یه نکته بگم, هر کسی که جاذبه خوبی داشته باشه صندلی داغش صولانی میشه و تعداد سوال و پاسخ هاش زیاد تر! کسی که یه کم
شوخی و طنز در کلامش باشه رنگ صندلیش بسیار پرنگ تر از بقیه خواهد بود.

3.فرق باغبانی با باغ بانی چیه؟!
در باغبانی شما داخل باغ هستید ولی در باغ بانی شما دم در باغ
این خیلی با حال بود
آفرین 
مچ گیری 2 ....
-مطلب رو با چی ترجمه میکنی؟ از نرم افزار ها کمک میگیری یا خودتون مسلط هستید؟ آیا میدونید اگر همینطوری ادامه بدید مدیر نظامی میشید؟

- چرا برای جواب دادنت تغییر رنگ میدی؟ شما که قهوه ایی دوست داشتی چرا بنفشش میکن؟

- شما که عاشق قهوه ایی هستی پس چرا رنگ پرچم رو نگفتی ؟ قرمز+ مشکی میشه زرشکی یا شاید با غلظت بیشتر قهوه ایی کلا" میشه پرچم قدیمی گرجستان

- خب پس با برو بچ سازش میکنی؟ مثل این فیلما؟ معتادارو میگم؟ خدایش چندتاشونو دیدید آدم شن که این روش رو انتخاب میکنی؟

- خب من آمار سوالتم از دستم در رفته فکر میکنم اولش 15 تا پرسدم دومش 6 تا درست]؟
میشه 21 پس 12 سوال دیگه برام مونده-چرا به جای اینکه بنوسی خودم مینویس؟ خود ام ؟

- راس میگن کرمانی ها یه رسم دارن که موقع عرویشون سگ آتیش میزنن؟ بعد ولش میکنن تو بیابون؟ این حقیقت داره؟ لطفا" حقیقت را بگویید.

- آره 1000 سال پیش میگفتن Fire چون من از زبان یک ارتش بزرگ بیگانه گفتم, معنا های زیادی برای Fire هست که یکش پراندن و پرتاب کردن هست.

- چون تمایل زیادی به جنگ های قدیمی داری تو همون زمان میمونیم!

My Corps !!! Formation! We are Victoy ,,,, hey my questions are My soldiers
cavalry ATTACK!!!
1- آیا شما هوکاست رو قبول دارید؟ آیا چنین چیزی در تاریخ رخ داده؟
2- نظرت راجع به محیط زیست چطوره؟ به نظرت قیامت همون پاره شدن لایه ازن, اب شدن یخ های قطب, خشکسالی و .... نیست؟
3- آیا توان فرماندهی کردن رو داری ؟ اگر در یک جنگ سخت بودی, آیا در صف اول می ایستادی یا مثل یک سرباز عادی در میان لشگر؟
4- دوست خوب چه کسی هست؟ میشناسی؟ صفات بارز یک دوست خوب رو شرح بده.
5- یک معمای ریاضی:
3 نفر میرن چلو کبابی و غذا میخورن حسابشون میشه 25000 تومن, اما به اشتباه 30000 تومن میدن و میرن, اوستا که میفهمه به شاگردش میگه برو و این 5000 تومن رو به مشتری ها بده, شاگرد میاد و 3000 تومن به مشتری ها پس میده و 2000 تومنش رو خودش هاپولی میکنه, اگر حساب هر نفر اولش 10000 تومن میشد, حالا با پرداخت 3000 تومن شده نفری 9000 , 2000 تومن هم که با یارو شاگردس ! پس تکلیف 1000 تومن این وسط چی میشه؟؟
عجب مساله ایی من که خودم نفهمدم چی شد! ولی میگن جواب داره!

6- وحشتناک ترین و یا زیبا ترین و یا اینکه عجیب ترین خوابی که تا به حال دیدی برامون تعریف کن!
7- قدرت, ثروث, سیاست **** سه شوم مثلث کثافت
نظرت چیه؟ قافیه داشت؟ نه جدی نظرت چیه؟
8- تا حالا پیش اومده که حق کسی رو از کس دیگری بگیری؟ یا تا حالا شده کسی حقت رو بخوره؟
9- اقا رضا اگر معلمی دستت میبوسم. یه معلم خوب چه معلمیه؟ آیا یک عالم باید همیشه تمام علمش رو به شاگرد یاد بده؟ با این نظر موافقی شما چه نظری داری؟
10- کلمات زیر رو بخون و اولین جمله ایی که میاد تو ذهنت برامون بنوبس: (اینا تیرهای لشگر منه تا وسط مغز و فکرت و به قول بچ ها مخیله
{ که هنوز خندم بهش میگیر} اومدیم و درگیر شدیم حالا اینا رو تحویل بگیر!) 
Fire,,,,,,!!!
::::::--------------->
::::::---------------->
:::::::--------------->
::::::------------------>
شهادت
گیاه
انرژی هسته ایی
الکترونیک
آبگوشت
استاد ریاضی
ریاضی
ریاضی محض
مقاله ISI رضا
ژنرال
امریکا
عید نوروز
حقوق مظلومین
صلح
وهابیون
کمونیسم
سوسیالیسم
امپرالیسم
اسرائیل یا صهیونیسم؟
خرم آباد
عید فطر
ارتش ایران
شیعه جعفری
سلسله پهلوی
ماه رمضان
صلح حدیبیه
جبرئیل امین
11- وضعیت کنونی کشور رو در زمینه های سیاسی/ علمی / نظامی و اقتصادی چطور میبینی؟
12- آیا خداوند همیشه بر اساس عدل حکم میکند؟ و یا آنچه حکم میکند همان عدالت است؟
از حضورت در صندلی داغ بی نهایت سپاسگذارم. باز هم میگم بشاش بودن در صندلی داغ بسیار مهم هست که شما این فکتور رو داشتید. آرزوی سربلندی و سلامتی برای شما دوست عزیز و خوش تیپ و خفن وشو کار رو دارم.

اما اینبار عذرم موجه است!
!!! 
!! 

( نمی شد اصلاح نمی کردم داشت کار به تحریف می رسید...!!
) 
یعنی چی ؟
این چی ؟