صندلی داغ با حضور Reza6662 ...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور Reza6662 ...!

پست توسط Reza6662 »

متاسفانه یا خوشبختانه الان قدری شرایط فرق کرده و در مورد بانوان هستند کسانی که عشق و دوست داشتن براشون مهمه و

امیدوارم پدیده عشق هرچه سریعتر در خانه شما را هم بزند! و مزه عجیب و البته خدایی آن را هم بچشید!

اگر اینطور است پس خوشبختانه. از شما هم متشکرم. فیلد کاری من در اینترنت سیاسی - نظامی است و بعید می دانم حتا یک دختر در سراسر جهان جذب چنین مطالب و نویسنده آن شود! در بیرون از دنیای مجازی هم گرفتار کار و زندگی معمولی هستم و بسیار بعید می دانم موردی پیش بیاد. ظاهرن تا آخر عمر تنها خواهم ماند. تصویر

راستی گویا پارسا باز اخراج شده .

این هم از عجایب است. با شناختی که از آقا مهدی دارم بعید می دونم بدون دلیل و منطق کسی رو اخراج کنه. یادم هست کاربری به نام tall بسیار کاربر ناراحتی بود. آقا مهدی ایشون رو تحمل کرد. اما پس از اینکه توهین کرد و پست های بسیار ناهنجار فرستاد اخراج شد. پارسا در یکی دو حوزه فعالیت داشت: عکس های غیرسیاسی و حکایت های کوتاه از تاریخ معاصر ایران. بسیار هم سعی می کرد وارد بحث سیاسی با کسی نشه. یادم هست یکی از کاربران ایشون رو در یک پست، ناجوانمردانه صهیونیست خطاب کرد. تصورم من ساده لوح این بود که آن کاربر اخراج شود! حتا جمیع یهودیان جهان رو هم نمیشه صهیونیست خطاب کرد چه برسه به یک غیریهودی و وطن پرست. امیدوارم سوء استفاده از بحث پیل طرینگ باعث نشه که عده ای کاربر طرفدار یک عقیده سیاسی، به کاربران دگراندیش که به همان علت (حفظ سایت) جرات پاسخگویی ندارند بتازد و هرچه دوست دارد بگوید.

لطفا
نظرتون رو درمورد تصاویر زیر بگین :
[External Link Removed for Guests]

زن ایرانی پیش از اسلام از دیدگاه نقاش پس از اسلام. شبیه این تصویر البته با زنی که زیباتر و دلربا تر است به صورت تابلویی در اتاقم دارم: [External Link Removed for Guests] 

قهرمان ورزشی معاصر ایران.

دیدن این صحنه منو یاد مصطفی عقاد، کارگردان فقید فیلم انداخت. ایشون به همراه دخترش ریما با بمب متحجرین در هتلی در اردن کشته شدند. تصویر 

تروریست. (از قماش همانهایی که برای یک دینار به جنگ امام حسین آمدند یا همان مصطفی عقاد را ترور کردند.)

کوروش، پیامبر خدا.

قربانی گمنام جنگ با دیکتاتور بی رحم عراق.

قربانی ظاهرن غیرگمنام جنگ با دیکتاتور بی رحم عراق.

هرچند آفتاب قدرت سرزمین ایران نسبت به دوران باستان غروب کرده است، اما ماه کامل نیز نیروی جادویی خاصی در شب تاریک بدین سرزمین می بخشد.

طرفداران بندرعباسی تیم ملی فوتبال. (به گمانم چون من اهل فوتبال نیستم)

مادر مهربان و رنج کشیده.

تصاویرخیلی شد متشکر از وفتی که گذاشتین

از شما هم سپاسگزارم. تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

به قولی عشق رودخانه ای است که وقتی بیاید تو را با خود میبرد حال چه بخواهی چه نخواهی چه علایقت فرق داشته باشد و چه نداشته باشد. تصویر

اگر اجازه بدهید قدری هم فکری کنیم / نظر شما برایم محترم است - در مورد تروریست خواندن سخنگوی گردانهای قصام :

حمله چند ماه پیش اسرائیل به غزه، بیش از ۱۴۰۰ فلسطینی و ۱۳ اسرائیلی کشته شدند.

10 نظامی صهیونیسم---3 شهروند صهیونیسم

400 تا 650 نظامی فلسطینی -- 700 تا 844 غیر نظامی فلسطینی......

آیا کشتن حدود 800 غیر نظامی در مقابل تنها 3 غیر نظامی اراضی اشغالی و استفاده از بمبهای خوشه ای نامردی نیست ,

حتی اگر بهانه موضع گرفتن حماس همراه با غیر نظامیان صحیح باشد - حتی اگر به گفته عده ای درصدی از آنان ایرانی تبار باشند؟

کینه پروری خوب نیست اما اگر خود را لحظه ای جای این جوان فلسطینی بگذاریم : ( [External Link Removed for Guests] ) آیا عضویت در مثلا ازالدین قصام حماس یا الاقصی فتح - راه دیگری هم داریم؟

در مورد یک نظام امپریالی نظرتان چیست و این که آیا در جهان حاضر شخصی که فقط به سبب موروث و وراثت شاه یک کشور شود -

مالیات هم ندهد و راس قدرت باشد آیا خود به خود دموکراسی را نقص نمیکند؟ و اگر نظر شما به نظامی که در آن شاه با مقام صرفا

تشریفاتی است و نخست وزیر عملا امور را به دست دارد مثبت است آیا این یک مقام زاید نیست؟

نظر شما در مورد اف 35 و همکاری با اسرائیل آیا واقعا چنین آینده ای قابل پیش بینی است؟

شعار زنده باد دشمن من نظرتان در موردش چیه؟ نبرد ملیون و مذهب آیا روزی تموم میشه؟

در جنگ 33 روزه حتی اگر عقب نشینی هم باشد و نه شکست به آن معنا / ایا این حرف بن گورین بنیان گزار اسرائیل نوین : زمانی ما

( دولت اسرائیل) از بين می رويم که اولين شکست را متحمل شويم مصداقی از آن حرف است یا خیر؟ با تشکر تصویر
آخرین ويرايش توسط 2 on oweiys, ويرايش شده در 0.

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

با عرض سلام خدمت آقا میلاد مجری و میهمان صندلی داغ رضای عزیز و همه ی دوستان،
منم با اجازتون یه چند تا سوال داشتم، البته سعی کردم بر خلاف روال معمول صدس شما رو بمبارون نکنم:

سلام

1. آیا به نظر شما ماهی را هر وقت از آب بگیرند تازه است؟

اگر فقط مسئله ماهیگیری باشد، بله ماهی همیشه تازه است اما اگر این ضرب المثل قرار است در زندگی انسانها کاربرد داشته باشد خیر. زمان از دست رفته هیچ وقت قابل جبران نیست. عزیزی که از دنیا رفته باشد، جایش همیشه خالی است. فرصت نادیده انگاشته شده، هیچگاه بر نمی گردد. روح با گناه تیره می شود و این تیرگی با پشیمانی هیچگاه پاک نمی شود (ممکن است بخشیده شود).

2. به نظر شما باید اول سخت افزار رو گسترش داد و بر اساسش نرم افزار رو تولید کرد یا نرم افزار رو تولید کرد و بر اساس نیازش سخت افزار رو ساخت؟(نرم افزار و سخت افزار رو به معنای عام و نه فقط کامپیوتر در نظر بگیرید)

آمریکایی ها تزی دارند بدین مضمون: اول وسیله ای را می سازیم، سپس نیازش را اختراع می کنیم! اگر دقت کرده باشید، زمانی که سیستم عامل DOS 3.3 بود و کامپیوترهای شخصی، در محیط text پردازش می کردند، یک سخت افزار 8 بیتی مثل Intel 8088 با سرعت 8 یا 10 مگاهرتز و رم 640 کیلوبایت برای اجرای تمامی برنامه ها کافی بود! اما قبل از اینکه سیستم عامل مالتی تسکینگ و تقریبن جانشین DOS یعنی OS/2 بر روی Intel 80286 شانزده بینی اجرا و آزمایش شود، 80386 سی و دو بیتی عرضه می شود. یادم هست حدود 20 سال پیش به یکباره اجرای بسیاری از برنامه های ساده بر روی پردازنده های قبلی غیرممکن می شدند و پیغامی بدین مضمون ظاهر می شد:
You need an 80286 (80386) or better to run this program
این یعنی اینکه کاربر می بایست به طور مرتب سخت افزار و البته نرم افزار کامپیوترش را به روز کند. شرکتهایی مثل Intel از این راه ثروت افسانه ای یافتند. بنابراین پاسخ پرسش شما به نظر من این است: اول سخت افزار پیشرفته، سپس تولید نرم افزار. البته شرمنده که من کامپیوتری پاسخ دادم چون همین ها به ذهنم رسید. یک مثال دیگر ورزش است. نمی شود جوانان را به ورزش و دوری از اعتیاد تبلیغ کرد اما ورزشگاه مناسب و کافی نداشت.

3.اگر یک روز جایی قرار باشه از روی 2 فاکتور خوش لباسی و خوش خطی راجع به شخصیت کسی نظر بدید، اونی که خوش لباسه ولی بد خطه بهتره یا اونی که خوش خطه و بد لباس؟

خوش لباس بدخط ! خط امروزه چندان مهم نیست. همه چیز در دنیای مجازی تایپ شده است. ظاهر خوب و مناسب، جزئی از شخصیت انسان است.

4.به نظر شما جدا از شعار ها و روش های فعلی (منظورم این هست که اصلا ایدئولوژیک بهش نگاه نشه) اقتصاد در اسلام بیشتر شبیه اقتصاد سوسیالیستی هستش یا نظام سرمایه داری(امپریالیستی)

به نظر من و بر اساس آگاهی های موجود از اسلام دارم، اقتصاد اسلامی، کاملن سرمایه داری است. البته سرمایه داری نه به معنی بهره کشی از کارگر. توصیه هایی فراوانی برای رعایت حق و حقوق کارگر و پرداخت به موقع دستمزد در اسلام وجود دارد که دوستان آگاه در مسائل دینی بهتر می توانند این امر را نشان دهند. نمونه روشن، پیامبر مسلمانان است که در جوانی برای زنی ثروتمند (که بعدها می دانیم همسرش شد)، کار تجارت را انجام می داده است.

5. نظرتون رو بفرمایید:

ebook در مقابل کتاب چاپی

هیچ نوع نوشته ای جای کتاب چاپی روی کاغذ را نمی گیرد اما محدودیت جنگلهای کره زمین و حفظ ریه های تنفسی مردم، آینده را از آن Ebook ها خواهد کرد و کتابهای چاپی فعلی در برابر Ebook ها به چیزی مثل دوربین های فیلمخور عکاسی در برابر دوربین های دیجیتال تبدیل خواهند شد.

GNU/Linux

رقابت با ویندوز مایکروسافت کار آسانی نیست. از همان ابتدا، بسیاری مایل بودند که از سیستم عامل های به اصطلاح دارای متن باز یا قابل ویرایش (Open Source) استفاده کنند اما توانمندی مالی مایکروسافت در پوشش نرم افزارهای طراحی شده توسط سایر شرکتهای بزرگ و همچنین بلعیدن برخی شرکتهای موفق، کار Linux را دشوار کرده است. لینوکس سابقهء طولانی دارد اما به نظرم بازهم موفقیت نخواهد داشت و در آینده Windows 8 جایگاه ویژه ای به عنوان سیستم عامل 128 بیتی بازی خواهد کرد.

دوستان اینترنتی و مشکلات ارتباطی

خوب اگر منظور دوستی پسر و دختر در دنیای مجازی و سپس دنیای حقیقی است، باید دقت کرد که این ارتباط که ابتدا به صورت مجازی است، به سوء استفاده تبدیل نشود. دنیا به سرعت در حال باز شدن است و نمی توان جوانان را محدود کرد که کمتر از دنیای مجازی استفاده کنند یا اصلن نکنند اما باید نوجوانان و جوانان، از خطرات دنیای مجازی آگاهی دقیق و کامل داشته باشند. دنیای مجازی، ملیت نمی شناسد. چیزی به نام اینترنت ملی، زائیده تفکرات شبه کمونیستی کره شمالی و چین است. اما آموزش و جهت دادن کاربران به بهره گیری درست از شبکه جهانی، تنها راه کاستن از مشکلات چنین ارتباط هایی است. عکس زیر را هم در همین راستا ببینید! [External Link Removed for Guests] 

موسیقی instrumental

من از موسیقی سررشته ندارم اما اگر منظورتان موسیقی الکترونیک است، بدان هیچ علاقه ای ندارم.

آینده ی وضعیت اقتصادی ایران

با اجرای طرح هدفمند شدن رایانه ها، به تمامی افراد بالای 18 سال، یک دستگاه Laptop اهدا خواهد شد! اما جدا از شوخی، پخش کردن پول بین 50 میلیون نفر را که امشب در اخبار سراسری از قول مسئول مربوطه اعلام شد، یک فاجعه می دانم. این یعنی اینکه توزیع ثروت در جامعه، به دلیل بیماری اقتصاد و عدم توانایی و مدیریت مسئولان، نادرست است. گمانم این است که تورم وحشتناک بالای 50 درصد را در صورت اجرای این طرح خواهیم داشت. تصویر
امیدوارم دوستان برداشت سیاسی نکنند.
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 117 بار
سپاس‌های دریافتی: 349 بار
تماس:

پست توسط black hawk »

سلام رضا جان خیلی وقت بود که ازتون بی خبر بودم بیشتر خواستم سلامی عرض کرده باشم و البته تشکر :D

و حالا یه سوال فکر میکنی چی شد که از اون دوران پر رنق مقاله نویسی در نت (کلی عرض میکنم از دوران فعالیت وبلاگهایی مثل میلیتاری(که من و شما هم بخشی از اون بودیم) و هوانوردی ایر (آرمان عزیز) یا ترجمه های بلندی مثل گربه های ایران (فریبرز عزیز) به جایی رسیدیم که انصافا کسی دیگه کاری به اون صورت توی نت نمی نویسه ؟ بنظرت چی عوض شد؟

با آرزوی پیروزی و موفقیت روز افزون تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سلام!
قبل از شروع یک سوال ذهنمو بدجوری داره میخارونه؟سامان این داستان های مالیخولیای جنگی را از کجات در میاری؟ سوار جنگنده میشی پرواز میکنی یک دور میزنی بمبارون میکنی- به پایگاه برمیگردی- بنزین میرنی لاستیک پنجر میشه- دوباره هدف میگیری ! بازیهای کامپیوتری هوایی زیاد بازی میکنی یا شبها همش خواب جنگ و درگیری می بینی!حواست باشه تو خواب سقوط نکنی!راستی خیرمقدم خدمت دکتر آریا یا همون جواد رادیکال خودمون بعد از مدتی مدید!بد رقم جات خالی بود!(اسمایلی آچارکشی دل تنگ)

رضا یجورایی شخصیت خاصی داری!همچین پر و با جنم!به نظر هم میاد خیلی ها منتظر این صندلی بودند و غلظت سوپرایز قضیه بالاست ! طرفدار زیاد داری!ندزدنت!بعضی از حرفایی هم که زد حرف دل بسیاری از ما جوانان خصوصا پسران بود!اون قضیه گدا بازی سر 100 تومان بلیط یک مدل دیگه اش هم هست!سرمایه داری را می بینی که حاضر نیست به ظاهرش برسه و شلوار 5 سال پیشش را شونصد تا وصله میزنه تا لباس نو نخره!به قول عامیانه نمی...تا گشنش نشه!

1.چرا از اینکه دوست داشتی فرانسوی و روسی یاد بگیری متاسفی؟(شاید هم اشتباه نگارشی بود و منظورت این بوده که متاسفی یاد نگرفتی!)
2.با موساد کار میکنی یا سیا؟چقدر میدن؟تصویر
3.چرا بعضی خران به جای عرعر حرف می زنند!یه قول یکی از بچه ها پارک ژوراسیک!
4.کراوات زدن یکی از معضلات عظیم جامعه ایرانی است!تصویردر مجلس عروسی عده ای دیده می شوند که در به در دنبال یک نفر میگردن که گره زدن کراوات بلد باشه!راهکارهای استراتژیکت برای حل این بحران ملی چیه؟
5.بی مونسی سخته نه؟
6.سال 71 اسم گشت ارشاد چی بود؟ پاترول های 4 دبلیو دی که گشت بقیة الله الاعظم نام داشت تو محویات کودکی ام مونده!
7..یالا ازدواج کن دیگه!سریع!
8.یک سفر سریع السیر بزن از 18 سالگی تا 38 سالگی!
9.برای راه افتادن کارت فیلم هم بازی میکنی؟ خیلی وقته مد شده ها!
10.بهت نارو زدن؟
11.جدی تو عمرت حتی یکدونه دوست دختر هم نداشتی؟تصویر
12.یک نصیحت از یه دهه پنجاهی به دهه شصتی ها و جدیدا دهه هفتادی ها!
---------------------------------
13.
رضا در روز 3 خرداد 1361
رضا در روز 27 تیر 67(قطعنامه)
رضا در 31 شهریور 59
رضا و دل خوش!
رضا در شلمچه!
رضا و خواب اکشن!
رضا در بازداشتگاه!
رضا و صدای لطیف!تصویر
رضا و اهنگ راننده تریلی!
رضا و قهر!
رضا و مشترک مورد نظر!
رضا و مشترک غیر مورد نظر ولی سریش!
رضا در نایت کلاب!
رضا و رضا
رضا و آخرش!
رضا در شرایط گوگولی مگولی!تصویر
رضا هنگ میکند!
رضا و بیدار شدن زوری از خواب ناز!(مخصوص صدای زشت ساعت زنگدار که تا الان 10-15 تاشو خرد کردم)تصویر
رضا و خستگی از قرار گرفتن در شرایط پاستوریزه!
رضا و عبور از خطوط قرمز!
رضا و آبلیو شربت یخی- سمبوسه با نون اضاف!
رضا و حمله گله ای سگهای ولگرد!
-----------------------------------
14.چون نسل اولی هستی نمیشه هم نسلانت رو جا بندازیم!
Yasser
Mohsen1001
Shahbaz
Persian Cat
Kayvan6079
black hawk
Master
Reza313
Moh-597
Sadafg
Colonel Chazan
-------------------------------------------------------
15.چون محمد 1985 بحران روحی داره و فعلا تو اعتصابهتصویر در غیابش یک سوال گربه ای میکنم!حالت های زیر را در نظر بگیر و عکس العملت رو بگو!

الف)از سر کار میرسی در خونه یک گربه از تو آشغالا در میاد و نگات میکنه و انگار نه انگار کسی اومده دوباره میره تو آشغالا!
ب)یک گربه رو زیر میگیری!
پ)زد و خورد شدید و خونین چندین گربه نر بر سر یک گربه ماده!
ت)یک گربه از این پشمالو گنده ها میاد روی تختت لم میده و نگات میکنه و چشماشو خمار میکنه و یک میو ملیح میگه!

16.حالا سوالات کفتری!

الف)گندم تو دستته میبری نزدیک نوک کفتره و کله اش را به زور میکنی تو گندمها تا بخوره!(بچه بودم(6-7 سالگی) یک کفتر داشتم کم اشتها بود و زیاد غذا نمی خورد من همش می ترسیدم این بمیره از گشنگی!مدتی از این روش استفاده کردم دیگر جرات گندم نخوردن نداشت!)
ب)یک کفتر ماده براش میخری ولی اجازه نمیدی بهش نزدیک بشه و نمیزاری دو تا جوون جویای نام به هم برسند!
پ)نوازش کله و غبغب نرم یکی از این کفترای چاق و هیکلدار و واکنش خشن و دفاعی کفتر با صدای بقلیق بقلو!تصویر

-------------------------------------
17.بحث آرایش های غلیظ و پنهان شدن چهره اصلی خانم زیر لایه قطوری از کرم و... شد یاد برنامه چند روز پیش بی بی سی افتادم! پونه قدوسی هست همون مجری نوبت شما که کمی تا قسمتی قیافه اش باحاله ! رفته بودن خونه اش تا مصاحبه ای از زندگی اش بگیرند! چون تو خونه بود هیچی به صورتش نمالیده بود! چند نفری که دور و برم بودند تا چند لحظه از 3 شون نیفتاده بود این بابا کیه!کاملا یک شکل دیگه بود! به هر حال خدا رحمت کنه پدر مادر مخترع تجهیزات گریم و آرایش رو!مراسم مردانه در مسجد محل و زنانه نیز در منزل مرحوم برقرار خواهد بود!وسیله ایاب و ذهاب به مزار (گاری و تراکتور)نیز از درب منزل مهیاست!ضمنا غذا هم نمیدیم!تو راه یه ساندویچ بخورین اینجا اومدین نق نزنین گشنمونه!

18.یک جوک بگو!
ماشین پیکانی با شماره پلاک تهران ص از چراغ قرمز ردمی شه , پلیس آژیر کشان دنبالش می افته و پشت سرهم داد می زد : تهران صلی الله علیه و آله بزن کنار!

19.آخرین خبر: در پی شیوع گسترده پدیده مرگ و میر در سنترال میلاد یکی از مغتتشین سی سی نیز در سانحه ای تروریستی که دختر خاله عبدالمالک ریگی مسئولیت ان را بر عهده نگرفت و انداخت گردن خواهر زن رییس گروهک تکاوران تندر انجمن پادشاهی زبان و دماغ و گوش چپ و روده بزرگ خود را از دست داد...!کارشناسان معتقدند در صورت ادامه این روند بزودی شاهد انقراض نسل گونه های کمیاب کاربران سنترال خواهیم بود!در پی این جانباختگی های مشکوک سازمان حفاظت از محیط زیست و جان کاربران سنترال این حوادث را محکوم و خواستار برخورد شدید دستگاه قضایی و اطلاعاتی سنترال با این پدیده گردید!گفتنی است جمعی از کاربران سنترال نیز در بیانیه ای 100 هزار امضایی و سرشار از غلط املایی و انشایی تهدید کردند در صورت عدم برخورد دستگاه قضا ضمن اعلام جهاد خودشان وارد سهنه شده و کلیه عوامل این توتعه را به سذای اعمال خود خواهند رصاند!

والسلام و علیکم و علیهم و علینا و اونا و اینا...!تصویر
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

سلام دوباره به همگی که با توجه به کاهش سپاس ها، گمان می کنم از خواندن مطالب کمی خسته شده اند تصویر
به قولی عشق رودخانه ای است که وقتی بیاید تو را با خود میبرد حال چه بخواهی چه نخواهی چه علایقت فرق داشته باشد و چه نداشته باشد.

به نظر من عشق و عاشقی سن خاص خودش را طلب می کند. تصور می کنم از محدوده سنی من کمی پایین تر باشد.

اگر اجازه بدهید قدری هم فکری کنیم / نظر شما برایم محترم است - در مورد تروریست خواندن سخنگوی گردانهای قصام :

حمله چند ماه پیش اسرائیل به غزه، بیش از ۱۴۰۰ فلسطینی و ۱۳ اسرائیلی کشته شدند.

10 نظامی صهیونیسم---3 شهروند صهیونیسم

400 تا 650 نظامی فلسطینی -- 700 تا 844 غیر نظامی فلسطینی......

آیا کشتن حدود 800 غیر نظامی در مقابل تنها 3 غیر نظامی اراضی اشغالی و استفاده از بمبهای خوشه ای نامردی نیست ,

حتی اگر بهانه موضع گرفتن حماس همراه با غیر نظامیان صحیح باشد - حتی اگر به گفته عده ای درصدی از آنان ایرانی تبار باشند؟

کینه پروری خوب نیست اما اگر خود را لحظه ای جای این جوان فلسطینی بگذاریم : ( [External Link Removed for Guests] ) آیا عضویت در مثلا ازالدین قصام حماس یا الاقصی فتح - راه دیگری هم داریم؟

متاسفانه ما در شرایطی نیستیم که من بتوانم کاملن این قضیه فلسطین و اسرائیل را با دیدگاهی که بدست آورده ام برای شما باز کنم. به نظر من هرچه قدر این مسئله را اینجا توضیح دهم، برای سایت زیانبار هست و احتمال پیل طرینگ زیاد می شود. اما خیلی خلاصه به شما عرض می کنم که اسرائیل در سال 2006 غزه را کاملن تخلیه کرد و اداره آن را به فلسطینیان سپرد. یادم هست در سال 77 که اجلاس سران کشورهای اسلامی در تهران برپا بود، یاسر عرفات با یک جت فالکن به تهران آمد. خانم جمیله کدیور مصاحبه ی مفصلی را با عرفات انجام داد که به طور کامل در روزنامه اطلاعات چاپ شد. یکی از ابهامات خانم کدیور این بود که از عرفات پرسید آیا از فرودگاه بن گورین و با پاسپورت اسرائیلی به تهران آمده است؟ عرفات گفت: خیر! من با پاسپورت فلسطینی و از فرودگاه غزه آمده ام. حال شما بگویید این گروه سلفی (که نه از نظر زبان و نه مذهب و نه قومیت و نه فرهنگ و نه تمدن با ما هیچ سنخیتی ندارند) از جان غزه چه می خواهند؟ چرا دستآوردهای قبلی را پودر کردند؟ چرا آرامش ندارند؟ چرا فتیله جنگ را بالا کشیدند آن هم در منطقه کاملن غیرنظامی و مسکونی و بدون عوارض طبیعی؟ آیا انداختن اسرائیل به جان مردم بی دفاع غزه، یک پله دور شدن از صلح و آرامش در منطقه نیست؟ آیا با صلح کشورهایی نظیر سوریه و عربستان با اسرائیل، موقعیت و تئوری سیاسی برخی کشورهای منطقه کاملن نابود نمی شود؟ آیا آن برخی کشورها، از بالا بودن همیشگی تنش در منطقه، احساس آسودگی نمی کنند؟ آیا آلت دست بودن برای یک کشور دیگر خوب است؟ آیا پرت کردن نگهبانان و کارکنان ساختمان وزارت کشور (که برای گروه ساف کار می کردند) از ساختمان 12 طبقه اش در غزه به پایین خوب است؟ ترکاندن مغز یک مدیر محلی ساف در مقابل چشمان همسر و فرزندانش چطور؟ اسرائیل بد است. اینها چطورند؟ اف16 و بمب اتم ندارند این هستند!

در مورد یک نظام امپریالی نظرتان چیست و این که آیا در جهان حاضر شخصی که فقط به سبب موروث و وراثت شاه یک کشور شود -

مالیات هم ندهد و راس قدرت باشد آیا خود به خود دموکراسی را نقص نمیکند؟ و اگر نظر شما به نظامی که در آن شاه با مقام صرفا

تشریفاتی است و نخست وزیر عملا امور را به دست دارد مثبت است آیا این یک مقام زاید نیست؟

یادم هست یکی از دوستانم از برهان الدین ربانی پرسید آیا امکان بازگشت محمدظاهر شاه در قالب شاه به افغانستان وجود دارد؟ ایشان گفتند نظام پادشاهی مثل دایناسورها منقرض شده است!
دوران شاهنشاهی گذشته است. اینکه شاه به صورت تشریفاتی باشد، برای کشورهایی خوب است که سابقه چند هزار ساله ای در تمدن بشری دارند آن هم به صورت نظام های پادشاهی. در این حالت، پادشاه به صورت یک سمبل یا نماد از تمدن و دوران شکوه آن سرزمین قرار می گیرد. چند کشور این چنینی سراغ دارید؟ 2500 سال پیش، ما نظام بیمه داشتیم. مرخصی درمان بیماری (استعلاجی) داشتیم. نیروی دریایی قوی با کشتی های مجهز داشتیم. سردار جنگی زن داشتیم (به گمانم خوز بوده که نام خوزستان از این شیرزن گرفته شده است) و ... اما همان زمان در اروپا و بیشتر سرزمین های جهان، انسانها گوشت همدیگر را خام خام می خوردند! وایکنیگ ها نصف بیشتر اروپا را غارت می کردند و ... در فرانسه تا همین 200 - 300 سال پیش حمام گرفتن را کاری شیطانی می دانستند در حالی که ما در شهر سوخته 5700 سال قبل، حمام و اگو داشتیم و ...

نظر شما در مورد اف 35 و همکاری با اسرائیل آیا واقعا چنین آینده ای قابل پیش بینی است؟

هر سیستمی افراط کند، تفریط جانشین اش می شود. (بیشتر نمی نویسم تا دردسر نشود)

شعار زنده باد دشمن من نظرتان در موردش چیه؟ نبرد ملیون و مذهب آیا روزی تموم میشه؟

زنده باد دشمن من: در واقع وجود دشمن و یا رقیب است که باعث پیشرفت می شود.
نبرد ملیون ومذهب؟ یا نبرد ملیون با مذهبیون؟ به گمان من اگر این پرسش را از یک فرد ایرانی در 40 سال پیش می کردید سریعن پاسخ می داد مذهبی ها پیروز می شوند. اما امروزه می بینیم که ملیت، به سختی دنبال می شود و پیروان فراوان دارد: پان ترکیسم در ترکیه، پان عربیسم در مصر و عراق و اردن و ... در واقع مرزهای سیاسی (قومی - زبانی - ملیتی) نه تنها حذف یا ضعیف نشده اند بلکه امروزه هرچه بیشتر مورد توجه هستند. همین پرسشهایی که دوست خوبم درباره مهرداد دوم و کوروش و اردشیر بابکان و ... پرسید، 31 سال پیش اصلن طرفدار نداشت. کسی دنبال کوروش و شناخت وی نبود. در واقع کوروش و ایران باستان که امروزه در بین جوانان ایران بسیار مورد توجه اند، نشانگر همان پان ایرانیسم هستند. یعنی پیروزی آرام آرام ملیون. دو عکس زیر را خیلی دوست دارم: [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests] 

در جنگ 33 روزه حتی اگر عقب نشینی هم باشد و نه شکست به آن معنا / ایا این حرف بن گورین بنیان گزار اسرائیل نوین : زمانی ما

( دولت اسرائیل) از بين می رويم که اولين شکست را متحمل شويم مصداقی از آن حرف است یا خیر؟ با تشکر

بله تا حدی درست است. اسرائیل در جنگ 33 روزه شکست نخورد اما پیروز هم نبود. در واقع با تانکهای 60 تنی رفتن به جنگ چریکی تاکتیکی اشتباه بود که خودشان هم به آن رسیده اند. بن گورین فرد خاصی بود. از اسرائیلی ها بپرسید. منزلش در تل آویو را موزه کرده اند. بر خلاف امثال المرت و شارون، وی زندگی بسیار ساده ای داشت. برای این کشور کوچک، هر جنگی که اندکی بوی موفقیت نرسد، راه را برای مبارزین بعدی دشمن اسرائیل مصمم تر می کند. من متاسفانه چشم اندازی برای موفقیت اسرائیل نمی بینم. متاسفانه از آن جهت که می توانست آلترناتیو خوبی در برابر عربها باشد تا ذهن شان کمتر متوجه توطئه علیه ایران گردد. این یادمان نرود که پول هنگفت عربستان سعودی، صدام را تجهیز کرد. همین پول است که امروزه باعث کشتار غیرنظامیان بی گناه یمنی و عراقی می شود.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

سلام دوباره و فای نال! تصویر تصویر تصویر

ولی میلاد اونجا رو خیلی باحال گفته بودی تصویر تصویر, ولی خب باید برم با معلم ادبیات صحبت کنم یه بار دیگه ازت امتحان بگیره چون ایهام ها رو نگرفتی! یه چیز دیگه, ما یه سری وجوه مشترک داریم تو به پرنده علاقه مندی منم به پرنده! ولی پرنده تو کفتره مال من هواپیما تصویر
قبل از شروع یک سوال ذهنمو بدجوری داره میخارونه؟میلاد این داستان های مالیخولیای جنگی را از کجات در میاری؟ ..... تصویر

19.آخرین خبر: در پی شیوع گسترده پدیده مرگ و میر در سنترال میلاد یکی ازمغتتشین سی سی نیز در سانحه ای تروریستی که دختر خاله عبدالمالک ریگیمسئولیت ان را بر عهده نگرفت و انداخت گردن خواهر زن رییس گروهک تکاورانتندر انجمن پادشـ........... !

بقیه اش رو هم برات سانسور میکنم خوبه؟ تصویر

خب آقا رضا خسته نباشی تصویر تصویر تصویر

سوالات آخر رو می پرسم تصویر

1- چرا اف-7 آبگرمن هست؟ آیا این تشبیه در مورد میگ-21 هم صدق میکنه؟ میگ-21 های بروز شده توانایی بیشتری دارند یا اف-5 یا فانتوم ها؟
2- به نظر شما آیا یک معلم یا استاد باید همه دانشش رو به شاگردش منتقل کنه؟
3- ویژگی های یک دوست واقعی از دید شما چیست؟
4- آخر خط کجاست؟
5- ملاک های انتخاب یک همسر ازنظر شما.
6- ترسناک ترین یا عجیب ترین یا زیبا ترین خوابی که تا به حال دیده اید و در ذهنتون مونده چی هست؟
4- حس قدرت طلبی انسانها تا کجا ادامه داره؟
5- نظرتون در مورد چپ دست ها چیه؟ به نظرتون چپ دست ها استعداد های ویژه ی بیشتری نسبت به راست دست ها ندارد؟
6-بزرگترین دغدغه فکری فعلی و ترجیحا" شخصی, آقا رضا چی هست؟( به عنوان مثال بنده به آینده کاری خودم فکر میکنم تصویر)
7-علم یا ثروت؟
8-....
کوتاه ترین تعریف از خیانت:
زیبا ترین جمله با محبت:
بهترین رفتار با صداقت:
بدترین دنده لجاجت:
9-نظرت در مورد کلمات زیر, هر چیز که به ذهنتون رسید بنویسید:
جبهه جنگ
درهای بسته
امتحان
کارتر
آسمان
میهن
خشکسالی
درختان سبز
بالن
شهید
دانشمند
امریکا
الکترونیک
انرژی هسته ایی
ریاضی
Σ6,6,6,2=20
ژاندارم خلیج فارس
10-تا به حال پیش اومده که بدون مشورت کار مهمی رو انجام بدید و نتیجه اش مثبت بشه؟برعکسش چطور یعنی با انجام مشورت نتیجه -
12-به اون چیزی که در کودکی یا نوجوانی فکر می کردی رسیدی؟سوال کلی هست ولی به عنوان مثال در مورد شغل.
13-هنوز فرصت هست؟ آخر خط کجاست؟ چطور باید همیشه امیدوار بود؟
14- تفاوت یک شخص واقع بین در رابطه با عدم موفقیت یک کار با یک فرد مایوس در وضعیت مشابه در چه چیزی هست؟
15-حقیقت چیست؟ واقعیت چیست؟
16-جمله بسازید.....
من مسرورم از.....
من غمگینم از.....
سراسر زندگی ام.....
من برترینم در....
کشورم یعنی ....
دردناکه وقتی که میبینم....
من دست شستم از...
من احساس قدرت میکنم از....
خشمگین میشوم وقتی...
من میگریم برای....
خدا را دوست دارم چون....

آقا رضای عزیز از حضورت در صـــــــدس سپاسگذارم و ضمنا" بسیار خوشحال شدم. تصویرامیدوارم سراسر لحظه های زندگیت سرشار از شادی و موفقیت و سلامتی باشد. تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

سلام دوباره

1.چرا از اینکه دوست داشتی فرانسوی و روسی یاد بگیری متاسفی؟(شاید هم اشتباه نگارشی بود و منظورت این بوده که متاسفی یاد نگرفتی!)

متاسفم که در یادگیریشون کوتاهی کردم. (من که این قدر دقت می کنم غلط انشایی اساسی داشتم)

2.با موساد کار میکنی یا سیا؟چقدر میدن؟

پاسخ میلادی: از هر دو پیشنهادهای خیلی خوبی دارم! با مدیر برنامه هام صحبت کردم! گفته فعلن هر دو رو تو مشتم نگه دارم! قراره یه نیم فصل برای هر کدوم زیرتوپ بزنم! البته توپ خودکششی!

3.چرا بعضی خران به جای عرعر حرف می زنند!یه قول یکی از بچه ها پارک ژوراسیک!

پاسخ میلادی: خرهای نخستین خیلی خر بودند که با گذشت زمان و پیمودن سیر تکامل، از خر بودن آنها کاسته شد و به جای عرعر، صحبت کردند!

4.کراوات زدن یکی از معضلات عظیم جامعه ایرانی است!در مجلس عروسی عده ای دیده می شوند که در به در دنبال یک نفر میگردن که گره زدن کراوات بلد باشه!راهکارهای استراتژیکت برای حل این بحران ملی چیه؟

من یه راه حل خوب دارم: این برنامه رو دانلود کنید و تو موبایل هاتون نصب کنید. (از نوع JAVA هستش و فکر می کنم تو بیشتر موبایل های غیر از کلاس نوکیا 1100 اجرا بشه) [External Link Removed for Guests] 

5.بی مونسی سخته نه؟

باید سخت باشه. گمان می کنم بیشتر کاربران و مدیران سنترال مجرد باشند و بی مونس.

6.سال 71 اسم گشت ارشاد چی بود؟ پاترول های 4 دبلیو دی که گشت بقیة الله الاعظم نام داشت تو محویات کودکی ام مونده!

سال 71 چیزی به نام گشت ارشاد نبود. مینی بوس ها را در جاهای شلوغ و پر رفت و آمد مثل میدان ولی عصر یا ونک یا تجریش پارک می کردند و یکی در میان جوانها را با لگد، توهین و تحقیر سوار مینی بوس می کردند و بعد از پر شدن به بازداشتگاه ها می بردند. پاترول های گشت ثارالله مربوط به قبل از ادغام شهربانی با کمیته انقلاب هست (قبل از 70) و بین جوانها به Welgarde Dai... 4 معروف بودند!

7..یالا ازدواج کن دیگه!سریع!

چشم. باور کن 50 درصد قضیه حل شده!

8.یک سفر سریع السیر بزن از 18 سالگی تا 38 سالگی!

18 سالگی: کنکور در دانشگاه امام صادق (قبولی در رشته علوم سیاسی: نرفتم) – کنکور سراسری (قبولی در دانشگاه امام حسین رشته صنایع هوایی: نرفتم) و دانشگاه آزاد. تا چند سال پس از 18 سالگی، شبها خواب امتحان نهایی سال چهارم دبیرستان رو می دیدم! اون موقع ها امتحان نهایی برخی درسها مثل مکانیک یا فیزیک خیلی سخت بود.

24: سربازی. آموزشی در پادگان جی (انتهای بلوار استاد معین در تهران) که بسیار بزرگتر و باصفاتر از آن چیزی بود که الان هست.
26: پایان خدمت.
26 تا 38: آرام و بدون حاشیه.

9.برای راه افتادن کارت فیلم هم بازی میکنی؟ خیلی وقته مد شده ها!

شکسپیر جمله معروفی داره: زندگی انسانها مثل یک نمایشنامه است. عده ای بازی می کنند و عده ای تماشا. ولی من فیلم بازی کردن بلد نیستم. بیشتر اوقات خودم هستم.

10.بهت نارو زدن؟

کم نه.

11.جدی تو عمرت حتی یکدونه دوست دختر هم نداشتی؟

اگه منظورت از دوست دختر آنی باشه که دستش رو بگیرم بریم پارک یا پتیزا بخوریم و میهمانی بریم نه نداشتم. با سه چهار نفر آشنا شدم که در حد یکی دو ملاقات دیدمشون. ارتباطمون بیشتر از راه چت یا تلفن بود و بعد از دوره ای همون ارتباط هم قطع شد.

12.یک نصیحت از یه دهه پنجاهی به دهه شصتی ها و جدیدا دهه هفتادی ها!

عمیقتر به دنیا و اعتقادشون نگاه کنند.

---------------------------------
13.
رضا در روز 3 خرداد 1361

در بیمارستان مهر بودیم. پدر بزرگ خوبم سکته مغزی کرده بود. وقتی از ملاقات خواستیم برگردیم منزل، دیدم خیابونها شلوغ و مردم شادن و شیرینی پخش می کنن. فکر می کنم اخبار ساعت 2 رادیو خبر رو اعلام کرده بود.

رضا در روز 27 تیر 67(قطعنامه)

پدرم با یک جعبه شیرینی اومد منزل. بهش گفتیم به خاطر تموم شدن جنگه خریدی؟ گفت نه. اصلن خبر نداشت!

رضا در 31 شهریور 59

منزل دو طبقه داشتیم در چهارراه رضایی (بریانک) که فاصله زیادی با فرودگاه نداشت. فکر می کنم حدودای ساعت 2 بعد از ظهر بود که خونمون حسابی لرزید. بعدها از زبان یکی از کارکنان صها (محل خدمتم) شنیدم که هواپیمای عراقی اون روز آنقدر پایین پرواز می کرده که خلبانش رو خیلی ها با چشم دیده بودن. (هنوز هم نمی دونم این حمله با سوخوی7 انجام شده یا میگ23 یا توپولوف22 ؟!)

رضا و دل خوش!

آدم الکی خوشی اصلن نیستم. دل خوش سیری چند؟!

رضا در شلمچه!

رضا در قتلگاه چند تن از دوستان و همکلاسی هاش. همینجا یاد می کنم از برادران اسدی (داوود و محمدرضا) که محمدرضا (برادر کوچکتر) همکلاسی من بود. هردو در شلمچه کشته شدند و جنازه اشون رو هم هیچوقت پیدا نشد. همینطور دوست و همکلاسی های خوبم امیر رسولی و محمدمهدی کریمیان که سال 67 در جریان تک سنگین عراق راحت شدند و همچنین دبیر مهربان دوره راهنمایی آقای مبصری که ایشون هم جنازه اش بدست نیومد.

رضا و خواب اکشن!

رضا و بی خواب شدن.

رضا در بازداشتگاه!

فورن اعتراف می کنم. حوصله کتک خوردن و سینوزیت گرفتن و مردن ندارم!

رضا و صدای لطیف!

تصویر

رضا و اهنگ راننده تریلی!

رضا و صدای هایده، مهستی، آغاسی و جواد یساری!

رضا و قهر!

تصویر

رضا و مشترک مورد نظر!

رضا بیشتر اوقات در دسترس هستش.

رضا و مشترک غیر مورد نظر ولی سریش!

سال 78 بود و خط 0911 ام رو تازه از مخابرات تحویل گرفته بودم. یه گوشی اریکسون T29 (که الان دیگه ندارمش ولی هنوز هم خیلی دوستش دارم) خریدم. چند روز بعد یه آقایی چند دقیقه یک بار تماس می گرفت و می گفت آقا وحید! منم چند بار گفتم اشتباهه. آخرش دیدم ولکن نیست و به قول شما سریشه گفتم: آقا وحید پول لازم بوده خطو واگذار کرده!تصویر

رضا در نایت کلاب!

رضا و چند سال جوان و سرحال شدن!تصویر

رضا و رضا

درگیر و ناراضی از خود.

رضا و آخرش!

راحت میشم.

رضا در شرایط گوگولی مگولی!

تصویر

رضا هنگ میکند!

دیدن برخی غلط های املایی و انشایی و محتوایی موقع خوندن برخی مطالب سایت Acig

رضا و بیدار شدن زوری از خواب ناز!(مخصوص صدای زشت ساعت زنگدار که تا الان 10-15 تاشو خرد کردم)

رضا و سخت ترین کار دنیا. (البته من با زنگ موبایل که یک موسیقی آرام با پیانو هست بیدار میشم)

رضا و خستگی از قرار گرفتن در شرایط پاستوریزه!

بی حوصلگی.

رضا و عبور از خطوط قرمز!

مگه تا حالا عبور کرده ام!!؟

رضا و آبلیو شربت یخی- سمبوسه با نون اضاف!

تصویر

رضا و حمله گله ای سگهای ولگرد!

فرار!

-----------------------------------
14.چون نسل اولی هستی نمیشه هم نسلانت رو جا بندازیم!
Yasser

مدیر سابق و وطن دوست، بسیار با دانش و با معلومات در زمینه جنگ افزارها و ادوات دریایی که امیدوارم هرجا هستند موفق باشند.

Mohsen1001

توانمند در زمینه خودرو. شنیدم قصد داشته یا دارد فرومی در زمینه دین و مذهب تاسیس کنه.

Shahbaz

متاسفانه شناختی از ایشان ندارم.

Persian Cat

مدیر بسیار بامعلومات در زمینه هوافضا.

Kayvan6079

مدیر بسیار توانمند و بادانش و باهوش بخش هوافضا.

black hawk

بامعلومات فراوان نظامی به ویژه در بخش دریایی.

Master

متاسفانه از ایشان هم شناختی ندارم.

Reza313

مدیر بامعلومات اما گرفتار در امتحانات پایان ترم دانشگاه. طرفدار شدید عباس بابایی.

Moh-597

بنیانگذار و گسترش دهنده روایتهای خلبانان نیروی هوایی در جنگ. بسیار تلاشگر.

Sadafg

پست های خواندنی در قسمت فضا دارند که همین جا از ایشون تشکر ویژه می کنم چون به دلیل بهره گیری از اینترنت ذغالی در منزل و قطع مکرر (تقریبن دائمی) اینترنت در محل کارم، امکان سپاس را از تمامی پست ها ندارم.

Colonel Chazan

بسیار مودب و بادانش. به همراه آرمان جاشون خیلی خالیه. امیدوارم روزی دوباره هردوشون رو با سبک همون مطالب 4 سال قبل دوباره ببینم.

-------------------------------------------------------
15.چون محمد 1985 بحران روحی داره و فعلا تو اعتصابه در غیابش یک سوال گربه ای میکنم!حالت های زیر را در نظر بگیر و عکس العملت رو بگو!

الف)از سر کار میرسی در خونه یک گربه از تو آشغالا در میاد و نگات میکنه و انگار نه انگار کسی اومده دوباره میره تو آشغالا!

پیشت می کنم بره چون پلاستیک آشغالا رو پاره می کنن.

ب)یک گربه رو زیر میگیری!

تا مدتها عذاب وجدان پیدا می کنم.

پ)زد و خورد شدید و خونین چندین گربه نر بر سر یک گربه ماده!

از شیلنگ آب استفاده می کنم تا برن یه جای دیگه سر و صدا راه بندازن.

ت)یک گربه از این پشمالو گنده ها میاد روی تختت لم میده و نگات میکنه و چشماشو خمار میکنه و یک میو ملیح میگه!

اتفاقن چند شب پیش همین اتفاق افتاد. اتاق من دو تا در داره که یکیش به تراس باز میشه. گربه ای رو که از بچگی (حدود یکسال پیش) تو خونمون غذا دادم و بزرگش کردم اومد تو اتاق و دیگه بیرون هم نمی رفت. یه گبه تو اتاقم هست. اول رفت روی اون خوابید و کلی با من بازی کرد. بعد هم پرید روی تختم و گرفت خوابید. با هر بدبختی بود بیرونش کردم و مجبور شدم ملحفه رو عوض کنم. البته همیشه غذا براش آماده دارم. از مرغ و گوشت گرفته تا تن ماهی و شیر. این هم عکسش که اولی روز دوم فروردین پس از بیل زدن باغچه منزل و دومی اردیبهشت امسال در حال کباب پزی روی تراس ازش گرفتم: [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests] 

16.حالا سوالات کفتری!

الف)گندم تو دستته میبری نزدیک نوک کفتره و کله اش را به زور میکنی تو گندمها تا بخوره!(بچه بودم(6-7 سالگی) یک کفتر داشتم کم اشتها بود و زیاد غذا نمی خورد من همش می ترسیدم این بمیره از گشنگی!مدتی از این روش استفاده کردم دیگر جرات گندم نخوردن نداشت!)

ب)یک کفتر ماده براش میخری ولی اجازه نمیدی بهش نزدیک بشه و نمیزاری دو تا جوون جویای نام به هم برسند!

پ)نوازش کله و غبغب نرم یکی از این کفترای چاق و هیکلدار و واکنش خشن و دفاعی کفتر با صدای بقلیق بقلو!

با عرض شرمندگی راستش اصلن هیچ وقت کفتر نداشتم و از کفتر هم خوشم نمیاد.

-------------------------------------
17.بحث آرایش های غلیظ و پنهان شدن چهره اصلی خانم زیر لایه قطوری از کرم و... شد یاد برنامه چند روز پیش بی بی سی افتادم! پونه قدوسی هست همون مجری نوبت شما که کمی تا قسمتی قیافه اش باحاله ! رفته بودن خونه اش تا مصاحبه ای از زندگی اش بگیرند! چون تو خونه بود هیچی به صورتش نمالیده بود! چند نفری که دور و برم بودند تا چند لحظه از 3 شون نیفتاده بود این بابا کیه!کاملا یک شکل دیگه بود! به هر حال خدا رحمت کنه پدر مادر مخترع تجهیزات گریم و آرایش رو!مراسم مردانه در مسجد محل و زنانه نیز در منزل مرحوم برقرار خواهد بود!وسیله ایاب و ذهاب به مزار (گاری و تراکتور)نیز از درب منزل مهیاست!ضمنا غذا هم نمیدیم!تو راه یه ساندویچ بخورین اینجا اومدین نق نزنین گشنمونه!

من از مدیریت و لحن گفتار پونه خوشم میاد. البته قیافه اش هم ظاهرن با آرایش بد نیست!تصویر اما ساندویچ خوری رو هستم! مخصوصن کباب ترکی

18.یک جوک بگو!
ماشین پیکانی با شماره پلاک تهران ص از چراغ قرمز ردمی شه , پلیس آژیر کشان دنبالش می افته و پشت سرهم داد می زد : تهران صلی الله علیه و آله بزن کنار!

این جوک حقیقی زمان جنگی رو در فرومی که من و آقا مهدی باهم عضو بودیم نوشتم اما آقا مهدی که در اونجا مدیر بود به من پیغام داد که به یکی از کرمانشاهی های مقیم مرکز برخورده و مجبور شده پاکش کنه:
امام جمعه کرمانشاه در نماز جمعه گفت: مردم کرمانشاه همواره هنگام بمباران در صحنه حاضر هستند.
(صحنه = نام روستایی در نزدیکی کرمانشاه)

19.آخرین خبر: در پی شیوع گسترده پدیده مرگ و میر در سنترال میلاد یکی از مغتتشین سی سی نیز در سانحه ای تروریستی که دختر خاله عبدالمالک ریگی مسئولیت ان را بر عهده نگرفت و انداخت گردن خواهر زن رییس گروهک تکاوران تندر انجمن پادشاهی زبان و دماغ و گوش چپ و روده بزرگ خود را از دست داد...!کارشناسان معتقدند در صورت ادامه این روند بزودی شاهد انقراض نسل گونه های کمیاب کاربران سنترال خواهیم بود!در پی این جانباختگی های مشکوک سازمان حفاظت از محیط زیست و جان کاربران سنترال این حوادث را محکوم و خواستار برخورد شدید دستگاه قضایی و اطلاعاتی سنترال با این پدیده گردید!گفتنی است جمعی از کاربران سنترال نیز در بیانیه ای 100 هزار امضایی و سرشار از غلط املایی و انشایی تهدید کردند در صورت عدم برخورد دستگاه قضا ضمن اعلام جهاد خودشان وارد سهنه شده و کلیه عوامل این توتعه را به سذای اعمال خود خواهند رصاند!

بنده حم این مسیبط جانگداذ رو طسلیط میگم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

آقا رضا با سلام به شما استاد بزرگ ! رضا جان سوالی زیاد موجود نیست چون اکثرا رو جواب دادی این فقط بهانه ای است برای عرض ادب خدمت شما !
آقا رضا من واقعا از شما مطالب زیادی یاد گرفتم البته هیچ وقت فرصت آشنایی پیش نیومده ولی همیشه شمارو مثل یک دوست نزدیک در سی سی می دیدم (فکر کنم چون یک خط فکری داریمو در یک جپه هستیم ) به هر حال سوالات زیر کمی جنبه ی شوخی و طنز داره البته اگر اشکال نداره !

میونت با شکار چطوره ؟
چه رنگی رو بیشتر از همه دوست داری ؟
تا حالا ورزش رزمی کار کردی ؟
اسلحه ی مورد علاقت چیست ؟
تا حالا آکواریم داشتی ؟ میونت با حیوان نگه داشتن چطوره !؟
شیری یا روباه ؟
نظرت در مورد ماکت چیه ؟
تا حالا به مرگ نزدیک شدی ؟ اگر شدی چقدر !
میگ 21 یا اف 7 ؟
چلو کباب یا قرمه سبزی ؟
متال یا رپ؟
داس و چکش یا ستاره ی سرخ؟
تانک مورد علاقت ؟
آلمان 1941 یا آلمان 2009 ؟

اینم یک سری دیگه !

1. اگر بهت بگن بیل دستت بگیر و گیاه بکار چه حسی بهت دست میده؟!
2.تا الان کشاورزی کردی؟!
3.فرق باغبانی با باغ بانی چیه؟!
4.به نظرتون چرا میلاد هیچوقت نقطه نمیزاره تو جملاتش؟!
5. محل تولد!؟
6. دوست داری روسری بپوشی یا مقنعه؟!
7.چرا به سوال بالا جواب دادی؟! مگر تو دختری؟!
8. به سوالات 6 و 7 حتما باید جواب بدی چه پسر باشی چه دختر!
9.دوست داری پسر باشی یا دختر؟!
10. کلیشه تر از سوال 9 تو عمرت دیدی؟!
11. ماشین مورد علاقه ؟
12.چایی درست کنیم یا جنگ ؟
13. نظرت در مورد این جمله چیه ؟
Work Less Sleep More
14. فکر کن داری در ارتفاع 700 پایی در سطح زمین پرواز می کنی یه هو موتور سسنات از کا می افته اولین کلمه ای که به ذهنت خطور می کنه چیه ؟
15. خرسی یا پلنگ ؟
16. فلافل یا همبر گر ؟
17. نظرت در مورد کاملترین ساخته ی دست بشر چیست ؟ (قلیان)
18. ادکلون یا عطر مشهدی ؟
19. موافقی ریاضی درس بچه خر خون اس ؟
20. دقت کردی سوالات چقدر آبکی بود ؟

موفق باشید !
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

black hawk نوشته شده:سلام رضا جان خیلی وقت بود که ازتون بی خبر بودم بیشتر خواستم سلامی عرض کرده باشم و البته تشکر :D

و حالا یه سوال فکر میکنی چی شد که از اون دوران پر رنق مقاله نویسی در نت (کلی عرض میکنم از دوران فعالیت وبلاگهایی مثل میلیتاری(که من و شما هم بخشی از اون بودیم) و هوانوردی ایر (آرمان عزیز) یا ترجمه های بلندی مثل گربه های ایران (فریبرز عزیز) به جایی رسیدیم که انصافا کسی دیگه کاری به اون صورت توی نت نمی نویسه ؟ بنظرت چی عوض شد؟

با آرزوی پیروزی و موفقیت روز افزون تصویر

سلام دوست قدیمی. من کم و بیش تو وبلاگ خودم بودم. سه بار پیلطر شد و بار چهارم هم خود بلاگفا جمعش کرد. تا 2000 بیننده در روزهای پربازدید هم داشتم که همگی از دست رفتند. این آمار سایت سوم (چهارمی به کل نابود شد) هست که هنوز هم با وجود یک سال و نیم به روز نشدن، پربازدید هست: [External Link Removed for Guests] 

اما چرا دوران پررونق از دست رفت. به نظر من دلایل اینها هستند:
1- پیل طرینگ شدید در چهار سال اخیر. برای مثال آرمان قصد داشت به جای وبلاگ AIR، سایت اختصاصیش را ثبت کند و آنجا فعالیت کند که دید وبلاگ غیرسیاسی AIR پیلطر شده، هرچند که رفع پیلطر شد اما آرمان فهمید که فعالیتی که به راحتی پیلی شده و دیده نشود بی فایده است. دیگر اینکه مطالب زیادی هستند که گمان می کنم نوشتن آنها باعث دردسر سایت شود. در واقع دایره پیل طرینگ روز به روز تنگتر میشه. برای مثال من 4 – 5 سالی پیش مطالبی طولانی در مورد هیتلر و رایش سوم آماده کردم (البته نیمه تمام است) در آن بدون منظور از بحث هلوکاست و کشتار یهودیان شروع کرده ام و آن هم زمان اواخر دوره خاتمی بود و هنوز این همه جار و جنجال هلوکاست مطرح نبود. نمونهء دیگر بحث های اخیر در مورد نیروی هوایی ایران و جنگ با عراق در همین سنترال بود که بوی سیاسی نداشتند و بیشتر نقد و بررسی بود. اما به گمانم بازهم دایرهء تنگ پیلطرینگ باعث شد تا آنها هم به راحتی پاک شوند. در چنین فضایی، روح نوشتن و تالیف و ترجمه خشک می شود. مثال دیگر همان وبلاگ میلیتاری هست که من و سعید، به همراه شما و آقای امیر (تامکتر) قرار بود در آن مطلب بنویسیم. دیدید که به راحتی پیل شد و همه چیز به باد رفت.

2- کپی پیست مقاله ها. یادم هست پارسال بود که یکی از این مجلات نظامی بی نام و نشان را دست مسئول بسیج محل کارم دیدم. مقالاتی از خود من، آرمان، آقای فریبرز، خود شما که درباره ناوهای کلاس الوند نوشته بودید و ... در آن بود البته منبع نوشتارها Military.ir ذکر شده بود! به همین راحتی. یا در همین اینترنت، کافی است در گوگول یک مطلب خاص نظامی را جستجو کنید. ده ها و صدها وبلاگ بی نام و بی ریشه پیدا می کنید که همگی کپی پیست کرده اند.

من هم برای شما آرزوی پیروزی دارم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

آقا رضا خسته نباشی

سلامت باشی.

سوالات آخر رو می پرسم

1- چرا اف-7 آبگرمن هست؟

پاسخ میلادی: این به یک پاسخ دقیق علمی نیاز دارد. در واقع در ایران از حدود 50 سال پیش همزمان با ورود میگ-21 به خدمت در نیروی هوایی اتجاد جماهیر شوروی، کارخانجات ارج نیز طی یک کپی سازی آشکار و سرقت تکنولوژیکی، با سوء استفاده از بدنه میگ-21 که بسیار جلوتر از زمان خود بود اقدام به ساخت آبگرمکن نمودند. ده ها سال گذشت تا اینکه چینی ها نیز تصمیم گرفتند یک هواپیمای پیشرفته بومی طراحی کرده و بسازند. این بار آنها از روی آبگرمکن کارخانه ارج کپی کرده و این عمل ناشایست و دزدی تکنولوژیک را انجام دادند.تصویر

پاسخ دیگر: سالها پیش در دوران سربازی هر صبح ساعت 6 سوار اتوبوس سرویس صها می شدیم. در جمع 3 – 4 نفره ای که از بلوار فرحزاد می آمدیم، جناب سرگردی بود که مهندس فنی اف4 فانتوم بود. هیچ وقت یادم نمیره، همیشه می گفت هواپیما روی دست فانتوم D نیومده. از ایشون پرسیدم اف7 ها چطورن؟ گفت همان روزی که اورهالشوم انجام میشه، بازم معلوم نیست بدون عیب در هیدرولیک یا موتور باشند. هیچ اعتباری به اف7 ای که هنوز به دوره اورهال نرسیده وجود ندارد. می گفت قطعات بسیار بی کیفیت هستند. موتور خیلی پرمصرف و پرصدا هست. چندین بار سیستم هیدرولیک بی دلیل قفل کرده که نمونه ی روشنش هواپیمای سرگرد جواد عرفانیان بود.

آیا این تشبیه در مورد میگ-21 هم صدق میکنه؟

نه. میگ-21 دارای اصالت هست. در 1960 ساخته شده نه اینکه یک کپی ضعیف باشه اونهم در ده 80 و 90. یعنی مطابق روز و زمان بوده و پیشرفته به حساب می اومده. الآن هم میگ21 Bis و Bison رقیب میگ29 و سوخوی27 و اف16 هست. اگر اف16 اسپارو و آمرام حمل می کنه، Bison هم آدر و آرچر حمل می کنه. رادار پیشرفته ای داره و ...

میگ-21 های بروز شده توانایی بیشتری دارند یا اف-5 یا فانتوم ها؟

مسلمن میگ-21 به روز شده. اف-5 یا فانتوم به روز نشده، چه توانایی در قرن 21 داره؟ برد شناسایی رادار اف-5 نباید بیشتر از 15 کیلومتر باشه. اف-4 هم بسیار بزرگ و سنگینه، رادارش به روز نشده و نیازمند تعویض موتورهای قدیمی و پرمصرف J-79 با نمونه های توربوفن با مصرف کم و کشش بیشتر داره. برای تبلیغات هم که شده، فیلم آزمایش موشک حرارتی 100 کیلومتری برای هدف قرار دادن یه Drone هم محض نمونه پخش نشده. هنوز اف-5 رو با موشکهای دوربرد راداری یا بمب های هدایت شونده زیارت نکردیم. پس من به همون میگ-21 به روز شده رای میدم که R-77 حمل میکنه و چه بسا از میگ-29 A با موشکهای R-27 هم در نبردهای هوایی توانمندتر و کارآمدتر عمل کنه. شاید بشه با همین هندی ها کنار اومد و چندتایی میگ-21 به روز شده خرید.

2- به نظر شما آیا یک معلم یا استاد باید همه دانشش رو به شاگردش منتقل کنه؟

به طور معمول، به خصوص در علوم خاص ماورالطبیعه یا فنون رزمی، اینکار صورت نمی گیره و معمولن استاد یکی دو پله همواره بالاتر بودن خودش رو حفظ می کنه. در سایر علوم، شاید منتقل کنه و شاید راه و روش رو به دانشجوش نشون بده تا خودش ادامه دهنده و پیدا کننده تمامی دانش اون رشته خاص باشه.

3- ویژگی های یک دوست واقعی از دید شما چیست؟

صداقت و همدرد در مشکلات و سختی ها.

4- آخر خط کجاست؟

قبرستان.

5- ملاک های انتخاب یک همسر ازنظر شما.

زیبا – پولدار – تحصیل کرده – دارای کار خوب و باکلاس – اهل اسکی – سر و زبان دار و ... تصویر شوخی بود. معیار خاصی ندارم. ممکنه از هر دختری در هر طبقه ای خوشم بیاد. فقط سلامت رفتارش مهمه.

6- ترسناک ترین یا عجیب ترین یا زیبا ترین خوابی که تا به حال دیده اید و در ذهنتون مونده چی هست؟

عجیب ترین خوابی که دیدم فروردین 87 بود. خواب دیدم خسوف شده. فرداش رفتم کتاب تعبیر خواب مگزیکی ها رو خوندم. در مورد تعبیر خسوف نوشته بود از دست دادن نزدیکان. دو سه روزی گیج این خواب و تعبیرش بودم که پدر و مادر یکی از دوستام تو تصادف اتومبیل کشته شدند.تصویر

4- حس قدرت طلبی انسانها تا کجا ادامه داره؟

بی نهایت. اشغال کل جهان.

5- نظرتون در مورد چپ دست ها چیه؟ به نظرتون چپ دست ها استعداد های ویژه ی بیشتری نسبت به راست دست ها ندارد؟

چپ دستها معمولن باهوش ترند. شنیده ام بیشتر فرمان های مغز از سمت چپ صادر میشه و بنابراین چپ دستها استعداد و توانمندی بیشتری دارند.

6-بزرگترین دغدغه فکری فعلی و ترجیحا" شخصی, آقا رضا چی هست؟( به عنوان مثال بنده به آینده کاری خودم فکر میکنم )

کار و زندگی شخصی بهتر. اگر شد ادامه تحصیل.

7-علم یا ثروت؟

ثروت.تصویر

8-....

کوتاه ترین تعریف از خیانت:

عدم وفاداری زن به شوهر.

زیبا ترین جمله با محبت:

دوستت دارم برای همیشه.

بهترین رفتار با صداقت:

کمک به دوستی که خود کمک کننده نیز نیازمند به کمک است.

بدترین دنده لجاجت:

لج کردن با خود.

9-نظرت در مورد کلمات زیر, هر چیز که به ذهنتون رسید بنویسید:

جبهه جنگ

هر لحظه آماده مردن.

درهای بسته

گاهی هیچگاه باز نمی شوند.

امتحان

مال مدرسه و بچه هاست.

کارتر

به تعبیری با آن ژست های حقوق بشری، ایران را به باد داد.

آسمان

در تهران: خاکستری و آلوده.

میهن

2500 سال تمدن.

خشکسالی

نوع شدید آن در سالهای آینده در پیش روست.

درختان سبز

باید بریده شوند تا اتومبیلها راحت تر رفت و آمد کنند و آپارتمانهای ده بیست طبقه بتوانند ساخته شوند!

بالن

زیپلین آلمان نازی.

شهید

همه مردگان شهید هستند و نزد خدا زنده اند.

دانشمند

تمامی جویندگان واقعی علم، به نوعی دانشمند هستند. هرکس مرتبه ای دارد.

امریکا

پیشرفته ترین کشور دنیا.

الکترونیک

علم روز. علم قرن 21.

انرژی هسته ایی

بیشتر برای ساخت بمب کاربرد دارد. برق را می توان در کشورهای دارای بیابان از نیروگاههای خورشیدی به راحتی بدست آورد. هر مترمربع بیابان در روز، برابر 250 وات ساعت برق می دهد.

ریاضی

علم پایه.

Σ6,6,6,2=20

20 = 2 + 6 + 6 + 6

ژاندارم خلیج فارس

ارتش شاهنشاهی ایران

10-تا به حال پیش اومده که بدون مشورت کار مهمی رو انجام بدید و نتیجه اش مثبت بشه؟برعکسش چطور یعنی با انجام مشورت نتیجه -

من با کسی مشورت نمی کنم. در واقع در هیچ کار مهمی دخالت هم نمی کنم.تصویر

12-به اون چیزی که در کودکی یا نوجوانی فکر می کردی رسیدی؟سوال کلی هست ولی به عنوان مثال در مورد شغل.

نه اصلن.

13-هنوز فرصت هست؟ آخر خط کجاست؟ چطور باید همیشه امیدوار بود؟

نه نیست. آخر خط جایی است که انسان انرژی اش را تحلیل رفته بداند. همیشه نمی توان امیدوارم بود. قسمت بزرگی از امیدواری انسانها کلی است و بستگی زیادی به امیدواری کلی در جامعه دارد.

14- تفاوت یک شخص واقع بین در رابطه با عدم موفقیت یک کار با یک فرد مایوس در وضعیت مشابه در چه چیزی هست؟

واقع بین از شکست ها پیروزی می سازد و مایوس، شکستها را نشانه بی فایده بودن تلاش بیشتر می دادند.

15-حقیقت چیست؟ واقعیت چیست؟

حقیقت خداست. واقعیت وجود خداست که از رگ گردن نیز نزدیکتر است. یعنی بدون هیچ واسطه ای و واسطه تراشی، خدا در کنار ماست فقط باید بخوانیمش.

16-جمله بسازید.....

من مسرورم از..... اینکه سلامتم.
من غمگینم از..... اینکه جایگاه مناسب و درخوری در اجتماع ندارم.
سراسر زندگی ام..... اندیشه کرده ام تا زندگیم بهتر شود.
من برترینم در.... تفکر.
کشورم یعنی .... ایران با تمدن 2500 ساله.
دردناکه وقتی که میبینم.... جوانان کشورم از آینده ناامید هستند.
من دست شستم از ج...
من احساس قدرت میکنم از.... جوانان امیدوار شده.
خشمگین میشوم وقتی... دشمنان کشورم را دوست نشان بدهند.
من میگریم برای.... از دست رفتگان در راه کشورم.
خدا را دوست دارم چون.... بسیار مهربان و بخشنده است.

آقا رضای عزیز از حضورت در صـــــــدس سپاسگذارم و ضمنا" بسیار خوشحال شدم. امیدوارم سراسر لحظه های زندگیت سرشار از شادی و موفقیت و سلامتی باشد.

منهم از شما دوست خوب و گرامی سپاسگزارم. برای شما آرزوی پیروزی و کامیابی دارم. تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

4
- آقاي مهدي2224 كه مدتي است نمي دانم كجاست.

آب در کوزه و باقی ماجرا :razz: :razz: :razz:
احوالات اقا رضای گل ما چطوره . آقا سامان چی ؟ بابا بی انصافا این گوشی ما رو دزدیدن شماره هاتون رو گم کردم یه ایمیلی پی امی چیزی ؟ ! :( :(
مخلصه جفت شما هم هستم از دور دعاگوتون هستم قصه نبودن ما از بودنش درازه . مهدی عزیز مدیر سایت هم میدونه که شدیدا درگیر گرفتاری های شغلی هستم که فکر نکنم تا خرداد 89 بتونم به یک ثبات نسبی برسم به همین خاطر مدتی هست کمتر میام نت مگر خبری بشه اکثر پشتیبانی ها رو هم لغو کردم تا به کارام برسم . سایت خودمم در حالت تعلیق هست . مطمئن نیستم بشه تا عید فعالش کرد هر چند دوست داشتم فعال بشه یه مدتی رفتیم عراق داستانی بود برامون :eek: یا کلا بگگم کمتر از یک سال گذشته واسه خودمون یه رابینسون کروزوه ای شدیم ::do احتمالا تا انتهای سال بعد هم کلا برم افریقا بین بروبچه های قبایل مایا :::P :::P از طرف سازمان ملل . ببینیم خدا چی میخواد . خلاصه ما یه مدت شما رو ندیدیم گفتیم بابا اینا هم ول کردند دیگه دلو دماغی برای اومدن به نت نمونده بود . الان که دیدمتون خوشحال شدم . انشالله همیشه کبک تون از طرف من خروس بخونه . نبینم غمه بچه های سنترال رو . همیشه شاد باشین

برای این که پستمون بی هوده نشه یه سوالم من ازت می پرسم رضا
رضای 4 سال پیش با رضای امثال چقدر فرق کرده ؟ :grin: (جوابش رو تشریحی بده :-D )

خوش باشین .
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”