Mil@d نوشته شده:دیگه اینقدر سلام کردم که تکراری شده! به قول بعضی ها بی سلام عزیزی!

اه چه لوس!

چقدر بده آدم خودش خودشو تحویل بگیره!

واما محله بیست و یکم رزمایش سراسری سراسری صندلی داغ با شرکت گردان هاعملیاتی و رزمی لشکر 92 زرهی میلاد و لشکر 10 نیرو مخصوص محمد 1985 و لشکر84 سامان و لشکر 16 زرهی یاسر! بر ضد مواضع دشمن فرضی به نام shola آغازمیگردد!به علت عدم امکان حضور خانم ها و فقدان توانایی حمل RPG و کلاش ونارنجک و عملیات های تکاوری در خط مقدم نبرد !از ایشان به عنوان نیروهایامدادی و پشتیبانی پشت جبهه استفاده خواهد شد! لطفا ایندفعه دیگه غذانسوزه!

واما قربانی جدید نبردهای خونین صندلی داغ تاکنون تعدادی مفقود الاثر نیزبرجای گذاشته است فردی ویژه و سحر آمیز است که دارای تفکراتی بسیار خاص ومنحصر به فرد است!برعکس 99% انسانهای روی کره زمین مشکوکه به ریاضی دانبودن!پیگیری شدید و مو به موی مسائل نظامی ایران!از نظامی هم خسته اش میشهیک سر میاد سمت مسائل اجتماعی و خلاصه هوای صندلی داغ هم داره و یک اطراقیهم اینجا میکنه!اولین اصل شخصیتی یک انسان که همانا ادب و احترام در رفتارو گفتار است به زیبایی درش مشخصه...کلا نگران نباشین آدم خوبیه!ایرانیت واسلامیت رو به خوبی در کنار هم تلفیق کرده...خوش برخورده...خیلی هم دنبالآگهی های استخدامی نیروهای مسلح می گرده!ما که نفهمیدیم چرا!
از عضویتشچند ماهی بیشتر نمی گذره ولی شدید خودشو جا انداخت بین بچه ها و الان ازپایه ثابت ها و وزنه های باند نظامی های سایت است!البته چون در تاپیک هایغیر نظامی هم حضور داره بچه های غیر نظامی هم دیدنش!
دیگه چی بگم دربارش!هیچی فعلا ولش کن تا سری بعدی!
ممنون از میلاد عزیز بابت چوب کاری مفصلی که فرمودند ولی به قول خواجه احرار من این همه نیستم 
سوالات عادی و غیر عادی! که چون shola جان مهمانه 52 تاش کردیم!قبل از شروع سوالات بگو با خوندن شعر زیر چه حسی بهت دست داد و چی ازش فهمیدی؟
میرفت نهفته بر سر بام نظارهکنان ز صبح تا شام
تا مجنون را چگونه بیند با او نفسی کجا نشیند
او را به کدام دیده جوید با او غم دل چگونه گوید
از بیم رقیب و ترس بدخواه پوشیده بنیم شب زدی آه
چون شمع به زهر خنده میزیست شیرین خندید و تلخ بگریست
گل را به سرشک میخراشید وز چوب رفیق میتراشید
میسوخت به آتش جدائی نه دود در او نه روشنائی
آیینه درد پیش میداشت مونس ز خیال خویش میداشتاحتمالا جهلن از منظر یک کبوتر... است که به خوبی بیان شده
ولی می خواستم جوابیه را با بیت شعری بیان کنم که بنا به انحراف شعر مورد نظر از قرار دادن ان منصرف شدم 
1.عبدالرضا(سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-تاهل-شغل- رنگ مو-رنگ عنبیه--قد-وزن-سابقه بستری شدن در بیمارستان-میزان سلامت
راست اش با 22 سال و اندی سندانشجوی حال حاضر رشته ریاضی دانشگاه کرمان ام (این درس خواندن و انتخابرشته من هم ماجرایی داره که در جای مناسب اش حتما نقل خواهم کرد) اصالتااهل فارس و بزرگ شده کرمان ام (با بیش از 10 سال زندگی) به لطف خدا هنوزمجردام و ان شا... به مانند جناب ابن سینا نیز بمانم در حال حاضر کار خاصیجز گهگاهی تدریس خصوصی ریاضی ندارم . رنگ مو الان تقریبا سیاه مایل بهقهوه ایی با اندکی برف گرفته گی است رنگ چشمانم قهوه ایی روشن است با 100کیلوگرم وزن دارای قدی معادل 188 سانت (به قول دوستان 190 سانت) از لحاظبستری شدن در بیمارستان تا به حال پیش نیامده (بزنم به تخته
)روحی-میزان زیبایی چهره-شکل هیکل)
به نمه ای زیبایی در حد تیم ...
دارم کلا استخوان بندی درشتی دارم و هیکل ام با توجه چاقی بوجود امده در این چند سال زیاد نافرم نیست2.اخلاقیات و رفتاریات خودت رو در دنیایی واقع شرح بده..
کلا ادم ارام و ساکتی ام از شلوغکاری و هیاهو به شدت فراری ام در ارتباط با دیگران همواره مراعات حال طرفرا می کنم و اغلب در پشت ادب و نزاکت ام به دنبال شناخت روحی و اخلاقی طرفمقابل هستم (شدیدا علاقه مند به حدس زدن رفتار و گفتار دیگران ام
)3.فیلم و بازیگر مورد علاقه؟
از فیلم حرفه ایی (خودام هم به همین معتقدم) با بازی ژان رنو و اخیرا ازفیلم های دنباله دار اره خوشم امده بازیگر مورد علاقه ام کسی نیست جزjennifer connelly
3.خواننده و آهنگ مورد علاقه؟
به شخص یا گروه خاصی علاقه ندارم ولی اهنگ های حماسی رو بر همه چیز ترجیح می دهم4.شخصیت های مورد علاقه در زمینه های مورد علاقه؟
سوال خیلی کلی است قبول نداری؟ولی به دو شخصیت با دیدن تصویرشان علاقه وافری پیدا کردم که یکی از انانامام موسی صدر و دیگری شهید ابراهیم همت است اگر بخواهم جدا جدا نام ببرم خیلی طول می کشد پس از ادامه دادن به ان انصراف می دهم5.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟
به دلیل اوارگی در اقصی نقاطایران (به لطف کنکور) تقریبا هر غذایی را که اشاره بفرمایید بلدام درستکنم از نیمرو گرفته تا کوفته تبریزیو با اکثر غذا منهای کرفس و بامیه مشکل و موردی ندارم6.به چه زبان هایی تسلط داری و در چه حد؟
علاوه بر زبان مادری دست و پا شکسته به انگلیسی و نم نمه ایی روسی 7.جایگاه اجتماعیت در چه وضعیتی است ؟
واقعا نمی دانم ولی فکر نکنم زیاد بد باشه چون مواقع امتحانات دانشگاه طرفدار زیاد پیدا می کنم 
8.تیپ و ظاهرت رو مشروح بگو!
از نظر تیپ که خودام هم نمی دونمدر چه وضعی ام بسیار اشفته و سرگردان در واقع تیپ و ظاهر بنده مانند معالهدرجه دومی با شیب نزولی و تقعری رو به بالا است
ولی اغلب خیلی معمولی یک پیراهن نشد تک پوش با شلوار کتان اگر نبود پارچه ایی و اگر این هم نبود ... 9.وصفی از صبر و حوصله ات؟
در واقع هم صبورام و هم نه کلاتحمل حرف زور را ندارم و در صورت شنیدن این قبیل مسایل سریعا از کوره دررفته و جمله ایی حکیمانه ای به زبان می اورم که طرف 50 سال شرمنده شود 10.ویژگیهای جذاب دختران و پسران و ویژگیهای غیر قابل تحمل آنها؟
وولک این از اون سوالات بود بههر حال اگر از زیبایی ذاتی دختران بگذریم اغلب خانم ها ارام و صبور اند کهاین واقعا خیلی زیبا و مهم است ولی زود باور اند و سریعا تحت تاثیر قرارمی گیرند (
)اما پسران این حس به دل خطر رفتن شان ستودنی است ولی متاسفانه نمی توانپسری را که بی جا و مکان شروع به شوخی و ... می کند یک لحظه تحمل کرد11.شدیدترین دعوای عمرت؟
فکر کنم به پنجم دبستان برگرده و دقیقا یادم نیست علت چی بود فقط یادم است یه کله زدم و یکی هم نوش جان کردم 
12.از چیا متنفری؟
سوالی بس کلی است ولی از تقلید کورکورانه از غرب به شدت بیزارم13.شیرین ترین و تلخ ترین خاطره عمرت؟
شیرین ترین :یادم نمی یاد چونمعمولا دارای حالت سکون ام و چیزهای زیادی وجود نداره که بخواهد در ذهنخودام به خاطر بسپارم ولی بدرتین خاطره زندگی دست پنچه کردن با غول بی شاخو دمی به اسم کنکور بود به طوری که هنوز یاد اون مواقع می افتم مو به تنمراست میشه 
14.جریان آواتور و امضات چیه؟
اواتورام اول پرچم سه رنگ ایرانبا شیری در میان (به نشانه اقتدار و قدرت ایران) بود ولی از زمانی کهتصمیم گرفتم در بخش نظامی سایت فعالیت کنم این اواتور رو که نشانی از ازنیروی دفاعی (در پس نیروی هجومی) ایران است برگزیدم امضا هم که ندارم15.درخواستت از بچه های سنترال؟
عاجزانه درخواست دارم یه همتی بکنند و این خاصیت بالقوه مستعد بودن در منحرف کردن بحث را از خودشان دور کنند16پیشنهادت برای سنترال؟
ر
است اش من کوچک تر از ان ام که پیشنهادی برای مهدگاه سنترال داشته باشم 17.شرایط خانوادگی تو بگو که در چه جوی بزرگ شدی؟
اگر از حمایت ها مادی و معنوی ان بگذریم کلا خانواده ایی ارام با سلایق خاص هر ایرانی دارم.18.زیباترین بازیگر مرد و زنی که دیدی کیا بودن؟ ایرانی و خارجی!
اگر منظور از زیبایی , زیباییطاهری انان باشد باید عرض کنم با این حجم انبوه و و ارادت بازیگران بهمفهوم هر روز بهتر از دیروز باید عرض کنم هیچ ولی اگر مد نظر بازیگریبازیگر باشد یکی از گزینه های من جنیفر کانلی و دیگری اکبر عبدی است 
19.شهرها و کشورهایی که مسافرت رفتی کدوما بود و خاطره بگو!
خاطره که فعلا با این حجم پاسخدادن موکول می کنم به جایی دیگر ولی به اقصی نقاط ایران از زاهدان تا ابهر(اذربایجان شرقی) و از خوزستان تا مشهد را گشتم به کشور خاصی البته به جزکشور هم پیمان فعلی سفر نکرده ام20.چرا بعضی از پسرا دارن دختر میشن؟
باور بفرمایید علاوه بر قضیهتهاجم فرهنگی یکی از دلایل این قضیه مربوط به جدا شدن پسران از پدران استکه این امر باعث شده تا پسران از لحاظ اخلاقیات به سمت خصوصیاتزنانه(مادرشان)سوق پیدا کنند21.از زنایی که خیلی قلدرند چه حسی پیدا میکنی؟
یه مرد که هیچ وقت گریه نمی کنه 
22.اسم مورد علاقه برای بچه و شکل قیافه رویایی ازش که تو ذهنت هست؟
اسم دخترانه مورد علاقه ام اناهید یا اتوسا است که دلیل بس زیبا در پس این انتخاب است و پسران:ایرج و ویشتاسپ23.دوست داشتی دختر بودی؟
نننننننننننننننننننننننننننننننننننننه (بخواد نه نه ننه
)24.یک دوبیتی روانی کننده بگو!
25.کی میری آنگولا؟
هر وقت صندلی داغ تموم شه 
26.به دوستان اینترنتی اعتماد کردی؟
تقریبا نه در واقع بسته به محیط اش دارم به طور مثالبا چند نفر از بچه های این سایت اشنا شدم که بهشان اعتماد دارم27.دوست دختر داشتی؟یک جور دیگه میگم که اینطوری ضایع نباشه!کلا دختری تو زندگیت بوده که واقعا اون رو دوست و مونس خودت بدونی؟
نه به قول دوستان اصلا در این باغ ها نیستم28.این قضیه ای که میگن قضیه مهمی است چیه؟
اره همون قضیه رو می گی 
29.چقدر لباس میخری؟
وحشتناک کم (معمولا سالی به زور و اجبار پدر و مادر یکی دوبار برای خرید عازم می شوم)30.برخوردت با اینایی بهت زیاد گیر میدن؟
البته در حوزه تحصیلی ام کسی جرات این کار را نداره ولی تا حالا به این تیپ ادم برخورد نکردم شاید همون شمارش معکوس بابک خان 
31.به نظرت مردا چه موقع خطرناک میشن؟
واقعا باور بفرمایید زمانی که ارام هستند و در حال انالیز اطراف و محیط برای اغازی جنگی خانه مان سوز می باشند32.اگه قدرت و ثروت عظیم داشتی چیکار میکردی؟(شعار ممنوع)
ب
اور کنید تموم مردم دنیا را یه نوشابه مهمون می کردم (چقدر دست و دل بازام) 
33.خاطره شیرینی از ماه رمضان و روزه داری داری بگو؟
خاطره شیرین بزارید در مخیله امگشتی بزنم ... اهان یافتم دو سال پیش ماه رمضون در مشهد بودم (برای تحصیل)یادمه یه روزی که خیلی گرم بود به دلیل گم شدن در خیابان های اطراف مجبوربه پیاده روی به میزان 5 ساعت شدم و تا افطار در حال جون دادن بودم 34.چرا shola هستی؟
شولا ؟ واقعا زیبا نیست ؟هست درواقع علت انتخاب ام علاقه بی حد و حساب من به پارادوکس های ادبی است .شولا کلمه اول پارادوکس زیبای شولای عریانی است به ان دلبستگی خاصی دارم 35.تا حالا خودت رو گرفتی؟
می خوام ولی نمی ذارم 36.تا حالا گرفتنت؟
کی ؟ کجا من نبودم همش زیر سر... بود 
37.از چی حس غرور بهت دست میده؟
از اینکه دشمنان به قدرت و توانایی ایران زمین اعتراف کنند38.از چی حس اشمئزار بهت دست میده؟
از هرچی منافق و خاین 39.چرا با آمریکا ارتباط داری؟
ما می خواستیم یه پارچه مخملی یه رنگی
که اتفاقا نوع نارنجی ان در اوکراین هم یافت میشه بخریم که یک دفعه به ما انگ ارتباط زدند حالا قضیه چی بود ما هم مثل شما 
40.میگن تو هم مخفیانه تو تیم اونایی هستی که میخوان علیه سنترال براندازی نرم و مخمل بافی بکنند!
تکذیب می کنم (کی این رو لو داد اگه بفهمم
)41.چقدر در 24 ساعت میخوابی و چرا شبها تا دیر وقت بیداری؟
معمولا 7-8 ساعت در شبانه روز را خوابم -امان از دست سنترال 
42.آیدیت همیشه انلاینه!چرا؟
چون تنها جایی هست که فعالیت رسمی دارم
چند تا سوال ضد زن!( الان رادار هشدار خانم ها روشن میشه)43.زنها چقدر زمینه شیطانی دارند؟
ا
غلب که به انان القابی نظیر استاد شیطان سرکار گزارنده شیطان و ... می دهند حالا حدس میزان ان به عهده شما44.کل دنیا رو بدن دست زنها چی ازش باقی میذارن؟
چندتا اوغریب و گوانتانامو که مردها برای در امان ماندن از دست خانم ها و ارامش داشتن به انجا پناهنده شده اند45.چرا زنها رو تو آخرت بیشتر از مردا شکنجه میدن؟مگه چیکار کردن؟
عامل مرگ بیش از نیمی از جمعیت مردها بر روی زمین هستند 46.چرا بهشت زیر پای مادران است؟سهم مردا چی شد؟
خوب قرار شده اون طرف تر بهشت (جهنم)هم با سند منگوله دار بندازن زیر پای مردها
ولی فکر نکنم در زمینه دگر دوستی (عشق به دیگری) بعد از خدا رتبه ایی بالاتر از مقام مادر و جود داشته باشدچند تا سوال برنامه کودکی !47.دنیا رو چطور میبینی؟
نبرد خیر و شر
یک پروژه بزرگ که همش زیر سر این ماسون های از خدا بی خبره (کلا به تیوری توطعه اعتقاد دارم)48.چرا آخرت 50 هزار سال طول میشکه؟مگه محاسبه اعمال هر نفر چند ساعت طول میکشه؟
اگه به هر نفر 5 دقیقه زمان هماختصاص بدن بایستی با یه حساب سرانگشتی اخرت 500 هزار سال طول بکشه که این5 هزار سال هم از لطف خداست 49.خودت رو در یک اتاق کوچک همراه با مدیریت و شورای مخوف نظارت و باند صندلی داغ تصور کن!اول از کی امضا میگیری؟
معذرت می خوام قربان شما در سنترال چه کاره ایی؟ 
50.این سوال نامرئی است!با توجه به مخیله مستعد خود آن را مرئی نمایید!
باشه سوال خوبی بود جواب اش را پایین نوشتم ولی فکر کنم نتونی ببینی چون صبغه ایی نامریی دارد 
51.چرا اینقدر گیر دادی به ریاضی؟
راست اش این قضیه سوالات ریاضیمن ریشه در طرح تحقیقاتی یکی از دوستان اماری بنده دارد که دارد درموردعلاقه به ریاضی تحقیق می کند بعداش هم قشنگ تر از ریاضی مگه چیز دیگه اییسراغ داری 
53.آواتور من کیه؟چرا ازش بدت مباد؟مگه چیکار کرده؟
مگه خودت نیستی ؟الله اکبر راست اش گفتم چقدر اشناست نگو چند باری روی عرشه اون کشتی بزرگه دیده بودمش (بهش مشکوک ام
)--------------------------------------------------------------------------------
کامل کن!رضا میخواهد...
بره دوباره سفررضا می تواند...
کابوسی هولناک برای جهانیان باشدرضا در خانه...
حامی مادر و گاهی پای اوجاق 
رضا در طبیعت...ب
ه دنبال درخت شاه توت می گرددرضا دوست دارد...
یه سفر بره انگولا (راحت شدید
)رضا لذت می برد از...
از عدم قبولی سایر هم کلاسی ها در امتحان پایان ترم در حالی که دوباره اثبات کرد می تواندرضا تکه پاره می کند...ب
رگه محاسبه انالیز رو که دیگه یه نقطه سفید روش نماندهرضا غصه میخورد ...
که چرا جای کبوتر در قفس کرکس نیست 
-------------------------------
رضا و جریاناتش!رضا قبل و بعد از سنترال!
قبل از سنترال چشمانم قوی تراعصاب ام ارام تر و روان ام پاک تر بود (شوخی کردم) قبل از سنترالاطلاعاتم محدود ناقص بود ولی بعد از سنترال اعتماد به نفس ام بیشتر(در حدقبولی در دکترا) شده در ضمن فکر کنم چیزهای زیادی یاد گرفته باشمرضا و new member ها!
مجهول ناشناخته و ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
رضا و سبکهای موسیقی که دوست داره!
فقط موسیقی حماسی با تصویر نبردی دراماتیک ما بین خیر و شر(ظهور)رضا و سوژه!رضا و شکار لحظه ها!
دلیل خوب و اهریمنی برای پر کردن لحظات پربار زندگی - پیش بیاد حتما رضا و گشت!
نگاهی به پلاک ببینم شماره اش چنده طرف حساب بیاد دست اش (اشنا ایم)رضا و بابا!
وحشتناک دوست اش دارم خاک پا شم و همیشه شرمنده اشرضا و مامان!
فداش بشم به مولا سر و جانم به فداشرضا و داداش!
دلگرمی و احساس خوش امنیترضا و خواهر!
ارام و با صبور همیشه همراهرضا و فرزند!
دوست اش دارم وحشتناک و یک حامی بزرگ برای اغلب شیطنت هاش خواهم بود 
رضا و همسر!
تا اخر عمر وفادار و علاقه مند و ...رضا و دختران!
کوچه علی چپ کدوم وره؟رضا و رانندگی!
عالی در حد ابطال گواهینامه 
رضا و عشق!
مجهول و گنگ مثل صفر تقسم بر صفررضا و قلیان و سیگار!
نبودم نیستم و نخواهم بود (چون فایده ایی نداره
)رضا و موتور سواری!
بگیر اون ور تر این ماشینه انگار امروز قصد مارو کرده بگیر اون ور تررضاو تریلی سواری!
احتمالا درگیر شدن با جو موجود و به دیدار حق شتافتنرضا و گریه!
پیش می ایدرضاو لیز خوردن!
وای نگو همین چند روز پیش دم در الهیات لیز خوردم و بر کف زمین ولو شدم مردام از نگاه و خنده های دختران و پسران حاضر 
رضاو حواس پرتی!
شناسنامه را تا همین اواخر گم کرده بودم (در حالی توی کمد در مقابل چشم ام بود) 
رضا و یخبندان!
ای بابا باز دوباره این گاز قطع شد سسسسسسسرده رضاو شرجی!
به به الان یه پپسی کولا می چسبه 
رضا و زد و خورد در تاپیک!
ای نفس کش (فقط جمله اش رو می نویسم) 
رضا و حضور شبانه در محلی خلوت و ترسناک و تاریک همراه با صداهای عجیب!
با اولین صدا شنیده متوسل به 114000 پیغمبر ایمه شده و با سرعتی در حدود 0.5 ماخ به طرف جلو حرکت می کنمرضا و نصف شب و قبرستان!
تجربه دارم ککککککککککککمک یکی من رو از پشت گرفته !! تو بودی ایمان مردی وایسارضا و مگس!
چه کنم دیگه زور توبیشتره این قدر وزوز کن تا جونت درادرضا و مارمولک!
تو بی ازاری عبور ازادرضاو موش!
اخی حیوونکی بیا برو بیرون تادخلت رو نیاوردم (الیته این حرف شامل موش های صحرایی به برگی یک گربه نمیشود باور کنید دیدم در این مواقع بیل را عشقه)رضا و سوسک!
بنده به همین خاطر تحت پیگیری پلیس حفاطت از سوسک های ناز و مامانی حمام ام و به بنده قصاب مشهد را لقب دادندرضا و کبوتر تپل و سفید!
گربه ام را ارام صدا می زنم 
رضا و قوچ خشمگین!
فکر بد بکنی شاخ ات رو می شکنم من از تو یه دنده ترم 
رضا و رژیم غذایی!
برای بنده تعریف نشدهرضا و بالارفتن از دیوار!
کمک به هم نوع 
رضا و ویروس انفولانزای خوکی!
اگه مردی بیا تو این گرما ببینم چه کاره اییرضا و pm آفساید!
با اولین سانتر رفع افساید اش می کنمرضا و هیئت مدیره خطرناک سنترال!
ارادتمند و الگویی مناسب برای رشد 
رضا و حمله به افطاری!
یکی جلوی من رو بگیرهرضا و مترو!
هر وقت مترو کرمان افتتاح شد خودام رو می اندازم زیراش 
رضا و رضا!
ناشناخته تو کی هستی کدوم یکی شونی؟ 
رضا و گوشی اش!
دوست قدیمی و یار وفادار که در اقصی نقاط ایران مرا تنها نگذاشترضا و ماشین اش!
ندارم ولی مال داداشی رو گه گاهی به کش می برمرضا و خلاف سنگین عمرش!
بیدار نشستن برای دیدن بازی های تیم یوونتوس تا 4 صبح 
رضا و لاف سنگین عمرش!
قراره فردا در سایت ارتقا درجه بگیرم بشم colonelرضا ومایه داری!
تاکسی تاکسی اژانسرضا و بی پولی!
خط 11رضا و روزهای سخت زندگی!
امتحانات پایان ترم رضا و جن!
برو بابا ولی تو چرا پاهات این طوری نکنه ....رضا و روح!

رضاو عمل دماغ!
کی میره این همه راه رو 
رضا و کتب مورد علاقه!
انالیز ریاضی 
رضا و سایت های مورد علاقه!
central clubs و military
رضا و جمع و جور کردن ضایع بازی!
تو که بد تراش کردی 
رضا در پاریس کوچیکه(به قول بچه ها اوبودانobodan
پایه ام اساسی بچه های باحالی که با کوسه ها رفیق اند 
رضا در تهران!
شلوغ پر صدا و صدا اعصاب خرد کننده هر چه زودتر فرار می کنمرضا در مکه!
قسمت نشده عاشق مدینه جاهای اختصای در کوه بدر و ... به هر حال مراقب ام که یه یک ریالی به جیب وهابی های خون خوار نریزم رضا در لس انجلس!
توقف امریکا در خاک خوداش 
رضا و شکستن در دسشویی با تبر!
اقایان خانم ها ارام باشید الان تموم میشه رضا و صاحبنظر بودن پیرامون موضوعی غیر تخصصی!
خدا ان روز رو نیارهرضا و ف_*ل_ن*__رشکن!
وقتی بخوام خبری و مطلبی (درباره مسایل نطامی و مرتبط به ایران) بخونم حتی فیلتر هم مانع من نخواهد شدرضا و سانسور!
فیلم سانسور شده (که تمامن لحظات ان نه فقط صحنه های غیر اخلاقی) را پخش نکنند بهترهرضا و جومونگ(این جومونگ شده تست سلیقه شناسی-به یاد ندارم یک سریالبه دو بخش طرفداران پروپاقرص و همچین متنفرین پروپاقرص تقسیم بشه)
اگه خیلی مرد بود یه سری به ایران هم می زد تا اجداد اریایی ام یه حال اساسی بهش می دادندرضا و صدای لطیف!
بله چه کمکی می تونم بهتون بکنمرضا و سیمای جمیل!
خودات رو جمع و جور کن 
رضا حمام آب سرد!
بهترین حمام در مناطق جنوب و جنوب شرقیرضا و قاچاق مواد مخدر!
اصلا حاضرام برم زیر متروی کرمان و این کار رو نکنمرضاو تونل وحشت هوایی ایران!
وحشتناک وحشتناکه این جور جاهاست که ادم لطف پروردگار را بیشتر حس می کنهرضا و حوری بهشتی!
چندتا؟ 
رضا و شعر ازآسمون داره میاد یک دسته حوری!همشون کاکل به سر گوگولی مگولی!توی بهشت داره عجب جشن و سروری...!
عراقی ها ماشین جلویی رو زدند بخوابید رو زمین حححححححححححمله کردندرضا و پشیمانی از حضور در صندلی داغ به علت حمله سنگین اولیه مجری!
پشیمانی اش هم قشنگه 
------------------------
حوزه ریاست!Mahdi1944
قاطع سریع و با دانش

Fariborz
مهربان مرموز یکی از وزنه های سایت

Shahryar
اخبار دست اول ارادت مند ام خدمت شان

Mohsen1001
اعتقادات درست گفتم؟ (خیلی دوست اش دارم در حالی که من رو نمی شناسه ولی من می شناسمش)

-------------------
حوزه علمیه کارمندی!SAMAN
الگوی بنده در نوشتن مطالب نطامی

Mohammad 1985
زیاد با ایشان اشنا نیستم (اشنا می شیم) ولی نمی دونم چرا همش به فکر مانورپذیری سوخو (27 , 35 ) می افتم در کل دوستشان دارم

yasermym
اگه از ریا... بگذریم یاسر را شخصیتی منطقی با دانش می دانم که خیلی چیزیها از او یاد گرفتم

Mil@d
مرموز ناشناخته ولی خون گرم و با صفا

----------------
حوزه رهگذریCaptain pilot
اشنا ترین اشنا ارادتمند ایم

JavadRadical
ارام و با وقار شخصیتی دوست داشتنی و بسیار محجوب

Pedmehr
اشنایی کمی دارم ولی از دوستان خوب و با ارزش

sand fighter
یکی از دوستان عزیز و گران مایه که من به شخصه چیزهای زیادی از شان یاد گرفتم

راستی با کی بیشتر صمیمی هستی درباره اون هم نظر بده!
negar : خیلی خیلی ارداتمندام خدمت شان
sokotasemani: یکی از بهترین دوستان (اگه لایق دوستی با ایشان باشم) درسایت شخصیتی جالب و با دانش که یه همراه رامین جان کاربرانی اند که بیشتربا هاشون در ارتباط ام

---------------------
حوزه زنان!(نکته:اگرکلاس گذاشتی و گفتی خانم ها رو نمی شناسم و نظر نمیدم این قسمت کلا حذفخواهد شد! و نظر دهی درباره خانم ها تا ابدالدهر ممنوع خواهد شد!ضمنا کاهشبانوان در لیست پایین نیز به دلیل در مرخصی بودن تعدادی از انهاست وهمچنین علت حضور خانم همیشه ساکت صدف در لیست نیزحضور وی در تیم لجستیکتشویقی صندلی است)
Naghme
خنده و شاد بودن (این حس منه) تاپیکزیبای خواندنی های ایشان زیباترین تاپیکی بود که این اواخر من رو به خوداشمشغول کرد امیدوارم همواره موفق باشند
Mahshid banoo
به نظرام روح بزرگ ایشان در حمایت های زنانه از بانوان سایت بر کمتر کسیپوشیده باشد(حتی من چند باری خبر کودتای صورتی از طرف ایشان شنیدم) به هرحال غنای بخش روانشناسی سایت می باشند

SadafG
فیزیک و نجوم پست هایشان برای من یکی خیلی جالب و جذاب است امیدوارم همواره موفق و موید باشند

---------------------------------------------
نظرت درباره تکنولوژی جدید حمل و نقل بز در عکس زیر چیه؟[External Link Removed for Guests]
این هم به یکی از اون دلایل هلوکاستی که می خوام راه بندازم اضافه کم ولی جدای از شوخی همانگونه که دوست عزیزمان JavadRadical
بیان فرمودند اینجا افریقاست جایی که درد تبلوری واقعی دارد
جوک در برابر جوکآبادانيه ميگه : ديشب آبادان زلزله 11 ريشتري اومد. رفيقش ميگه: پس آبادان با خاک يکي شد ديگه ؟
آبادانيه ميگه : بع ، ولک ، مگه بچه ها گذاشتن
روز یه ابادانی می خواست بره تونس نتونس

يه آبادانيه وسط خيابون ايستاده بوده يه هو مي بينه سيل داره همه جا رو مي گيره .
عينک ريبونشو در مي آره مي زاره رو دمپايي ابريش هل مي ده رو آب مي گه تو خودته نجات بده مو يه خاکي تو سروم مي کنم !باز همون ابادانی دوباره خواست بره تونس این بار تونس

تا اینجا رو داشته باش!چون میدونم گریه انگشتات در اومده فعلا کاریت ندارم تا بعد!