خوب چون تاپیک جامع هست من هم سعی میکنم جامع پاسخ بدم!
kaspersky PURE یه محصول جدید کسپر هست که نسخه یdevelopشده ای از همون KIS خودمونه که چیز های مختلفی هم بهش اضافه شده.....که توضیح میدم
1-یه سیستم داخلی optimize سیستم درونش ایجاد شده که به پایدرای ویندوز و سیستمتون اضافه میکنه
2-data encryption با الگوریتم ها جدید بهش اضافه شده...
3-سیستم بک آپ گیری که فکر نکنم توضیحی بخواد
4-parental control هم که در نسخه های قبلی بوده و یکم بهینه شده
5-یک password manager خوب هم در این نسخه ارائه شده که پسورد ها ی مختلف ما رو به صورت امنی نگهداری میکنه(بعضی از نرم افزار ها هستند که براحتی می تونند پسورد های ما رو از دل کوکی ها و ... ما بیرون بکشند که کسپر با شناسایی اون ها جلوگیری میکنه از کارشون)....و کاریرد دیگش در پر کردن فرم های مختلف در سایت هاست که بحث جداگونه ای رو می طلبه
6-توی تنظیمات جاهای مختلفی به موارد امنیتی کامپیوتر های شبکه بر خوردم...مثل ریموت کنترل کردن امنیت کامپیوتر های دیگه در شبکه (که pureروشون نصبه )و.... که در control center میشه مدیرتش کرد....البته من از این امکاناتاتش استفاده نکردم فعلا....
7-ابزار فرعی دیگه که بعضی در این نسخه اضافه یا بهینه تر شده(کیبورد مجازی و...)
در کل نسخه کامل شده ای هست... وپیشنهاد میشه نصبش کنید...البته من تجربه تلخی از نصب محصولات جدید کاسپر دارم(در نسخه های قبلی) که زیاد مهم نیست!
در مورد اکتیویشن هم باید بگم من از نسخه 30 روزه استفاده میکنم....البته در نسخه بتاش که من نصب کردم میشد با انتخاب تیک trial نصب کردش ولی در نسخه rc که اومده باید حتما یه keyبرای نصب تریالش از کسپر بگیرید....در مورد کلید های نسخه ای دیگه هم باید بگم من تست نکردم(ولی احتمالا نمیشه....شما تست کنید اعلام کنید)
موفق باشید...

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )