درایور hp pavilion dv6000

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

درایور hp pavilion dv6000

پست توسط osreza »

سلام لپ تاپ من hp pavilion dv6000 هست ولی نمی تونم درایور رو پیدا کنم اگه می شه برام بذارید ممنون.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

Re: درایور hp pavilion dv6000

پست توسط SHAHRAM »

,
دوست عزیز بهتر بود اطلاعات کاملتر شامل نوع ویندوز و اسم فطعه ای که دنبال درایورش هستید میگفتید......به هر حال با ورورد به لینک زیر میتونید با انتخاب نوع ویندوزتون درایور های کل قطعات رو ببینید :razz:
[External Link Removed for Guests]
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

پست توسط vamper65 »

با سلام

سوال اول : من م لب تاب HP Pavilion DV6000 دارم وقتي به سايت Hp support ميرم ويندوز 7 وجود نداره لطفا راهنمايي كنيد چي كار كنم

سوال دوم : ويندوز كامپيوتر خانگي با ويندوز لب تاب فرقي داره ؟ من ويندوز 7 دارم آيا ميتونم همون رو توي لب تاب هم نصب كنم ؟

سوال سوم : بعد از نصب ويندوز همه درايور هاي توي سايتHp support بايد نصب بشن ؟ مثلا Bios و غيره

با تشكر تصویر

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
1- بهترين راهكار استفاده از برنامه مجاني Driver Easy‌ هست
2- بله، يكسان هست
3- خير، نيازي به نصب همه نيست، بهتره اين برنامه‌اي كه نام بردم رو نصب كنيد، دقيقا تمام مواردي كه نياز به آپديت داره رو نمايش و امكان دانلود درايور رو فراهم ميكنه، همچنين بعد از نصب درايور هم ميتونيد مجددا اسكن كنيد كه نصب صحيح درايور اطمينان حاصل كنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”