درایور hp pavilion dv6000
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
درایور hp pavilion dv6000
سلام لپ تاپ من hp pavilion dv6000 هست ولی نمی تونم درایور رو پیدا کنم اگه می شه برام بذارید ممنون.

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
Re: درایور hp pavilion dv6000
,
دوست عزیز بهتر بود اطلاعات کاملتر شامل نوع ویندوز و اسم فطعه ای که دنبال درایورش هستید میگفتید......به هر حال با ورورد به لینک زیر میتونید با انتخاب نوع ویندوزتون درایور های کل قطعات رو ببینید
[External Link Removed for Guests]
دوست عزیز بهتر بود اطلاعات کاملتر شامل نوع ویندوز و اسم فطعه ای که دنبال درایورش هستید میگفتید......به هر حال با ورورد به لینک زیر میتونید با انتخاب نوع ویندوزتون درایور های کل قطعات رو ببینید

[External Link Removed for Guests]
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
با سلام
سوال اول : من م لب تاب HP Pavilion DV6000 دارم وقتي به سايت Hp support ميرم ويندوز 7 وجود نداره لطفا راهنمايي كنيد چي كار كنم
سوال دوم : ويندوز كامپيوتر خانگي با ويندوز لب تاب فرقي داره ؟ من ويندوز 7 دارم آيا ميتونم همون رو توي لب تاب هم نصب كنم ؟
سوال سوم : بعد از نصب ويندوز همه درايور هاي توي سايتHp support بايد نصب بشن ؟ مثلا Bios و غيره
با تشكر
سوال اول : من م لب تاب HP Pavilion DV6000 دارم وقتي به سايت Hp support ميرم ويندوز 7 وجود نداره لطفا راهنمايي كنيد چي كار كنم
سوال دوم : ويندوز كامپيوتر خانگي با ويندوز لب تاب فرقي داره ؟ من ويندوز 7 دارم آيا ميتونم همون رو توي لب تاب هم نصب كنم ؟
سوال سوم : بعد از نصب ويندوز همه درايور هاي توي سايتHp support بايد نصب بشن ؟ مثلا Bios و غيره
با تشكر

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
1- بهترين راهكار استفاده از برنامه مجاني Driver Easy هست
2- بله، يكسان هست
3- خير، نيازي به نصب همه نيست، بهتره اين برنامهاي كه نام بردم رو نصب كنيد، دقيقا تمام مواردي كه نياز به آپديت داره رو نمايش و امكان دانلود درايور رو فراهم ميكنه، همچنين بعد از نصب درايور هم ميتونيد مجددا اسكن كنيد كه نصب صحيح درايور اطمينان حاصل كنيد
1- بهترين راهكار استفاده از برنامه مجاني Driver Easy هست
2- بله، يكسان هست
3- خير، نيازي به نصب همه نيست، بهتره اين برنامهاي كه نام بردم رو نصب كنيد، دقيقا تمام مواردي كه نياز به آپديت داره رو نمايش و امكان دانلود درايور رو فراهم ميكنه، همچنين بعد از نصب درايور هم ميتونيد مجددا اسكن كنيد كه نصب صحيح درايور اطمينان حاصل كنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد