صندلی داغ با حضور DTN...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور DTN...!

پست توسط Mohammad 1985 »

نظرتون راجع به سن من جالب بود ! سن من 25 سال هست حالا نمی دونم شما چقدر فکر میکردید ؟
مورد بعدی در موردی ! شلوغی من حق با شماست !
اگه اونی که فکر میکنی باهاته بعدا ترکت کنه چی کار میکنی ؟
عشق کیلو چنده الان ؟
پس کی اونجا چی کار کنه ؟
به کدوم شهرهای ایران سفر کردی ؟
نظرت راجع به :
کردستان
تبریز
بندر عباس
بندر بوشهر
زاهدان
همدان
رشت
تهران
کرج
اصفهان
شیراز
خرم آباد
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2919 بار
سپاس‌های دریافتی: 2347 بار

پست توسط DTN »

ادامه سوال های آقا سامان

تصویر

دست دادن که به معنی صلح وآشتی هستش و نمیتونه صلح و آشتی دروغین باشه چون آبی و سبزی که بر آستین ها دیده میشه رنگهای آرامبخشی هستند ولی نگاه اون خانم نشان دهنده تعجب و حیرته که شاید مفهومش این باشه که هم از این صلح میترسه هم متعجبه و دستمالی که به طور فشرده ای بر گردن این خانم دیده میشه میتونه مفهومش سکوت اجباری باشه و حق هیچ اعتراضی رو نداره

تصویر

لباس زرد این کودک مریضی رو نشون میده و فکر میکنم میخواد در مورد کودکانی که بی سرپرست و بی خانمان هستند و احتیاج به کمک دارند صحبت کنه و اون سلیبی که به شکل یک اسکلت هست نشانه نابودی زود هنگامه

تصویر

یه جورائی باروری و علم رو نشون میده که به خاطر ریشه های گسترده ای که داره میتونه علمی شاخه دار و کهن رو نشون بده و اون پرنده ها شاید دانشمندانی باشند که در عمق این علم زندگی میکنند تصویر

تصویر

این یکی رو زیاد متوجه نشدم تصویر

تصویر

درخت بیشتر وقت ها مفهومش علم و پیشرفته مخصوصا درخت ریشه دار ولی میتونه نشان دهنده انسان های عالم و دانشمند هم باشه و به خاطر در خاک نبودن ریشه میتونه مفهومش نبودن این دانشمندان در قید حیات باشه ولی چون ریشه ها روی زمین هم دیده میشند یعنی از علم اونا در دنیا هنوز استفاده میشه

9- در وجودت بین عقل-دل- احساس-عشق , کدوم یک تصمیم گیرنده ی آخری هست؟

من سعی میکنم تا اونجائی که میتونم منطقی تصمیم بگیرم و عاقلانه عمل کنم ولی این بار عشق من رو شکست داد و به حرف دلم گوش دادم تصویر

10-پذیرش نامشــــــــروط انسان ها یعنی چی؟

یعنی قبول انسان ها بدون هیج فرقی و یا هیچ شرطی .

11-حس قدرت طلبی انسانها به نظرت تا کجا ادامه داره؟

تا زمانی که حس قدرت در انسان وجود داشته باشه و احساس ضعف نکنه

12-جنس قلبت از چی هست؟

از شیشه که کمی هم ترک ور داشتهتصویر

13-به نظرت انسان شـــــــــاد چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟

باید هم خودش شاد باشه هم دیگرون رو شاد کنه باید همیشه نسبت به زندگی و آینده خوشبین و امیدوار باشه باید سعی کنه زیبائی انسان هارو ببینه و نه زشتیاشون رو باید با دیدی زیبا به دنیا نگاه کنه هر چیزی که زیبا باشه شادی میاره

15-میگن اگر پول رو روی سنگ بگذاری آبش میکنه! این چقدر حقیقت داره؟

تو این زمونه بد خیلی کابرد داره این پول کوه رو آب میکنه چه برسه به سنگ از قدیم گفتن پول چرک کف دسته بشوری میره ولی بیشتر افراد این چرک رو دوست دارن حتی اگه باعث نابودیشون بشه

16-به نظرت بهشت زیر پای مادران هست؟پس پدر زیر پای پدر چی هست؟

انشالله مادر که شدم زیر پام رو نگاه میکنم اگر بهشتی بود حتما به اطلاعتون میرسونم تصویر نگران نباش پدر ها هم همون جائی میرن که مادرا میرن اون کسی هم که این جمله رو ساخته احتمالا میخواسته دل مادرش رو بدست بیاره تصویر

17- میتونی شیطان رو فریب بدی؟ شیطان کیه؟

آره ولی کمی سخته آخه این روزا شیطون پیشرفته تر شده . شیطون هم شیطونای قدیم تصویر

18-حقیقت چیه؟ واقعیت چیه؟

فقط این رو میدونم که تو زمونه بی زمون خیلی سخت پیدا میشه

19-شاعر میگه با دوستان مروت با دشمنان مدارا یه جای دیگه داریم که میگن با گل گل باش و با خار خار! حالا نظر شما چیه؟

اگر دیگران رو اونطور که هستن قبول کنیم کنار اومدن باهاشون راحت تر میشه هم با گل گل باشیم هم با خار گل باشیم ما سعی کنیم خار رو گل کنیم نه خار مارو خار کنه

20- تا حالا سوار اسب شدی؟

نه. ولی دوست دارم سوار بشم

21-کوتاه ترین تعریف از خیانت

از پشت خنجر زدن

مفصل ترین تعریف از جنایت

بدی به خودمون و نفسمون

زیباترین جمله با صداقت

تا آخر عمر باهاتم

بهترین راه ابراز محبت

نگاه کردن

22-به نظرت کسی که گریه نمیکنه قلبش از سنگه؟

نه فقط بلد نیست گریه کنه یا شاید هم دوست نداره کسی گریش رو ببینه

23-راه جهنم کدوم طرفه؟ راه بهشت چی؟تو کدوم مسیر الان هستی؟ اصلا هنوز به دوراهی رسیدی یا نه؟

سوال سختیه شاید الان تو دوراهی باشم

24-تا حالا بدون مشورت و همفکری کاری رو انجام دادی که نتیجه اش مثبت باشه؟ برعکسش چی؟

آره نتیجش هم مثبت بوده ولی کم پیش اومده که نتیجش بد از آب درباید و سعی میکنم مشورت هم بکنم البته با کسی که بهش اعتماد داشته باشم

25-اگر قرار باشه برای 1 روز همه ی این دنیا در دستت باشه اولین کار یا کارهایی که میکینی چیا هست؟

اعتراف به عشق تصویر و طلب بخشش از کسائی که شاید یه روزی ناراحتشون کردم

26- عشق از محبت سرچشمه میگیره یا محبت از عشق؟( سخته جوابش؟)

هر دو تاشونم از یه جا سر چشمه میگیرن منتهی باید بلد باشی که در یک مسیر هدایتشون بکنی

من فقط 7 فشنگ دیگه برام مونده .... عقب نشیـــــــــــــنی میکیـــــــــــــــــــم Retreat !!!
[COLOR=#92d050]
زندگی
، جیرهء مختصریست ؛ مثل یک فنجان چای  
تصویر ؛ [COLOR=#000000]و کنارش عشق است ، مثل یک حبهء قند. زندگی را با عشق ، نوش جان باید کرد سهراب سپهری
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط DTN »

Mohammad 1985 نوشته شده:به به بالاخره مهمان آمد ! صندلی یخ زده بود !
برای اینکه پست اسپم نشه اینم چندتا سوال :
نظرتون راجع به گربه ها !

کلا رابطم با حیوانات خوبه . گربه هارو هم دوست دارم خیلی ملوسن تصویر

نظر گربه ها راجع بهش شما !

اونا هم از من خوششون میاد یه دو سه باری هم دنبالم افتادنتصویر

گربه های محلتون خوبن ؟ ( حالشون خوبه ؟)

سلام دارن خدمتتون دست بوس هستن .تصویر

چرا ملت می خوان بگن یه جا خیلی باحاله میکن کویته ؟

حتما کویت جای باحالیه دیگه تصویر

چند چندتا میشه 25 تا ؟

زرنگی من نمیتونم معلوماتی رو که عمری براش زحمت کشیذم در اختیار شما بزارم تصویر
[COLOR=#92d050]
زندگی
تصویر ؛ [COLOR=#000000]و کنارش عشق است ، مثل یک حبهء قند. زندگی را با عشق ، نوش جان باید کرد سهراب سپهری
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

درود بر همه و خانوم DTN

[HR]
راستی نام شما هم معنای ماه تولد شما هست , اين موضوع رو ميدونستيد !؟

[HR]
شما در دوران مدرسه بيشتر صندليهای جلويی را انتخاب مينموديد يا صندلی های ته کلاس رو ؟
راستي امضا:
يادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بي سر و پایی نکنيم
امضای شما من رو ياد صدای جانانه مرحوم فريدون فروغی در يکی از کارهاش می اندازه , اونجايی که ميگه هوای عشق تازه نيست ....
و مفهوم آزادگی...

هوای عشق تازه نيست [COLOR=#7030a0]تو رگهام , تن نميدم به   کهربایی ..........

[HR]
باران و مه و پاييز رو اگه با هم مخلوطش کنيم آيا شاعرانه تر از اون هم چيزی هست؟
نظرتون در مورد تصوير زير:

تصویر

[HR]
راستی زير کرسی و پتو , بارش برف در بيرون از پنجره در جمع آشنايان و .... نظرتون چيه؟

[HR]
يک سوال ديگر : فرض کنيد هواپيمايی سقوط ميکند , اين سقوط به نظر شما از جانب پروردگار بوده يا تنها دلايل انسانی داشته؟

[HR]
به نظر شما این که دکمه تشکر آقای ممد 1985 گویا مدت مدیدیست که ناسالم است با این موضوع که آقای مهدی 1944 در ارتقاء

درجه کاربران هیچگاه ترفیع نمیگیرند , به یکدیگر مرتبط است؟

[HR]
نظرتون در مورد اين شعر:

لحظه پريدن و رها شدن ميون بيم و اميد ........... لحظه ای که پنجره بغض ديوارو شکست..........

[HR]
دوست داريد که چه کاربر ديگری از شما سوال بپرسد؟

[HR]
با توجه به حجم سوالات و بازه زمانی صندلی اگه مايل بودين بازهم به گفتگو بپردازیم.

تصویرتصویرتصویرتصویر

یا حق
آخرین ويرايش توسط 12 on oweiys, ويرايش شده در 0.

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط DTN »

azeRilA نوشته شده:سلام بر کاربر گرامی DTN!!

سلام گرم من هم بر کاربرمحترم azeRilA

بریم سراغ سوالات تصویر

1-به نظر شما زمانی که یه زنبوری داره از کنار یه شیر آب ، آب میخوره آدم با دمپایی بکوبه روش بیشتر لذت بخشه یا ریسک بکنه و با دست بزنتش؟؟؟ تصویر

مگه آزار دارم بزنم تو سرش میزارم آبش رو بخوره تصویر

2-آیا لذت بستن نخ 60 سانتی متری به بدن مگس که اگه ولش کنی پرواز کنه و تا یکم پرواز کرد دوباره با نخ بگیریش بیشتره یا به یه ملخ 10 سانتی(از نوع سبز رنگش!) نخ ببندی و از آینه ماشین آویزون بکنی؟؟ تصویر

خیلی ببخشیدا شما مثل اینکه با حشره ها دشمنی دارین آره ؟تصویر

3-اگه یکی از خلبانان پایگاه هوایی تبریز برای کاری بیاد دفتر کارتون اونوقت سنترال رو بهش معرفی میکنی تا بیاد از پایگاه شکاری تبریز و میگ-29 ای که لاشه ی سوختش اونجاست برامون بگه؟؟ تصویر
تصویر

باشه اگه اومدن شما نگران نباشید حتما سنترال رو معرفی میکنم ما دوستیم باهم مگه نه ؟تصویر

4-پـــــــــــــــشــــــه ها روزا کجا میــــــــــــــــــرن؟؟؟؟ تصویر تصویر

همونجائی که زمستونا میرن تصویر

5-چرا آدم تو رشته فنی حرفه ای کامپیوتر باید تاریخ بخونه؟؟!!!!؟؟

چرا آدم تو رشته گرافیک باید تارخ بخونه به همون علت تصویر.

6-از کدوم درس دوران دبیرستان تنفر داشتی؟؟؟

تاریییییییییییییییخ و کمی هم از عربی تصویر

7-سوال برای جواب زیر طرح کن که مرتبط با این شکلک باشه!

آخه چرابا حشره ها دشمنی داری ؟
تصویر تصویر تصویر

8-الان این یارو که اینجاست تو اون لحظه چه حسی داشته.........الان که تامکت بازنشسته شده(اینجا مربوط به احساس خودمه! تصویر تصویر) چه حسی داره؟؟..... و الان کجاست؟؟؟ ؟؟!؟؟؟؟ تصویر

حتما داره کیف میکنه دیگه تصویر
 [External Link Removed for Guests]
  اینجا بودی نمیترسیدی؟؟؟

کمی میترسیدم ولی از کارهای هیجانی خوشم میاد دوست دارم که اونجا باشم تصویر
  سوال(فعلا")اونم اینکه چرا برای 5-8103(747 تانکر نیروی هوایی)از این نقاب های مشکی که روی دماغه ی اکثر 747های نیروی هوایی هست نمیذارن؟؟!!!؟؟ تصویر تصویر   

حتما بهش نمیاد دیگه شرمنده من زیاد اطلاع درباره این مسائل ندارم تصویر

فعلا تا بعد
تصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
[COLOR=#92d050]
زندگی
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درودی به سبزی سبز رنگین کمان بوم نقاشی! تصویر

باز هم مزاحم همیشگی زبل خان سبز(از دید هنری المیرا خانم) تصویر

نکته جالب این هست که   هم متولد مهر ماه 1363 هستم.تقریبا باید هم سن و سال باشیم المیرا خانم.  تصویر
البته اگر secret نیست روز دقیقش رو هم بگید تا سال 1389 خورشیدی اگر عمری بود   را خجسته بگوییم!  تصویر

.از نظر شما معنی و مفهوم واقعی زندگی چیست?

ازنظر من زندگی به تنهائی اصلا معنی نداره این ما هستیم که با اعمالمون بهزندگی رنگ میدیم حالا مونده به خود انسان ، میخوای تک رنگ بسازش میخوای صدرنگ
زندگی رو درواقع با رنگ هائی از اعمالمون میسازیمش

در واقع به قول شما هنرمند ها زندگی همون بوم نقاشی است با طیف گسترده رنگ های رنگین کمانی اش!
حال این کار من و توست که با این همه رنگ با این همه سبز   این همه سرخ   با این همه............... چه طرحی بر بوم نقاشی زندگی خود بکشیم!یک بهشت با پر از سبز و دورنمایی سپید یا جهنمی مملو از شعله های خشم قرمز و زرد کینه و دورنمایی تماما سیاه یا شاید برزخی به نام زمین و زندگی زمینی با تمامی رنگ های خوب و بدش!! تصویر

3.چه طوری با سنترال اشنا شدید و چه عاملی باعث شده که علارغم بعضی محدودیت ها( مثل ب  کنه ها امثال من) هم چنان به فعالیت پربار خود در سنترال ادامه بدید? 

راستیتشخودمم نمیدونم چطوری آشنا شدم اتفاقی بود . آدم هائی مثل شما حس رقابت درانسان رو زنده میکنند در ضمن رقابت با خانم ها در آخر به شکست منجر میشه

شاید باورتون نشه ولی برای من شکست از یک خانم(به خصوص بانوی ایرانی) در عرصه رقابتی نه تنها مایه شرمساری نیست بلکه افتخاری نیز محسوب می شود! تصویر
البته من از همین الان و پیشاپیش هر گونه شکست خود را در برابر بانو المیرا(مادر هنرهای تجسمی سی سی) به صورت رسمی و کتبی اعلام می دارم به خصوص در عرصه پست کردن تایپیک در انجمن عکس و نقاشی که زمانی نه چندان دور(قبل از تشریف فرمایی ان بزرگ بانو) کاملا در انحصار خودم بود!! تصویر

سبز

سبز یعنی رنگ زندگی ،حیات ، رنگ چشمای منتصویر

در مورد این رنگ حداقل 2 صفحه از شما انتظار جواب داشتم...........!می دونید که.............!! تصویر

پیکاسو

نقاش اسپانیائی که علاقه فراوانی به زن ها داشت تصویر و سبکش هم کوبیسم بوده که به علت درک سخت نقاشی ها در ایران زیاد طرفدار نداره البته نظر شخصیه ولی هنر هنره دیگه

ون گوک

عاشق کارهای ونگوگ هستم و به نقاش دیوانه معروف بوده ولی من میگم شاید مشکلات خانوادگی داشته الکی بهش نسبت دیوونگی میدن تصویر

این دو واقعا دو اسطوره در سبک خود بوده اند.ولی سوال من همواره اینست که چرا ون گوگ و پیکاسو در فقر مردند و این قدر نسبت به زنان در ...................بودند!! تصویر
چرا اثار بعضی از هنرمندان تازه چند صد سال پس از کوچ زمینی انها این همه با ارزش و گران بها می شود?نظر المیرا خانم در این مورد چیست?با توجه به این اصل ما ایرانی ها(اینده گان ما)می توانند به المیرای برزگ که چند صد سال قبل می زیسته افتخار کنند و تابلوهای او را با قیمت های میلیون دلاری به کلکسیون دارها بفروشند? تصویر

نادر شاه افشار

فردی مغرور و جاه طلب که حتی به فرزندان خودش هم رحم نکرد

شرمنده که در این مورد مجبور به واکنش هستم. تصویر
از نگاه تاریخ و بسیاری از ایرانیان وطن پرست ایران از زمان پس از حمله تازی ها مردی بزرگتر و قهرمان تر از نادر ندید!
نادر هم زمان در 3 جبهه دلاورانه علیه دشمنانی (ازبک ها و عثمانی ها و افغان ها) جنگید که جز نابودی ایران و ایرانی چیز دگری در فکر پلیدشان نداشتند و تقریبا چیزی از ایران باقی نمانده بود.او بار دیگر استقلال و امنیت را به ایران تاراج شده و تکه تکه شده پس از صفویان الوده ولی مقدس ماب بازگردانید و افسوس و صد افسوس که مردمان ان زمان و ملازمانش قدر این فرزند رشید ایران زمین را ندانستند و ....................!! تصویر
به این نقشه نگاه کنید و بنگرید که این سردار شجاع گونه ایران تکه تکه شده را دوباره به این صورت دراورد تصویر

تصویر 
یزدگرد سوم

آخرین پادشاه ساسانی که با مطالبی که از ایشون خوندم فکر کنم زیاد هم با درایت نبوده

در مورد یزدگرد حکایت ها متفاوت است ولی در ان زمان بحرانی شاید تنها قهرمانی چونان نادر قادر به نجات ایران زمین بود و نه پادشاهی جوان و کم تجربه هر چند میهن دوست چونان یزدگرد سوم!

.به مسائل نظامی و به خصوص نیروی هوایی علاقه دارید?در صورت علاقه یه سرکی به دعواها و جر و بحث های ما بزنید (ما و.........از یک طرف.......حاج اقا مرتضی و.............از طرف دیگر)
تصویر

راستش زیاد اهل این جور مسائل نیستم و زیاد هم اطلاع ندارم ولی پدرم تو این جور جاها دوست و آشنا زیاد داره .باشه یه سری میزنم .تصویر

پس در اینصورت حتما پدرتون رو هم با سنترال اشنا کنید. تصویر
ما که از خدامون هست با اساتید فن به خصوص در زمینه نظامی اشنایی بیشتر پیدا نماییم(حداقل تعداد فانتوم های عملیاتی پایگاه شکاری بندر عباس رو میشه از ایشان جویا شد!!!) تصویر

13.تا چه حد با اسطوره ها و شخصیت های ملی و احیانا مذهبی ایران اشنا هستید و کدام یک رو بر دیگری ترجیح می دهید?

از بچگی زیاد از تاریخ خوشم نیومده تصویرولی به خاطر شما سعیم رو میکنم سوال هارو بی جواب نزارم . از امیر کبیرخوشم میاد تا حدودی داستان زندگیش رو تو یک کتاب خوندم هر چی بود برایکشور خودش مفید بود .از اسطوره ها به آرش کماندار و کاوه آهنگر علاقه دارم.

و یک پند دوستانه از یک هم وطن سبز به   خانم 
به تاریخ به عنوان یار و همراه همیشگی بنگرید چرا که در اینده هیچ کس بهتر از مامان المیرا پیدا نمی شه که جواب سوال های بی پایان فرزندانش از گذشته کشورشان را پاسخگو باشد.
هیچ پاسخگوی دیگری راستگو تر از یک مادر نمی باشد و واقعا حیف است که این مادر تنها به نمیدانم عزیزم بسنده نماید!! تصویر
در ضمن اگر تاریخ را قصه وار بخوانیم(البته نه یک سری حرف تحریف شده و مغلطه از سوی.......) انگاه او را به عنوان دوستی همیشگی در کنار خود خواهیم دید که حتی در بعضی موارد امکان پیشگویی را هم به ما می دهد!!
چرا که تاریخ تنها و تنها تکرار وقایع است بوسیله انسان نادان که از گذشته خبری نداشته و نا اگاهانه به تکرار ان دست می زند!!

خب حالا بریم دنبال طرح سوالات جدید و تسریع ارتروز انگشتان دست هنرمند المیرا خانم!! تصویر

1.نظر المیرا در مورد عشق یک طرفه چیست ? احساسی نیست توام با بیم و امید?
2.بهتره که اول بهتون بگه دوستتون داره یا بهش بگید دوستش داری?
3.به ایرانی بودنتان افتخار می کنید و اگر دست خودتان بود دوست داشتید کجایی بودید?اسمانی یا که زمینی و اگر زمین کجای این کره کوچک خاکی شناور و گردان در کهکشان راه شیری`?
4.قصد ادامه تحصیل و کسب مدارج عالی تر رو با توجه به این همه علاقه و شور در خودتان ندارید?(هم وطن سبزتان این را به شما توصیه می کند چرا که زنان ما باید در این عصر با یک جهش به تمامی حقوق عقب افتاده خود برسند از همه راههای ممکن) تصویر
5.سبک کاری استاد فرشچیان چیست?ایا این خود سبکی جدید در عرصه هنر نمی باشد?
6.چرا اثار هنری ما علارغم این همه ذوق و شور و زیبایی در مقایسه با چند نقاشی زن لخت پیکاسو(دید عامیانه) در عرصه بین امللی و شهرت گمنام هستند?
7.با زنده یاد صادق هدایت این نابغه عصر معاصر و اثارش تا چه حد اشنا هستید?جمالزاده چطور?
8.رابطه شما با فرهنگ و ادب غرب چطور است?
9.رمان خوان هستید و چه رمان هایی را تا به حال خوانده و کدامیک را دوست داشته و به نوعی با ان ارتباط برقرار کر ده اید(اگر رمان خوان باشید من می تونم چند مورد خوب رو به شما معرفی کنم به طوری که شما هم بالاخره به انجمن جغدیه بپیوندید(به خاطر شب بیداری !!)) تصویر
10.دوست دارید یک روز تمامی بچه های سنترال و کاربران فعال ان یک روزی و یک جایی با هم قرار بگذارند و یک دیگر را ببیننند یا هنوز اعتقاد دارید DTN
11.تا بحال دوست داشتید جای کسی بودبد و ان شخص کیست?
12.دیدن سخت تر است یا ندیدن شنیدن یا نشنیدن بودن یا نبودن ..............!!?
13.نظرتون راجع به 13 چیست ?شما هم 13 فروردین ترک منزل می کنید یا مثل من در خانه تنها نشسته و به تفکر می پردازید و یا....................!!?
14.در مورد جایگاه کنونی وطنمان ایران در دنیای کنونی چه فکر می کنید ?چرا خیلی ها نسبت به ما ایرانی ها اینقدر بد فکر می کنند?(یا فکر می کنند ما عربیم و یا...............) اشکال از کیست? ان ها بد می بینند یا که ما بد هستیم یا این که به قولی ما خود انها را در خماری بد دیدنمان رها کرده ایم و یا....................? تصویر
15.   سرور استقلاله یا که.........................یا هیچکدوم!!?

باز هم شرمنده که مزاحم شدم ولی قولی است که دادم و از بد شانسی شما حضور شما در اینجا توام شد با اولین حضور من در مقام یک پرسشگر(و البته نه بازجو......) تصویر
اگر باز هم اجازه بفرمایید مزاحم میشم البته اگر سوالی به ذهنم رسید
سبزترین سبزها از بوم نقاشی زندگی را برایتان ارزومندم   خانم 

تصویر

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
تصویر تصویر تصویر
   تصویر  

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سلام!

صندلی نه به تعویق افتاده و نه یخ زده! دیگه مثل قبلا اینترنت دم دستم نیست! متوالی کردن مصاحبه ها تا اطلاع بعدی از عهده ام خارجه!ضمنا به میمنت پیوستن پارسا به جمع بچه های صندلی آهنگ قدیمی عموسبزی فروش را همخوانی کنید! اگه اصلیشو شنیده باشین قسمت اول رو یک دختر عشوه ای میخونه و جواب بله رو یک مرد حراجی های میدون تره باری!
عموسبزی فروش!...بله!سبزی کم فروش!...بله!سبزی خوب داری!...بله!من تُرُب میخوام!...بله!حالا یه رُب میخوام...بله!عمو سبزی فروش!...بله!منو دوسم داری...!بله!من زنت بشم!...بله!همسرت بشم..!بله!عمو سبزی فروش!... بله!سبزی نمیخوام...!بله!من شوهر میخوام..!بله!عمو سبزی فروش!... بله!میای خواستگاریم!...بله! و ...

1.تاکید مکرر المیرا خانم بر عدم شناخت در تاریخ صندلی داغ بی سابقه است! سبک نوینی هم در جواب دهی داره و آخر هر جواب از سوال کننده می پرسه... متوجهی؟ فهمیدی؟قبول داری؟میدونی؟ و سایر واژگان مشابه! کلا تو کار تاکید موکد هستند!
2.علت این نقل مکان ها بین بندر و تبریز چی بوده؟
3.درباره هلدینگ بیشتر توضیح میدی؟
3.25.میگم از مجتبی دیوونه تو 4 راه رسالت که ادای افسرای راهنمایی رو در میاره چه خبر؟این اواخر دیدیش؟
4.همگان معتقدند دختر باید سنگین باشه! کارشناسان معتقدند اصلا جالب نیست دختر اندامی LCD وار و سبک وزن داشته باشه!

5.والا ندیدیم پسری رو فکرکنه از دخترا بیشترند! بذار اماری صحبت کنیم! از جمعیت 73 میلیونی حال حاضر کشور 49 درصد مونثند!یعنی یک درصد کمتر از کل مذکر ها! محور صحبت شما باید رنج سنی 20 تا 30 باشد!در این رنج تعادل نسبی برقرار است و هرم سنی این محدوده خاص برعکس هرم کل جمعیت اندکی به سمت دختران است!در چند ماهه اخیر آمار و ارقام به سوژه خنده و جوک تبدیل شده و هرکی از راه رسید یک عددی برای به کرسی نشونده حرفش خلق می کرد و اونقدر بمباران وار در رسانه ها تکرارش می کرد تا اینکه یک حرف دروغ در ذهن توده عوام به یک واقعیت مجازی تبدیل بشه! چون آذری هستید از خودتان مثال می زنم!مدتی پیش سرمربی خرم آبادی تراکتور سازی که هیچ ربطی به ترکها نداره برای لاپوشانی نتایج ضعیف تیمش و به دست اوردن دل تبریزیها در برنامه 90 اعلام کرد ایران 30 میلیون ترک دارد!بگذریم که سواد تاریخی این اقا این اجازه رو بهش نمی داد که فرق آذری با ترک رو تشخیص بده!حالا گیریم که ترکهای قشقایی و سایر اقوام ترک هم جمع زده شود!عدد رسمی که مورد تایید سازمان ملل است چیزی حدود 17 میلیون نفر ترک را نشان می دهد! از این 17 میلیون 9.5 میلیون ترک اذری هستند! به همین راحتی میشه عددسازی کرد! و خلاص! و تو ذهن مردم جا انداخت! جوری که مردم دیگه زیر بار حرف راست هم نروند!حالا که اماربازی شد ما هم بازی!تحقیقات نشان می دهد نشان می دهد 73.6 درصد آیدی های پسرنمای سنترال دخترند که برای حفاظت از شر پی ام های مراحمین به این رنگ و لعاب در آمده اند! در ضمن دخالت مستقیم سامان و محمد در حادثه 11 سپتامبر افشا شد! محمد در آن زمان داماد بن لادن بوده است! ولی بعدش دختر بن لادن رو 6 طلاقه میکنه! سامان نیز برق کار غار تورابورا مخفیگاه شیخ بوده! اسنادش هم موجوده! البته احتمالا جمله شما در رساندن مفهوم حرفتون اشکال دستوری داشت!شاید بیشتر بودن پسرها نسبت به دخترها تو ذهنتون معنی دیگری داشت! و این یعنی چند خطی که نوشتم = پشم!

6.چه اشکالی داره؟همه خوانندگان این مصاحبه یا عاشق بوده اند یا هستند و یا خواهند شد! اگر هم انکارش می کنند دارند خودشون را گول می زنند و به خودشون دروغ میگن!!البته هم خوبی داره و هم بدی! خوبی اش لذت بخش بودن و نیاز طبیعی است که همه ما برای تکمیل شدن میخوایم!بدیش هم کورکننده بودن و گاها بچه بازی های برنامه خردسالانی است که دیگه قضیه رو لوث میکنه! به قول اخراجی ها عین حریت و خریت میمونه که اختلافشون فقط یک نقطه است!

7.از دست دادن مادر در اون سن کم هم برای همه خوانندگان ناراحت کننده بود...به نظر سال 76 این اتفاق افتاده و شما نیز در مقطع راهنمایی بودین!یعنی اوج جنب و جوش یک دختر! از آن سالها بگین و علت فوت مادر...

8.جذابیت جزیی از زیبایی نیست؟اولین چیزی که با نگاه اول تو ذهن ادم نقش می بنده چهره است بعدش ...
9.دبی کشور نیست! البته چون اشتباه لپی بود ایندفعه رو نبخشیم چیکار کنیم؟برو با سند... آزادی!
10.یک نمور تو بعضی جوابها از صندلی های قبلی تقلب خواسته یا ناخواسته کردی!تکنیکت هم در پیچوندن سوالاتی که نمیخوای جواب بدی ضعیفه!یکم فنی تر پیچ بده همه نفهمن!
11.چی شد آخر! یک هم نظر پیدا کردیم یا نه؟ سالهاست میگیم کسی هیز نیست! این نگاه ها هم طبیعی است! جوانی است و...

12.علت گرایش وحشتناک به سمت سزارین در سالهای اخیر و رو به فراموشی رفتن طبیعی چیست؟(19نمره)
الف)ترس(مخصوصا در زایمان اول که یواش یواش به علت مد شدن تک فرزندی زایمان آخر هم است)
ب)راحت طلبی و عدم تحمل درد
ج)جثه ظریف و گاها ضعیف و کوچک بودن لگن و ... دختران نسل جدید که طبیعی را حتی از نظر پزشکی غیر ممکن می کند!
د)علل ماورا الطبیعه
ه)تروریسم بین الملل
ز)بحران جهانی اقتصاد

14. اوایل که مهمان دختر به صندلی دعوت میشد غیر از خودم همه میرفتن تو کار سوالات ملایم و یک لایه ای از ترحم مصنوعی در زمینه سوالها مستتر بود! این تفکر غلط و سنتی که زن رو نیازمند حمایت ترحمی میکنه رو تعمیم بده به اجتماع!اگه مصداقی هم برات پیش اومده برامون بگو..
15.دخترا وقتی کنار هم هستند زبون پیدا میکنند معمولا از 3 نفر به بالا! در این حالت گاهی جوگیر شده و کارهایی که در شرایط انفرادی نمی کنند در ملاعام انجام میدهند! نظرت چیه؟
16. تا الان از مجموع 27 نفر 8 مهمان دختر و 19 مهمان پسر بوده اند!به نظر میرسه خانم های سی سی وقتی مهمان دختر داشته باشیم پرانرژی تر میشوند!
17.المیرا خانم گویا بد رقم زدین تو کار LOVE! به اعصابتون مسلسل باشین! یک خط در میون اون بنده خدا داره میاد تو صندلی! ( آرایه ادبی صنعت مزاح)
18.تو تبریز کم محلی نشد! ولی مثل ارومیه ای ها گرم و خاکی نبودند! یک مقدار باید پیچ مهره هاشون رو شل کرد بعد گرم میشن!
19.ماهی 100 تومان شوخی بود یا جدی؟
20.میشه بگی فکر کردی محمد 1985 چند سالشه؟ با عددی که کنار اسمشه چیز خاصی به ذهنت نرسیده بود؟
21. با اینکه به سختی می خندم وکمتر کسی هم قادر به خندوندن من است! ولی بعضی وقتها به چیزهایی می خندم که بقیه بهش نمیخندن!علتش هم دقت شدیدم رو علت خندیدنم است که متاسفانه دور و بری هام این دقت را ندارند!مثلا چند وقت پیش یک تیکه از lost رو میدیدم که هارلی چاقه با لحنی خاص جمله ok ..good luck! را برای تمسخر ساویر گفت! به اجرای زیبا و با نمک و فرم خاص چهره هارلی هنگام خواندن این دیالوگ خندیدم!در حالیکه کسانی که کنارم بودند مثل ماس نگاه این صحنه می کردند واصلا علت خنده من را نفهمیدند!و فکر کردند من چیزخُلم و 3.2 درصد کم دارم!حق با کیه؟

22.این علی رضا اسپاتر هم خوب شکنجه گری است! اگه عکاسی رو بذاره کنار به راحتی میتونه تو ... استخدام بشه! البته هیچکدام از حیوان آزاری هایی که در صندلی ها نوشته شده به پای یکی از دوستان نمی رسه!یه شب دور همی داشتیم برای هم از خاطرات حیوان آزاری هامون می گفتیم که این بابا روی همه ما را کم کرد!
تعریف میکرد بچه که بوده باباش براش گوسفند نسبتا کوچکی می خره!چند ماه میگذره واین همیشه تو این فکر بوده که چرا دنبه گوسفند عین پاندول ساعت اینور اونور میره! یک روز کنجکاوتر میشه و میره سیخ کبابی با پیک نیک سفری میبره کنار گوسفنده!سیخ رو میذاره رو شعله و خوب سرخ و داغش میکنه!دنبه گوسفند را میزنه بالا و سیخ داغ را فرو میکنه در ما تحت حیوان زبان بسته! گوسفند بع بع کنان از منطقه عملیات متواری و سر به بیابان میذاره و دیگر هیچگاه رویت نگردید! در اقدامی دیگر گربه ای که جوجه هایش را خورده بود را در کمال خونسردی طی مراسمی با حضور اولیا دم(مرغ و خروس)رسما به دار مجازات آویخت و اعدام کرد!
نظر کارشناسیت چیه؟

راستی پارسا چقدر دیر ذوق خودش رو در سنترال رو کرد! این بشر تا همین چند ماه پیش باید با انبردست و سیم چین از دهنش حرف می کشیدم!
و اما مهمان برنامه! از این به بعد رفتی تو لیست به قول خودت گلچین ها!از مصاحبه بعدی هم خوشحال میشیم یکی از مجری ها باشی!دم همه بچه های مجری گرم که اجاق صندلی داغش آتشیش از هیزم قلم همون هاست!
کلهم اجمعین سنترالی ها شب جمعه باحالی داشته باشید! تصویر
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط DTN »

naghme نوشته شده:درود بر مهمان گرامی صندلی ( المیرا خانم هنرمند )
شخصاً خوشامدگویی ویژه را بر بانوی دیگر این صندلی دارم تصویر تصویر

سلام نغمه جون مدیر گرامیتصویرتوروخدا اینقدر به من هنرمند نگین شرمندم میکنید تصویر

در ابتدا بیشترین موردی که نظرم رو جلب کرد حرکت به قولی آهسته و پیوسته شماست در پاسخگویی.
خوشم اومد که فی الواقع مثل من رو ویبره نرفتید در پاسخگویی تصویر ( المیرا جان بنده به عنوان مدیر و مشاور امور بانوان صندلی تصویر تصویر خدمتتون عرض کنم که تازه خیلی هم کار خوبی میکنید تصویرچون استرس و عجله اصلاً توصیه نمی شود شاعرم میگه که رهرو آن است که..... و از آن نگاه هم عجله کار شیطون است )
نغمه جون بعضی از سوال ها مثل سوالای آقا پارسا اونقدر سختن که با عث کند شدن من میشن تصویر

سوالاتی از میان صحبت ها:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.بندرعباس نباشی کجا باشی؟چرا ؟

تهران ، آخه الان اونجاست تصویر

بسیار عالی
اما یک سوال تصویر
تا حالا فکر کردی که آیا اگه اون یک روزی از این همه ابراز علاقه شما مطلع بشود
اونطور که باید و شاید قدرتونو بدونه ؟

در واقع نغمه خانوم وقتی آدم علاقه مند میشه دیگه به اونجاهاش فکر نمیکنه یعنی منطق یخده . تازه خیلی دلشم بخواد دختر خوبی مثل من از کجا میخواد گیربیاره تصویر

از اینها گذشته یک سوال دیگر...
چقدر این نگرش رو قبول دارید که نباید به آقایون قبل از آنکه ابراز علاقه کنند ابراز علاقه کنید؟
اگر موافقید به نظرتون چرا باید اینطور باشد؟ تا حالا از خودت پرسیدی؟

من با این نظر موافق نیستم چرا خانوم ها نباید به راحتی ابراز علاقه بکنن شاید اون آقا تا آخر عمرش رو ش نشه ابراز علاقه کنه اونوقت این علاقه پنهان میمونه و به نظرم باید بعضی از این قبیل مسائل رو کمی تغییرات درش ایجاد کرد و سعی کنیم که ما خانوم ها راه ابراز علاقه رو یاد بگیریم .تصویر

[COLOR=#000000]45.چقدر اهل دین هستی؟شلوغش نکنیا! سالی 90روز روزه میگیرم!روزی 170 رکعت نماز میخونم!

نمارمیخونم ولی نه اول وقت .به این اعتقاد دارم که نباید زورکی نماز خوند هروقت احساست به خدا نزدیک شد پاشی باهاش خلوت کنی نماز اینه اگه غیر اینهپس پانتومیمه

چقدر قبول داری که همین به قول شما پانتومیم
بودنش به از نبودش است

به نوعی بودنش الزاماتی رو ایجاد می کند که نبودش همون الزامات رو هم ایجاد نمی کند
در کل یعنی سودش بیش از ضررش است
؟

صد البته که بودنش بهتر از نبودنشه و منظورمن درمورد پانتومیم با کسائیه که نماز رو برای خلق خدا میخونن نه برای قرب به خدا .تصویر
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما.... تصویر

1. به نظرت مردم باید بروند به دنبال تعبیر خوابشون و به اون عمل کنند؟

تعبیر کردن خواب کار دشواریه و کار هر کسی نیست و درواقع اون خوابی که دیده شده از کجا معلوم که خوابی شیطانی نباشه تشخیص خواب های صادقانه از خواب های شیطانی هم کمی سخته و عمل کردن بهش فکر نکنم زیاد درست باشهتصویر

2. اغلب شده که مجبور بشی از کسی اطاعت کنی که حتی به اندازازه ات نمی فهمد؟

اغلب که نه ولی گاها چرا اونم ازرئیسمون که فکر میکنه همه چیزو میدونه تصویر

3. گاهاً شده است که روی چیزی اونقدر پافشاری کنید که دیگران تحمل خود رو از دست بدهند؟

خیلی به ندرت پیش اومده

4. دوست گرامی خودمونیم ها ( دقت کن در اینجا دقیقاً... خودم و خودت تصویر ) تا حالا به این فکر کردی که آدم مهمی هستی یا نه؟

نه ، چون فکر میکنم همه مهم هستن که وجود دارن ، بعدشم مهم بودن زیاد هم خوب نیست چون توجه دیگران نسبت به آدم بیشتر میشه تصویر

5.در این رابطه نظرت چیست که بعضی ها اونقدر امر نهی می کنند که حتی وقتی حقبا اونهاست دلت بخواهد برخلاف خواست آنها رفتار کنی؟

کاملا موافقم ، واسه خود من پیش اومده .به نظرم اینجور آدم ها خیلی خودخواه هستن و باید هر از گاهی تنبیه بشن

6. گاهاً شده است که مانع کار کسی بشوی نه به خاطر اهمیت کارش بلکه به این دلیل که از اصول پیروی میکند؟

آره شده ، چون بعضی وقتا پیروی از این اصول ها کسل کننده میشن .

7. میونتون با روان شناسی چطور است ؟ علمی یا غیر علمی؟

کلا از روانشناسی خوشم میاد و مطمئنا علمیش بهتر از خیر علمیشه ولی گاها اون غیر علمیاشم سرگرم کننده هستند تصویر

8. آیا وجود روان شناسی رو در بهبود شرایط زندگی لازم می دونید ؟ چرا؟

بله ، چون آدم میتونه در مقابل رفتارهای دیگران عکس العمل درستی از خودش نشون بده

9.چقدر موافقی که گاهاً سیاست کشورهاست که با بعضی موضوع های جالب توجهبخواهند فکر نسل جوان را مشغول کنند؟اگر موافقی می تونی یک مثال بزنید؟

صد در صد موافقم و فکر میکنم بارزترینشون همین اعتیاد که در بین جوون ها بیداد میکنه و باعث شده که حواثشون به خیلی چیزا نباشه متوجه که هستی ؟

و در نهایت نظرتون رو به جملات و شعر زیر بفرمائید:

1 == هنر نزد ایرانیان است و بس ==

صد البته و یک مسئله ثابت شده در جهانه

2 == عشق مانند هوا در همه جا جاریست تو نفسهایت را قدری جانانه بکش ==

باید به زندگی دیدی عمیق تر داشته باشیم تا وجود تمام کائنات رو حس کنیم

3 == یادمان باشد از امروز جفائی نکنیم******گر که در خویش شکستیم صدائی نکنیم   خود بتازیم به هر درد که از دوست رسد******بهر بهبود ولی فکر دوائی نکنیم 
 جای پرداخت به خود بر دگران اندیشیم******شکوٍه از غیر خطا هست خطائی نکنیم  
 یاور خویش بدانیم خدایاران را******جز به یاران خدادوست وفائی نکنیم  
   باشد[COLOR=#1f497d] اگر خاطرمان تنها ماند******طلب عشق زهر بی سرو پائی نکنیم  تصویر  
 گر که دلتنگ از این فصل غریبانه شدیم******تا بهاران نرسیده ست هوائی نکنیم  
 گله هرگز نبود شیوه ی دلسوختگان******با غم خویش بسازیم و شفائی نکنیم  
 یادمان باشد اگر شاخه گلی را چیدیم******وقت پرپر شدنش ساز و نوائی نکنیم 
 پر پروانه شکستن هنر انسان نیست******گر شکستیم زغفلت من و مائی نکنی 
 و به هنگام نیایش سر سجاده ی عشق******جز برای دل محبوب دعائی نکنیم ==تصویر تصویر 

مثل حرف زردشت میمونه (( کردار نیک ، پندار نیک و گفتار نیک )) البته میتونه منظوراین باشه که وقتی دل به چیزی یا کسی میبندی باید با مشکلاتی که در این راه روبرو میشی یه جورائی کنار بیائی

و نغمه خانوم سوالاتتون کمی کلی بودن و اگه نتونستم خوب جواب بدم بزارید به حساب کم سوادیم تصویر

این گل هارو هم به شما تقدیم میکنم دوست خوبم البته اگه به دوستی قبولم داشته باشی تصویر 
تصویرتصویرتصویر
تصویر
تصویرتصویرتصویر
تصویرتصویر
تصویر 

[COLOR=#000000]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------   تصویر
تصویرتصویرتصویرتصویر
---------------------------------------------------------------------------------------------------
در پناه حق
موفق و پیروز باشید
تصویر تصویر تصویر 
[COLOR=#92d050]
زندگی
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط DTN »

noora نوشته شده:سلام به همه دوستان خوبم در سي سي تصویرتصویر

و

سلام به شما خانوم خانوما تصویر! الميرا عزيز ! چه خبرا خانوم ?!تصویرتصویر

سلللللاااااااااااااااام ستاره خانوم نورانی .شکر من خوبم . تو خوبی ؟تصویر

[COLOR=#0070c0]كاملا دركت مي كنم كه با جواب دادن به اينهمه سوال چه حالي پيدا مي كني!! آدم احساس مي كنه كه ذهنش از همه چيز خالي شده !!تصویر ولي آخرش يه احساس خيلي خوبي بهت دست مي دهتصویر !!

آره گفتیا ولی از هر سوالی که رد میشم یه نفس عمیق میکشم موقع امتحانات اینقدر زجر نکشیدم تصویر

-30 کل دنیا رو بدن دست زنها چی ازش باقی میذارن؟
اگه بخوام منطقی بگم بهتره ندن چون خانم ها خیلی احساساتی هستن و با خوبیهاشون و لطف هاشون دنیائی وجود نخواهد داشت چون همه در بهشت به سر خواهند برد تصویر

تصویرتصویرتصویر

چیزی جز واقعیت رو نگفتم ستاره جون تصویر

44با فنون رزمی چطوری؟
دوست داشتم بلدباشم ولی نیستم ولی خیلی باحال میشه توبیرون وقتی مزاحم آدم میشن دو تا فن بیای براشون وای چه کیفی میده
تصویر

واي گفتي ها تصویر!! فكر كردن بهش خيلي شيرينهتصویر! چه برسه به عمل كردنشتصویر !!

9.ایا باید چشم ها را شست و جور دیگر دید یا شاید با دوستان مروت با دشمنان مدارا یا شاید هر دو یا هیچ یک?
باید چشم ها را شست و جور دیگر دید .اگه خوب ببینیم میتونیم ببخشیم ، مدارا کنیم و دوستان هم که جای خود دارد

استنباط خيلي قشنگي از اين شعر داشتيتصویر! يكي از چيزهايي كه روح انسان را، بزرگ مي كنه و رشد مي ده ، قدرت بخشيدن و گذشته!! كه متاسفانه خيلي از آدمها اين را فراموش كردن !!

ممنون از تعریفت تصویر ولی خیلی از این آدما یه روز پشیمون میشن آخه نمیدونن بخشیدن چه لذتی داره تصویر

Noora
این ستاره خانم هم یه مدتی بود که نبودن و زیاد باهاشون آشنائی ندارم ولی باید دختری خونگرم باشن تصویر

از تعريفت ممنونتصویر ، ولي اينكه مي گي يه مدتي نبودم ، منظورت كي هست ؟چرا همه مي گن من يه مدتي نبودم !!!تصویر من هستمتصویر !!، درسته من تو انجمن صندلي نمي رسيدم بيام ولي تو بقيه بخش ها كه مي يومدم !! من كل تابستون رو بودم !! فقط هفته دوم مهر رو نبودم !!تصویر

آخه همه دوست دارن تصویر

خوب حالا سوالات خيلي آسون منتصویر:

1- پس عاشقيتصویر !! به نظر من، عاشق شدن يه نعمت الهي كه سراغ هر كسي نمي ياد !! اميدوارم بهترين ها و قشنگ ترين لحظات را در اين وادي (عشق ) تجربه كنيتصویر!اگه بخواي عشق را تو يه جمله توصيف كني ، چي مي گي ؟ اگه دوست داشتي، يه كوچولو از اين به قول خودت ،طومار و حكايت عاشق شدن را بگو، با همون طبع لطيف و هنرمندانه اتتصویر؟

اگه عاشق نیستی امیدوارم یه روز بشی واقعا حس قشنگیه تصویر

توصیفش خیلی سخته انگار بین زمین و آسمون معلقی هم امیدواری هم ناامید هم میخندی هم گریه میکنی همه اون حس های زیبا انگار یه جا جمع میشه خلاصه یه چیزائی تو همین مایع هاست انشالله خودت تجربه میکنی اونوقت میفهمی چی میگم تصویر

این دوست داشتن من اولش نفرت بود از این آدم من اونقدر بدم میومد که میگفتم سر به تنش نباشه ولی اون نسبت به من اینطور نبود همش اذیتش میکردم آخه ما یه جورائی فامیل هستیم و زیاد همدیگر رو میبینم البته این اواخر خیلی کم میبینمش حدود هفت سالی میشه که بهش علاقه دارم از اون پسرائیه که دخترا کشته مردشن من تنها دختری بودم که محلش نمیدادم و این راز موفقیت من بود که البته عمدی نبود اونطور که گفتم من اولا ازش خوشم نمیومد تا بلاخره اونم تونست مارو عاشق خودش کنه البته اول من شکستش دادم بد اون منو اگه بخوام همش رو بگم خیلی طولانیه تصویر

2-وقتي كه بارون مي ياد ، چي كار مي كني ، تو خونه صبر مي كني كه بند بياد يا دلت به دريا مي زني مي ري زيرش و با تمام وجود نفسي عميق مي كشي !!و ...... اگه برات پيش اومده و خاطره اي داري بگو ؟ (من كه خودم عاشق خيس شدن زير بارونمتصویر و بعدشم متاسفانه يه سرما خوردگي حسابي !!)

معلومه که میرم زیربارون من همیشه عاشق بارون بودم وهستم ویه چیزی میگم بهم نخندیا وقتی بارون میاد من آرزو میکنم و یه حس قشنگی بهم دست میده .تصویر

خاطره دقیقی تو ذهنم نیست ولی تا اونجا که یادم میاد هیچوقت از بارون فرار کردم خلاصش عاشق بارونم و به نظر من بارون مال آدمای عاشقه تصویر

3- چه كتابهايي رو خوندي ؟ كدام يك از اين كتابها تاثير زيادي در تو، داشتند ؟ و چه كتابهايي را پيشنهاد مي كني كه بقيه بخونن ؟

بیشتر به رمان های تاریخی علاقه دارم .آخرین کتابی که خوندم کتاب هلن بانوی تروا بود که تو یه قسمتی از کتاب هم حسابی گریه کردم . کتاب افسانه قاجار خیلی قشنگه سینوحه که فکر میکنم خیلیا خوندنش واقعا کتاب قشنگیه میگن شهرزاد هم قشنگه که من نتونستم تا حالا کتابش رو پیدا کنم ولی پیداش میکنم مادام دوپاری هم کتاب جالبیه ملکه مصر هم از اون نوع کتاباس که خانوم ها خوششون میاد . کتاب که زیاده بیشتر از این حضور ذهن ندارم .

4- كلاس آواز مي ري !! آفرينتصویر !! اون آهنگي كه بيشتر موقع ها با خودت زمزمه مي كني ، چيه ؟

اشک من هویدا شد دیده ام چو دریا شد
در میان اشک من سایه تو پیدا شد
موج آتشی از غم زان میانه برپا شد
تو برفتی وفا نکردی نگهی سوی ما نکردی
نکند ای عزیز جانم که نیائی خدانکرده
به یاری شکستگان چرا نیائی
چه بی وفا چه بی وفا چه بیوفائی
تو بگفتی اگر به آتشم کشی وگر ز غصه ام کشی تو را رها نمیکم آه
نکشته ام تورا زغم نه آتشت کشیده ام که میکشی زمن تو دامن
اشک من هویدا شد دیدهام چو دریا شد
در میان اشک من سایه تو پیدا شد [/B
 ]
............................................................................................................

5- به نظرت اين درسته كه مي گن، اساسي ترين هدف هر دختري، ازدواج و داشتن يك همسر مناسبه؟

نه در مورد همه دخترها صدق نمیکنه ولی این آرزوی هر دختریه که یک همسر ایده آل نصیبش بشه که خیلی طبیعیه و همینطور پسرها

6- به نظرت آيا مي شه يك خانم به طور هم زمان ،هم همسر و مادر خوبي باشه و هم يك نمونه اي از يك انسان موفق در جامعه ، چه در يك حرفه خاص و چه در كسب دانش و ادامه تحصيل ؟ ( يكي از اساتيد خانوم ما مي گفت كه نمي شه هم زندگي و هم كار با كيفيت را، به طور هم زمان داشت و براي همين وقتي ازدواج كرد ، ديگه به تدريس ادامه نداد تا به قول خودش زندگي را با كيفيت بالا اداره كند !!! )

کمی سخته ولی غیر ممکن نیست مونده به ظرفیت اون خانوم من خانومی رو میشناسم باهمین شرایط که هم کار میکنه هم به نحو احسن زندگیش رو اداره میکنه تازه موسیقی هم که بسیار وقت گیره کار میکنه پس شدنیه

7- فرض كن ، يه دختر خانم، كه تمام هم و غم زندگي اش اين بوده كه درس بخونه و توي همون رشته اي كه درس مي خونه كار كنه ، وقتي كه ازدواج مي كنه همسرش، ازش مي خواد كه تو خانه بمونه و تمام اهداف و آرزوهايي كه داشته فراموش كنه !! تو اگه در همچنين شرايطي، كه هر دختر ممكنه در اون قرار بگيره، باشي چي كار مي كني ؟

اگه قبل از ازدواج قبول کرده که کار کنم و بعد از ازدواج چیز دیگه ای بگه باهاش سرسختانه برخورد میکنم البته منطقی و اگه قبل ازدواج گفته باشه که من دوست ندارم خانومم بیرون از خونه کار کنه و من هم این شرط رو قبول کرده باشم و بعد ازدواج تصمیم به کار کردن بگیرم و اون اجازه نده حق با اون چون از قبل توافق کردیم

8- شكل ديگشم من زياد تو جامعه در دختران ديدم ، اينكه وقتي ازدواج مي كنن ، ظاهرشون و پوشش خود را وحتي افكار و عقايدشون كه تا ديروز بر اونها پافشاري مي كردن، به خاطر اينكه همسرش ازش خواسته، نغيير ميده ! به نظرت اين خود خواهي نيست ! آيا ما نبايد آدمها را همون طوري كه هستن بخوايم و دوست داشته باشيم!! نه اونطوري ما مي خواهيم باشن!! و به نظرت همين تغييرات از سر احساسات و نه شناخت!!، يكي از دلايل اصلي بيشتر اختلافات و جدايي هاي بعد از ازدواج نيست ؟

حرف شما کاملا درسته ولی بعد از ازدواج کمی موقعیت تغییر میکنه و باید هم خانوم ها و هم آقایون این رو قبول بکنن که دیگه تنها نیستن و نسبت به شخص دیگه ای غیر از خودشون تعهد دارند و در واقع خودشون رو تغییر نمیدن بلکه سعی میکنن جلوی بعضی از رفتارهاشون رو که شریک زندگیشون رو ناراحت میکنه رو بگیرن و تمام این مسائل باید قبل از ازدواج حل بشه و هر دو طرف به تفاهم برسن و اون اختلافاتی رو که شما میگید که باعث جدائی میشه از عمل نکردن به اعمالیه که قبل لزدواج بین اون دوزوج مشروط شده نمیدونم تونستم حرفم رو برسونم یا نه ؟تصویر

...........................................................................................................

***راستي به نظرت چقدر امكانش هست كه ما دختران سنترال! در يك جا جمع بشيم و همديگر را ببينيم تصویر؟!! واي كه چه روزي بشه اون روز !!! چقدر خوش بگذره تصویرتصویر!!! منم كه شيطوووون تصویر!!

چیز غیر ممکنی نیست ولی برای اون افرادی که تو شهرستان هستن کمی سخته منم خیلی دلم میخواد همتون رو از نزدیک ببینم تا خدا چی بخواد تصویر

تصویر

تصویر از خداوند برايت آرزوي سلامتي ، سعادتمندي و سر بلتدي را دارم و اميدوارم كه به بهترين و عالي ترين شكل بتوني اين صندلي داغ را به پايان برساني
تصویرتصویرتصویر

ممنون از دل گرمیت دوست گلم تصویر

این گلهای سنترالی رو از من قبول کن باشه ؟

تصویرتصویرتصویر
تصویرتصویر
تصویر 
[COLOR=#92d050]
زندگی
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط DTN »

[quote="Mohammad 1985"]نظرتون راجع به سن من جالب بود ! سن من 25 سال هست حالا نمی دونم شما چقدر فکر میکردید ؟

پس حسابی جوون موندیا .والا فکر میکردم 18 یا 19 سالتون باشه پست هاتون این حس رو به آدم میدهتصویر

مورد بعدی در موردی ! شلوغی من حق با شماست !

دیدی راست میگفتم پس زیاد هم پیر نشدم تصویر

اگه اونی که فکر میکنی باهاته بعدا ترکت کنه چی کار میکنی ؟

والا آقا محمد از زمانی که یادم میاد عزیزان یکی یکی مارو ترک میکنن ما دیگه عادت کرده ایم یه جوری باهاش کنار میام شما خودت رو زیاد ناراحت نکن تصویر

عشق کیلو چنده الان ؟

والا دیگه کیلو از مد افتاده الان همه دونه ای حساب میکنن

پس کی اونجا چی کار کنه ؟

وقت گل نی شروع به شمردن نیا بکنه تا من خودمو بهش برسونم بهش میگی؟یادت نره ؟ بیچاره سر کار میمونه ها؟

به کدوم شهرهای ایران سفر کردی ؟

اصفهان ، یزد ، میبد ، تهران ، تاکستان ، کرمان ، ارومیه ، گرگان ، کاشان ، قم ، مشهد خلاصه شهرهای زیادی رو دیدم و بیشترشون رو به صورت گذرادیدم .

نظرت راجع به :
کردستان
تا حالا کردستان نرفتم ولی باهاشون برخود داشتم اینقدرها هم که میگن کردها آدمای بدی نیستن اتفاقا خیلی هم خونگرم هستن .
تبریز
شهر بی گدا باورتون میشه اصلا گدا نداره تصویر
بندر عباس
عاشق غروباشم مخصوصا کنار دریا باشی تصویر
بندر بوشهر
تا حالا نرفتم کلا جاهائی رو که دریا دارن رو خیلی دوست دارم
زاهدان
زاهدان من رو همیشه یاد قاچاقچیا میندازه تصویر
همدان
غار علیصدرش همه رو به هیجان میاره
رشت
شهر کوچیک و جمع و جوریه ولی هر وقت رفتم بوی بارون رو حس کردم
تهران
هر وقت رفتم تهران بهم خوش گذشته چیز خاصی نداره ولی وقتی وارد تهران میشم دچار هیجان میشم تصویر
کرج
یه بار بیشتر نرفتم چیز زیادی هم ندیدم
اصفهان
میگن اصفهان نصف جهان اگه تبریز نباشه تصویرهمیشه منرو یاد فایتون (درشکه ) میندازه .
شیراز
شهر شراب ناب ، شهر عشق و گل و بلبل ، شهر شاخه نبات حافظ.تصویر
خرم آباد
شهر لرهای غیورخیلی آدمای مهمون نوازی هستن دوسشون دارم .تصویر
[COLOR=#92d050]
زندگی
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط DTN »

oweiys نوشته شده:درود بر همه و خانوم DTN

سلام آقا اویس خوبید ؟ تصویر

[HR]
راستی نام شما هم معنای ماه تولد شما هست , اين موضوع رو ميدونستيد !؟

نه نمیدونستم تا اونجا که من میدونم معنی اسم من یعنی زن بزرگ قبیله . مگه اینکه منظورتون چیز دیگه ای باشه ؟ تصویر

[HR]
شما در دوران مدرسه بيشتر صندليهای جلويی را انتخاب مينموديد يا صندلی های ته کلاس رو ؟

بستگی به موقعیت و معلم داشت اگه معلم مورد علاقم بود میزهای وسط مایل به جلو و اگه معلم نفرت انگیزی بود ته ته کلاس .از میزهای اول کلاس هم اصلا خوشم نمیومد چون آب دهن هر چی معلمه میریزه رو صورت آدم تصویر

راستي امضا:
يادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بي سر و پایی نکنيم
امضای شما من رو ياد صدای جانانه مرحوم فريدون فروغی در يکی از کارهاش می اندازه , اونجايی که ميگه هوای عشق تازه نيست ....
و مفهوم آزادگی...

هوای عشق تازه نيست [COLOR=#7030a0]تو رگهام , تن نميدم به   کهربایی ..........

راس میگی . یه زمانی فریدون خیلی گوش میدادم که دیدم کم کم دارم افسرده میشم گذاشتمش کنار ولی هنوزم که هنوزه عاشق آهنگ نیازشم .

من نیازم تورو هروز دیدنه از لبت دوست دارم شنیدنه

[HR]
باران و مه و پاييز رو اگه با هم مخلوطش کنيم آيا شاعرانه تر از اون هم چيزی هست؟

به اون هوا میگن هوای دونفری نمیدونم تا حالا سرعین رفتین یا نه شباش تقریبا یه همچین هوائی داره من که عاشق یه همچین هوائیم تصویر

نظرتون در مورد تصوير زير:

تصویر

انگار یه نقاشی رو بومه یه همچین حسی به آدم میده شما هم آدم شاعرانه ای هستیا درسته ؟تصویر

[HR]
راستی زير کرسی و پتو , بارش برف در بيرون از پنجره در جمع آشنايان و .... نظرتون چيه؟

این جملتون آدم رو یاد شب یلدا میندازه فکر کن انار هم باشه به به حسابی خوش میگذره یه تفالی هم به فال حافظ بزنیم دیگه کامل کامل میشه چه شبی بشه .تصویر

[HR]
يک سوال ديگر : فرض کنيد هواپيمايی سقوط ميکند , اين سقوط به نظر شما از جانب پروردگار بوده يا تنها دلايل انسانی داشته؟

هر دو دلیل میتونه باشه یا اجل اون آدما رسیده یا دلایل شیطانی انسانی داره که تو این زمونه بد جوری تو بورسه تصویر

[HR]
به نظر شما این که دکمه تشکر آقای ممد 1985 گویا مدت مدیدیست که ناسالم است با این موضوع که آقای مهدی 1944 در ارتقاء

درجه کاربران هیچگاه ترفیع نمیگیرند , به یکدیگر مرتبط است؟

الله اعلم . قضاوت کار راحتی نیست تصویر

[HR]
نظرتون در مورد اين شعر:

لحظه پريدن و رها شدن ميون بيم و اميد ........... لحظه ای که پنجره بغض ديوارو شکست..........

زمانی رو که ما توش زندگی میکنیم مثل همین شعره و شاید حرف دل من و تو و ....رو میزنه .تصویر

[HR]
دوست داريد که چه کاربر ديگری از شما سوال بپرسد؟

والا سوالات اونقدر زیاده که یاد کاربر دیگه ای نمیفتم ولی به همه میگم خجالت نکشید هر سوالی دارید بپرسید ماکه آب از سرمون گذشتهتصویر

[HR]
با توجه به حجم سوالات و بازه زمانی صندلی اگه مايل بودين بازهم به گفتگو بپردازیم.

بله راحت باشین سوالی دارید بپرسین تصویر

تصویرتصویرتصویرتصویر

یا حق
[COLOR=#92d050]
زندگی
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود بیکران بر دوستان عزیز و همچنین مهمان گرامی صندلی داغ, سرکار خانم المیرا تصویر

بنده حقیر پس از یک سفر دور و دراز به سرزمین های شرقی آسیا و کشورهای کره جنوبی و چین بالاخره به کشور عزیزمان ایران و نزد دوستان گرامی و بزرگوار در سنترال بازگشتم. تصویرتصویر

امیدوارم بتوانم در روزهای آتی کمی از این غیبت را جبران نمایم و به همین منظور در طی روزهای آینده سعی مینمایم تصاویری زیبا از این چند روز را برای دوستان عزیز قرار دهم.

=====================================
اما مهمان محترم :

1- به نظر شما طریقه برخورد با یک انسان متعصب و دید بسته باید چگونه باشد ؟

2- به نظر شما دلیل اصلی حسادت در بین مردم چه چیزی میتواند باشد ؟ دلیل تنگ نظری چطور ؟

3- به نظر شما خداشناسی در چه چیزی میباشد ؟

4- شخصا" چه لحظه ای با خداوند متعال احساس نزدیکی بیشتری مینمایید ؟

5- دلیل اینکه اکثر مردمان خوب مناطق شمال غربی کشور هوای همدیگر را دارند چیست ؟

6- خصلت خوب ترک زبانان ؟

7- بهترین هدیه (مادی) برای یک دوست چه میتواند باشد ؟

8- با سرمای هوای تبریز چه میکنید ؟

9- به نظر شما وجهه ایران در بین سایر ملل در چه جایگاهی قرار دارد ؟ چگونه میتوان آن را بهبود بخشید ؟

10- به پرواز علاقه ای دارید ؟

=================================

برای شما مهمان گرامی آرزوی موفقیت و تندرستی را از درگاه ایزد منان خواستارم.

موفق باشید تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”