صندلی داغ با حضور Shola...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

صندلی داغ با حضور Shola...!

پست توسط Mil@d »

دیگه اینقدر سلام کردم که تکراری شده! به قول بعضی ها بی سلام عزیزی!تصویر اه چه لوس!تصویرچقدر بده آدم خودش خودشو تحویل بگیره!تصویر

و اما محله بیست و یکم رزمایش سراسری سراسری صندلی داغ با شرکت گردان ها عملیاتی و رزمی لشکر 92 زرهی میلاد و لشکر 10 نیرو مخصوص محمد 1985 و لشکر 84 سامان و لشکر 16 زرهی یاسر! بر ضد مواضع دشمن فرضی به نام shola آغاز میگردد!به علت عدم امکان حضور خانم ها و فقدان توانایی حمل RPG و کلاش و نارنجک و عملیات های تکاوری در خط مقدم نبرد !از ایشان به عنوان نیروهای امدادی و پشتیبانی پشت جبهه استفاده خواهد شد! لطفا ایندفعه دیگه غذا نسوزه!تصویر

و اما قربانی جدید نبردهای خونین صندلی داغ تاکنون تعدادی مفقود الاثر نیز برجای گذاشته است فردی ویژه و سحر آمیز است که دارای تفکراتی بسیار خاص و منحصر به فرد است!برعکس 99% انسانهای روی کره زمین مشکوکه به ریاضی دان بودن!پیگیری شدید و مو به موی مسائل نظامی ایران!از نظامی هم خسته اش میشه یک سر میاد سمت مسائل اجتماعی و خلاصه هوای صندلی داغ هم داره و یک اطراقی هم اینجا میکنه!اولین اصل شخصیتی یک انسان که همانا ادب و احترام در رفتار و گفتار است به زیبایی درش مشخصه...کلا نگران نباشین آدم خوبیه!ایرانیت و اسلامیت رو به خوبی در کنار هم تلفیق کرده...خوش برخورده...خیلی هم دنبال آگهی های استخدامی نیروهای مسلح می گرده!ما که نفهمیدیم چرا!
از عضویتش چند ماهی بیشتر نمی گذره ولی شدید خودشو جا انداخت بین بچه ها و الان از پایه ثابت ها و وزنه های باند نظامی های سایت است!البته چون در تاپیک های غیر نظامی هم حضور داره بچه های غیر نظامی هم دیدنش!
دیگه چی بگم دربارش!هیچی فعلا ولش کن تا سری بعدی!

سوالات عادی و غیر عادی! که چون shola جان مهمانه 53 تاش کردیم!

قبل از شروع سوالات بگو با خوندن شعر زیر چه حسی بهت دست داد و چی ازش فهمیدی؟
می‌رفت نهفته بر سر بام ...............نظاره‌کنان ز صبح تا شام
تا مجنون را چگونه بیند................... با او نفسی کجا نشیند
او را به کدام دیده جوید................... با او غم دل چگونه گوید
از بیم رقیب و ترس بدخواه............... پوشیده بنیم شب زدی آه
چون شمع به زهر خنده می‌زیست........ شیرین خندید و تلخ بگریست
گل را به سرشک می‌خراشید............. وز چوب رفیق می‌تراشید
می‌سوخت به آتش جدائی................. نه دود در او نه روشنائی
آیینه درد پیش می‌داشت.................. مونس ز خیال خویش می‌داشت

1.عبدالرضا(سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-تاهل-شغل- رنگ مو-رنگ عنبیه--قد-وزن-سابقه بستری شدن در بیمارستان-میزان سلامت روحی-میزان زیبایی چهره-شکل هیکل)
2.اخلاقیات و رفتاریات خودت رو در دنیایی واقع شرح بده..
3.فیلم و بازیگر مورد علاقه؟
3.خواننده و آهنگ مورد علاقه؟
4.شخصیت های مورد علاقه در زمینه های مورد علاقه؟
5.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟
6.به چه زبان هایی تسلط داری و در چه حد؟
7.جایگاه اجتماعیت در چه وضعیتی است ؟
8.تیپ و ظاهرت رو مشروح بگو!
9.وصفی از صبر و حوصله ات؟
10.ویژگیهای جذاب دختران و پسران و ویژگیهای غیر قابل تحمل آنها؟
11.شدیدترین دعوای عمرت؟
12.از چیا متنفری؟
13.شیرین ترین و تلخ ترین خاطره عمرت؟
14.جریان آواتور و امضات چیه؟
15.درخواستت از بچه های سنترال؟
16پیشنهادت برای سنترال؟
17.شرایط خانوادگی تو بگو که در چه جوی بزرگ شدی؟
.18.زیباترین بازیگر مرد و زنی که دیدی کیا بودن؟ ایرانی و خارجی!
19.شهرها و کشورهایی که مسافرت رفتی کدوما بود و خاطره بگو!
20.چرا بعضی از پسرا دارن دختر میشن؟
21.از زنایی که خیلی قلدرند چه حسی پیدا میکنی؟
22.اسم مورد علاقه برای بچه و شکل قیافه رویایی ازش که تو ذهنت هست؟
23.دوست داشتی دختر بودی؟
24.یک دوبیتی روانی کننده بگو!
25.کی میری آنگولا؟
26.به دوستان اینترنتی اعتماد کردی؟
27.دوست دختر داشتی؟یک جور دیگه میگم که اینطوری ضایع نباشه!کلا دختری تو زندگیت بوده که واقعا اون رو دوست و مونس خودت بدونی؟
28.این قضیه ای که میگن قضیه مهمی است چیه؟
29.چقدر لباس میخری؟
30.برخوردت با اینایی بهت زیاد گیر میدن؟
31.به نظرت مردا چه موقع خطرناک میشن؟
32.اگه قدرت و ثروت عظیم داشتی چیکار میکردی؟(شعار ممنوع)
33.خاطره شیرینی از ماه رمضان و روزه داری داری بگو؟
34.چرا shola هستی؟
35.تا حالا خودت رو گرفتی؟
36.تا حالا گرفتنت؟
37.از چی حس غرور بهت دست میده؟
38.از چی حس اشمئزار بهت دست میده؟
39.چرا با آمریکا ارتباط داری؟
40.میگن تو هم مخفیانه تو تیم اونایی هستی که میخوان علیه سنترال براندازی نرم و مخمل بافی بکنند!
41.چقدر در 24 ساعت میخوابی و چرا شبها تا دیر وقت بیداری؟
42.آیدیت همیشه انلاینه!چرا؟

چند تا سوال ضد زن!( الان رادار هشدار خانم ها روشن میشه)

43.زنها چقدر زمینه شیطانی دارند؟
44.کل دنیا رو بدن دست زنها چی ازش باقی میذارن؟
45.چرا زنها رو تو آخرت بیشتر از مردا شکنجه میدن؟مگه چیکار کردن؟
46.چرا بهشت زیر پای مادران است؟سهم مردا چی شد؟

چند تا سوال برنامه کودکی !

47.دنیا رو چطور میبینی؟
48.چرا آخرت 50 هزار سال طول میشکه؟مگه محاسبه اعمال هر نفر چند ساعت طول میکشه؟
49.خودت رو در یک اتاق کوچک همراه با مدیریت و شورای مخوف نظارت و باند صندلی داغ تصور کن!اول از کی امضا میگیری؟
50.این سوال نامرئی است!با توجه به مخیله مستعد خود آن را مرئی نمایید!
51.چرا اینقدر گیر دادی به ریاضی؟
52.آواتور من کیه؟چرا ازش بدت مباد؟مگه چیکار کرده؟
53.چه روشی رو برای شکنجه محمد 1985 پیشنهاد میکنی؟ترجیحا خیلی دردناک باشه!
--------------------------------------------------------------------------------
کامل کن!

رضا میخواهد...
رضا می تواند...
رضا در خانه...
رضا در طبیعت...
رضا دوست دارد...
رضا لذت می برد از...
رضا تکه پاره می کند...
رضا غصه میخورد ...
-------------------------------
رضا و جریاناتش!

رضا قبل و بعد از سنترال!
رضا و new member ها!
رضا و سبکهای موسیقی که دوست داره!
رضا و سوژه!رضا و شکار لحظه ها!
رضا و گشت!
رضا و بابا!
رضا و مامان!
رضا و داداش!
رضا و خواهر!
رضا و فرزند!
رضا و همسر!
رضا و دختران!
رضا و رانندگی!
رضا و عشق!
رضا و قلیان و سیگار!
رضا و موتور سواری!
رضاو تریلی سواری!
رضا و گریه!
رضاو لیز خوردن!
رضاو حواس پرتی!
رضا و یخبندان!
رضاو شرجی!
رضا و زد و خورد در تاپیک!
رضا و حضور شبانه در محلی خلوت و ترسناک و تاریک همراه با صداهای عجیب!
رضا و نصف شب و قبرستان!
رضا و مگس!
رضا و مارمولک!
رضاو موش!
رضا و سوسک!
رضا و کبوتر تپل و سفید!
رضا و قوچ خشمگین!
رضا و رژیم غذایی!
رضا و بالارفتن از دیوار!
رضا و ویروس انفولانزای خوکی!
رضا و pm آفساید!
رضا و هیئت مدیره خطرناک سنترال!
رضا و حمله به افطاری!
رضا و مترو!
رضا و رضا!
رضا و گوشی اش!
رضا و ماشین اش!
رضا و خلاف سنگین عمرش!
رضا و لاف سنگین عمرش!
رضا ومایه داری!
رضا و بی پولی!
رضا و روزهای سخت زندگی!
رضا و جن!
رضا و روح!
رضاو عمل دماغ!
رضا و کتب مورد علاقه!
رضا و سایت های مورد علاقه!
رضا و جمع و جور کردن ضایع بازی!
رضا در پاریس کوچیکه(به قول بچه ها اوبودانobodan
رضا در تهران!
رضا در مکه!
رضا در لس انجلس!
رضا و شکستن در دسشویی با تبر!
رضا و صاحبنظر بودن پیرامون موضوعی غیر تخصصی!
رضا و فیلترشکن!
رضا و سانسور!
رضا و جومونگ(این جومونگ شده تست سلیقه شناسی-به یاد ندارم یک سریال به دو بخش طرفداران پروپاقرص و همچین متنفرین پروپاقرص تقسیم بشه)
رضا و صدای لطیف!
رضا و سیمای جمیل!
رضا حمام آب سرد!
رضا و قاچاق مواد مخدر!
رضاو تونل وحشت هوایی ایران!
رضا و حوری بهشتی!
رضا و شعر ازآسمون داره میاد یک دسته حوری!همشون کاکل به سر گوگولی مگولی!توی بهشت داره عجب جشن و سروری...!
رضا و پشیمانی از حضور در صندلی داغ به علت حمله سنگین اولیه مجری!
------------------------
حوزه ریاست!
Mahdi1944
Fariborz
Shahryar
Mohsen1001
-------------------
حوزه علمیه کارمندی!
SAMAN
Mohammad 1985
yasermym
Mil@d
----------------
حوزه رهگذری
Captain pilot
JavadRadical
Pedmehr
sand fighter

راستی با کی بیشتر صمیمی هستی درباره اون هم نظر بده!
---------------------
حوزه زنان!

(نکته:اگر کلاس گذاشتی و گفتی خانم ها رو نمی شناسم و نظر نمیدمتصویر این قسمت کلا حذف خواهد شد! و نظر دهی درباره خانم ها تا ابدالدهر ممنوع خواهد شد!تصویرضمنا کاهش بانوان در لیست پایین نیز به دلیل در مرخصی بودن تعدادی از انهاست تصویرو همچنین علت حضور خانم همیشه ساکت صدف در لیست نیزحضور وی در تیم لجستیک تشویقی صندلی است)

Naghme
Mahshid banoo
SadafG

در وقت اضافه یکی از رزمندگان از مرخصی(آشپز خانه جبهه) اومد بیرون!پس به لیست اضافه میشه!
fereshte blue
---------------------------------------------

نظرت درباره تکنولوژی جدید حمل و نقل بز در عکس زیر چیه؟
[External Link Removed for Guests]

جوک در برابر جوک

آبادانيه ميگه : ديشب آبادان زلزله 11 ريشتري اومد. رفيقش ميگه: پس آبادان با خاک يکي شد ديگه ؟
آبادانيه ميگه : بع ، ولک ، مگه بچه ها گذاشتن

يه آبادانيه وسط خيابون ايستاده بوده يه هو مي بينه سيل داره همه جا رو مي گيره .
عينک ريبونشو در مي آره مي زاره رو دمپايي ابريش هل مي ده رو آب مي گه تو خودته نجات بده مو يه خاکي تو سروم مي کنم !

تا اینجا رو داشته باش!چون میدونم گریه انگشتات در اومده فعلا کاریت ندارم تا بعد!تصویر
  بی  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

Re: صندلی داغ با حضور Shola...!

پست توسط SAMAN »

سلام و صد سلام به کاربر عزیز , دوست محترم و فعال و با ادب آقا رضا و به قولی عبد الرضا تصویر تصویر تصویر تصویر

آقا میلاد نمیذاری نفسمون درآد هی مهمون دعوت میکنی! نه سلاح داریم و نه تجهیزات . نیروها خسته اند!

جومونگ چشم بادومی هم اینطوری نمیجنگه!

خب بگذریم!شوخی کردم تصویر

مهمان جدید داریم آقا رضا که خیلی دوستش دارم البته آشنایی من با ایشون رو در حد 20 %است. میدونم که فعال در بخش های نظامی هست.

جواب سوالات عکسی رو هم که میگذاره من اینجا بدم. البته به نظر من! تصویر

در زندگی روزمره ما انسانها جنگ و دنباله اون وجود داره! مفهوم کلی اش اینه! در سر سفر ها! در دانش ! و خیلی مسائل دیگه! و یه موضوع دیگه اینکه با جنگ شاید بشه این چیزها ر و بدست آورد و یا حفظشون کرد. جنگ متاسفانه جزو لاینفک زندگی انسانها شده!

سوالات سری اول شلیک توپخانه......

1- آیا شما گناهکارید؟ اگر فرضا قاضی بودید گناهان خود را در حدی میدید که آنها را ببخشید؟

2- ملاک های انتخاب همسر از دیدگاه شما چیست؟

3- آیا رشته تخصصی شما با استعدا های درونی شما متناسب هست؟

4- ترس رو چی تعریف میکنی؟ آیا ترس با حقارت رابطه ایی داره؟ از چی میترسی؟

5- خلیج فارس یا خزر؟ به کدومشون دست زدی؟ کدومشون پر رنگ تر هست؟

6- چه درخت هایی در باغچه حیاطتون دارید؟ یا چه گل هایی رو دوست دارید ؟

7-برای یک جانی ,,, اعدام یا حبس ابد؟

8- از نظر شماعلت و ریشه بوجود آمدن فقر چیست؟ اگر قدرتی داشتید می توانستید این مشکل را حل کنید؟

9-حقیقت چیست؟ واقعیت چیست؟

10- تا حالا سوار اسب شدی؟

11- نظرت در مورد اشتغال زنان چی هست؟ اشتغال زنان کمکی به امور معیشتی خانواده هست و از طرف دیگر اشتغال باعث از دست رفتن یک سری فرصت ها در زندگی خواهد شد.

12- قضیه مهریه رو چطور میبینی؟ یک نفر میگفت وجود مهریه کار اشتباهی هست! نبایدزندگی با ترس از مهریه ادامه پیدا کنه! یه شاخه گل کافیه! من گفتم این یک عرف هست.و نه هزارن سکه نه یک شاخه گلتصویر

13- مخلوط رنگ های قرمز و مشکی چه رنگی میشه؟ یک مربع رو به جهار قسمت تقسیم کن 3 چهارم این رنگی و در یک چهارم بالای سمت چپ دو رنگ سفید و سیاه رو بگذار!

14- آیا شما هم مدعی برابری حقوق زن و مرد هستید؟ چرا؟

15-اگر خلبان بودی به دستور فرمانده ی فرضی اقدام به بمباران شهرها میکردی؟ آیا اسم این رو جسارت و شجاعت میگذاری؟
توصیه میکنم بگو بله!

مابه قصد انهدام کلی مواضع فکری شما پیش خواهیم آمد. معاونت فرماندهی صندلی داغ این مهم را اعلام میکند. تصویر

وضعیت قرمز..... shola از خط مرزی گذشت!!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

خووووووووووووووووووب :grin:
كه اين طور بالاخره آقا ميلاد قبول كردن كه جبهه هم به حضور بانوان نيازمنده!! اين پيشرفت بسيـــــــــــــــار بزرگ و قابل ستايشي هستش!!!
شما كه اينقده دستپختتون خوبه شما بمونين حواستون به غذا باشه خانم ها خودش ميرن مي جنگن خيالتون راحت!!
آخ من يادم رفت سلام كنم سلام :o
مي بينم هر روز از تعداد مجري هاي اسبق كم مي شه و نيروهاي جوانتر جايگزين مي شن!! البته ما كه جوان هستيم اما خوب ...

حالا يه چند تايي سوال

1 تا به حال به كسي غبطه خورديد؟ چه كسي؟ به چه خصلت يا ويژگي اين شخص غبطه خورديد؟

2 سخت ترين مسئله اي كه حل كرديد مربوط به كدوم مبحث رياضيات بوده؟ شيرين ترين مسئله چطور؟

3 مدرسه مي رفتيد توسط معلمين محترم تنبيه هم شديد؟

4 فكر مي كنم رياضي محض مي خونيد، چرا با وجود اين كه تمايل و گرايش عمومي به اين رشته كمه و البته از سختي هاي بسيارش گوش همه پر! اين رشته را انتخاب كرديد؟

5 اگر قرار بود در رشته ي ديگري تحصيل كنيد انتخاب شما چه رشته اي بود؟

6 اولين وسيله اي كه براي مسافرت آماده مي كنيد چيه؟

7 بزرگترين ايراد و اشكال مردم ايران چيه؟

8 ديدن چه چيزي شما را بيشتر ياد خالق مي اندازه؟ با تجربه ي چه چيزي به اين كه خالق چنين خدايي هستيد به خود باليديد؟

9 انجام چه عملي شما را دچار سرخوشي معنوي مي كنه؟ ( منظورم اين است كه مثلاً با نماز خوندن، روزه گرفتنو يا كمك به خلق الله )

راستي نماز و روزه هاي همگي قبول درگاه احديت :D
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

Mil@d نوشته شده:دیگه اینقدر سلام کردم که تکراری شده! به قول بعضی ها بی سلام عزیزی!تصویر اه چه لوس!تصویرچقدر بده آدم خودش خودشو تحویل بگیره!تصویر

واما محله بیست و یکم رزمایش سراسری سراسری صندلی داغ با شرکت گردان هاعملیاتی و رزمی لشکر 92 زرهی میلاد و لشکر 10 نیرو مخصوص محمد 1985 و لشکر84 سامان و لشکر 16 زرهی یاسر! بر ضد مواضع دشمن فرضی به نام shola آغازمیگردد!به علت عدم امکان حضور خانم ها و فقدان توانایی حمل RPG و کلاش ونارنجک و عملیات های تکاوری در خط مقدم نبرد !از ایشان به عنوان نیروهایامدادی و پشتیبانی پشت جبهه استفاده خواهد شد! لطفا ایندفعه دیگه غذانسوزه!تصویر

واما قربانی جدید نبردهای خونین صندلی داغ تاکنون تعدادی مفقود الاثر نیزبرجای گذاشته است فردی ویژه و سحر آمیز است که دارای تفکراتی بسیار خاص ومنحصر به فرد است!برعکس 99% انسانهای روی کره زمین مشکوکه به ریاضی دانبودن!پیگیری شدید و مو به موی مسائل نظامی ایران!از نظامی هم خسته اش میشهیک سر میاد سمت مسائل اجتماعی و خلاصه هوای صندلی داغ هم داره و یک اطراقیهم اینجا میکنه!اولین اصل شخصیتی یک انسان که همانا ادب و احترام در رفتارو گفتار است به زیبایی درش مشخصه...کلا نگران نباشین آدم خوبیه!ایرانیت واسلامیت رو به خوبی در کنار هم تلفیق کرده...خوش برخورده...خیلی هم دنبالآگهی های استخدامی نیروهای مسلح می گرده!ما که نفهمیدیم چرا!
از عضویتشچند ماهی بیشتر نمی گذره ولی شدید خودشو جا انداخت بین بچه ها و الان ازپایه ثابت ها و وزنه های باند نظامی های سایت است!البته چون در تاپیک هایغیر نظامی هم حضور داره بچه های غیر نظامی هم دیدنش!
دیگه چی بگم دربارش!هیچی فعلا ولش کن تا سری بعدی!

ممنون از میلاد عزیز بابت چوب کاری مفصلی که فرمودند ولی به قول خواجه احرار من این همه نیستم
تصویر

سوالات عادی و غیر عادی! که چون shola جان مهمانه 52 تاش کردیم!

قبل از شروع سوالات بگو با خوندن شعر زیر چه حسی بهت دست داد و چی ازش فهمیدی؟
می‌رفت نهفته بر سر بام نظاره‌کنان ز صبح تا شام
تا مجنون را چگونه بیند با او نفسی کجا نشیند
او را به کدام دیده جوید با او غم دل چگونه گوید
از بیم رقیب و ترس بدخواه پوشیده بنیم شب زدی آه
چون شمع به زهر خنده می‌زیست شیرین خندید و تلخ بگریست
گل را به سرشک می‌خراشید وز چوب رفیق می‌تراشید
می‌سوخت به آتش جدائی نه دود در او نه روشنائی
آیینه درد پیش می‌داشت مونس ز خیال خویش می‌داشت

احتمالا جهلن از منظر یک کبوتر... است که به خوبی بیان شده تصویر ولی می خواستم جوابیه را با بیت شعری بیان کنم که بنا به انحراف شعر مورد نظر از قرار دادن ان منصرف شدم تصویر

1.عبدالرضا(سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-تاهل-شغل- رنگ مو-رنگ عنبیه--قد-وزن-سابقه بستری شدن در بیمارستان-میزان سلامت

راست اش با 22 سال و اندی سندانشجوی حال حاضر رشته ریاضی دانشگاه کرمان ام (این درس خواندن و انتخابرشته من هم ماجرایی داره که در جای مناسب اش حتما نقل خواهم کرد) اصالتااهل فارس و بزرگ شده کرمان ام (با بیش از 10 سال زندگی) به لطف خدا هنوزمجردام و ان شا... به مانند جناب ابن سینا نیز بمانم در حال حاضر کار خاصیجز گهگاهی تدریس خصوصی ریاضی ندارم . رنگ مو الان تقریبا سیاه مایل بهقهوه ایی با اندکی برف گرفته گی است رنگ چشمانم قهوه ایی روشن است با 100کیلوگرم وزن دارای قدی معادل 188 سانت (به قول دوستان 190 سانت) از لحاظبستری شدن در بیمارستان تا به حال پیش نیامده (بزنم به تخته تصویر)

روحی-میزان زیبایی چهره-شکل هیکل)

به نمه ای زیبایی در حد تیم ... تصویر دارم کلا استخوان بندی درشتی دارم و هیکل ام با توجه چاقی بوجود امده در این چند سال زیاد نافرم نیست

2.اخلاقیات و رفتاریات خودت رو در دنیایی واقع شرح بده..

کلا ادم ارام و ساکتی ام از شلوغکاری و هیاهو به شدت فراری ام در ارتباط با دیگران همواره مراعات حال طرفرا می کنم و اغلب در پشت ادب و نزاکت ام به دنبال شناخت روحی و اخلاقی طرفمقابل هستم (شدیدا علاقه مند به حدس زدن رفتار و گفتار دیگران ام تصویر)

3.فیلم و بازیگر مورد علاقه؟

از فیلم حرفه ایی (خودام هم به همین معتقدم) با بازی ژان رنو و اخیرا ازفیلم های دنباله دار اره خوشم امده بازیگر مورد علاقه ام کسی نیست جزjennifer connelly

3.خواننده و آهنگ مورد علاقه؟

به شخص یا گروه خاصی علاقه ندارم ولی اهنگ های حماسی رو بر همه چیز ترجیح می دهم

4.شخصیت های مورد علاقه در زمینه های مورد علاقه؟
سوال خیلی کلی است قبول نداری؟ولی به دو شخصیت با دیدن تصویرشان علاقه وافری پیدا کردم که یکی از انانامام موسی صدر و دیگری شهید ابراهیم همت است

اگر بخواهم جدا جدا نام ببرم خیلی طول می کشد پس از ادامه دادن به ان انصراف می دهم

5.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟

به دلیل اوارگی در اقصی نقاطایران (به لطف کنکور) تقریبا هر غذایی را که اشاره بفرمایید بلدام درستکنم از نیمرو گرفته تا کوفته تبریزی
و با اکثر غذا منهای کرفس و بامیه مشکل و موردی ندارم

6.به چه زبان هایی تسلط داری و در چه حد؟

علاوه بر زبان مادری دست و پا شکسته به انگلیسی و نم نمه ایی روسی

7.جایگاه اجتماعیت در چه وضعیتی است ؟

واقعا نمی دانم ولی فکر نکنم زیاد بد باشه چون مواقع امتحانات دانشگاه طرفدار زیاد پیدا می کنم تصویر

8.تیپ و ظاهرت رو مشروح بگو!

از نظر تیپ که خودام هم نمی دونمدر چه وضعی ام بسیار اشفته و سرگردان در واقع تیپ و ظاهر بنده مانند معالهدرجه دومی با شیب نزولی و تقعری رو به بالا است تصویر ولی اغلب خیلی معمولی یک پیراهن نشد تک پوش با شلوار کتان اگر نبود پارچه ایی و اگر این هم نبود ...

9.وصفی از صبر و حوصله ات؟

در واقع هم صبورام و هم نه کلاتحمل حرف زور را ندارم و در صورت شنیدن این قبیل مسایل سریعا از کوره دررفته و جمله ایی حکیمانه ای به زبان می اورم که طرف 50 سال شرمنده شود

10.ویژگیهای جذاب دختران و پسران و ویژگیهای غیر قابل تحمل آنها؟

وولک این از اون سوالات بود بههر حال اگر از زیبایی ذاتی دختران بگذریم اغلب خانم ها ارام و صبور اند کهاین واقعا خیلی زیبا و مهم است ولی زود باور اند و سریعا تحت تاثیر قرارمی گیرند (تصویر)اما پسران این حس به دل خطر رفتن شان ستودنی است ولی متاسفانه نمی توانپسری را که بی جا و مکان شروع به شوخی و ... می کند یک لحظه تحمل کرد

11.شدیدترین دعوای عمرت؟
فکر کنم به پنجم دبستان برگرده و دقیقا یادم نیست علت چی بود فقط یادم است یه کله زدم و یکی هم نوش جان کردم تصویر

12.از چیا متنفری؟
سوالی بس کلی است ولی از تقلید کورکورانه از غرب به شدت بیزارم

13.شیرین ترین و تلخ ترین خاطره عمرت؟

شیرین ترین :یادم نمی یاد چونمعمولا دارای حالت سکون ام و چیزهای زیادی وجود نداره که بخواهد در ذهنخودام به خاطر بسپارم ولی بدرتین خاطره زندگی دست پنچه کردن با غول بی شاخو دمی به اسم کنکور بود به طوری که هنوز یاد اون مواقع می افتم مو به تنمراست میشه تصویر

14.جریان آواتور و امضات چیه؟

اواتورام اول پرچم سه رنگ ایرانبا شیری در میان (به نشانه اقتدار و قدرت ایران) بود ولی از زمانی کهتصمیم گرفتم در بخش نظامی سایت فعالیت کنم این اواتور رو که نشانی از ازنیروی دفاعی (در پس نیروی هجومی) ایران است برگزیدم امضا هم که ندارم

15.درخواستت از بچه های سنترال؟
عاجزانه درخواست دارم یه همتی بکنند و این خاصیت بالقوه مستعد بودن در منحرف کردن بحث را از خودشان دور کنند

16پیشنهادت برای سنترال؟
راست اش من کوچک تر از ان ام که پیشنهادی برای مهدگاه سنترال داشته باشم

17.شرایط خانوادگی تو بگو که در چه جوی بزرگ شدی؟

اگر از حمایت ها مادی و معنوی ان بگذریم کلا خانواده ایی ارام با سلایق خاص هر ایرانی دارم

.18.زیباترین بازیگر مرد و زنی که دیدی کیا بودن؟ ایرانی و خارجی!

اگر منظور از زیبایی , زیباییطاهری انان باشد باید عرض کنم با این حجم انبوه و و ارادت بازیگران بهمفهوم هر روز بهتر از دیروز باید عرض کنم هیچ ولی اگر مد نظر بازیگریبازیگر باشد یکی از گزینه های من جنیفر کانلی و دیگری اکبر عبدی است تصویر

19.شهرها و کشورهایی که مسافرت رفتی کدوما بود و خاطره بگو!
خاطره که فعلا با این حجم پاسخدادن موکول می کنم به جایی دیگر ولی به اقصی نقاط ایران از زاهدان تا ابهر(اذربایجان شرقی) و از خوزستان تا مشهد را گشتم به کشور خاصی البته به جزکشور هم پیمان فعلی سفر نکرده ام

20.چرا بعضی از پسرا دارن دختر میشن؟
باور بفرمایید علاوه بر قضیهتهاجم فرهنگی یکی از دلایل این قضیه مربوط به جدا شدن پسران از پدران استکه این امر باعث شده تا پسران از لحاظ اخلاقیات به سمت خصوصیاتزنانه(مادرشان)سوق پیدا کنند

21.از زنایی که خیلی قلدرند چه حسی پیدا میکنی؟
یه مرد که هیچ وقت گریه نمی کنه تصویر

22.اسم مورد علاقه برای بچه و شکل قیافه رویایی ازش که تو ذهنت هست؟
اسم دخترانه مورد علاقه ام اناهید یا اتوسا است که دلیل بس زیبا در پس این انتخاب است و پسران:ایرج و ویشتاسپ
23.دوست داشتی دختر بودی؟
نننننننننننننننننننننننننننننننننننننه (بخواد نه نه ننه تصویر)

24.یک دوبیتی روانی کننده بگو!

25.کی میری آنگولا؟
هر وقت صندلی داغ تموم شه تصویر

26.به دوستان اینترنتی اعتماد کردی؟
تقریبا نه در واقع بسته به محیط اش دارم به طور مثالبا چند نفر از بچه های این سایت اشنا شدم که بهشان اعتماد دارم

27.دوست دختر داشتی؟یک جور دیگه میگم که اینطوری ضایع نباشه!کلا دختری تو زندگیت بوده که واقعا اون رو دوست و مونس خودت بدونی؟
نه به قول دوستان اصلا در این باغ ها نیستم

28.این قضیه ای که میگن قضیه مهمی است چیه؟
اره همون قضیه رو می گی تصویر

29.چقدر لباس میخری؟
وحشتناک کم (معمولا سالی به زور و اجبار پدر و مادر یکی دوبار برای خرید عازم می شوم)

30.برخوردت با اینایی بهت زیاد گیر میدن؟
البته در حوزه تحصیلی ام کسی جرات این کار را نداره ولی تا حالا به این تیپ ادم برخورد نکردم شاید همون شمارش معکوس بابک خان تصویر

31.به نظرت مردا چه موقع خطرناک میشن؟
واقعا باور بفرمایید زمانی که ارام هستند و در حال انالیز اطراف و محیط برای اغازی جنگی خانه مان سوز می باشند

32.اگه قدرت و ثروت عظیم داشتی چیکار میکردی؟(شعار ممنوع)
باور کنید تموم مردم دنیا را یه نوشابه مهمون می کردم (چقدر دست و دل بازام) تصویر

33.خاطره شیرینی از ماه رمضان و روزه داری داری بگو؟
خاطره شیرین بزارید در مخیله امگشتی بزنم ... اهان یافتم دو سال پیش ماه رمضون در مشهد بودم (برای تحصیل)یادمه یه روزی که خیلی گرم بود به دلیل گم شدن در خیابان های اطراف مجبوربه پیاده روی به میزان 5 ساعت شدم و تا افطار در حال جون دادن بودم

34.چرا shola هستی؟
شولا ؟ واقعا زیبا نیست ؟هست درواقع علت انتخاب ام علاقه بی حد و حساب من به پارادوکس های ادبی است .شولا کلمه اول پارادوکس زیبای شولای عریانی است به ان دلبستگی خاصی دارم

35.تا حالا خودت رو گرفتی؟
می خوام ولی نمی ذارم

36.تا حالا گرفتنت؟
کی ؟ کجا من نبودم همش زیر سر... بود تصویر

37.از چی حس غرور بهت دست میده؟
از اینکه دشمنان به قدرت و توانایی ایران زمین اعتراف کنند

38.از چی حس اشمئزار بهت دست میده؟
از هرچی منافق و خاین

39.چرا با آمریکا ارتباط داری؟
ما می خواستیم یه پارچه مخملی یه رنگی تصویر که اتفاقا نوع نارنجی ان در اوکراین هم یافت میشه بخریم که یک دفعه به ما انگ ارتباط زدند حالا قضیه چی بود ما هم مثل شما تصویر

40.میگن تو هم مخفیانه تو تیم اونایی هستی که میخوان علیه سنترال براندازی نرم و مخمل بافی بکنند!
تکذیب می کنم (کی این رو لو داد اگه بفهمم تصویر)

41.چقدر در 24 ساعت میخوابی و چرا شبها تا دیر وقت بیداری؟
معمولا 7-8 ساعت در شبانه روز را خوابم -امان از دست سنترال تصویر

42.آیدیت همیشه انلاینه!چرا؟
چون تنها جایی هست که فعالیت رسمی دارم تصویر

چند تا سوال ضد زن!( الان رادار هشدار خانم ها روشن میشه)

43.زنها چقدر زمینه شیطانی دارند؟
اغلب که به انان القابی نظیر استاد شیطان سرکار گزارنده شیطان و ... می دهند حالا حدس میزان ان به عهده شما

44.کل دنیا رو بدن دست زنها چی ازش باقی میذارن؟
چندتا اوغریب و گوانتانامو که مردها برای در امان ماندن از دست خانم ها و ارامش داشتن به انجا پناهنده شده اند

45.چرا زنها رو تو آخرت بیشتر از مردا شکنجه میدن؟مگه چیکار کردن؟
عامل مرگ بیش از نیمی از جمعیت مردها بر روی زمین هستند

46.چرا بهشت زیر پای مادران است؟سهم مردا چی شد؟
خوب قرار شده اون طرف تر بهشت (جهنم)هم با سند منگوله دار بندازن زیر پای مردها تصویر ولی فکر نکنم در زمینه دگر دوستی (عشق به دیگری) بعد از خدا رتبه ایی بالاتر از مقام مادر و جود داشته باشد

چند تا سوال برنامه کودکی !

47.دنیا رو چطور میبینی؟
نبرد خیر و شر تصویر یک پروژه بزرگ که همش زیر سر این ماسون های از خدا بی خبره (کلا به تیوری توطعه اعتقاد دارم)

48.چرا آخرت 50 هزار سال طول میشکه؟مگه محاسبه اعمال هر نفر چند ساعت طول میکشه؟
اگه به هر نفر 5 دقیقه زمان هماختصاص بدن بایستی با یه حساب سرانگشتی اخرت 500 هزار سال طول بکشه که این5 هزار سال هم از لطف خداست

49.خودت رو در یک اتاق کوچک همراه با مدیریت و شورای مخوف نظارت و باند صندلی داغ تصور کن!اول از کی امضا میگیری؟
معذرت می خوام قربان شما در سنترال چه کاره ایی؟ تصویر

50.این سوال نامرئی است!با توجه به مخیله مستعد خود آن را مرئی نمایید!
باشه سوال خوبی بود جواب اش را پایین نوشتم ولی فکر کنم نتونی ببینی چون صبغه ایی نامریی دارد تصویر

51.چرا اینقدر گیر دادی به ریاضی؟
راست اش این قضیه سوالات ریاضیمن ریشه در طرح تحقیقاتی یکی از دوستان اماری بنده دارد که دارد درموردعلاقه به ریاضی تحقیق می کند بعداش هم قشنگ تر از ریاضی مگه چیز دیگه اییسراغ داری تصویر

53.آواتور من کیه؟چرا ازش بدت مباد؟مگه چیکار کرده؟

مگه خودت نیستی ؟الله اکبر راست اش گفتم چقدر اشناست نگو چند باری روی عرشه اون کشتی بزرگه دیده بودمش (بهش مشکوک ام تصویر)
--------------------------------------------------------------------------------
کامل کن!

رضا میخواهد...بره دوباره سفر
رضا می تواند...کابوسی هولناک برای جهانیان باشد
رضا در خانه...حامی مادر و گاهی پای اوجاق تصویر
رضا در طبیعت...به دنبال درخت شاه توت می گردد
رضا دوست دارد... یه سفر بره انگولا (راحت شدید تصویر)
رضا لذت می برد از...از عدم قبولی سایر هم کلاسی ها در امتحان پایان ترم در حالی که دوباره اثبات کرد می تواند
رضا تکه پاره می کند...برگه محاسبه انالیز رو که دیگه یه نقطه سفید روش نمانده
رضا غصه میخورد ...که چرا جای کبوتر در قفس کرکس نیست تصویر
-------------------------------
رضا و جریاناتش!

رضا قبل و بعد از سنترال!
قبل از سنترال چشمانم قوی تراعصاب ام ارام تر و روان ام پاک تر بود (شوخی کردم) قبل از سنترالاطلاعاتم محدود ناقص بود ولی بعد از سنترال اعتماد به نفس ام بیشتر(در حدقبولی در دکترا) شده در ضمن فکر کنم چیزهای زیادی یاد گرفته باشم

رضا و new member ها!
مجهول ناشناخته و ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تصویر

رضا و سبکهای موسیقی که دوست داره!
فقط موسیقی حماسی با تصویر نبردی دراماتیک ما بین خیر و شر(ظهور)

رضا و سوژه!رضا و شکار لحظه ها!
دلیل خوب و اهریمنی برای پر کردن لحظات پربار زندگی - پیش بیاد حتما

رضا و گشت!
نگاهی به پلاک ببینم شماره اش چنده طرف حساب بیاد دست اش (اشنا ایم)

رضا و بابا!
وحشتناک دوست اش دارم خاک پا شم و همیشه شرمنده اش
رضا و مامان!
فداش بشم به مولا سر و جانم به فداش

رضا و داداش!
دلگرمی و احساس خوش امنیت

رضا و خواهر!
ارام و با صبور همیشه همراه

رضا و فرزند!
دوست اش دارم وحشتناک و یک حامی بزرگ برای اغلب شیطنت هاش خواهم بود تصویر

رضا و همسر!
تا اخر عمر وفادار و علاقه مند و ...

رضا و دختران!
کوچه علی چپ کدوم وره؟

رضا و رانندگی!
عالی در حد ابطال گواهینامه تصویر

رضا و عشق!
مجهول و گنگ مثل صفر تقسم بر صفر

رضا و قلیان و سیگار!
نبودم نیستم و نخواهم بود (چون فایده ایی نداره تصویر)

رضا و موتور سواری!
بگیر اون ور تر این ماشینه انگار امروز قصد مارو کرده بگیر اون ور تر

رضاو تریلی سواری!
احتمالا درگیر شدن با جو موجود و به دیدار حق شتافتن

رضا و گریه!
پیش می اید

رضاو لیز خوردن!
وای نگو همین چند روز پیش دم در الهیات لیز خوردم و بر کف زمین ولو شدم مردام از نگاه و خنده های دختران و پسران حاضر تصویر

رضاو حواس پرتی!
شناسنامه را تا همین اواخر گم کرده بودم (در حالی توی کمد در مقابل چشم ام بود) تصویر

رضا و یخبندان!
ای بابا باز دوباره این گاز قطع شد سسسسسسسرده

رضاو شرجی!
به به الان یه پپسی کولا می چسبه تصویر

رضا و زد و خورد در تاپیک!
ای نفس کش (فقط جمله اش رو می نویسم) تصویر

رضا و حضور شبانه در محلی خلوت و ترسناک و تاریک همراه با صداهای عجیب!
با اولین صدا شنیده متوسل به 114000 پیغمبر ایمه شده و با سرعتی در حدود 0.5 ماخ به طرف جلو حرکت می کنم

رضا و نصف شب و قبرستان!
تجربه دارم ککککککککککککمک یکی من رو از پشت گرفته !! تو بودی ایمان مردی وایسا

رضا و مگس!
چه کنم دیگه زور توبیشتره این قدر وزوز کن تا جونت دراد

رضا و مارمولک!
تو بی ازاری عبور ازاد

رضاو موش!
اخی حیوونکی بیا برو بیرون تادخلت رو نیاوردم (الیته این حرف شامل موش های صحرایی به برگی یک گربه نمیشود باور کنید دیدم در این مواقع بیل را عشقه)

رضا و سوسک!
بنده به همین خاطر تحت پیگیری پلیس حفاطت از سوسک های ناز و مامانی حمام ام و به بنده قصاب مشهد را لقب دادند

رضا و کبوتر تپل و سفید!
گربه ام را ارام صدا می زنم تصویر

رضا و قوچ خشمگین!
فکر بد بکنی شاخ ات رو می شکنم من از تو یه دنده ترم تصویر

رضا و رژیم غذایی!
برای بنده تعریف نشده

رضا و بالارفتن از دیوار!
کمک به هم نوع تصویر

رضا و ویروس انفولانزای خوکی!
اگه مردی بیا تو این گرما ببینم چه کاره ایی

رضا و pm آفساید!
با اولین سانتر رفع افساید اش می کنم

رضا و هیئت مدیره خطرناک سنترال!
ارادتمند و الگویی مناسب برای رشد تصویر

رضا و حمله به افطاری!
یکی جلوی من رو بگیره

رضا و مترو!
هر وقت مترو کرمان افتتاح شد خودام رو می اندازم زیراش تصویر

رضا و رضا!
ناشناخته تو کی هستی کدوم یکی شونی؟ تصویر

رضا و گوشی اش!
دوست قدیمی و یار وفادار که در اقصی نقاط ایران مرا تنها نگذاشت

رضا و ماشین اش!
ندارم ولی مال داداشی رو گه گاهی به کش می برم

رضا و خلاف سنگین عمرش!
بیدار نشستن برای دیدن بازی های تیم یوونتوس تا 4 صبح تصویر

رضا و لاف سنگین عمرش!
قراره فردا در سایت ارتقا درجه بگیرم بشم colonel

رضا ومایه داری!
تاکسی تاکسی اژانس

رضا و بی پولی!
خط 11

رضا و روزهای سخت زندگی!
امتحانات پایان ترم

رضا و جن!
برو بابا ولی تو چرا پاهات این طوری نکنه ....

رضا و روح!
تصویر

رضاو عمل دماغ!
کی میره این همه راه رو تصویر

رضا و کتب مورد علاقه!
انالیز ریاضی تصویر

رضا و سایت های مورد علاقه!
central clubs و military تصویر

رضا و جمع و جور کردن ضایع بازی!
تو که بد تراش کردی تصویر

رضا در پاریس کوچیکه(به قول بچه ها اوبودانobodan
پایه ام اساسی بچه های باحالی که با کوسه ها رفیق اند تصویر

رضا در تهران!
شلوغ پر صدا و صدا اعصاب خرد کننده هر چه زودتر فرار می کنم

رضا در مکه!
قسمت نشده عاشق مدینه جاهای اختصای در کوه بدر و ... به هر حال مراقب ام که یه یک ریالی به جیب وهابی های خون خوار نریزم

رضا در لس انجلس!
توقف امریکا در خاک خوداش تصویر

رضا و شکستن در دسشویی با تبر!
اقایان خانم ها ارام باشید الان تموم میشه

رضا و صاحبنظر بودن پیرامون موضوعی غیر تخصصی!
خدا ان روز رو نیاره

رضا و ف_*ل_ن*__رشکن!
وقتی بخوام خبری و مطلبی (درباره مسایل نطامی و مرتبط به ایران) بخونم حتی فیلتر هم مانع من نخواهد شد

رضا و سانسور!
فیلم سانسور شده (که تمامن لحظات ان نه فقط صحنه های غیر اخلاقی) را پخش نکنند بهتره

رضا و جومونگ(این جومونگ شده تست سلیقه شناسی-به یاد ندارم یک سریالبه دو بخش طرفداران پروپاقرص و همچین متنفرین پروپاقرص تقسیم بشه)
اگه خیلی مرد بود یه سری به ایران هم می زد تا اجداد اریایی ام یه حال اساسی بهش می دادند

رضا و صدای لطیف!
بله چه کمکی می تونم بهتون بکنم

رضا و سیمای جمیل!
خودات رو جمع و جور کن تصویر

رضا حمام آب سرد!
بهترین حمام در مناطق جنوب و جنوب شرقی

رضا و قاچاق مواد مخدر!
اصلا حاضرام برم زیر متروی کرمان و این کار رو نکنم

رضاو تونل وحشت هوایی ایران!
وحشتناک وحشتناکه این جور جاهاست که ادم لطف پروردگار را بیشتر حس می کنه

رضا و حوری بهشتی!
چندتا؟ تصویر

رضا و شعر ازآسمون داره میاد یک دسته حوری!همشون کاکل به سر گوگولی مگولی!توی بهشت داره عجب جشن و سروری...!
عراقی ها ماشین جلویی رو زدند بخوابید رو زمین حححححححححححمله کردند

رضا و پشیمانی از حضور در صندلی داغ به علت حمله سنگین اولیه مجری!
پشیمانی اش هم قشنگه تصویر

------------------------
حوزه ریاست!
Mahdi1944
قاطع سریع و با دانش تصویر

Fariborz
مهربان مرموز یکی از وزنه های سایت تصویر

Shahryar
اخبار دست اول ارادت مند ام خدمت شان تصویر

Mohsen1001
اعتقادات درست گفتم؟ (خیلی دوست اش دارم در حالی که من رو نمی شناسه ولی من می شناسمش) تصویر
-------------------
حوزه علمیه کارمندی!
SAMAN
الگوی بنده در نوشتن مطالب نطامی تصویر

Mohammad 1985
زیاد با ایشان اشنا نیستم (اشنا می شیم) ولی نمی دونم چرا همش به فکر مانورپذیری سوخو (27 , 35 ) می افتم در کل دوستشان دارم تصویر

yasermym
اگه از ریا... بگذریم یاسر را شخصیتی منطقی با دانش می دانم که خیلی چیزیها از او یاد گرفتم تصویر

Mil@d
مرموز ناشناخته ولی خون گرم و با صفا تصویر
----------------
حوزه رهگذری
Captain pilot
اشنا ترین اشنا ارادتمند ایم تصویر
JavadRadical
ارام و با وقار شخصیتی دوست داشتنی و بسیار محجوب تصویر

Pedmehr
اشنایی کمی دارم ولی از دوستان خوب و با ارزش تصویر

sand fighter
یکی از دوستان عزیز و گران مایه که من به شخصه چیزهای زیادی از شان یاد گرفتم تصویر

راستی با کی بیشتر صمیمی هستی درباره اون هم نظر بده!

negar : خیلی خیلی ارداتمندام خدمت شان تصویر

sokotasemani: یکی از بهترین دوستان (اگه لایق دوستی با ایشان باشم) درسایت شخصیتی جالب و با دانش که یه همراه رامین جان کاربرانی اند که بیشتربا هاشون در ارتباط ام تصویر
---------------------
حوزه زنان!

(نکته:اگرکلاس گذاشتی و گفتی خانم ها رو نمی شناسم و نظر نمیدم این قسمت کلا حذفخواهد شد! و نظر دهی درباره خانم ها تا ابدالدهر ممنوع خواهد شد!ضمنا کاهشبانوان در لیست پایین نیز به دلیل در مرخصی بودن تعدادی از انهاست وهمچنین علت حضور خانم همیشه ساکت صدف در لیست نیزحضور وی در تیم لجستیکتشویقی صندلی است)

Naghme
خنده و شاد بودن (این حس منه) تاپیکزیبای خواندنی های ایشان زیباترین تاپیکی بود که این اواخر من رو به خوداشمشغول کرد امیدوارم همواره موفق باشند تصویر تصویر تصویر

Mahshid banoo
به نظرام روح بزرگ ایشان در حمایت های زنانه از بانوان سایت بر کمتر کسیپوشیده باشد(حتی من چند باری خبر کودتای صورتی از طرف ایشان شنیدم) به هرحال غنای بخش روانشناسی سایت می باشند تصویر تصویر تصویر

SadafG
فیزیک و نجوم پست هایشان برای من یکی خیلی جالب و جذاب است امیدوارم همواره موفق و موید باشند تصویر تصویر تصویر
---------------------------------------------

نظرت درباره تکنولوژی جدید حمل و نقل بز در عکس زیر چیه؟

این هم به یکی از اون دلایل هلوکاستی که می خوام راه بندازم اضافه کم ولی جدای از شوخی همانگونه که دوست عزیزمان
JavadRadical بیان فرمودند اینجا افریقاست جایی که درد تبلوری واقعی دارد

جوک در برابر جوک

آبادانيه ميگه : ديشب آبادان زلزله 11 ريشتري اومد. رفيقش ميگه: پس آبادان با خاک يکي شد ديگه ؟
آبادانيه ميگه : بع ، ولک ، مگه بچه ها گذاشتن

روز یه ابادانی می خواست بره تونس نتونس
  تصویر تصویر

يه آبادانيه وسط خيابون ايستاده بوده يه هو مي بينه سيل داره همه جا رو مي گيره .
عينک ريبونشو در مي آره مي زاره رو دمپايي ابريش هل مي ده رو آب مي گه تو خودته نجات بده مو يه خاکي تو سروم مي کنم !

باز همون ابادانی دوباره خواست بره تونس این بار تونس تصویر تصویر تصویر تصویر

تا اینجا رو داشته باش!چون میدونم گریه انگشتات در اومده فعلا کاریت ندارم تا بعد!تصویر

تصویر

از اینکه سرعت پاسخ دادنم کم است عاجزانه از 5 ضلعی هجومی میلاد و سامان محمد و سایرین تقاضای ببخش دارم
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

سلام خدمت دوست گرامی تصویر

1. می دونید چرا ریاضی جایزه نوبل نداره؟ تصویر
2. درست برداشت می کنم که بچه های رشته ریاضی ساکت تر از بقیه رشته ها هستند؟ تصویر
3. چی شد رفتید ریاضی؟ علاقه داشتید یا قسمت شد؟ راضی هستید یا نه؟
4. به حیطه نانو هم علاقه مند هستید؟
5. دوست دارید در این حیطه (نانو) فعالیت کنید؟
6. چه موردی در سنترال باعث شد تا پابندش بشید و فعالیت جدی در اون رو شروع کنید؟
7. توی نت دنبال چی می گردید؟
8. از چه هواپیمای جنگی بیشتر خوشتون میاد؟
9. به چه ابزار جنگی بیشتر علاقه دارید؟
10. بجز علوم نظامی به چه علوم دیگری علاقه دارید؟
11. فکر می کنید چرا بعضی ها راجع به هر چیزی اظهار نظر تخصصی می کنند؟
12. فکر می کنید چرا فک خانم ها اینقدر کار می کنه؟
13. فکر می کنید چرا آقایون همش میگن فک خانم ها کار میکنه؟
14. فکر می کنید اگه خانم ها نبودن آقایون پول هاشون رو چطوری خرج می کردن؟
---------------------------
یکم فیلم شناسی رو بیشتر بررسی کنیم
15. بیشتر چه نوع فیلم هایی رو می بینید؟ (چه ژانری علمی تخیلی - مستند - کمدی - انیمیشن - ترسناک)
16. آیا بیشتر فیلم های ایرانی نگاه می کنید یا خارجی؟
17. چرا وقتی تلویزیون یه فیلم خارجی رو پخش می کنه براش کلا یه سناریو جدید می نویسن؟
18. بهترین فیلم کمدی؟
19. بهترین فیلم معمایی ؟
20. بهترین فیلم جنایی؟
21. بهترین فیلم اکشن؟
22. بهترین انیمیشن؟
23. کدوم فیلم جنیفر کانلی باعث شده تا از بازیش خوشتون بیاد؟
24. بهترین بازیگر مرد خارجی؟
تهران
کرج
قزوین
ابهر
زنجان

ایران
عراق
افغانستان
ونزوئلا

آسیا
آفریقا
اروپا
آمریکا

ریاضی
شیمی
فیزیک
نانو
هسته ای

حالا در کل توضیح بدید ببینیم چرا چی ؟

موفق باشید. تصویر
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

SAMAN نوشته شده:سلام و صد سلام به کاربر عزیز , دوست محترم و فعال و با ادب آقا رضا و به قولی عبد الرضا تصویر تصویر تصویر تصویر

سلام از بنده است تصویر

آقا میلاد نمیذاری نفسمون درآد هی مهمون دعوت میکنی! نه سلاح داریم و نه تجهیزات . نیروها خسته اند!

جومونگ چشم بادومی هم اینطوری نمیجنگه!

خوب یک حمله چریکی که نیاز به این همه ادوات و تجهیزات نداره تصویر

خب بگذریم!شوخی کردم تصویر

مهمان جدید داریم آقا رضا که خیلی دوستش دارم البته آشنایی من با ایشون رو در حد 20 %است. میدونم که فعال در بخش های نظامی هست.

جواب سوالات عکسی رو هم که میگذاره من اینجا بدم. البته به نظر من! تصویر

در زندگی روزمره ما انسانها جنگ و دنباله اون وجود داره! مفهوم کلی اش اینه! در سر سفر ها! در دانش ! و خیلی مسائل دیگه! و یه موضوع دیگه اینکه با جنگ شاید بشه این چیزها ر و بدست آورد و یا حفظشون کرد. جنگ متاسفانه جزو لاینفک زندگی انسانها شده!
تصویر
و البته هیچ چیز خوب بدون تحمل زشتی و سختی بدست نخواهد امد به همین دلیل هم در باره ایی این زشتی ها تبدیل به زیبایی هایی ما انسان ها شده اند

سوالات سری اول شلیک توپخانه......

1- آیا شما گناهکارید؟ اگر فرضا قاضی بودید گناهان خود را در حدی میدید که آنها را ببخشید؟
در پیشگاه خداوند بله ولی در پیشگاه خلق الله خیر (اگر قاضی بودم بعد از یه تبعید به جمهوری لافستان خودام رو تبریه می کردم)

2- ملاک های انتخاب همسر از دیدگاه شما چیست؟
زیبایی -زیبایی- زیبایی تصویر شوخی کردم در کل علاوه بر زیبایی (که چیزی در حدود 99.99 درصد کل است تصویر) مواردی چون فرهنگ - رشد فکری و تناسب و هم خوانی فکری و باوری عواملی بسیار تاثیرگذار و مهم برای بنده می باشد(فکر کنم چیزهایی کلی تری هم در رابطه با ویژگی های دورنی نیز هست که به همین مقدار بسنده می کنم) تصویر

3- آیا رشته تخصصی شما با استعدا های درونی شما متناسب هست؟

تقریبا نمی دانم البته از اینکه ریاضی می خونم راضی ام ولی نمی دونم چرا یک دلبستگی خاصی به مکانیک ( حرارت و سیالات) دارم (شاید چون قبول شدم و نتوانستم برم) به هر حال دنیای ریاضیات هم عالمی داره که کم ترین حسن اش قدرت بی اندازه در مقابل سایر رشته هاست تصویر

4- ترس رو چی تعریف میکنی؟ آیا ترس با حقارت رابطه ایی داره؟ از چی میترسی؟
البته ترس کلمه عجیبی است که گاهی عامل ایجاد متضاد خود می شود به نظرام ترس توهمی است از قرار گرفتن انسان در وضعیتی که ان را سخت و ازار دهنده می داند (که معمولا این وضعیت ناراحت کننده باعث نقصانی در سلامت و زندگی انسان است) ترس علاوه بر تولید شجاعت عامل پدیدار شدن حقارت هم می گردد (افراط در ترس) -من معتقدام که ترس (البته غیر از خدا و امور معنوی) برای یک مرد معنا ندارد نهایت تصور ذهنی ما از قرار گرفتن در حالت مرگ است که باعث ایجاد ترس مفرط می شود در حالی که هر انسان مرگ مشخص و معینی دارد پس بایستی با جسارت در سرنوشت قدم گذاشت و بی پروا به سوی ان پیش رفت (البته این مفهوم را با حماقت اشتباه نگیرید این نوع نگراش از دانایی نسبت به چیزی است ولی حماقت از عدم اگاهی به ان) تصویر

5- خلیج فارس یا خزر؟ به کدومشون دست زدی؟ کدومشون پر رنگ تر هست؟

به خاطر این تحرکات نیمچه کشورهای حاشیه خلیج فارس فعلا فقط خلیج فارس -به هر دو دست زدم -فکر کنم خلیج فارس پررنگ تر باشه(شاید ان روز شرجی شده بودم و خلیج فارس را پررنگ تر می دیدم تصویر)

6- چه درخت هایی در باغچه حیاطتون دارید؟ یا چه گل هایی رو دوست دارید ؟
نارنج - الوزرد-البالو-بید-زیتون با چند بوته گل سرخ و نسترن و لاله عباسی و یک رز زیبای انگور (کلا به باغبانی خانوادگی علاقه مند ایم) واز میان گلها فقط گل نیلوفر را دوست دارم

7-برای یک جانی ,,, اعدام یا حبس ابد؟
اعدام باور بفرمایید برای بعضی از انان اعدام هم کمه

8- از نظر شماعلت و ریشه بوجود آمدن فقر چیست؟ اگر قدرتی داشتید می توانستید این مشکل را حل کنید؟

حرص و طمع افسار گسیخته جمعیت قلیل و حاصب قدرت , با چه قدرتی می توان معظل فقر در افریقا را از بین برد البته شعار نمی دهم ولی با جاری شدن خون های زیادی می توان به وضعیت فقر در جهان سر و سامانی داد

9-حقیقت چیست؟ واقعیت چیست؟

در واقع حقیقت (حق بودن) ابر مجموعه واقعیت(واقع شده) است و واقعیت زیر مجموعه کوچکی از ان می باشد

10- تا حالا سوار اسب شدی؟
خیر

11- نظرت در مورد اشتغال زنان چی هست؟ اشتغال زنان کمکی به امور معیشتی خانواده هست و از طرف دیگر اشتغال باعث از دست رفتن یک سری فرصت ها در زندگی خواهد شد.

اشتغال زنان اگر هماهنگ شده با همسران شان باشد و تا جایی که به خود (در وحله اول) و خانواده شان لطمه وارد نکند اشکالی ندارد (خودام :با دو دست می توان بیش از یک هندوانه را بلند کرد) و اگر این موضوع هماهنگ باشد هیچ فرصتی از دست نخواهد رفت

12- قضیه مهریه رو چطور میبینی؟ یک نفر میگفت وجود مهریه کار اشتباهی هست! نبایدزندگی با ترس از مهریه ادامه پیدا کنه! یه شاخه گل کافیه! من گفتم این یک عرف هست.و نه هزارن سکه نه یک شاخه گلتصویر

من هم معتقدام که برداشت جامعه ما از مهریه برداشت نادرستی است همانگونه که شرع مقدس اسلام حکم می کند مهریه باید به صرف یک کادو و هدیه مرد به زن باشد (نه رومی روم نه زنگی زنگ) در کل من هم با این افراط و تفریط ها مخالف ام تصویر

13- مخلوط رنگ های قرمز و مشکی چه رنگی میشه؟ یک مربع رو به جهار قسمت تقسیم کن 3 چهارم این رنگی و در یک چهارم بالای سمت چپ دو رنگ سفید و سیاه رو بگذار!
تصویر در کل با فرض مربعات شما به صورت باز شده که به صورت نوارهای افقی پدیدار می شوند این وضع شبیه پیراهن تیم یوونتوس خواهد شد (راه راه سفید مشکی) تصویر

14- آیا شما هم مدعی برابری حقوق زن و مرد هستید؟ چرا؟

من چه کاره باشم وقتی دین بزرگ اسلام برای زن و مرد حقوق برابر قایل شده بی انصافی است که ما قایل نباشیم( تصویر)

15-اگر خلبان بودی به دستور فرمانده ی فرضی اقدام به بمباران شهرها میکردی؟ آیا اسم این رو جسارت و شجاعت میگذاری؟
توصیه میکنم بگو بله!

نه هیچکدام کارام را دفاع از کشورام در مقابل خطرات موشکی(سامان) توصیف می کردم تصویر
مابه قصد انهدام کلی مواضع فکری شما پیش خواهیم آمد. معاونت فرماندهی صندلی داغ این مهم را اعلام میکند. تصویر

البته ضد تاکتیک های زیادی وجود داره ما که منتظیم تصویر

وضعیت قرمز..... shola از خط مرزی گذشت!!

سریعا رادار را به حال غیر فعال سوویچ کنید خطر رهگیری تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

fereshteh blue نوشته شده:خووووووووووووووووووب :grin:
كه اين طور بالاخره آقا ميلاد قبول كردن كه جبهه هم به حضور بانوان نيازمنده!! اين پيشرفت بسيـــــــــــــــار بزرگ و قابل ستايشي هستش!!!
شما كه اينقده دستپختتون خوبه شما بمونين حواستون به غذا باشه خانم ها خودش ميرن مي جنگن خيالتون راحت!!
آخ من يادم رفت سلام كنم سلام :o
مي بينم هر روز از تعداد مجري هاي اسبق كم مي شه و نيروهاي جوانتر جايگزين مي شن!! البته ما كه جوان هستيم اما خوب ...

با سلام خدمت شما دوست عزیز

(یادمه چندین ماه قبل یک بمب افکن 1 میلیارد دلاری B-2 در گوام سقوط کرد می دونید خلبان اش چه جنسیتی داشت حدس اش چندان مشکل نیست با خود شما تصویر)

حالا يه چند تايي سوال

1 تا به حال به كسي غبطه خورديد؟ چه كسي؟ به چه خصلت يا ويژگي اين شخص غبطه خورديد؟

نمی دانم الان که چیزی یادم نمی اید شاید بعد از افطاری یه تکانی بخورم تصویر

2 سخت ترين مسئله اي كه حل كرديد مربوط به كدوم مبحث رياضيات بوده؟ شيرين ترين مسئله چطور؟

سخت ترین که یادم نیست (ریاضیات از واژه ریاضت به معنای سختی می اید پس در واقع تمام ریاضی سخت است) ولی یادمه مساله در انالیز2 ریاضی بود که اساتید برای حل ان از راه های عجیب و غریبی استفاده می کنند ولی من موفق شدم با پیگیری روند کاری مسایل مختلف یک شیوه ساده تر و اسان تر برای ان بنویسم به گونه ای که استادمان نیز از کار من متحیر مانده بود تصویر

3 مدرسه مي رفتيد توسط معلمين محترم تنبيه هم شديد؟

در سطح دبستان و دبیرستان هرگز ولی یادمه در دوران راهنمایی ام فقط به خاطر اینکه ته کلاس می نشستم معلم به من (به خاطر سر و صدا)نظر سو پیدا کردند کشیده ایی ناقابل مرا مهمون کردند (البته بعد از فهمیدن قضیه تلویحا از بنده تا جایی که به خوداش توهین نشه عذر خواهی کردند)

4 فكر مي كنم رياضي محض مي خونيد، چرا با وجود اين كه تمايل و گرايش عمومي به اين رشته كمه و البته از سختي هاي بسيارش گوش همه پر! اين رشته را انتخاب كرديد؟

باور کنید حتی اگر هم من نمی خواستم بایستی اخر ریاضی خوان می شدم به هر حال قضا و قدر یک جا تلاش کردند تا بنده را پای درس ریاضی بنشانند تصویر

5 اگر قرار بود در رشته ي ديگري تحصيل كنيد انتخاب شما چه رشته اي بود؟

شاید فیزیک و یا شایدام مکانیک و یا شایدام دوباره ریاضیات

6 اولين وسيله اي كه براي مسافرت آماده مي كنيد چيه؟

خودام و گوشی ام تصویر

7 بزرگترين ايراد و اشكال مردم ايران چيه؟

ایراد که چه عرض کنم به نسبت سایرین بهترین اند در دنیا

8 ديدن چه چيزي شما را بيشتر ياد خالق مي اندازه؟ با تجربه ي چه چيزي به اين كه خالق چنين خدايي هستيد به خود باليديد؟

بزارید جواب این سوال شما را با جمله ایی زیبا از البرت انیشتین جواب دهم(شما همین حرف را در ریاضیات متصور شید)

مکانیک کوانتومی بسیار با هیبت است ولی یک صدای درونی به من می گویدکه این هنوز حقیقت نهایی نیست این تیوری بسیار ثمربخش است ولی ما را چندان به رازهای نهانی نزدیک نمی کندبه هر حال من متقاعد شده ام که خداوند تاس بازی نمی کند

9 انجام چه عملي شما را دچار سرخوشي معنوي مي كنه؟ ( منظورم اين است كه مثلاً با نماز خوندن، روزه گرفتنو يا كمك به خلق الله )

فکر کردن درباره خود خدا و رسیدن به چرا های گوناگونی که از جهان انسان و او از خود می پرسم

راستي نماز و روزه هاي همگي قبول درگاه احديت :D

با تشکر از شما
طاعات و عبادات شما نیز مقبول درگاه احدیت
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

yasermym نوشته شده:سلام خدمت دوست گرامی تصویر

سلام از ماست

1. می دونید چرا ریاضی جایزه نوبل نداره؟ تصویر
چون دیدند اگه ریاضی را وارد این عرصه کنند ان وقت باید تمام مدال ها و جوایز را به بخش ریاضی اهدا کنند و در واقع چیزی به کس دیگری نمی رسد تصویر

2. درست برداشت می کنم که بچه های رشته ریاضی ساکت تر از بقیه رشته ها هستند؟ تصویر
بله بچه های علوم پایه مخصوصا بچه های ریاضی افرادی ساکت و پریشانی اند که بیشتر در حال و هوای خودشان هستند تصویر

3. چی شد رفتید ریاضی؟ علاقه داشتید یا قسمت شد؟ راضی هستید یا نه؟
قسمت بود علاقه هم داشتم ولی هیچ وقت فکراش رو نمی کردم که یه روزی بخوام ریاضی بخوانم خدا را شکر اره نه تنها راضی ام بلکه شاید به این رشته یک نگاه اختصاصی هم پیدا کردم

4. به حیطه نانو هم علاقه مند هستید؟
اره ولی نمی دانم چقدر به ریاضی دانان مرتبط میشه(صد البته ریاضی نقشی کلیدی در نانو دارد)

5. دوست دارید در این حیطه (نانو) فعالیت کنید؟
شاید در واقع دو حیطه نانو و ژنتیک را علم های اینده جهان می دانم (هر دو به نوعی وابسته به ریاضی)

6. چه موردی در سنترال باعث شد تا پابندش بشید و فعالیت جدی در اون رو شروع کنید؟
شاید محیط ارام اش و یا شایدام اعتبار و ارزش اش تصویر

7. توی نت دنبال چی می گردید؟
بیشتر دنبال مسایل نظامی (اغلب موشک ها) ام و گاهی اوقات هم به دنبال سفارش کتب نایاب ریاضی ام

8. از چه هواپیمای جنگی بیشتر خوشتون میاد؟
در کنار سلطان اسمان F-14 تامکت از سگ شکاری MIG-31 هم خوشم میاد

9. به چه ابزار جنگی بیشتر علاقه دارید؟
سیستم های موشکی علی الخصوص ضد کشتی

10. بجز علوم نظامی به چه علوم دیگری علاقه دارید؟

به ژنتیک و این اواخرهم به تکلونوژی نانو علاقه پیدا کردم

11. فکر می کنید چرا بعضی ها راجع به هر چیزی اظهار نظر تخصصی می کنند؟
شاید علامه دهراند

12. فکر می کنید چرا فک خانم ها اینقدر کار می کنه؟
یک جواب ساده دارد برای اینکه می توانند و توانایی اش را دارند

13. فکر می کنید چرا آقایون همش میگن فک خانم ها کار میکنه؟
برای اینکه خودشان نمی توانند به خانم ها گیر می دن

14. فکر می کنید اگه خانم ها نبودن آقایون پول هاشون رو چطوری خرج می کردن؟
احتمالا یا تمام پول هاشون رو یک روزه خرج می کردند و یا توی بالشت خواب شان مخفی می کردند تصویر

یکم فیلم شناسی رو بیشتر بررسی کنیم
15. بیشتر چه نوع فیلم هایی رو می بینید؟ (چه ژانری علمی تخیلی - مستند - کمدی - انیمیشن - ترسناک)
ژانر وحشت را دوست دارم (البته نه از این فیلم هایی که خین و خین ریزی را نشانه وحشتناک می دونند)

16. آیا بیشتر فیلم های ایرانی نگاه می کنید یا خارجی؟
معتقدام حتی فیلم های درجه 3 (به قول خودمون ابکی ) هم ارزش نگاه کردن دارند چون کمترین کارشون اینه که انسان را وارد دنیای از پیش ساخته خودشون می کنند

17. چرا وقتی تلویزیون یه فیلم خارجی رو پخش می کنه براش کلا یه سناریو جدید می نویسن؟
لابد فیلم اشتباه ساخته شده و باید همین طوری که نشان داده میشه ساخته میشده تصویر

18. بهترین فیلم کمدی؟
فیلم جالبی بود فکر به اسم سفر یا گردش به اروپا

19. بهترین فیلم معمایی ؟
رستگاری از شایوشنگ (از سینما 1 هم پخش شد)

20. بهترین فیلم جنایی؟
فیلم هفت (جنایی )ولی از این نوع الان فیلم های چندگانه اره را می پسندام تصویر

[COLOR=#000000]21. بهترین فیلم اکشن؟ 
جاده ایی به سوی تباهی (با بازی جود لاو و تام هنکس) تصویر
تعادل تصویر

تصویرv for vendetta

22. بهترین انیمیشن؟
انیمیشنی در مورد یک گروه با تکنیک های مختلف بود که دوست داشتند به اعتبار دزدان دریایی بزرگ برسند (دزد دریایی بودن در اون موقع یه اعتبار خاص محسوب می شد) راست اش اسم اش را یادم نمیاد تصویر

23. کدوم فیلم جنیفر کانلی باعث شده تا از بازیش خوشتون بیاد؟
راست اش بازیگری ارام و جالب اش در فیلم ذهن زیبا بود (البته به غیر از ذهن زیبا چندین فیلم دیگه از این بازیگر دیده بودم که اساس علاقه ام انها بود که متاسفانه نامشان را به خاطر ندارم)

24. بهترین بازیگر مرد خارجی؟
از قدیمی ها رابرت دی نیرو و از میان تر ها تام هنکس و از جوان ترها هم کریستین بیل(Bale) (معتقدم توانایی تبدیل شدن به یک ستاره بزرگ را دارد)

تهران
شلوغ و پر سر و صدا

کرج
تهرانی پاک تر

قزوین
خوش نویسی و تابلو خط تصویر

ابهر
قلعه بابک

زنجان
چاقوی زنجانی تصویر

ایران
قلب تپنده جهان تصویر

عراق
کشور بی ارده ها

افغانستان
جهل و فقر فرهنگی

ونزوئلا
زالو صفت

آسیا
بزرگ و قهوه ایی

آفریقا
زیبا و سیاه

اروپا
کوچک و سبز لجنی

آمریکا
فضول و خاکستری

ریاضی
زلف پریشان عالم بشریت تصویر

شیمی
خواهر خوانده ریاضی تصویر

فیزیک
برادر خوانده ریاضی تصویر

نانو
علم اینده

هسته ای
سوار بر ابرهای قدرت

حالا در کل توضیح بدید ببینیم چرا چی ؟

به خاطر اینکه همان چیزی که باید ایا؟

موفق باشید. تصویر

با سپاس از شما
موفق باشید تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

اصلاحیه شماره 1:
بدین وسیله به استحضار می رسانم که شهر نام برده شده در اولین پاسخ بنده شهرستان اهر بوده که به اشتباه ابهر از ان نام بردم(همیشه نام این دو شهر را اشتباه می کنم و این دفعه اول ام نمی باشد )در ضمن در پاسخ دوست عزیزم یاسر درباره ابهر من به اشتباه درباره اهر به ان پاسخ دادم (حواس پرتی) تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سلام!
طبق معمول این محمد 1985 غیبش زد تا موقع تقسیم غنائم!تصویر
از پست قبلی دو تا چیز جا موند چون دیر اضافه کردم!
.چه روشی رو برای شکنجه محمد 1985 پیشنهاد میکنی؟ترجیحا خیلی دردناک باشه!
در وقت اضافه یکی از رزمندگان از مرخصی(آشپز خانه جبهه) اومد بیرون!پس به لیست اضافه میشه!
fereshte blue

1.نه بابا مثل اینکه در پس چهره آرام شیطنت شیرینی خوابیده بود! تصویر
2.ماجرای درس خواندن و انتخاب رشته را تا تنور گرمه بچسبونش!
3.بازار کار رشته ریاضی چطوره؟
4.تو چه شهرهایی آواره بودی و به سبک تعریف یک فیلم برامون شرح بده!
5.نظریه جالبی دادی که تا حالا بهش فکر نکرده بودم!وابستگی پسرا به مادر در دختر نما شدنشون موثره!بحث تهاجم فرهنگی هم که جاش تو صندلی نیست!
6.نه درباره شعر در احوال لیلی نظر درست حسابی دادی و نه شعر فضایی گفتی!اهل ادبیات نیستی!برو شناختمت!همه ریاضی ها بی احساسند!همه رباطند!از چیزی به نام دل محرومند! تصویر
7.چه جالب!بعد از مهدی و یاسر و مرتضی چهارمین نفری که اهل love نبوده آق عبدالرضا است! تصویر
8.حالا این شولای عریانی با رضا چه کرده؟
9.بسیجی هستی؟از نوع مخلص معتقد یا از اینا که دنبال امتیاز هستن؟
10.چرا زنها کاری جز آزار مردا ندارند؟
11.آووووووووووو...تو هم که تئوری توطئه بازی!
12.اخوی نص صریح آیه قرآن است که قیامت 50 هزار سال طول میشکهتعرج الملائکة والروح الیه فی یوم کان مقداره خمسین الف سنة ...سوره معراج آیه 4
438 میلیون ساعت میشه!!خیلی ها هم همزمان محاسبه اعمال میشن!!!مثلا من و تو و محمد و یاسر و سامان و رامین و بابک و محمد حسین و مهدی با هم بیفتیم!ا ولی تو برو اول صف وایسا!!لبته زنا از مردا جدا محاسبه میشن چون دوبل باید عذاب بکشند!پس خانم های سنترال رو فعلا در آمار وارد نمی کنیم!
13.بنده در سنترال هیچکاره ام! صندلی داغ سرایدار میخواست مارو استخدام کردن!
14.الان با توجه به سوالاتی که تو صندلی داغ از چند نفر کردی به چه نتیجه ای برای اون پژوهش اماری رسیدی؟
15.آواتور جدید منو که دیگه میشناسی؟قیافه واقعی من یک چیزی تو مایه های همینه!ولی تو کف بمون هر وقت حال کردم بت نشون میدم!اینو برای دستگرمی داشته باش!
16.oh my God...!رضا محل دخترا نمیده!کوچه علی چپ دو تا خیابون بالاتر بعد از میدون کم محلی!خیابون اخم!کوچه علی چپ!بن بست غرور!
17.جان رضا حالا با بابک هم کام شو یک معسل دوسیب نعناع بار گذاشته!
18.آقای ضد صهیونیستیان !پپسی اسراییلی است!زم زم بخور!گهگاهی هم دلستر!
19.با کفتر من چیکار داری؟گربه ات بیاید ماتحتش را به ما راسش گره می زنم!
20.گوشی ات چیه و چند ساله داریش؟کی N97 میخری؟راستی چرا نوکیا تجهیزات شنود به ایران فروخت؟
21.سرعت پاسخ دهیت هم خوبه!
22.سامان استراحت هم می کنی!عجله نکن!دیگه غولهای سایت چیزی ازشون نمونده!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
23.رضا خلبانی B-2 کجا..تکاوری تو خط کجا!الان در ذهن بعضی ها این سوال پیش اومده این کدوم دختریست که اینقدر ذهن میلاد را نسبت به جنسیت مونث بدبین کرده است!!سوالات بعدی تا حدودی موضوع را مشخص میکنه
24.راستی چرا بعضی دخترها جراتشون کمه!
25.چرا بعضی دخترا در حفظ گرمای روابط ناتوانند!
26.ضعف یک زن در تامین همه جانبه مرد زندگیش چقدر به طلاق کمک میکنه!
27.چرا بعضی دخترها شل هستند و بی حال و تنبل و چیزی که ازشون میخوای بعد 1 ماه ok میکنن!
28.چرا در کنترل احساسات گذرا و لحظه ایشون ناتوانند!
29.چرا گند میزنن به همه چیز بعدش دوباره التماس میکنند؟
30.چرا بعد از گند زدن انتظار بخشش دارند؟
31.حالا چیکار باید کرد؟باید بخشید؟
32.به نظرت بعد از برگشتن تغییر میکنه و میشه اون چیزی که باید باشه؟
33.چقدر امید هست این رابطه تداوم داشته باشه و در نهایت به ایشالا مبارک بادا منتهی بشه؟
!(فقط برام حرف در نیارید-اینا درست یا غلط فقط عقاید منه-از دوران دختربازی ما مدتها گذشته!الان بی کس و کار تر از خودم ...خودم هستم!دوستانی که منو میشناسند شاهدند...)
33.5.این سوال هم پیرو سوالات قبلی ولی در حاشیه!
ببین اگه یه پسر عاشق یک دختر بشه خیلی راحت تر میتونه ابراز کنه و در اماتور ترین حالت یک افتخار آشنایی دادن و..ولی اگه یک دختر عاشق یک پسر بشه ابرازش براش سخته و معمولا این رفتار از ظرافت و ناز دختر کم میکنه و دل پسر رو سریع میزنه!چه راهی رو بشون پیشنهاد میکنی تا این مشکلشون حل بشه!البته من راه حل دارم توپ تصویر ...ولی خوب به هر کسی مشاوره مجانی نمیدم! تصویر
----------------------------------------------------------------------------------------------
34.رضا رو از لحظه دیدن یک مسئله شدیدا سخت ریاضی تا حل و رسیدن به جواب توصیف کن!
35.چقدر تو حسابت هست؟
36.دادگاه رو چطور جایی دیدی؟
37.از اختراعات و اکتشافاتت بگو؟
38.سنترال رو با لهجه سنگین کرمانی توصیف کن!
39.کمترین نمره دانشگاهی و مدرسه ای ات؟و چی شد کم گرفتی؟
40.اون چیه گرده سبزه توش قرمز با دونه های سیاه ولی بهش میگن هندونه؟
41.نحوه مردنت دوست داری چه جوری باشه؟
42.از بی ربط گوییهات بگو که چه جوری تو گل گیر کردی؟
43.شکل تنبیه طرفی که باید متنبه بشه چه جوریه؟
44.وقتی با خودت درگیر میشی چیکار میکنی؟
45.نظر غیر سیاسی مذهبی درباره حجاب؟
46.نظرت درباره مواد مخد و معتادین چیه و چیکارشون باید کرد؟
47.نظرت درباره مشروبات و شرابخوارن چیه و باید چیکارشون کرد؟
48.عظیم ترین گناه عمرت چی بوده؟وچه طوری جبران کردی؟
50.از 20 صندلی داغ قبلی چند تاشو کامل خوندی؟و کدوم شخصیت از همه جالب تر بود و نکته خاصی بود که در اونها توجهت رو برای اولین بار جلب کرده باشه؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------
کامل کن!
1.پسرها...
2.دخترها...
3.بچه ها...
4.رضا در محله های خلاف کرمان...
5.رضا در محله باکلاس های کرمان...
---------------------------------------------------------
رضا در بم 1388
رضا و لهجه کرمانی(افسران پادگان آموزشی 05 کرمان به سربازای تازه وارد میگن :اُمِدی کِرمون خیزمَت کینی!)
رضا تماشای جلب توجه پرنده نر برای ازدواج با پرنده ماده!
رضا در خلیج فارس!
رضا در خزر!
رضا در کویر(نزدیکتون هم هست)
رضا و خروج از مدار!
رضا سر قرار!
رضا و درگیری با برادر!
رضا و گرسنگی بی سابقه!
رضا و اسمایلی مورد علاقه!
رضا و خودآزاری!
رضا و تا 10 بشمار تو مردی!
رضا و آموزش!
رضا و دلی که با یک نگاه از دست میره!(نگو نه که این شتربالاخره خوابیدنی است)
رضا در 1389
رضا و آمپول وحشتناک!
رضا و یک دست ورق!
رضا و نقاشی!
رضا و هنرهای دستی!
رضا با شلوارک یا شلورا کردی یا دشداشه یا 6 جیب خونگی!
رضا و فحش
رضا و رعایت جوانب احتیاط به علت حضور خانم ها!
طبیعی یا سزارین!
رضا و فلافل تند و داغ خوزستانی!
رضا و ساموسه خوزستانی!
رضا و نزاع دسته جمعی و حمله اوباش به سمتش با آلات قتاله!
رضا و اینترنت بدون سنترال!
رضا و یک آخیش گفتن نعره وار!
--------------------------------------------
اینم سالادی که افطار درویشی ام را درتنهایی امشب مزین نمود!تصویر

بی  
-
سپاس‌های ارسالی: 233 بار
سپاس‌های دریافتی: 251 بار

پست توسط pinpin747 »

عذر میخوام وقتتون رو میگیرم....با اجازه چند سوال بپرسم
1-بدون شک ریاضی زیباترین علم دنیاست...علمی اسن که همه چیز بشر به اون وابسته است.اما چرا مدارس بچه ها ازش بدشون میاد؟به خاطر کتابها یا معلمها یا ...؟؟
2-به دیفرانسیل بیشتر علاقه دارید یا ریاضیات گسسته؟
3-روابط مثلثاتی توسط چه کسی پیدا و توسط چه کسانی گسترش یافت؟
4-منظور تابع دریکله چی هست؟هر چه قدر معلم ما این تابع رو توضیح میده من متوجه نمیشم.
5-فرق مشتق در ریاضی با مشتق در عربی چیه؟ :D
6-چرا عدد روی صفر به بینهایت میل میکنه؟
7-چرا هر عدد به توان صفر میشه یک؟
موفق سربلند
:razz:
این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت

هر کجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت

دوزخ از تیرگیء حال درون تو بود

گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 92 بار

پست توسط Razmandeh-gomnam »

سلام و خسته نباشيد خدمت انگشتان دستتون

يك سؤال كوچيك. يكي از سه گزينه را انتخاب كنيد البته سؤال كنكوري بود كه گزينه هيچكدام رو خودم حذف كردم
شما... 1)رياضي زندگي مي كنيد .2)رياضي فكر مي كنيد .2)رياضي مي خونيد.
عمرمان برای رسیدن به آرزوهای دور و دراز کوتاه است...

باید به فکر دنیای دیگری برای رسیدن به کمال باشیم...
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”