خوبه, اوضاع داره خوب میشه. ولی فک میکنم یه نفر داره کمکتون میده؟
کیه؟ کجاست؟ بگیریدش!خب میلاد پیشنهاد منو رد میکنی؟ مرد حسابی اگه آب منو تو توی یه جوب میرفت که من قرار نبود اینجا مخمل بافی کنم.
یه پیمان اتحاد با یاسر میبندم
شما روانشناسا همتون همین طوری هستید؟ مثل پالس پله می مونید یا دیر جواب میدید یا یه دفعه همه رو با هم پاسخ میدید! این خیلی عجیبه! ولی جاب هم هست.

راستی گفتید اومدید خرم آباد امیدوارم بهتون خوش گذشتته باشه

مچ گیری ....1
.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟ بیشتر غذا ها را دوست دارم ولی خروشت قورمه سبزی و خورشت بادمجون یه جیز دیگه است خصوصا اگه با دست پخت مامانم باشه
غذا که بلد نیستید بپزید ! چرا؟ میدونستید اینکه دختری بلد نباشه غذا درست کنه یه امتیاز منفی میگیره؟

[COLOR=#4f81bd] زیتونی یا قهوه ای ، پرچم هم اگه یکمی فرصت بدید پیدا می کنم ، من نمره کامل رو می خوام
مشکلی نیست تا آخر صندلی فرصت دارید

) بهنظرت جناب سامان این سوالات ترکیب رنگ هاشون رو که نمی دونم جه جوری آخرشبه پرچم میرسه از کجا میاورند ( خیلی تخیلی، فضایی، زبل مندانه است ) ؟![]()
آره خیلی جالبهولی من هم عوامل نفوذی خودم را دارم الان همه ماهواره ام دارن دنبال همچین پرچمی می گردن .
![]()
اوه , عوامل نفوذی! بهش بگو مچش رو گرفتم, ما با عوامل نفوذی روابط خوب و حسنه ایی داریم و احتمال اینکه علیه شما قیام کنیم وجود داره
ولی جدا از شوخی به جز بابک تا حالا کسی به پرچم ها جواب نداده! 
همرزمان شجاع و محترم و هم پیمانان من همه گوش به فرمان من,,,,
این روانشناسها یه رمز دارن که من پیداش کردم:

مامان جان (همه مواظب باشید شمارش معکوس دادن در حال حاضر الفرار.......)
سوالات نیمه تخصصی .....
1- چرا پیاژه؟ مگه این پیاژه پیازه که بهش میگید پیاژه؟ چیکار کرده که اینطوری بهش معتقدید؟ نکنه قطر کتابش کمه که همتون ازش 20 گرفتید و از مشروطی درآومدید؟

2- نظر شما درباره مهریه چیه؟ به نظر شما اگر 2 نفر همدیگر رو خیلی زیاد بشناسن و به هم اطمینان داشته باشن باز هم مقدار مهریه شون بالا میره؟ اصلا تحلیل کلی مهریه از نظر شما.
3- یه سوال جنجالی ! خواهش میکنم به نمایندگی از همه دوستان و آشناهاتون پاسخ بدید. میتونید بعدا" هم پاسخ بدید.
ازدواج موقت؟ توجیهی از دید شما داره یا نه؟
4- از نظر روانشناسی چرا یه دختر باید یه پسر علاقمند بشه؟ از دید ما پسرها (آقایون) این حالت ترد شده هست و فوق العاده مشکوک!
5- ثابت قدم از نظر شما یعنی چی؟
6- من از رنگ سیاه و زرد خوشم میاد مشکلم چیه؟

مطمن باشید دفعه بعد خیلی محکم تر میایم!

ولی من هم عوامل نفوذی خودم را دارم الان همه ماهواره ام دارن دنبال همچین پرچمی می گردن .

.
. 
وگرنه ایندفعه نمی خواستم از موشک های بالاستیک استفاده کنم
تا اینکه به یه پل آهنی رسیدیم که فاطمه پولش افتاد داخل پل آهنی
عزمشو جزم کرد که پول رو ورداره
خلاصه چشمتون روز بد نبینه ناگهان با صدای فریاد کوتاهی برگشت
وبی تعارف حرف مهشید را تصدیق کردم و گفتم وای دمشو!!!!
، اونقوقت بود که فاطمه مثل بچه های 4 ساله اشک هاش جاری شد
حالا من ومهشید تازه دوزاریمون افتاد که چه هیجانی به قضیه دادیم
بعدشم با هزار بد بختی پیچوندیمش
اینم از اون صفت های بارز شما پسرهاست ها!!!
و (انواع کوکو) و ماکارانی و مرغ و سوپ را تقریبا یاد گرفتم هنوز به مرحله درست کردن خورشت هایی مثل قورمه سبزی و.......و جا افتادنش نرسیدم !!! 

اوخ سرم
، منم یه جورایی نسبت به این موضوع، شرطی شده بودم