از ظهر نبودم نتونستم توضيحي راجع به اون بدم واقعا متاسفم دوستان من و محمد رو ببخشيد و خواهشا
ديگه در موردش چيزي نگيد و متاسفانه محمد با ساختن يك آيدي جديد و نوشتن چند پست تايپيك رو متشنج
كرد!و بعضا بازدن چند حرف باعث ناراحتي ديگران شده كه من در همين جا از همه كساني كه ناراحت
شدن و كلا كساني كه تايپيك رو خوندن عذر خواهي مي كنم هم از طرف خودم و هم از طرف محمد
متاسفانه محمد براي بار دوم بود كه يك آيدي جديد ساخته بود و من چنديدن بار بهش گفته بودم كه اين
كار رو نكن از روي آي پي شناسايي ميشي! به هر حال متاسفم و از همه عذر مي خواهم و اميدوارم
ديگه شاهد چنين چيزهايي نباشيد متاسفانه محمد از سايت اخراج شده و من بهش كفتم كه از همه عذر
خواهي كنه كه گفت من اخراج شدم به همين دليل و با توجه به اينكه تايپيك قفل شده مجبور شدم خودم
در اين مورد توضيح بدم باز هم ميگم اميدارم ما رو ببخشيد و ما رو همچنان به عنوان دوست خود و
عضو كوچك انجمن مورد بخشش خود قرار دهيد .در آخر من يك خواهش از مديران سايت دارم و اون
اينه كه با بخشش محمد موافقت كنن و اميدوارم با توجه به سابقه قبلي ايشان و عذر خواهي كه من از
قول محمد انجام دادم بار ديگر محمد رو ببخشن و بزادن اينجا فعاليت كنه كه اميدوارم مديران محترم سايت
روي من رو زمين ندازنن
و خواسته من رو قبول كنن! اگه دوستان با من موافق هستند لطفا در اين
تايپيك از مديران اين درخواست رو بكنن.ممنون از همه
در پايان از دوستان زير به طور رسمي و از ته دل عذر خواهي ميكنم!
Mohsen1001 عزيز از شما عذر ميخوام و از اينكه ناراحت شديد متاسفم
elahe جان از شما هم معزرت مي خواهم
Tomcattter از شما دوست خوبم هم عذر مي خوام
akhmail از شما دوست تازه وارد و گرامي عذر خواهي مي كنم.
ARMIN جان اميدوارم ما رو ببخشي و همچنان به عنوان دوست با ما باشي
Leila عزيز از شما عذر خواهي رسمي ميكنم و از اينكه ناراحت شديد بسيار متاسفم
Ali Singer گرامي شما دوست خوب ما هستي و اميدوارم كه ما رو بخشيد و عذر خواهي رسمي ما را قبول بفرماييد
(DJ) عزيز از شما هم عذر مي خوام
h و اما شما دوست خوبم آقاي اچ عزيز اميدوارم محمد رو ببخشي و از اون كينه اي به دل نگيريد و من از جانب محمد از حرفهايي كه به شما زده عذر خواهي مي كنم.
Farhad3614 و شما فرهاد عزيز اميدوارم كه ما رو ببخشي اميدارم كه با هم همچنان مثل سابق دوست باشيم و اميدارم
ترتيب بخشيده شدن محمد رو هم فراهم كنيد .
اميدوارم دوستان خودتون از اعضاي كوچيك انجمن رو ببخشيد
دوست شما و عضو كوچك انجمن محمد جواد

ولي خوشحالم كه اين اتفاق نيفتاد!