عذرخواهي رسمي من از همه دوستان در مورد خبر فوت نوكيا

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

قفل شده

نظر شما چيست؟

ما رو مي بخشيد
0
بدون راي
ما رو نمي بخشيد
4
100%

مجموع رای گیری: 4

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

عذرخواهي رسمي من از همه دوستان در مورد خبر فوت نوكيا

پست توسط Mohammad 1985 »

دوستان سلام تايپيكي كه در مورد فوت محمد بود رو من گذاشتم البته به دلايلي كه متاسفانه چون من بعد

از ظهر نبودم نتونستم توضيحي راجع به اون بدم واقعا متاسفم دوستان من و محمد رو ببخشيد و خواهشا

ديگه در موردش چيزي نگيد و متاسفانه محمد با ساختن يك آيدي جديد و نوشتن چند پست تايپيك رو متشنج

كرد!و بعضا بازدن چند حرف باعث ناراحتي ديگران شده كه من در همين جا از همه كساني كه ناراحت

شدن و كلا كساني كه تايپيك رو خوندن عذر خواهي مي كنم هم از طرف خودم و هم از طرف محمد

متاسفانه محمد براي بار دوم بود كه يك آيدي جديد ساخته بود و من چنديدن بار بهش گفته بودم كه اين

كار رو نكن از روي آي پي شناسايي ميشي! به هر حال متاسفم و از همه عذر مي خواهم و اميدوارم

ديگه شاهد چنين چيزهايي نباشيد متاسفانه محمد از سايت اخراج شده و من بهش كفتم كه از همه عذر

خواهي كنه كه گفت من اخراج شدم به همين دليل و با توجه به اينكه تايپيك قفل شده مجبور شدم خودم

در اين مورد توضيح بدم باز هم ميگم اميدارم ما رو ببخشيد و ما رو همچنان به عنوان دوست خود و

عضو كوچك انجمن مورد بخشش خود قرار دهيد .در آخر من يك خواهش از مديران سايت دارم و اون

اينه كه با بخشش محمد موافقت كنن و اميدوارم با توجه به سابقه قبلي ايشان و عذر خواهي كه من از

قول محمد انجام دادم بار ديگر محمد رو ببخشن و بزادن اينجا فعاليت كنه كه اميدوارم مديران محترم سايت

روي من رو زمين ندازنن :? :sad: و خواسته من رو قبول كنن! اگه دوستان با من موافق هستند لطفا در اين

تايپيك از مديران اين درخواست رو بكنن.ممنون از همه
در پايان از دوستان زير به طور رسمي و از ته دل عذر خواهي ميكنم!
Mohsen1001 عزيز از شما عذر ميخوام و از اينكه ناراحت شديد متاسفم :razz:
elahe جان از شما هم معزرت مي خواهم :razz:
Tomcattter از شما دوست خوبم هم عذر مي خوام :razz:
akhmail از شما دوست تازه وارد و گرامي عذر خواهي مي كنم. :razz:
ARMIN جان اميدوارم ما رو ببخشي و همچنان به عنوان دوست با ما باشي :razz:
Leila عزيز از شما عذر خواهي رسمي ميكنم و از اينكه ناراحت شديد بسيار متاسفم :razz:
Ali Singer گرامي شما دوست خوب ما هستي و اميدوارم كه ما رو بخشيد و عذر خواهي رسمي ما را قبول بفرماييد :razz:
(DJ) عزيز از شما هم عذر مي خوام :razz:

h و اما شما دوست خوبم آقاي اچ عزيز اميدوارم محمد رو ببخشي و از اون كينه اي به دل نگيريد و من از جانب محمد از حرفهايي كه به شما زده عذر خواهي مي كنم. :sad: :razz:
Farhad3614 و شما فرهاد عزيز اميدوارم كه ما رو ببخشي اميدارم كه با هم همچنان مثل سابق دوست باشيم و اميدارم
ترتيب بخشيده شدن محمد رو هم فراهم كنيد . :razz: :sad:
اميدوارم دوستان خودتون از اعضاي كوچيك انجمن رو ببخشيد

دوست شما و عضو كوچك انجمن محمد جواد :razz:
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

Mohammad 1985 جان اينجا مگه مهد کودک هست که اين بچه بازي ها رو انجام بشه توش داد؟ شما هم لطفا سعي کنيد مقداري بيشتر توجه داشته باشيد مثل قبل. Nokia N93 از بين ما رفتند و اميدواريم که ديگر شاهد چنين رفتار هاي نباشيم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

Farhad3614,عزيز خواهشا ديگه مساله رو كش نديد! من كه عذر خواهي كردم متاسفانه ديگه الا نمي تونم دليلش رو بگم! به هر حال ديگه تمام شد!
جکسون براون
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: 15616
سپاس‌های دریافتی: 81 بار
تماس:

پست توسط Ali Singer »

Mohammad 1985, اين كه شما هم با اونا بودين كاملا مشخص بود و من به فرهاد عزيز هم گفتم :eek:
چون 3 تا id بود.. منم اصلا با بخشيده شدن ايشون موافق نيستم...به هيچ وجه كار شما هم بسيار بد و زشت بوده و اصلا تاييد نميشه و نميخوام يه سري حرفا رو اينجا بگم چون باعث دردسر ميشه پس بهتره دست از ماسمالي كردن برداريد :eek: ....بهتره اين بحثها رو همينجا تمومش كنيم چون اين چند روزه وقت بسيار زيادي هدر رفته ...... :-o
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

Mohammad 1985, جان
آره تمام شد و ديگر هم شما بيخيال نوكيا و ... شويد و سعي كنيد براي فرم مفيد باشيد :-o
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

Mohammad 1985, من که به هيچ وجه،واقعا شوخي مسخره و بچه گانه اي کرديد و اصلا در مورد شما ايگونه فکر نميکردم :x
مگه بچه ها مسخره هستند که اينجوري باهاشون برخورد بشه اگه کسي اينجا 1 پست هم داشته بشه و خداي نکرده همچين خبري رو در موردش ميدادن باز هم همه ناراحت ميشدن :-?
من خودم بشخصه با تعدادي از بچه ها که صحبت کردم واقعا اعصابشون بهم ريخته بود از اين خبر

اين اقاي نوکيا هم زودتر از اين حرفها بايد اخراج ميشد تا بحال 2 مرتبه سايت رو بطور جدي تا مرز ف_ * ل*_ ت ر شدن برده بود
اگه زود متوجه نميشدن الان ديگه خود شما و هيچکس ديگه به سايت دسترسي نداشت

من که واقعا از اخراج نوکيا خوشحالم و امبدوارم ديگه کسي دست به همچين کارهاي مضخرفي نزنه

من که تاحالا همچين چيزي تو هيچ فرومي نديده بودم واقعا با ابروي فروم داشت بازي ميشد

واقعا چرا عاقل کند کاري که بازارد پشيماني :-(

خداحافظ
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تمام ایران سرای من است
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط h »

چون همه ما مسلمان هستیم و در دین ما میگن (لذتی که در عفو است در انتقام نیست )
برای همین من به عنوان کسی که خواستار بیشترین تنبیه برای این دلقک بازیها شده بودم و واقعآ ناراحت شدم تازه قرار بود تا شنبه آینده هم وارد سایت نشوم وچون این آقایان به غلط کردن افتادن - تازه یک نفر هم نبودند اگه بخوان اخراج بشن باید چند نفر اخراج بشن -
برای همین بنده خواستار عفو این حضرات هستم - من که واقعآ ناراحت شدم و رفتم تا هفته آینده
امیدوارم روی من رو زمین نندازید - بچه بدی نبود - تازه عکسش رو هم که دیدیم - میخواست که یه دفعه معروف بشه اما خوب راهش رو بلد نبود برای همین من به دوستان پیشنهاد میکنم
این آقا محمد بخشدیده شده و پست اون به صفر تنزل یابد امیدوارم دیگه از این خورخوتک بازیها در این سایت نبینیم
:-o
خدایا چنان کن سرانجام ما --------------------- که تو خشنود باشی و ما رستگار
با سپاس و درود فراوان عمو حسین یا همون h
:smile: :) :D
مشترک مورد نظر در قید حیات نمی باشد
اخراج شده

پست توسط farhad1962 »

سلام

حسين جان جناب آقاي نوکيا ان 93 ديگه از ميان ما رفته .
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

اميدواريم که ديگر شاهد چنين رفتار هاي نباشيم

نه عزيز ديگر شاهد چنين اتفاقاتي نخواهيد بود.(الته از جانب من)
اين كه شما هم با اونا بودين كاملا مشخص بود و من به فرهاد عزيز هم گفتم

من كه چيزي نگفتم ! اين كه كاملا مشخصه كه من هم با آدم بدها بودم!
ولي در مورد آي دي بگم كه من از اون اطلاعي ندارم! و تا اونجا كه مي دونم محمد هم فقط يك آي دي جديد درست كرده بوده و با زدن حرفهاي نامربوط اين وضعيت رو پيش آورده!
كار شما هم بسيار بد و زشت بوده و اصلا تاييد نميشه و نميخوام

بله من كه خودم اعتراف كردم و مطمعن باشيد من از شما بسيار بيشتر ناراحت هستم! :sad: ديشب وقتي وارد سايت شدم و ديدم كه كار به اينجا كشيده شده بسيار ناراحت شدم 8)
پس بهتره دست از ماسمالي كردن برداريد ....بهتره اين بحثها رو همينجا تمومش كنيم چون اين چند روزه وقت بسيار زيادي هدر رفته ......

ولي نميدانم شما چرا عذر خواهي را ماست مالي كردن مي دانيد؟ و ديگه اينكه اين كاري است كه شده و با ماست مالي كردن درست نميشه! اما در مورد چند روز بگم كه مثل اينكه به شما خيلي بد گذشته! كه هنوز 24 ساعت نشده شما مي گوييد چند روز!
آره تمام شد و ديگر هم شما بيخيال نوكيا و ... شويد و سعي كنيد براي فرم مفيد باشيد

اخوان عزيز از شما هم عذر ميخواهم و چشم و من به حرفهاي شما عمل خواهم كرد :-)
من که به هيچ وجه،واقعا شوخي مسخره و بچه گانه اي کرديد و اصلا در مورد شما ايگونه فکر نميکردم

به هيچ وجه چي؟ يعني ما رو نبخشيدي؟ :sad: دوست من از اين كه باعث ناراحتي شما شدم بسيار ناراحتم و اميدوارم بيسار ابسيار متاسفم و اميدوارم شما ما رو ببخشيد و از اينكه باعث شدم در مورد من اين گونه فكر كنيد عذر مي خوام :sad:
اين اقاي نوکيا هم زودتر از اين حرفها بايد اخراج ميشد تا بحال 2 مرتبه سايت رو بطور جدي تا مرز ف_ * ل*_ ت ر شدن برده بود
اگه زود متوجه نميشدن الان ديگه خود شما و هيچکس ديگه به سايت دسترسي نداشت

جدي؟!!!!!!!!! من كه نمي دونستم يعني تا به حال نمي دونستم كه اون اين كار رو كرده باشه 8) پس حتما حقش بوده اخراج بشه! و ديگه شما مديران خودتون بهترين تصميم گيري رو كرديد :? من ديگه چيزي نميگم 8)
لذتی که در عفو است در انتقام نیست

و اما شما عمو حسين عزيز از اينكه ما رو بخشيدي بسيار سپاسگذارم و اميدوارم دوستي ما بيشتر از گذشته و پررنگتر شود :-)
امیدوارم روی من رو زمین نندازید - بچه بدی نبود - تازه عکسش رو هم که دیدیم - میخواست که یه دفعه معروف بشه اما خوب راهش رو بلد نبود برای همین من به دوستان پیشنهاد میکنم
این آقا محمد بخشدیده شده و پست اون به صفر تنزل یابد امیدوارم دیگه از این خورخوتک بازیها در این سایت نبینیم

منم اميدوارم مديران محترم سايت روي شما رو زمين نندازن :? و از اينكه شما رو ناراحت كرديم واقعا متاسفم :sad:

و اما در مورد سخن پاياني بگم كه دوستان شما من رو بد جوري كوببيديد! و مارو زير حملات سنگين هوايي و زميني خورد كرديد! اميدوارم حداقل ما رو ببخشيد! ما كه عذر خواهي كرديم ( هر چند با عذر خواهي كاري درست نميشه!)و البته اگه به خاطر بعضي مسايل نبود حتما من هم اخراج شده بودم! 8) :lol: ولي خوشحالم كه اين اتفاق نيفتاد!
جکسون براون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Mohammad 1985
به پاس فعاليت خوب شما در بخش هوافضا و بنا به قولي که داديد اين بار از خطاي شما خواهيم گذشت، اما مطمئنا بار دومي در کار نخواهد بود،
و در مورد کاربر Nokia N93
اين فرد با اين ID ها وارد سايت مي‌شد
Nokia N93
Nokia N71
محمد علي 1385
farhad1962
ardal
که اين هم نشون دهنده‌ي فهم ناچيز اين فرد هست و اينکه براي هيچ قانوني ارزشي قائل نيست
به هر حال موضوع تموم شده و نيازي به ادامه بحث و صرف وقت براي موضوعات بي‌ارزش نيست :x
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”