صندلی داغ با حضور DTN...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

Re: صندلی داغ با حضور DTN...!

پست توسط SAMAN »

ســــــــــلام مجدد و آخر تصویر تصویرتصویر

من زیاد حاشیه نمیرم ولی فقط می خوام در مود 3 تا مطلب صحبت کنم و بعد 7 سوال آخرم رو بپرسم. قبل از هر چیز نظر من این هست که یکی از مزایای صندلی داغ این هست که به هر حال یک محیطی فراهم میشه که آدم نظر یا نظرات دوستان یا هم سن و سالانش رو بفهمه و با نظر خودش مقایسه کنه و شاید بتونه نتیجه خوبی بگیره یا حداقل کمکی بهش بشه تصویر تصویر تصویر

1-مادر
2-خرم آباد
3- عشق

1- وقتی دیدم که نوشته بوید مادرت بزرگوارتون فوت شده بشدت متـــــــــاثر شدم. بشدت! و چند دقیقه ایی تو فکر رفتم و فقط خواستم بگم چون اون موقع سن شما و دیگر برادر خواهراتون کم بوده مطمن باشید خداوند پاداش این صبری که کرده اید رو تا هر موقع که باشه بهتون عطا میکنه تصویر

2- اما شهـــــر ما تصویر سلام شما رو می رسونم تصویر در مورد شهر ما درست گفتید مهمان نواز هستند و کلا" لر ها یک خصلتی دارند و اون این هست که غریبه ها رو دوست دارند و معروف شده اند به غریب دوست! بر خلاف شهرستان های دیگه که وجود هیچ غریبه ایی رو بین خودشون تحمل نمی کنند. مردم ما اینجا خوشبختانه این خصلت رو ندارند. حالا شاید با خودشون لج و لجبازی کنند ولی با غریبه ها اصـــــــلا"!

3- این مساله عشق چیزی که انسان رو در یک سن خاص گرفتار خودش میکنه.و من خودم عقیده ام براین هست که برای هر انسانی لازم هست و کسی که عاشق نباشه زنده نیست! البــــــته تعریف عشق هم همین سه کلمه و یا دوست داشتن شدید نیست! لازم هست ولی کافی نیست! تعریفش خیلی گسترده تر از اون چیزیهست که بخواهیم اینجا بگیم و بنویسیم.

و اما....
من به عنوان یک پســــر چون با پسر ها برخورد داشتم اینو میگم:کمتر پسری هست تمایل داشته باشه دختری بهش ابراز علاقـــه کنه! من نمیتونم اینو به صورت علمی ثابت کنم اما مطمن هستم. همیشه عشـــــــــق و ابراز علاقه باید از طرف مرد انجام بشه. حالا اینی هم که شما می فرمایید شاید پسر روش نشه چنین چیزی نداریم. با برخورد ملایم دختر اگر این عشق دو طرفه باشه حتما" نتیجه مثبت داره تصویر

تنها دلیلی که میتونم براتون بیارم این هست که شما دخترها یا اصلا" خانم ها این زنجیر علاقه و دلبستگی و دلدادگیشون نسبت به ما پسرها محکمتره! پسر ها میتونن راحت دل بکنن! اینو جدی میگم و میتونید تحقیق کنید! ولی خانم ها نه! خیلی سخت میشه!

به همین خاطر باید عشق از طرف مــــــرد ابراز بشه و زن باید حقیقی بودنش رو کشف کنه و در صورت صحت باید بدونه که هیچ وقت مردش بهش خیانت نمکنه و نخواهد کرد. تصویر

اینا نظر من بود( هر کلمه ایی که از عشق میاد منظور پاکترین عشق هست. خدای نکرده با چیز ها و مسائل سطحی و عامیانه قاتی نشه) تصویر

اما سوالات نهایی ( 20 نمــــره)

1- تعریفت از ترس چیه؟ ایا همیشه کسی که ضعف داره میترسه؟ این جمله کلیت داره؟
2-در این چند صندلی که داشتیم همه از دروغ و دو رویی و ..... بدشون میاد. حالا اگه ما یک نمونه آماری از جامعه امون باشیم که اینجا هستیم پس چرا تو جامعه چنینی مسائلی بشدت یافت میشه؟ 1 یا همه ما خوب هستیم! تصویر 2 یا دروغ میگیم! تصویر3 یا ممکنه اینجا خوب ها جمع شده باشند تصویر تصویر0 مثل یه برکه از یک دریاچه که جز اون همه دریاچه خشک شده و چند تا ماهی بیشتر توش نمونده( این یه تعبیر بود تصویر)
3-نظرت در مود مستقل شدن و استقلال فرد چیه؟ در چه سنی باید آدم از خانوادش مستقل بشه؟ آیا ازدواج در استقلال فرد تاثیر داره؟
4-سوالات خوشه ایی 1
من مسرورم از....
سراسر زندگی ام ...
کشورم یعنی....
من غمگینم از...
من برترینم در...
من می گریم برای....
من خشمگین میشوم وقتی که ....
من احساس قدرت میکنم از....
خدا را دوست دارم چون.....
این دردناکه وقتی میبینم که....
من شعر میخوانم برای....
اون شب توبه کردم از....
5-یه جمله یا صحنه یا فکر یا حرف یا هر چیز دیگه.... که همیشه تا به یادت می افته از این حال یه اون حال میشی ( دگرگون میشی) و سرشار از انرژی میشی چیــــــــــه؟
6-سوالات خوشه ایی 2 0 هر چی به ذهنت رسید برامون بنویس) تصویر
بالن
چراغ خواب
شهید
درهایبسته
امتحان
جبهه جنگ
میوه هایبهشتی
زیبایی
درختان سبز
الکترونیک
ایالات متحده
خشکسالی
مکه
دانشمند
میهن
انرژی هسته ایی
آسمان
گل های زیبا
7-اینده ات رو در حال حاضر چطور می بینی و انتظارت چی هست؟

با تشکر فراوان از اینکه دعوت میلاد رو قبول کردی و به  ندلی داغ سنتــــــــرال( صـــدس) تشریف آوردی  تصویر تصویر
برای شما بهترین ها روآرزو میکنم و امیدوارم که هر چی خواست خدا باشه و قسمت شما هم باشه همون بشه سلامت و پیروز و پاینده باشید. تصویر

خدا نگهدار تصویر تصویر تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2919 بار
سپاس‌های دریافتی: 2347 بار

پست توسط DTN »

Parsa84 نوشته شده:درودی به سبزی سبز رنگین کمان بوم نقاشی! تصویر

سلام دوباره به آقا پارسا سبزفام .

باز هم مزاحم همیشگی زبل خان سبز(از دید هنری المیرا خانم)
تصویر

کاش همه مزاحما مثل شما باشن تصویر

نکته جالب این هست که   هم متولد مهر ماه 1363 هستم.تقریبا باید هم سن و سال باشیم المیرا خانم.  تصویر
البته اگر secret نیست روز دقیقش رو هم بگید تا سال 1389 خورشیدی اگر عمری بود   را خجسته بگوییم!  تصویر

واقعا جالبه ! من 17 مهر بدنیا اومدم .شما چه روزی به دنیا اومدید ؟ حداقل ما هم به موقعش کم نیاریم و یه تبریکی عرض کنیم خدمت سبزتون !تصویر

.از نظر شما معنی و مفهوم واقعی زندگی چیست?

ازنظر من زندگی به تنهائی اصلا معنی نداره این ما هستیم که با اعمالمون بهزندگی رنگ میدیم حالا مونده به خود انسان ، میخوای تک رنگ بسازش میخوای صدرنگ
زندگی رو درواقع با رنگ هائی از اعمالمون میسازیمش

در واقع به قول شما هنرمند ها زندگی همون بوم نقاشی است با طیف گسترده رنگ های رنگین کمانی اش!
حال این کار من و توست که با این همه رنگ با این همه سبز   این همه سرخ   با این همه............... چه طرحی بر بوم نقاشی زندگی خود بکشیم!یک بهشت با پر از سبز و دورنمایی سپید یا جهنمی مملو از شعله های خشم قرمز و زرد کینه و دورنمایی تماما سیاه یا شاید برزخی به نام زمین و زندگی زمینی با تمامی رنگ های خوب و بدش!! تصویر

واقعا زیبا توصیف کردین. نه خوشم اومد.تصویر
3.چه طوری با سنترال اشنا شدید و چه عاملی باعث شده که علارغم بعضی محدودیت ها( مثل ب  کنه ها امثال من) هم چنان به فعالیت پربار خود در سنترال ادامه بدید? 

راستیتشخودمم نمیدونم چطوری آشنا شدم اتفاقی بود . آدم هائی مثل شما حس رقابت درانسان رو زنده میکنند در ضمن رقابت با خانم ها در آخر به شکست منجر میشه

شاید باورتون نشه ولی برای من شکست از یک خانم(به خصوص بانوی ایرانی) در عرصه رقابتی نه تنها مایه شرمساری نیست بلکه افتخاری نیز محسوب می شود! تصویر
البته من از همین الان و پیشاپیش هر گونه شکست خود را در برابر بانو المیرا(مادر هنرهای تجسمی سی سی) به صورت رسمی و کتبی اعلام می دارم به خصوص در عرصه پست کردن تایپیک در انجمن عکس و نقاشی که زمانی نه چندان دور(قبل از تشریف فرمایی ان بزرگ بانو) کاملا در انحصار خودم بود!! تصویر

شما خوووووووووب بلدی با خانوما کنار بیائی !تصویر آینده روشنی رو براتون پیش بینی میکنم .
سبز

سبز یعنی رنگ زندگی ،حیات ، رنگ چشمای منتصویر

در مورد این رنگ حداقل 2 صفحه از شما انتظار جواب داشتم...........!می دونید که.............!! تصویر

من صد صفحه هم درمورد این رنگ توصیف میکردم باز هم پیش شما کم میاوردم آخه سبز در این سایت مختص شماست .تصویر

پیکاسو

نقاش اسپانیائی که علاقه فراوانی به زن ها داشت تصویر و سبکش هم کوبیسم بوده که به علت درک سخت نقاشی ها در ایران زیاد طرفدار نداره البته نظر شخصیه ولی هنر هنره دیگه

ون گوک

عاشق کارهای ونگوگ هستم و به نقاش دیوانه معروف بوده ولی من میگم شاید مشکلات خانوادگی داشته الکی بهش نسبت دیوونگی میدن تصویر

این دو واقعا دو اسطوره در سبک خود بوده اند.ولی سوال من همواره اینست که چرا ون گوگ و پیکاسو در فقر مردند و این قدر نسبت به زنان در ...................بودند!! تصویر

تا اونجا که میدونم پیکاسو عاشق مرد ولی در فقر نمرد فقط پیکاسو دوست داشت که فقیر زندگی کنه با این که در زمان خودش آدم دارائی بود ولی همیشه دوست داشت فقیر مآب زندگی کنه وچون به زن ها علاقه فراوانی داشت اونها رو به عنوان موضوعی برای نقاشیش انتخاب میکرد و توضیح بیشتری درموردش جائی نخوندم یعنی نبوده که نخوندم .
و اما ونگوگ بسیار فردی رئوف و ساده دل بوده که بیشتر درآمد خودش رو برای کمک به دیگران خرج میکرده و در زمان خودش آثار ونگوگ زیاد مورد قبول افراد نبوده و به طبع فروش زیادی هم نداشته و اگر پول کمی هم بدستش میرسید خرج کارش میکردو تنها مشوق او هم برادرش بوده و در آثارش هم از زن ها زیاد استفاده نمیکرد نمیدونم شما از کجا این مطلب رو خوندید فقط این رو میدونم که در عشق همیشه شکست میخورده و واقعیت اینه که بیشتر هنرمندان زندگی فقیرانه رو به زندگی مجلل ترجیح میدادند چون زندگی و دارائی هر هنرمند هنر و کارشه و اونقدر غرق در کارشون میشدند که به ابعاد دیگر زندگی هیچ توجهی نمیکردند امیدوارم تونسته باشم درست توضیح داده باشم .

چرا اثار بعضی از هنرمندان تازه چند صد سال پس از کوچ زمینی انها این همه با ارزش و گران بها می شود?نظر المیرا خانم در این مورد چیست?با توجه به این اصل ما ایرانی ها(اینده گان ما)می توانند به المیرای برزگ که چند صد سال قبل می زیسته افتخار کنند و تابلوهای او را با قیمت های میلیون دلاری به کلکسیون دارها بفروشند? تصویر

از قدیم گفتن یابرم قدرم بدانی یا بمیرم .خوب این کلا ذات بشره تا چیزی رو که جلوی چشمشه و در اختیار داره یا نمیبینه یا نمیخواد ببینه !مطمئن باشید به همین منوال هم پیش خواهد رفت .تصویر

نادر شاه افشار

فردی مغرور و جاه طلب که حتی به فرزندان خودش هم رحم نکرد

شرمنده که در این مورد مجبور به واکنش هستم. تصویر
از نگاه تاریخ و بسیاری از ایرانیان وطن پرست ایران از زمان پس از حمله تازی ها مردی بزرگتر و قهرمان تر از نادر ندید!
نادر هم زمان در 3 جبهه دلاورانه علیه دشمنانی (ازبک ها و عثمانی ها و افغان ها) جنگید که جز نابودی ایران و ایرانی چیز دگری در فکر پلیدشان نداشتند و تقریبا چیزی از ایران باقی نمانده بود.او بار دیگر استقلال و امنیت را به ایران تاراج شده و تکه تکه شده پس از صفویان الوده ولی مقدس ماب بازگردانید و افسوس و صد افسوس که مردمان ان زمان و ملازمانش قدر این فرزند رشید ایران زمین را ندانستند و ....................!! تصویر
به این نقشه نگاه کنید و بنگرید که این سردار شجاع گونه ایران تکه تکه شده را دوباره به این صورت دراورد تصویر
 تصویر 

شرمنده تصویر من که گفتم زیاد از تاریخ سر در نمیارم ولی از این به بعد سعیم رو میکنم که بیشتر در این باره مطالعه کنم .

یزدگرد سوم

آخرین پادشاه ساسانی که با مطالبی که از ایشون خوندم فکر کنم زیاد هم با درایت نبوده

در مورد یزدگرد حکایت ها متفاوت است ولی در ان زمان بحرانی شاید تنها قهرمانی چونان نادر قادر به نجات ایران زمین بود و نه پادشاهی جوان و کم تجربه هر چند میهن دوست چونان یزدگرد سوم!

.به مسائل نظامی و به خصوص نیروی هوایی علاقه دارید?در صورت علاقه یه سرکی به دعواها و جر و بحث های ما بزنید (ما و.........از یک طرف.......حاج اقا مرتضی و.............از طرف دیگر)
تصویر

راستش زیاد اهل این جور مسائل نیستم و زیاد هم اطلاع ندارم ولی پدرم تو این جور جاها دوست و آشنا زیاد داره .باشه یه سری میزنم .تصویر

پس در اینصورت حتما پدرتون رو هم با سنترال اشنا کنید. تصویر
ما که از خدامون هست با اساتید فن به خصوص در زمینه نظامی اشنایی بیشتر پیدا نماییم(حداقل تعداد فانتوم های عملیاتی پایگاه شکاری بندر عباس رو میشه از ایشان جویا شد!!!) تصویر

شرمنده پدر من اصلا نظامی نیست و اطلاع زیادی هم در این مورد ندارند چون تو بندرعباس ارتشی و نظامی زیاد بود به طبع بیشتر افرادی که باهاشون رفت و آمد داشتیم نظامی یا ارتشی بودند در واقع پدر من گمرکی هستند .تصویر

13.تا چه حد با اسطوره ها و شخصیت های ملی و احیانا مذهبی ایران اشنا هستید و کدام یک رو بر دیگری ترجیح می دهید?

از بچگی زیاد از تاریخ خوشم نیومده تصویرولی به خاطر شما سعیم رو میکنم سوال هارو بی جواب نزارم . از امیر کبیرخوشم میاد تا حدودی داستان زندگیش رو تو یک کتاب خوندم هر چی بود برایکشور خودش مفید بود .از اسطوره ها به آرش کماندار و کاوه آهنگر علاقه دارم.

و یک پند دوستانه از یک هم وطن سبز به   خانم 
به تاریخ به عنوان یار و همراه همیشگی بنگرید چرا که در اینده هیچ کس بهتر از مامان المیرا پیدا نمی شه که جواب سوال های بی پایان فرزندانش از گذشته کشورشان را پاسخگو باشد.
هیچ پاسخگوی دیگری راستگو تر از یک مادر نمی باشد و واقعا حیف است که این مادر تنها به نمیدانم عزیزم بسنده نماید!! تصویر
در ضمن اگر تاریخ را قصه وار بخوانیم(البته نه یک سری حرف تحریف شده و مغلطه از سوی.......) انگاه او را به عنوان دوستی همیشگی در کنار خود خواهیم دید که حتی در بعضی موارد امکان پیشگویی را هم به ما می دهد!!
چرا که تاریخ تنها و تنها تکرار وقایع است بوسیله انسان نادان که از گذشته خبری نداشته و نا اگاهانه به تکرار ان دست می زند!!

حتما سعیم رو میکنم که مطالعه بیشتری در زمینه تاریخ داشته باشم فقط خواهشا چند کتابی در این زمینه که قصه وار هم باشه معرفی کنید تا شروع به مطالعه ای مفید بکنم وممنون از پند مفیتون .تصویر

خب حالا بریم دنبال طرح سوالات جدید و تسریع ارتروز انگشتان دست هنرمند المیرا خانم!! تصویر

1.نظر المیرا در مورد عشق یک طرفه چیست ? احساسی نیست توام با بیم و امید?

عشق یک طرفه به نظر من از زجر اورترین عشق هائی هست که شاید فرد در انتها دچار بعضی اختلالات روانی بشه که جبرانش تا مدت ها طول خواهد کشید و متاسفانه این احساس بیم و امید جان و روح انسان را مانند خوره ای خواهد خورد که این عشق در بین جوان های امروز ما بسیار به چشم میخورد .واقعا سخته حتی فکرش هم آدم رو آزار میده .تصویر

2.بهتره که اول بهتون بگه دوستتون داره یا بهش بگید دوستش داری?

اول بگه دوسم داره درسته که دریکی از سوال های دوستان جواب داده بودم که خانوم ها باید ابراز علاقه و گفتن دوستت دارم را یاد بگیرند ولی هیچ وقت اینکاررو نکردم و نخواهم کرد چون در فعل حاضر پسرها به گفتن دوستت دارم عادت دارند و دخترها به شنیدن دوست دارم و فرهنگ ما این رو ایجاب میکنه . تصویر

3.به ایرانی بودنتان افتخار می کنید و اگر دست خودتان بود دوست داشتید کجایی بودید?اسمانی یا که زمینی و اگر زمین کجای این کره کوچک خاکی شناور و گردان در کهکشان راه شیری`?

همیشه عاشق ایران بودم و هستم دوست دارم که به کشورهای دیگه دنیا سفر کنم ولی در آخر مطمئن هستم که به زادگاهم برمیگردم چون خون آریائی در رگهای من در حال جوشیدنه .به قول فریدون نفسم این خاکه خون گرمم پاکه من از تبار پاک آریائی قشنگ ترین قصیده رهائی هوای عشق تازه نیست تو رگهام تن نمیدم به رنگ کهربائی .تصویر

4.قصد ادامه تحصیل و کسب مدارج عالی تر رو با توجه به این همه علاقه و شور در خودتان ندارید?(هم وطن سبزتان این را به شما توصیه می کند چرا که زنان ما باید در این عصر با یک جهش به تمامی حقوق عقب افتاده خود برسند از همه راههای ممکن)
تصویر

اتفاقا خیلی دلم میخواد ادامه بدم البته بعد از تموم شدن دوره کاردانی یه بار اقدام کردم مرحله اول قبول شدم ولی متاسفانه در دومین مرحله موندم و کمی نسبت به ادامه سرد شدم .من یه اخلاق خاصی دارم که تا حالا خودم هم سر در نیاوردم گاهی اونقدر هدفمند میشم که فکر میکنم میتونم دنیا رو مال خودم بکنم ولی گاها چنان سرد میشم که اطرافیانم نگران من میشن خوب اینها برای کسی که وارد عرصه هنر شده فکر نمیکنم زیاد هم غیر طبیعی باشه .من کلا آدم عجیب غریبی هستم .تصویرتصویر

5.سبک کاری استاد فرشچیان چیست?ایا این خود سبکی جدید در عرصه هنر نمی باشد?

در واقع استاد بعد از بازگشت از غرب سبک نوینی رو از خودش به جا گذاشته در واقع با حفظ اصالت مبانی سنتی و ابداع شیوه ای نوین و ترکیب این دو کارائی نقاشی رو در ایران بالا برده است و در تمام نقاشی های استاد تخیل ، تحرک واستفاده از رنگ هائی دل انگیز و خلاقیت به چشم میخوره که تنها من نه بلکه جهانیان رو شیفته خودش کرده و زنده باد هنر و هنرمندان ایرانی و استاد استادان محمود فرشچیان .تصویر

6.چرا اثار هنری ما علارغم این همه ذوق و شور و زیبایی در مقایسه با چند نقاشی زن لخت پیکاسو(دید عامیانه) در عرصه بین امللی و شهرت گمنام هستند?

متاسفانه هنر ایرانی قربانی سیاست های ........... کشورمون شده یکی از دلایلش این میتونه باشه و برای اثبات هر هنری باید اون هنررو در اختیار داشت که متاسفانه تمام هنر ایرانی در انحصار بیگانه ها ست وووو.....تصویر

7.با زنده یاد صادق هدایت این نابغه عصر معاصر و اثارش تا چه حد اشنا هستید?جمالزاده چطور?

کتاب 53 نفرش رو خیلی وقت پیش خوندم که زیادهم یادم نیست و از جمالزاده متاسفانه کتابی نخوندم .

8.رابطه شما با فرهنگ و ادب غرب چطور است?

کمی سخته توضیح دادن در موردش و اطلاعاتی هم که دارم همه از طریق رسانه ها بوده و تا با چشمم نبینم و باهاشون ارتباط برقرار نکنم چیزی نمیتونم بگم .تصویر

9.رمان خوان هستید و چه رمان هایی را تا به حال خوانده و کدامیک را دوست داشته و به نوعی با ان ارتباط برقرار کر ده اید(اگر رمان خوان باشید من می تونم چند مورد خوب رو به شما معرفی کنم به طوری که شما هم بالاخره به انجمن جغدیه بپیوندید(به خاطر شب بیداری !!))
تصویر

البته که رمان خوان هستم و بیشتر رمان های تاریخی میخونم و آخرین رمانی که خوندم هلن بانوی تروا بود که واقعا تحت تاثیر بعضی از قسمت هاش قرار گرفتم و خوشحال میشم چند تا کتاب خوب هم معرفی کنید کلا کتاب خوندن رو خیلی دوست دارم .تصویر

10.دوست دارید یک روز تمامی بچه های سنترال و کاربران فعال ان یک روزی و یک جایی با هم قرار بگذارند و یک دیگر را ببیننند یا هنوز اعتقاد دارید DTN

دوست داشتنش رو که خیلی دوست دارم ولی همه رو یه جا جمع کردن کمی سخت نیست ؟ قبلنا به DTNاعتقاد داشتم ولی اگه قرار بزارین منم میام .

11.تا بحال دوست داشتید جای کسی بودبد و ان شخص کیست?

بچه که بودم دوست داشتم ولی الان نه چون به این اعتقاد دارم هر فرد زیبائی های خودش رو داره

12.دیدن سخت تر است یا ندیدن شنیدن یا نشنیدن بودن یا نبودن ..............!!?

مطمئنا دیدن و شنیدن و بودن سخت تره ولی ترجیح میدم سختی بکشم تا کودن باشم .تصویر

13.نظرتون راجع به 13 چیست ?شما هم 13 فروردین ترک منزل می کنید یا مثل من در خانه تنها نشسته و به تفکر می پردازید و یا....................!!?

هچ وقت از عدد 13 خوشم نیومده دلیلش رو هم نمیدنم حس خوبی به این عدد ندارم حتی دوران دبیرستان حاضر بودم 12 بگیرم ولی 13 نگیرم تصویر به خاطر خانوادم مجبورم سعی میکنم تک روی نکنم ولی به طور کل تنهائی رو به جمع ترجیح میدم .

14.در مورد جایگاه کنونی وطنمان ایران در دنیای کنونی چه فکر می کنید ?چرا خیلی ها نسبت به ما ایرانی ها اینقدر بد فکر می کنند?(یا فکر می کنند ما عربیم و یا...............) اشکال از کیست? ان ها بد می بینند یا که ما بد هستیم یا این که به قولی ما خود انها را در خماری بد دیدنمان رها کرده ایم و یا....................? [
img]images/smilies/think.gif[/img]

ایران میتونه صاحب بهترین جایگاه ها باشه اگر اگر سیاست های داخلی و خارجی بزاره ایران همه چیز داره ایران لایق خیلی بیشتر از اینها ست و بد فکر کردن خیلی ها باز برمیگرده به سیاست های هر کشوری که برای نفع خود تبلیغات منفی نسبت به کشور ایران میکنند البته این رو هم باید بگم که بعضی از همین افراد ایرانی با رفتارهای غلطی که در کشورهای خارجی از خود بروز می دهند دید آنها را نسبت به ما تغییر میده ووو هزار دلیل دیگه که ما ازش بی خبریم .

15.   سرور استقلاله یا که.........................یا هیچکدوم!!?

کلا از فوتبال خوشم نمیاد .
 باز هم شرمنده که مزاحم شدم ولی قولی است که دادم و از بد شانسی شما حضور شما در اینجا توام شد با اولین حضور من در مقام یک پرسشگر(و البته نه بازجو......) تصویر
اگر باز هم اجازه بفرمایید مزاحم میشم البته اگر سوالی به ذهنم رسید
سبزترین سبزها از بوم نقاشی زندگی را برایتان ارزومندم   خانم 

خواهش میکنم چه مزاحمتی اتفاقا خیلی هم خوش شانس بودم که تونستم از معلومات خوب شما استفاده کنم و اجازه ماهم دست شماست هر سوالی داشتید رودواسی نکنید بپرسید تصویر

تصویر

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
تصویر تصویر تصویر
   تصویر  
[COLOR=#92d050]
زندگی
، جیرهء مختصریست ؛ مثل یک فنجان چای  
تصویر ؛ [COLOR=#000000]و کنارش عشق است ، مثل یک حبهء قند. زندگی را با عشق ، نوش جان باید کرد سهراب سپهری
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط DTN »

Mil@d نوشته شده:سلام!

[COLOR=#0070c0]علیک سلام آقا میلاد ریز بین ! تصویر 

صندلی نه به تعویق افتاده و نه یخ زده! دیگه مثل قبلا اینترنت دم دستم نیست! متوالی کردن مصاحبه ها تا اطلاع بعدی از عهده ام خارجه!ضمنا به میمنت پیوستن پارسا به جمع بچه های صندلی آهنگ قدیمی عموسبزی فروش را همخوانی کنید! اگه اصلیشو شنیده باشین قسمت اول رو یک دختر عشوه ای میخونه و جواب بله رو یک مرد حراجی های میدون تره باری!
عموسبزی فروش!...بله!سبزی کم فروش!...بله!سبزی خوب داری!...بله!من تُرُب میخوام!...بله!حالا یه رُب میخوام...بله!عمو سبزی فروش!...بله!منو دوسم داری...!بله!من زنت بشم!...بله!همسرت بشم..!بله!عمو سبزی فروش!... بله!سبزی نمیخوام...!بله!من شوهر میخوام..!بله!عمو سبزی فروش!... بله!میای خواستگاریم!...بله! و ...

شما واقعا آدم رو به خنده میندازید .آدم یه چند تا دوست مثل شما داشته باشه همه غصه هاش یادش میره تصویر

1.تاکید مکرر المیرا خانم بر عدم شناخت در تاریخ صندلی داغ بی سابقه است! سبک نوینی هم در جواب دهی داره و آخر هر جواب از سوال کننده می پرسه... متوجهی؟ فهمیدی؟قبول داری؟میدونی؟ و سایر واژگان مشابه! کلا تو کار تاکید موکد هستند!

به خاطر همین میگم خیلی آدم ریز بینی هستید دیگه .قبول داری ؟تصویر

2.علت این نقل مکان ها بین بندر و تبریز چی بوده؟

بعد از اینکه مامانم عمرش رو داد به شماها با بعضی مشکلات مواجه شدیم که پدرم به تبریز نقل مکان کردنمون رو صلاح دیدند .

3.درباره هلدینگ بیشتر توضیح میدی؟

در زبان انگلیسی هولدینگ مترادف با corporateوparent آورده شده است و در زبان پارسی شاید بتوان آن را مترادف با فراگیر و یا مادر قرارداد . به طور کلی سازمان های هولذینگ را می توان چنین تعریف کرد که گروهی از شرکت ها که در آنها یک شرکت مالکیت و اداره و یا فقط اداره کلیه شرکت ها را بر عهده دارد تحت عنوان هولدینگ قلمداد می شوند .

3.25.میگم از مجتبی دیوونه تو 4 راه رسالت که ادای افسرای راهنمایی رو در میاره چه خبر؟این اواخر دیدیش؟

نه !ولی یه سری بهش میزنم .تصویر

4.همگان معتقدند دختر باید سنگین باشه! کارشناسان معتقدند اصلا جالب نیست دختر اندامی LCD وار و سبک وزن داشته باشه!

5.والا ندیدیم پسری رو فکرکنه از دخترا بیشترند! بذار اماری صحبت کنیم! از جمعیت 73 میلیونی حال حاضر کشور 49 درصد مونثند!یعنی یک درصد کمتر از کل مذکر ها! محور صحبت شما باید رنج سنی 20 تا 30 باشد!در این رنج تعادل نسبی برقرار است و هرم سنی این محدوده خاص برعکس هرم کل جمعیت اندکی به سمت دختران است!در چند ماهه اخیر آمار و ارقام به سوژه خنده و جوک تبدیل شده و هرکی از راه رسید یک عددی برای به کرسی نشونده حرفش خلق می کرد و اونقدر بمباران وار در رسانه ها تکرارش می کرد تا اینکه یک حرف دروغ در ذهن توده عوام به یک واقعیت مجازی تبدیل بشه! چون آذری هستید از خودتان مثال می زنم!مدتی پیش سرمربی خرم آبادی تراکتور سازی که هیچ ربطی به ترکها نداره برای لاپوشانی نتایج ضعیف تیمش و به دست اوردن دل تبریزیها در برنامه 90 اعلام کرد ایران 30 میلیون ترک دارد!بگذریم که سواد تاریخی این اقا این اجازه رو بهش نمی داد که فرق آذری با ترک رو تشخیص بده!حالا گیریم که ترکهای قشقایی و سایر اقوام ترک هم جمع زده شود!عدد رسمی که مورد تایید سازمان ملل است چیزی حدود 17 میلیون نفر ترک را نشان می دهد! از این 17 میلیون 9.5 میلیون ترک اذری هستند! به همین راحتی میشه عددسازی کرد! و خلاص! و تو ذهن مردم جا انداخت! جوری که مردم دیگه زیر بار حرف راست هم نروند!حالا که اماربازی شد ما هم بازی!تحقیقات نشان می دهد نشان می دهد 73.6 درصد آیدی های پسرنمای سنترال دخترند که برای حفاظت از شر پی ام های مراحمین به این رنگ و لعاب در آمده اند! در ضمن دخالت مستقیم سامان و محمد در حادثه 11 سپتامبر افشا شد! محمد در آن زمان داماد بن لادن بوده است! ولی بعدش دختر بن لادن رو 6 طلاقه میکنه! سامان نیز برق کار غار تورابورا مخفیگاه شیخ بوده! اسنادش هم موجوده! البته احتمالا جمله شما در رساندن مفهوم حرفتون اشکال دستوری داشت!شاید بیشتر بودن پسرها نسبت به دخترها تو ذهنتون معنی دیگری داشت! و این یعنی چند خطی که نوشتم = پشم!

6.چه اشکالی داره؟همه خوانندگان این مصاحبه یا عاشق بوده اند یا هستند و یا خواهند شد! اگر هم انکارش می کنند دارند خودشون را گول می زنند و به خودشون دروغ میگن!!البته هم خوبی داره و هم بدی! خوبی اش لذت بخش بودن و نیاز طبیعی است که همه ما برای تکمیل شدن میخوایم!بدیش هم کورکننده بودن و گاها بچه بازی های برنامه خردسالانی است که دیگه قضیه رو لوث میکنه! به قول اخراجی ها عین حریت و خریت میمونه که اختلافشون فقط یک نقطه است!

7.از دست دادن مادر در اون سن کم هم برای همه خوانندگان ناراحت کننده بود...به نظر سال 76 این اتفاق افتاده و شما نیز در مقطع راهنمایی بودین!یعنی اوج جنب و جوش یک دختر! از آن سالها بگین و علت فوت مادر...

اصلا قصدناراحت کردن نداشتم و در ضمن از ترحم هم خیلی بدم (به طور کلی گفتم ) و تاریخ دقیقش رو درست گفتید سال 76 در روز 23 شهریور که تعطیلات تابستون تموم شده بود و داشتیم برمیگشتیم خونه تو راه باز به بعضی از شهر ها سرکی کشیدیم و دوباره به سوی بندرشروع به حرکت کردیم خیلی بهمون خوش گذشته بود 15 کیلومتر مونده بود به بندر که ماشین شروع به صدا دادن کرد بابام کنترل ماشین از دستش خارج شد و ماشین به طرف دره منحرف شد هممون موندیم مامانم پر کشید اجل به این میگن هممون بودیم فقط اون رفت حکمت خدا دیگه . ببنید اینارو گفتم که کنجکاویتون رفع بشه نه که خودتون رو ناراحت کنیدا من که الان اصلا ناراحت نیستم پس خواهش میکنم شما هم خودتون رو ناراحت نکنید فکر کنید دارید یه کتاب داستان میخونید باشه ؟ تصویر

8.جذابیت جزیی از زیبایی نیست؟اولین چیزی که با نگاه اول تو ذهن ادم نقش می بنده چهره است بعدش ...

می تونه جزئی از زیبائی باشه ولی بازم جذابیت مغولش از زیبائی جداست . فکر کنم چشمای طرف و تا حدودی رفتارهاش .

9.دبی کشور نیست! البته چون اشتباه لپی بود ایندفعه رو نبخشیم چیکار کنیم؟برو با سند... آزادی!

تصویرتصویرمنم منظورم این نبود که کشوره میخواستم بنویسم خارج از کشور والا اشتباه لپی نبوده اشتباه دولپی بوده خوب حالا سند داشتما وگرنه باید یه مدتی آب خنک میخوردم .ولی آقا میلاد حسابی خندیم تصویر.تصویر

10.یک نمور تو بعضی جوابها از صندلی های قبلی تقلب خواسته یا ناخواسته کردی!تکنیکت هم در پیچوندن سوالاتی که نمیخوای جواب بدی ضعیفه!یکم فنی تر پیچ بده همه نفهمن!

کلا اهل تقلب نیستم آقا میلاد .شاید نظرهامون یکی بوده جدی میگم .انشالله در کنار شما فنی تر هم میشیم .تصویر

11.چی شد آخر! یک هم نظر پیدا کردیم یا نه؟ سالهاست میگیم کسی هیز نیست! این نگاه ها هم طبیعی است! جوانی است و...

در سن جوانی بله هیزی به حساب نمیاد بلاخره جوونه و شلوغی و از این حرفا . ولی کمی که پا به سن بزاری و به ناموس مردم بد نگاه کنی دیگه نمیگن هیزه میگن بیچاره عقده چشم چرانی داره .

12.علت گرایش وحشتناک به سمت سزارین در سالهای اخیر و رو به فراموشی رفتن طبیعی چیست؟(19نمره)
الف)ترس(مخصوصا در زایمان اول که یواش یواش به علت مد شدن تک فرزندی زایمان آخر هم است)
ب)راحت طلبی و عدم تحمل درد
ج)جثه ظریف و گاها ضعیف و کوچک بودن لگن و ... دختران نسل جدید که طبیعی را حتی از نظر پزشکی غیر ممکن می کند!
د)علل ماورا الطبیعه
ه)تروریسم بین الملل
ز)بحران جهانی اقتصاد

همه موارد تصویر

14. اوایل که مهمان دختر به صندلی دعوت میشد غیر از خودم همه میرفتن تو کار سوالات ملایم و یک لایه ای از ترحم مصنوعی در زمینه سوالها مستتر بود! این تفکر غلط و سنتی که زن رو نیازمند حمایت ترحمی میکنه رو تعمیم بده به اجتماع!اگه مصداقی هم برات پیش اومده برامون بگو..

نه بابا هیچ کس به من ترحم نمیکنه کم بلا سر پسرا نیاوردم که منو قابل ترحم بدونن تصویر

15.دخترا وقتی کنار هم هستند زبون پیدا میکنند معمولا از 3 نفر به بالا! در این حالت گاهی جوگیر شده و کارهایی که در شرایط انفرادی نمی کنند در ملاعام انجام میدهند! نظرت چیه؟

با این موافقم که دخترا تعدادشون بیشتر بشه شیطون تر میشن ولی اگه درمورد اینکه در ملا عام شاید از خودشون رفتارهای غیر اخلاقی بروز بدن در مورد همه صدق نمیکنه من خودم شلوغی میکنم ولی کنترل شده و سعی میکنم جلب توجه نکنم .تصویر

16. تا الان از مجموع 27 نفر 8 مهمان دختر و 19 مهمان پسر بوده اند!به نظر میرسه خانم های سی سی وقتی مهمان دختر داشته باشیم پرانرژی تر میشوند!
17.المیرا خانم گویا بد رقم زدین تو کار LOVE! به اعصابتون مسلسل باشین! یک خط در میون اون بنده خدا داره میاد تو صندلی! ( آرایه ادبی صنعت مزاح)

پس سلام من رو هم بهش برسونید بعدشم بهش بگو یواشکی میاد میره دیگه آره ؟ قرار نیست که دیگه همدیگرو ببینیم ؟تصویر

18.تو تبریز کم محلی نشد! ولی مثل ارومیه ای ها گرم و خاکی نبودند! یک مقدار باید پیچ مهره هاشون رو شل کرد بعد گرم میشن!

پس براشون از اون پیچ مهره های شهرتون بیار فکر کنم سریعتر عمل کنه !تصویر

19.ماهی 100 تومان شوخی بود یا جدی؟

جدی گفتم کمه یا زیاد ؟تصویر

20.میشه بگی فکر کردی محمد 1985 چند سالشه؟ با عددی که کنار اسمشه چیز خاصی به ذهنت نرسیده بود؟

فکر میکردم 18 ،19 سالشه .تصویر در مورد عدد هم مگه چیز خاصی داره اگه داره به منم بگو باشه؟ باور کن بهش نمیگم تصویر

21. با اینکه به سختی می خندم وکمتر کسی هم قادر به خندوندن من است! ولی بعضی وقتها به چیزهایی می خندم که بقیه بهش نمیخندن!علتش هم دقت شدیدم رو علت خندیدنم است که متاسفانه دور و بری هام این دقت را ندارند!مثلا چند وقت پیش یک تیکه از lost رو میدیدم که هارلی چاقه با لحنی خاص جمله ok ..good luck! را برای تمسخر ساویر گفت! به اجرای زیبا و با نمک و فرم خاص چهره هارلی هنگام خواندن این دیالوگ خندیدم!در حالیکه کسانی که کنارم بودند مثل ماس نگاه این صحنه می کردند واصلا علت خنده من را نفهمیدند!و فکر کردند من چیزخُلم و 3.2 درصد کم دارم!حق با کیه؟

صد در صد حق با شما ست چون واقعا آدم تیزی هستین و خیلی هم دقیق .تصویر

22.این علی رضا اسپاتر هم خوب شکنجه گری است! اگه عکاسی رو بذاره کنار به راحتی میتونه تو ... استخدام بشه! البته هیچکدام از حیوان آزاری هایی که در صندلی ها نوشته شده به پای یکی از دوستان نمی رسه!یه شب دور همی داشتیم برای هم از خاطرات حیوان آزاری هامون می گفتیم که این بابا روی همه ما را کم کرد!
تعریف میکرد بچه که بوده باباش براش گوسفند نسبتا کوچکی می خره!چند ماه میگذره واین همیشه تو این فکر بوده که چرا دنبه گوسفند عین پاندول ساعت اینور اونور میره! یک روز کنجکاوتر میشه و میره سیخ کبابی با پیک نیک سفری میبره کنار گوسفنده!سیخ رو میذاره رو شعله و خوب سرخ و داغش میکنه!دنبه گوسفند را میزنه بالا و سیخ داغ را فرو میکنه در ما تحت حیوان زبان بسته! گوسفند بع بع کنان از منطقه عملیات متواری و سر به بیابان میذاره و دیگر هیچگاه رویت نگردید! در اقدامی دیگر گربه ای که جوجه هایش را خورده بود را در کمال خونسردی طی مراسمی با حضور اولیا دم(مرغ و خروس)رسما به دار مجازات آویخت و اعدام کرد!
نظر کارشناسیت چیه؟

چی بگم والا میگم یه دکتر ی ، روانشناسی این بچمون رو ببریم شاید فرجی بشه .میگم نذری ، چیزی براش بکنیم بلکه شفا پیدا کرد .تصویر

راستی پارسا چقدر دیر ذوق خودش رو در سنترال رو کرد! این بشر تا همین چند ماه پیش باید با انبردست و سیم چین از دهنش حرف می کشیدم!
و اما مهمان برنامه! از این به بعد رفتی تو لیست به قول خودت گلچین ها!از مصاحبه بعدی هم خوشحال میشیم یکی از مجری ها باشی!دم همه بچه های مجری گرم که اجاق صندلی داغش آتشیش از هیزم قلم همون هاست!

ممنون آقا میلاد حسابی ذوق زده شدم .تورو خدا راستش و بگو منو راه دادین دیگه ؟ سرکاری نباشه ؟ تصویرتصویر

کلهم اجمعین سنترالی ها شب جمعه باحالی داشته باشید! تصویر
[COLOR=#92d050]
زندگی
تصویر ؛ [COLOR=#000000]و کنارش عشق است ، مثل یک حبهء قند. زندگی را با عشق ، نوش جان باید کرد سهراب سپهری
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

سلام

DTN نوشته شده:
oweiys نوشته شده:درود بر همه و خانوم DTN

سلام آقا اویس خوبید ؟ تصویر

سلام بر خانوم DTN , متشکرم . حال شما هم انشاء ال...خوب باشد.

[HR]
راستی نام شما هم معنای ماه تولد شما هست , اين موضوع رو ميدونستيد !؟

نه نمیدونستم تا اونجا که من میدونم معنی اسم من یعنی زن بزرگ قبیله . مگه اینکه منظورتون چیز دیگه ای باشه ؟ تصویر

بله , اشتباه کردم نمیدانم چرا فکردم که نام شما میتراست! المیرا یا ایل میرا به معنای فدایی ایل است.

[HR]
انگار یه نقاشی رو بومه یه همچین حسی به آدم میده شما هم آدم شاعرانه ای هستیا درسته ؟تصویر بله , شاید درست گفته باشین.

[HR]
قبل از پرسشها هر سوالی را که نخواستین کاملا مختارید که پاسخ ندین.

[HR]
نظرتان در مورد تصاویر زیر:

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
(سخنگوی گردانهای قسام فلسطین)

[External Link Removed for Guests]

[HR]
خودتون هم تصویری که به نظرتون زیباترین است رو اگه میشه ارسال کنید.

[HR]
این درستکه احترام به پدر و مادر همه چیز بزای انسان به ارمغان میاره

[HR]
اگه یک روز از عمرتون باقی مونده باشه چه میکنید؟ اگه یک دقیقه باقی مونده باشه چی

[HR]
جمله (( وجودم بسته در زنجیر خونین تعلق هاست)) چه نظری در موردش دارین

[HR]
و سوالی رو که دوست داشتین ازتون پرسیده میشد و پرسیده نشد چی بود , به نظرتون چرا ما این سوال رو از شما نپرسیدیم .

[HR]
تصویرتصویرتصویرتصویر

یا حق

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

oweiys نوشته شده:

[HR]
به نظر شما این که دکمه تشکر آقای ممد 1985 گویا مدت مدیدیست که ناسالم است با این موضوع که آقای مهدی 1944 در ارتقاء

درجه کاربران هیچگاه ترفیع نمیگیرند , به یکدیگر مرتبط است؟

[HR]

حوب در اين مورد بايد من پاسخگو باشم !!!
اولا خودم !!!‌ به دليل استفاده از اينترنت زغالي و نداشتن وقت از زدن دكمه تشكر معذورم و قبلا هم اعلام كردم منتها اگه سيستم تشكر مثل بيشتر فرمها بشه ميشه يه كارايي كرد ! و همونطور هم كه ميدونين هد درجم كه خراب شده بود درست شد !
در مورد حاج مهدي !!!
ايشون ادمين سايت هستن !!! و در واقعه امپراطوري سايت هستن ايشون ! و درجه اي بالاتر از ايشون كه شحص پادشاه باشن وجود نداره ! پس ديگه درجه اي براي ترفيع نيست !!!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط DTN »

CAPTAIN PILOT نوشته شده:درود بیکران بر دوستان عزیز و همچنین مهمان گرامی صندلی داغ, سرکار خانم المیرا تصویر

سلام آقا کاپیتان تصویر

بنده حقیر پس از یک سفر دور و دراز به سرزمین های شرقی آسیا و کشورهای کره جنوبی و چین بالاخره به کشور عزیزمان ایران و نزد دوستان گرامی و بزرگوار در سنترال بازگشتم. تصویرتصویر

امیدوارم بتوانم در روزهای آتی کمی از این غیبت را جبران نمایم و به همین منظور در طی روزهای آینده سعی مینمایم تصاویری زیبا از این چند روز را برای دوستان عزیز قرار دهم.

=====================================
اما مهمان محترم :

1- به نظر شما طریقه برخورد با یک انسان متعصب و دید بسته باید چگونه باشد ؟

باید زیاد سربه سرشون نزاریم چون اینجور آدما عوض بشو نیستن و وقتی تعصبشون گل میکنه حسابی خطرناک میشن تصویر

2- به نظر شما دلیل اصلی حسادت در بین مردم چه چیزی میتواند باشد ؟ دلیل تنگ نظری چطور ؟

در کل حسادت یه چیز ذاتیه و فکر میکنم از چشم و هم چشمی و توقعات زیاد به وجود میاد که بسیار هم خطرناکه تصویر

3- به نظر شما خداشناسی در چه چیزی میباشد ؟

در خود شناسی

4- شخصا" چه لحظه ای با خداوند متعال احساس نزدیکی بیشتری مینمایید ؟

معمولاوقتی که تنهام و زمانی که میخوام بخوابم سعی میکنم با خدا یه چند کلمه ای اختلاط کنم .تصویر

5- دلیل اینکه اکثر مردمان خوب مناطق شمال غربی کشور هوای همدیگر را دارند چیست ؟

به همون دلیل که شما هوای همشهری های خودت رو داری کاپیتان .تصویر

6- خصلت خوب ترک زبانان ؟

البته باید میگفتید آذری زبانان ، عثمان ها ترک بودن و آذری ها سرشار از خصلت های خوب هستند باید سوال میکردید خصلت بدشون چیه ؟تصویر

7- بهترین هدیه (مادی) برای یک دوست چه میتواند باشد ؟

گل و کتاب تصویر

8- با سرمای هوای تبریز چه میکنید ؟

والا تا امروز که سرمائی ندیدیم مخصوصا این اواخر هوا گرم تر هم شده ولی امروز صبح که از خونه زدم بیرون هجوم ابرهای سیاه رو احساس کردم و فکر میکنم امشب یه برفکی نصیبمون بشه .

9- به نظر شما وجهه ایران در بین سایر ملل در چه جایگاهی قرار دارد ؟ چگونه میتوان آن را بهبود بخشید ؟

در فعل حاضر نمیشه گفت جایگاه خیلی مناسبی داره ولی همونطور که در جواب پست یکی از دوستان گفتم ایران کشور خیلی غنیی هست و میتونه در بهترین جایگاه ها قرار بگیره منتها اگرسیاست های درستی به کار گرفته بشه و در مورد بهبود بخشیدنش هم باید کمی سیاست ها ی به کار گرفته شده تغییر پیدا کنه .

10- به پرواز علاقه ای دارید ؟

آره علاقه زیادی هم دارم تازه یه سری هم قاچاقی سوار هواپیما شدم .تصویر

=================================

برای شما مهمان گرامی آرزوی موفقیت و تندرستی را از درگاه ایزد منان خواستارم.

موفق باشید تصویر

ممنون دوست عزیز و من هم برای شما آرزوی پروازهای قشنگی رو دارم .تصویر
[COLOR=#92d050]
زندگی
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط DTN »

SAMAN نوشته شده:ســــــــــلام مجدد و آخر تصویر تصویرتصویر

سلام گرم من هم به آقا سامان .تصویر

من زیاد حاشیه نمیرم ولی فقط می خوام در مود 3 تا مطلب صحبت کنم و بعد 7 سوال آخرم رو بپرسم. قبل از هر چیز نظر من این هست که یکی از مزایای صندلی داغ این هست که به هر حال یک محیطی فراهم میشه که آدم نظر یا نظرات دوستان یا هم سن و سالانش رو بفهمه و با نظر خودش مقایسه کنه و شاید بتونه نتیجه خوبی بگیره یا حداقل کمکی بهش بشه تصویر تصویر تصویر

1-مادر
2-خرم آباد
3- عشق

1- وقتی دیدم که نوشته بوید مادرت بزرگوارتون فوت شده بشدت متـــــــــاثر شدم. بشدت! و چند دقیقه ایی تو فکر رفتم و فقط خواستم بگم چون اون موقع سن شما و دیگر برادر خواهراتون کم بوده مطمن باشید خداوند پاداش این صبری که کرده اید رو تا هر موقع که باشه بهتون عطا میکنه تصویر

واقعا شرمنده اصلا قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم و از دلگرمیتون هم واقعا ممنون .خدا همیشه به من لطف داشته چه با مادرو چه بی مادرو همیشه شکرگزارش هستم .تصویر

2- اما شهـــــر ما تصویر سلام شما رو می رسونم تصویر در مورد شهر ما درست گفتید مهمان نواز هستند و کلا" لر ها یک خصلتی دارند و اون این هست که غریبه ها رو دوست دارند و معروف شده اند به غریب دوست! بر خلاف شهرستان های دیگه که وجود هیچ غریبه ایی رو بین خودشون تحمل نمی کنند. مردم ما اینجا خوشبختانه این خصلت رو ندارند. حالا شاید با خودشون لج و لجبازی کنند ولی با غریبه ها اصـــــــلا"!

3- این مساله عشق چیزی که انسان رو در یک سن خاص گرفتار خودش میکنه.و من خودم عقیده ام براین هست که برای هر انسانی لازم هست و کسی که عاشق نباشه زنده نیست! البــــــته تعریف عشق هم همین سه کلمه و یا دوست داشتن شدید نیست! لازم هست ولی کافی نیست! تعریفش خیلی گسترده تر از اون چیزیهست که بخواهیم اینجا بگیم و بنویسیم.

و اما....
من به عنوان یک پســــر چون با پسر ها برخورد داشتم اینو میگم:کمتر پسری هست تمایل داشته باشه دختری بهش ابراز علاقـــه کنه! من نمیتونم اینو به صورت علمی ثابت کنم اما مطمن هستم. همیشه عشـــــــــق و ابراز علاقه باید از طرف مرد انجام بشه. حالا اینی هم که شما می فرمایید شاید پسر روش نشه چنین چیزی نداریم. با برخورد ملایم دختر اگر این عشق دو طرفه باشه حتما" نتیجه مثبت داره تصویر

شاید حق با شما باشه .بلاخره شما پسرا خودتون رو بیشتر میشناسید دیگه . و در مورد کم روئی بعضی پسرها من با چند تاشون برخورد داشتم که واقعا نمیتونستن به طرف مقابلشون ابراز علاقه بکنن و آرزو داشتن که دختر مورد علاقشون بهشون ابراز علاقه بکنه و یکی از دلایل من برای ابراز علاقه دختران این بود. البته دلایل دیگه ای هم هست و در مورد خودم میدونم که هیچ وقت اینکار رو نمیکنم چون من از اول عادت کردم به شنیدن ابراز علاقه تصویر

تنها دلیلی که میتونم براتون بیارم این هست که شما دخترها یا اصلا" خانم ها این زنجیر علاقه و دلبستگی و دلدادگیشون نسبت به ما پسرها محکمتره! پسر ها میتونن راحت دل بکنن! اینو جدی میگم و میتونید تحقیق کنید! ولی خانم ها نه! خیلی سخت میشه!

به همین خاطر باید عشق از طرف مــــــرد ابراز بشه و زن باید حقیقی بودنش رو کشف کنه و در صورت صحت باید بدونه که هیچ وقت مردش بهش خیانت نمکنه و نخواهد کرد. تصویر

اینا نظر من بود( هر کلمه ایی که از عشق میاد منظور پاکترین عشق هست. خدای نکرده با چیز ها و مسائل سطحی و عامیانه قاتی نشه) تصویر

اما سوالات نهایی ( 20 نمــــره)

1- تعریفت از ترس چیه؟ ایا همیشه کسی که ضعف داره میترسه؟ این جمله کلیت داره؟

در واقع ترس وجود نداره این ما هستیم که ترس رو با تخیلاتمون به وجود میاریم و بله فکر میکنم بعضی از ضعف ها باعث ترس آدم میشه و دراین صورت کلیت پیدا میکنه .تصویر

2-در این چند صندلی که داشتیم همه از دروغ و دو رویی و ..... بدشون میاد. حالا اگه ما یک نمونه آماری از جامعه امون باشیم که اینجا هستیم پس چرا تو جامعه چنینی مسائلی بشدت یافت میشه؟ 1 یا همه ما خوب هستیم! تصویر 2 یا دروغ میگیم! تصویر3 یا ممکنه اینجا خوب ها جمع شده باشند تصویر تصویر0 مثل یه برکه از یک دریاچه که جز اون همه دریاچه خشک شده و چند تا ماهی بیشتر توش نمونده( این یه تعبیر بود تصویر)

تمام این خصلت ها زشت هستند و هیچ فردی از نازیبائی ها خوشش نمیاد فقط انسان رو مجبور به این خصلت های بد میکنند من نمیگم دروغ نمیگم و به خاطر ادامه به زندگی بعضی وقتا لازمه این کار رو کردن و سعی میکنم اگر دروغ بگم لطمه ای به کسی وارد نکنم و همه که میگن از این کارها بدشون میاد این رو دیگه دروغ نمیگن چون واقعا بدشون میاد فقط بعضی وقتا مجبور میشن این سوال شمارو نمیشه کلی توضیح داد باید از تمام جوانب به این موضوع نگاه کرد .کمی هم سخته توضیح دادنش تصویر

3-نظرت در مود مستقل شدن و استقلال فرد چیه؟ در چه سنی باید آدم از خانوادش مستقل بشه؟ آیا ازدواج در استقلال فرد تاثیر داره؟

برای تکامل فرد در زندگی استقلال لازمه و سن مشخصی نمیتونم بگم مثلا خود من از زمانی که مادرم رو از دست دادم مجبور بودم که کمی استقلال رو یاد بگیرم و البته این باعث شد که نسبت به هم سن و سال های خودم عمیق تر به زندگی نگاه کنم و معمولا کسائی که مسئولیت پذیر باشن زودتر به استقلال فردی و فکری میرسن و بله ازدواج هم یه نوع استقلاله چون باید خودت تصمیم بگیری و راه زندگیت رو خودت انتخاب بکنی و باید مسئولیت کارهات رو به عهده بگیری .

4-سوالات خوشه ایی 1
من مسرورم از....   ها 
سراسر زندگی ام ...  از عشق و امید است  
کشورم یعنی.....   
من غمگینم از...  ها  
من برترینم در...  خودم  
من می گریم برای... .طفلان بی خانمان 
من خشمگین میشوم وقتی که ....  باشد 
من احساس قدرت میکنم از....  های خوبم  
خدا را دوست دارم چون.... .همیشه با من است  
این دردناکه وقتی میبینم که....  دارم ولی او ندارد  
من شعر میخوانم برای....  
اون شب توبه کردم از... .توبه کردنتصویر 
5-یه جمله یا صحنه یا فکر یا حرف یا هر چیز دیگه.... که همیشه تا به یادت می افته از این حال یه اون حال میشی ( دگرگون میشی) و سرشار از انرژی میشی چیــــــــــه؟

من وقتی 14 ،15 ساله بودم یه دفتر داشتم که وقتی دلم میگرفت یه چیزائی توش مینوشتم تقریبا سه سال پیش وقتی اتاقم رو تمیز میکردم دیدمش ، بازش کردم و شروع به خوندش کردم باورم نمیشد تمام اون حرفارو من نوشته باشم احساس کردم چقدر بزرگ شدم چقدر عاقل شدم و چقدر منطقی تر به زندگی نگاه میکنم برام خیلی جالب بود و حسابی از کارهائی که اون موقع انجام داده بودم خندم گرفت و الان هم بعضی وقتا سراغش میرم و هر وقت اون جمله های تکراری رو میخونم خندم میگیره و باز به یادم میارم که من راکد نموندم و من چقدر بزرگ شدم و خوندن اون دفتر واقعا بهم انرژی میده .تصویر

6-سوالات خوشه ایی 2 0 هر چی به ذهنت رسید برامون بنویس) تصویر
بالن .....  پرواز 
چراغ خواب.....  شب پر از ستاره 
شهید.....  
درهایبسته.....  خدا بامن 
امتحان.... .اضطراب 
جبهه جنگ......  
میوه هایبهشتی......... .سیب 
زیبایی...........  
درختان سبز.......... .دانشمندان 
الکترونیک............  داغ 
ایالات متحده..........  
خشکسالی......... .یوزاسیف 
مکه..............  ابراهیم 
دانشمند..........  بالتازار 
میهن.............  
انرژی هسته ایی ..........  
آسمان............  
گل های زیبا..............  ها 
7-اینده ات رو در حال حاضر چطور می بینی و انتظارت چی هست؟

فکر کنم آینده خوبی در انتظارمه چون الانشم خوبم و انتظار دارم همون طور که فکر میکنم پیش بره چون به این اعتقاد دارم که اگه به شدن هر کاری فکر کنی کائنات دست به دست هم میدن تا تو به اون برسی باید امیدوار و خوشبین بود .تصویر

با تشکر فراوان از اینکه دعوت میلاد رو قبول کردی و به  ندلی داغ سنتــــــــرال( صـــدس) تشریف آوردی  تصویر تصویر
برای شما بهترین ها روآرزو میکنم و امیدوارم که هر چی خواست خدا باشه و قسمت شما هم باشه همون بشه سلامت و پیروز و پاینده باشید. تصویر

منم منونم از اینکه من رو تو جمع گلچین خودتون راه دادین و من هم برای همه مخصوصا عاشقا آرزوی خوشبختی میکنم .تصویر

خدا نگهدار تصویر تصویر تصویر تصویر
[COLOR=#92d050]
زندگی
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط DTN »

oweiys نوشته شده:سلام

DTN نوشته شده:
oweiys نوشته شده:درود بر همه و خانوم DTN

سلام آقا اویس خوبید ؟ تصویر

سلام بر خانوم DTN , متشکرم . حال شما هم انشاء ال...خوب باشد.

سلام مجدد من هم به آقا اویس
[HR]
راستی نام شما هم معنای ماه تولد شما هست , اين موضوع رو ميدونستيد !؟

نه نمیدونستم تا اونجا که من میدونم معنی اسم من یعنی زن بزرگ قبیله . مگه اینکه منظورتون چیز دیگه ای باشه ؟ تصویر

بله , اشتباه کردم نمیدانم چرا فکردم که نام شما میتراست! المیرا یا ایل میرا به معنای فدایی ایل است.

[HR]
انگار یه نقاشی رو بومه یه همچین حسی به آدم میده شما هم آدم شاعرانه ای هستیا درسته ؟تصویر بله , شاید درست گفته باشین.

[HR]
قبل از پرسشها هر سوالی را که نخواستین کاملا مختارید که پاسخ ندین.

[HR]
نظرتان در مورد تصاویر زیر:

دیدیم که رایت علی سبز
معجون هدایت علی سبز درچمبر آسمان آبی
خورشید ولایت علی سبز

[URL=http://www.postimage.org/image.php?v=aV1Wi6a0]تصویر

سرکوب علائق از روی اجبار

[/URL] [URL=http://www.postimage.org/image.php?v=aV1WiK4i]تصویر

تصویر

[/URL] [External Link Removed for Guests]

وقتی اینجورتصویر هارو میبینم فقط برای خانواده اون شهید ناراحت میشم باید خیلی سخت باشه تصویر

این علامت مخصوص حاکم بزرگ سیا ساکتی است به قانون احترام بگذارید تصویر

همهٔ جان و تنم وطنم وطنم وطنم وطنم

این تصویر یه جورائی قدرت رو نشون میده تصویر

(سخنگوی گردانهای قسام فلسطین)

این تصویر هم هدف و پشتکار رو نشون میده

[HR]
خودتون هم تصویری که به نظرتون زیباترین است رو اگه میشه ارسال کنید.

تصویر

زیباترین نیست ولی زیباست .تصویر
[HR]

این درستکه احترام به پدر و مادر همه چیز بزای انسان به ارمغان میاره

بله کاملا درسته .یادمه یه روز بدجوری با پدرم دعوام شد بهش بی احترامی کردم حسابی قاطی کرده بودم بعد از دعوای اون روزم با بابا همش بدبیاری پشت بد بدبیاری حسابی کلافه بودم که چرا اینقدر برام اتفاقات ناجور میفته باخودم فکر کردم تا ببینم دلیلش چیه انگار یه نفر بهم گفت یادته اونروز به بابات بی احترامی کردی انگار یکی بهم هشدار داد کمی ترسیدم و حسابی گریم گرفت البته توخیابون بودم نتونستم گریه کنم تصویرخلاصه تصمیم گرفتم برم ازش معذرت خواهی کنم رفتم خونه اول خجالت کشیدم ولی به خودم جسارت دادم رفتم پیشش تا دیدمش اشک تو چشام جمع شد بابام گفت چی شده چرا ناراحتی رفتم جلو بدون اینکه چیزی بگم بغلش کردم دستش رو بوسیدم گفتم بابا غلط کردم من و حلال کن بهم گفت دیوونه شدی گفتم من اون روز بهت بی احترامی کردم من و ببخش گفت هیچ پدر و مادری بدی بچش رو نمیخواد خلاصه از فردای همون روز کارای من خود به خود روبراه شد پس بیایم هیچ وقت اونارو ناراحت نکنیم حتی اگه اونا مارو ناراحت کردن .تصویر

[HR]
اگه یک روز از عمرتون باقی مونده باشه چه میکنید؟ اگه یک دقیقه باقی مونده باشه چی

اعتراف به عشق تصویرو سعی میکنم تا اونجا که میتونم دل اونائی رو که شکوندم بدست بیارم و برای یک دقیق فکر کنم که واسه خیلی چیزا دیر شده باشه تصویر
[HR]
جمله (( وجودم بسته در زنجیر خونین تعلق هاست)) چه نظری در موردش دارین

اگر این تعلق ها نبود شاید خیلی وقت پیش دست از این دنیا می کشیدم و خودم رو رها می کردم .

[HR]
و سوالی رو که دوست داشتین ازتون پرسیده میشد و پرسیده نشد چی بود , به نظرتون چرا ما این سوال رو از شما نپرسیدیم .

فکر نمیکنم بچه ها چیزی رو از قلم انداخته باشن حسابی سوراخ سوراخمون کردن تصویر

[HR]
تصویرتصویرتصویرتصویر

یا حق
[COLOR=#92d050]
زندگی
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”