صندلی داغ با حضور Mahdi Mahdavi...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

Re: صندلی داغ با حضور Mahdi Mahdavi...!

پست توسط Mahdi Mahdavi »

Mil@d نوشته شده: سلام!تصویر
[FONT=Tahoma,sans-serif]1.میشه ارتباط تعمیر موبایل با آمار رو به ما بگی!   [FONT=Tahoma,sans-serif]بنده با تعمیر موبایل آمار خرابی موبایل و درصد خرید گوشی توسط مردم رو ثبت و ضبط میکنم.برا پروژه کارشناسی   تصویر[FONT=Tahoma,sans-serif]تصویر
 2.شخصیت ها(سیاسی-نظامی-فرهنگی-هنری-علمی-ورزشی و هر چی به مخت میرسه)
    [FONT=Tahoma,sans-serif]منظورتون شخصیت مورد علاقه هست؟ ( دکتر ولایتی و آقای خاتمی " مهمان برنامه این شبها"- نظامی:سرهنگ تو آواتار - فرهنگی: مرحوم کیومرث صابری - هنری : محمد رضا دوست محمدی "گرافیست همشهری جوان"- علمی: استفان هاوکینگ - ورزشی : محرم نوید کیا - هر چی به مخم میرسه : باب اسفنجی )   [FONT=Tahoma,sans-serif]
 3.سن بابات چقدر بود و علت فوت(در این لحظه کلیه کاربران جهت شادی روح کلیه اموات فاتحه بفرستند)
    [FONT=Tahoma,sans-serif]حدود 55 سال و به علت بیماری پیشرفته قلبی.بدون هیچ علائم قبلی به علت سکته قلبی-پیشاپیش از کلیه کاربران تشکر کرده.خدا رفتگان همتون رو بیامرزه  تصویرتصویرتصویر  [FONT=Tahoma,sans-serif]
 4.پیام نور چرا اینقدر دانشگاهش عجیبه!100 تا دختر پسر رو عین مرغ و خروس میچپونن تو یک انباری کم نور و کلاس تشکیل میدن؟یک بار همینطوری عشقی سر کلاسشون رفتم توبه کردم!به نظرم اسمشو بذارن پیام تاریکی بهتره!تازه برای امتحانای ترمش هم باید خیلی خرخونی کنند!
    [FONT=Tahoma,sans-serif]الان خیلی فرق کرده.دانشگاه پیام نور اصفهان یه تکونی خورده-کلاس های جدیدی بزرگ و عالی.اساتید مجرب.حراست پر کار - اما سختی ها و معایبی هم داره.مثلا پذیرش دانشجویان فراگیر کیفیت رو خیلی خیلی پایین آورده!!! [FONT=Tahoma,sans-serif]  [FONT=Tahoma,sans-serif]

[FONT=Tahoma,sans-serif]5.یک سوال سخت دیگه از خودت بپرس!   [FONT=Tahoma,sans-serif][COLOR=#1f497d]چرا وقتی تو هیچ جای ایران نمیشه 120 تا بیشتر رفت ملت میزن هیوندایی و ... میخرن؟
6.لاحت بوخه(حالت خوبه :به زبان آبادانی چپی)؟خانواده خوبن؟بچه ها چطورن؟    [FONT=Tahoma,sans-serif]لاحم بوخه-خانواده هم خوبند.بچه ها هم در آینده سلام    [FONT=Tahoma,sans-serif]
[COLOR=#000000]7.قبول داری اصفهانی ها مثل اینوریا حرارت ندارند!نمی تونی قبول نداشته باشی!چون من دارم میگم!
    [FONT=Tahoma,sans-serif]  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]تفاوت مناطق اصفهان در این ضمینه بسیار زیاده.  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]مثلا برخورد مردم در حوالی مناطق کاوه و ملک شهر و انفلاب خوبه و همگی خونگرم.اما تا میری جنوب شهر و اونور آب "محله اعیان" برخورد ها سرد تر میشه.  
[FONT=Tahoma,sans-serif] 
[FONT=Tahoma,sans-serif] 

8.بت نمی یاد افسردگی داشته باشی!به من میاد؟لامصب هرچی دهه شصتی است ته مغزش یکمی دیپریشن داره!یه ما میگن نسل ...!نسل فوتبال تو زمین خاکی با پای برهنه!نسل از جلو نظام و نیم ساعت صبحگاه!نسلی که به معنای واقعی جوانی نمی کند!نهایت تفریحش خیابون چرخی با ماشین همراه 3 تا رفیق و دو پوک قلیان و یک ناهار تو پارک و جنگله و تسکین شبانه خودش با اینترنته!نسلی که سر دارد ولی زبان ندارد!

[FONT=Tahoma,sans-serif]  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]به حمد الله افسردگی زود گذز بود و الان نشانی ازش نیست.ما نسل سومی ها بیدی نیستیم که با این بادا بلرزیم.اتفاقا زبان دارد و سر سبزش را همین زبان سرخ گاهی یدهد بر باد [FONT=Tahoma,sans-serif]

9.عدم ارتباط با حتی یک دختر در زندگی یک حالتی از کمبود عاطفی برات ایجاد نکرده؟ لاف نزنیا!حواست باشه با ادم هفت خطی داری دیالوگ میکنی!منظور از بی مونسی همین بود!

[FONT=Tahoma,sans-serif]تا حالا به هیچ وجه.داداش من خودم آخرشم.  تصویر  [FONT=Tahoma,sans-serif]مثل اینکه تا میلاد ما رو زور زوری به یا دختر مرتبط نکنه ول کن نیستا!!!  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]وجود خانواده خوب جای هیچ خلا عاطفی رو نمیزاره.اوقات فراغت رو با گشت و گذار با رفقای دانشگاه و قدیمی سر میکنم.  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]البته ارتباط در حد پروژه دانشجویی بوده.در دانشگاه    [FONT=Tahoma,sans-serif]
 10.حجاب اجباری چطور؟
    [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر حجاب اجباری نباشه جامعه به فساد کشیده میشه و خلا عاطفی فعلی جوانان رو فساد پر میکنه.   [FONT=Tahoma,sans-serif]
 11.مهدی مهدوی؟
    [FONT=Tahoma,sans-serif]  داره گنگ میشه ها.   
 [FONT=Tahoma,sans-serif] یک فرد عادی جامعه.دانشجوی آمار-مجرد.پای کامپیوتر.در حال تایپ جواب سوالات صندلی داغ   [FONT=Tahoma,sans-serif] 
 12.نگفتم ازدواج موقت رو توضیح بدی که چیه؟همه میدونن! سوال اینه که قبولش داری؟

نظر خاصی ندارم.در موردش مطالعه زیادی نداشتم.
13.روانی همون خفن شماست-چون از اصطلاحات زرد شهرهای بالا زیاد خوشم نمی یاد معادل لوکال و محلی رو به جاش بکار می برم!مثلا یک دوبیتی شرافتی!دوبیتی ناموسی!دو بیتی اسیدی!دوبیتی اساسی!دوبیتی غیرممکن!

1-خدایا تو آنی توانی به آنی جهانی تپانی ته استکانی " خدایا تو میتوانی جهان را به اندک زمانی در ته استکان جای دهی" 
 2-تک بیتی: گریه شمع از برای ماتم پروانه نیست - صبح نزدیک است در فکر شب تار خود است "صائب" 
 کلا اشعار صائب رو خیلی دوست دارم. 
 فکر شنبه تلخ دارد جمعه اطفال را - عشرت امروز بی اندیشه فردا خوش است
14.دل بریدن سر گوسفند و تماشای جون کندنش رو داری؟   دل بریدن سر گوسفند رو ندارم.اما تا حالا چند باری دیدم.یه بار دست و پای گوسفند بد دختو گرفتم جفتک نزنه.اما سر کبک و کبوتر بریدم.در شکار  
15.خانم ها آرایش نکنند چیکار کنند؟به نظر به جای رژلب از پوست گردوی خام یا حنا استفاده کنند؟  

استفاده از رناس و لبو بهتره. 
 آرایش های الان یه جوریه که آدم وحشت میکنه.من یک بار یکی رو دیدم ترسیدم گفتم طرف حیوانه.انسانه.انسان مسخ شدهست؟؟؟!!!  
16.عجب معیار جدیدی برای میزان مذهبی بودن ارائه دادی !کپی رایتش مال خودته ها!میشه حد فعالیت بسیج مساجدی ات را بگی!  
 نه نمیشه!!!! تصویر
 یکیش رو میگم.طراحی برخی بنر ها برای سر در مسجد  
17.میگم تو اصفهان همراه ساندیس- پرتقال و موز وبستنی رایگان هم میدن؟  

مگه آبادان میدند؟ 
 اینجا معروف ترین جک اینه: اصفهانیه موز خورد.معده اش تعجب کرد 

18.سکته های ناقص انجمن چه حالی ات میکنه!دقیق توضیح بده چه شکلی میشی!  

[External Link Removed for Guests] 

مرحله اول: روی لینک انجمن در بوکمارک گوگل کروم کلیک میکنم.پیغام فوربیدن میده. 
 مرحله دوم: پس از 20 بار امتحان بی خیال میشم.بلند میشم میرم دنبال کارم 
 مرحله سوم.پنج دقیقه بعد: دوباره میام.فوربیدنه.قیافم شده عصبی همراه با رگه ای از کنف شدن. 
 مرحله چهارم: هورااااااا-وارد شد.اما انجمن متاسفانه غیر فعاله.پس از امتحان های زیاد بالاخره موفق به ورود به انجمن میشم. 
 اما جدا از مطالب بالا: 
 البته یک چیزی هم هست.این همه انجمن خوب و بدون هیچ مشکلی کار کرد و تقدیر کمی ازش شد. 
 حالا 2-3 بار مشکل پیدا کرده اینقدر بزرگش نکنید.انشاالله با تعویض سرور درست میشه. 

19.راستی یک مقداری تریپ یک جمله ات طالبانی بود!خیلی از خونه بیرون نره یعنی چی؟سالی نصف بار چطوره؟زیاد نیست؟  

منظورم این بود که تا یه مشکل کوچیک پیش میاد نره به خونوادش بگه.بین خودمون حل بشه بهتره!!! 
 کجای این جمله طالبانی بود؟؟ 

20.درباره آواتور های من اذهان عمومی را تشویش نکنید!همش یک نفر است!ماتیو فاکس یا همون دکتر جک شفرد سریال لاست!ولی در پوزیشین های مختلف!یک بار با ناز و عشوه!یک بار شکم جلو و نیش باز!الان هم که تریپ با جذبه ای زده!  

اتفاقا میخواستم بگم.این آواتار راست کار صندلی داغه.تیپ نشستنش شبیه باز جوییه.تو سریال هشدار برای کبری 11!!!!! 

21.محمد زیاد شلوغش نکن!باشه حالا چون زیاد التماس میکنی تو اول گفتی شورای مخوف نظارت!ضمنا همکاری من در تلطیف خفقان شورای نظارت بی تاثیر نبود!ضمنا حکم محارب ات رفت تجدید نظر فعلا معلقه!سری بعد اعدام درجا!
22.در اینجا بنده رسما کلمه مخوف رو از نام شورای مخوف نظارت حذف و استفاده از اون رو منع قانونی اعلام میکنم

[FONT=Tahoma,sans-serif]  مخوف نظارت-شورای مخوف نظارت-شورای مخوف نظارت-شورای مخوف نظارت....
     [FONT=Tahoma,sans-serif]  اولیه شما به این شرح است: 2 روز حالت ّforbidden برای میلاد عزیز + تغییرات اساسی بصورت فتوشاپ برای آواتار شما که به زودی این حکم اجرا میشه

-------------------------------------------------------------------------------------------------

سال 57 بود!با بچه ها بودیم اینا!عصر 22 بهمن شد!تیم شدیم حمله کردیم ساواک پشت پمپ بنزین امیری!نگهبان ساواک رو گرفتُم با چاقو اره ای خط خطی کردُم!دیدُم ول کن نیست!یک کشکول زدیم تو ملاجش که به حالی افتاد که به آفتابه می گفت مامانی!کلک نگهبان رو که کندیم رفتیم داخل!چه بییییییییییییید!با دندون قفل اسلحه خونه را شکوندُم!یک تانک در اوردیم روشنش کردم زنگ زدُم زیدُم بیاد سر قرار ! همه با کادیلاک میرن ما با تانک!حرکت کردیم بریم سر قرار دیدیم نه!طرف نیومد!ما هم آمپر چسبوندیم یک گلوله گذاشتیم تو لوله تانک شلیک کردیم یک آپارتمان 25 طبقه را عین کرم خوابوندیم رو زمین!دیدم خیلی حال میده!سرعت تانک رو کردیم 1500 کیلومتر در ساعت حرکت کردیم تهران!دیدیم ووووولک چه خبره ملت ریختن بیرون!یک منور گذاشتم تو تانکه!شلیک کردیم! شهر جشنواره ای شد!خلاصه زاغ نقاط نامشروع تانک رو که زدیم دیدیم سیستم هم روش بستن!خلاصه آهنگ سندی امشو شوشه لیپک لی لی لونه رو گذاشتیم هللیوسه دیدمت نامهربون سمبوسله! بلرزوووووووون!دیدیم ملت رفتن رو ویبراتور دارن میلرزن!اون موقع هنوز حرکات موزون در ملا عام جز گناهان کبیره و صغیره و متوسطه نبود!حالی می کردیم اساسی

!خلاصه 2 سال گذشت!ما تو این 2 سال 4 تا زن گرفتیم و چون بنیه مون قوی بود! از هرکدوم 4 تا بچه!خلاصه یک تیم والیبال دادیم بیرون!31 شهریور 59 بود دیدم چهار میگ پوکیده عراقی اومدن دارن پالایشگاه رو می پوکونن!تیرکمون سنگی رو از جیب نشیمن گاهم دراوردم یکیشونو تو هوا زدم!خلبانش افتاد رو پشت بومه خونه جاسم پشمک!تور ماهیگری رو بردیم و اسیرش کردیم!دیدیم به همکاری با موساد و سیا اعتراف نمی کنه!رفتیم تو کار شکنجه!سیخ کبابی داغ کردیم گذاشتیم رو زبونش!خوب که بو گوشت پخته بلند شد کشیدیمش به دندون! عباس یخی اومد یک قالب یخ ریختیم تو دهنش!خوب دیگه مادام العمر لالش کرده بودیم فقط با نوشتن تونستیم اعتراف مکتوب ازش بگیریم و اسنادش هم موجوده!برامون به عربی نوشت انا حمودی الجاسم البربری البغدادی!انا طیار قوه الجویه العراقیه! انا اکل الچیز که الحمله کردم به ایران!انا جاسوس المشترک الموساد و السیا و الاستخبارات البریتانیه!خلاصه به چیز خوردن افتاد! دست و پاشو با زنجیر به هم بستیم و پشت عبدالوانت تو شهر بزکش کردیم!خلاصه جنگزده شدیم رفتیم شیراز!تا عملیات بیت المقدس و آزادی خرمشهر که خود خرمشهر رو آزاد کردم رفتم بالای مسجد جامع پرچم ایران رو گذاشتم! یک چندباری هم رفتیم زیر تانک عراقی خودمونو منفجر کردیم!

یک مدت هم دیدیم بچه ها رفتن تو شغل ماهیگیری دیدم حال نمیده رفتم تو کار نهنگ گیری!ولی شانس گندمون همشون نر بودند! بعدش رییس فشار دادن دکمه شلیک موشک زمین به زمین ایران شدیم!الان هم تو حوض کوثر بهشت یک ویلا داریم با 68 تا حوری ترگل ورگل و 15 تا غلمان خوش تیپ و های کلاس!بعضی وقتها هم برمیگردیم کره زمین یک سری به سنترال کلابز می زنیم!آخ چه روزگاری!الان 256 سال از ان روزها می گذره!همه بچه های سی سی ازدواج کردند رفتن و نسلشون منقرض شد!ما موندیم و حوضمون!گهگاهی میرم سر خاک سامان و محمد 1985 و یاسر میم و میلاد نگار و چند تا دیگه از بروبچ و فاتحه نمی فرستم!یاد آن حماسه ها و دلاوریها بخیر! جهت عذاب بیشتر روح اموات مذکور از ذکر هرگونه صلوات و فاتحه تا اطلاع بعدی جدا خودداری فرمایید!
آمار میلاد نگار رو دراوردیم تو موتور خونه جهنم داره ویندوز سیستم هوشمند دستگاه آتش درستی کنی رو عوض میکنه!یاسر هم استخدامش کردند برای تهیه مواد شیمیایی لازم جهت تامین سوخت جهنم!محمد 1985 هم که دنیا و اخرت حالیش نیست!اونجا هم مشغول اسپم بازی با ماموران شکنجه جهنم است!سامان هم فعلا تو ایتگاه تاکسی های پل صراط گیره!ماشین نیست!قراره با خط واحد بیاد!بقیه سنترالی ها هم حالا حالا ها تو بزرخ گیرند!

ربط جریانات بالا رو اگر با صندلی داغت فهمیدی یک موز بهت میدم که معده ات تعجب کنه!

[FONT=Tahoma,sans-serif] 
[FONT=Tahoma,sans-serif]  گمانم خوابی بود که پس از روزی پر کار و با شکم پر در شب قبل دیدی.  
[FONT=Tahoma,sans-serif]  با هم همکار در اومدیم.البته ما کارمون این دنیاست.دیدیم دارند قبر ها رو چند طبقه میزنند.رفتیم تو کار نصب تاسیسات و پکیج و آسانسور و ... برا قبر.الان مزنه هم بخواهید باید امکانات مورد نیاز از جمله سنگ دو جداره مطابق با مبحث 13 - پکیج - تلفن - آب و گاز و برق و ... رو اعلام کنید تا مزنه بدم.  
[FONT=Tahoma,sans-serif]  ما تماس بگیرید  
[FONT=Tahoma,sans-serif] ...

در مجموع ولمون کن عامو!   تصویر

oweiys نوشته شده:سلام!تصویر

يه ما ميگن نسل ...!نسل فوتبال تو زمين خاکي با پاي برهنه!نسل از جلو نظام و نيم ساعت صبحگاه!نسلي که به معناي واقعي جواني نمي کند ....

چرا يادمون مي آری آخه/ بعضي وقتا خوابيدن زير پتو بهترميچسبه تا واقعيت / يادم اومد حالا چرا کامل نگفتي/بزار جای خاليشو

من بگم:

به دهه 50 بعضيها ميگن نسل سوخته / به شصت خواستند بگن نسل طلايي / دهه ها ميگذرند و نسل ها ميوه نسل قبلشونو ميخورن /

ميوش چه مزه ايه؟ ياد ديالوگ آزانس شيشه ای: دهت گذشته مربی / زمان حال حکايت قزل آلاست که بر خلاف آب شنا ميکنه / حالا

خودتون کلاتونو قاضي کنيد آّبه داره اشتباهي مسيرو رو ميره يا قزل آلا ؟ (حالا بگذريم که آب اکثريت و قزل آلا اقليت)

[HR]
ميهمان گرامي صندلي داغ روده درازي من را ببخشيد و اگه ميشه نظرتونو رو در مورد تصاوير زير بگين:
خواهش میکنم.صندلی داغه و درد دل.کاملا طبیعیه!!!

تصویر
از عکس های مناظر پاییزی خیلی خوشم میاد.عالیه

سوار سیاهه.چه فیلمی بود.خوش تیپه.اگه شخصیتش + بود بیشتر بهش میومد

یادش بخیر.جمله معروف:نون بخرم....نفت بخرم..... ای کاش دوباره عید بزاره

زمبه.سکارو.کایکو . اسم اون یکی یادم نیست.تلویزیون تازگی میزاشت ولی نه بصورت مرتب.یه جور نوستالژی شده

نمیشناسم.شرمنده
تصویر
مسابقه حدس تصویره؟؟
به نظرتون مصاحبه روصوتی برگزار میکردند بهتر نبود؟؟

یه عکس مشابه دارم.تا پیدا کردم میزارم
اين هم تقديم به شما و همه:

تو اين باغ پر از برگ و پر از خواب ستاره اگر پرميوه اي پر سايه اي افتاده تر شو

DTN نوشته شده:   
سلام به همه دوستان همیشه سبز سی سی و سلام به مهمون صندلیمون آقا مهدی ؟ انشاالله که حالتون خوبه ؟ 
تصویر تصویر
 سلام علیکم برحمت الله.  به حمدالله خوبیم.

با اجازه رئیس و روسا منم یه چند سوالی بسیااااااااااارآسون از مهمون صندلی سوزانمون داشتم . تصویر

پس با اجازه بزرگان میرم سراغ سوالها

اولینسوالی که خیلی ذهنم رو به خودش مشغول کرده اینه که تو چند صندلی اخیری کهدیدم آقایون از گفتن سن اصلیشون طفره رفتن عجیب نیست ?!!!بیچاره خانوما اسمشونبد در رفته. عجب زمونه ای شده .آقا مهدی به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه ؟ تصویر

اولین جوابی که به ذهنم رسید: خوب برای آشنایی بیشتر اعضای سنترال با هم تا این حد خوبه و لزومی به بیان سن دقیق نیست.محدوده سنی که ذکر میشه برای آشنایی افرادی که با هم سنشون نزدیکه کافیه.درسته؟  
شماچه راهکارهائی رو برای بهبود روابط بین دختر و پسرها در جامعه ایرونی روتوصیه میکنید تا وقتی باهم روبرو میشن فکر نکنن که طرف مقابل از فضا تشریفآورده ؟   طرف مقابل از فضا اومده رو متوجه نمیشم.اما راهکار ازدواجه.آسان کردن شروط ازدواج تا ملیون ها جوون مجرد در سن ازدواج مسیر براشون هموار تر بشه.اینطوری جوانان مونس و همدمی برای خودشون دارند و احتیاجی به جنس مخالف در جامعه بیرون ندارند.  حالا شما راهکارتون رو بگید.  

آیا شما دوست دارید یک دختر خانوم به شما ابراز علاقه بکنه یا نه ؟ دلیل ؟   ای بابا.ابنجا همه گیر دادند ما با یاه دختر رابطه پیدا کنیم.  آقا فردا برم با یکی دوست بشم خوبه؟ تصویر تصویر الان دیگه بهونه هم دارم.میگم تو سنترال کلوپ دست از سرم بر نمیدارند.بیا باهام دوست شو تصویر

از چه فصلی بیشتر خوشتون میاد ؟ و چه حسی بهتون میده ؟   از مناظر فصل پاییزاما فصل بهار رو خیلی دوست دارم..مخصوصا اگه ابری باشه.  حس خوب-بیشتر مواقع احساسات قابل آوردن روی کاغذ نیست.  یه جور حس آزادی.انگار دوست دارم 5 ساعت قدم بزنم..

تو زندگیتون چقدر به رنگ ها اهمیت میدین ؟ و رنگ مورد پسندتون چیه ؟   در حد معمولی.مثل انتخاب رنگ لباس و دنگ خونه و ....اما نه در حد رنگ درمانی و از این جور چیزا.  رنگ نارنجی رو دوست دارم.

و یک سوال هنری

میدونید فرق بین نقاشی و گرافیک در چیه ؟

فکر کنم نقاشی یک جور الهام از طبیعت باشه اما گرافیک یک هنر انتزاعیه.خیلی در بحث نقاشی وارد نیستم.  
راستی چرا این آقا محمد اینقدر با گربه ها رفیقه ؟ تصویریعنی چه سر و سری باهاشون داره ؟ کمی عجیب نیست ؟ تصویر   نه.  عجیبتر از اون من دانشجوم که با گوسفندا رفیقم!!!  از گوسفند خوشم میاد.سمبل بلاهته.یعنی اگر دیدید کسی خیلی ابلهه بهش بگید گوسفند!!!  
ودر آخر اگر از جوا ب دادن به سوال های تاریخی زیاد خوشتون نمیاد برید خداتونرو شکر کنین که آقا پارسا یه چند روزیه که غیبش زده وگرنه .......... تصویر

دیدین سوالام زیاد سخت نبود. مگه نه ؟ تصویر
ممنونم.سوالات خوبی بود.  اما جان من دیگه در سوالات آتی از روابط دختر و پسر و ... نپرسید.برای رسیدن به جواب به برنامه آقای نقویان که ظهر ها میزاره توجه کنید تصویر  

با اجازه
تصویر تصویر 
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سلام و سوالات پایانی من!

این دوست رگباری و مسلسلی ما اینقدر پست کپی پیستی تو اسکرول فرستاد تا صندلی آقا مهدی از نظرها غائب بمونه! :P

1.یک جا برات معرفی میکنم که با هیوندات 120 یک هیچ 240 بری!جاده ابادان ماهشهر عرضی تو مایه های راهرو داره!از روبروت انواع و اقسام تریلرهای فوق سنگین ترابری بندر امام و از پشت سرت هم اف-اچ 12 های حامل بنزین پالایشگاه میان!

2.خوب تو این چند روزی کیس مناسب برات جور شد یا نه!راستی مذنه رو بگو طرف باید شبیه کدام بازیگر باشه؟
3.پس به خلا عاطفی جوانان اعتراف کردی!
4.سر کفتر بریدی!!!برو من اصلا باهات قهرم!دیگه هم سنترال نمی یام!
5.البته در صورت کمبود امکانات مبشه به جای لبو یک گاز به این انارهای ساوه هم زد!
6.هفته اول ترم 1 دانشگاه بود و هیچکی هیچکی رو نمی شناخت! سر کلاس عمومی ادبیات که رشته ها قروقاطی بود! یک همکلاسی با آرایش زائدالوصف اومد کنار ما نشست!حوصلم از یخ بودن فضای کلاس سر رفت بهش گفتم خانم ببخشید رشته شما گرافیکه!برگشت گفت ببخشید شما از کجا میدونستی؟ منم دیدم قضیه داره ضایع میشه و الکی الکی یک چیزی تو هوا پروندیم گرفته! :eek: قیافمو خونسرد جا زدم و گفتم یک مقدار چهره تون هنری بود!طرف 2 زاریش نیفتاد دارم سرکارش میزارم نیشش تا بناگوشش باز شد گفت جدا!آره همه به من همینو میگن! گفتم همه حق دارن!

7.بد منظورتو تو قضیه طالبان بد رسوندی من هم آنتن هام طالب گیرش بالاست!فکر کردم میخوای خانم بچه ها رو حبس کنی تو خونه!اگه قضیه قهر و غیض اینجور برنامه کودک بازیها شد توصیه میکنم به همه دوستان که مدتی کم محلی پیشه کنند تا طرف خودش بیاد منت کشی! بعدش نتیجه و ثمره اش را خواهند دید و عمری در آسایش خواهند بود!

8.خواب نبود رفیق! بعضی وقتها میزنم صحرای کربلا!
9.سریال ورجک و آقای نجار یادت نیست؟بچه بودیم جمعه ها میذاشت!
10.برای تسلای کنجکاوی دوستانی که دنبال سن دقیق هستند! بهروز 33 سالشه!مهدی مهدوی هم 22 سال!دیگه کسی هست مورد نظر باشه تا اونهم افشا کنم!
11.منظور از فضا اومدن هم بعضی مکالمات عجیب غریب خانم ها و اقایون است!پسره شمال غربی رو نگاه میکنه و دختره جنوب شرقی!قیافه هایشون هم خیس عرق شرم و حیا و قلبهاشون هم تاپ تاپ زنان!و تا 1 ماه خالی بندی پیرامون این دیدار حماسی در بین دوستانشون که یارو رو دیدم خیلی هیز بود! یا رو دیدم خیلی خوشکل بود و سایر موارد غیر مجاز!

12.چقدر تلپاتی گوسفندی نزدیکی داریم!من همیشه این سوال رو در ذهنم دارم اینهمه حیوون در دنیا چرا گوسفند را هزاران هزار میکشند!گوسفند به این بامزه گی! من خیلی از گوشهای گوسفندهای چاق خوشم میاد!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

13.روابطتت با اجنه و اشباح چطوریه؟
14.چطوری به ساحت مقدس عینک ریبون ادای احترام میکنی؟
15.چه دوره ای دیدی و چه دوره ای ندیدی؟
16.حیف نشدی؟
17.شده مغزت بخاره؟با چی میخارونیش؟
18.نقشت در دستگیری عبدالمالک ریگی چی بود؟راستی لحظه اولی که خبر رو شنیدی چطوری شدی؟
19.با کی نبودی؟با کی نیستی؟با کی نخواهی بود
20.بردن نام چند شیطنت طلایی ات به قد قرعه!
21.با آمپول چطوری؟مخصوصا اون هیولایی هاش!
22.خبر ناوشکن جماران رو که شنیدی چه حالی شدی؟
23.جفت گیری گربه رو دیدی؟
24.آخرین باری که خندیدی به چی بود؟
25.اولین باری که آیدی من در سنترال توجه ات را جلب کرد یادته چه پستی از من بود؟
26.مامورا اومدن یا نه؟
27.بهترین چیزی که ندیدی؟
28.تا حالا عقب خط واحد رفتی!
29.چهارشنبه سوری چیکاره حسنی؟

-------------------------------------------

مهدی در ساعات زیر
6 صبح
12 ظهر
6 عصر
12 شب

مهدی و خطرناک شدن!
مهدی و گیرهای 1 پیج-2 پیچ-3 پیچ و الی اخر!
مهدی در بورکینافاسو!
مهدی وشنا!
مهدی وکابوس!
مهدی و اکس!
مهدی و عرق سگی!
مهدی و زد و خورد تاپیکی!
مهدی و خود درگیری!
مهدی و کمترین نمره عمر!
مهدی و حمام آب سرد!
مهدی و درب قفل شده دسشویی!
مهدی و روابط آقای گودزی و خانم شقایقی!
مهدی و خران صحبت کننده به جای عرعر!
مهدی و صندلی داغش!
مهدی و آخرش!

یا حق! :razz:
  بی  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

Mil@d نوشته شده:سلام و سوالات پایانی من!

این دوست رگباری و مسلسلی ما اینقدر پست کپی پیستی تو اسکرول فرستاد تا صندلی آقا مهدی از نظرها غائب بمونه! :P

تصویر

1.یک جا برات معرفی میکنم که با هیوندات 120 یک هیچ 240 بری!جاده ابادان ماهشهر عرضی تو مایه های راهرو داره!از روبروت انواع و اقسام تریلرهای فوق سنگین ترابری بندر امام و از پشت سرت هم اف-اچ 12 های حامل بنزین پالایشگاه میان!

اونجا فکر کنم با این اوصاف جاده دنیا-آخرت باشه.
2.خوب تو این چند روزی کیس مناسب برات جور شد یا نه!راستی مذنه رو بگو طرف باید شبیه کدام بازیگر باشه؟
مگه میخوام عروسک بگیرم؟ آره.اما نه صحبتی باهاش کردم و نه روش خیلی فکر کردم.کسی بوده که با معیار هام همخونی میکرد.حجاب و نجابت و خلق و خو و ...
اما اول یه شغل ثابت گیر بیارم.
من اگه لب تر کنم که دخترا پاشنه درو از جا در میارن تصویر تصویر تصویر
3.پس به خلا عاطفی جوانان اعتراف کردی!

بله.علتش هم مشکلات عدیده بر سر راه ازدواج و البته تهاجم شدید فرهنگی.
4.سر کفتر بریدی!!!برو من اصلا باهات قهرم!دیگه هم سنترال نمی یام!

این جریان مال زمان جاهلیت بود.یعنی قبل از آشنایی با سنترال.آشتی کن.آشتی کن.تصویر
سنترال که بدون حضور شما صفا نداره میلاد جان.

5.البته در صورت کمبود امکانات مبشه به جای لبو یک گاز به این انارهای ساوه هم زد!

اینم حرفیه- از فردا فروش انار ساوه 3 برابر میشه.بیا بریم پورسانتمون رو بگیریم میلاد
6.هفته اول ترم 1 دانشگاه بود و هیچکی هیچکی رو نمی شناخت! سر کلاس عمومی ادبیات که رشته ها قروقاطی بود! یک همکلاسی با آرایش زائدالوصف اومد کنار ما نشست!حوصلم از یخ بودن فضای کلاس سر رفت بهش گفتم خانم ببخشید رشته شما گرافیکه!برگشت گفت ببخشید شما از کجا میدونستی؟ منم دیدم قضیه داره ضایع میشه و الکی الکی یک چیزی تو هوا پروندیم گرفته! :eek: قیافمو خونسرد جا زدم و گفتم یک مقدار چهره تون هنری بود!طرف 2 زاریش نیفتاد دارم سرکارش میزارم نیشش تا بناگوشش باز شد گفت جدا!آره همه به من همینو میگن! گفتم همه حق دارن!

برا همه اتفاق می افته.روز سوم یا چهارم دانشگاه بود.وسط یه بحث مهم بودیم.یکی از آقایون گفت اجازه استاد؟
استاد گفت:بفرما جانم.سوال دارید.
گفت:میشه بریم بیرون "یا دستشویی یادم نیست."
کل کلاس از خنده منفجر شد.چون از جو دبیرستان وارد دانشگاه میشیم عادیه.برا من هم از این اتفاقا زیاد افتاده
7.بد منظورتو تو قضیه طالبان بد رسوندی من هم آنتن هام طالب گیرش بالاست!فکر کردم میخوای خانم بچه ها رو حبس کنی تو خونه!اگه قضیه قهر و غیض اینجور برنامه کودک بازیها شد توصیه میکنم به همه دوستان که مدتی کم محلی پیشه کنند تا طرف خودش بیاد منت کشی! بعدش نتیجه و ثمره اش را خواهند دید و عمری در آسایش خواهند بود!

میلاد عزیز.من نگفتم خانم بچه ها زیاد از خونه بیرون نرن.من گفتم مشکلات و ... از خونه بیرون نره و به گوش بقیه نرسه.بعد هم گفتم مشکلات بزرگ احتیاج به مشورت و همفکری با خوانواده داره.اما مشکلات کوچیک نه.مثلا اگه یه زوج حرفشون بشه سریع نرن خونواده هاشون رو خبر دار کنن.داخل خونه و بین خودشون مشکل رو حل کنند.
8.خواب نبود رفیق! بعضی وقتها میزنم صحرای کربلا!

آره.اتفاقا همین گروهک تروریستی ریگی رو خودم ردشو زدم.نگفتم که ریا نشه
9.سریال ورجک و آقای نجار یادت نیست؟بچه بودیم جمعه ها میذاشت!

آهاااااااااان.من وروجک رو توی عکس ندیدم.با دوبله با نمکش.یه لحضه فکر کردم بازیگر ایرانیه که تازگیا فوت کرده.این چند وقته آمار فوت بازیگران بالا رفته.
نمیدونم دوبلورش فکر کنم سعید شیخ زاده بود.درسته؟
اما الان که دوباره دیدم یادم اوند.پریدنش توی چاله آب تر تیزر اولش.یادش بخیر
10.برای تسلای کنجکاوی دوستانی که دنبال سن دقیق هستند! بهروز 33 سالشه!مهدی مهدوی هم 22 سال!دیگه کسی هست مورد نظر باشه تا اونهم افشا کنم!

آقا مهدی.بگیریدش.میلاد یکی از گروهک های جاسوسیه.
من الان در عجبم از کجا متوجه شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!فردا به گمانم میلاد به جای آواتارم عکسم روبزاره
سن خودت چقدره؟
11.منظور از فضا اومدن هم بعضی مکالمات عجیب غریب خانم ها و اقایون است!پسره شمال غربی رو نگاه میکنه و دختره جنوب شرقی!قیافه هایشون هم خیس عرق شرم و حیا و قلبهاشون هم تاپ تاپ زنان!و تا 1 ماه خالی بندی پیرامون این دیدار حماسی در بین دوستانشون که یارو رو دیدم خیلی هیز بود! یا رو دیدم خیلی خوشکل بود و سایر موارد غیر مجاز!

الان دوزاریم افتاد.توی دانشگاه ما زیاد اتفاق می افته.خیلی زیاد.
نه!!! یه کم بیشتر
12.چقدر تلپاتی گوسفندی نزدیکی داریم!من همیشه این سوال رو در ذهنم دارم اینهمه حیوون در دنیا چرا گوسفند را هزاران هزار میکشند!گوسفند به این بامزه گی! من خیلی از گوشهای گوسفندهای چاق خوشم میاد!

یه گوسفند بد بخت رو میخواستند دو خونمون برا حاجی قربونی کنند.جاتون خالی.اینقدر ازش سواری گرفتیم.گوسفنده قد گاو بود.

13.روابطتت با اجنه و اشباح چطوریه؟

تا حالا باهاشون برخورد نکردم.اما اگه برخورد کنم فکر کنم 2 تا پا قرض کنم و پا به فرار بزارم
14.چطوری به ساحت مقدس عینک ریبون ادای احترام میکنی؟

عینک ریبون چیه؟
15.چه دوره ای دیدی و چه دوره ای ندیدی؟

دوره تعمیر موبایل-DOS & NC رو هم حدود 8 سال پیش گذروندم.قصد گذروندن دوره های مهندسی مایکروسافت و سیسکو رو هم طی 2-3 سال دارم.یه دوره شبکه هم برای مسئولیت سایت دانشگاه دیدم.
16.حیف نشدی؟

نه.به بعضی از موقعیت هایی که از دست دادم غبطه میخورم.اما تجربه مجانی بدست نمیاد
17.شده مغزت بخاره؟با چی میخارونیش؟

زیاد.سر مسائل دروس ترم آتی.احتمال و کاربرد و روشهای نمونه گیری.
معمولا میرم سراغ دروس عمومی.خارشش خوب میشه.البته با ته خورکار هم میخارونم
18.نقشت در دستگیری عبدالمالک ریگی چی بود؟راستی لحظه اولی که خبر رو شنیدی چطوری شدی؟

نقش خاصی نداشتم.فکر کردند اون که گرفتند منم.اما زهی خیال باطل.اما جدا از شوخی وقتی شنیدم خیلی خوشحال شدم.اصولا ناراحت نشدم.از اون سوال کلیشه ای ها بودا.اونا که مجری های برنامه س مثل ... و آ مثل ... میپرسند.انگیزه شما از اینکه اومدید راهپیمایی چیه و ...
19.با کی نبودی؟با کی نیستی؟با کی نخواهی بود

با همه آدمی بودم.اما وقتی میفهمم طرف دورو- مغرور-چاپلوس و ... رابطمو باهاش قطع میکنم.
با کی نیستم؟ ({جمعیت جهان - اونا که باهاشون هستم} * 2) / 2 = اونا که باهاشون نیستم
20.بردن نام چند شیطنت طلایی ات به قد قرعه!

الان حضور ذهن ندارم.اما یکیش که یادمه توی مدرسه بود.از این بادکنک بی تربیتی ها روی صندلی معلم گذاشتم که آخر به دست سربازان گمنام ناظم لو رفتم.
21.با آمپول چطوری؟مخصوصا اون هیولایی هاش!

از آمپول ترس ندارم.اما از پنی سیلین یه کم کیترسم.درد داره لامصب. از اون هیولایی ها هم تا حالا نصیبم نشده.اما فکر نکنم خیلی فرق کنه.
22.خبر ناوشکن جماران رو که شنیدی چه حالی شدی؟

یه جور احساس غرور.اول که نمیدونستم ناو شکن چیه میگفتم یه یخ شکنه که تبدیل به ناو شده اسمشو گذاشتند ناو شکن.اما بعد از تحقیق در اینترنت به نتایجی در یافتم که احساس غرور میکنم.
خندم میگیره هنوز به ایران میگن جهان سوم!!
23.جفت گیری گربه رو دیدی؟

نه.اما چون محله ما محله گربه خیزیه تا حالا ناله های گربه موقع زایمان رو زیاد شنیدم.زایمان گربه رو دیدم.یک بار.حال به هم زنیه تصویر
24.آخرین باری که خندیدی به چی بود؟

به سوالاتت.
25.اولین باری که آیدی من در سنترال توجه ات را جلب کرد یادته چه پستی از من بود؟

چه پستی رو یادم نیست.اما یادمه طنز گیرای پستت اسمت رو توی ذهنم حک کرد.از طنز به کار رفته در پست هات خیلی خیلی خوشم میاد.
26.مامورا اومدن یا نه؟

مامور گاز و آب آره.بقیشون به زودی میان.
27.بهترین چیزی که ندیدی؟

ظهور آقا امام زمان که انشاالله به زودی میبینیم.آمین.و خانه خدا.
حکایتی از یکی از فامیل:
یکی از اقوام میگفت کسی"حدودا 40-50 ساله" رو دیده که شخصا از آقای بهجت پرسیده :آیا ما ظهور آقا امام زمان رو میبینیم؟
آقای بهجت گفتند: پیر تر از شما هم میبینن.
علائم ظهور آقا خیلی زیاد شده.تطبیق بهار و ربیع الاول-پر شدن جهان از ظلم و فساد و ....
28.تا حالا عقب خط واحد رفتی!

یکی دو بار.خوبی اتوبوسای واحو اصفهان اینه که وسط اتوبان هم بخوای سوار شی سوارت میکنند.
29.چهارشنبه سوری چیکاره حسنی؟

چهارشنبه سوری تا 4-5 سال پیش بود.الان که دیگه بخاری نداره.اون موقع واسط خرید مواد محترقه بودم.در حد ترقه کبریتی.کاپتان بلک.بنفش یا مشکی.سه زمانه و ...یادش بخیر
-------------------------------------------

مهدی در ساعات زیر
6 صبح معمولا خواب-
12 ظهر -پای کامپیوتر.توی انجمن.
6 عصر دنبال هزار بد بختی
12 شب پای تلویزیون.توی اینترنت.
در این میان 2-3 ساعت هم درس بزارید

مهدی و خطرناک شدن! تازگی ها پشت فرمون-
مهدی و گیرهای 1 پیج-2 پیچ-3 پیچ و الی اخر! بیشتر سر اسپرت کردن ماشین که با مخالفت مادر روبرو میشم.
مهدی در بورکینافاسو! اسمش با کلاسه
مهدی وشنا! تابستون پارسال یاد گرفتم
مهدی وکابوس! این چند وقته دزش رفته بالا.هفته ای یکی رو میبینم.
مهدی و اکس! این بچه بازیا دیگه چیه؟؟؟!!!
مهدی و عرق سگی! مثل گزینه بالا
مهدی و زد و خورد تاپیکی! یک بار اوایل ورود به انجمن با Kingman عزیز.البته در پی ام که الان پشیمونم.
مهدی و خود درگیری! از نوع طنزش زیاد
مهدی و کمترین نمره عمر! - 4 -
مهدی و حمام آب سرد! قبل از ورود به استخر.اگه نگیری تو استخر اذیت میشی
مهدی و درب قفل شده دسشویی! یک بار.نشستم کلی فکر کردم و یک ایده به ذهنم رسید.نصب آیفون در دستشویی!!!تصویر
مهدی و روابط آقای گودزی و خانم شقایقی! اینا که گفتی کی بودند؟فیزیک دان؟
مهدی و خران صحبت کننده به جای عرعر! تا در چه ضمینه ای باشه.علمی-سیاسی-مذهبی و ....هر کدوم برخورد جداگانه ای رو میطلبه
مهدی و صندلی داغش!
با اینکه فکر میکردم هنوز یه کم برام زوده و خیلی غافلگیر شدم اما بسیار چسبید.قول میدم در صندلی بعدی جزو سوال کنندگان باشم.
مهدی و آخرش!
از تمام دوستانی که با سوالاتشون صندلی رو داغ تر کردند اول کمال تشکر رو دارم و اینکه سال اطلاح الگوی مصرفه.با پایین آوردن یک درجه دمای صندلی خود خدا تومان به سرمایه کشور کمک کنید.
امیدوارم که مهمان خوبی بوده باشم.ممنونم از همه دوستان که وقت گذاشتند این صندلی رو خوندند و با سپاس های خودشون بنده رو دلگرم تر کردند.
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
آماده پاسخگویی به سوالات جدید و شبهات دوستان در سوالات قبلی هستم.

یا حق! :razz:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Mahdi Mahdavi : اونجا فکر کنم با این اوصاف جاده دنیا-آخرت باشه.

سوال:

حالا کدوم میلاد تو دنیاست و کدوم تو آخرت :grin:
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

Negar.int نوشته شده:

Mahdi Mahdavi : اونجا فکر کنم با این اوصاف جاده دنیا-آخرت باشه.

سوال:

حالا کدوم میلاد تو دنیاست و کدوم تو آخرت :grin:

سلام نگار جان.
من میدونم میلاد پسر خوبیه.اونجا یا با مال سفر میکنه یا با ماشین بیش از 50 تا نمیره.اون هم با بستن کمربند ایمنی!!!
فکر کنم میلاد تو دنیای خودشه.مثل همه ما.انشاالله در آخرت هم توی بهشت مهدی عزیز مدیریت انجمن با تاسیس central paradise اونجا هم میترکونه.عجب فازی میده.میلاد با طنز گیرای خودش خاطره مینویسه.سامان به حل مشکلات برق بهشت میرسه و به فکر طراحی مدارات منطقی بهشتی و با زدن تاپیک who is him میترکونه.نگار شرکت نرم افزاری حوری و قلمان رو تاسیس میکنه .صدف جی از خاطرات LHC مینویسه-دختر خسته اشعار زیبا و جملات قابل تامل میفرسته.آواتارش هم یک حوری در حال اشاره.و ....آواتار ها هم میشن حوری و قلمان
فکرشو بکن.چه فازی میده.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Mahdi Mahdavi,

برادر دقت کنید:

میلاد آبادانی هست و بنده سربندری (همان بندر امام)

حالا با توجه به اینکه

با این اوصاف جاده دنیا-آخرت باشه.

آبادان آخرت یا دنیا / سربندر آخرت یا دنیا ؟

باید کشف کرد این میان کدوم میلاد زنده و کدوم یکی در اون دنیا هست :m:a
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

سلام نهایی تصویر تصویر

بنده با حداکثر توان به شعله های صندلی داغ فوت کردم که خاموش نشه تصویر تصویر توانم از این بیشتر نیست! پیری دیگه پیر! تصویر

خب آقا مهدی بیا جلو ببینم برادر چند مرده حلاجی تصویر تصویر

1-گفته بودی که کامیپوتر رو فول آبی اونم سخت افزارش رو. خب بگو ببینم فرق SRAM و DRAM در چی هست؟ توضیح بده تصویر
2- بزرگترین مشکل EPROM ها چیه به نظرت؟ نسل بعد اسمشون چی بود؟
3-فرق ROM با PROM چیه؟
4-ویژگی های یک دوست خوب رو تشریح کن.

راستی اون وروجک و اقای نجار بود.خیلی قشنگ بود مخصوصا" صدای وروجک تصویر یادش بخیر تصویر

دیگه من سوالی به ذهنم نمیرسه( یه لحظه رفتیم تو سخت افزار تصویر ) و دیگه باید برای ادامه کار در صندلی های آتی ببرنم اورهال! تصویر

از اینکه به صندلی داغ اومدی و دعوت میلاد رو قبول کردی, به نمایندگی همه از شما سپاسگذاری میکنم امیدوارم که همیشه سالم و تندرست باشی.لحظات خوبی رو برات آرزو می کنم تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود بر دوستان و به ویژه دوست عزیز و بزرگوارم, جناب مهدوی عزیز تصویر
جناب مهدوی عزیز از جمله کاربران مهربان و دلسوز سایت میباشند که معمولا" در حد توان سعی مینمایند تا مشکلات و سوالات کاربران در زمینه تخصصی خود را پاسخ دهند و معمولا" از کنار آنها به سادگی نمیگذرند.

در ادامه بسیار خوشحالم که میتوانم در صندلی داغ شما دوست عزیزم شرکت نمایم. جسارتا" معدود سوالات خویش را مطرح مینمایم. تصویر

=======================
1- به نظر شما بهترین طریقه و زوش برخورد با یک انسان متعصب چگونه است ؟

2- به نظر شما یک دوست خوب میتواند از یک برادر به انسان نزدیکتر باشد ؟

3- یک انسان خوب باید دارای چه مشخصاتی باشد ؟ آیا رفتار مناسب به تنهایی گواه این موضوع است ؟

4- به تظر شما دلیل گرایش عده نه چندان کمی, به سوی انحرافات و خلاف چیست ؟

5- یک انسان معتاد بیمار است یا مجرم ؟ شخصا" چگونه با این دسته از افراد برخورد میکنید ؟

6- به نظر شما چرا عده ای خداوند را در سخت گیری و عذاب و تندی میبینند ؟ برداشت شما از این مووع چگونه است ؟

7- بهترین هدیه برای یک دوست چیست ؟

8- به نظر شما چرا عده ای به خرافات معتقدند ؟ آیا این افراد از نظر ایمان ضعیف هستند ؟

9- به نظر شما دلیل اصلی حسادت در بین انسان ها چه چیزی میتواند باشد ؟

10- رانندگی خوب در چیست ؟ سرعت یا دقت ؟

-----------------------------

11- آقا سامان عزیز در پایگاه خود یک فروند گوشی موتورولا V3L دارند که مدتی است Ground شده است و نیاز فوری به اوهال دارد ! آیا امیدی در این زمینه هست ؟!! تصویر

12- فرمودید که ساکن شهر زیبای اصفهان و ملقب به نصف جهان هستید ! نظرتون درباره رستوران شهرزاد و بریونی های آن چیست ؟!

13- گوشی iPhone 3GS به نظر شما چطور است ؟ چگونه میتوان با آن وارد مسنجر شد ؟ تصویر

14- برترین گوشی تاریخ از نظر شما ؟

15- بهترین کشور دنیا از نظر شما ؟

ممنونم از اینکه وقت خود را صرف پاسخگویی به سوالات بنده نمودید و امیدوارم همواره در پناه خداوند متعال پیروز و موفق باشید. تصویر

خدانگهدار تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

SAMAN نوشته شده:سلام نهایی تصویر تصویر

بنده با حداکثر توان به شعله های صندلی داغ فوت کردم که خاموش نشه تصویر تصویر توانم از این بیشتر نیست! پیری دیگه پیر! تصویر
ممنونم به خاطر فوتتون تصویر

خب آقا مهدی بیا جلو ببینم برادر چند مرده حلاجی تصویر تصویر

1-گفته بودی که کامیپوتر رو فول آبی اونم سخت افزارش رو. خب بگو ببینم فرق SRAM و DRAM در چی هست؟ توضیح بده تصویر
2- بزرگترین مشکل EPROM ها چیه به نظرت؟ نسل بعد اسمشون چی بود؟
3-فرق ROM با PROM چیه؟

سامان عزیز.گفتم تو سخت افزار نه تو الکترونیک.قسمتی از این مباحث رو در بحث الکترونیک موبایل در کلاس آموزشی خواندم.
E[SUP]2[/SUP]PROM و PPM و ... که بخش هایی از حافظه های پردازنده و مموری هستند رو در بحث موبایل خوندیم.
منظورم از اینکه در بحث سخت افزار فولم اینه که میتونم سیستمی جمع کنم با حداکثر همخوانی و کارایی.
4-ویژگی های یک دوست خوب رو تشریح کن.

دوست آن است همچون آینه عیب دوست ز روبرو گوید / نه که چون شانه با هزار زبان پشت سر رفته مو به مو گوید
دوست خوب کسیه که در کنار تعریف و تمجید ازت معایبت هم بگه-در مشکلات رهات نکنه- درکت کنه.
نمونه بارزش دوست و رفیق خوبم علی صادقیه.از رفقای دانشگاه
راستی اون وروجک و اقای نجار بود.خیلی قشنگ بود مخصوصا" صدای وروجک تصویر یادش بخیر تصویر

دیگه من سوالی به ذهنم نمیرسه( یه لحظه رفتیم تو سخت افزار تصویر ) و دیگه باید برای ادامه کار در صندلی های آتی ببرنم اورهال! تصویر

از اینکه به صندلی داغ اومدی و دعوت میلاد رو قبول کردی, به نمایندگی همه از شما سپاسگذاری میکنم امیدوارم که همیشه سالم و تندرست باشی.لحظات خوبی رو برات آرزو می کنم تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
همچنین شما.ممنون از وقتی که گذاشتی و فوتی که به ذغال صندلی کردی

CAPTAIN PILOT نوشته شده:درود بر دوستان و به ویژه دوست عزیز و بزرگوارم, جناب مهدوی عزیز تصویر
جناب مهدوی عزیز از جمله کاربران مهربان و دلسوز سایت میباشند که معمولا" در حد توان سعی مینمایند تا مشکلات و سوالات کاربران در زمینه تخصصی خود را پاسخ دهند و معمولا" از کنار آنها به سادگی نمیگذرند.

در ادامه بسیار خوشحالم که میتوانم در صندلی داغ شما دوست عزیزم شرکت نمایم. جسارتا" معدود سوالات خویش را مطرح مینمایم. تصویر
باعث افتخاره که کاپتان پایلوت هم توی این صندلی داغ شرکت کرده و مقداری از سوخت هواپیمای خودش رو برای سوخت صندلی اهدا کرده

=======================
1- به نظر شما بهترین طریقه و زوش برخورد با یک انسان متعصب چگونه است ؟
تعصب در چه زمینه ای؟
اگر دینی و مذهبی باشه و غیر منطقی با دلیل و مدرک باهاش بحث میکنم.
تعصب ملی که خوبه.البته نه زیادش.
کلا اگر فرد متعصب روی ضمینه غیر منطقی تعصب نشون بده باید با دلیل و مدرک و در حضور یک متخصص در ضمینه مورد بحث مشکل حل بشه

2- به نظر شما یک دوست خوب میتواند از یک برادر به انسان نزدیکتر باشد ؟

در خانواده ای که مذهبی و منسجمه خیر.
اما در خانواده های معمولی بله.
3- یک انسان خوب باید دارای چه مشخصاتی باشد ؟ آیا رفتار مناسب به تنهایی گواه این موضوع است ؟
در بالا اشاره شد.
دوست آن است همچون آینه عیب دوست ز روبرو گوید / نه که چون شانه با هزار زبان پشت سر رفته مو به مو گوید
معمولا با کسی که بی شیله پیله باشه و حرفی که پشت سرت میزنه جلوی روت هم بزنه دوست میشم و این رو نشونه دوست خوب میدونم.
اگر به صداقت دوستتون اطمینان دارید فکر کنم رفتار خوب گواه خوبی باشه و راه رو برای آشنایی بیشتر بین دو دوست بیشتر کنه

4- به تظر شما دلیل گرایش عده نه چندان کمی, به سوی انحرافات و خلاف چیست ؟
تهاجم شدید فرهنگی از طریق ماهواره و اینترنت و حتی تلویزیون + نبود امکانات تفریحی مناسب با هزینه مناسب.
جوونی که از یه خانواده متوسط میخواد تخلیه هیجانات و انرژی کنه وقتی میره سراغ تفریحات ساده ارضا نمیشه.وقتی هم میره سراغ تفریحاتی مثل کارتینگ و پینت بال و ... که با قیمت خدا تومان عرضه میشه قیدش رو میزنه.
دیگه چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟

5- یک انسان معتاد بیمار است یا مجرم ؟ شخصا" چگونه با این دسته از افراد برخورد میکنید ؟

هر دو-بیماره چون میدونه این کار براش ضرر داره و باز هم انجام میده و از سلامت روح و جسم برخوردار نیست
مجرم چون این افراد نه فقط خودشون رو بلکه افراد دیگه رو هم دچار میکنند
یک بار برخورد داشتم.معتاد نحیف استخونی لب جوب آب در چهار راه تختی مشغول عیش و نوش بود.رفتم سراغ اتاقک پلیسی که 100 متری اونجا بود.اونها هم بعد از تشکر فرد معتاد رو از کف خیابون جمع کرده و به مرکز مربوطه بردند.
6- به نظر شما چرا عده ای خداوند را در سخت گیری و عذاب و تندی میبینند ؟ برداشت شما از این مووع چگونه است ؟

نظر خودم اینه که هر جا سخنرانی میشه و یه روحانی صحبت میکنه همش از عذاب جهنم و جزای فرد گناهکار در جهنم و سختی های دوزخ و ... صحبت میشه و اگر هم جایی از بهشت و پاداش فرد مومن صحبت بشه گذراست و خیلی روش بحث نمیشه.
البته این رویه مدتیه داره برعکس میشه.تاثیر خوبی هم داشته.

7- بهترین هدیه برای یک دوست چیست ؟

سوال خیلی کلیشه ایه.
من هم جواب کلیشه ای میدم: تصویر
یک شاخه صداقت با یه سبد دوستی با یه گونی رفاقت

8- به نظر شما چرا عده ای به خرافات معتقدند ؟ آیا این افراد از نظر ایمان ضعیف هستند ؟

ضعف در ایمان که خودتون اشاره کردید.
9- به نظر شما دلیل اصلی حسادت در بین انسان ها چه چیزی میتواند باشد ؟

اون هم دلیل بر ضعف ایمانه.اگر کسی ایمانش قوی باشه باید از پیشرفت بقیه خوشحال بشه نه اینکه حسادت کنه.
10- رانندگی خوب در چیست ؟ سرعت یا دقت ؟

اول بستن کمربند ایمنی و تنظیم باد لاستیک و تعویض فیلتر هوا تصویر
بعد هم در کنار سرعت و دقت یه جمله بگم.از یکی که تا حالا تصادف نکرده بوده علت رو پرسیدند.گفت: من فکر میکنم همه به جز خودم دیوانه هستند و هر آن ممکنه فلان راننده بپیچه یا فلان پیاده بپره وسط خیابون.البته این تفکر در برخی شهر های ایران هم دور از ذهن نیست
-----------------------------

11- آقا سامان عزیز در پایگاه خود یک فروند گوشی موتورولا V3L دارند که مدتی است Ground شده است و نیاز فوری به اوهال دارد ! آیا امیدی در این زمینه هست ؟!! تصویر
گراوند شده یعنی چه؟یعنی خورده زمین و دیگه روشن نمیشه؟
اول با یک جربان کشی قطعه معیوب رو پیدا کرده.پس از تعویض و فلش گوشی اگه روشن بشه امیدی هست.اگر دقیقا بگید چه اتفاقی افتاده بهتر میتونم کمکتون کنم.

12- فرمودید که ساکن شهر زیبای اصفهان و ملقب به نصف جهان هستید ! نظرتون درباره رستوران شهرزاد و بریونی های آن چیست ؟!
همون که توی خیالون کوالالامپوره ؟"البته فکر کنم.نزدیک رستوران همشهری بود به گمانم"
اونجا رفتم اما نه برا بریونی.یک قهوه ترک یا اسپرسو " دقیقا یادم نیست" به همراه یکی از دوستان دوره راهنمایی خوردیم.
13- گوشی iPhone 3GS به نظر شما چطور است ؟ چگونه میتوان با آن وارد مسنجر شد ؟ تصویر
تا حالا امتحان نکردم.شرمنده.اما پیشنهاد من به جای این گوشی نوکیا 5800.چون امکانات این گوشی کمه.بلوتوث و باطری و ...

14- برترین گوشی تاریخ از نظر شما ؟

1100

15- بهترین کشور دنیا از نظر شما ؟

هلند و آلمان.البته بعد از ایران تصویر
ممنونم از اینکه وقت خود را صرف پاسخگویی به سوالات بنده نمودید و امیدوارم همواره در پناه خداوند متعال پیروز و موفق باشید. تصویر

ممنونم از وقتی که برای روشن نگه آتش صندلی صرف کردید.سوالات جالبی بود.جوابای منم شبیه جواب آقای نقویان نصیحت بود.
خدانگهدار تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

Negar.int نوشته شده:Mahdi Mahdavi,

برادر دقت کنید:

میلاد آبادانی هست و بنده سربندری (همان بندر امام)

حالا با توجه به اینکه

با این اوصاف جاده دنیا-آخرت باشه.

آبادان آخرت یا دنیا / سربندر آخرت یا دنیا ؟

باید کشف کرد این میان کدوم میلاد زنده و کدوم یکی در اون دنیا هست :m:a

سلام نگار عزیز.
این جاده بسیار طولانیه و سر و تهش که آبادان و سر بندر نیست که؟
این دو جا استراحتگاه سر راهیه.جفتش هم در دنیاست.."البته این رو   تلقی نکنید.یک جور ماست مالی با استراتژی کلک مرغابی بود" 
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”