صندلی داغ با حضور Noora...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

Re: صندلی داغ با حضور Noora...!

پست توسط SAMAN »

سلام تصویر تصویر

خوبه, اوضاع داره خوب میشه. ولی فک میکنم یه نفر داره کمکتون میده؟ تصویر کیه؟ کجاست؟ بگیریدش!

خب میلاد پیشنهاد منو رد میکنی؟ مرد حسابی اگه آب منو تو توی یه جوب میرفت که من قرار نبود اینجا مخمل بافی کنم.

یه پیمان اتحاد با یاسر میبندم تصویر

شما روانشناسا همتون همین طوری هستید؟ مثل پالس پله می مونید یا دیر جواب میدید یا یه دفعه همه رو با هم پاسخ میدید! این خیلی عجیبه! ولی جاب هم هست. تصویر
راستی گفتید اومدید خرم آباد امیدوارم بهتون خوش گذشتته باشه تصویر

مچ گیری ....1

.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟ بیشتر غذا ها را دوست دارم ولی خروشت قورمه سبزی و خورشت بادمجون یه جیز دیگه است خصوصا اگه با دست پخت مامانم باشه 

غذا که بلد نیستید بپزید ! چرا؟ میدونستید اینکه دختری بلد نباشه غذا درست کنه یه امتیاز منفی میگیره؟ تصویر

[COLOR=#4f81bd]  زیتونی یا قهوه ای ، پرچم هم اگه یکمی فرصت بدید پیدا می کنم ، من نمره کامل رو می خوام   

مشکلی نیست تا آخر صندلی فرصت دارید تصویر

) بهنظرت جناب سامان این سوالات ترکیب رنگ هاشون رو که نمی دونم جه جوری آخرشبه پرچم میرسه از کجا میاورند ( خیلی تخیلی، فضایی، زبل مندانه است ) ؟تصویرتصویر
آره خیلی جالبه تصویرولی من هم عوامل نفوذی خودم را دارم الان همه ماهواره ام دارن دنبال همچین پرچمی می گردن .تصویرتصویر

اوه , عوامل نفوذی! بهش بگو مچش رو گرفتم, ما با عوامل نفوذی روابط خوب و حسنه ایی داریم و احتمال اینکه علیه شما قیام کنیم وجود داره تصویر ولی جدا از شوخی به جز بابک تا حالا کسی به پرچم ها جواب نداده! تصویر

همرزمان شجاع و محترم و هم پیمانان من همه گوش به فرمان من,,,,

این روانشناسها یه رمز دارن که من پیداش کردم: تصویر

مامان جان (همه مواظب باشید شمارش معکوس دادن در حال حاضر الفرار.......)

سوالات نیمه تخصصی .....

1- چرا پیاژه؟ مگه این پیاژه پیازه که بهش میگید پیاژه؟ چیکار کرده که اینطوری بهش معتقدید؟ نکنه قطر کتابش کمه که همتون ازش 20 گرفتید و از مشروطی درآومدید؟ تصویر

2- نظر شما درباره مهریه چیه؟ به نظر شما اگر 2 نفر همدیگر رو خیلی زیاد بشناسن و به هم اطمینان داشته باشن باز هم مقدار مهریه شون بالا میره؟ اصلا تحلیل کلی مهریه از نظر شما.

3- یه سوال جنجالی ! خواهش میکنم به نمایندگی از همه دوستان و آشناهاتون پاسخ بدید. میتونید بعدا" هم پاسخ بدید.
ازدواج موقت؟ توجیهی از دید شما داره یا نه؟

4- از نظر روانشناسی چرا یه دختر باید یه پسر علاقمند بشه؟ از دید ما پسرها (آقایون) این حالت ترد شده هست و فوق العاده مشکوک!

5- ثابت قدم از نظر شما یعنی چی؟

6- من از رنگ سیاه و زرد خوشم میاد مشکلم چیه؟ تصویر

مطمن باشید دفعه بعد خیلی محکم تر میایم! تصویر
تصویر تصویر تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

خوب چون سلام كليشه اي شده! عليك سلام خانم!
عين اينا كه 50 سال بزرگتر از طرف هستن ها!! البته بنده كوچكتر از اين حرفام! تصویر

مي خواستم زودتر از اين ها سوالاتم را بپرسم اما راستش ديدم سرعتتون پايين بنا به دلايلي !! نپرسيدم تصویر
خوب اشكال نداره الان مي پرسم تصویر

1 چرا شما فكر مي كني من شيطونم در صورتي كه نيستم! اصلاً چرا دوستاي ديگه تون هم همچين فكري مي كنن اما بازم من شيطون نيستم!! تصویر
خداييش ناشناخته بودن هم عالمي داره! تصویر

2 چرا روانشناسي صنعتي را انتخاب كرديد؟

3 تا حالا از مراكز نگهداري كودكان استثنايي يا سالمندان ديدن كرديد؟ حستون چي بوده؟

4 بزرگترين ايراد و مشكل اخلاقي مردم ايران چه خصلتيه؟

5 اولين چيزي كه براي رفتن به مسافرت آماده مي كنيد چيه؟

6 فكر مي كنيد بزرگترين مشكل اخلاقي خودتون چيه؟ البته معذرت مي خوام كه همچين جسارتي كردم

7 راستي زياد ديدم در مبحث مشاعره شركت كنيد، چه نوع شعري را بيشتر مي پسنديد؟ انتخاب اول شما براي شعر خواندن اشعار كدام يك از شعراست؟

8 بچه بودي خاله بازي زياد مي كردي؟ شبا هم با عروسك مي خوابيدي؟

9 دبستان بودي دلت مي خواست چه كاره بشي؟

10 هيجان انگيز ترين كاري كه كردي چي بوده؟ سقوط از ارتفاع، مسابقه اتوميبل راني يا ...

11 مدرسه مي رفتي دانش آموز ساكتي بودي يا نه شيطون بودي؟ چطوري شيطنت مي كردي؟ حرف مي زدي، كلاس را به هم مي ريختي يا سر به سر بچه ها مي ذاشتي؟

12 بدترين بيماري رواني چه مشكلاتي به همراه داره؟ اسمش چيه؟
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

حضور خلوت انس است و دوستان جمع اند .............. و ان یکاد بخوانید و در فراز کنید

سلام و درود
و یه سلام ویژه به سومین مهمون ویژه، ستاره خانومتصویر

حالت خوبه؟ رگ گردنت خوب شد؟ از خستگی انگشتات چه خبر؟این ارور فلان فلان شده دست از سرت برداشت؟ حالا اینا یه طرف، جواب دادن به سوالای عجیب غریب مجری یه طرف . نه؟ اشکال نداره. اینا همه تبدیل میشه به تجربه ها و خاطره های قشنگ. تصویر

تصویرتصویرتصویر

میدونم فردا تا ظهر کلاس داری و سوالات دوباره زیاد شده ولی هر وقت خستگی ات در رفت و حوصله داشته یه صفایی به این ترشحات ذهنی منم بده رفیق.تصویرتصویر

***********************>>>>>>>>>>>>*********<<<<<<<<<<<<<<***************************

میخوام دستتو بگیرم و ببرمت یه سفر حسی-تخیلی.دوست داری؟

پس آماده باش.
.
.
.

* اگه یه بوم سفید نقاشی بهت بدن و بگن هرچه میخواهد دل تنگت بکش، چی میکشی؟ چه رنگی میکشی؟ دوست داری با انگشتت بکشی؟ دوست داری وقتی کشیدی بری توش؟ مثل کلیپ های eniya؟ دوست داری اونموقع زمزمه چه آهنگی تو گوشت باشه؟

* اگه یه جایزه ببری تو بانک و بهت بگن میتونی یه وسیله انتخاب کنی و دور دنیا رو بگردی، کدوم از اینا رو انتخاب میکنی: ماشین، دوچرخه، قطار، اسکیت، کشتی، هواپیما، زیر دریایی...(یا هرچی دیگه ای که به ذهنت میرسه)؟ فکر میکنی کجا برات جذاب تر باشه؟ کجا بیشتر عکس میگیری؟ دوست داری بیشتر با خودت چی بیاری؟ هدف خاصی هم دنبال میکنی؟ دوست داری سفرت چقدر طول بکشه؟

* اگه خدا این قدرت رو بهت میداد که با یه حیوون بتونی صحبت کنی، کدوم حیوون رو انتخاب میکنی؟ چی بهش میگی؟

*اگه یه ماشین زمان داشته باشی، باهاش میری کجا؟ چه زمانی؟ آینده یا گذشته؟ دوست داری کی رو ببینی؟

*اگه زندگی ات یه پاک کن داشته باشه، کدوم قسمت زندگیتو پاک میکنی؟ حالا اگه یه قلم bold داشته باشه، کدوم قسمتشو پر رنگ میکنی؟

*دوست داری 24 ساعت جاتو با کسی عوض کنی؟ با کی؟

* دوست داری یه شب مهتاب، ماه بیاد تو خواب، تو رو ببره کوچه به کوچه، باغ انگوری باغ آلوچه ...؟

.
.
.
.
.

خوب دیگه سوالام زیادی داره تخیلی میشه. زیادی رفتی فضا. بیا پایین دور هم باشیم.

- یه چیز جالب. من و تو فاطمه خیلی شبیه همیم البته با شدت و ضعف مختلف اما من اصلا مثل شما دوست ندارم استاد بشم چرا؟تصویر
- چرا با اینکه من و فاطمه اصلا به لحاظ ظاهری شبیه نیستیم ( از مدل ابرو بگیر تا مدل لباس پوشیدن) ولی خیلیا ازمون میپرسن " خواهرین" ؟ حتی سال اول یکی ازمون پرسید دوقلویید؟ فاطمه هم گفت نه دختر خاله ایم تصویر.
- یادته یه بار که عصبانی بودم بهم چی گفتی؟ گفتی مهشید هر کی تو رو میبینه فکر میکنه تو یه دختر آرووم و لطیف هستی اما من میدونم درونت چه غولی خوابیده تصویر.

خوب دیگه... زحمت و کم میکنم و ارزوی خیر میکنم و بدرودی نثارَت تصویرتصویر.

تصویرتصویرتصویر
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط noora »

yasermym نوشته شده:میلاد جان کار از نوشابه وا کردن گذشتتصویر، این دوستان کارخونه نوشابه سازی زدند. تصویر

شانس میهمان این دفعه، من یکم سرم شلوغه و نمی تونم زیاد تمرکز بگیرم تصویر، آخه داریم کارخونه می زنیم. تصویرتصویر

سلامتصویر

مبارک باشه به سلامتی کی حالا این کارخانه شما افتتاح می شه تصویر، کارخانه نوشابه سازی ما که یه چند روزی باز شده تصویر،بفرمایید پپسیتصویرتصویرتصویر

دوستان دقت داشته باشید که نقل قول اول جناب یاسر در پاسخ به این سواله ببینید کی گفتم

کو من کجا نقل قول کردم
-----------------
به نظرت چون تو مهمانی و خانم هستی یاسر به این تاپیک حمله ضد فمنیستی میکنه؟
نمی دونم شاید از ایشون بعید نیست.

خودتون خواستید تصویر وگرنه ایندفعه نمی خواستم از موشک های بالاستیک استفاده کنمتصویر. اصلا شاید در حمله شرکت هم نمی کردم.تصویر

خیلی خوش آمدید تصویر، از هر موشکی که خواستید می تونید استفاده کنید ،من کاملا مجهز و آماده ام تصویر

حالا اول یکم سوالای تکراری بپرسم - حملات موشکی با کلاهک آنتی فمینیستی

1- آیا طرفدار جنبش های فمینیستی هستید؟

خیر ، زیاد آشنایی کاملی هم درباره این جنبش ندارم .

2- به نظر شما حقوق زنان در ایران رعایت می شود یا خیر؟

خیر ، تا اونجایی که من اطلاع دارم تصویر

3- آیا به نظر شما در غرب حق و حقوق زنان بطور کامل داده شده است؟

اطلاعی ندارمتصویر

4- آیا اعتقاد دارید حقوق زنان باید مساوی مردان باشد یا مشابه آنان؟

معتقدم که زن و مرد مکمل یکدیگر هستن نه برابر ، در مورد حق و حقوقشان عدالت باید رعایت بشه نه تساوی .

5- آیا اعتقاد دارید زنان توانایی انجام دادن تمامی کارهایی را که مردان انجام می دهند را دارند؟

خیر، چنین اعتقادی ندارم

7- فکر می کنید چرا فک خانم ها اینقدر کار می کنه؟

که شما آقایون چیزی داشته باشید که بر علیه خانوم ها به کار ببرید .تصویر

8- چرا دخترها به امور نظامی اصلا علاقه ای ندارند یا خیلی کم علاقه دارند؟ می ترسن؟ تصویر

خیر ، به نظر من با روحیات و ذات آنها سازگاری ندارد و جذابیتی براشون ندارد .
------------------------------
9- چه غذایی را حاضر نیستید حتی لب بزنید؟
حقیقتش بخواین غذایی نیست که من دوست نداشته باشم ولی اگه باید یک غذا از بین چند غذا انتخاب کنم مسلما اون غذا خروشت کلفس نیست . ولی اگه تنها اون باشه می خورم . تصویر

10- توی چه فروم های دیگری عضو هستید؟
فکر کنم سه و چهار تا، تو یکشون که اونقدر نرفتم که اسم کاربریم یادم رفته ، بیشتر تو سنترال فعالیت می کنم .تصویر

11- توی نت دنبال چی می گردید؟

چیزهای خوبتصویرتصویر

12- چه کاری شما را خیلی عصبانی می کند؟

دروغ – پنهان کاری – زیر آب زدن – ظاهر سازی کردن

13- وقتی خیلی عصبانی می شوید چه کاری انجام می دهید؟

سعی می کنم تا اونجایی که می تونم از اون کسی یا چیزی که عصبانی ام کرده ، فاصله بگیرم .
14- آیا به ورزش هم علاقه ای دارید؟ در صورت مثبت بودن جواب چه ورشی انجام می دهید یا دوست دارید انجام دهید؟

بله ، والیبال ، هر وقت بشه بازی می کنم .

15- آدم کنجکاوی هستید؟
کمی تا قسمتی تصویر

16- از چه رنگی خوشتون میاد؟

آبی روشن ، صورتیتصویر
17- از چه رنگی بدتون میاد؟

هیچ رنگی نیست که ازش بدم بیادتصویر

18- از چه درسی متنفرید؟

شاید بعضی از واحد هایی که تو دانشگاه می گذرونم ، رو دوست نداشته باشم ولی از اونها متنفر هم نیستم و باهاشون یه جوری کنار می یام .تصویر

19- آدم رازداری هستید؟

سعی می کنم باشم تصویر
-------------------------

تقلب ممنوع تصویر

20- فکر می کنید چرا مردم در ایران حاضر نیستند برای جلسات مشاوره و یا روانشناسی پول خرج کنن؟

دلیل اصلی ، آن عدم آگاهی نسبت به خدمتی که یک روان شناس یا یک مشاوره به واسطه علمش ،به زندگی انسان ها، می کند ، عدم آگاهی نسبت به اینکه همه انسانها با مشکلات و مسائلی رو به رو هستن که شاید یک روان شناس بتونه به آنها کمک کنه و با روشن کردن مسائل برای فرد ، مسائل راحت تر حل بشه ، عدم آگاهی نسبت به اینکه سلامت روح به اندازه سلامت جسم مهمه .

21- چرا مردم همیشه زمانی که درد واقعی به سراغ آنها می رود به فکر درمان می افتند که این در مورد همه انواع دردها قابل تامیم است، مثلا از رفتن پیش مشاور برای حل مشکل خود سر باز می زنند، اما زمانی که مشکل حاد شد مجبورند اینبار به پیش روانشناس بروند؟
باز این برمی گرده به عدم آگاهی درباره اینکه زمانی که یک بیماری چه جسمی و چه روحی شدت پیدا کنه و حاد بشه کمتر احتمال بهبود آن وجود داره ، تا زمانی که شدت و علائم آن کمتر است.

22- این فروید چرا همه چیز رو به مسائل جنسی ربط می داد، آیا شما هم موافق هستید؟

خیر ،تاکید فروید بر مسائل جنسی الزاما با آنچه در اذهان عموم به کنش و عمل جنسی مربوط است، متفاوت است .

23- چرا بیشتر نظریه پردازان اصلی روانشناسی یهودی و اتریشی هستند؟

خوب من اطلاع کافی در این زمینه ندارم فقط در این حد می دونم که با توجه به مشکلات و محدودیت هایی که در آن زمان یهودی ها با آن رو به رو بودن ، برخی از آنها راه حل مشکل خود را ،در علم روان شناسی دیدن .

24- شما طرفدار نظریه رفتارگرا هستید یا معنا گرا؟

طرفدار مکتب خاصی نیستم .هر مکتبی موارد خاص استفاده خوش داره . مثلا ترس فوبی بیشتر بوسیله رفتار درمانی یا مکتب رفتار گراها مورد درمان قرار می گیرد .

25- چی به سر این بنده خدا ویکتور فرانکل آوردن؟

متاسفانه اطلاعی در این زمینه ندارم .

26- از قدیم می گن کوزه گر ز کوزه شکسته آب نوشد، شما چقدر مصداق این مثل هستید؟

همیشه سعی من بر این بوده که مصداق این جمله نباشم و به قول معروف چراغی که به خانه روا است به مسجد حرام است.تصویر

27- از روی مبلغ بالای قبض آب به چه مشکلی می توان پی برد؟

به اینکه سال الگوی مصرف شعاری بیش نیست تصویرتصویر

28- برای حل این مشکل در افراد چه راهکاری را توصیه می کنید؟

ارائه راهکار در این زمینه در تخصص من نیست تصویر

29- از نظر شما کدام مشکل و یا بیماری (مربوط به حیطه روانشاسی) در بین افراد شیوع بیشتری دارد؟

در اون حدی که من اطلاع دارم ، افسردگی (از نوع فصلی )، که کوتاه مدت است

----------------------

تهران :شهری پر از ترافیک و جمعیتی که در حال انفجاره ، شهری اگه بخوای از شمال تهران بری جنوبش نصف روز در ترافیکی

کرج : یکی از شهرهای ایران

قزوین : یکی دیگه از شهرهای ایران

رشت : من شهرهای شمال را خیلی دوست دارم . تصویر

آستارا :دوست دارم ببینمشتصویر

خورشید
زمین
ماه
((شگفتی آفرینش و جلوه نظم الهی))تصویر

نانو : فناوری

هسته ای: هوادار زیاد داره تصویر

فروید: پدر علم روان کاوی

فرانکل : متاسفانه نمی شناسمشون

پرز: ایشون هم نمی شناسم

راجرز : سردمدار ،نظریه انسان گرایی

پاولف: سردمدار نظریه شرطی سازی

ثرندایک :بزرگترین نظریه پرداز یادگیری
---------------------
فکر می کنید چرا سوالای من شماره 6 نداشت؟ شاید برای اینکه احتمالا می توان به دلیل اینکه ممکنه ، حتما!! تصویرتصویر

فکر می کنید چرا باید چی؟ چرا باید آنی شود ، که نمی خواهیتصویر

حالا در کل توضیح بدید ببینیم؟ تصویر

موفق باشیدتصویر
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط noora »

[quote="Mil@d"]سلام دوباره!

سلام تصویر

1.الصدق من الایمان!راستش به شدت فکر درگیری داشتم و برای همین پردازشگرم هنگ هنگ هنگ بود و مجبور به وام و قرض و قوله از بیانات عوامل نفوذی جهت معرفی ستاره خانم شدم!وگرنه اگر 1 هفته زودتر مهمان می شدند پیش پرده شدیدی را اجرا میکردم!نکته دیگر:اگه خیلی دلاورید زیر کولر را ول کنید و بیاین تو گرمای اینجا روزه بگیرین!ببینم cpu براتون میمونه!

ای کاش همون یک هفته پیش ،به قول شما مهمان می شدم ، نمی دونم چرا هر چی کاره و برنامه و مهمون و امتحان ترم زبان ، توی این هفته است ،شانس من دیگه !!!

2.جمهوری لافستان پرید! با یکی دیگه نامزد کرد رفت! 19 بر صفر شکست عشقی خوردم!آزمون روانشناسی شکستی عشقی نیاز دارم! دوری چند؟
درد ، بی درمانی اومده سراغت تصویر، آزمونم براش نداریم بهتره باهاش بسوزی و بسازی !!!تصویرتصویر

3.کلا سالمی؟ کلا حال شما خیلی بهتره !!تصویر

4.یک خاطره خنده ازجمع سه نفره تان بگین!

والا خاطره ای که بشه گفت و اتفاق جالبی باشه، الان که فکر می کنم درست یادم نمی یاد ،اتفاق زیاده ،ولی شاید زیاد برای شما خنده دار نباشه یعنی اون لحظه برای ماها جالب بوده :
مثلا : دم دم مای غروب یه روز زمستانی بود که سه تفنگ دار پس از طی روز تحصیلی پر بارشانتصویر در حال بازگشت به خانه بودن طبق همیشه مشغول بحث و نقد از سیر تا پیاز قضایا بودن تصویرتا اینکه به یه پل آهنی رسیدیم که فاطمه پولش افتاد داخل پل آهنی تصویرعزمشو جزم کرد که پول رو وردارهتصویر خلاصه چشمتون روز بد نبینه ناگهان با صدای فریاد کوتاهی برگشت تصویرگفت : فکر کنم یه چبز تیزی دستم رو بریدتصویر مهشید که خیلی هوشمندانه شاهد قضایا بودتصویر گفت نه جانم موووووش بود تصویرتصویر، منم که دم موش محترم رو نظاره کرده بودم خیلی وحشت زده تصویروبی تعارف حرف مهشید را تصدیق کردم و گفتم وای دمشو!!!!تصویر کزاز نگیری فاطمهتصویرتصویر ، اونقوقت بود که فاطمه مثل بچه های 4 ساله اشک هاش جاری شدتصویر حالا من ومهشید تازه دوزاریمون افتاد که چه هیجانی به قضیه دادیمتصویرتصویر ، بر آن شدیم که یجوری فاطمه رو آروم کنیمتصویرتصویرتصویر حلا دیگه نگاه های کنجکاو و خندان اطرافیان بماندتصویرتصویرتصویر. بهدشم با اجازتون اینجانب، یک ساعت دنبال یه درمانگاه می گشتیم تصویرولی جدا وحشتناکه ، که موش دست آدم رو گاز بگیره.تصویر

یه بارم یه (سفره فروشه) افتاده بود دنبالمونتصویر تصویر، سفرشو به عرض ما سه تا باز کرده بودتصویر!!! با فاصله کم و سماجت تمام یادش افتاده بود که بازار سفره هاشو گرم کنه تصویر، آخه شما که قیافشو ندید ازرائیل رو زهر ترک می کردتصویرتصویر خلاصه هم از خنده رو ده بر شده بودیمتصویر هم تو فکر راه فرار!!!تصویر آخرش با زبلی تمام پیچیدیم تو یه کوچه و با این تصور که مارو گم کردهتصویرتصویرتصویر از یه کوچه دیگه وارد راه اصلی شدیم که یکدفعه باز دیدیم روز از نوع و روزی از نوعتصویر انگار که بهش گفته بودن اگه از ما فاصله بگیره گناه کبیره کردهتصویر تصویربعدشم با هزار بد بختی پیچوندیمشتصویرتصویرتصویر !!! آخه نمی شد رفت بهش گفت آدم حسابی مگه راه دیگی جز این راه نیست که افتادی دنبال ما تصویر، از بس که قیافش ترسناک بودتصویرتصویر !!!

!تصویرتصویرتصویراین بود بخشی از ماجراههههههههای سه تفگ دارتصویر

5.چرا زودرنجی؟الان چیکار کنم ناراحت میشی و قهر میکنی و دیگه سنترال هم نمی یای و کنار ایستگاه اتوبوس ها پل صراط با مامور میای دنبالم!

شما پسرا هم که فقط منتظری ما یه چیزی بگیم و شماها هم به قول معروف از آب گل آلود ، ماهی بگیرید !!!تصویر اینم از اون صفت های بارز شما پسرهاست ها!!!تصویر
6.نگفتی چی بلدی بپزی؟تخم مرغ با گوجه یا گوجه با تخم مرغ یا هردو!

این تابستونی حسابی شده بودم وردست مامان جان عزیز تصویرو (انواع کوکو) و ماکارانی و مرغ و سوپ را تقریبا یاد گرفتم هنوز به مرحله درست کردن خورشت هایی مثل قورمه سبزی و.......و جا افتادنش نرسیدم !!! تصویر

7.گفتم آواتورت چیه جریان نام کاربری nooraرو توضیح میدی!

راست می گین ها از بس که سوالها تون زیاده !!!تصویر ،خوب این عکس کایرا نایتلی تصویر که بازیگر نقش اول، فیلم غرور و تعصبه و دلیل اینکه این عکس رو گذاشتم اینه که مهشید و فاطمه می گن شبیه منه ،بعدش ،یه چند نفر دیگه هم گفتن تصویرولی به نظر خودم، زیاد شبیهش نیستم ، تا حدودی !!!! تصویر

8.به نظرت کیا تو نت خطرناکند؟اگه برات خطرساز شد و ول کن نبود شکایت میکنی؟به نظرم خوبه آدم شرخر استخدام کنه و مثل سریال پنجمین خورشید فرد مزاحم رو ساعتها بین زمین و هوا معلق نگه داره و زیر پاهاش آتیش روشن کنه تا به مرور کباب بشه!بعدش هم روش 25 کیلو نمک بریزه! روش تو چیه؟

توی نت همه خطرناکن و هیچکس خطرناک نیست تصویر،یعنی هر چیزی ممکن است ، احتیاط شرط عقله و لازمه!!! با روشی هم که پیشنهاد کردید مشکلی ندارم می تونید روی این آدم های خطرناک اجرا ش کنید !!!!!تصویر

9.بورکینافاسو خطریه...جنگ داخلی شده ...با مجمع الجزایر قمر چطوری؟یک جای توپ ته اقیانوس هند!

والا من الان اونجام ، مشکلی هم نیست تصویرهوا هم خیلی خوبهتصویر جای شما هم خالی!!!!!!تصویر

10.از میلاد بن علی بن فرج بن خمیس روایت شده است که زنان در پس افکارشان شیاطین رجیم آرام گرفته است!

ایشون احتمالا انسان شدیدا بد بینی هستن ، تصویراقا میلاد کمی تا نسبتی ابری ، خوش بین باش.تصویر

11.اشتباه بزرگ زندگیت همینه که مردا رو موقع عصبانیت خطرناک میدونی!دقیقا برعکسه!

نمیدونم ، خوب شما که یه آقایی بگو چراتصویر ؟ چیه که، فکر می کنی عصبانی بودن آقایون ،خطرناک نیست تصویرو این فکر بزرگ ترین اشتباه !!!تصویر

12.میگم تو شهر شما با گربه صحبت میکنند و مشکلات از این طریق حل میشه؟خوب میشه خواهش کنم زبان گربه ای رو همین جا آموزش بدین؟در حدا سلام علیک و احوالپرسی کافیه!

والا من این حرف را تا الان که از شما شنیدمتصویر ، نمی دونستم اگه شما بلدی بگو ما هم یاد بگیرم شاید به درد خورد !!!! تصویر

13.راستی اگه همه مردا زنهایشان را ول کنند زن ها چند روز زنده می مانند؟

تا آخر عمر با خوبی و خوشی زنده می مانند و زندگیییییییی می کنندتصویر

14.دعوت مهمان ها هیچگونه پایه و اساسی ندارد!و خودم هم هنوز بعد از 4 ماه نفهمیدم چطور مهمان دعوت میکنم!یکدفعه ای نگاه لیست کاربرا میکنم و یک انتخاب!خلاص! تصویر

15.راستی یک روش برای آزار دادن بگو که نتیجه بخش باشه و به هدف برسیم!

بی اعتنایی ، برای بعضی از آدم ها بهترین آزاره!!!!!تصویر

16.من احتمالا در مراسم ازدواج یاسر حضور خواهم داشت!تمام تلاشم را خواهم کرد تا دختر مردم از قرن 21 به قرن هشتم هجری نقل مکان نکند! تصویرتصویر

17.همه چی رو خودش داره میگه تازه میگه زیر زبون نکش! مرسی که مارو به زحمت ننداختی!

خواهش میکنمتصویر من تا نخوام حرفی از دهنم بیرون نمی رهتصویر خودم خواستم که دارم می گمتصویر

18.بابا مردا هیز نیستند! باید دید که خانم ها شرایط هیزی را به وجود می آورند یا نه!( روابط 2 طرفه است)

این حرفتون رو قبول دارم ولی آخه بعضی مواقه من با چشم خودم دیدم دختره خیلی ساده و بی آلایش ، یه آقایی یه جوریش نگاه می کرد ، که بهتره نگم!!!!!

19.کی با مهشید و فاطمه قطع رابطه میکنی؟

ان شاالله به کوری چشم دشمنان ، هیچوقتتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر

20.حال من همیشه خرابه!ولی همیشه خوب نشان داده میشه!

خوب شاید یه جای کار خرابهتصویر ، ببین چیه که اینقدر روحتو آزار میده یا به قول خودتون باعث می شه حالت خراب بشهتصویر ، حلش کن، تصویر

21.نظر درباره گریه رو گربه خوندی!اشکال نداره اتفاقا سوال همیشگی یکی از برادران همیشه در صحنه رو جواب دادی!

خوب خیلی کم پیش می یاد گریم بگیره ولی اگر هم بگیره حالم بد می شه ، تصویر

22.اگر تو یک اتاقک با یک موش بزرگ حبست کنند چقدر جیغ میزنی و کی قش میکنی و کلا امیدی به زنده موندنت هست؟
فکر کنم همون اول قش کنم تصویر
23.به نظرت خوک و مرغ کی باهم دست به کی کردن و با آنفولانزا مشترکا پای سفره عقد نشستند؟

اتفاقا ما رو هم، عروسی شون دعوت کردنتصویر ولی من و دوستام گول نخوردیم نرفتیم تصویر.

24.چرا هرکی میخواد اینروزها خواستگاری بره زنگ در رو اشتباه میزنه!

خوب شاید می خواد ببینه آیا شخص بهتری هم از کیس مورد نظر موجود است یا خیر (این از آقایون بعید نیست)تصویر

25.اصطلاح جدید:خدا به داد برسه تبدیل شد به خدا به داد کنه! تصویر
26.منظورت این بود که حداکثر 30 سوال بدم!اگه بنا به حداقل باشه که تایید ضمنی همین 50 تاست! تصویر

27.به قول عربا! یابووووووووووووویه! یاسر به درجه والای متعصب بودن مفتخر گشت! یاسر دیگه داره احساس حقوق بشری بهم دست میده!22 صندلی است که از جهات مختلف در معرض بمباران های سنگین به سر می بری!سر اون جریان هم که شدیدا مورد حملات گسترده بودی!یاسر ان الله مع الصابرین! تصویر
28.راستی آزمون روانشناسی هدایت شیطنت رو فوری فوتی لازم دارم!این یکی ساعتی چند؟
گشتم نبود، نگرد ، نیست ، تصویر

29.بنده هم معتقدم کارخانه نوشابه سازی سنترال افتتاح گردیده است!

بله ، چون شما هم آشنایی بهتون تخفیف می دیدیم تصویر، ببخشید دیگه نشد افتتاحیه دعوتتون کنیم تصویرتصویر،سرمون گرم نوشابه ها بود .تصویر
30.تا حالا آپارتمان و محدودیت هایش حس زندانی بودن بهت داده؟
نه اصلا، آخه محوطه ما مثل یک جنگل می مونه که یه عالمه ، اپارتمانه وسطشهتصویر
31.ارشد سراسری قبول میشی؟(به خدا و ائمه اطهار و امامزاده حسن واگذار نکن!خودت رو بنگر)

خوب اگه بد از اینکه درسم تموم بشه و اون 8 ماهی که تا کنکور برام باقی می مونه خوب درس بخونم ، چرا که نه ، مگه اونهایی که قبول شدن شاخ و دم داشتن ، خوب درس خوندن !!!تصویر

32.محضر مبارک شیخ سامان خرم آبادی عارضیم که پیشنهاد تغییر نام صندلی داغ به صندلی خاطره بررسی نخواهد شد!

شما ، اینقدر دم از دموکراسی می زنی ، دیگه چرا !!!! تصویر

33.فاطمه خانم میدونم پپسی اولی نبود! شما کارخونه زدین بهتر بود بگین انبار پپسی!

حالا شما چرا گیر دادی به کارخونه پپسی ما ، خوب شما هم برو کارخونه پپسی بزن!!!!تصویرتصویر
34.بنده تمام تلاشم را برای نابودی مثلث کذایی به کار خواهم گرفت!

خیلی ها خواستن ، و نتونستن ، عمرا !! ،مثلث با تمام قدرت همچنان به راه خودش ادامه میده ! تصویر

35.بنده کودکی ریشه داری ندارم!تفکر به تریپ بردار بودن دختران را نیز اکیدا تکذیب می شود!

همین که انکارش می کنید ، یعنی وجود داره !!!!!!!تصویر

----------------------------------------------------------------------------------------------------

1.اونی که خوابه میشه بیدارش کرد اونی که خودشو به خواب زده هرگز!

منم همین عقیده را دارم ، حالا به نظر شما این جمله مصداق چه کسی است؟ تصویر

2.جو سنترال نسبت به چند ماه پیش صمیمی تر شده؟حضور خانم ها پررنگ تر نشده؟

اصلا خانوم ها هر جا که می رن اونجا تبدیل به بهشت می شه ، صمیمی بودن سنترال هم دقیقا به خاطر خانوم های عزیزشه وگرنه آقایون که همش دنبال مسائل نظامی و جنگ هستند.تصویرتصویر

3.این پسرایی که از صحبت کاری و عادی یک دختر با خودشون 1682 جور منظور برمیدارن! بی جنبن!!

4.این دخترایی که به تکان خوردن سوراخ دماغ پسرا هم مشکوکند!و آن را معادل نخ دادن تلقی میکنند! اینها هم بی جنبن!!

5. چرا تو فیلم هندی پسر دختر آواز سرکنان تو سبزه زار باید دنبال همدیگه بدوند؟

این دیگه باید از کارگردانهای هندی بپرسید نه از من تصویر

6.چرا تو فیلم ایرانی پسر دختره آخر فیلم باید با هم ازدواج کنند؟

آره دقیقا چه قدر هم مسخره است ، موضوع دیگه ای ندارن که!!!تصویر

7.چرا تو فیلم آمریکایی پسردختره عاشق 18 نفر دیگه هم هستند!

از بس که محدودیت دارن بیچاره ها!!تصویر

8.چرا تو آهنگ های اندی و منصور 537 نفر در حال حرکات موزون هستند؟اینهمه رو از کجا میاره؟

افراط ،همش افراطه مثلا اگه این به اصطلاح خانوم ها، نباشن کسی به آهنگ هاشون، گوش نمی ده !!!!!تصویر

9.یکی رو دوست داری و ازش خیلی خاطره داری و نمیتونی ازش دل بکنی--ولی با بعضی کارهاش جون به لبت کرده!هیچ رقمه هم درست نمیشه!تاکید می کنم هیچ رقمه!اگر ولش کنی ضربه عاطفی میخوری اگر باهاش ادامه بدی دردسرهایی که گفتم داری؟چیکار میکنی؟

کمکش می کنم تا پی به مشکلاتش، ببره و حلش کنه، اگه نشد، ضربه عاطفی رو ترجیح می دم و سعی می کنم در خودم حلش کنم ، تا باقی زندگی ام را در آرامش به سر ببرم.تصویر

10.بعضی از استانهای ایران مردم سردی دارند و بعضی استانها خونگرمند!از دیدگاه خودت کجاها؟(رک بگو)

نمی شه زود قضاوت کرد ، همه جا خوب و بد داره ، یا همون خون گرم و خون سرد!!

11.در ادامه بلاهایی که به شکل روتین سر من میاد!
من قاتل مالشعیر لیتری میوه ای هستم!و روزی 1 دونه را میخورم...مادر گرامی امروز مقداری سرکه دست ساز را درون بطری مالشعیر ریخته بود و در یخچال گذاشته بود!ماهم از همه جا بی خبر بطری را رفتیم بالا و تا 2-3 دقیقه تنفسم هم قطع و وصل شد!عجب اسیدی داره این سرکه!یاسر بیا توضیح بده سرکه جریان شیمیایی اش چیه؟تا الان گلویم می سوزه!امیدوارم سرکسی نیاد چو وحشتناک دردناک بود و گلویتان شبیه کوره های آجرپزی پاکدشت خواهد شد!
یک اتفاق تو این مایه ها تعریف کن!

وقتی که خیلی کوچیک بودم تقریبا 3 ، 4 سال بود، نمی دونم از کجا بطری بنزین که گویا داخل انباری داخل آشپزخانه بوده ، پیدا کردم و خوردمتصویر ، خودم که یادم نیست ، بنده خدا پدر و مادرم چی کشیدن ، میگن حالم خیلی بد شده بوده می برنم بیمارستان و... کلا من خیلی بچه کنجکاوی بودمتصویر یه بارم که 1 سالم بود مسافرت بودیم یه کتری برقی که توش آب جوش بود مثل اینکه سییمش رو کشیدم تا بینم داخلش چیه که همه آب جوش ریخت رو بدنم ، که الان خوشبختانه هیچ آثاری ازش نمونده خوب البته خیلی کوچیک بودم، مادر میگن وقتی می بردنم حموم ، از درد زجه میزدم .تصویر

12.چرا تو ایران اینقدر جمعه عصر دلگیره؟ دقیقاتصویر

13.چرا سرعت غذا خوردن یک پسر جنوبی در مقایسه با یک دختر شمال شهری! مثل پرادو در برابر موتورگازی میمونه؟والا تو رو قرآن!هنوز قاچ اول پیتزا رو نخورده دستمال کاغذی برمیداره لباشو تمیز میکنه!بابا مگه چی خوردی؟

نمی دونم شاید تفاوت در فرهنگ و نگرش اون آدمها است!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
کامل کن!
ستاره در خانه... آرامش دارد
ستاره دوست دارد... به آرزوهایش برسد
ستاره در دانشگاه... چیزهای زیادی یاد می گیره
ستاره ناراحت میشه از... دروغ
ستاره می خنده از...تصویر
ستاره یورش می بره به...لواشک و چیزهای ترشتصویر
ستاره غیرقابل تحمل میشه وقتی ..
تصویر
--------------------------------------------------------
طبیعی یا سزارین : طبیعی
مرد یا پسر: یعنی چی ؟
مادر بزرگ یا بی بی : مادربزگ
پدر بزرگ یا باباپیرو : پدربزرگ
خواهر یا آژی: خواهر
بردار یا دادش: برادر
-----------------------
ستاره و فنون رزمی: دوست دارم یاد بگیرم
ستاره و حقوق زنان: تا اونجایی در توانم هست برای رسیدن بهش تلاش می کنم .
ستاره و خرید تو مایه های ورشکستگی: نه بابا تصویر
ستاره و مدیران مخوف cc: سلام داریم خدمتشون !!تصویر
ستاره و غذای ته گرفته اش!: تا حالا پیش نیومده تصویر
ستاره و داداش و ماموری که میگه چه نسبتی با هم دارین؟ این تا حالا پیش نیومده تصویر
ستاره و منکر نکیر! تصویر
ستاره و عذاب قبر!تصویر
ستاره و عذاب آخرت!تصویر
ستاره و دیپورت شدن از بهشت!تصویر

تا حالا به عدد پی (3.14)اینطوری نگاه کرده بودی؟عکس پر از منظور و پیام است!چندتاشو بگو!

مثل این می مونه که تصویر این عدد روی آینه افتاده باشه و یه بچهه از روی اون نقاشی بکشه!!!!

[External Link Removed for Guests]

ستاره.چرا اینطوری نگاه سوالا میکنی؟تا حالا غذا خوردی؟چرا تاکسی سوار نمیشی؟به نظرت حالت کی خوب میشه؟شمسی خانم از آسید مصطفی طلاق گرفت؟به من میگی پررو؟اسم زن رییس جمهور گینه بیسائو چیه؟چرا رژلب صورتی با خال های سبز زده؟راستی کی راست نمیگه؟چرا مذاکرات هسته ای 6 ساله طول کشیده؟سال دیگه 7 سالش میشه باید بره مدرسه؟به نظر تو کیک زرد رو با ادویه بخوریم یا سس فلفل؟چرا تو خونه اورانیوم غنی میکنی؟چرا در این لحظه به من گفتی آقا میلاد شما حالتون خوبه؟چرا من بت میگم از تو بهترم؟چرا فرار میکنی؟وایسا!بشین!پاشو!به نظر تو لایه ازون رو گچ کاری کنیم یا سیمان سفید؟آجرنما چطوره؟کلا چرا باید به سوالا جواب بدی؟اگه جواب ندی ممکنه چرا چی؟چرا یاسر گیر داده به شاهکارهای امریکا؟چرا محمد 1985 گوگولی مگولیه؟راستی ممکنه سامان رگ لری اش بگیره؟چرا من عرب نیستم؟چرا من ترک نیستم ولی ترک ها را دوست دارم!به نظر تو من با موساد ارتباط دارم؟چرا من شکنجه گر خوبی هستم؟میدونی کندن پوست کله خر چقدر لذت بخشه؟چرا از من میخوای که آروم باشم؟بعد میگن چرا جوونا معتاد میشن؟چرا کراک زیاده؟من میرم ودکا میفروشم؟قاچاقچی خوبی میشم؟چرا در دسشویی رو باید با تبر خرد کرد؟به نظرت من خیلی خوشکلم؟چرا زشت نیستم؟ممکنه آرایش کنم؟چرا زن نگرفتم؟چرا هنوز خیلی هنوزه؟چرا دلبرم دلبر خانه خرابم کرد؟دیگه خیلی زیاده؟چرا زیاد خیلی است؟چرا من و ما شناسه سوم شخص مفرد نیست؟چرا بن مضارع از بن ماضی خوشکل تره؟چرا یک خوک نمیتونه با گوسفند ازدواج کنه؟به نظرت خروس لاری با کفتر چاهی میتونند زوج مناسبی باشند؟به نظرت نظراتت مهم اند؟چرا صداوسیما با من مصاحبه نمیکنه؟مگه تا حالا قبلا قدیم بوده؟چرا جدیدا میشه آینده بعد از قبلا؟

در جواب به سوالات پر محتوای شماتصویر باید گفت :

چرا در دیزی بازه ؟ چرا آقاهه درازه ؟ چرا بچهه تنبک می زنه؟ چرا ماشینه می گازه ؟ چرا خره ار ار می کنه؟ چرا مرغه ،غدغد می کنه ؟ چرا آسمون آبیه ؟ چرا خانومه سیبیل داره ؟ چرا شوهر پیرزنه ، پیانو می زنه ؟ چرا دماغ پینوکیو درازه ؟ چرا این غذا بی نمکه ؟ چرا اون غذا با نمک ؟ چرا گربهه بی حیا شده؟چرا مورچهه عاشقه فیله شده؟چرا مرغ همسایه غازه ؟ چرا خونه همسایه کدوم وره ؟ چرا زن پسر بابا تقی قولی خان آتیش گرفته ؟ چرا خانمه عینک می زنه؟ چرا اون آقا چشمک می زنه؟ چرا من همش می خندم ؟ چرا تو همش حرف می زنی ؟ چرا آسمون پر ستاره است ؟چرا دل من بی شرارهست ؟ چرا گرده ، دایره ست؟ چرا گاوه ماما می کنه ، مامانشو صدا می کنه ؟ چرا آقاهه ابروهاش نخه؟ چرا شیرینی شیرینه؟ چرا اون آقا میشینه؟ چرا خانومه تق تق می کنه؟ چرا دیگه دختر همسایه شبمای تابستون نمی ره تو ایوون ؟ چرا ایشی ساکی پشت در های بسته منتظر کاکرو یوگا نشسته؟ چرا من عروسک دارم ، تو ماشین؟ چرا روباهه حیله گره ؟ چرا نمی شه ما اضلاع پنهان را بگیم ؟ چرا این پرچمه که آقا سامان گفت پیدا نمی شه ؟ چرا این آقا یاسر گیر داده به فمینیسم بیچاره ؟ چرا من می خوام عضو انجمن حامیان گربه هاشم ؟ چرا آقا میلاد فکر می کنه خانوم ها افکار شیطانی دارن ؟چرا من اینقدر عضو انجمن های مختلف می شم ؟چرا بعضی ها تو آسمون سیر می کنن ، زمینی ها رو نمی بینن؟ چرا تاریکی ، روشن نیست؟ چرا اون یه دقه می یاد، یه دقه میره ،بعد اصلا نمی یاد؟ چرا هر چی خوبیه تو اون جمع شده؟ چرا من اینقده دل رحمم ؟ چرا پسرها زود پسر خاله می شن ؟ چرا دخترها ساده لوحن؟ چرا من همش چرا چرا می کنم ؟ چرا نمی شه دروغ نگفت ؟ چرا اگه ماهی رو زود از آب بگیری تازست ؟ چرا داروین می گه ما از نسل ممیمون هاییم ؟ چرا بنزین سهمیه ای شده ؟ چرا اینقدر باسوادا ،بی سواد شدن ؟ چرا شنل قرمزی ، با آقا گرگه دوست شده؟ چرا می گن این شوره ، ولی تو فکر کن شیرینه؟ چرا مرد ها این طرف ، زن ها اونطرف ؟ چرا دست های ما کثیف شدن؟ چرا آهو دیگه نمی دوه؟ چرا اگه حقیقتو بدونی زندگی ات تباهه؟ چرا نمی شه از ته دل خندید؟ چرا همش دل ها گرفتس ؟ چرا نمی شه که بهش بگم که چقدر؟ چرا اگه همیشه لبخند رو لبت باشه می کن یارو دیوونه است؟ چرا نمی شه من ، ما بشه ؟ چرا اینقدر دلها کوچیک شده ؟ چرا ممکن ، ممکن نیست؟

کلا خوبی؟ شما بهتر تری !!!!!
ستاره و یک خسته نباشیدی که من بهش میگم!(میدونم خیلی لوسم!چیزی پرت نکن)

باشه چون شمایی ایندفعه، پرت نمی کنم .تصویر

بودیم و کسی پاس نمی داشت که هستیم باشد که نباشیم و بدانند که بودیم

[/quo

راستی آقا یاسر رفتم گشتم ببینم این فرانکل کیه و چه بلایی سرش آوردن ؟تصویر

طبق نتایج بنده، ایشون سردمدار نظریه معنا گرا بودن به این معنا که می گفتن نباید همه جیز رو از دید جنسی نگاه کرد و باید دید دلیل به وجود آمدن و هستی ما انسانها چیه ؟و........ و چون ایشون یهودی بودن و و مدتی تو اردوگاه نازی ها اسیر بودن و همیشه یکی از آرزوهای ایشون و بقیه کسانی که تو اون اردوگاه بودن ، این بوده که ای کاش می تونستن شیرینی بخورن !!! بعدشم که از اردوگاه آزاد می شه میره و نظریه معنا گرا شو مطرح می کنه !!! ایشون قبل از اینکه روان شناس باشن ، یک پزشک بودن !!

عزیزانتصویرتصویرتصویر، من پنجشنبه صبح امتحان ترم زبان دارم برای همین از پنجشنبه عصر می تونم جواب بقیه سوالات ، شما رو بزارم .حداقل چهارشنبه بشینم خوب بخونم تصویر!از این بابت هم بسیار شرمنده ام ! تصویر تصویر
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

سلام ! من بازم اومدم ! و این بار از طرز فکرتون متاسفم نیستم ! اون موقعه هم نبودم ! شوخی کرده بودم ! :grin:
میلاد هم دوباره نظر شما رو ویرایش کرد و تیکه مربوط به گربه ها رو اضافه فرمود !
این فقط حمله دستگرمی اول هست و حسابی دارم برات ! البته میخواستم امشب اساسی حمله کنم که وقت نشد .
من نمی دونم چرا شما ها ( اکثر کسانی که روی صندلی بودن ) از خورشت کرفس بدشون میاد یا دوست ندارن !! خیلی هم خوبه تا دلتون هم بخواد !
بابا این رنگ صورتی دیگه تکراری شده ! نشد این جماعت دخترا یه رنگ دیگه دوست داشته باشن ؟؟
حالا سوالات
1 نحوه آشنایی تون با سنترال
2 نظرتون در مورد گربه ها
3 نظر گربه ها در مورد شما !
4 تا حالا کسی رو کشتید ؟
5 تا حالا کسی شما رو کشته ؟
6 پس کی اونجا چی کار کنه ؟
7 چه کسی امسال قهرمان میشه ؟
8 از نظر روانشناسی بگویید چرا من از هر کی در صندلی داغ این سوال رو کردم نام یکی تیم فوتبال رو برده ؟! در حالی که من اصلا منظورم اون نبوده ! در واقعه یه نوع تحقیق روانشناختی انجام دادم که چگونه افراد چیزی که خودشون فکر می کنن جواب میدن ! از کجا معلوم منظور من مثلا قهرمانی کشتی نبوده ؟ در حالی که همه فوتبالی جواب دادن !
9 آن مرد با اسب آمد ؟
10 تصمیم ژاله چی بود ؟
11 آیا آبگوشت غذای لذیذی است ؟
12 تانک ام یک یا تی 72 ؟
13 سیزده به در کجا رفتید ؟
14 چه عددی را در جای خالی باید بزاریم ؟
3+...= 7
15 شیراز کجاست ؟
16 به چه شهرهایی از ایران سفر کردید ؟
17 بهترین فیلمی که ندیدی ؟
18 توی دانشگاهتون سریش هم دارین ؟
19 مهشید بانو بهتره یا نغمه ؟ ( باید یکی رو انتخاب کنی ! )
20 چرا دخترا سریع قهر می کنن ؟ کار دیگه ای بلد نیستن ؟ ( البته دختر بچه ها منظورمه )
21 اونور آب چیه ؟
22 چه کسی روانشانسی رو اختراع کرد ؟
23 برای شناختن روان یک فرد باید عمل باز جمجمه انجام داد ؟
24 اگه یه روز از خواب بلند بشی ببینی اونی که دوسش داشتی گذاشته رفته صبحانه چی میخوری ؟
25 ذهن خلاق چیه ؟
26 آیا محدودیت باعث خلاقیت میشه ؟
27 چگونه عوامل روانی روی جسم فرد تاثیر میزارن ؟
28 چرا میگن کوه به کوه نمیرسه نه آنکه عطار بگوید ؟
29 سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت
آتشی بود در این خانه که کاشانه بسوخت
تنم از واسطه دوری دلبر بگداخت
جانم از آتش مهر رخ جانانه بسوخت
یعنی چی ؟
30 نوشابه شما رو یاد چی میندازه ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

سلامی گرم بعد از مرخصی اجباریمون تصویر
چه خبرا؟
طاعات و عبادات که دیگه ایشالا مقبول حق تعالی شده تصویر
حالا دیگه عیدت مبببباااااارررررککککک

تصویرتصویرتصویر

ضمن تبریک به تمامی دوستان گرامی تصویر

اول باید بگم خیلی خوشجالم که دوباره سنترال رو به راه شد و وقت تنفس به اتمام رسید.
دوم اینکه گفتم بزنم ... نه نزنم ..... ؟؟؟ تصویر بعد به این نتیجه رسیدم که حیف رفیق شفیق از جرگه سوالات چالشی بی نصیب بمونه . حالا دیگه مهم نیست چی پرت می شه ...الفرار تصویر اوخ سرم تصویر

و اما ...

1) برای کلمات زیر جمله بساز : ( یاد دوران ابتدایی به خیر تصویر)

سیاست
صداقت
شجاعت
شهامت
شهادت
و بالاخره رفاقت

2) به نظرت کلمه های بالا با هم رابطه هم می تونن داشته باشن ؟ اگه آره ... چه جوری ؟

3) چرا آدم ها وقتی پیر میشن مثل بچه ها می شن ؟

4) چقدر به دوران پیری فکر می کنی ؟ آرزوت براش چیه؟

5) چه کار هایی تو دوره کودکی که تو رو بچه می دیدند و نمی گذاشتند هر کاری انجام بدید آرزو داشتید انجام بدی؟ تصویر

6) کدوم مرحله از زندگیتون رو بیشتر دوست داری؟ چرا؟   
7) انسان حیوان اجتماعی است یعنی چه؟ ( جان من تو دیگه مستقیم به اصل مطلب اشاره کن ... جهت کمک به صفحات اول فصل دوم روان اجتماعی مراجعه کن )

8) به نظرت تو امر ازدواج انتخاب می شیم یا انتخاب می کنیم ؟

9) نظرت چیه که زود ازدواج کرد ؟ چه سنی مناسب می دونی ؟چرا؟

10) چقدر لازم می دونی که 2 نفر قبل ازدواج به یک مشاور ازدواج مراجعه کنن؟ خودت معتقدی؟

11) دلایل اصلی و برجسته بسیاری از جدایی های امروزه رو چی می دونی؟ نظرتون با دلایلی مثل کم شدن صبر، توجه به مادیات ، کمبود ایمان، علاقه های گذرا چیه؟

12) جداً چرا بسیاری از ازدواج های گذشته موندگارتر از اخیراً هست؟

13) حقوقمون عادلانه در کشورمون رعایت می شه ؟

14) الرجال قوامون علی النساء این آیه در قرآن رو چطور برای خودتون تفسیر می کنی؟ ( آیه 34سوره نساء )

15) آگاهی مردممون به روان شناسی علمی بیشتره یا غیر علمی ؟

16) میونتون با تاریخ چیه؟چرا میگن از تاریخ باید درس عبرت گرفت؟

لطفا نظرتو بنویس تصویر

عيد رمضان آمد و ماه رمضان رفت ؛ صد شکر که اين آمد و صد حيف که آن رفت ...  
 تصویرتصویرتصویر

اینم واسه تو چون مهشید دوست داره تصویرتصویرتصویر  

تصویر 

همیشه در پناه حق موفق و سربلند باشی 
 تصویر 
 تصویرتصویرتصویر 
 تصویر 
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط noora »

سلامتصویر ، خیلی خوشحالم که مشکل سنترال بر طرف شدتصویرتصویر انشاالله که دیگه براش مشکلی پیش نیاد تصویرالبته برای من هم بد نشد حسابی به کارام رسیدمتصویرتصویر

عید سعید فطر را هم ،به همه شما عزیزان تبریک می گمتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر 

تصویر

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر

SAMAN نوشته شده:سلام تصویر تصویر

سلامتصویرتصویر
خوبه, اوضاع داره خوب میشه. ولی فک میکنم یه نفر داره کمکتون میده؟ تصویر کیه؟ کجاست؟ بگیریدش!

خوب بله دیگه امداد غیبی اونم از نوع تلفنی اش می آید و می رودتصویر،خوب بلاخره سه ضلع مثلث باید هوای هم رو داشته باشن دیگهتصویر

خب میلاد پیشنهاد منو رد میکنی؟ مرد حسابی اگه آب منو تو توی یه جوب میرفت که من قرار نبود اینجا مخمل بافی کنم.

یه پیمان اتحاد با یاسر میبندم تصویر

می تونید رو کمک بنده هم حساب باز کنیدتصویر تصویر

شما روانشناسا همتون همین طوری هستید؟ مثل پالس پله می مونید یا دیر جواب میدید یا یه دفعه همه رو با هم پاسخ میدید! این خیلی عجیبه! ولی جاب هم هست. تصویر
این یه راز مثلثی است نمی شه گفتتصویر

راستی گفتید اومدید خرم آباد امیدوارم بهتون خوش گذشتته باشه تصویر

بله با یه گروه از فامیلها اومده بودیم خیلی خوش گذشتتصویرالبته ناگفته نماند که ما تو 6 روز از چند تا از شهرهای غرب ایران دیدن کردیمتصویر از جمله همدان(که فقط قارشو دیدیم )،ایلام ، قصر شیرین و... از بعضی از شهرهاش اینقدر تند پیاده شدیم و سوار شدیم که اصلا شکلشم یادم نمی یاد مثل بروجردتصویر

مچ گیری ....1

.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟ بیشتر غذا ها را دوست دارم ولی خروشت قورمه سبزی و خورشت بادمجون یه جیز دیگه است خصوصا اگه با دست پخت مامانم باشه 

غذا که بلد نیستید بپزید ! چرا؟ میدونستید اینکه دختری بلد نباشه غذا درست کنه یه امتیاز منفی میگیره؟ تصویر

آقا اجازهتصویر بالا توضیح دادیم تصویر

[COLOR=#4f81bd]  زیتونی یا قهوه ای ، پرچم هم اگه یکمی فرصت بدید پیدا می کنم ، من نمره کامل رو می خوام   

مشکلی نیست تا آخر صندلی فرصت دارید تصویر

خوب پس با اجازتون در آخرین تاپیک می گمتصویر

) بهنظرت جناب سامان این سوالات ترکیب رنگ هاشون رو که نمی دونم جه جوری آخرشبه پرچم میرسه از کجا میاورند ( خیلی تخیلی، فضایی، زبل مندانه است ) ؟تصویرتصویر
آره خیلی جالبه تصویرولی من هم عوامل نفوذی خودم را دارم الان همه ماهواره ام دارن دنبال همچین پرچمی می گردن .تصویرتصویر

اوه , عوامل نفوذی! بهش بگو مچش رو گرفتم, ما با عوامل نفوذی روابط خوب و حسنه ایی داریم و احتمال اینکه علیه شما قیام کنیم وجود داره تصویر ولی جدا از شوخی به جز بابک تا حالا کسی به پرچم ها جواب نداده! تصویر

خوب آخه پیدا نمی شه من همچنان دارم می گردم می شه یه راهنمایی بکنیدتصویر

همرزمان شجاع و محترم و هم پیمانان من همه گوش به فرمان من,,,,

این روانشناسها یه رمز دارن که من پیداش کردم: تصویر

مامان جان (همه مواظب باشید شمارش معکوس دادن در حال حاضر الفرار.......)

نه بابا رمز چیه این یه اصطلاحهتصویر

سوالات نیمه تخصصی .....

1- چرا پیاژه؟ مگه این پیاژه پیازه که بهش میگید پیاژه؟ چیکار کرده که اینطوری بهش معتقدید؟ نکنه قطر کتابش کمه که همتون ازش 20 گرفتید و از مشروطی درآومدید؟ تصویر

ای کاش پیاژه استاد ما بود ولی خوب می شه گفت ما ها دانشجوی ،دانشجوی ،دانشجوی پیاژه هستیم خوب به نظرم زیاد هم فرق نمی کنه !!نه!!تصویرتصویر
پیاژه، دانشمند سوئیسی اهل نوشاتل ،برخاسته از سرزمین ژان ژاک روسو است، روان شناسی که استناد به یافته های علمی نظام او در هر اثر ههم علمی در روان شناسی ، روان پزشکی ، زبان شناسی ،جامعه شناسی ،تربیت و رشته های دیگر به چشم می خورد . در نظام پیاژه تحول روانی از تولد تا پایان نوجوانی در قالب دوره ها و مراحل مورد بررسی قرار گرفته است ، سه دوره تحول در این نظام عبارتند از: 1- دوره حسی حرکتی(از تولد تا دو سالگی )2- دوره تجسمی عینی (از دو تا یازده سالگی )3- دوره انتزاعی یا صوری (از پازده تا پانزده سالگی )
(نظام پیاژه بسیار گسترده است و پرداختن به آن در این تاپیک نمی گنجد و فقط برای آشنایی دوستان این موارد به صورت خلاصه، ذکر شد)
2- نظر شما درباره مهریه چیه؟ به نظر شما اگر 2 نفر همدیگر رو خیلی زیاد بشناسن و به هم اطمینان داشته باشن باز هم مقدار مهریه شون بالا میره؟ اصلا تحلیل کلی مهریه از نظر شما.

[COLOR=#4f81bd]خوب مهریه سنت رسول الله(ص) است و رعایت کردن آن واجب است ولی به این معنی هم نیست که به تعداد سال های تولد و یا خیلی از تاریخ های دیگر که امروزه مرسوم شده ،باید سکه پرداخته شود.به نظر من همان 14 سکه به نیت (14 معصومتصویر) کافی است .

3- یه سوال جنجالی ! خواهش میکنم به نمایندگی از همه دوستان و آشناهاتون پاسخ بدید. میتونید بعدا" هم پاسخ بدید.
ازدواج موقت؟ توجیهی از دید شما داره یا نه؟  

[COLOR=#4f81bd]خیر ، کاملا مخالفم، به دلیل اینکه بیشترین ضربات روحی و جسمی بر یک خانم وارد می شه .  

4- از نظر روانشناسی چرا یه دختر باید یه پسر علاقمند بشه؟ از دید ما پسرها (آقایون) این حالت ترد شده هست و فوق العاده مشکوک!

در نظریه های روان شناسی ،جایی ذکر نشده که یک خانم باید به یک پسر علاقه مند شود یا حتی برعکس، بلکه بیشتر روان شناسنان می گویند چه دختر و چه پسر می تواند علاقه و عشق خود را به جنس مخالف ابراز کند البته این را هم می گویند که خانم ها با توجه به احساسات گسترده ای که دارن ممکن است با شنیدن نه، از جنس مخالف خود، دچار یک بحران و شکست بشن، خصوصا در کشور ما. البته لازم به ذکر است که همه روان شناسان این را نمی گویند و برسر این مسئله اختلاف نظر وجود دارد.
5- ثابت قدم از نظر شما یعنی چی؟
یعنی اینکه، فرد در تصمیمی که می گیرد مصمم است و راه خود با وجود موانع و مشکلاتی که بر سر راهش است، ادامه می دهد، که با توجه به مسائل و مشکلات زندگی این یک ویژگی لازم برای همه انسان هاست .

6- من از رنگ سیاه و زرد خوشم میاد مشکلم چیه؟ تصویر

به نظر من رنگ سیاه و زرد هم جاذبه های خودشون را دارن و من خودم بعد از آبی روشن و صورتی ، رنگ زرد و نارجی را خیلی دوست دارم .و با توجه به فرهنگ لباس پوشیدن ایرانی ها و این که حداقل یکی از لباس یا کفشی که می پوشن ،سیاه است، به معنی افسردگی و.. نیست، ولی در کشورهایی که بیشتر رنگ های روشن استفاده می شه خوب می تونه پوشیدن رنگ سیاه به معنی افسردگی باشه.تصویر

مطمن باشید دفعه بعد خیلی محکم تر میایم! تصویر

تصویر تصویر تصویر تصویر

منتظر سوالهای شما هستیمتصویر

موفق باشیدتصویرتصویر

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط noora »

fereshteh blue نوشته شده:

خوب چون سلام كليشه اي شده! عليك سلام خانم!
عين اينا كه 50 سال بزرگتر از طرف هستن ها!! البته بنده كوچكتر از اين حرفام! تصویر

سلام از بنده است ، حال و احوال شما چطوره ؟!!تصویرتصویرتصویر

مي خواستم زودتر از اين ها سوالاتم را بپرسم اما راستش ديدم سرعتتون پايين بنا به دلايلي !! نپرسيدم تصویر
خوب اشكال نداره الان مي پرسم تصویر
خوشم می یاد که درک می کنینتصویر

1 چرا شما فكر مي كني من شيطونم در صورتي كه نيستم! اصلاً چرا دوستاي ديگه تون هم همچين فكري مي كنن اما بازم من شيطون نيستم!! تصویر
خوب مگه بده ،شیطونی دیگه، از نوشته هاتون معلومه!!!تصویرشیطنت قشنگی، تو کلماتتون دارید!!!تصویرتصویرتصویر

خداييش ناشناخته بودن هم عالمي داره! تصویر
بله بله صد البتهتصویر

2 چرا روانشناسي صنعتي را انتخاب كرديد؟

خوب توی خانواده ما کسانی بودن که این رشته یعنی( روان شناسی بالینی و عمومی )رو می خوندن ،منم کم کم بهش علاقه مند شدم البته رشته روان شناسی صنعتی یه رشته جدید که با توجه به صحبت های بزرگترها و تحقیقی که خودم کردم متوجه شدم که این شاخه از روان شناسی امروزه کاربرد بیشتری دارد.

3 تا حالا از مراكز نگهداري كودكان استثنايي يا سالمندان ديدن كرديد؟ حستون چي بوده؟
خیر ، تا به امروز موقعیتی برام پیش نیومده که بتونم برم واقعا رفتن به همچین مراکزی، دل بزرگی می خواد.
.البته دارم یه صحبتهایی می کنم که اگه بشه برم شیرخوارگاه ،اگه بشه یه روز در هفته اونجا برم .

.4 بزرگترين ايراد و مشكل اخلاقي مردم ايران چه خصلتيه؟
تعارفاتی که بیشتر ایرانی ها در روابطشون به شکل افراطی دارن . تصویر

5 اولين چيزي كه براي رفتن به مسافرت آماده مي كنيد چيه؟
چمدون لباس هام تصویر

6 فكر مي كنيد بزرگترين مشكل اخلاقي خودتون چيه؟ البته معذرت مي خوام كه همچين جسارتي كردم

نه خواهش می کنم،نمی دونم تعریف شما از مشکل اخلاقی چیه؟ولی یکی از مشکلاتی که من دارم اینکه بیش از حد به دیگران محبت می کنم که البته این خوب نیست ، که بعدش نتیجه معکوسشه که اذیتم می کنه ،در هر چیزی باید تعادل برقرار بشه ،البته امسال تابستان یه کلاس آزمون شخصیت با یکی از اساتید خوبم داشتیم که فکر می کنم خیلی از مشکلات و مسائلم مشخص شد و تقریبا خیلی هاشم حل شدتصویر

7 راستي زياد ديدم در مبحث مشاعره شركت كنيد، چه نوع شعري را بيشتر مي پسنديد؟ انتخاب اول شما براي شعر خواندن اشعار كدام يك از شعراست؟
من هم شهر نو مثل سهراب و هم شعر قدیم و سنتی مثل حافظ و مولانا دوست دارم و انتخاب اول من برای شعر خواندن ،حافظتصویر است.

8 بچه بودي خاله بازي زياد مي كردي؟ شبا هم با عروسك مي خوابيدي؟
آره یادش یخیر چه دوران خوبی بود،پر از شیطنت های کودکانهتصویر

9 دبستان بودي دلت مي خواست چه كاره بشي؟
معلمتصویر

10 هيجان انگيز ترين كاري كه كردي چي بوده؟ سقوط از ارتفاع، مسابقه اتوميبل راني يا ...

هیچکدوم ، البته اگه بشه به قایق سواری گفت هیجان انگیز، یک بار که با دوستان و فامیل سوار شدیم کسی که قایق رو کنترل می کرد خیلی کارش درست بود،تصویر من ته قایق نشسته بودم و تقریبا همش رو هوا بودمتصویر ،قایق همش کج می شد یا می پریدتصویر ،نصفش تو آب بود، خیلی کیف داد.تصویرهمه ،فریادشون رو هوا بود.تصویر

11 مدرسه مي رفتي دانش آموز ساكتي بودي يا نه شيطون بودي؟ چطوري شيطنت مي كردي؟ حرف مي زدي، كلاس را به هم مي ريختي يا سر به سر بچه ها مي ذاشتي؟ شیطون بودمتصویر ولی موقع درس دادن معلم ها حرف نمی زدم ،بچه خوبی بودمتصویر

12 بدترين بيماري رواني چه مشكلاتي به همراه داره؟ اسمش چيه؟بیماری روانی خوب و بد یا بدتر نداره ، هر بیماری هم نشانه هاو علایم و مشکلات خودشو داره ،که اگه بخوام برای شما بگم یه کتاب می شه.!!!

موفق باشیدتصویرتصویرتصویرتصویر

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط noora »

mahshid-banoo نوشته شده:

حضور خلوت انس است و دوستان جمع اند .............. و ان یکاد بخوانید و در فراز کنید

سلام و درود
و یه سلام ویژه به سومین مهمون ویژه، ستاره خانومتصویر

سلام دوست گلمتصویر تصویر

حالت خوبه؟ رگ گردنت خوب شد؟ از خستگی انگشتات چه خبر؟این ارور فلان فلان شده دست از سرت برداشت؟ حالا اینا یه طرف، جواب دادن به سوالای عجیب غریب مجری یه طرف . نه؟ اشکال نداره. اینا همه تبدیل میشه به تجربه ها و خاطره های قشنگ. تصویر

اون مشکلاتی رو که می گی که با (به قول فاطمه)، مرخصی اجباری cc ،حل شد، ولی خدایی ، من بد جوری به cc وابسته شدما!!! توی این 4 روز خیلی دلم براش تنگ شده بود.!!!!!تصویر

تصویرتصویرتصویر

میدونم فردا تا ظهر کلاس داری و سوالات دوباره زیاد شده ولی هر وقت خستگی ات در رفت و حوصله داشته یه صفایی به این ترشحات ذهنی منم بده رفیق.تصویرتصویر

به روی چشم خانومتصویر

***********************>>>>>>>>>>>>*********<<<<<<<<<<<<<<***************************

میخوام دستتو بگیرم و ببرمت یه سفر حسی-تخیلی.دوست داری؟

آخجوووووووووونتصویرمن آمادم ، وسایلم رو هم آماده کردم تصویر، حالا چند روزه است تصویر، می دونی که من چقدر سفر کردن رو دوست دارم تصویر.

پس آماده باش.
.
.
.

* اگه یه بوم سفید نقاشی بهت بدن و بگن هرچه میخواهد دل تنگت بکش، چی میکشی؟ چه رنگی میکشی؟ دوست داری با انگشتت بکشی؟ دوست داری وقتی کشیدی بری توش؟ مثل کلیپ های eniya؟ دوست داری اونموقع زمزمه چه آهنگی تو گوشت باشه؟

دوست دارم یه جنگل بکشم که پر از دار و درخت باشه ،اینقدر که نور خورشید با زحمت از لا به لای برگ هاش عبور می کنه،آره دوست دارم با انگشتام بکشم ، بعد وسطشم یه کلبه چوبی بکشم ،بعدشم برم توی نقاشی همون جا زندگی کنم. (چه رویایی)تصویر

* اگه یه جایزه ببری تو بانک و بهت بگن میتونی یه وسیله انتخاب کنی و دور دنیا رو بگردی، کدوم از اینا رو انتخاب میکنی: ماشین، دوچرخه، قطار، اسکیت، کشتی، هواپیما، زیر دریایی...(یا هرچی دیگه ای که به ذهنت میرسه)؟ فکر میکنی کجا برات جذاب تر باشه؟ کجا بیشتر عکس میگیری؟ دوست داری بیشتر با خودت چی بیاری؟ هدف خاصی هم دنبال میکنی؟ دوست داری سفرت چقدر طول بکشه؟

خوب هواپیما و زیر دریایی رو انتخاب می کنم تصویر، دوست دارم دور دنیا رو بگردم ، هر جا که نقشنگه،عکس می گیرم ،یه کوله پشتی و یه کمی خوراکیتصویر،خوب ،سفر دور دنیا خیلی طول می کشه دیگهتصویر ،به نظرم آدم با سفر کردن خیلی چیزها یاد می گیره، بزرگ می شه ، تو هر سفری یه هدفی ،نهفته است.تصویر

* اگه خدا این قدرت رو بهت میداد که با یه حیوون بتونی صحبت کنی، کدوم حیوون رو انتخاب میکنی؟ چی بهش میگی؟
[COLOR=#4f81bd]  
[COLOR=#4f81bd]پرنده ها ،( راز) پرواز کردن رو ازشون می پرسیدمتصویر

*اگه یه ماشین زمان داشته باشی، باهاش میری کجا؟ چه زمانی؟ آینده یا گذشته؟ دوست داری کی رو ببینی؟

می رم به گذشته ها . الان، شبکه اول ،جمعه ها ( آدرس دقیق دادم که برید ببینیدتصویر)یه سریالی نشون می ده فکر کنم اسمش در سایه باد ،خیلی قشنگه دوست دارم برم توی این تاریخ کشورم ، بعد از اون هم دوست دارم برم زمان داریوش و کوروش ، خیلی دوست دارم بدونم دقیقا ایرانی ها در آن زمان چه رسم و رسومی داشتن که الان ممکنه از بین رفته باشه.

*اگه زندگی ات یه پاک کن داشته باشه، کدوم قسمت زندگیتو پاک میکنی؟ حالا اگه یه قلم bold داشته باشه، کدوم قسمتشو پر رنگ میکنی؟

سوال سختیه ، نمی دونمتصویر من زندگی ام را با همه بدی ها و خوبی هاش دوست دارم و ازش درس می گیرم برای آینده .تصویر

*دوست داری 24 ساعت جاتو با کسی عوض کنی؟ با کی؟

اره دوست دارم یک بار هم که شده به فضا برمتصویر یا چرا اینقدر دور بریم دوست دارم یه جوری می شد من می تونستم یه بار هم که شده یه هواپیما رو هدایت کنم ، از بچگیم آرزوی پرواز کردن تو سرم بوده ، حالا دیگه نمی دونم باید جام رو با کی عوض کنم.تصویرتصویر

* دوست داری یه شب مهتاب، ماه بیاد تو خواب، تو رو ببره کوچه به کوچه، باغ انگوری باغ آلوچه ...؟

بله بلهتصویر من رو ببره باغ انگوری ، باغ آلوچه البته با شما تصویر، آخجون آلوچهتصویرتصویرنمی شه من ببره باغ همسایه مونتصویر

.
.
.
.
.

خوب دیگه سوالام زیادی داره تخیلی میشه. زیادی رفتی فضا. بیا پایین دور هم باشیم.

ااا چقدر زود تموم شدتصویر یعنی دیگه الان باید بیام پایین نمی شه یه زره دیگه اون بالا بمونمتصویر

- یه چیز جالب. من و تو فاطمه خیلی شبیه همیم البته با شدت و ضعف مختلف اما من اصلا مثل شما دوست ندارم استاد بشم چرا؟تصویر

نمی دونم ، ولی من مطمئنم که تو در آینده مدیر یه جایی هستی و یه سمت مهمی رو عهده داریتصویر (از طرف کارخونه نوشابه سازیتصویر)
- چرا با اینکه من و فاطمه اصلا به لحاظ ظاهری شبیه نیستیم ( از مدل ابرو بگیر تا مدل لباس پوشیدن) ولی خیلیا ازمون میپرسن " خواهرین" ؟ حتی سال اول یکی ازمون پرسید دوقلویید؟ فاطمه هم گفت نه دختر خاله ایم تصویر.

وا مگه شما دو تا با هم خواهر نیستید من تا حالا فکر می کردم که شماها با هم خواهریدتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر

- یادته یه بار که عصبانی بودم بهم چی گفتی؟ گفتی مهشید هر کی تو رو میبینه فکر میکنه تو یه دختر آرووم و لطیف هستی اما من میدونم درونت چه غولی خوابیده تصویر.

امان از دست تو دختر خوبتصویر ببین خودت گفتیاتصویر

خوب دیگه... زحمت و کم میکنم و ارزوی خیر میکنم و بدرودی نثارَت تصویرتصویر.

مرسی خانومی خیلی ممنونم که به صندلی ام اومدی، روشن کردی خانومتصویرتصویرتصویرتصویر

تصویرتصویرتصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط noora »

Mohammad 1985 نوشته شده:
سلام !

سلامتصویر

من بازم اومدم ! و این بار از طرز فکرتون متاسفم نیستم ! اون موقعه هم نبودم ! شوخی کرده بودم ! :grin:
میلاد هم دوباره نظر شما رو ویرایش کرد و تیکه مربوط به گربه ها رو اضافه فرمود !

امان از دست شما پسرها ،که آدم سر از کارتون در نمی یارهتصویر ، صد تا حرف می زنید ! تصویر در هر صورت من کاملا قصدم شوخی بود تصویر. تصویر

این فقط حمله دستگرمی اول هست و حسابی دارم برات ! البته میخواستم امشب اساسی حمله کنم که وقت نشد .

عمرا ،تصویر سیستم های دفاعی بنده آنقدر قوی هستن که حملات شما رو شناسایی و خنثی می کنندتصویرتصویر .

من نمی دونم چرا شما ها ( اکثر کسانی که روی صندلی بودن ) از خورشت کرفس بدشون میاد یا دوست ندارن !! خیلی هم خوبه تا دلتون هم بخواد !

گفتم که، اگه فقط این غذا باشه می خورم ولی ........ آخه سبز سبزه هیچ رنگ دیگه ای توش نیست بیشتر به خاطر شکلشه که دوست ندارم .تصویر

بابا این رنگ صورتی دیگه تکراری شده ! نشد این جماعت دخترا یه رنگ دیگه دوست داشته باشن ؟؟
البته من همه رنگ ها رو دوست دارم ولی آبی روشن و صورتی و لیمویی یه چیز دیگست تصویر،بعدشم ، خوبه ما هم بگیم چرا بیشتر پسرا رنگ قرمز رو دوست دارنتصویرتصویر !!!!

حالا سوالات

1- نحوه آشنایی تون با سنترال
از طریق، مهشید خانوم گلتصویر

2-نظرتون در مورد گربه ها
موجودات دوست داشتنی و بی آزارینتصویر ،واقعا نمی دونم چرا بعضی از دخترا خصوصا تو دانشگاه ما از گربه ها می ترسن ،یکی از دوستای من که تا گربه می بینه دو متر می پره هوا !!! تصویریه بار که تو حیاط دانشگاه کنار من نشسته بود اینقدر که گفت وای گربه اومد، یا ببین الان گربهه داره می یاد یا نهتصویر ، منم یه جورایی نسبت به این موضوع، شرطی شده بودمتصویر ،بند کیفم از پشت صندلی افتاد رو پاهام، فکر کردم دم گربه است ، دو متر پریدم هوا !!!!! ، حالا حیاط دانشگاهم شلوغ !!!! آبروم رفت تصویر. یکی مثل این دوستم ، یکی هم مثل این مهشید خانوم خودمون ، سوسیس می خره ، به گربه ها می ده .تصویر تصویر

-3 نظر گربه ها در مورد شما !
وای چقدر این دختره، شجاعه از کنارش که رد می شیم نمی ترسهتصویر

4 تا حالا کسی رو کشتید ؟ آره تصویر

5 تا حالا کسی شما رو کشته ؟ زیادتصویر

6 پس کی اونجا چی کار کنه ؟ نمی دونم من بهش گفتم، دیگه بقیش با شماستتصویر

7 چه کسی امسال قهرمان میشه ؟ تیم شاهین ، مطمئنم که کاکرو می تونه یه گل بزنهتصویرتصویر

8 از نظر روانشناسی بگویید چرا من از هر کی در صندلی داغ این سوال رو کردم نام یکی تیم فوتبال رو برده ؟! در حالی که من اصلا منظورم اون نبوده ! در واقعه یه نوع تحقیق روانشناختی انجام دادم که چگونه افراد چیزی که خودشون فکر می کنن جواب میدن ! از کجا معلوم منظور من مثلا قهرمانی کشتی نبوده ؟ در حالی که همه فوتبالی جواب دادن !

خوب یه جورایی خودتون جواب سوال رو دادید ، به این دلیل که توی ذهنشون ، به فوتبال فکر می کردن و دلیل دوم اینکه در ایران فوتبال نسبت به ورزش های دیگه طرفدار بیشتری داره ، مثلا خوده من طرفدار تیم شاهینم تصویراز بس برادر کوچیکم، کارتونش رو می زاره تصمیم گرفتم خودم برم تو تیمشون بازی کنم.تصویر

9 آن مرد با اسب آمد ؟ آن خانم هم ،با تبر آمدتصویر

10 تصمیم ژاله چی بود ؟ اینکه بره خونه دختر خالش ، کبرا.تصویر

11 آیا آبگوشت غذای لذیذی است ؟ بله ، من خیلی دوست دارم ، البته من نمی دونم چی رو دوست ندارم .تصویر

12 تانک ام یک یا تی 72 ؟ هیچ کدومش رو نمی شناسم تصویر

13 سیزده به در کجا رفتید ؟ کلاردشتتصویر

14 چه عددی را در جای خالی باید بزاریم
3+...= 7
4 ،خیلی سخت بود وای وای ، تصویرتصویر

15- شیراز کجاست ؟ دو تا کوچه بالاتر مستقیم چهار راه اول نه، دومیه نه، سومیه نه دست چپ .......تصویر

16 به چه شهرهایی از ایران سفر کردید ؟ در سوالات قبلی گفتم .تصویر

17 بهترین فیلمی که ندیدی ؟ ندیدمتصویر

18 توی دانشگاهتون سریش هم دارین ؟ ای بگی ، نگی ، تا حدودی نسبتاتصویر

19 مهشید بانو بهتره یا نغمه ؟ ( باید یکی رو انتخاب کنی ! )

بایدی وجود ندارهتصویر ، هردوشون خوبن تصویر

20 -چرا دخترا سریع قهر می کنن ؟ کار دیگه ای بلد نیستن ؟ ( البته دختر بچه ها منظورمه )
خوب ، خودتون دارید می گید ،(دختر بچه ها) ، چون ، بچه هستند.

21- اونور آب چیه ؟
پیشرفت کردن، بدون اینکه کسی مانعی بر سر راهت باشه.

22 چه کسی روانشانسی رو اختراع کرد ؟
روان شناسی ، وسیله نیست، که اختراع بشه یه علمه، ( وونت) اولین کسی بود که در سال 1879 ، اولین آزمایشگاه روان شناسی را تاسیس کرد. که بعدها این آزمایشگاه گسترش یافت و موسسه روان شناسی نام گرفت .

23 .برای شناختن روان یک فرد باید عمل باز جمجمه انجام داد ؟ تصویر

24- اگه یه روز از خواب بلند بشی ببینی اونی که دوسش داشتی گذاشته رفته صبحانه چی میخوری ؟
هیچی ، یعنی چیزی از گلوم پایین نمی ره . تصویر

25 ذهن خلاق چیه ؟
به عقیده من ذهن خلاق ، ذهنی که بتونه در شرایط سخت بهترین راه را انتخاب بکنه و ایده نو و جدیدی را ارائه بده و بتونه در اون شغل یا حیطه ای که مشغوله ، نو آوری داشته باشه .

26 آیا محدودیت باعث خلاقیت میشه ؟
بله تا حدودی ، زمانی که فرد شرایط نامطلوب و محدودیت موجود را قبول نکند ، تمام سعی و تلاش خود می کند که حتی در شرایط سخت هم به طریقی به خواسته های خود برسد که این امر در نهایت می تونه منجر به ایجاد خلاقیت بشه.

27 چگونه عوامل روانی روی جسم فرد تاثیر میزارن ؟
جسم و روان ، رابطه متقابل دارن و بر روی هم تاثیر می گذارند . مثلا زمانی که فرد در محل کار از کافرمای خود عصبانی است این ناراحنی و استرس بر روی سیستم سمپاتیک و پاراسمپاتیک و همینطور اتقال دهنده های شیمیایی بدن، اثر می گذارد و در فعل و انفعالات سیستم بدن انسان ،اختلال ایجاد می کند . که یکی از این اختلالات ، می تونه ایجاد تیک عصبی در صورت ویا دست و پا و یا در کلام و سخن انسان و .......... باشد.

28 چرا میگن کوه به کوه نمیرسه نه آنکه عطار بگوید ؟
به همون دلیل که می گن شاهنامه ،آخرش جوجه رو می شمارن . تصویر

29 سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت
آتشی بود در این خانه که کاشانه بسوخت
تنم از واسطه دوری دلبر بگداخت
جانم از آتش مهر رخ جانانه بسوخت
یعنی چی ؟

مقصود دوری و حجران از یار است ، و به عبارت دیگر :

دیدی ای دل که غم یار دگر بار چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد
آه ازین نرگس جادو که چه بازی انگیخت آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد

30 نوشابه شما رو یاد چی میندازه ؟
یاد کارخانه نوشابه سازی که تاره باز کردیم ، می افتم .تصویرتصویر

موفق باشیدتصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

سلام به توان n تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

میگم حالا حالا تو این فکر نباشید که از شر ما راحت بشید. چون تا صفحه ها نشه 3 تا و بازدید نره تا 1500 تا هیچ خبری نیست!

از این خوشحالم که حکومت نظامی همیشه بر این صندلی حکم میکنه و ما همه نظامی هستیم و یا علاقه داریم. تصویر اصلا اگه ما نباشیم هیچی نیست. پیشنهاد میکنم شما هم بیایید و در بهداری اینجا استخدام بشید. ماهی 270 هزار تومن هم بهتون میدیم. بیمه هم میشید و از خدمات فروشگاه صدس( صندلی داغ سنترال) هم بهره میبرید تصویر .البته دارم مبینیم که لباس نظاامی به جمله هاتون پوشوندید و دارید دفاع میکنید و این خیلی عالیه! ما 3 تنفگدار تصویر

میگم این نوشابه رو کی تو این صندلی آورد؟ اصلا حالا که تو سفره این صندلی اومده چه رنگی یا چه طعمی؟ نمیدید مام بخوریم؟ من فقط یه لیوان میخوام!

آقا میلاد بفرما, تعداد لشگر ما خیلی از شما بیشتره, بعد از صندلی داغ من بعد یه پرانتز باز میشه با عنوان (خاطره)
دوستان هم اکنون منتظر یاری زردتان هستیم!

میگم من فکر میکنم شما 3 نفر 100% صمیمی نیستید درسته؟ با هم دوست هستید ولی نه صمیمی؟ از ادبیاتتون معلومه, یه کم هم داش مشتی حرف میزنید من که میترسم! (اولین تیرهای نفاق برای از بین بردن مثلث و تبدیل به یک خط صاف) تصویر

میخواستم 1 عکس وحشناک از ناخن های یه مرغ بگذارم که بترسید اما یهو نگاهم به آواترتون افتاد و دلم سوخت و گفتم بابا این چه کاریه!

عجب کاریه!
ولی براتون چند تا عکس در سری آخر سوالات میذارم که بهشون پاسخ بدبد اونم درست! هرکدوم 5 نمره! چون حس نقاشی و هنر رو داری انتظار دارم که خوب جوابد بدی.

راستی چه خاطره هایی شماها با هم داشتید!
من چند تا برداشت از شما سه نفر داشم که رو نشد بگم!
در مورد سوال 18 میلاد باید عرض کنم که اتفاقا" متاسفانه بیشتر از نصف مردان هیز هستند. آمارگیری های من این رو نشون میده!

بریم سراغ سوالها, سوالهای خوشه ایی (مثل بمب های خوشه ایی در یک سوال چندین سوال هست)

1- اگر قرار باشه تا چند ساعت دیگه برای 24 ساعت تمام همه کره زمین با تمام امکانتش گوش به فرمان شما باشند. چه کاری یا کارهایی انجام میدی؟

2- شما در دانشگاه آزاد تحصیل میکنید؟ میتونید تفاوت های بین دو دانشجوی دولتی و آزاد رو از نحوه پذیرش تا نحوه تحصیل در دانشگاه و فارغ التحصیلی بگید؟ ( بحث چادر و اینا و ظاهر مد نظرم نیست)

3- تا حالا پیش اومده حق کسی رو بخوری؟ یا بهتر بگیم ضایع کنی؟ برعکسش چطور؟

4- آیا شما به این معتقد هستید که یک پسر و دختر میتونن با هم ارتباط سالم داشته باشن؟ شرطش چیه؟

5- عجیب ترین و یا ترسناک ترین خوابی که تا حالا دیدی و یادت مونده برامون تعریف کن.

6- آیا قانون با مقوله ایی بنام گذشت منافاتی داره؟ میشه هم قانونمند بود و هم گذشت کرد؟ قانون چه موقع باید اجرا بشه و کجا باید گذشت کرد؟

7- سوالات خوشه ایی (اولین چیزی که به ذهنت میرسه بگو )
کشور
روانشناسی
الکترونیک
حقوق بشر
ژاپن
دفتر خاطرات
شارژ موبایل
گفتگوی رو در رو
جنگ jang
جنگ jong
جومونگ
آتش
مورس
موس
موش
شوم
سوم
سورم

برای الان کافیه. 5 سوال دیگه دارم. سری بعد هم میام بعد دیگه نمیام.

متشکرم تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”