OMID200095 نوشته شده:سلام
ببخشيد كه من اظهار نظر ميكنم
من كسي نيستم
ولي:
ولي اين نيرو ها 8 سال آموزش ميبينن
كه از سال 80 شروع به كار و آموزش كردن
حالا اينكه كارشون چيه؟
كارشون مرزي- برون مرزيه.
زير نظر سپاه هستن نه ارتش و نيروي افتضاحي اِ ببخشيد نيروي انتظامي
كار ارتش معلومه
كار نيروي انتظامي نظم داخل شهره
ولي امنيت شهرها و در كل كشور دست سپاهه
مثلا همين جريانات تا زماني كه قضيه امنيتي نشده بود همه حتي بسيج هم زير نظر نيروي انتظامي بودن كه البته سپاه فقط آماده باش بود
ولي زماني كه امنيتي شد افتاد دست سپاه(سردار فضلي)هم فرمانده بود.
البته ببخشيد من اظهار نظر ميكنم
تجهيزاتشون در حد بوندسليگا(m16) هستش
بعد هم اينكه اون آموزش هايي كه اينها مي بينن كمتر كسي مي بينه
حتي ارتش
البته قياس اشتباهه
دوست عزیز باید متذکر بشوم که هیچ گاه نیروی مقاومت (بسیج) زیر نظر نیروی انتظامی نبوده و نخواهد بود! بلکه نیروی مقاومت یکی از نیروهای پنجگانه سپاه پاسداران است...
سپاه پاسداران در کل به پنج نیرو تقسیم میشود:
نیروی زمینی سپاه
نیروی هوایی سپاه
نیروی دریایی سپاه
نیروی مقاومت بسیج
نیروی قدس سپاه
که هر کدام طبق آیین نامه هایشان وظیفه ای خاص دارند و هیچ تداخلی با همدیگر و یا دیگر نیرو ها ندارند.
همانگونه که ارتش جمهوری اسلامی دارای چهار نیرو میباشد:
نیروی زمینی
نیروی هوایی
نیروی دریایی
نیروی قرارگاه پدافند هوایی
وظیفه ارتش جمهوری اسلامی کاملا معلوم است و آن پاسداری از آب و خاک ایران زمین جمهوری اسلامی است.
وظیفه سپاه پاسداران نیز مشخص است همان گونه که سردار جعفری گفت ، هرگاه نیروهای انتظامی و امنیتی و حتی ارتش نیاز به کمک داشته باشد سپاه پاسداران خالصانه به کمک ایشان برای اجاد امنیت و آرامش و پاسداری از این سرزمین میشتابد...
فکر نمیکنم دیگه کسی باشه که ندونه که فرق نیروی زمینی سپاه با نیروی زمینی ارتش در چیست!
پر واضح است که ارتش در استعداد نیروی انسانی و تجهیزات (نه تنها در ایران بلکه در تمام جهان) ارتش آن کشور است که بیشترین امکانات را دارا میباشد... و وسعت بیشتری به دلیل ماموریتش برای دفاع از کشور دارد...
در ضمن به شما عزیزان مظالعه ای درباره نیروی ویژه هوابرد ارتش جمهوری اسلامی (نوهد) و همچنین نیروهای S.B.S و تفنگداران دریایی ارتش جمهوری اسلامی توصیه میکنم....

. تنها موردی که در مورد نیروهای صابرین صدق می کنه اینه که کله داغی دارن ( در مورد ولایت و این جور چیزها ) . که البته این روزها از بس بسیجی و سپاهی قلابی دیدم نمی تونم باور کنم که همه اونها اعتقاد درست و حسابی داشته باشن .

.ولی از لحاظ تجهیزات بهوشون حسودی میکنن.از لحاظ اموزش ما انجا اموزشهایی دیدیم که ادم اسمشو فراموش میکنه
.