید ولی خیالتون راحت که که بلایی سرتون در میارم که موساد با اسرای فلسطینی نمیکنه!تصویر
22.راستی جن کجا هست من پایه ام بریم ببینیم! همه از جن فراری اند ولی من حتی از سر کنجکاوی چند بار رفتم این حموم عمومی های متروکه که میگن جایگاه جن هاست ولی خبری نبوده!! نصف شب قبرستون رفتم بازم نه!!!زیر درخت کُنار هم ساعتها در شب منتظر موندم بازم خبری نشده!نمیدونم جن ها شاید از ما بیزارند و دنبال از ما بهترون میگردن!!!!!!تصویر
23.راستی دقت کردی محمد 1985 در هر زمینه ای صاحب نظره!از جنگنده و هلی کوپتر بگیر تا مکانیک خودرو و سخت افزار و الکترونیک واز این حرفا!!! مردانه تا پستهاشو می بینم ناخودآگاه خنده ام میگیره!!آخه مرد مومن مگه تو چند تا رشته تحصیل کردی!!!!!!!تصویر
-----------------------------------------
1.تا حالا شنیدی به جای خرم آباد بگن لرم آباد!(از این به بعد بشنو)
2.هدف گیری ات با سنگ مثل همه لرهاست!(جهت اطلاع دوستانی که در جریان نیستند:لرها تخصص فوق العاده ای در پرتاب سنگ به هدف دارند و این را به عینه دیده ام و واقعا مبهوت ماندم که چگونه از فاصله مثلا 200 متر یک قوطی کوچک را با سنگی کوچک میزنند!!!!!!!!!)
3.پیش بینی ات از وقایه محتمل حضور یک لر-کرد-ترک-بلوچ-عرب-ترکمن ایرانی که زبان مشترک(پارسی) را نمی دانند در یک بازداشتگاه چیست؟
4.به نظر تو هم... رسم بازی کلاغ پر ...مردا اینور... زنا اونور!

5.در کلاس ها 5حالت داریم!
دخترا در اقلیت که معمولا از خجالت آب می شوند و سکوت مطلق اختیار میکنند!چون 50 تا چشم داره کل حرکاتشون رو رصد میکنه!
پسرا در اقلیت که معمولا بعد از یک هفته به غلط کردن می افتند چون دخترا همش دنبال سوژه خنده ازشون هستند!و زیر لب هی دم و دقیقه کر کر بهشون میخندن و پسرا هم دستشون از همه جا کوتاه و تسلیم تمسخرها هستند!
پسر ها و دخترها مساویند و معمولا جون میده برای اردو های دانشجویی و ازدواج بسیاری از همین اردو ها ریشه میگیرد و عدالت برقرا است و نفری یکی به همه می رسد!
کلا کلاس دختر و غیبت پشت سر پسرا که وااااااااای مامااااااااااااااان!تصویر
کلا کلاس پسر و معمولا فکر تغییر رشته می افتند که ای به خشکی شانس ما فکر کردیم میایم دانشگاه صفا سیتی ولی دورمون فقط سبیل کلفت ریخته!تصویر

حالت های بالا رو تحلیل کن...!

6.ورق بازی ات مثل بقیه لرها تیزهوشانه است و یا...!

7.تا حال تچمال زدی! با همین اهنگای باحال که میگه---- لی.. لا.. لای.. لالالالالای.. لالالالالای... لای...آی رفتُم به صحرا مو دلومه دادُم بت..سی چه ایطوری ایگی...مو نیترُم ووووی!
------------------

عکس زیر رو برو تو بحرش! به این میگن از تولید به مصرف!

سریع جواب بده و ملت رو معطل نکن میخوایم بریم صندلی بعدی ها! راستی چند تا سوال هم گفتی پست اخر جواب میدم یادت نره ها...!صندلی ساعت 12 شب توسط ماموران دایره سد معابر و اجراییات شهرداری جمع آوری خواهد شد!
  بی  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

Mohammad 1985 نوشته شده:سلام مجدد

سلام خوبی؟ تصویر

1 سوالات منو با سوال جواب نده ! وگرنه با جوخه اعدام مواجه ميشي !
اهالی سنترال همه شاهد باشید اینا می خوان منو بکشش,,,, البته کور خوندن تصویر
تصویر تصویر

2 نه به نظر من حيوان آزاري کار درستي نيست من نظر شما رو پرسيدم .

منم که گفتم کار بدیه
3کي گفته سيستم شما آشغاله ؟ هنوز هم يک پنتيم 3 کار خيلي ها رو راهميندازه بستگي به کاربرد فرد از سيستمش داره تازه مال شما که پنتيوم 4 هست
تصویر مرسی آقا محمد
4 از زماني که گوشيم رو دزديدند ! منم دارم با گوشي داداشم که همون کا 800 هست سر مي کنم . گوشيه خوبيه .
تصویر تصویر

5 منظورم از ساخت سي پي يو طراحي اون نبود ! مراحل ساختش بود .

[COLOR=#0070c0]نه نمیدونم,
  تصویر

6 ما متحد هستيم ولي با کشته شدن ميلاد من جاش رو ميگيرم ( يه جور کودتاانجام ميدم ! ) نگار رو هم تبعيد مي کنم به گينه بي صاحاب و با ياسر يهحکومت ديکتاتوري تشکيل ميديم البته اگه همکاري نکنه اونو هم يه جوري سرشوزير آب مي کنيم مثلا سقوط هواپيماش يا کشته شدن در يک سانحه اتفاقي .

تصویر البتهاگر با هاش متحد نباشی و سعی کنی سرشون زیر آب کنی,,, بعد ش باید منتظرحمله از طرف من و ارتش من باشی که بیام و کل حکومتت رو به هم بریزم تصویر پس بهتره که با هم بسازید شاید م خودمم اومدم کمکتون تصویر

7 فرق ميکروپروسسور باميکروکنترلر فکر کنم در اين باشه که واحدهاي حافظه و وردي و خروجي مستقيماداخل خود ميکروکنترلر قرار داره يا يه چيزي تو اين مايه ها .

افرین درست گفتی,میکرو کنترلر ها ودشون حافظه دران, و معمولا در مدارات مجتمع یک پارچه یا آی سی موجود هستند. تصویر

8 با نظرت در مورد سطح تواناييالکترونيک کشور موافقم اين يکي متاسفانه رشد خيلي کمي داشته در حالي کهبسيار اهميت داره اليته مثلا شما فکر کردي علوم ديگه اينطور نيست ؟ همينهوافضا هنوز دارن از کتابهاي 30 40 سال پيش استفاده مي کنن .

قبول دارم ولی چه میشه کرد, این حباب عقب افتادن از دنیا همیشه جلومون هست, راستی میشه,,,, ترکنودش؟؟ تصویربعید بدونم.
===============
فجيعترين صحنه اي که ديدي ؟

به جز صحنه های مرگ افراد که اون هیچی,دردناک ترین صحنه در فیلم رو اگر بخوام بهش ربط بدم: صحنه کشتنناجوانمردانه همسر ویلیام والاس به دست متجاوزان انگلیسی بود که خیلیناراحت شدم. خیلی. تصویر تصویر تصویر

در مورد خازنهاي جامد اطلاعات داري ؟
اسم خازن های جامد رو تا حالا نشنیدم,مگر شکل ظاهری اونها رو ببینم,نکنه با خازن های سرامیکی یا میکایی هستی؟ تصویر

مزاياي اونها در مقابل خازنهاي الکتروليت ؟
خازن هایالکترولیتی یک مزیتی که دارن این هست که ظرفیتشون متغیر و بالاست. و برایموارد متعدد و در تمام مدارات الکترونیکی استفاده میشن. الته عیب اونهااینه که نباید در معرض رطوبت ویا پلاریته معکوس قرار بگیرند.

اگه بفهمي عده اي بر عليه شما نقشه کشيدن چي کار مي کني ؟!
تا ببنم چی باشه ,ولی سعی مکنم نقش بر آبش کنم.

کمکهاي اوليه بلدي ؟

یه کم. در حد باند پیچی و بریدگی رو چسب زدن.

کمکهاي آخريه چطور ؟
تصویر
تا حالا مجبور شدي لاشه يه گربه رو از داخل تشکيلات برق صنعتي و از بين کابلهاي فشار قوي بکشي بيرون ؟ ( البته با دستکش )

من نه ولیدوستان در پست برق63000 .لت به 200000 ولت دیده بودم که یه گربه بیچارهچطور ذوب شده بود و برق شبکه رو قطع کرده بود. بچه ها میگفتم بوی سوختگیشهنوز تو دماغشونه تصویر

=====
تااینجا ظهر تایپ کردم برق قطع شد ! و قسمت بالا رو در یک فایل تکس ذخیرهکرده بودم ولی یه سری از سوالات پرید ! و حالا ادامه سوالات که فرق کردهبا سوالاتی که پرید !

تا حالا پرواز دسته جمعی فانتومها رو از نزدیک دیدی ؟ :)

فانتوم نه ولی تایگر ها رو اره تصویر

بعد از پایان تحصیلات چی کار می کنی ؟ و آیا به نظرت برای کار ممکنه مجبور به مهاجرت از شهرت بشی ؟
چند ماهی منتظر میمونم . بعدش بستگی به شرایط داره,,, ولی به احتمال 85% از شهر مون میرم. تصویر

بین یه دو راهی گیر کردی کدوم طرفی میری ؟!
اون راهی روکه فکرم بهم میگه درسته, همون رو میرم. البته در انتخاب راه ها هیچ وقتبدون مشروت حشروع به حرکت نمیکنم. چون هر چی هم که باشه انسان خوبه که نظردیگران رو هم بپرسه. واگر شخصی آگاه تر و داناتر از خودش بهش توصیه اییکرد حتما باید قبول کنه.

آیا راه سومی هم هست ؟
چرا نیست؟ حتما هست. تصویر

برنامه امشب سینماهای تهران و شهرستانها چیه ؟

اخرین باری که سینما رفتم با دوستم,مهدی بود که الان افسر نیروی هواییه, رفته بودم تهران برای استخدام بودسوم تیر ماه سال 85, رفتیم سینما فلسطین و فیلم ازدواج به سبک ایرانی رودیدم. یادش بخیر خیلی خندیدم. از اون به بعد یا قبل از اون سینما نرفتم. تصویر

نظرت در مورد انتقال پایتخت چیه ؟
در مجموع تهران رو دوست و دارم. وبا انتقالش مخالفم تصویر

این جمله یعنی چی ؟
این میگه: من یه پنجره ام ! اونو باز کن اونو باز کن

i am a window ! hold it hold it

تصویر تصویر تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on SAMAN, ويرايش شده در 0.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

Mil@d نوشته شده:آخرین باری که بعد از خدافظی برگشتم بازم افاضات کنم صندلی یاسر بود و دیگه از اینجور کارای خز نکردم!ولی دیدم اینجا گویا دوستان دور هم جمعند و در غیاب ما گل میگویند و گل می شنوند!و صندلی سامان داره تبدیل میشه به میزگرد بررسی نامه اعمال اینجانب!تصویر گفتم گناه دارند و نباید تنهاشون بذارم و یه توک پا اومدیم حاضری بزنیم!البته قلقلک های سامان در پی ام هم بی تاثیر نبود!

خوب کاری کردی برگشتی اخر مگه این حالت چند بار دیگه اتفاق می افته؟ تصویر تصویر تصویر

1.تسلیم شدنت در قضیه محدودیت ارتباط جنسین به سلام علیک! سند افتخار و برگی از تاریخ زرین صندلی خواهد بود! درجه روشنفکری کاربران در صندلی داغ مهمان به مهمان در حال اوج گرفتن است!تصویر

اینجاست که من میگم نره تو هی میگی بدوش ( بابا منم که حرفم رو باز کردم مثل اینکه هنوز نگرفتی), ولی به خاطر اینکه ناراحت نشی میگم قبول. تصویر تصویر تصویر

2.شنیدن کی بود مانند دیدن! دقیقا! ممکنه برسیم به اینکه دیدن کی بود مانند شنیدن؟تصویر

آره الان زیاده داریم طرف با موبایل زنگ میزنه به اون یکی سریع عاشق م ومعشوق میشن.

3.شعری که از مولانا نوشتم تعبیرش علم و دانش نبود!تصویر

به هر حال مولانار ور کوبو ندیمیش تصویر

4.شلنگ آباد اهواز-2000 بندرعباس-کوره های ماهشهر-شهرک یاسر امیدیه-زورآباد کرج-غریب کش قزوین- و چندین نقطه در تهران(پایین شهر) و همچنین شهر شادگان از نقاطی است که شبیه شبهای جاده های خرم آباد است!البته در شلنگ آباد اهواز و شادگان چاقو کشی و قمه کشی سوسول بازی محسوب می شود و دعواها کلا گله ای و مسلحانه(کلاش) است و زیر 5 کشته بی کلاسی محسوب می شود!(مثل صندلی داغ که زیر 5 سوال در هر پست جنایت محسوب می گردد)تصویر

5.درباره فروهر نوشتی فرشته بوده!!!!!!!!!!!وقتی که همه دیدند 6 ماه بعد اگر زنده بودم ویرایشش میکنم!

یعنی تو میگی چی؟ یعنی فروهر فرشته زردشت نبوده ؟ تصویر نکنه با داریوش فروهر یا با بابای لیلافروهری؟ بچه ها زیادن!!
تصویر تصویر
6.در اقدامی مشکوک و تروریستی لعنت الله علیه که به عمر انداختم رو در جوابت سانسور کردی!تصویرنکنه تو هم دنبال وحدت مسلمین هستی؟اگر به عمر لعنت میگم علاوه بر خوردن حق امام علی علت دیگرش ده ها هزار ایرانی بود که لشکرش قتل عام نمود و ازاله هزاران دختر ایرانی تحت عنوان غنائم جنگی!!! داستان عمر و لولو(دختر 14 ساله) رو که حتما شنیدی!!!

چرا که نیستم!!.این کار تو هم اشتباست و اشتباهی بزرگ, خوشم از این میاد که جواب ها رو میخونی و الکی ازشون رد نمیشی.

7.خود سعد ابی وقاص هم در فتح تیسفون ...!(دیگه ولش کن زیاد تاریخی نشیم)
8.پادشاه 8 و 4 هم اسم رمز صاحب الزمان است.
نشنیدم تصویر
9.راستی بذار اینقدر میگم صبح 23 خرداد مال خودمم بگم!راستش من تا دیروقت بیرون بودم شونصد جا سر زدم ودیگه خیالم از همه چیز راحت شده بود! و گفتم صبح دیگه خبر رو میشنویم و بساط بزن و بکوب به راهه!اتصویرینقدر خسته بودم که دیگه نا نیاوردم 1 خوابیدم ولی ساعت رو 7 کوک کردم تا هم برم دنبال بدبختیم و هم دیگه خبر نهایی رو بگیرم! به جان سامان شبکه خبر رو که باز کردم یک لحظه فکر کردم توهم کوربینی دارم تصویرو اعداد به ریال نوشته شده نه تومان!!!!!تا 14 روز هم از کما در نیومدم!!!تصویر
راستش نمیدونم چی بگم.

10.صلوات هم اشتباه نوشتی!اللهم صلی علی محمد و آل محمد درسته نه اللهم صلی الله محمد و آل محمد ...برو تو بحر معنای فارسیش ببین با صلوات چه کار کردی!!!تصویر
مقصر تویی! اینقدر سوال پرسیدی اینطوری شد تصویر تصویر

11.سنگ پا نوشتم میخواستم ببینم اهلش هستی که گویا هستی وگرنه نیاز به جستجو نبود!!!!مواد جدید اومده سنگ پا و گل سر شور و آویشن و سدر مال عهد رضاخان بود!
یعنی می خواستی بگی کسی نمدونه سنگ پا چیه و باهاش چیکار میکنن؟؟

12.راستی سعی کن عید دینی که جایی میری یواشکی پسته ها رو جدا کنی وقتی که همه حواسشون به احوالپرسی و تعارفات اعصاب خرد کن ایرانی جماعت گرمه! سعی کن برای اینکه ضایع نباشه در کنار هر پسته یک نخودچی کشمش هم برداری!
[External Link Removed for Guests] تصویر
13.فانتوم کوسه عکسش تو سنترال هست بعد میگی نداریم!همون که تو پایگاه بوشهره و صورتشو نقاشی کردن عین کوسه!

اون که تقلید از امریکایی بود, اون بهش کوسه نمیگن. این کار رو فقط به خاطر زیبایی و ترس احتمالی دشمن از دیدن هواپیما از ارتفاع 10 کیلومتری میشه!!!!!
14.راستی در هنگام تایپ فقط لذت می برم!تصویرچون فقط موقعی تایپ میکنم که در بیکارترین حالت ممکن باشم و فکرم آزاد برای تولید پَتَرات!

خوش به حالت حالا من جواب ها رو در سخترین شرایط دادم. دور وبرم شلوغه. به همین خاطر اشتباه هم داشتم.
15.اگر جو سنترال مثل سایتهای زرد بود چنان بلایی در صندلی داغ سرت می اوردم که تا مدتی دور کامپیوتر نری!!!!
[External Link Removed for Guests]!ولی الحمدالله جو مختلف الاسلیقه سنترال ناخودآگاه قلم من رو هم کنترل کرده!

پاسخ های من بازتابی از سوالهای شماست!

16.اگه زن گرفتی سنترال یادت نره!فقط یادت باشه سنترال رو موروثی کن و بچه ات هم از 3 سالگی سی سی باز کن!
حتما تصویر تصویر
17.نفس کش با کی بودی؟ ما خودمون محله می بندیم! واسه هرکی لاتی واسه ما شوکولاتی!تصویر
تصویر تصویر

18.سامان 4 بار خلاف شرع کردی! کارت تمومه...باید بفرستمت ریاض میدان شمشیر وهابی ها با تبر دست راست و پای چپت را قطع کنند!راستی گویا مدتی پیش یک زن و شوهر ایرانی که طبعا به هم محرمند در کنار سنگ حجرالاسود با هم تماس پیدا میکنند!خوب محرمند و خیالی نیست!ولی مطوعین عربستانی بنده خدا رو به 200 ضربه شلاق و همچنین زندان محکوم کردند!!! ببین اگه تو عربستان 4 بار خلاف کنی چیکارت خواهند کرد! نامردا محکم هم میزنن 200 ضربه یا حضرت نوح!

حکومت عربستان, و مذهب خرافیشون ریشه تمام مشکلات مسلمان هست. با هزینه هایی که میکنن. دین مبین اسلام و روابط شیعه و سنی رو از بین خواهند برد. در آخرت شاهد بازخواست آنها خواهیم بود.
19.حالا که اینقدر اصرار دارید من آدم طنزی هستم باشه قبول!تصویرلااقل به مدیریت بگین این ماه اضافه حقوق برام رد کنه!تصویر
تازه باید مواظب باشی زیرآبتو نزنیم. آقا اضافه حقوق( درجه) می خواد. تصویر تصویر

20.جوک ابادانی میگن دیگه!باشه!شانس سامان جوک های لری ام قابل عرض در این مجال نیست!!!!!!ولی در رابطه با لاف زنی لرها یک گروهبان لر دیدم تو قضیه موتور گیریهای بدون گواهینامه یک بنده خدایی رو گرفته بود!یارو یکم قلدری کرد و گفت خرم ابادی تو شهر ما چیکار داری؟این یارو بهش برخورد و با یک حرکت اکروباتیک همشهری مارو خوابوند زمین و از پشت بهش دستبند زد! و ازدهنش با لهجه غلیظ لری پرید مو خودُم با همین دستام گردنه فیله شکوندومه!!!!!!یعنی کل جمعیت نیششوشن باز شد!جدیتش هم در بیان این جمله دیدنی بود!!
من خودم قبلش اعتراف کردم که همه جوری آدم پیدا میشه. تصویر
21.قضیه ای که عقاب آسمان گفت رو میتونید سر من در بیارید ولی خیالتون راحت که که بلایی سرتون در میارم که موساد با اسرای فلسطینی نمیکنه!تصویر

خواهیم دید. تیرانداز ها آم[STRIKE]ا[/STRIKE]ده!! تصویر

22.راستی جن کجا هست من پایه ام بریم ببینیم! همه از جن فراری اند ولی من حتی از سر کنجکاوی چند بار رفتم این حموم عمومی های متروکه که میگن جایگاه جن هاست ولی خبری نبوده!! نصف شب قبرستون رفتم بازم نه!!!زیر درخت کُنار هم ساعتها در شب منتظر موندم بازم خبری نشده!نمیدونم جن ها شاید از ما بیزارند و دنبال از ما بهترون میگردن!!!!!!تصویر

پس طوری که میگی اعتقاد نداری؟ یه منطقه تو همین لرستان ما هست بنام کول جنو اگر بیای حتما میبینی من نرفتم ولی میگن اونا هستن. حتی بعضی ها صدای گریشنو شنیدن. کول جنو دو تا کوه بلند هستن که سرشونو به هم چسبوندن.
23.راستی دقت کردی محمد 1985 در هر زمینه ای صاحب نظره!از جنگنده و هلی کوپتر بگیر تا مکانیک خودرو و سخت افزار و الکترونیک واز این حرفا!!! مردانه تا پستهاشو می بینم ناخودآگاه خنده ام میگیره!!آخه مرد مومن مگه تو چند تا رشته تحصیل کردی!!!!!!!تصویر

چرا؟ مگه بده؟ این بهش میگن توانایی,خیلی هم خوبه یه مجری اگر بخواد مجری بشه باید اینطوری باشه. تصویر
-----------------------------------------
1.تا حالا شنیدی به جای خرم آباد بگن لرم آباد!(از این به بعد بشنو)
2.هدف گیری ات با سنگ مثل همه لرهاست!(جهت اطلاع دوستانی که در جریان نیستند:لرها تخصص فوق العاده ای در پرتاب سنگ به هدف دارند و این را به عینه دیده ام و واقعا مبهوت ماندم که چگونه از فاصله مثلا 200 متر یک قوطی کوچک را با سنگی کوچک میزنند!!!!!!!!!)
تصویر میلاد راس میگه لر ها پرتاب سنگشون خیلی خوبه البته بدبختانه من بلد نیستم وگرنه شیشه خونه میلاد اینا رو میشکستم.
لر ها بازی محلی دارن بنام دارپلو که چند تا سنگ به عنوان هدف میگزارن و بهش پرت میکنن. بازی تیمی هم هست!! تصویر جدی میگم.

3.پیش بینی ات از وقایه محتمل حضور یک لر-کرد-ترک-بلوچ-عرب-ترکمن ایرانی که زبان مشترک(پارسی) را نمی دانند در یک بازداشتگاه چیست؟
ساکت هرکدوم بشنن یه جا تصویر
4.به نظر تو هم... رسم بازی کلاغ پر ...مردا اینور... زنا اونور!
اصلا دیگه به این سوالها پاسخ نمیدم یهو میبینی یه بامبول برام درست کردی! تصویر

5.در کلاس ها 5حالت داریم!
دخترا در اقلیت که معمولا از خجالت آب می شوند و سکوت مطلق اختیار میکنند!چون 50 تا چشم داره کل حرکاتشون رو رصد میکنه!
پسرا در اقلیت که معمولا بعد از یک هفته به غلط کردن می افتند چون دخترا همش دنبال سوژه خنده ازشون هستند!و زیر لب هی دم و دقیقه کر کر بهشون میخندن و پسرا هم دستشون از همه جا کوتاه و تسلیم تمسخرها هستند!
پسر ها و دخترها مساویند و معمولا جون میده برای اردو های دانشجویی و ازدواج بسیاری از همین اردو ها ریشه میگیرد و عدالت برقرا است و نفری یکی به همه می رسد!
کلا کلاس دختر و غیبت پشت سر پسرا که وااااااااای مامااااااااااااااان!تصویر
کلا کلاس پسر و معمولا فکر تغییر رشته می افتند که ای به خشکی شانس ما فکر کردیم میایم دانشگاه صفا سیتی ولی دورمون فقط سبیل کلفت ریخت
ه!تصویر

قابل توجه کسانی که رشتشون فنی و حرفه ایی هست به موارد 4 و5 بر میخورن تصویر

حالت های بالا رو تحلیل کن...!

4.تا حال تچمال زدی! با همین اهنگای باحال که میگه---- لی.. لا.. لای.. لالالالالای.. لالالالالای... لای...آی رفتُم به صحرا مو دلومه دادُم بت..سی چه ایطوری ایگی...مو نیترُم ووووی!
تصویر
------------------
عکس زیر رو برو تو بحرش! به این میگن از تولید به مصرف!

من به جای این خانمه بودم هیچ وقت چنین کاری نمیکردم چون ممکنه گاوه رم کنه پا بزاره رو دلش!!! خوب جراتی داره!! تصویر تصویر تصویر

سریع جواب بده و ملت رو معطل نکن میخوایم بریم صندلی بعدی ها! راستی چند تا سوال هم گفتی پست اخر جواب میدم یادت نره ها...!صندلی ساعت 12 شب توسط ماموران دایره سد معابر و اجراییات شهرداری جمع آوری خواهد شد!

چشم تصویر

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

این آخرین پستی هست که میزنم.
از همه دوستان عزیزم که در این صندلی داغ منو همراهی کردن نهایت تشکر و سپاگذاری رو دارم. این انجمن یک انجمن بسیار بسیار موفقی بوده. فقط اگر بشه یه سیستمی روش پیدا کرد که در گوگل غیر قابل جستجو باشه عالی میشه. چون باید طوری باشه که فقط اعضای سایت ببینم نه هر کسی تو دنیا. البته این نظر من بود
.

از این به بعد هم البته من به گروه میلاد/ یاسر/ میلاد نگار و محمد می پیوندم و مهمانان رو با سوالات 33 گانه خودم پذیرایی میکنم.
21 سوال عمومی 9 سوال تخصصی و 3 سوال اعتقادی مجموعا 33 وال و سوالات 33 گانه. میگ 2193[/
B]

یک سوال سخت از خودت بپرس!

چند بار تا حالا نفس کشیدی؟؟

یک جمله از خودت بگو و یک جمله از یک بزرگ و با هم مقایسه کن ببین چند هزار کیلومتر از اون بزرگ عقبی

مهربانی یک زن و نه ظاهر زیبای او عشق من را از آن خود می کند. شکسپیر

من هیشه ملاک برترم اخلاق بوده که مهربانی هم زیرشاخه اش میشه.

این هم عکس ها

عکس دوم : از خودم   تصویر

بهترین وسیله آرامش در زندگی ام هم صداقت بوده.

دوست دارم. به خدا میسپارمتون

قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”