صندلی داغ با حضور Shola...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

Re: صندلی داغ با حضور Shola...!

پست توسط JavadRadical »

سلام به تمامی دوستان خوب و عزیزم :razz: :razz:

و سلام به میهمان عزیز و بزرگوار این صندلی shola, عزیز . ( دوست خوبم رضای عزیز ) :D :razz: :razz:
رضا جان برای من مایه افتخاره که با دوست خوبی چون شما بیشتر اشنا میشم . :D
با اینکه در حال حاضر در مسافرت هستم و بعد از مدت زیادی به دیدار خانواده و دوستانم رفتم و وقت زیادی برای سرزدن به اینترنت و حتی توجه به کارم ندارم اما با وجود این صندلی داغ شما بخاطر پرسشهای خوب دوستان و پاسخهای بجا و پسندیده شما تا حدی برام جذاب بوده که در روز چند بار برای مشاهده و پیگیری این بحث به انجمن سر میزنم . :D
صداقت زیبایی در کلامت داری :razz:

اگر اجازه بدید چند سوال هم میهمان من باشید :D .
قبل از هرچیز اجازه میخام چند کلمه ای صحبت غیر مرتبط داشته باشم و بعد نظرم رو در مورد رشته تحصیلی شما بیان کنم و در انتها سوالاتم رو مطرح کنم .
از دوستان عزیزی که در این چند ماه بخاطر فعالیت کم من در انجمن( باتوجه به حضور مکرر ) پیغام دادند و جویای وضع و حالم شدند نهایت تشکر و سپاس رو دارم . و بخاطر فعالیت کمم عذرخواهی میکنم . من سابقا هم فعالیت چندان زیادی نداشتم . اما در این چند ماه باتوجه به مشغله و مشکلاتی که داشتم فعالیت ناچیز و کم ارزشم کاهش پیدا کرده , امیدوارم که در اینده نزدیک بتونم فعالیت قابل قبولی از خودم ارائه بدم .

اما نظرم در مورد رشته ریاضی :
جالبه بدونید من همیشه در درس ریاضی نمره ممتاز کسب کردم اما از این درس متنفر بودم . همیشه زمان مطالعه ریاضی در درونم احساس تضاد و مقابله داشتم . ولی مثل مابقی درسها نیاز به مطالعه چندانی نداشتم .
البته در رشته ای که من درش فعالیت میکنم حضور ریاضی چندان به چشم نمیاد ولی در رشته دومی که درش تحصیل داشتم کاربرد ریاضی محسوسه .
امیدوارم ریاضی زمینه رشد و تعالی شما رو فراهم کنه . :razz: :razz:

اما سوالاتم :
-رضا جان , ایا مطالعه ریاضی برای شما راضی کننده بوده ؟ ایا ریاضی تونسته خلاء هایی که در ذهنتون برای علم دارید رو پر کنه ؟
-رضا جان , از نظر من خدارو با هرچیز میشه شناخت و پی به وجودش برد . به نظر شما ایا با ریاضیات هم میشه خدارو شناخت و پی به وجودش برد ؟
-رضا جان , تابحال به طور جدی به ازدواج و شروع یک زندگی مشترک فکر کردی ؟
-رضا جان , در قران و سخنان معصومین امده ازدواج کنید حتی اگر فقیر هستید , خداوند شرایط و امکانات زندگی رو برای شما فراهم میکنه . نظر شما چیه ؟ ایا نداشتن امکانات و شرایط میتونه بهانه ای برای ازدواج نکردن باشه ؟
-رضاجان , به پرنده ها علاقه داری ؟ ایا پرنده ای نگه داری میکنی ؟ ( ما یک جفت مرغ عشق در منزل داریم که ازادانه رفت و امد میکنند و تقریبا هیچ وقت از موقعیت اونها اطلاع نداریم ندرتآ صدای اونها میاد و گاهی سر سفره غذا به ما سر میزنند قبل از سفر زمانی که مشغول جمع کردن وسایل بودیم ناگهان متوجه شدم که بالای در کمد 6 عدد مرغ عشق کوچک و بزرگ به صورت خطی مشغول تماشای ما هستند اول فکر کردم که اشتباه میبینم بعد از اینکه بیشتر دقت کردم از وجود اونها اطمینان حاصل کردم و توجه شدم جوجه دیگری هم بالای کمد داخل لانه وجود داره :grin: )
-رضا جان , چند کلمه در مورد هر چیزی که دوست داری بنویسی یا هر چیزی که دلت میخواست تابحال ازت پرسیده بشه و نشده بنویس . :D

همیشه موفق و سربلند باشید :razz: :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

yasermym نوشته شده:
می دونید چرا ریاضی جایزه نوبل نداره؟
چون دیدند اگه ریاضی را وارد این عرصه کنند ان وقت باید تمام مدال ها و جوایز را به بخش ریاضی اهدا کنند و در واقع چیزی به کس دیگری نمی رسد

می دونید که آلفرد نوبل یک شیمیست بود، ما یه استاد ریاضی داشتیم می گفت این نوبل یه دختر رو دوست داشت ولی اون دختر با یک ریاضی دان ازدواج کرد، برای همین برای ریاضی جایزه قرار نداد. تصویر
ر[COLOR=#c00000]است اش اول به نقش (منفی) یک خانوم در این ماجرا فکر کردم ولی بعداش گفتم نه دیگه این خیلی بعیده اقای نوبل و این حرف ها ...  تصویر به هر حال جای تعجب نداره شما یه مورد (منفی) اشاره بفرمایید که پای یک خانم محترم در ان وجود نداشته باشه تصویر

خدا داند تصویرالبته چند تا دلیل توی ویکی پدیا نوشته که می تونید ببینید. تصویر

در کل حالا جایزه یا مدالی به صنف ما تعلق نمی گیره تصویر حالا علی برادر حسن یا حسن برادر علی چه فرقی می کنه تصویر

4. به حیطه نانو هم علاقه مند هستید؟
اره ولی نمی دانم چقدر به ریاضی دانان مرتبط میشه(صد البته ریاضی نقشی کلیدی در نانو دارد)

شما می توانید در نانو محاسبات فعالیت داشته باشید. اگه خواستید می تونم تعدادی مقاله ریاضی در این باره رو برای شما ارسال کنم.
ممنون و خوشحال می شوم( همیشه این یک سوال برای من بوده که ایا می توانم در اینده در بخش نانو فعالیت داشته باشم ؟ تصویر)

23. کدوم فیلم جنیفر کانلی باعث شده تا از بازیش خوشتون بیاد؟
راست اش بازیگری ارام و جالب اش در فیلم ذهن زیبا بود (البته به غیر از ذهن زیبا چندین فیلم دیگه از این بازیگر دیده بودم که اساس علاقه ام انها بود که متاسفانه نامشان را به خاطر ندارم)

پس معلوم شد که از دختری خشتون میاد که ساکت باشهتصویر، چون مشخصه اصلی جنیفر کانلی آرامش و خونسری اونه تصویر

چه عرض کنم ولی تا به حال از این بعد به این قضیه نگاه نکرده بودام

ابهر
قلعه بابک

من اسم این شهر رو گذاشتم و در مسیری هم گذاشتم که متوجه اشتباه قبلی خودتون بشید اما باز حواستون نبود. تصویر
حالا اینو هم اشتباه گفتید "بعد از استراحتی کوتاه به شهرستان ابهر برای اعلام موقعیت ام رفتم متاسفانه با تمام حسن هایی که داشت یک مورد بزرگ داشت که اون هم فاصله زیاد ان با مناطق جنوب شرقی بود " یا نه؟
[COLOR=#c00000]چه عرض کنم بار اولی نیست که این اشتباه رو می کنم به هر حال به خاطر این بی توجهی از شما و دوستان عزیز عذرخواهی می کنم

تصویر

حالا که همه شکنجه گرا جمع شدن به عزیزان توصیه می کنم برن فیلم های Hostel 1 و 2 رو ببینن. تصویر(دل نازک ها و حساس ها به هیچ وجه دور و بر این فیلم نروند تصویر)
قسمت اول اش رو دیدام (10 دقیق به 10 دقیقه) چون فکر می کردم از اون فیلم هاست که دوست دارند خون ریزی نشانه وحشت نشان بدهند زیاد تحویل اش نگرفتم و سریعا تموم اش کردام حالا که شما می فرمایید باید یه بار دیگه برم از نو درست و حسابی نگاه اش کنم از فیلم اره در این ژانر خوشم (اوایل از این فیلم بی زار بودام ولی زمانی که نمونه زیرنویس ان رو کامل دیدم و تا حدودی وارد باغ شدام رفتم سراغ سری های بعدی اش حتی بدون زیرنویس) می اید چون در پس هر جنایت اش دلیل و منطق خاصی نهفته است

--------------------------
اهل ورزش کردن هم هستید؟
الان یک 3 سالی هست که دور و بر هیچ رشته ورزشی نرفته ام(حتی پیاده روی اگه بشه اسم اش رو ورزش گذاشت) ولی در باطن دوست می دارم در طول روز یک برنامه ورزشی (هرچند کوتاه )داشته باشم

از چه ورزشی خوشتون میاد؟
الان از غواصی(اگه ورزش باشه) و شنا و پینت بال و صد البته باستانی ولی در کل تمامی رشته های ورزشی رو می پسندم

از چه ورزشی نفرت دارید؟ (حتی از دیدنش)
از کریکت و بیس بال خوشم نمیاد اخه هیچی ازشون نمی دونم ولی از دیدن شان نفرت ندارم (نفرت از رشته ایی ندارم)

از چه رنگی خوشتون میاد؟
در حال حاضر مجذوب رنگ قهوه ایی هستم تصویر

از چه رنگی بدتون میاد؟
از رنگ بی خدایی

دیگه نمی دونم چرا چی تصویر
چرا اینقدر به جای ابهر می نویسم اهر؟ تصویر( شوخی کردم چرا به حای اهر می نویسم ابهر تصویر)

خسته نباشید.تصویر

ممنونم شما هم خسته نباشید تصویر تصویر
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

سلام بر مهمان گرامی، ریاضی دان جوان، آقا رضا و جناب عبدالرضا تصویر
امیدوارم ایام به کامتون باشه دوست گرامی
طاعات و عباداتتون نیز مقبول حق باشه تصویر

در ابتدا باید بگم که بسیار خوشحالم که تاپیک خواندنی ها مورد پسند واقع شده است همین جا از دوستان عذز می خوام که گهگداری دیر یه دیر مطلب می گذارم تصویر، واقعیتش دیگه کمتر وقت می کنم. از همکاری دیگر دوستان هم در این تاپیک صمیمانه تشکر می کنم
جناب میلاد در موردتون فرمودند که:
فردی ویژه و سحر آمیز است که دارای تفکراتی بسیار خاص و منحصر به فرد است!
جالبه !!! مایل هستم چندتاییش رو بیان کنید ( خوشحال می شیم ) تصویر ؟؟؟

لطفاً تصور ذهنیتون رو بیان کنید :

رجب
شعبان
رمضان
سحر های رمضان
دعای سحر
افطار
شب قدر
شب زنده داری ماه رمضان
الغوث الغوث خلصنا من النار یا رب تصویر
عید فطر تصویر
----------------------------------------------

1) انسان حیوان اجتماعی است یعنی چه؟

2) چقدر این مثل را قبول دارید
خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو

3) نظرتون در رابطه با علم روان شناسی چیه ؟

4) آگاهیتون نسبت به روان شناسی علمی بیشتر است یا غیر علمی ؟ ( که در صندلی MAHSHID -BANOO شرح داده شد)

5) در کشور ما روان شناسی علمی بیشتر رایج است یا غیر علمی ؟

6) چقدر لازم می دونید که 2 نفر قبل ازدواج به یک مشاور ازدواج مراجعه کنن؟ خودتون معتقدید؟
7) دلایل اصلی و برجسته بسیاری از جدایی های امروزه رو چی می دونید؟ نظرتون با دلایلی مثل کم شدن صبر، توجه به مادیات ، کمبود ایمان، علاقه های گذرا چیه؟

8) جداً چرا بسیاری از ازدواج های گذشته موندگارتر از اخیراً هست؟

8) الرجال قوامون علی النساء این آیه در قرآن رو چطور برای خودتون تفسیر می کنید؟

9) به نظر شما حقوقی که در کشورمان برای زنان تدوین شده است منصفانه است ؟ آیا حق واقعی داه شده است ؟

10) به نظرتون حجاب باطنی هم درایم؟ حجاب برای آقایون رو چی تعریف می کنید؟تصویر

11) چه کار هایی تو دوره کودکی که شما رو بچه می دیدند و نمی گذاشتند هر کاری انجام بدید آرزو داشتید انجام بدید؟ تصویر
12) کدوم مرحله از زندگیتون رو بیشتر دوست دارید؟ چرا؟

13) تا حالا به دوره پیری فکر کردین؟نظرتون نسبت بهش چیه؟

14) نظرتون رو نسبت به بازی فوتبال بگید ؟ با توجه به حساسیت هایی که در حال حاضر روش هست و میونتون باهاش چه جوریه؟ در صلح به سر می برید؟ تصویر

15) میونتون با تاریخ چیه؟چرا میگن از تاریخ باید درس عبرت گرفت؟

) و در نهایت احساس و نظرتون رو نسبت به ابیات زیر بفرمائید ؟ شاعرانش رو میدونید؟ 

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است  ***  مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک چند روزی قفسی ساخته اند ازبدنم  ***  [COLOR=#548dd4]هرکس که نداند و نداند که نداند /// در جهل مرکب ابد الدهر بماند
هر کس که نداند و بداند که نداند /// لنگ لنگان خرک خویش به مقصد برساند
هر کس که بداند و بداند که بداند /// او بار خر خویش به مقصد برساند
   ***  [COLOR=#002060]نظرتون رو بر سوالات تصویری هم مرحمت بفرمائید  تصویر :  [COLOR=#548dd4]==============================================   ===  [COLOR=#548dd4]تصویر   =-=  تصویر  =====================================================  =-=  تصویر  =-=  تصویر  =====================================================  =-=  تصویر   ===========================================    و بالاخره اینکه شب های قدر به فکر دوستان سنترال هم باشید  تصویر  در سایه حق موفق و پیروز باشید تصویر   التماس دعا   تصویرتصویرتصویر 
تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

خووووب برادر shola ما هم باید رسم نامردی رو به اجرا بگذاریم دیگه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :grin: :grin:
چنتا سوال کوچک دارم

میونت با شکار چطوره ؟
چه رنگی رو بیشتر از همه دوست داری ؟
تا حالا ورزش رزمی کار کردی ؟
اسلحه ی مورد علاقت چیست ؟
تا حالا آکواریم داشتی ؟ میونت با حیوان نگه داشتن چطوره !؟
شیری یا روباه ؟
نظرت در مورد ماکت چیه ؟
تا حالا به مرگ نزدیک شدی ؟ اگر شدی چقدر !
میگ 21 یا اف 7 ؟
چلو کباب یا قرمه سبزی ؟
متال یا رپ؟
داس و چکش یا ستاره ی سرخ؟
تانک مورد علاقت ؟
آلمان 1941 یا آلمان 2009 ؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

JavadRadical نوشته شده:سلام به تمامی دوستان خوب و عزیزم :razz: :razz:

و سلام به میهمان عزیز و بزرگوار این صندلی shola, عزیز . ( دوست خوبم رضای عزیز ) :D :razz: :razz:
سلام از بنده است تصویر

رضا جان برای من مایه افتخاره که با دوست خوبی چون شما بیشتر اشنا میشم . :D
شما لطف دارید در واقع این دوستی بیشتر مایه مباهات و افتخار بنده است تصویر تصویر

با اینکه در حال حاضر در مسافرت هستم و بعد از مدت زیادی به دیدار خانواده و دوستانم رفتم و وقت زیادی برای سرزدن به اینترنت و حتی توجه به کارم ندارم اما با وجود این صندلی داغ شما بخاطر پرسشهای خوب دوستان و پاسخهای بجا و پسندیده شما تا حدی برام جذاب بوده که در روز چند بار برای مشاهده و پیگیری این بحث به انجمن سر میزنم . :D
از لطف و محبت شما بسیار بسیار ممنون وسپاس گذارم (والبته شرمگین تصویر) تصویر

صداقت زیبایی در کلامت داری :razz:
ممنون شما لطف دارید تصویر تصویر

اگر اجازه بدید چند سوال هم میهمان من باشید :D .
خواهش می کنم و از اینکه مرا قابل دانستید تا هم صحبت شما شوم بسیار ممنون و سپاسگذارم تصویر

قبل از هرچیز اجازه میخام چند کلمه ای صحبت غیر مرتبط داشته باشم و بعد نظرم رو در مورد رشته تحصیلی شما بیان کنم و در انتها سوالاتم رو مطرح کنم .
از دوستان عزیزی که در این چند ماه بخاطر فعالیت کم من در انجمن( باتوجه به حضور مکرر ) پیغام دادند و جویای وضع و حالم شدند نهایت تشکر و سپاس رو دارم . و بخاطر فعالیت کمم عذرخواهی میکنم . من سابقا هم فعالیت چندان زیادی نداشتم . اما در این چند ماه باتوجه به مشغله و مشکلاتی که داشتم فعالیت ناچیز و کم ارزشم کاهش پیدا کرده , امیدوارم که در اینده نزدیک بتونم فعالیت قابل قبولی از خودم ارائه بدم .
تصویر

اما نظرم در مورد رشته ریاضی :
جالبه بدونید من همیشه در درس ریاضی نمره ممتاز کسب کردم اما از این درس متنفر بودم . همیشه زمان مطالعه ریاضی در درونم احساس تضاد و مقابله داشتم . ولی مثل مابقی درسها نیاز به مطالعه چندانی نداشتم .
البته در رشته ای که من درش فعالیت میکنم حضور ریاضی چندان به چشم نمیاد ولی در رشته دومی که درش تحصیل داشتم کاربرد ریاضی محسوسه .
تصویر
امیدوارم ریاضی زمینه رشد و تعالی شما رو فراهم کنه . :razz: :razz:
متشکرام تصویر تصویر

اما سوالاتم :
-رضا جان , ایا مطالعه ریاضی برای شما راضی کننده بوده ؟ ایا ریاضی تونسته خلاء هایی که در ذهنتون برای علم دارید رو پر کنه ؟
اگر از قضیه علم بهتر است یا ثروت بگذریم بله ریاضی با تمام سختی هایش جالب و راضی کننده بوده است ولی متاسفانه به دلیل اینکه تصور شما از ریاضی تنها مربوط به ریاضی می شود و چون دید کاربردی در پس اثبات هر قضیه و نکته جدید وجود ندارد نمی تواند (در حالی که باید اصل می بود) پر کننده و کامل کننده خلا های موجود به تنهایی باشد به زبانی ساده تر با نگاهی به تحولات ریاضی می توان به روشنی دریافت که ریاضی زمانی رشد کرده که سایر علوم به ان نیازمند بودند در واقع خود ریاضی هیچ وقت نتوانسته نیازی برای رشد خود باشد یا به عبارت بهتر مثلا شما موفق به کشف معادله ایی بیضوی شکل شوید و این کشف شما می تواند عالم فیزیک و نجوم رو متحول کند ولی از انجایی که دید کاربردی واقعی در جهان ندارید نمی توانید خلا های موجود در جهان را پر کنید در واقع یک ریاضی دان به تنهایی محدود به اصول و روش های خوداست ولی برای پویا شدن اش نیاز به قرار گرفتن در کنار یک بخش دیگری از علوم مانند فیزیک دارد در واقع همواره در غالب علوم دیگه بوده که به شکوفایی رسیده و برعکس سایر علوم در برابر خوداش تقریبا حالتی خنثی دارد تصویر

-رضا جان , از نظر من خدارو با هرچیز میشه شناخت و پی به وجودش برد . به نظر شما ایا با ریاضیات هم میشه خدارو شناخت و پی به وجودش برد ؟
بله ریاضی دقیقا یک الگوی خیلی خیلی کوچک از روابط و لازم و ملزومات جهان است همان گونه که در ورای وجود هر قضیه ایی(هرچند ساده و پیش پا افتاده)دلیل منطق و خالقی وجود دارد در ورای این قضیه اساسی و پیچیده (معادله افرینش و هستی) هم حتما خالق و منطق و اصولی استوار است و به قول انیشتین من نیز به این باور رسیده ام که خداوند تاس بازی نمی کند تصویر

-رضا جان , تابحال به طور جدی به ازدواج و شروع یک زندگی مشترک فکر کردی ؟
به طور جدی برای تشکیل یک زندگی مشترک خیر ولی برای بهبود هر چه بهتر ان بارها به ان فکر کردام تحلیل کردام گاهی مواقع منصرف شدام گاهی اوقات راه کار ارایه دادم (قاعده وار مسخره است نه؟) ولی در کل به ازدواج فکر کردام(اصل موضوعی) ولی برای تشکیل یک زندگی خیر تصویر

-رضا جان , در قران و سخنان معصومین امده ازدواج کنید حتی اگر فقیر هستید , خداوند شرایط و امکانات زندگی رو برای شما فراهم میکنه . نظر شما چیه ؟ ایا نداشتن امکانات و شرایط میتونه بهانه ای برای ازدواج نکردن باشه ؟
به نظرام ازدواج برای فردی که به رشد عقلی مناسب برای این کار رسیده (هر چند فقیر ) می تواند تبدیل به یک فرصت شود که با موقعیت سنجی و پشتکار می تواند شرایط ایده الی رابرای فرد مقابل به همراه داشته یاشد و صد البته خداوند دانا در همان قران نیز می فرماید خداوند سنت هایش (قوانین حاکم ) را برای کسی عوض نمی کند مگر اینکه ان فرد خوداش بخواهد و فکر کنم ازدواج اگر بتواند باعث این تغییر شود حتما وعده های داده شده صادق اند (لزوم صدق وعده از جانب خدا به نظر من حقیر همین تغییر و تحول است) وگرنه خیر اگر ازدواج صورت بگیرد و تغییری حاصل نشود نه تنهاشرایطی مهیا نمی شود بلکه فاجعه با بار می اید-البته برای کسانی که هدف ازدوج دارند و به دلیل رعایت بعضی حقوق ها و توقعات فعلا از انجام ان سر باز می زنند ایرادی ندارد (چون با رسیدن به شرایط مطلوب حتما اقدام می کنند) ولی برای ان دسته از کسانی که به شرایط عقلی لازم برای کار نرسیدن این بهانه خوبی می تواند باشد تصویر

-رضاجان , به پرنده ها علاقه داری ؟ ایا پرنده ای نگه داری میکنی ؟ ( ما یک جفت مرغ عشق در منزل داریم که ازادانه رفت و امد میکنند و تقریبا هیچ وقت از موقعیت اونها اطلاع نداریم ندرتآ صدای اونها میاد و گاهی سر سفره غذا به ما سر میزنند قبل از سفر زمانی که مشغول جمع کردن وسایل بودیم ناگهان متوجه شدم که بالای در کمد 6 عدد مرغ عشق کوچک و بزرگ به صورت خطی مشغول تماشای ما هستند اول فکر کردم که اشتباه میبینم بعد از اینکه بیشتر دقت کردم از وجود اونها اطمینان حاصل کردم و توجه شدم جوجه دیگری هم بالای کمد داخل لانه وجود داره :grin: )
البته زیبایی و صدای پرندگان را دوست دارم ولی در مورد نگه داری خیر چندان رغبتی ندارم (نیاز به مراقب زیادی دارند و خدای ناکرده در صورت سهل انگاری این موجودات ظریف سریعا اسیب می بینند) تصویر

-رضا جان , چند کلمه در مورد هر چیزی که دوست داری بنویسی یا هر چیزی که دلت میخواست تابحال ازت پرسیده بشه و نشده بنویس . :D

البته با دیدن جملات زیبا و جالبتان می خواستم بیشتر از سلایق خودام سخن برانم که نمی دانم چرا هنگامی که به مرحله عمل انان را رساندم مانند کاه در هوای ذهن ام پراکنده و ناپدید شده اند به هر حال از لطف و توجه تان کمال تشکر را دارم تصویر تصویر تصویر

همیشه موفق و سربلند باشید
با تشکر از شما همواره شاد و پیروز باشیدتصویر تصویر تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

sand_fighter نوشته شده:خووووب برادر shola ما هم باید رسم نامردی رو به اجرا بگذاریم دیگه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :grin: :grin:
ما چو چنگیم و تو زخمه می زنی ما چو ناییم و نوا در ما ز توست [COLOR=#c00000]   [COLOR=#c00000] سلام  تصویر

چنتا سوال کوچک دارم

میونت با شکار چطوره ؟
تا به حال موقعیت اش پیش نیومده ولی فکر هم نکنم اهل اش باشم تصویر

چه رنگی رو بیشتر از همه دوست داری ؟
فعلا که قهوه ایی را بر سایر رنگ ها ترجیح می دهم

تا حالا ورزش رزمی کار کردی ؟
بله یک دوره ووشو(البته اگه بشه گفت رزمی) و یک دوره هم کونگ فو

اسلحه ی مورد علاقت چیست ؟
هر چی قوی تر بهتر تصویر اگه سوالت کلی است اسلحه G-11 را خیلی می پسندم

تا حالا آکواریم داشتی ؟ میونت با حیوان نگه داشتن چطوره !؟
اره تا 5-6 سال پیش یک اکواریوم بزرگ با کلی ماهی جور واجور داشتم ولی الان فقط یک ماهی قرمزمتوسط دارم (ماهی عید است که تصمیم گرفتم تا سال اینده به نحو احسنت ازش مراقبت کنم تا یک راه علمی برای حفظ ماهیان قرمز عید بتوانم در همین جا ارایه دهم) از گربه ها زیاد خوشم میاد و تا چند سال پیش 5 تا گربه داشتم ولی الان یک گربه ناز نازی بیشتر ندارم که با هم از راه دور درتعامل هستیم (بیچاره تازگی ها عیال وار شده و زیاد نمی تونه با من باشه در جریانید) تصویر کلا با نگهداری از حیوانات زیاد مشکل ندارم و تا جایی که به انها لطمه ایی نزنم علاقه مندام

شیری یا روباه ؟
اغلب پلنگ تصویر

نظرت در مورد ماکت چیه ؟
دید کلی -یک جا دیدن چیزایی که اصلا بهشون فکر نمی کردی -جزییات- تازه گی ها هم بابک تصویر

تا حالا به مرگ نزدیک شدی ؟ اگر شدی چقدر !
اره فکر کنم یک بار نزدیک های عید بود ومی خواستم از مشهد به کرمان بیام اون موقع با توجه به حجم انبوه مسافران نه بلیط قطار گیرام امد و نه هواپیما (اغلب با اتوبوس مسافرت می کنم وای نمی دانم چرا اون بار یه چیزی بهم می گفت با اتوبوس نرو) خلاصه دلم رو زدم به دریا و بلیط اتوبوس گرفتم چشمتون روز بد نبینه 3 بار قصد عروج داشتیم که هر بار خداوند پس از قدرت نمایی کرد رحمت فرستاد تصویر

میگ 21 یا اف 7 ؟
فقط F-7 وطنی تصویر

چلو کباب یا قرمه سبزی ؟
هر دو تاش با هم تصویر

متال یا رپ؟
بندری تصویر

داس و چکش یا ستاره ی سرخ؟
چلیپا تصویر

تانک مورد علاقت ؟
خیلی کلکی حالا که اینطور شد ابرامز تصویر نه جدا از شوخی لیوپارد 2 (در حالت ارمانی) وT-72 در تمام شرایط (مخصوصا نوع وطنی اش) تصویر

آلمان 1941 یا آلمان 2009 ؟
1941 چون بیشتر هوای ایران رو داشت (یا می خواست بداره) تصویر

موفق وشاد باشید تصویر تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on shola, ويرايش شده در 0.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

naghme نوشته شده:سلام بر مهمان گرامی، ریاضی دان جوان، آقا رضا و جناب عبدالرضا تصویر
امیدوارم ایام به کامتون باشه دوست گرامی
از اینکه جابجا جواب می دهم پوزش می خواهم در واقع ابتدا جواب سوالات شما رو داده بودام که نمی دانم چرا نمایش داده نمی شد به هر حال از شما عذر خواهی می کنم تصویر

خوب با سلام خدمت شما دوست عزیز و محترم تصویربایستی خدمتتان عارض شوم که شما به بنده لطف دارید وگرنه من یک ریاضی خوان معمولی بیش نیستم و هنوز تا تبدیل شدن به یک ریاضی دان خیلی فاصله دارم تصویر

طاعات و عباداتتون نیز مقبول حق باشه تصویر

طاعات و عبادات شما نیز مقبول درگاه احدیت تصویر

در ابتدا باید بگم که بسیار خوشحالم که تاپیک خواندنی ها مورد پسند واقع شده است همین جا از دوستان عذز می خوام که گهگداری دیر یه دیر مطلب می گذارم تصویر، واقعیتش دیگه کمتر وقت می کنم. از همکاری دیگر دوستان هم در این تاپیک صمیمانه تشکر می کنم
بیان واقعیت بود به هر حال هم من و هم سایر دوستان منتظر پست های زیبایتان در تاپیک زیبای خواندنی ها خواهیم بود تصویر تصویر

جناب میلاد در موردتون فرمودند که:
فردی ویژه و سحر آمیز است که دارای تفکراتی بسیار خاص و منحصر به فرد است!
جالبه !!! مایل هستم چندتاییش رو بیان کنید ( خوشحال می شیم ) تصویر ؟؟؟

چه عرض کنم فکر کنم پاسخ دهنده این سوال اقا میلاد باید باشند تصویر

لطفاً تصور ذهنیتون رو بیان کنید :

رجب
مولود کعبه

شعبان
اخرین امید

رمضان
دوری شیطان

سحر های رمضان
دعای سحر

دعای سحر
اشنا و دلنشین و به تبع ان سحری تصویر

افطار
ربنا......اذان.......پیش به سوی افطاری تصویر

شب قدر
نزول ملایکه -دعای جوشن کبیر - دعای مجیر

شب زنده داری ماه رمضان
شب های با ارزش قدر

الغوث الغوث خلصنا من النار یا رب تصویر
در تاریکی شب .....

عید فطر تصویر
نماز زیبای عید فطر و اعلام پایان مهمانی تصویر

----------------------------------------------

1) انسان حیوان اجتماعی است یعنی چه؟
انسان حیوان سیاسی است یعنی چه؟ تصویر(بگذریم البته عبارت همواره درستی نیست ولی فکرکنم مضمون ان این باشد که زندگی تنهایی غیر انسانی است (عکس نقیض یک گزاره همواره برقرار است))

2) چقدر این مثل را قبول دارید
خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو
تا کجا باشد و جماعت مورد نظر چه کسانی باشند؟

3) نظرتون در رابطه با علم روان شناسی چیه ؟
جالب و کاربردی ولی یه جمله معروف است که می گه از هر 10 تا روان شناس 9 نفرشان از حالت طبیعی ... تصویر

4) آگاهیتون نسبت به روان شناسی علمی بیشتر است یا غیر علمی ؟ ( که در صندلی MAHSHID -BANOO شرح داده شد)

اوایل بر اساس معانی طاهری فکر می کردم غیر علمی ولی وقتی توضیحات کامل و جامع دوست عزیزمان Mahshid Bano را خواندم تقریبا به این نتیجه رسیدم که به نوع علمی ان بیشتر اشنا هستم تصویر

5) در کشور ما روان شناسی علمی بیشتر رایج است یا غیر علمی ؟

هر دو (به نظرم براساس موقعیت های جغرافیایی میزان غلظت ان تغییر می کند)

6) چقدر لازم می دونید که 2 نفر قبل ازدواج به یک مشاور ازدواج مراجعه کنن؟ خودتون معتقدید؟
خوب حالا چی مشاور همی دهند؟ تصویر تا از کم و کیف ماجرا خبر نداشته باشم که نمی توان نظر بدهم تصویر

7) دلایل اصلی و برجسته بسیاری از جدایی های امروزه رو چی می دونید؟ نظرتون با دلایلی مثل کم شدن صبر، توجه به مادیات ، کمبود ایمان، علاقه های گذرا چیه؟

عدم علاقه به ریاضی تصویر این موارد سوغات همین دنیای صنعتی است که داریم به سرعت به طرف ان حرکت می کنیم

8) جداً چرا بسیاری از ازدواج های گذشته موندگارتر از اخیراً هست؟

شاید به خاطر اینکه سطح توقعات طرفین از یکدیگر حالتی معقول تر و منطقی تر داشت و احتمالا علاق انان به ریاضی بیشتر از زوج های حالایی بوده تصویر

8) الرجال قوامون علی النساء این آیه در قرآن رو چطور برای خودتون تفسیر می کنید؟
کدام سوره؟این که شد تحریف نصفه و نیمه تصویر

9) به نظر شما حقوقی که در کشورمان برای زنان تدوین شده است منصفانه است ؟ آیا حق واقعی داه شده است ؟
امروز صبح از یک راننده تاکسی حرف جالبی شنیدم با این مضمون که چه کاری است که کارهای مردونه را از اقایان گرفته اند و به خانم ها واگذار کردند (اشاره به تاکسی های رنگاوارنگ موجود در شهر) حالا دیگه حدس میزان کفایت اش با شما تصویر

10) به نظرتون حجاب باطنی هم درایم؟ حجاب برای آقایون رو چی تعریف می کنید؟تصویر
فکر کنم همان شرم وحیای تکوینی در هر انسانی باشد -حجاب برای اقایان را با توجه به وضعه اسفناک موجود همان حجاب خانم ها که 23.9 درصد تقیلیل پیدا کرده تعریف می کنم تصویر

11) چه کار هایی تو دوره کودکی که شما رو بچه می دیدند و نمی گذاشتند هر کاری انجام بدید آرزو داشتید انجام بدید؟ تصویر
همیشه دوست داشتم بچه های کوچک (نی نی کوچولوها)را بغل کنم که متاسفانه همواره با مخافت روبه رو می شدم تصویر

12) کدوم مرحله از زندگیتون رو بیشتر دوست دارید؟ چرا؟
کودکی اخه همیشه خودام بودام و تعدادی اسباب بازی(انسان های اولیه و حیوانات باغ وحش)که هر چی فکر و ایده پیدا می کردم در غالب بازی با انها انها را اجرا می کردم تصویر

13) تا حالا به دوره پیری فکر کردین؟نظرتون نسبت بهش چیه؟
بله ولی همواره به این اصل ایمان داشتم که باید در حال زیست نه پشیمان از گذشته و نه نگران اینده بود تصویر

14) نظرتون رو نسبت به بازی فوتبال بگید ؟ با توجه به حساسیت هایی که در حال حاضر روش هست و میونتون باهاش چه جوریه؟ در صلح به سر می برید؟ تصویر
رشته بدی نیست ولی چندان در ایران جذابیت ندارد الان که تنها بازی های تیم محبوب ام یوونتوس را فقط نگاه می کنم و در واقع تنها به بانوی پیر (سوتفاهم نشود لقب تین یوونتوس است) علاقه مندم تصویر

15) میونتون با تاریخ چیه؟چرا میگن از تاریخ باید درس عبرت گرفت؟
به نظرم تاریخ پراست از دروغ و تحریف تا از منبع ان مطمین نشوم به ان اعتماد نمی کنم تصویر

) و در نهایت احساس و نظرتون رو نسبت به ابیات زیر بفرمائید ؟ شاعرانش رو میدونید؟یادم نیست تصویر 

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است

[COLOR=#7030a0]سوپریمم یک مجموعه اگر اتز ماکزیمم یک مجچموعه بیشتر باشد اشکالی ندارد ولی اگر از ان کمتر شد باید متعجب شد

***  مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک چند روزی قفسی ساخته اند ازبدنم

[COLOR=#7030a0]در واقع SECH غالبی است برای نشان دادن مفهوم 1/Cosh در حالی که ممکن است این مفهوم در غالب تعریف شده ان مدتی بیشتر استغاده نشود

***  [COLOR=#548dd4]هرکس که نداند و نداند که نداند /// در جهل مرکب ابد الدهر بماند
هر کس که نداند و بداند که نداند /// لنگ لنگان خرک خویش به مقصد برساند
هر کس که بداند و بداند که بداند /// او بار خر خویش به مقصد برساند

[COLOR=#7030a0]انسانی که مفهوم جمع را یاد نگرفته باشد قادر به یادگیری ریاضی نمی باشد

انسانی که مفهوم دایره یکه مثلثاتی را فرانگرفته می توانند نم نمه قضایای مثلثات را اثبات کند
انسانی که قضیه حمار را بلد باشد خیلی سریع تر از بقیه قادر خواهد بود تا خر خود را به مقصود برساند
    ***  [COLOR=#002060]نظرتون رو بر سوالات تصویری هم مرحمت بفرمائید  تصویر :  [COLOR=#548dd4]==============================================   ===  [COLOR=#548dd4]تصویر

[COLOR=#7030a0]ابتدایی ترین تعاریف ریاضی که پایه و شالوده تمام ان می باشند

=-=  تصویر

[COLOR=#7030a0]بدترین هدیه ایی که می شود به یک دانشجوی ریاضی اهدا کرد ولی جدای از شوخی نمی دانستم مقدار sin 29.3 درجه برابر0.48938245174554624 می شود راستی می دانستید که مقدار sin را برای هر زاویه ایی می توان با استفاده از سری ها حساب کرد
  تصویر  =====================================================  =-=  تصویر

[COLOR=#7030a0]خوب برای دست گرمی بد نیست...ملچ ملوچ...........خوب حالا بعد از این پیش غذا لطفا غذای اصلی رو بیارید
  تصویر  =-=  تصویر

[COLOR=#7030a0]خیلی زرنگی رفتی بشقاب رو دوباره پر کرده اوردی که چی؟خیال کردی من با این چیزها خام نمی شم بی زحمت برو اون غذای اصلی رو که باسه افطار تدارک دیدی بودی بیار بخوریم که گشنگی امانمان را برده ........ نه اینا رو کجا می بری تا شما غذا رو بیاری من با اینها مشغول میشم
  تصویر  =====================================================  =-=  تصویر

التماس دعا
   ===========================================    و بالاخره اینکه شب های قدر به فکر دوستان سنترال هم باشید  تصویر

شما هم در این شب های عزیز من و سایر دوستان را از دعاهایت خیرتان محروم نفرمایید   در سایه حق موفق و پیروز باشید تصویر

از اینکه لطف کردید از شما سپاس گذارم امیدوارم همواره موفق و شاد باشید تصویر تصویر   التماس دعا   تصویرتصویرتصویر 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

سلام مجدد !
به چه شهرهایی از ایران سفر کردید ؟
نظرتون راجع به :
آمریکا
اسرائیل
افغانستان !
کانادا
کره شمالی
کره جنوبی
گینه بی صاحب کجاست ؟
نظرتون راجع به گربه ها !
نظر گربه ها راجع به شما ؟!
نظرتون راجع به عقاب
اف 4 فانتوم خوبه ؟!
تی 72 یا ام 1 ؟
تی 72 یا چلنجر ؟
تی 72 یا لکرک ؟
تا حالا داخل تانک ذالفقار رفتی ؟ ( من رفتم ! )
اگه یه بمب 2000 پوندی بخوره توی جنگلهای پر باران هندوستان میتونه باعث نابودی نسل مار بوا در برزیل بشه ؟!!!
گوشیت چیه ؟
نکته مبهم کجاست ؟
آیا همیشه 2*2 = 4 هست ؟
با توجه به اعتراف صریح میلاد مبنی بر اینکه چگونه از گربه ها متنفر شده آیا درمانی داره یا تیربارانش کنیم ؟
فیلمهای مزخرف منظورم همون اره بود که طبق اون جوگیر شدی و برای من شکنجه طراحی کردی ! ما خودمون شکنجه گریم ولی تخصصی نه از این چرت و پرتا !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

Mohammad 1985 نوشته شده:سلام مجدد !
سلام تصویر تصویر

به چه شهرهایی از ایران سفر کردید ؟
به شهرهایی روستاها دهپارچه ها و نقاط غیرقابل مسکونی زیادی لیست وار قادر به بیان ان نیستم ولی اغلب شهرهای ایران را گشته ام تصویر

نظرتون راجع به :

آمریکا
از انجایی که ما ایرانیان مردمانی مهمان نواز در جهان هستیم فعلا ناوگان پنجم اش پیش ما مهمونه تصویر

اسرائیل
درخت پرتغال و شهاب تصویر

افغانستان !
شوروی و حالا هم امریکا با اولین مشخصه فقر فرهنگی و جهالت

کانادا
درگیر جو قدرت (مثل چون به خلوت می رود ان کار دیگر می کند (اشاره به قضیه حقوق ........) ) تصویر

کره شمالی
بهترین کشور دنیا تصویر شرف داره به 1000 تا روسیه و چین (نمونه روشنی از فضاحت مردم داری)

کره جنوبی
جومو...... ببخشید صدا و سیمای ایران ارادت زیادی بهش داره تصویر

گینه بی صاحب کجاست ؟
خیلی دور خیلی نزدیک تصویر

نظرتون راجع به گربه ها !
موجودات زیبا دوست داشتنی نظیف و باوقار و صد البته بی وفا تصویر

نظر گربه ها راجع به شما ؟!
بهترین انسانی که در جهان وجود داره کسی که هر گربه پیر و جوانی باید اون رو دوست داشته باشه تصویر

نظرتون راجع به عقاب
نیروی هوایی اشتباه بود خوب عرض کنم خدمتتان نیروهای هوابرد اگه باز هم اشتباه بود.........اوهوم........شایدم فیلیپین تصویر

اف 4 فانتوم خوبه ؟!
حالا چند حساب می کنی ؟ تصویر

تی 72 یا ام 1 ؟
تی 72

تی 72 یا چلنجر ؟
تی 72

تی 72 یا لکرک ؟
تی 72

تا حالا داخل تانک ذالفقار رفتی ؟ ( من رفتم ! )
کدوم ذوالفقار 1 یا 2 یا نکنه 3 تصویر نکنه شما هم تو نمایشگاه دستاورده های انقلاب تو خوزستان بودی (چه پیراهنی پوشیده بودی؟) تصویر نه ولی داخلشون رو دیدم

اگه یه بمب 2000 پوندی بخوره توی جنگلهای پر باران هندوستان میتونه باعث نابودی نسل مار بوا در برزیل بشه ؟!!!
با ملاقاتی که با مارهای بوای هندو تصویر (که عموزاده مارهای بوا برزیلی می شوند) داشتم متوجه شدام که مارهای بوای برزیلی خیلی رو قوم و خویش شان حساس اند و در مقابل باران هم توانایی نگهداری از خودشون رو ندارند خوب حالا شما اون بمب 900 کیلویی ات رو اگه درست بندازی تو رستوران مارهای بوای هندی قضیه حل میشه تصویر

گوشیت چیه ؟
N-70

نکته مبهم کجاست ؟
0/0 همین جاست زیاد نمی خواد دنیال اش بگردی

آیا همیشه 2*2 = 4 هست ؟
دو یا سه ترم قبل بود که با معلمی ریاضی در دانشگاه اشنا شدام که می تونست با استفاده از قضایای کاملا درست و منطقی و واضح ثابت کنه 2*2 برابر 4 نمی شه (یادمه بهش نشان دادیم که استفاده از قضیه ایی همیشه درست در جایی نادرست همان مثل نادرست بودن قضیه است )

با توجه به اعتراف صریح میلاد مبنی بر اینکه چگونه از گربه ها متنفر شده آیا درمانی داره یا تیربارانش کنیم ؟
خوب تا فردا وقت داره در این مورد فکر کنه اگه درست شد که چه بهتر وگرنه .. بذار همون فردا بگم تصویر

فیلمهای مزخرف منظورم همون اره بود که طبق اون جوگیر شدی و برای من شکنجه طراحی کردی ! ما خودمون شکنجه گریم ولی تخصصی نه از این چرت و پرتا !
فکر کنم شما هنوز هم متوجه منظور فیلم نشدی پیشنهاد می کنم یک بار دیگه قسمت اول رو با زیرنویس فارسی ببینی تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

آخرین فن استاد

1. اگر بهت بگن بیل دستت بگیر و گیاه بکار چه حسی بهت دست میده؟!
2.تا الان کشاورزی کردی؟!
3.فرق باغبانی با باغ بانی چیه؟!
4.به نظرتون چرا میلاد هیچوقت نقطه نمیزاره تو جملاتش؟!
5.سال تولدت رو بگو و محل تولد!
6. دوست داری روسری بپوشی یا مقنعه؟!
7.چرا به سوال بالا جواب دادی؟! مگر تو دختری؟!
8. به سوالات 6 و 7 حتما باید جواب بدی چه پسر باشی چه دختر!
9.دوست داری پسر باشی یا دختر؟!
10. کلیشه تر از سوال 9 تو عمرت دیدی؟!
11. ماشین مورد علاقه ؟
12.چایی درست کنیم یا جنگ ؟
13. نظرت در مورد این جمله چیه ؟
Work Less Sleep More
14. فکر کن داری در ارتفاع 700 پایی در سطح زمین پرواز می کنی یه هو موتور سسنات از کا می افته اولین کلمه ای که به ذهنت خطور می کنه چیه ؟
15. خرسی یا پلنگ ؟
16. فلافل یا همبر گر ؟
17. نظرت در مورد کاملترین ساخته ی دست بشر چیست ؟ (قلیان)
18. ادکلون یا عطر مشهدی ؟
19. موافقی ریاضی درس بچه خر خون اس ؟
20. دقت کردی سوالات چقدر آبکی بود ؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

sand_fighter نوشته شده:آخرین فن استاد

بیا که منتظرم تصویر

1. اگر بهت بگن بیل دستت بگیر و گیاه بکار چه حسی بهت دست میده؟!
حس رویش و ریشه گرفتن در خاک تصویر البته برای همون اولی فقط از یکی به بعد حس تنفر و ایجاد شعله های مهیب اتش در جنگل ها تصویر

2.تا الان کشاورزی کردی؟!
اره یک بار اما چشمتان روز بد نبینه یادم میاد از ساعت 6 عصر تا 10 صبح روز بعداش بی هوش شدم تصویر

3.فرق باغبانی با باغ بانی چیه؟!
در باغبانی شما داخل باغ هستید ولی در باغ بانی شما دم در باغ تصویر

4.به نظرتون چرا میلاد هیچوقت نقطه نمیزاره تو جملاتش؟!
شاید کلیداش خراب شده تصویر

5.سال تولدت رو بگو و محل تولد!
سال تولد مگه شما نمی دانید که نباید سال تولد یک مرد رو .... تصویر خوب دیگه باید اعتراف کنم 1356.8.3 (بخوانید 65 و 66 درک کنید تصویر) محل تولد شیراز

6. دوست داری روسری بپوشی یا مقنعه؟!
جواب این سوال بعد از سوال 8 داده شده است تصویر

7.چرا به سوال بالا جواب دادی؟! مگر تو دختری؟!
جواب ندادم دوباره نگاه کن تصویر

8. به سوالات 6 و 7 حتما باید جواب بدی چه پسر باشی چه دختر!
خیلی خوب حالا چرا می زنی تصویر

ج س 6. تصویر

9.دوست داری پسر باشی یا دختر؟!
الان که پسرام ولی چرا دروغ بگم بزار حس واقعی ام رو بهت بگم که دوست داشتم باز هم پسر می بودم خواهم می باشید و... تصویر

10. کلیشه تر از سوال 9 تو عمرت دیدی؟!
اره همین سوال 10 تصویر

11. ماشین مورد علاقه ؟
Ferrari-360 Spider

12.چایی درست کنیم یا جنگ ؟
تا من اب رو می زارم جوش بیاد شما برو جنگ دست و پا کن تصویر

13. نظرت در مورد این جمله چیه ؟
Work Less Sleep More
جمله معروف المانی هاست تصویر تصویر

14. فکر کن داری در ارتفاع 700 پایی در سطح زمین پرواز می کنی یه هو موتور سسنات از کا می افته اولین کلمه ای که به ذهنت خطور می کنه چیه ؟
حالا جواب صاحب اش رو چی بدم تصویر

15. خرسی یا پلنگ ؟
فعلا شبیه ادم هام تصویر

16. فلافل یا همبر گر ؟
حالا که دو تاش رو با هم نمی دی همان همبرگر فلافلی ات رو بده بیاد تصویر

17. نظرت در مورد کاملترین ساخته ی دست بشر چیست ؟ (قلیان)
می گن ایران داره مخفیانه غنی سازی اش می کنه تصویر نظر خاصی ندارم نه کسی را به ان تشویق و نه منصرف می کنم میل خودشونه

18. ادکلون یا عطر مشهدی ؟
هرکدام که دم دست تر بود تصویر

19. موافقی ریاضی درس بچه خر خون اس ؟
نه درس همه بچه هاست ( باسابقه علاقه ایی که به ریاضی در بین تمامی بچه ها وجود داره تصویر)

20. دقت کردی سوالات چقدر آبکی بود ؟
تصویر تصویر

با تشکر از شما تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سری آخر صحبتها !

1. رضا شب 23 رو تو خونه احیا میکنی یا مسجد؟والا آرامش خونه خیلی بیشتره !
2.بله رضا جان ما را از نداجا هم پیچ دادند!هم علاقه داشتم و هم استعدادش رو!اون موقع پارتی گردن کلفت نداشتم وگرنه تست پزشکی قبول می شدم!
3.هم باید به زنها بگی چاق شدی و هم هرچی لباس خرید بهش بگی بت نمی یاد!در این لحظه قیافه شون دیدنی میشه و یک نمور دپ میشن! تصویر
4.حالا چی میگی!الان که دیگه مطمئن شدی پپسی بیمه نامه اسراییله!بازم میخوری؟
5.در رابطه با محمد 1985 تصمیم نهایی رو گرفتم!از جو زمین اخراجش میکنیم!
6.نگفتی برنامه ای برای لیزیک داری یا نه؟
7.یک نکته که فهمیدم برعکس خیلی از بچه های نسل جدید اهل مطالعه آزاد کتاب هم هستی!
8.صبور سنتی ترین ماهی خوزستانی هاست که معمولا جمعه ها ظهر در هر کوچه ای که نگاه کنی یک تنور دست ساز دله ای گذاشته اند و با چوب... کاملا سنتی آن را با سبزی ماهی ترش و حشو کباب میکنند و میرن بالا! غیر خوزستانیها معمولا نام این ماهی را نمی شناسند ولی یکبار که میخورند به شدت به آن اعتیاد پیدا میکنند!و چندین کیلو با خودشون می برند!بسیار چرب و لذیذ است!

9.فیلم هاستل مال کی بوووووووووود عامو! آپدیت باشین! البته هاستل پسرانه(1) از دخترانه اش(2) باحال تر بود!من که بیشتر خنده ام میگرفت!جدید چی داری؟
10.کاش پدر مادر ها هم مثل جواد و خانواده همسرش به ازدواج سهل و ساده می نگریستند! ازدواج دیگه داره به تجارت شبیه میشه با این توقعات عجیب غریب و غیر عادی که تو خواستگاری ها مطرح می کنند!
11.در رابطه با خاص بودن و منحصر به فرد بودن تفکرات رضا که نمیشه بگم(ر.ک به تاپیک مصلحت اندیشی) هرچیزی که دیدین با مزاجتون نساخت همون میشه خاصیت رضا!
12.اسم داروی ضد وراجی و کاهش دهنده قدرت تکلم چیه؟
13.کلا با علائم نگارشی نقطه و ویرگول و ...مشکل فیزیولوژیک دارم!ولی از علامت تعجب خیلی خوشم میاد!گوگولی مگولیه!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب دیگه زیاد سوال ازش پرسیده شده! این دم اخری با تبصره ردش کنیم بره دنبال زندگیش!

1.اول بگو چرا خران به جای عرعر کردن حرف میزنند؟
2.حالا چرا بعضی انسانها به جای حرف زدن عرعر میکنند؟
3.کسی که رفته بالای خانه کعبه باید به کدوم جهت نماز بخونه؟اصلا اون بالا داره چیکار میکنه؟
4.قبایلی که تعصبات خشک قومی دارند دور بر شما هست؟
5.چند بار آدم فروشی کردی؟چرا اینکارو کردی؟کلا نرخ بازار الان چنده؟
6.این سوال من نیست!یک بنده خدایی که الان از سایت مرخص شده اینو می پرسید و همه در پاسخ به این سوال مونده بودن!تو میدونی این چی میگه؟(آخر توهم است)
فرض كنيم شما تنها با يك نگاه عاشق يك دختر شوي و ازدواج كني سپس 3 سال از آغاز زندگي مي گذرد ودر حادثه اي تو حافظه ات را به كلي از دست داده و هيچ كس را نمي شناسي.هيچ كس
در بيمارستان بستري مي شوي به هوش مي آيي و در يك روز همسرت به ديدارت مي آيد
آيا در آن لحظه تو دوباره با يك نگاه عاشق همسرت مي شوي و از آن درخواست ازدواج مي كني؟

7.یک جمله از خودت بگو و یک جمله از یک بزرگ و محاسبه کن چند هزارکیلومتر ازا اون بزرگوار عقبی!
8.از مامان بابات کتک خوردی؟چرا؟
9.کلا اهل چه خلافهایی هستی؟
10.کبری یا صغری یا حلیمه یا خدیجه یا سکینه ؟
--------------------------------------------------------------------------------------------
رضا در غسالخانه!
رضا در سردخانه!
رضا و لیله القبر!
رضا و خوک وسگ و خون جهنده!
رضا و گندم دادن به کفتر در حالی که صدای بقلیق بقلوی کفتر را می شنود!
رضا و دوشیدن شیر از گاو!
رضا و سریال های گریه زاری!
رضا و باتوم!
رضا زیره به کرمون میبره!
رضا عین قالی کرمون می مونه(یعنی چی این جمله واقعا؟)
رضا و بررسی صندلی داغ خودش و پی بردن به نکاتی جدید که قبلا متوجهش نبود!
----------------------------------------------------

میگم تو فرودگاه کرمان هم با آفتابه شیشه هواپیما رو می شویند؟ گویا تو مهرآباد که اینجوریه!

تصویر
  بی  
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”