Mil@d نوشته شده: سلام!![]()
[FONT=Tahoma,sans-serif]1.میشه ارتباط تعمیر موبایل با آمار رو به ما بگی! [FONT=Tahoma,sans-serif]بنده با تعمیر موبایل آمار خرابی موبایل و درصد خرید گوشی توسط مردم رو ثبت و ضبط میکنم.برا پروژه کارشناسی[FONT=Tahoma,sans-serif]
![]()
2.شخصیت ها(سیاسی-نظامی-فرهنگی-هنری-علمی-ورزشی و هر چی به مخت میرسه) [FONT=Tahoma,sans-serif]منظورتون شخصیت مورد علاقه هست؟ ( دکتر ولایتی و آقای خاتمی " مهمان برنامه این شبها"- نظامی:سرهنگ تو آواتار - فرهنگی: مرحوم کیومرث صابری - هنری : محمد رضا دوست محمدی "گرافیست همشهری جوان"- علمی: استفان هاوکینگ - ورزشی : محرم نوید کیا - هر چی به مخم میرسه : باب اسفنجی ) [FONT=Tahoma,sans-serif]
3.سن بابات چقدر بود و علت فوت(در این لحظه کلیه کاربران جهت شادی روح کلیه اموات فاتحه بفرستند) [FONT=Tahoma,sans-serif]حدود 55 سال و به علت بیماری پیشرفته قلبی.بدون هیچ علائم قبلی به علت سکته قلبی-پیشاپیش از کلیه کاربران تشکر کرده.خدا رفتگان همتون رو بیامرزه[FONT=Tahoma,sans-serif]
4.پیام نور چرا اینقدر دانشگاهش عجیبه!100 تا دختر پسر رو عین مرغ و خروس میچپونن تو یک انباری کم نور و کلاس تشکیل میدن؟یک بار همینطوری عشقی سر کلاسشون رفتم توبه کردم!به نظرم اسمشو بذارن پیام تاریکی بهتره!تازه برای امتحانای ترمش هم باید خیلی خرخونی کنند! [FONT=Tahoma,sans-serif]الان خیلی فرق کرده.دانشگاه پیام نور اصفهان یه تکونی خورده-کلاس های جدیدی بزرگ و عالی.اساتید مجرب.حراست پر کار - اما سختی ها و معایبی هم داره.مثلا پذیرش دانشجویان فراگیر کیفیت رو خیلی خیلی پایین آورده!!! [FONT=Tahoma,sans-serif] [FONT=Tahoma,sans-serif]
[FONT=Tahoma,sans-serif]5.یک سوال سخت دیگه از خودت بپرس! [FONT=Tahoma,sans-serif][COLOR=#1f497d]چرا وقتی تو هیچ جای ایران نمیشه 120 تا بیشتر رفت ملت میزن هیوندایی و ... میخرن؟
6.لاحت بوخه(حالت خوبه :به زبان آبادانی چپی)؟خانواده خوبن؟بچه ها چطورن؟ [FONT=Tahoma,sans-serif]لاحم بوخه-خانواده هم خوبند.بچه ها هم در آینده سلام [FONT=Tahoma,sans-serif]
[COLOR=#000000]7.قبول داری اصفهانی ها مثل اینوریا حرارت ندارند!نمی تونی قبول نداشته باشی!چون من دارم میگم! [FONT=Tahoma,sans-serif]
[FONT=Tahoma,sans-serif]تفاوت مناطق اصفهان در این ضمینه بسیار زیاده.
[FONT=Tahoma,sans-serif]مثلا برخورد مردم در حوالی مناطق کاوه و ملک شهر و انفلاب خوبه و همگی خونگرم.اما تا میری جنوب شهر و اونور آب "محله اعیان" برخورد ها سرد تر میشه.
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
8.بت نمی یاد افسردگی داشته باشی!به من میاد؟لامصب هرچی دهه شصتی است ته مغزش یکمی دیپریشن داره!یه ما میگن نسل ...!نسل فوتبال تو زمین خاکی با پای برهنه!نسل از جلو نظام و نیم ساعت صبحگاه!نسلی که به معنای واقعی جوانی نمی کند!نهایت تفریحش خیابون چرخی با ماشین همراه 3 تا رفیق و دو پوک قلیان و یک ناهار تو پارک و جنگله و تسکین شبانه خودش با اینترنته!نسلی که سر دارد ولی زبان ندارد!
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[FONT=Tahoma,sans-serif]به حمد الله افسردگی زود گذز بود و الان نشانی ازش نیست.ما نسل سومی ها بیدی نیستیم که با این بادا بلرزیم.اتفاقا زبان دارد و سر سبزش را همین زبان سرخ گاهی یدهد بر باد [FONT=Tahoma,sans-serif]
9.عدم ارتباط با حتی یک دختر در زندگی یک حالتی از کمبود عاطفی برات ایجاد نکرده؟ لاف نزنیا!حواست باشه با ادم هفت خطی داری دیالوگ میکنی!منظور از بی مونسی همین بود!
[FONT=Tahoma,sans-serif]تا حالا به هیچ وجه.داداش من خودم آخرشم.[FONT=Tahoma,sans-serif]مثل اینکه تا میلاد ما رو زور زوری به یا دختر مرتبط نکنه ول کن نیستا!!!
[FONT=Tahoma,sans-serif]وجود خانواده خوب جای هیچ خلا عاطفی رو نمیزاره.اوقات فراغت رو با گشت و گذار با رفقای دانشگاه و قدیمی سر میکنم.
[FONT=Tahoma,sans-serif]البته ارتباط در حد پروژه دانشجویی بوده.در دانشگاه [FONT=Tahoma,sans-serif]
10.حجاب اجباری چطور؟ [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر حجاب اجباری نباشه جامعه به فساد کشیده میشه و خلا عاطفی فعلی جوانان رو فساد پر میکنه. [FONT=Tahoma,sans-serif]
11.مهدی مهدوی؟ [FONT=Tahoma,sans-serif] داره گنگ میشه ها.
[FONT=Tahoma,sans-serif] یک فرد عادی جامعه.دانشجوی آمار-مجرد.پای کامپیوتر.در حال تایپ جواب سوالات صندلی داغ [FONT=Tahoma,sans-serif]
12.نگفتم ازدواج موقت رو توضیح بدی که چیه؟همه میدونن! سوال اینه که قبولش داری؟
نظر خاصی ندارم.در موردش مطالعه زیادی نداشتم.
13.روانی همون خفن شماست-چون از اصطلاحات زرد شهرهای بالا زیاد خوشم نمی یاد معادل لوکال و محلی رو به جاش بکار می برم!مثلا یک دوبیتی شرافتی!دوبیتی ناموسی!دو بیتی اسیدی!دوبیتی اساسی!دوبیتی غیرممکن!
1-خدایا تو آنی توانی به آنی جهانی تپانی ته استکانی " خدایا تو میتوانی جهان را به اندک زمانی در ته استکان جای دهی"
2-تک بیتی: گریه شمع از برای ماتم پروانه نیست - صبح نزدیک است در فکر شب تار خود است "صائب"
کلا اشعار صائب رو خیلی دوست دارم.
فکر شنبه تلخ دارد جمعه اطفال را - عشرت امروز بی اندیشه فردا خوش است
14.دل بریدن سر گوسفند و تماشای جون کندنش رو داری؟ دل بریدن سر گوسفند رو ندارم.اما تا حالا چند باری دیدم.یه بار دست و پای گوسفند بد دختو گرفتم جفتک نزنه.اما سر کبک و کبوتر بریدم.در شکار
15.خانم ها آرایش نکنند چیکار کنند؟به نظر به جای رژلب از پوست گردوی خام یا حنا استفاده کنند؟
استفاده از رناس و لبو بهتره.
آرایش های الان یه جوریه که آدم وحشت میکنه.من یک بار یکی رو دیدم ترسیدم گفتم طرف حیوانه.انسانه.انسان مسخ شدهست؟؟؟!!!
16.عجب معیار جدیدی برای میزان مذهبی بودن ارائه دادی !کپی رایتش مال خودته ها!میشه حد فعالیت بسیج مساجدی ات را بگی!
نه نمیشه!!!!![]()
یکیش رو میگم.طراحی برخی بنر ها برای سر در مسجد
17.میگم تو اصفهان همراه ساندیس- پرتقال و موز وبستنی رایگان هم میدن؟
مگه آبادان میدند؟
اینجا معروف ترین جک اینه: اصفهانیه موز خورد.معده اش تعجب کرد
18.سکته های ناقص انجمن چه حالی ات میکنه!دقیق توضیح بده چه شکلی میشی!
[External Link Removed for Guests]
مرحله اول: روی لینک انجمن در بوکمارک گوگل کروم کلیک میکنم.پیغام فوربیدن میده.
مرحله دوم: پس از 20 بار امتحان بی خیال میشم.بلند میشم میرم دنبال کارم
مرحله سوم.پنج دقیقه بعد: دوباره میام.فوربیدنه.قیافم شده عصبی همراه با رگه ای از کنف شدن.
مرحله چهارم: هورااااااا-وارد شد.اما انجمن متاسفانه غیر فعاله.پس از امتحان های زیاد بالاخره موفق به ورود به انجمن میشم.
اما جدا از مطالب بالا:
البته یک چیزی هم هست.این همه انجمن خوب و بدون هیچ مشکلی کار کرد و تقدیر کمی ازش شد.
حالا 2-3 بار مشکل پیدا کرده اینقدر بزرگش نکنید.انشاالله با تعویض سرور درست میشه.
19.راستی یک مقداری تریپ یک جمله ات طالبانی بود!خیلی از خونه بیرون نره یعنی چی؟سالی نصف بار چطوره؟زیاد نیست؟
منظورم این بود که تا یه مشکل کوچیک پیش میاد نره به خونوادش بگه.بین خودمون حل بشه بهتره!!!
کجای این جمله طالبانی بود؟؟
20.درباره آواتور های من اذهان عمومی را تشویش نکنید!همش یک نفر است!ماتیو فاکس یا همون دکتر جک شفرد سریال لاست!ولی در پوزیشین های مختلف!یک بار با ناز و عشوه!یک بار شکم جلو و نیش باز!الان هم که تریپ با جذبه ای زده!
اتفاقا میخواستم بگم.این آواتار راست کار صندلی داغه.تیپ نشستنش شبیه باز جوییه.تو سریال هشدار برای کبری 11!!!!!
21.محمد زیاد شلوغش نکن!باشه حالا چون زیاد التماس میکنی تو اول گفتی شورای مخوف نظارت!ضمنا همکاری من در تلطیف خفقان شورای نظارت بی تاثیر نبود!ضمنا حکم محارب ات رفت تجدید نظر فعلا معلقه!سری بعد اعدام درجا!22.در اینجا بنده رسما کلمه مخوف رو از نام شورای مخوف نظارت حذف و استفاده از اون رو منع قانونی اعلام میکنم
[FONT=Tahoma,sans-serif] مخوف نظارت-شورای مخوف نظارت-شورای مخوف نظارت-شورای مخوف نظارت.... [FONT=Tahoma,sans-serif] اولیه شما به این شرح است: 2 روز حالت ّforbidden برای میلاد عزیز + تغییرات اساسی بصورت فتوشاپ برای آواتار شما که به زودی این حکم اجرا میشه
-------------------------------------------------------------------------------------------------
سال 57 بود!با بچه ها بودیم اینا!عصر 22 بهمن شد!تیم شدیم حمله کردیم ساواک پشت پمپ بنزین امیری!نگهبان ساواک رو گرفتُم با چاقو اره ای خط خطی کردُم!دیدُم ول کن نیست!یک کشکول زدیم تو ملاجش که به حالی افتاد که به آفتابه می گفت مامانی!کلک نگهبان رو که کندیم رفتیم داخل!چه بییییییییییییید!با دندون قفل اسلحه خونه را شکوندُم!یک تانک در اوردیم روشنش کردم زنگ زدُم زیدُم بیاد سر قرار ! همه با کادیلاک میرن ما با تانک!حرکت کردیم بریم سر قرار دیدیم نه!طرف نیومد!ما هم آمپر چسبوندیم یک گلوله گذاشتیم تو لوله تانک شلیک کردیم یک آپارتمان 25 طبقه را عین کرم خوابوندیم رو زمین!دیدم خیلی حال میده!سرعت تانک رو کردیم 1500 کیلومتر در ساعت حرکت کردیم تهران!دیدیم ووووولک چه خبره ملت ریختن بیرون!یک منور گذاشتم تو تانکه!شلیک کردیم! شهر جشنواره ای شد!خلاصه زاغ نقاط نامشروع تانک رو که زدیم دیدیم سیستم هم روش بستن!خلاصه آهنگ سندی امشو شوشه لیپک لی لی لونه رو گذاشتیم هللیوسه دیدمت نامهربون سمبوسله! بلرزوووووووون!دیدیم ملت رفتن رو ویبراتور دارن میلرزن!اون موقع هنوز حرکات موزون در ملا عام جز گناهان کبیره و صغیره و متوسطه نبود!حالی می کردیم اساسی
!خلاصه 2 سال گذشت!ما تو این 2 سال 4 تا زن گرفتیم و چون بنیه مون قوی بود! از هرکدوم 4 تا بچه!خلاصه یک تیم والیبال دادیم بیرون!31 شهریور 59 بود دیدم چهار میگ پوکیده عراقی اومدن دارن پالایشگاه رو می پوکونن!تیرکمون سنگی رو از جیب نشیمن گاهم دراوردم یکیشونو تو هوا زدم!خلبانش افتاد رو پشت بومه خونه جاسم پشمک!تور ماهیگری رو بردیم و اسیرش کردیم!دیدیم به همکاری با موساد و سیا اعتراف نمی کنه!رفتیم تو کار شکنجه!سیخ کبابی داغ کردیم گذاشتیم رو زبونش!خوب که بو گوشت پخته بلند شد کشیدیمش به دندون! عباس یخی اومد یک قالب یخ ریختیم تو دهنش!خوب دیگه مادام العمر لالش کرده بودیم فقط با نوشتن تونستیم اعتراف مکتوب ازش بگیریم و اسنادش هم موجوده!برامون به عربی نوشت انا حمودی الجاسم البربری البغدادی!انا طیار قوه الجویه العراقیه! انا اکل الچیز که الحمله کردم به ایران!انا جاسوس المشترک الموساد و السیا و الاستخبارات البریتانیه!خلاصه به چیز خوردن افتاد! دست و پاشو با زنجیر به هم بستیم و پشت عبدالوانت تو شهر بزکش کردیم!خلاصه جنگزده شدیم رفتیم شیراز!تا عملیات بیت المقدس و آزادی خرمشهر که خود خرمشهر رو آزاد کردم رفتم بالای مسجد جامع پرچم ایران رو گذاشتم! یک چندباری هم رفتیم زیر تانک عراقی خودمونو منفجر کردیم!
یک مدت هم دیدیم بچه ها رفتن تو شغل ماهیگیری دیدم حال نمیده رفتم تو کار نهنگ گیری!ولی شانس گندمون همشون نر بودند! بعدش رییس فشار دادن دکمه شلیک موشک زمین به زمین ایران شدیم!الان هم تو حوض کوثر بهشت یک ویلا داریم با 68 تا حوری ترگل ورگل و 15 تا غلمان خوش تیپ و های کلاس!بعضی وقتها هم برمیگردیم کره زمین یک سری به سنترال کلابز می زنیم!آخ چه روزگاری!الان 256 سال از ان روزها می گذره!همه بچه های سی سی ازدواج کردند رفتن و نسلشون منقرض شد!ما موندیم و حوضمون!گهگاهی میرم سر خاک سامان و محمد 1985 و یاسر میم و میلاد نگار و چند تا دیگه از بروبچ و فاتحه نمی فرستم!یاد آن حماسه ها و دلاوریها بخیر! جهت عذاب بیشتر روح اموات مذکور از ذکر هرگونه صلوات و فاتحه تا اطلاع بعدی جدا خودداری فرمایید!
آمار میلاد نگار رو دراوردیم تو موتور خونه جهنم داره ویندوز سیستم هوشمند دستگاه آتش درستی کنی رو عوض میکنه!یاسر هم استخدامش کردند برای تهیه مواد شیمیایی لازم جهت تامین سوخت جهنم!محمد 1985 هم که دنیا و اخرت حالیش نیست!اونجا هم مشغول اسپم بازی با ماموران شکنجه جهنم است!سامان هم فعلا تو ایتگاه تاکسی های پل صراط گیره!ماشین نیست!قراره با خط واحد بیاد!بقیه سنترالی ها هم حالا حالا ها تو بزرخ گیرند!
ربط جریانات بالا رو اگر با صندلی داغت فهمیدی یک موز بهت میدم که معده ات تعجب کنه!
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[FONT=Tahoma,sans-serif] گمانم خوابی بود که پس از روزی پر کار و با شکم پر در شب قبل دیدی.
[FONT=Tahoma,sans-serif] با هم همکار در اومدیم.البته ما کارمون این دنیاست.دیدیم دارند قبر ها رو چند طبقه میزنند.رفتیم تو کار نصب تاسیسات و پکیج و آسانسور و ... برا قبر.الان مزنه هم بخواهید باید امکانات مورد نیاز از جمله سنگ دو جداره مطابق با مبحث 13 - پکیج - تلفن - آب و گاز و برق و ... رو اعلام کنید تا مزنه بدم.
[FONT=Tahoma,sans-serif] ما تماس بگیرید
[FONT=Tahoma,sans-serif] ...
در مجموع ولمون کن عامو!
oweiys نوشته شده:سلام!![]()
يه ما ميگن نسل ...!نسل فوتبال تو زمين خاکي با پاي برهنه!نسل از جلو نظام و نيم ساعت صبحگاه!نسلي که به معناي واقعي جواني نمي کند ....
چرا يادمون مي آری آخه/ بعضي وقتا خوابيدن زير پتو بهترميچسبه تا واقعيت / يادم اومد حالا چرا کامل نگفتي/بزار جای خاليشو
من بگم:
به دهه 50 بعضيها ميگن نسل سوخته / به شصت خواستند بگن نسل طلايي / دهه ها ميگذرند و نسل ها ميوه نسل قبلشونو ميخورن /
ميوش چه مزه ايه؟ ياد ديالوگ آزانس شيشه ای: دهت گذشته مربی / زمان حال حکايت قزل آلاست که بر خلاف آب شنا ميکنه / حالا
خودتون کلاتونو قاضي کنيد آّبه داره اشتباهي مسيرو رو ميره يا قزل آلا ؟ (حالا بگذريم که آب اکثريت و قزل آلا اقليت)
[HR]
ميهمان گرامي صندلي داغ روده درازي من را ببخشيد و اگه ميشه نظرتونو رو در مورد تصاوير زير بگين:
خواهش میکنم.صندلی داغه و درد دل.کاملا طبیعیه!!!![]()
از عکس های مناظر پاییزی خیلی خوشم میاد.عالیه
سوار سیاهه.چه فیلمی بود.خوش تیپه.اگه شخصیتش + بود بیشتر بهش میومد
یادش بخیر.جمله معروف:نون بخرم....نفت بخرم..... ای کاش دوباره عید بزاره
زمبه.سکارو.کایکو . اسم اون یکی یادم نیست.تلویزیون تازگی میزاشت ولی نه بصورت مرتب.یه جور نوستالژی شده
نمیشناسم.شرمنده![]()
مسابقه حدس تصویره؟؟
به نظرتون مصاحبه روصوتی برگزار میکردند بهتر نبود؟؟
یه عکس مشابه دارم.تا پیدا کردم میزارم
اين هم تقديم به شما و همه:
تو اين باغ پر از برگ و پر از خواب ستاره اگر پرميوه اي پر سايه اي افتاده تر شو
DTN نوشته شده:
سلام به همه دوستان همیشه سبز سی سی و سلام به مهمون صندلیمون آقا مهدی ؟ انشاالله که حالتون خوبه ؟![]()
سلام علیکم برحمت الله. به حمدالله خوبیم.
با اجازه رئیس و روسا منم یه چند سوالی بسیااااااااااارآسون از مهمون صندلی سوزانمون داشتم .![]()
پس با اجازه بزرگان میرم سراغ سوالها
اولینسوالی که خیلی ذهنم رو به خودش مشغول کرده اینه که تو چند صندلی اخیری کهدیدم آقایون از گفتن سن اصلیشون طفره رفتن عجیب نیست ?!!!بیچاره خانوما اسمشونبد در رفته. عجب زمونه ای شده .آقا مهدی به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه ؟![]()
اولین جوابی که به ذهنم رسید: خوب برای آشنایی بیشتر اعضای سنترال با هم تا این حد خوبه و لزومی به بیان سن دقیق نیست.محدوده سنی که ذکر میشه برای آشنایی افرادی که با هم سنشون نزدیکه کافیه.درسته؟
شماچه راهکارهائی رو برای بهبود روابط بین دختر و پسرها در جامعه ایرونی روتوصیه میکنید تا وقتی باهم روبرو میشن فکر نکنن که طرف مقابل از فضا تشریفآورده ؟ طرف مقابل از فضا اومده رو متوجه نمیشم.اما راهکار ازدواجه.آسان کردن شروط ازدواج تا ملیون ها جوون مجرد در سن ازدواج مسیر براشون هموار تر بشه.اینطوری جوانان مونس و همدمی برای خودشون دارند و احتیاجی به جنس مخالف در جامعه بیرون ندارند. حالا شما راهکارتون رو بگید.
آیا شما دوست دارید یک دختر خانوم به شما ابراز علاقه بکنه یا نه ؟ دلیل ؟ ای بابا.ابنجا همه گیر دادند ما با یاه دختر رابطه پیدا کنیم. آقا فردا برم با یکی دوست بشم خوبه؟![]()
الان دیگه بهونه هم دارم.میگم تو سنترال کلوپ دست از سرم بر نمیدارند.بیا باهام دوست شو
![]()
از چه فصلی بیشتر خوشتون میاد ؟ و چه حسی بهتون میده ؟ از مناظر فصل پاییزاما فصل بهار رو خیلی دوست دارم..مخصوصا اگه ابری باشه. حس خوب-بیشتر مواقع احساسات قابل آوردن روی کاغذ نیست. یه جور حس آزادی.انگار دوست دارم 5 ساعت قدم بزنم..
تو زندگیتون چقدر به رنگ ها اهمیت میدین ؟ و رنگ مورد پسندتون چیه ؟ در حد معمولی.مثل انتخاب رنگ لباس و دنگ خونه و ....اما نه در حد رنگ درمانی و از این جور چیزا. رنگ نارنجی رو دوست دارم.
و یک سوال هنری
میدونید فرق بین نقاشی و گرافیک در چیه ؟
فکر کنم نقاشی یک جور الهام از طبیعت باشه اما گرافیک یک هنر انتزاعیه.خیلی در بحث نقاشی وارد نیستم.
راستی چرا این آقا محمد اینقدر با گربه ها رفیقه ؟یعنی چه سر و سری باهاشون داره ؟ کمی عجیب نیست ؟
نه. عجیبتر از اون من دانشجوم که با گوسفندا رفیقم!!! از گوسفند خوشم میاد.سمبل بلاهته.یعنی اگر دیدید کسی خیلی ابلهه بهش بگید گوسفند!!!
ودر آخر اگر از جوا ب دادن به سوال های تاریخی زیاد خوشتون نمیاد برید خداتونرو شکر کنین که آقا پارسا یه چند روزیه که غیبش زده وگرنه ..........![]()
دیدین سوالام زیاد سخت نبود. مگه نه ؟![]()
ممنونم.سوالات خوبی بود. اما جان من دیگه در سوالات آتی از روابط دختر و پسر و ... نپرسید.برای رسیدن به جواب به برنامه آقای نقویان که ظهر ها میزاره توجه کنید![]()
با اجازه![]()
![]()

قیافمو خونسرد جا زدم و گفتم یک مقدار چهره تون هنری بود!طرف 2 زاریش نیفتاد دارم سرکارش میزارم نیشش تا بناگوشش باز شد گفت جدا!آره همه به من همینو میگن! گفتم همه حق دارن!

توانم از این بیشتر نیست! پیری دیگه پیر!

) و دیگه باید برای ادامه کار در صندلی های آتی ببرنم اورهال!