صندلی داغ با حضور Mohammad Razzazan...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: واوان
سپاس‌های ارسالی: 3246 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور Mohammad Razzazan...!

پست توسط Ruozbeh »

سلامی دوباره! تصویر

ایشون هم مثل ما از دلدادگان پرواز باشن

بله برادر ما هم از سینه سوختگان این طریقت هستیم!!! تصویر تصویر
فقط یک نکته بگم که درد رشته ی تحصیلی خیلی بده!! تصویر[HR]1- از عکاسان خارجی عکس های چه کسانی را می پسندید؟

2- داستان کامل این عکس چیست؟( تصویر تصویر)

[External Link Removed for Guests]
3- نظرات در مورد تصاویر!!(دوستان غیر علاقه مند عفو بفرمایند که تنها سوالات تخصصی میپرسیم! تصویر)

[External Link Removed for Guests]   از همه به قول خود شما 107 بابا!!

و اما دو خواهر (یکی بدون نقاب!! تصویر)

چه بگویم؟!!!! تصویر

مثل اینکه مال دور زده شده در تحریم به ایرلاین های ایرانی نیامده... تصویر تصویر

عکسی به واقع زیبا و بدون شرح!! تصویر

من یک حس بدی نسبت به ورودی هوای این فانتوم زیبا دارم! تصویر

و در پایان...... تصویر تصویر

یک سوال نه چندان بی ربط: واوان تصویررو میشناسید؟ کجاست؟

5- کدام تایپ از بوئینگ و کدام تایپ از ارباس را می پسندید؟؟   

Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 289 بار
سپاس‌های دریافتی: 1424 بار
تماس:

پست توسط Mohammad Razzazan »

mahdimk نوشته شده:سلام استاد رزازان تصویر

سلام بر جناب رشنوی عزیز تصویر
قربان کلاه استادی برای سر من خیلی گشاده. شرمنده نفرمایید. تصویر

بی مقدمه :

1- کدام لنزت رو بیشتر دوست داری. چرا؟
لنز تله زوم 300-100 سیگما F4
کیفیت خیلی خوبی داره و کلا لنز دوست داشتنی ای هستش. نکته مثبتی هم که داره اینه که می تونی از کانورتر 1.4 برابر خود سیگما با حفظ قابلیت اتو فوکوس روی این لنز استفاده کنی و فاصله کانونی رو تبدیل به 420-140 کنی البته با دیافرگم 5.6 ثابت. یه جوری مثل ترکیب وحشتناک تامکت با فینیکس تصویر

2- از کانن خوشت میاد یا نیکون (با اینکه میدونم یه D300 داری )
همون طور که خود شما هم اشاره کردی 100 درصد نیکون.
برای اطلاع سایر دوستان عرض کنم که معمولا عکاسان به 3 دسته تقسیم می شن. کسانی که از دوربین کانن استفاده می کنن، عزیزانی که از دوربین نیکون استفاده می کنن و دسته سوم افرادی که از مارکهای متفرقه مثل سونی، فوجی و ... استفاده می کنن که در نهایت اونا هم به یکی از این دو دسته سوئیچ می کنن.
به نظر من نیکون از لحاظ بدنه و کیفیت از کانن بهتره. هر چند دوربین های خوب کانن نویز کمتری نسبت به نیکون دارن و برای عکاسی نجومی مناسبترن. به هر حال هنوزم نیکون رو انتخاب می کنم.

3- تا به حال چند دوربین با بدنه عوض کردی ؟
توی دوران آنالوگ یه دوربین کوچیک روسی داشتم که توی 8-9 سالگی خریده بودم و بعد از مدتی دل و رودشو ریختم بیرون! توی دبیرستان یه دوربین زنیت 122 داشتم و با اون عکاسی می کردم.
در دوران دیجیتال اول یه دوربین HP PhotoSmart 612 خریدم. 2 مگا پیکسلی و وحشتناک بی کیفیت. یک سال بعد کارم با نیکون شروع شد Nikon E2500 اونم دو مگا پیکسلی بود. بعدش هم Nikon E8800 و بعد هم کمی با Nikon D70S کسب تجربه کردم. سپس Nikon D80 و نهایتا از بیشتر از 2 سال پیش با Nikon D300 عکس می گیرم تصویر

4- در حال حرکت در یک خیابان هستید یه هو یه هواپیما از بالای سر شما رد میشه (فانتوم) چقدر وقت میبره که دوربین رو از کیف بیرون بیارید و از هواپیما عکس بگیرید
تا زمانی که من بخوام دوربینو در بیارم و احتیاطا لنزو هم عوض کنم ایشون لندینگ کردن!

در اخر از تمام زحمتهای که برای عکسهای زیبایت کشیدی و دیگران را هم در این تصاویر زیبا شریک کردی متشکرم

نظر لطف شماست تصویر مهدی جان عکس های زیبای شما در سایت شخصیتون جای حرفی باقی نمی ذاره تصویر
[FONT=Verdana]IRANIAN SPOTTERS 
Captain
Captain
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 8697 بار
سپاس‌های دریافتی: 6241 بار

پست توسط ARafiee »

سلام
اين هم از گردش روزگار كه چرخيد و چرخيد تا به امروز رسيد
سابقه ي دوستي من با آقا محمد عزيز به حدود دو سال و نيم پيش مي رسد آن هم از طريق دنياي وب و از آن مهمتر از طريق آقا طاهاي عزيز كه با ايشان رابطه ي نسبي دارند و من هم از دوستان آقا طاها بودم و همچنان اگر قابل بدانند هستم
تا اينكه توفيق ديدار با آقا محمد در شهريور 87 برايم فراهم شد و اين امر تا امروز چند بار ديگر تكرار شده است كه جاي خرسندي را برايم تاكنون باقي گذاشته است
محمد عزيز و هنرمند در كار خود استاد هستند و من در اين زمينه به همين بسنده كرده و سكوت اختيار مي كنم
در ادامه هم بر مي گردم به گردش روزگار
در فاصله آشنائي اوليه در حدود پائيز 86 تا ديدار چهره به چهره
آقا محمد در يك عكس من كمترين را مورد لطف قرار دارند و يكي از عكس هاي خود در سايت جت فوتوز را به من اختصاص دادند
دو سال پيش در همين روز يعني April 9, 2008 اين عكس در سايت اشاره شده منتشر شد
البته من در زمان انتشار تهران نبودم و بعد از مراجعت از طريق ايميل متوجه لطف آقا محمد شدم
در اين مدت از دوستان از جمله آقا محمد خيلي چيز ها آموختم,اميدوارم كه لايق بوده باشم
بدين وسيله هم خواستم يك قدر داني كوچك از ايشان داشته باشم(البته به زعم خودم)
براي آقا محمد دوست داشتني و عزيزانش كاميابي و خير آرزو مي كنم
با تشكر

تصویر

Captain II
Captain II
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

پست توسط azeRilA »

سلامی مجدد بر استاد رزازان عزیز تصویر

محمد خان صندلی خوبه؟راضی هستین یا حرارت بیشتر بشه؟ تصویر تصویر

محمد IIAF یا IRIAF؟

اگر به شما میگفتن میتونی با یکی از جنگنده های نیروی هوایی ارتش پرواز کوتاهی داشته باشی کدام رو انتخاب میکردی؟چرا؟

تاریخچه Iranian Spotters و اهداف اش را برای ما بگو.همینطور در کجا این گروه شکل گرفت و به پیشنهاد چه کسی؟

نظر شما در مورد افراد زیر :

Shary - Iranian Spotters

Taha Ashoori - Iranian Spotters

Majid Khodaei - Iranian Spotters

Bravo - Iranian Spotters

Danial.B - Iranian Spotters

Alireza - Iranian Spotters(مرحوم!) 
نظر شما در مورد جمله ی معروف :"دیـــــگه وارد جزئــــــــــــــیــــــات نشــــــــــــو! "چیست؟

کامپیوتر های نسل دوم در چه سالی به بازار آمدند؟

چند نوع معماری شبکه وجود دارد؟

استاندارد های IEEE رو فقط نام ببر(اگر خواستی توضیح هم بدهید! تصویر)

بوشهر چه طور بود؟برای دوستان خاطره بوشهر امسال و پارسال(همون قضیه! تصویر) رو در بیش از 6خط توصیف نمایید!

شما گفتی باربی نیروی هوایی صاعقه هست.لطفا" بگید سیندرلا و آنشرلی با موهای قرمز و پینوکیو و جری کدام ها هستند؟ تصویر
=============================
قبلنا یه کم شیطون بود که خدا رو شکر الان کمتر شیطونی می کنه

من و این حرفا؟؟ تصویر تصویر

شبهای شیرین خوردن آیس پک همراه علیرضا رو هیچ وقت فراموش نخواهم کرد

منم اون روزی که شیرینی دوربین رو دادم فراموش نخواهم کرد!اگه دوستان کنجکاو بشن یه چشمه از اشتهای مهربان شما برای دوستان تعریف میکنم! تصویر تصویر

تا سوال های بعدی خدا نگهدار تصویر

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست

Captain II
Captain II
تماس:

SAMAN نوشته شده:با سلام و درود به همه دوستان عزیز بخـــــــــــــصوص مهمان عزیز و گرامی صندلی جناب آقای محمد رزازان عزیز تصویر تصویر تصویر تصویر

سلام سامان جان تصویر تصویر

ابتدا تشکر می کنم بابت حضورتون در ص  ی داغ تصویر تصویر و لطفتون نسبت به بنده تصویر
وظیفه بود تصویر  اینکه باعث افتخار بنده بود, دیدن دوستان عزیزی چون شما در AB-4 تصویر امیدوارم که باز هم فرصت های اینچنینی پیش بیاد تصویر تصویر برای ما هم همین طور. امیدوارم دیدار به نمایشگاه سال آینده دزففول نکشه تصویر

قبل از شروع سوالات یک سری به میلاد بزنیم تصویر :
خبرنگار:براي محرم امسال چه برنامه هايي داريد؟

من فکر میکنم برنامه ( افطاری) مخصوص به ماه رمضان بود تصویر تصویر

اما سوالات[COLOR=#974806] قهـــوه ایی ,  .... تصویر و پاسخ های آبی!

1-همیشه دیدگاهتون نسبت به آینده چطوره بود؟ به طور کلی الان چطور ارزیابی می کنید> ( آینده ی خصوصی – آینده ی عمومی)
کلا دیدم نسبت به آینده روشنه. هم آینده کشورمو روشن می بینم و هم نسبت به آینده خودم امیدوارم

2-چه عاملی باعث شد که از رشته تحصیلیت خوشت نیاد و چه عاملی باعث شد که این رشته رو انتخاب کنید؟
مهمترین عاملی که باعث شد این رشته برم رتبه کنکورم بود و صد البته نبود یک مشاور خوب حتی در پیش دانشگاهی سمپاد. البته اولش هم کامپیوترو دوست داشتم اما یکی از اساتید همون ترم اول تاثیر خیلی بدی روی من گذاشت. اتفاقا خیلی هم در بین دانشجویان امیرکبیر و احتمالا تهران و شریف معروفن. الان دوست داشتم به جای سخت افزار در امیرکبیر، شیمی و یا هوافضا در شریف بخونم. اتفاقا با شرایطی که داشتم حتی شاید بعد از 2 -3 ترم می تونستم هر دو رشته رو با هم بخونم. به هر حال گذشته ها گذشته اما می شه برای آینده برنامه ریزی کرد تصویر

3-شخص رودربایستی هستی؟ به نظر شما رودربایستی یک ضعف برای یک فرد نیست؟ آیا ممکنه یک عادت باشه؟ راه حلی از دید شما براش هست؟
بله گاهی هستم. در مواقعی که خیلی شدید باشه می تونه یک ضعف به حساب بیاد. فکر می کنم بیشتر ضعف باشه تا عادت. البته در بعضی موارد احترام و محبت زیادی هم باعث رودربایستی می شه. راه حلش هم زیاد سخت نیست: تمرین نه گفتن.

4-بعد از خدا از چه چیز یا چیز هایی می ترسی؟
فراموش کردن خداوند، ظلم، بی عدالتی
به نظر من هیچ چیز مادی ارزش ترسیدن نداره حداقل پیش از روبرو شدن باهاش!

5-وحشتناک ترین , زیباترین یا جالبترین خوابی که تا حالا دیده اید و در ذهنتون ثبت شده چی بوده؟ می تونی تعریف کنی؟
در کودکی کابوس من سقوط از بلندی بود که البته خیلی وقته دیگه خبری ازشون نیست.
هنوز هم به ندرت امتحانای مدرسه و یا جا گذاشتن وسیله ای در خونه به صورت کابوس به سراغم میاد!
خواب خوب هم زیاد بوده. خواب هم مربوط به هوانوردی هم گهگاه به سراغم میاد!

6-فکر کن امکانات لازم رو داری, آیا این قدرت رو داری که فقر رو ریشه کن کنی یا حداقل تا حد قابل توجهی از بینش ببری؟
برای از بین بردن فقر امکانات به نظر من آخرین گزینه مورد نیازه. اصلی ترین چیز طرز نگرش ما انسان هاست. با همین امکانات فعلی هم می شد فقیری پیدا نشه اگه خیلی از دزدی ها و بی عدالتی ها نبود. در دنیای کنونی فکر نمی کنم مشکل فقر قابل حل باشه و اقدام قابل توجهی هم صورت نمی گیره.

7-جنس قبلت از چی هست؟
[COLOR=#548dd4]شیشه پیرکس!

8-اگر روزی بهت پیشنهاد ریاست بر یک مجموعه ی بزرگ رو بدن, می تونی اوضاع رو کنترل کنی؟ ( به طور ساده بخوام عرض کنم, آیا فرد مقـــــــتدری خواهی بود؟ این توانایی رو در خودت می بینی؟)
فکر می کنم بتونم. هر چند سعی می کنم توی زندگیم منعطف باشم اما جاهایی که لازم هست فکر می کنم به اندازه کافی مقتدر خواهم بود.

9- ترین ها:
بزرگترین آرزو [COLOR=#548dd4]شادی همه مردم بدترین گناه ناامیدی و شرک به پروردگار زیباترین موجود مادر پاک ترین عهد الست 
خوشبخت ترین فرد [COLOR=#548dd4]کسی که فرداش بهتر از امروزشه آسان ترین ضربه ضربه نهایی زشت ترین اخلاق غرور کوچکترین خوبی هیچ خوبی ای کوچک نیست 
برترین پیروزی [COLOR=#548dd4]گاهی بعضی از شکستها بدبخت ترین فرد فردی که زیردستانش را اذیت می کند شیرین ترین خاطره دیدن خانه خدا و همین طور خانوادم بعد از مدتی دوری دقیق ترین خطا VLSI!  سخت ترین رشته تحصیلی [COLOR=#548dd4]سخت افزار! تلخ ترین طعم --------- پرت ترین حواس چند تا از اطرافیانم! شدید ترین برخورد برخورد نزدیک از نوع سوم! 
بهترین لحظه [COLOR=#548dd4]وصال تیز ترین چشم رپتور 

10-چقدر به تصمیماتی که گرفتی عمل کردی و چقدر به اهدافی که معین کرده بودی رسیدی؟
نسبتا متوسط. کمی باید بیشتر تلاش کنم

11-بیشترین سرعتی که با ماشینت رفتی چقدر بود؟ در کجا؟
با ماشین برادرم حدود 150-60 کیلومتر در ساعت. جاده تهران-شاهرود

12-ویژگی های یک همسر خوب رو بیان کنید و ملاک های انتخاب همسر از دیدگاه محمد رزازان چی هست؟
باوقار و نجیب، خوش قلب،مهربان، با وفا و قابل اطمینان، شریک روزهای سخت و... که البته برای هم مرد و هم زن صادقه.

13-بهترین هواپیمای جنگنده ی دنیا به نظر شما کدوم هواپیما هست؟ سازه های غرب رو بهتر میدونید یا شرق؟
F-22 Raptor بی تردید غربی.

14-شدت نور زمانی که به خورشید مستقیم نگاه می کنی بیشتر هست یا وقتی که نور خورشید رو در یک آینه می بینی؟ ( اصلا" این جمله یعنی چی؟ چه چیزی به ذهنتون می رسه؟)
بیشتر از همه زمانی هست که نور از لنز دوربین بگذره و از چشمی به خورشید نگاه کنید.
ببخشید چیزی به ذهنم نمی رسه تصویر

15-نظرت راجع به گزینه های زیر چیه؟ ( یک نکته وجود داره!)
1-شاه یا گدا 2-موتور یا لاستیک 3- توپ یا زمین 4- کاریا پول 5-روز یا شب 6-آب یا هوا 7- خورشید یا ماه
یه جورایی همه موارد لازم و ملزوم همدیگن...

16-اگر فرضا" خلبان یک بمب افکن بودی و طبق دستور می بایست اقدام به بمباران یک شهر می کردی, ایا این کار رو انجام می دادی؟
خیر و البته مسئولیت تمرد از دستورو هم قبول می کردم.

17-به نظر شما عکاسی استعداد خاصی می خواهد؟ چرا؟ یا اینکه همه می تونن عکاس باشن و عکس بگیرین؟
همه می تونن عکس بگیرن اما همه نمی تونن عکاس باشن. همون طوری که همه می تونن رانندگی کنن اما کمتر کسی می تونه شوماخر بشه. عکاسی یه بخشش مربوط می شه به یادگیری عملکرد دوربین و تکنیکهای عکاسی اما بخش مهمتر دید عکاس و خلاقیت اونه. خلاقیت رو نمی تونید جایی یاد بگیرین بلکه بستگی به استعداد و هوش فرد عکاس داره.

18- ملزومات داشتن یک عکس با کیفیت و زیبا چه چیز هایی هست ؟
دوربین خوب، لنز خوب و از همه مهمتر دید خوب

19- تضاد با یک پدیده یا تعامل با یک پدیده, به نظر شما کدامیک در نهایت منجر به سازگاری با پدیده خواهد شد؟ ( تصمیم گیری در مورد جامعیت سوال با شماست )
به نظر من تعامل هست که در نهایت منجر به سازگاری خواهد شد.

20- تفاوت E2PROM با EPROM ها در چی هست؟ و فرق SRAM با DRAM چیه؟ ( اینم سوال سخت افزار ی که دوست دارید تصویر)
DRAM ها ساده تر از SRAM ها هستن و کار حافظه های استاتیک رو با ترانزیستورهای کمتری انجام می دن و لذا در سطح یکسان حجم بیشتری از حافظه رو فراهم می کنن. توضیح زیاده!
EEPROM برای پاک کردن اطلاعات نیازی به اشعه UV نداره و با استفاده از جریان الکتریکی قابلیت پاک شدن دارن و نیازی هم نیست برای پاک کردن از سیستم جدا بشن و البته همه محتوای حافظش با هم پاک می شه و انتخابی نیست.

21- از اینکه روی ص  ی داغ هستید چه احساسی دارید؟
[COLOR=#548dd4]احساس بدی ندارم
  تصویر

[COLOR=#0070c0]مجددا" از تشریف فرمایتتون به   ص  ی داغ [COLOR=#0070c0]نهایت سپاس و تشکر رو دارم و امیدوارم که همیشه سلامت, موفق, سربلند و پیروز باشید   تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

منم از لطف شما سپاسگزارم سامان عزیز تصویر
Captain II
Captain II
تماس:

Ruozbeh نوشته شده:سلامی دوباره! تصویر
سلامی دوباره هم از جانب من تصویر

ایشون هم مثل ما از دلدادگان پرواز باشن

بله برادر ما هم از سینه سوختگان این طریقت هستیم!!! تصویر تصویر
مخلصیم!
فقط یک نکته بگم که درد رشته ی تحصیلی خیلی بده!! تصویر
خـــــــــــــیلی!
[HR]1- از عکاسان خارجی عکس های چه کسانی را می پسندید؟

Sam Chui به نظر من یکی از بهترین عکاسان هوانوردیه و کاملا در این کار حرفه ای.
Christian Waser هم واقعا عکاس فوق العادیه ای هست.
عکسهای Steve Morris هم بی نظیره!

2- داستان کامل این عکس چیست؟( تصویر تصویر)

این عکسی از خروجی موتور جنگنده اف 5 هست که نوروز پارسال در دزفول گرفتم. اگه به این نمایشگاه رفته باشین (حداقل در امسال و پارسال) یه غرفه بود برای فروش آش. با قیمت بسیار مناسب و کیفیت خوب! ظاهرا یکی از بازدیدکنندگان موتور اف 5 رو با سطل زباله اشتباه گرفته بود و ظرف آشو پرت کرده بود اون تو. خلاصه از نظر عکاسی سوژه خیلی جالبی بود. منم از فرصت استفاده کردم و این عکسو گرفتم! شاید یکی از دلایلی که امسال داخل کابین اف 5 رو نمی شد دید همین مشکلاتی بود که بعضی از افراد بی فرهنگ در سال های گذشته ایجاد کرده بودن...
3- نظرات در مورد تصاویر!!(دوستان غیر علاقه مند عفو بفرمایند که تنها سوالات تخصصی میپرسیم! تصویر)

[External Link Removed for Guests]   از همه به قول خود شما 107 بابا!!
 کمی به عظمت و زیبایی این پرنده توجه کنید. طول اف 5 تقریبا اندازه دم این هواپیماست! حتی اف 4 هم در کنارش حرفی برای گفتن نداره تصویر یکی از زیباترین صحنه های هوانوردی از نظر من پرواز تانکر سوخترسان در کنار جنگنده هاست. 107 بابا هم اگه این وسط باشه دیگه حرفی واسه گفتن باقی نمی ذاره تصویر 

و اما دو خواهر (یکی بدون نقاب!! تصویر)

امیدوارم یه روز دوباره این دو تا خواهر غریبو هو در آسمون ببینیم. البته به قول شما اون نقاب بیشتر در مورد 747 هایی استفاده می شه که قابلیت سوختگیری هوایی رو دارن. 

چه بگویم؟!!!! تصویر

سوژه ای بود بسی جالب. این که چرا ICC بیچاره به این روز دراومد در ماهنامه صنایع هوایی اشاره شد. اما بهتر بود مخصوصا لوگوی ار فرنس از روی جامبو برداشته می شد... 

مثل اینکه مال دور زده شده در تحریم به ایرلاین های ایرانی نیامده... تصویر تصویر

مشکل خاصی نبود و سریع برطرف شد تصویر هر چند این 744 های دوست داشتنی گوشه ای در فرودگاه امام گراند شدن... بالای کاکپیت هواپیما ساختمون ماهان قرار داره! 

عکسی به واقع زیبا و بدون شرح!! تصویر
 زیباترین فرمیشنی که در ایران امکان پروازش هست تصویر 
من یک حس بدی نسبت به ورودی هوای این فانتوم زیبا دارم! تصویر

چرا؟ خوبه که!

و در پایان...... تصویر تصویر
 باد آورده را باد برد... دلم خیلی به حال خلبانان و سرنشینانش سوخت. به نظرم بزرگترین توهین از سوی نیروی هوایی نسبت به شهدای این سانحه صورت گرفت. پروازی تمرینی در هنگام رژه... خیلی مظلومانه کشته شدن تصویر   یک سوال نه چندان بی ربط: واوان تصویررو میشناسید؟ کجاست؟
اسم واوان رو شنیدم. راستش اطلاع دقیق ندارم ولی فکر می کنم از شهرهای آذری زبان باشه تصویر 
5- کدام تایپ از بوئینگ و کدام تایپ از ارباس را می پسندید؟؟
بوئینگ رو بیشتر ترجیح می دم تصویر 747 از نظر من برترین هواپیمای مسافربریه که تا به حال ساخته شده و هنوز هم فوق العاده زیبا و دوست داشتنیه. 737 سری 700 و 800 رو هم خیلی دوست دارم.
در ارباس هم A330 رو خیلی دوست دارم. A340-600 در پیراهن لوفت هانزا خیلی قشنگه. A380 هم بدک نیست تصویر   
Captain II
Captain II
تماس:

ARafiee نوشته شده:سلام
اين هم از گردش روزگار كه چرخيد و چرخيد تا به امروز رسيد
سابقه ي دوستي من با آقا محمد عزيز به حدود دو سال و نيم پيش مي رسد آن هم از طريق دنياي وب و از آن مهمتر از طريق آقا طاهاي عزيز كه با ايشان رابطه ي نسبي دارند و من هم از دوستان آقا طاها بودم و همچنان اگر قابل بدانند هستم
تا اينكه توفيق ديدار با آقا محمد در شهريور 87 برايم فراهم شد و اين امر تا امروز چند بار ديگر تكرار شده است كه جاي خرسندي را برايم تاكنون باقي گذاشته است
محمد عزيز و هنرمند در كار خود استاد هستند و من در اين زمينه به همين بسنده كرده و سكوت اختيار مي كنم
در ادامه هم بر مي گردم به گردش روزگار
در فاصله آشنائي اوليه در حدود پائيز 86 تا ديدار چهره به چهره
آقا محمد در يك عكس من كمترين را مورد لطف قرار دارند و يكي از عكس هاي خود در سايت جت فوتوز را به من اختصاص دادند
دو سال پيش در همين روز يعني April 9, 2008 اين عكس در سايت اشاره شده منتشر شد
البته من در زمان انتشار تهران نبودم و بعد از مراجعت از طريق ايميل متوجه لطف آقا محمد شدم
در اين مدت از دوستان از جمله آقا محمد خيلي چيز ها آموختم,اميدوارم كه لايق بوده باشم
بدين وسيله هم خواستم يك قدر داني كوچك از ايشان داشته باشم(البته به زعم خودم)
براي آقا محمد دوست داشتني و عزيزانش كاميابي و خير آرزو مي كنم
با تشكر

تصویر

سلام علی جان تصویر تصویر
علی عزیز به هیچ عنوان خودمو شایسته محبتهای شما دوست خوبم نمی دونم. خوبی از خود شماست تصویر
من هم توی این مدت چیزهای خیلی زیادی از شما آموختم و خدارو شکر می کنم گردش روزگار دوستان خوب و با محبتی چون شما رو در مقابل من قرار داد. اون عکس هم کمترین کاری بود که می تونستم انجام بدم و این که با دقت و تیزبینی شما فهمیدم که دو سال از گذاشتن این عکس توی جت فوتوز می گذره واسم خیلی جالب بود.
برات آرزوی بهترین ها رو از خداوند بزرگ دارم.
امیدوارم همیشه شاد باشی و سلامت تصویر
Captain II
Captain II
تماس:

azeRilA نوشته شده:سلامی مجدد بر استاد رزازان عزیز تصویر

علیکم السلام آقا علیرضا تصویر
محمد خان صندلی خوبه؟راضی هستین یا حرارت بیشتر بشه؟ تصویر تصویر
خدارو شکر. می گذره!

محمد IIAF یا IRIAF؟
مگه فرقی هم می کنه؟ مهم نیروی هوایی ایرانه حالا هر اسم و پیشوند و پسوندی که داشته باشه. هر دو برای ایران زحمت کشیدن و فداکاری های زیادی انجام دادن.

اگر به شما میگفتن میتونی با یکی از جنگنده های نیروی هوایی ارتش پرواز کوتاهی داشته باشی کدام رو انتخاب میکردی؟چرا؟
تامکت. خوب دوستش دارم!

تاریخچه Iranian Spotters و اهداف اش را برای ما بگو.همینطور در کجا این گروه شکل گرفت و به پیشنهاد چه کسی؟
سال 86 بود و تازه اولین عکس های من و چند تا از بچه ها مثل طاها، ایمان و مهدی در ارلاینرز پذیرفته شده بود. چند گروه عکاسی خارجی توی اون زمان در ارلاینرز فعال بود که عکاسان مطرحی عضوش بودن. با هم فکری ای که من و طاها و ایمان داشتیم تصمیم به تاسیس یه گروه عکاسی ایرانی گرفتیم و سر اسم Iranian Spotters به توافق رسیدیم. بعدش هم با تعدادی دیگه از بچه ها که در ارلاینرز عکس می ذاشتن این ایده رو مطرح کردیم و همگی استقبال کردن و این جوری Iranian Spotters شکل گرفت و خدارو شکر با کمک همه بچه ها الان جای خودشو در سایت ارلاینرز پیدا کرده و تبدیل به یکی از معروفترین گروه های بزرگترین سایت عکاسی هوانوردی جهان شده.
مهمترین هدفی که در تشکیل این گروه داشتیم نشان دادن چهره واقعی ایران به خارجی ها بود. با توجه به مسائل سیاسی، تبلیغات مسموم رسانه های غربی، تحریم و ناوگان فرسوده هواپیمایی ایران و ذهنیت بدی که با توجه به موارد ذکر شده نسبت به ایران در ذهن افراد غربی وجود داشت تصمیم گرفتیم تنها وجه مثبت هوانوردی ایرانو در این سایت نمایش بدیم و تبلیغی برای کشور عزیزمون انجام بدیم. به عنوان مثال گذاشتن عکس هایی مربوط به حادثه و سوانح هواپیماهای ایرانی در سایت های خارجی توسط اعضای Iranian Spotters ممنوعه. تا الان هم به نظرم با عکس های زیبایی که بچه ها از ناوگان مسافربری و همین طور نیروی هوایی ایران در سایت ارلاینرز گذاشتن در این کار موفق بودیم.

نظر شما در مورد افراد زیر :
 Shary - Iranian Spotters
اولین ایرانی ای که به صورت مداوم در ارلاینرز عکس می ذاشت و پیش کسوت در این زمینه. یه عکاس هنرمند و دوستی خوب برای من.

Taha Ashoori - Iranian Spotters
خواهرزاده و دوست خوبم. اصلی ترین رکن برنامه های فرحزاد! خاطرات خیلی خیلی زیادی در زمینه عکاسی و هوانوردی با هم داریم. یکی از بهترین عکاسان هوانوردی ایران.

Majid Khodaei - Iranian Spotters
بعد از طاها اواین دوستم در زمینه هوانوردی بود. روزهای خیلی خوبی رو در این چند سال با هم سپری کردیم مخصوصا در نمایشگاه هوایی کیش در سال 87.

Bravo - Iranian Spotters
یکی دوستان خوب و عضو جدید Iranian Spotters . عکس های فوق العادش از فانتوم های بوشهری کلا یه تکونی به عکس های Air to Air در ایران داد. اولین نفری که فانتوم های کوسه رو به جهانیان معرفی کرد. در بوشهر خیلی به براووی عزیز زحمت دادیم تصویر

Danial.B - Iranian Spotters
عامل اصلی حضور من در سنترال. اولین بار نمایشگاه هوایی کیش با دانیال آشنا شدم و خیلی زود تبدیل به یکی از دوستای خوبم شد. فردی دوست داشتنی، با معرفت و متخصص در امور هوا، فضا و دریایی تصویر

Alireza - Iranian Spotters(مرحوم!)
یه استعداد جوان در عکاسی هوانوردی ایران. جوانترین عضو گروه Iranian Spotters . قبلنا یه کم شیطون بود که خدا رو شکر الان کمتر شیطونی می کنهتصویر. شبهای شیرین خوردن آیس پک همراه علیرضا رو هیچ وقت فراموش نخواهم کرد تصویر

نظر شما در مورد جمله ی معروف :"دیـــــگه وارد جزئــــــــــــــیــــــات نشــــــــــــو! "چیست؟
اگه آدم زیادی فضول نباشه و نخواد از همه چیز سر در بیاره این جمله معروف هم بهش زده نمی شه! تصویر

کامپیوتر های نسل دوم در چه سالی به بازار آمدند؟
توی دهه 50 میلادی وقتی ترانزیستور جای لامپ خلاء رو گرفت نسل دوم کامپیوترها به وجود اومد. حالا دقیق چه سالی بودو نمی دونم.

چند نوع معماری شبکه وجود دارد؟
اترنت، معماری 7 لایه ای OSI، توکن رینگ، IEEE
استاندارد های IEEE رو فقط نام ببر(اگر خواستی توضیح هم بدهید! تصویر)
Base x 100, FL 10, T 10 و یه چند تای دیگه. آقا بی خیال سوالات درسی شو!
بوشهر چه طور بود؟برای دوستان خاطره بوشهر امسال و پارسال(همون قضیه! تصویر) رو در بیش از 6خط توصیف نمایید!
خوب بود خدارو شکر. کدوم قضیه؟ من که چیزی یادم نمی یاد تصویر
شما گفتی باربی نیروی هوایی صاعقه هست.لطفا" بگید سیندرلا و آنشرلی با موهای قرمز و پینوکیو و جری کدام ها هستند؟ تصویر
دیـــــگه وارد جزئــــــــــــــیــــــات نشــــــــــــو!
=============================
قبلنا یه کم شیطون بود که خدا رو شکر الان کمتر شیطونی می کنه

من و این حرفا؟؟ تصویر تصویر

شبهای شیرین خوردن آیس پک همراه علیرضا رو هیچ وقت فراموش نخواهم کرد

منم اون روزی که شیرینی دوربین رو دادم فراموش نخواهم کرد!اگه دوستان کنجکاو بشن یه چشمه از اشتهای مهربان شما برای دوستان تعریف میکنم! تصویر تصویر
بفرمایید!
تا سوال های بعدی خدا نگهدار تصویر

و همین طور خدانگهدار شما تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سلامتصویر

میان ترم رو بد ندادی! پایان ترم هم با 10 رد کن! ضمنا من زیاد حال و حوصله رنگ بندی و تزیین مزیین و این چیزا رو ندارم ولی استثنائا برای اینکه سامان احساس تنهایی در این وادی نکنه اندکی در این پست گل منگولی بازی در اوردیم!

سوالات سنگین وزن در برخی موارد کم سابقه!

1.علیرضا اسپاتر نیازی به تشکر نیست!من باید خدا را شاکر باشم!چون میدونم اگر این صندلی راه نمی افتاد کچلم میکردی با پی ام های متوالی ( پس میلاد کی شروع میکنی؟میلاد یالا دیگه!میلااااااااااااااد!تصویر)

2.علیرضا روزبه! ترجمه عربی این مصاحبه جهت پخش در الجزیره و العربیه از سوی اینجانب آماده شده شما زحمت انگلیش رو بکش بفرستیم سی ان ان! محمد رزازان معروفت کردیم رفت!از اونایی نباشی 4 تا کانال مصاحبه کردند خودتو گم کنی! سعی کن مردمی باقی بمونی!شهرت کجا محبوبیت کجا!

3. موبایل فروشی رزازان تو آبادان باهات نسبتی نداره؟ نذاشت از تابلو مغازش عکس بگیرم مستند بیارم تو صندلی! ترسید من کاره ای باشم!دیدم راضی نیست غلافی هم نگرفتم!

4.اصالتت شجره نامه ای ات شاهرودیه یا جای دیگه؟

5.نام و غذای مورد علاقه یادت رفت!

6.نقطه مشترک افکارمون ازدواج در 29 سالگی است! ازدواج امثال ما چقدر در تغییر معادلات جهانی تاثیر گذار است که تو هر جمعی میریم میگن کی زن میگیری!

7.از توهماتت بگو!

8. مکه هم که رفتی! این چی میگه؟
کعبه،يک سنگ نشاني است که ره گم نشود حاجي!احرام دگر بند،ببين يار کجاست؟

9.فکر نمیکنی یکی از علت های وفور حیوان آزاری به خصوص در سنین پایین ایرانی ها عدم تنوع سرگرمی است؟ تصویرالبته به غیر از اون افرادی که از شکنجه شدن حیوانات ارضای حسی می شوند وبه نوعی بیماری روانی دارند و فرضا با روشن کردن فندک اتمی روی دم گربه قاش قاش میخندند!

10.میشه شرحی از آرایش غلیظ یک دختر به اصطلاح فشن! که برات عجیب بوده رو بگی؟

11.وقتی یک تریپ فرار (دختر فراری) رو کنار خیابان می بینی که منتظره یک بنز یا بی ام و رد شه سوارش کنه ببره! چه حسی بت دست میده؟

12.شده یک نفر مخت رو از وراجی بی ربط تلیت کنه بعد به ذهنت برسه بری داروخونه قرص کم حرفی(اسم لاتینش یادم نیست)بخری بنداز تو شربت پرتقال بدی بخوره تا زبونش چند ساعتی سنگین بشه و گوشت از دستش مقدارانی استراحت کنه؟

13.عاشق هم پس نشدی! مزه زندگی بدون عشق چطوریه؟ ترش؟شیرین؟تلخ؟دو مزه؟ تند؟ نمکی؟ بی مزه؟

14.وقتی با یکی داری صحبت میکنی طرف هم کم میاره و برای اثبات حرفش از 40 جور روایت ناشناخته که با هیچ سریشی قابل چسبیدن به موضوع صحبت نیست! آویزون میشه چه حسی پیدا میکنی؟

15.به نظرت اگر یک آمار صادقانه به ویژه از سربازها و بچه مدرسه ای ها و کسانی که ازدواج و ارضای مشروع غرایز براشون عین افسانه شده! بگیرند چند درصدشون در خلوت خودارضایی می کنند؟البته جوابت به اینکه عمرت را بیشتر با چه قشری از جامعه سپری کرده باشی خیلی بستگی داره-مثلا برخی دوستان شدیدا مذهبی و مقدس گرا رو دیدم که کلا صورت مسئله را پاک میکنند!دوستان تفریطی هم که میگن اصلا خود ارضایی آزاده و مشکلی نداره و حتی یک شعر معروف 18+ هم درباره اش تو اینترنت هست.(در جوانی تا توانی...تصویر)!!
دوستان میانه رو هم به سهل سازی ازدواج و گزینه های مسکنی همچون صیغه معتقدند.
هم به سوال جواب بده و هم راهکارت رو برای حل این معضل بگو!

16.چرا بحث کردن درباره نیاز انسانی و طبیعی همچون نیاز جنسی در جامعه سنتی ایرانی تا همین چند سال پیش تابویی سنگین بود؟و تا کلمه ای از آن به میان می آمد بانگ استغفرالله گفتن و خدایا توبه بود که به هوا بر میخواست!Max اطلاعات بخشی از جوانانی که تو اصلا تو باغ این حرفا نبودندتصویر همان جزوه تنظیم خانواده و جمعیت دانشگاه بود!!فکر میکردند مسائل زناشویی به آسانی طبخ نیمرو است! نااگاهی و عدم اموزش صحیح و علمی زوجین از مسائل زناشویی در سالهای پیش نتایج تلخ کم نداشت!فوت تازه عروسان بر اثر خونریزی واژن و...اینکه ازاین فضای نامطلوب داریم عبور میکنیم با افزایش تحصیلات اکثر جوانان و گذار فرهنگی و علمی کشور از سنت به مدرنیته چقدر مربوطه؟

17.به سرت زده نمایشگاه هوایی بعدی دبی یه تریپ بری؟اگه بری بیشتر طلبه ای از چی عکس بگیری؟

18.جهانبانی رو در یک جمله کوتاه و گویا توصیف کن!

19.خاطره شلمچه ای داری برامون؟البته برای شلمچه نرفته ها جالبتره!حکایت وصف العیش نصف العیش!

20.اگه بت بگن یک سوال از 27 تیر 1367 بکنی چی می پرسی؟

21. خیلی از بی مونس ها معمولا حیوان نگه میدارن!برای مسکن چطوره؟

22.برخوردت با یک آدم نعشه چطوریه؟با یک آدم مست چطوره؟

23.یه توصیه به دهه هفتادی ها!

24.مواقعی که خود درگیری حاد داری چیکار میکنی؟

25. یک سوال سخت دیگه از خودت بپرس!

26.بهترین چیزی که ندیدی؟

27.چه دوره ای دیدی؟چه دوره ای ندیدی؟

28.نظرت درباره این دوستانی که از پرواز قبلی جا موندی چیه؟بشون بگو دفعه بعد 6 ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حاضر باشند!

mahdimk
kayvan6079
Shahbaz
ARafiee
sokuteasemuni

-----------------------------------------------

سوالات سبک وزن!

29.یک خاطره از بی ربط گویی هات بگو!

30.برای عکسبرداری های غلافی و مخفیانه از تکنیک جنگ نرم و کودتای مخملی هم استفاده کردی؟

31.با آمپول چطوری؟مخصوصا اون غول پیکرهاش؟

32.تا حالا خارش مغز داشتی؟

33.قیافه دختره باید شبیه کی باشه؟مذنه رو بگو!

34.معسل مورد علاقه ات؟گیر دوسیب و نعناع و پرتقالی؟ تا حالا هل الفاخر زدی؟ لامصب روانیه!

35.اهل لاف نیستی!باشه قبول!ولی جهت تقویت بنیه نمک صندلی یک لاف فوق سنگین بزن که سقف رو بیاره پایین!

36.مگه صندلی بهروز یادت رفته!به خوبی آموزش داد!کلا بهروز علاوه بر تخصص بالای نظامی اطلاعاتی تخصص نر و ماده شناسی اش نیز والا و مغتنم است! حیوونی که جلو میره نر است!ماده ها هم پشت سرش!بچه ها هم پشت سر ماده ها!کلا چند همسری در حیوانات هم پدیده شایعی است!البته اینکه تا چهار همسر مجازند یا بیشتر را باید از حاج آقا !پرسید.

37.به ابادانیه میگن ساخت پالایشگاه آبادان چه مدت طول کشید؟میگه والا مو اول صبح رفتم بالا پشت بوم به برای کفترا دون بریزُم پالایشگاهی نبود!نفهمیدیم نامردا چطوری چند ساعته ساختنش!...بعد از این بیان این حکایت معروف حالا یک سوال!میدونستی اگه یک روز پالایشگاه ابادان بخوابه در تهران بنزینی وجود نخواهد داشت که بریزی تو ماشین و جابجا بشی! ( منت گذاشتن رو داشته باش!)

38.راستی قضیه دسشویی پولی رو گفتم و لی جریانش رو نه! چند سال پیش رفته بودم سرویس بهداشتی عالی قاپو اصفهان !کارم که تموم شد!رفتم پیش سرایدارش 200 تومان رو بدم و برم!ناگافته نمانده تا چند روز قبلش به علت گران نشدن بنزین هزینه 100 تومان بود که گویا تورم بنزین هزینه قضای حاجت را هم بالا برده بود!دیدم یکی مردی داره باش بحث میکنه و میگه من رفتم دسشویی ولی چون کاری نکردم پول نمیدم!یارو مسئول دسشویی دست یارو رو گرفت و برد دم در مستراح! و جلو ملت بهش گفت مگه نمیگی کاری نکردی! پس اینا چیه! همشو جمع کن تو نایلکس با خودت ببر!!

39.محمد در پوزیشن های زیر!

1.خطرناک شدن!
2.گیر 3پیچ!
3.محاصره شدن توسط 15 دختر عصبانی و 6 متر زبون دار!
4.حمله سگ های وحشی و گرسنه!
5.آهنگ بندری لرزاننده!
6.آدم فروشی!
7.نشستن در عقب خط واحد!
8.میخوای بی خیال طرف بشی ! سریشه و ول کن نیست
9.گویند کسان بهشت با حور خوش است......من میگویم که آب انگور خوش است
   نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار...........کاواز دهل شنیدن از دور خوش است 

.از آسمون داره میاد یه دسته حوری!همشون کاکل به سر گوگولی مگولی!توی بهشت داره عجب جشن و سروری! 

40.محمد جان از آشنایی باهات خوشحال شدمتصویر رفیق باحال و پایه ای به نظر می رسی که حتما همینطوره تصویر

یا حقتصویر
  بی  
Captain II
Captain II
تماس:

شرمنده میلاد جان که دیر شد. کمی این روزا گرفتار بودم تصویر
Mil@d نوشته شده:سلامتصویر
و سلامی دوباره از طرف من تصویر
میان ترم رو بد ندادی! پایان ترم هم با 10 رد کن! ضمنا من زیاد حال و حوصله رنگ بندی و تزیین مزیین و این چیزا رو ندارم ولی استثنائا برای اینکه سامان احساس تنهایی در این وادی نکنه اندکی در این پست گل منگولی بازی در اوردیم!

سوالات سنگین وزن در برخی موارد کم سابقه!

1.علیرضا اسپاتر نیازی به تشکر نیست!من باید خدا را شاکر باشم!چون میدونم اگر این صندلی راه نمی افتاد کچلم میکردی با پی ام های متوالی ( پس میلاد کی شروع میکنی؟میلاد یالا دیگه!میلااااااااااااااد!تصویر)

2.علیرضا روزبه! ترجمه عربی این مصاحبه جهت پخش در الجزیره و العربیه از سوی اینجانب آماده شده شما زحمت انگلیش رو بکش بفرستیم سی ان ان! محمد رزازان معروفت کردیم رفت!از اونایی نباشی 4 تا کانال مصاحبه کردند خودتو گم کنی! سعی کن مردمی باقی بمونی!شهرت کجا محبوبیت کجا!
ای بابا من کجام الان؟!
3. موبایل فروشی رزازان تو آبادان باهات نسبتی نداره؟ نذاشت از تابلو مغازش عکس بگیرم مستند بیارم تو صندلی! ترسید من کاره ای باشم!دیدم راضی نیست غلافی هم نگرفتم!
اصلا بعید نیست که فامیل در بیاد! هر چند بیس اصلی رزازان ها در شاهروده اما الان در سراسر جهان پراکنده شدن. تقریبا با همه رزازان ها در سراسر جهان فامیلیم البته استثنا هم زیاد داره!
4.اصالتت شجره نامه ای ات شاهرودیه یا جای دیگه؟
بله. شاهرود
5.نام و غذای مورد علاقه یادت رفت!
ببخشید. از غذاهای شیرین به غیر از فسنجون بدم میاد. در مقابل به ماکارونی و پیتزا و سیب زمینی سرخ کرده عشق می ورزم.
6.نقطه مشترک افکارمون ازدواج در 29 سالگی است! ازدواج امثال ما چقدر در تغییر معادلات جهانی تاثیر گذار است که تو هر جمعی میریم میگن کی زن میگیری!
همینو بگو!
7.از توهماتت بگو!
کی می شه از فرمییشن اف 14، اف 22 و اف 35 در کنار 107 بابا عکس بگیرم؟! تصویر

8. مکه هم که رفتی! این چی میگه؟
کعبه،يک سنگ نشاني است که ره گم نشود حاجي!احرام دگر بند،ببين يار کجاست؟
به قول بایزید بسطامی:
نخستین حج که گزاردم خانه را دیدم. دیگر بار حج گزاردم صاحب خانه را دیدم و خانه را ندیدم. سه دیگر بار حج گزاردم نه خانه را دیدم و نه صاحب خانه را
و از همه زیباتر این حکایت از بایزید:
روزی دید که خلق خدا در راه حج از بهر آب سخت در مانده اند و هلاک می شوند . سگی را دید نزیک آب چاه که حاجیان بر سر آن چاه انبوه شده بودند و مضایقه می کردند ، آن سگ در بایزید نظر می کرد ، الهام آمد که برای این سگ آب حاصل کن ، منادی کرد ! کی میخرد حجی مقبول به شربتی آب ؟ هیچ کس التفات نکرد ، برمی افزود ، پنج حج پیاده و مقبول ، تا هفتاد حج رسید ، یکی آواز داد که من بدهم ، در خاطر ابایزید گذشت ، زهی من که جهت سگی هفتاد حج پیاده به شربتی آب فروختم ، چون آب را در تغار کرد و پیش سگ نهاد ، سگ رو بگردانید . ابایزید در روی افتاد و توبه کرد ، ندأ آمد : چندین با خود گویی این کردم و آن کردم جهت حق! می بینی که سگی قبول نمی کند...

9.فکر نمیکنی یکی از علت های وفور حیوان آزاری به خصوص در سنین پایین ایرانی ها عدم تنوع سرگرمی است؟ تصویرالبته به غیر از اون افرادی که از شکنجه شدن حیوانات ارضای حسی می شوند وبه نوعی بیماری روانی دارند و فرضا با روشن کردن فندک اتمی روی دم گربه قاش قاش میخندند!
فکر نمی کنم حیوان آزاری مرتبط با کمبود سرگرمی ها باشه. شاید مربوط باشه به همون بیماری های روانی در جامعه!...
10.میشه شرحی از آرایش غلیظ یک دختر به اصطلاح فشن! که برات عجیب بوده رو بگی؟
کلا من زیاد استعداد توصیف ندارم تصویر
11.وقتی یک تریپ فرار (دختر فراری) رو کنار خیابان می بینی که منتظره یک بنز یا بی ام و رد شه سوارش کنه ببره! چه حسی بت دست میده؟
تاسف برای جامعه. مقصر اصلی رو شرایط اجتماعی می دونم.
12.شده یک نفر مخت رو از وراجی بی ربط تلیت کنه بعد به ذهنت برسه بری داروخونه قرص کم حرفی(اسم لاتینش یادم نیست)بخری بنداز تو شربت پرتقال بدی بخوره تا زبونش چند ساعتی سنگین بشه و گوشت از دستش مقدارانی استراحت کنه؟
من خودم تقریبا کم حرفم. از پر حرفی خیلی بدم میاد اما اطلاعی از وجود این قرص نداشتم. به نظر چیز خیلی به در بخوری میاد!
13.عاشق هم پس نشدی! مزه زندگی بدون عشق چطوریه؟ ترش؟شیرین؟تلخ؟دو مزه؟ تند؟ نمکی؟ بی مزه؟
کمی تا قسمتی ابری همراه با رگبار پراکنده!
14.وقتی با یکی داری صحبت میکنی طرف هم کم میاره و برای اثبات حرفش از 40 جور روایت ناشناخته که با هیچ سریشی قابل چسبیدن به موضوع صحبت نیست! آویزون میشه چه حسی پیدا میکنی؟
پیش میاد گاهی. شاید واسه خودمم پیش بیاد بنابراین به روش نمی یارم!
15.به نظرت اگر یک آمار صادقانه به ویژه از سربازها و بچه مدرسه ای ها و کسانی که ازدواج و ارضای مشروع غرایز براشون عین افسانه شده! بگیرند چند درصدشون در خلوت خودارضایی می کنند؟البته جوابت به اینکه عمرت را بیشتر با چه قشری از جامعه سپری کرده باشی خیلی بستگی داره-مثلا برخی دوستان شدیدا مذهبی و مقدس گرا رو دیدم که کلا صورت مسئله را پاک میکنند!دوستان تفریطی هم که میگن اصلا خود ارضایی آزاده و مشکلی نداره و حتی یک شعر معروف 18+ هم درباره اش تو اینترنت هست.(در جوانی تا توانی...تصویر)!!
دوستان میانه رو هم به سهل سازی ازدواج و گزینه های مسکنی همچون صیغه معتقدند.
هم به سوال جواب بده و هم راهکارت رو برای حل این معضل بگو!
در این زمینه مطالعه نداشتم. درصدی هم ندارم بگم! صورت مسئله رو نمی شه پاک کرد. یکی از دوستان که درس تنظیم خانواده رو در دانشگاه تهران پاس کرده بود و اتفاقا استادشون هم خیلی معروفه از قول ایشون نقل می کردن که با توجه به مسائلی که شما هم ذکر کردین نظر اون آقای دکتر نسبت به خود ارضایی مثبت بود و توصیه هم می کرد!!! واقعا واسه خود من نظر ایشون تعجب برانگیز بود. فقط کمی اراده لازمه. همین.

16.چرا بحث کردن درباره نیاز انسانی و طبیعی همچون نیاز جنسی در جامعه سنتی ایرانی تا همین چند سال پیش تابویی سنگین بود؟و تا کلمه ای از آن به میان می آمد بانگ استغفرالله گفتن و خدایا توبه بود که به هوا بر میخواست!Max اطلاعات بخشی از جوانانی که تو اصلا تو باغ این حرفا نبودندتصویر همان جزوه تنظیم خانواده و جمعیت دانشگاه بود!!فکر میکردند مسائل زناشویی به آسانی طبخ نیمرو است! نااگاهی و عدم اموزش صحیح و علمی زوجین از مسائل زناشویی در سالهای پیش نتایج تلخ کم نداشت!فوت تازه عروسان بر اثر خونریزی واژن و...اینکه ازاین فضای نامطلوب داریم عبور میکنیم با افزایش تحصیلات اکثر جوانان و گذار فرهنگی و علمی کشور از سنت به مدرنیته چقدر مربوطه؟
به نظر میاد فعلا اینترنت همه مشکلاتو حل کرده. از یه طرف نقش مثبت داشت و از خیلی طرف منفی.

17.به سرت زده نمایشگاه هوایی بعدی دبی یه تریپ بری؟اگه بری بیشتر طلبه ای از چی عکس بگیری؟
اگه مشکل سربازی می ذاشت آره. اف 22، ارباس 380، اف 15 و سی 17

18.جهانبانی رو در یک جمله کوتاه و گویا توصیف کن!
اگر انقدر عجولانه و ناعادلانه اعدام نمی شد فکر می کنم الان اسمشو در میان شهدای نیروی هوایی می دیدیم.

19.خاطره شلمچه ای داری برامون؟البته برای شلمچه نرفته ها جالبتره!حکایت وصف العیش نصف العیش!
تصویر
تصویر
همین...

20.اگه بت بگن یک سوال از 27 تیر 1367 بکنی چی می پرسی؟
دوست دارم جوابها رو بشنوم اما علاقه ای به سوال کردن هم ندارم...

21. خیلی از بی مونس ها معمولا حیوان نگه میدارن!برای مسکن چطوره؟
زیاد خوب نیست.

22.برخوردت با یک آدم نعشه چطوریه؟با یک آدم مست چطوره؟
کمی دلسوزی/بیشتر نفرت

23.یه توصیه به دهه هفتادی ها!
آقا بشینین درستونو بخونین ول کنید پشت باندو! تصویر

24.مواقعی که خود درگیری حاد داری چیکار میکنی؟
می خوابم

25. یک سوال سخت دیگه از خودت بپرس!
فردا چی می شه؟

26.بهترین چیزی که ندیدی؟[HIGHLIGHT=#953734]
 استون هنج

27.چه دوره ای دیدی؟چه دوره ای ندیدی؟
دوره خاصی ندیدم

یا حقتصویر

To be continued
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

1- مخلص همه سمپادي هاي عالم... خصوا اگر محمد رزازان باشند!

2- شديد ترين ترست پشت باند كي بوده؟

3-اگه يه روز يه پژو مشكي تو ميدون فتح جلوت كيپ ترمز بزنه بگه برادر شما بايد با ما بياين چي كار مي كني؟ اگه بهت بگن ديگه نبايد عكس بگيري؟

4-طولاني ترين دستگيري؟

5- شيرين ترين عكس؟

6-برادران خيلي مسئول...؟
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط noora »

سلام خدمت همه شما عزيزان و به خصوص آقاي رزازان عزيز تصویر

متاسفانه تا قبل از اين صندلي با ايشان و هنر عكاسي و عكس هاي بسيار زيبا و حرفه اي كه گرفتن، آشنايي نداشتم و مي شه گفت اولين عكسي كه جديدا در سي سي از ايشان ديدم ، اين تصوير فوق العاده زيبا بوده ، واقعا قشنگه ، انتخاب زاويه عكس واقعا عالي است ، خيلي قشنگ انعكاس نور به ستون ها و بعد به روي فرش نشون داده ، عكس فوق العاده اي است بهتون تبريك مي گم تصویرتصویر،تصویر انشالله كه يكي يكي پله هاي پيشرفت را در اين زمينه طي كنيد و در همه كارهاتون موفق و بهترين باشيد تصویرتصویر

تصویر

Mohammad Razzazan نوشته شده:
عکسهای زیبایی از طبیعت در تاپیک عکسهای هنری قرار دادن. کاش به جای موبایل از یه دوربین دیجیتال کامپکت استفاده می کردن

خيلي ممنونم از شماتصویر ، بله حق با شماست اتفاقا در فكر تهيه يه دوربين خوب هستم و ....! ولي مسئله اي كه هست اينكه من نمي تونم هميشه دوربين رو با خودم بيرون ببرم و يه كمي سخته ! آخه سوژه هاي خوب براي عكس گرفتن، وقتي سراغت مي يان كه اصلا انتظارش رو نداري ! و از اين جهت موبايل راحت تر است !تصویرتصویر

و نكته ديگه اينكه مگه مي شه كه آدم ، تو سي سي عضو باشه و از هواپيما خوشش نيادتصویر و بد جوري واگير داره !تصویرتصویر

اين دو عكس ، كه زياد تعريفي هم نيست و كيفيت خوبي نداره رو گرفتم، خيلي سعي كردم كه بهتر از اين بشه ولي خوب با موبايل و از اين زاويه ..!تصویر

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

.......................................................................................................
....................................................................
.............................

و اما به قول فاطمه عزيزتصویر (naghme ):از هر چه بگذريم ،سخن سوالات خوش تر است ! تصویر

1- به جز عكس گرفتن از هواپيما، در چه زمينه هايي عكاسي مي كنيد يا اينكه دوست داريد و در فكرش هستيد ؟

2- امكانش نيست كه اين كار ( عكس گرفتن از هواپيما) ،به صورت قانوني صورت بگيره و بشه در كنارش كارهايي مثل چاپ يك مجله عكس در زمينه هواپيما ، انجام داد (و شما به همراه دوستانتون اين كار را انجام بديد) ؟

3- برنامتون براي آينده در زمينه كار و به خصوص عكاسي چيه ؟ دوست داريد كه در اين زمينه به چه جايگاهي برسيد؟
...........................................

4- زندگي تون دوست داريد ؟ زندگي را چه رنگي مي بينيد ؟

5- به نظرتون چرا با وجود اين همه مشكلات و گرفتاري ، باز هم ما آدم ها دو دستي چسبيديم به زندگي و بي خبر از اينكه مرگ از جانب خدا خيلي قشنگ تر از زندگي در اين وضعيت است ،البته مسئله اميد و نا اميدي و توكل به خدا صحبت ديگري است ، منظور من ترس از مرگ در خيلي از ما انسانها است ... به قول سهراب سپهري :
(غير غم و محنت واندوه ورنج نيست در اين كهنه سراي سپنج ) ؟

6- به فال حافظ اعتقاد داريد ؟ تا حالا شده كه براتون درست در بياد ؟

7- به اين اعتقاد داريد كه اگه با تمام وجود يه چيزي را بخواي ، حتما به اون مي رسي ؟ تا حالا اين مورد براتون پيش اومده ؟

8- دوست داشتن از نظر شما چه تعريفي داره ؟ آيا به نظر شما دوست داشتن واقعي ، دوست داشتن بدون قيد و شرط نيست؟
...............................................

9 - به نظر شما با توجه وضعيت اقتصادي كشور و جو حاكم بر اكثر سازمان ها ، چقدر وجود يك روان شناس صنعتي كار ساز است ؟

10- چرا حتي زماني كه در رابطه با مسائل كاري قرارداد نوشته مي شه ، باز هم بايد امكانش را بدي كه ممكنه بهم بخوره ؟ (ديگه چه برسه به اينكه صرفا به صورت شفاهي قول كاري داده بشه و فرداش هر آنچه كه گفته شده تكذيب مي شه) ، فقط در ايران به اين صورت است يا ..... ، به نظرتون دليل اصلي آن چيه ؟ضعف اصلي كجاست ؟

و در آخر ، دقت كرديد كه بيشتر متولدين خرداد ، يا عكاس هستند يا نقاش يا بازيگر ، دركل به هنر و مسائل مربوط به اون علاقه دارنتصویر ؟

از اينكه وقت شما گرفتم عذر مي خوام و ممنون از اينكه سوالات من را جواب مي ديد تصویرانشاالله كه هميشه در زندگي تون موفق و سر بلند باشيد تصویرتصویر
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”