آموزش نصب xp بعد ازvistaبراي نوت بوک هايي که از هارد ساتا استفاده ميکن

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

New Member

Re: آموزش نصب xp بعد ازvistaبراي نوت بوک هايي که از هارد ساتا اس

پست توسط mehritc »

سلام دوستان من با توجه به این مقاله ای که گذاشتید cd xp رو سفارشی کردم.
اما 2 تا مشکل دارم تصویر:
اول اینکه درایور های که دانلود کردم رو مثل آموزشی که دادید برنامه nlite نمیشناسه .
دوم اینکه cd رو وقتی میزارم بوت نمیشه برای نسب.
خواهش میکنم راهنمایم کنید چطور این کارو کنم؟
راستی مدل لپ تاپم HP 550 هست ، چه درایوری نیاز هست؟ اگه میشه درایور هارو برام بزارید.
ممنون میشمتصویرتصویر.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
مشکل اول دليلش واضح هست، درايوري که دانلود کرديد احتمالا به صورت نصبي بوده و دسترسي به فايلهاي Inf اون امکان پذير نبوده، بايد درايو ساتا رو به صورت inf پيدا کنيد تا قابل استفاده در Nlite باشه
مشکل دوم هم شما احتمالا فايلها رو عادي رايت کرديد، بايد اطلاعات بوت همون ديسک نصب رو با مثلا Image گرفتن توسط Nero يا برنامه‌هاي مشابه به دست بياريد، بعد از پايان عمليات هم به همين شکل با استفاده از برنامه‌هايي مانند PowerISO اون رو در ايميج جايگزين کرده و در پايان همون ايميج رو رايت کنيد تا اطاعات بوت نيز در ديسک نهايي وجود داشته باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 43 بار
سپاس‌های دریافتی: 48 بار

پست توسط mohsen57 »

از اين روش براي نصب ويندوز xp بعد از 7 هم ميشه استفاده كرد؟
اگه ميشه بعد از اينكه xp نصب شد و دوباره فايلهاي بوت 7 ترميم شد ، آيا سيستم اتو ماتيك وارد 7 نميشه ؟ منظورم اينه كه سوييچ نداره كه با كدوم پارتيشن بوت بشه ؟
و سوال سوم هم اينكه منظورتون از اينكه گفته بوديد "بعد از اون اگر فايلها boot.ini نياز به تغييري داشته باشه، بايد اون رو تغيير بديد" يعني بايد چيكار كرد؟
New Member

پست توسط ali11021 »

سلام خواستم درایور نوت بوک Hp Pavilion dv5 را برایم پیدا کنی ، خیلی ممنون می شوم
New Member

پست توسط babak193 »

با سلام و تشکر
من نتونستم درایور هاردمو پیدا کنم لطفا اگر امکان داره درایور مربوط به هاردمو واسم بگذارید
مشخصات سیستمم اینه
hp pavilion dv6-1245
hdd sata 320
proccesor intel C2D 2.1 T6500
New Member

پست توسط afshinsj »

سلام

لطفا ً لینک دانلود مستقیم درایور مربوطه جهت ساخت ویندوز Xp با نرم افزار nLite رو برام بزارید.

Dell Studio 1555
New Member

Re: آموزش نصب xp بعد ازvistaبراي نوت بوک هايي که از هارد سات

پست توسط shamimm »

سلام
مدل لب تاپ من satellite L305-S5875 هست هرچی گشتم نتونستم درایور هارد ساتاشو پیدا کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید.
New Member

پست توسط beriman »

با سلام و تشکر از تاپیک
مدل لپتاپ من hp dv6-1103ee هست خواستم بهم کمک کنین driver مورد نیازمو پیدا کنم
با تشکر
New Member

پست توسط mohammadgholamian »

سلام
مدل نوتبوك من SONY VAIO VPCSB 18GG است ولي نتونستم درايور اونو پيدا كنم ، اگه منو راهنمائي كنيد ممنون ميشم
lمتشكرم
mailto:?subject=&body=

alirezae1365 نوشته شده:سلام دوست عزیز خیلی تشکر از راهنماییتون اما منهر کاری کردم نتونستم فایل دانلود آموزش رو دانلود کنم لطفا در صورت امکان به این آدرس بفرستید:
mailto:?subject=&body=
SHAHRAM نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عزیز

از اونجا که امروزه با اومدن ویندوز ویستا روی نوت بوک های جدید از این سیستم عامل استفاده میشه بعضی وقت ها افراد استفاده کننده خواهان تغییر سیستم عامل نوت بوک خودشون به xp هستند...ولی مشکلی سر راه این دوستان هست...این مشکل که هارد درایو های ساتا هست...اگر شما سی دی xp رو بزارید و به صورت سی دی دزایو بالا بیاد هارد شما شناخته نمیشه.......به همین منظور قصد دارم روشی رو بگم که دوستان بدون مشکل این ویندوز رو بریزند.......نکته جالب این اموزش در اینه که شما احتیاج به فلاپی درایو ندارید(از اونجایی که فلاپی درایو های اکسترنال گرون و کم یاب هست )....در این اموزش دز اصل سی دی ویندوز اکس پی که توسط شما change شده برای نصب اماده میشه....
این مقاله به صورت pdf اماده شد که دوستان میتونند از لینک زیر دانلود کنند
[External Link Removed for Guests]
برای دانلود دوستان روی لینک سمت راست کلیلک کنند و گزینه save target as رو انتخاب کنند

نر افزار های که در مقاله استفاده شدند و دوستان باید دانلود کنند در زیر لینک دادم
برای دانلود لینک زیر گزینه download رو در وسط صفحه بزنید و منتظر بمونید تا دانلود شروع بشه
درایور ساتا رو هم باید از سایت نوت بوک خودتون و مخصوص مدل خودتون دانلود کنید.....در صورت پیدا نکردن مدل دقیق دستگاهتون رو بدید تا براتون پیداکنم و بزارم.

در اخر هم از دوستان که دانلود کردند خواهشمندم از نظرات خودشون ما رو بهره مند کنند و مشکلات رو هم بگند...با تشکر دوباره شهرام :)
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

, این مقاله در زمانی که سرویس پک 3 نیامده بود نوشته شده.اگر قصد نصب ویندوز xp دارید،از نسخه services pack3 استفاده کنید.هارد رو میشناسه واحتیاجی دیگه برای طی مرحل پست اول من در این تاپیک نیست.

ویرایش:
درایور مورد نظر شما هم از این لینک قابل دانلود هست.
:razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
New Member
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط parvizj »

سلام اقای SHAHRAM می خواستم بپرسم این درایور به درد ماهم که مدل لب تابمون dell xps l501x می خوره اگه نمی خوره لطفا راهنمائی بفرمائیدچطور xp سرویس پک 2یا 3 روش نصب کنم
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار

پست توسط hamedaa »

سلام

لطف بفرماید و درایور ساتای

برای لپ تاپ hp pavilion dv6

رو برای بنده قرار بدید

Intel(R) 5 Series 4 Port SATA AHCI Controller
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”