تاپيک جامع KasperSky

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

تاپيک جامع KasperSky

پست توسط nt »

سلام
من دیشب در حال دانلود از پرشین گیگ بودم که بد از 8 پارت وقتی خواستم پارت 9 و ... را بگیرم دیدم اررور میده و عم وجود فایل و . ... که فایل های مختلفی را تست کردم اما جواب نداد تا به امروز که حتی فایل های راپید باز هم با دانلود نشد تا اینکه کاسپر اسکای را غیر فعال کردم و فایل ها همه دانلود شد تصویر
حال می خواستم دلیل این کار کاسپر و نحوه رفع آن را بدونم
نکته جالب اینجاست با اینکه فایلی دانلود نشد اما 60 مگ حجم پرید
ممنون
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

Re: سوال و جواب در مورد KasperSky

پست توسط Mohammad 1985 »

استفاده از نورتون اینترنت سیکوریتی 2010 رو توصیه می کنم ! واقعا عالی قدرتمند بسیار نرم و روان حتی روی سیستمهای ضعیف هست واقعا سیمانتک ترکونده !
حتی از کاسپر هم سبکتره !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: سوال و جواب در مورد KasperSky

پست توسط Mahdi1944 »

nt,
از چه برنامه‌اي براي دانلود استفاده ميکرديد؟ من فکر ميکنم به خاطر نقص در امنيت برنامه يا هر عامل مرتبط با اون که امنيت سيستم رو به خطر مينداخته، کاسپرسکي اون برنامه رو در ليست untrusted قرار داده ويا اينکه دسترسي اون رو به اينترنت بسته، اين مورد رو در تب My Security Zone چک کنيد، اگر بلاک شده هم از Application Activity ميتونيد اون رو از ليست خارج کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

Re: تاپيک جامع KasperSky

پست توسط Mamool »

با درود
میخواستم اینجا از دوستانی که از KIS (kaspersky internet security ) استفاده میکنند و دسترسی به اینترنت پر سرعت دارند درخواست بکنم که هر چند روز یکبار مثلا هر هفته فایلهای آپدیت آفلاین کسپر اسکای را برای دانلود کسانی که نمیتوانند مستقیما آنلاین آپدیت بکنند یه جایی آپلود بکنند بعد با ذکر تاریخ اینجا لینک بدن که همه بتوانیم از این انتی ویروس قدرتمند استفاده بکنیم
با تشکر
_______
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط nt »

, عزیز
اگر شما مرتب آپدیت نمایید حجم اون نهایتا 20مگ می باشد اما اگربخواهید به صورت پکیج دانلود نمایید و سپس نصب کنید چیزی حدود 130 مگ حجم فایل می باشد پس پیشنهاد می کنم که برای اولین بار که قصد نصب دارید از پکیج اماده استفاده و سپس هر 2 روز یکبار به صورت آنلاین آپدیت نمایید.
شاد باشید
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Mamool »

nt نوشته شده:  , عزیز
اگر شما مرتب آپدیت نمایید حجم اون نهایتا 20مگ می باشد اما اگربخواهید به صورت پکیج دانلود نمایید و سپس نصب کنید چیزی حدود 130 مگ حجم فایل می باشد پس پیشنهاد می کنم که برای اولین بار که قصد نصب دارید از پکیج اماده استفاده و سپس هر 2 روز یکبار به صورت آنلاین آپدیت نمایید.
شاد باشید

ممنوم منم دنبال این پکیج میگردم ! تصویر از کجا باید دانلود بکنم؟
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
منظور از پکيج آماده آخرين نسخه اين آنتي ويروس هست که در سايت اون قابل دانلود هست، و بعد بايد اون رو آپديت کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط nt »

پکیج آپدیت ها تا تاریخ 13/02/2010 و آپدیت به صورت آفلاین

تصویر  
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kaspersky Internet Security 2010 (Ver 9) Updates 

تصویر

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][External Link Removed for Guests]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Dated 13/02/2010  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kaspersky Internet Security 2009 (Ver 8) Updates  
 تصویر
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][External Link Removed for Guests]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Dated 13/02/2010  
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط nt »

سلام
الان داشتم تاپیک ها را نگاه میکردم که دیدم Mahdi1944, عزیز در جواب یکی از دوستان گفته بودند که از kaspersky PURE استفاده کنند می خواستم بدونم این چه نسخه ای از kaspersky هست ؟چه مزایایی نسبت به ورژن قبل دارد؟ آیا بهتر است این را به جای kaspersky 2010 خودمون نصب کتیم؟آیا کلید های فعال سازی اون با kaspersky 2010 مشترک هست؟
ممنون
شاد باشید
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

nt, یه محصول جدید از کسپر هست که مجموعه از اینرنت سکوریتی +بک اپ گیری+PARENTAL CONTROL+مدیریتی امنیتی سیستم هست...البته جزئیاتی به هر مورود اضافه شده... که در لینک زیر میتونید بخونید:razz:
[External Link Removed for Guests]
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط nt »

SHAHRAM, عزیز ممنون :razz:
این چیز ها را قبل از اینکه اینجا پست بدم سرچ کردم و دیدم حال اگر جواب سوالات هم بدی + مدیریتی امنیتی سیستم را هم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
شاد باشید
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

خوب چون تاپیک جامع هست من هم سعی میکنم جامع پاسخ بدم!
kaspersky PURE یه محصول جدید کسپر هست که نسخه یdevelopشده ای از همون KIS خودمونه که چیز های مختلفی هم بهش اضافه شده.....که توضیح میدم
1-یه سیستم داخلی optimize سیستم درونش ایجاد شده که به پایدرای ویندوز و سیستمتون اضافه میکنه

2-data encryption با الگوریتم ها جدید بهش اضافه شده...
3-سیستم بک آپ گیری که فکر نکنم توضیحی بخواد

4-parental control هم که در نسخه های قبلی بوده و یکم بهینه شده

5-یک password manager خوب هم در این نسخه ارائه شده که پسورد ها ی مختلف ما رو به صورت امنی نگهداری میکنه(بعضی از نرم افزار ها هستند که براحتی می تونند پسورد های ما رو از دل کوکی ها و ... ما بیرون بکشند که کسپر با شناسایی اون ها جلوگیری میکنه از کارشون)....و کاریرد دیگش در پر کردن فرم های مختلف در سایت هاست که بحث جداگونه ای رو می طلبه

6-توی تنظیمات جاهای مختلفی به موارد امنیتی کامپیوتر های شبکه بر خوردم...مثل ریموت کنترل کردن امنیت کامپیوتر های دیگه در شبکه (که pureروشون نصبه )و.... که در control center میشه مدیرتش کرد....البته من از این امکاناتاتش استفاده نکردم فعلا....

7-ابزار فرعی دیگه که بعضی در این نسخه اضافه یا بهینه تر شده(کیبورد مجازی و...)

در کل نسخه کامل شده ای هست... وپیشنهاد میشه نصبش کنید...البته من تجربه تلخی از نصب محصولات جدید کاسپر دارم(در نسخه های قبلی) که زیاد مهم نیست!

در مورد اکتیویشن هم باید بگم من از نسخه 30 روزه استفاده میکنم....البته در نسخه بتاش که من نصب کردم میشد با انتخاب تیک trial نصب کردش ولی در نسخه rc که اومده باید حتما یه keyبرای نصب تریالش از کسپر بگیرید....در مورد کلید های نسخه ای دیگه هم باید بگم من تست نکردم(ولی احتمالا نمیشه....شما تست کنید اعلام کنید)

موفق باشید... تصویر
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”