سلام
میان ترم رو بد ندادی! پایان ترم هم با 10 رد کن! ضمنا من زیاد حال و حوصله رنگ بندی و تزیین مزیین و این چیزا رو ندارم ولی استثنائا برای اینکه سامان احساس تنهایی در این وادی نکنه اندکی در این پست گل منگولی بازی در اوردیم!
سوالات سنگین وزن در برخی موارد کم سابقه! 1.علیرضا اسپاتر نیازی به تشکر نیست!من باید خدا را شاکر باشم!چون میدونم اگر این صندلی راه نمی افتاد کچلم میکردی با پی ام های متوالی ( پس میلاد کی شروع میکنی؟میلاد یالا دیگه!میلااااااااااااااد!

)
2.علیرضا روزبه! ترجمه عربی این مصاحبه جهت پخش در الجزیره و العربیه از سوی اینجانب آماده شده شما زحمت انگلیش رو بکش بفرستیم سی ان ان! محمد رزازان معروفت کردیم رفت!از اونایی نباشی 4 تا کانال مصاحبه کردند خودتو گم کنی! سعی کن مردمی باقی بمونی!شهرت کجا محبوبیت کجا!
3. موبایل فروشی رزازان تو آبادان باهات نسبتی نداره؟ نذاشت از تابلو مغازش عکس بگیرم مستند بیارم تو صندلی! ترسید من کاره ای باشم!دیدم راضی نیست غلافی هم نگرفتم!
4.اصالتت شجره نامه ای ات شاهرودیه یا جای دیگه؟
5.نام و غذای مورد علاقه یادت رفت!
6.نقطه مشترک افکارمون ازدواج در 29 سالگی است! ازدواج امثال ما چقدر در تغییر معادلات جهانی تاثیر گذار است که تو هر جمعی میریم میگن کی زن میگیری!
7.از توهماتت بگو!
8. مکه هم که رفتی! این چی میگه؟
کعبه،يک سنگ نشاني است که ره گم نشود حاجي!احرام دگر بند،ببين يار کجاست؟ 9.فکر نمیکنی یکی از علت های وفور حیوان آزاری به خصوص در سنین پایین ایرانی ها عدم تنوع سرگرمی است؟

البته به غیر از اون افرادی که از شکنجه شدن حیوانات ارضای حسی می شوند وبه نوعی بیماری روانی دارند و فرضا با روشن کردن فندک اتمی روی دم گربه قاش قاش میخندند!
10.میشه شرحی از آرایش غلیظ یک دختر به اصطلاح فشن! که برات عجیب بوده رو بگی؟
11.وقتی یک تریپ فرار (دختر فراری) رو کنار خیابان می بینی که منتظره یک بنز یا بی ام و رد شه سوارش کنه ببره! چه حسی بت دست میده؟
12.شده یک نفر مخت رو از وراجی بی ربط تلیت کنه بعد به ذهنت برسه بری داروخونه قرص کم حرفی(اسم لاتینش یادم نیست)بخری بنداز تو شربت پرتقال بدی بخوره تا زبونش چند ساعتی سنگین بشه و گوشت از دستش مقدارانی استراحت کنه؟
13.عاشق هم پس نشدی! مزه زندگی بدون عشق چطوریه؟ ترش؟شیرین؟تلخ؟دو مزه؟ تند؟ نمکی؟ بی مزه؟
14.وقتی با یکی داری صحبت میکنی طرف هم کم میاره و برای اثبات حرفش از 40 جور روایت ناشناخته که با هیچ سریشی قابل چسبیدن به موضوع صحبت نیست! آویزون میشه چه حسی پیدا میکنی؟
15.به نظرت اگر یک آمار صادقانه به ویژه از سربازها و بچه مدرسه ای ها و کسانی که ازدواج و ارضای مشروع غرایز براشون عین افسانه شده! بگیرند چند درصدشون در خلوت خودارضایی می کنند؟البته جوابت به اینکه عمرت را بیشتر با چه قشری از جامعه سپری کرده باشی خیلی بستگی داره-مثلا برخی دوستان شدیدا مذهبی و مقدس گرا رو دیدم که کلا صورت مسئله را پاک میکنند!دوستان تفریطی هم که میگن اصلا خود ارضایی آزاده و مشکلی نداره و حتی یک شعر معروف 18+ هم درباره اش تو اینترنت هست.(در جوانی تا توانی...

)!!
دوستان میانه رو هم به سهل سازی ازدواج و گزینه های مسکنی همچون صیغه معتقدند.
هم به سوال جواب بده و هم راهکارت رو برای حل این معضل بگو!
16.چرا بحث کردن درباره نیاز انسانی و طبیعی همچون نیاز جنسی در جامعه سنتی ایرانی تا همین چند سال پیش تابویی سنگین بود؟و تا کلمه ای از آن به میان می آمد بانگ استغفرالله گفتن و خدایا توبه بود که به هوا بر میخواست!Max اطلاعات بخشی از جوانانی که تو اصلا تو باغ این حرفا نبودند

همان جزوه تنظیم خانواده و جمعیت دانشگاه بود!!فکر میکردند مسائل زناشویی به آسانی طبخ نیمرو است! نااگاهی و عدم اموزش صحیح و علمی زوجین از مسائل زناشویی در سالهای پیش نتایج تلخ کم نداشت!فوت تازه عروسان بر اثر خونریزی واژن و...اینکه ازاین فضای نامطلوب داریم عبور میکنیم با افزایش تحصیلات اکثر جوانان و گذار فرهنگی و علمی کشور از سنت به مدرنیته چقدر مربوطه؟
17.به سرت زده نمایشگاه هوایی بعدی دبی یه تریپ بری؟اگه بری بیشتر طلبه ای از چی عکس بگیری؟
18.جهانبانی رو در یک جمله کوتاه و گویا توصیف کن!
19.خاطره شلمچه ای داری برامون؟البته برای شلمچه نرفته ها جالبتره!حکایت وصف العیش نصف العیش!
20.اگه بت بگن یک سوال از 27 تیر 1367 بکنی چی می پرسی؟
21. خیلی از بی مونس ها معمولا حیوان نگه میدارن!برای مسکن چطوره؟
22.برخوردت با یک آدم نعشه چطوریه؟با یک آدم مست چطوره؟
23.یه توصیه به دهه هفتادی ها!
24.مواقعی که خود درگیری حاد داری چیکار میکنی؟
25. یک سوال سخت دیگه از خودت بپرس!
26.بهترین چیزی که ندیدی؟
27.چه دوره ای دیدی؟چه دوره ای ندیدی؟
28.نظرت درباره این دوستانی که از پرواز قبلی جا موندی چیه؟بشون بگو دفعه بعد 6 ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حاضر باشند!
mahdimk
kayvan6079
Shahbaz
ARafiee
sokuteasemuni-----------------------------------------------
سوالات سبک وزن!29.یک خاطره از بی ربط گویی هات بگو!
30.برای عکسبرداری های غلافی و مخفیانه از تکنیک جنگ نرم و کودتای مخملی هم استفاده کردی؟
31.با آمپول چطوری؟مخصوصا اون غول پیکرهاش؟
32.تا حالا خارش مغز داشتی؟
33.قیافه دختره باید شبیه کی باشه؟مذنه رو بگو!
34.معسل مورد علاقه ات؟گیر دوسیب و نعناع و پرتقالی؟ تا حالا هل الفاخر زدی؟ لامصب روانیه!
35.اهل لاف نیستی!باشه قبول!ولی جهت تقویت بنیه نمک صندلی یک لاف فوق سنگین بزن که سقف رو بیاره پایین!
36.مگه صندلی بهروز یادت رفته!به خوبی آموزش داد!کلا بهروز علاوه بر تخصص بالای نظامی اطلاعاتی تخصص نر و ماده شناسی اش نیز والا و مغتنم است! حیوونی که جلو میره نر است!ماده ها هم پشت سرش!بچه ها هم پشت سر ماده ها!کلا چند همسری در حیوانات هم پدیده شایعی است!البته اینکه تا چهار همسر مجازند یا بیشتر را باید از حاج آقا !پرسید.
37.به ابادانیه میگن ساخت پالایشگاه آبادان چه مدت طول کشید؟میگه والا مو اول صبح رفتم بالا پشت بوم به برای کفترا دون بریزُم پالایشگاهی نبود!نفهمیدیم نامردا چطوری چند ساعته ساختنش!...بعد از این بیان این حکایت معروف حالا یک سوال!میدونستی اگه یک روز پالایشگاه ابادان بخوابه در تهران بنزینی وجود نخواهد داشت که بریزی تو ماشین و جابجا بشی! ( منت گذاشتن رو داشته باش!)
38.راستی قضیه دسشویی پولی رو گفتم و لی جریانش رو نه! چند سال پیش رفته بودم سرویس بهداشتی عالی قاپو اصفهان !کارم که تموم شد!رفتم پیش سرایدارش 200 تومان رو بدم و برم!ناگافته نمانده تا چند روز قبلش به علت گران نشدن بنزین هزینه 100 تومان بود که گویا تورم بنزین هزینه قضای حاجت را هم بالا برده بود!دیدم یکی مردی داره باش بحث میکنه و میگه من رفتم دسشویی ولی چون کاری نکردم پول نمیدم!یارو مسئول دسشویی دست یارو رو گرفت و برد دم در مستراح! و جلو ملت بهش گفت مگه نمیگی کاری نکردی! پس اینا چیه! همشو جمع کن تو نایلکس با خودت ببر!!
39.محمد در پوزیشن های زیر!
1.خطرناک شدن!
2.گیر 3پیچ!
3.محاصره شدن توسط 15 دختر عصبانی و 6 متر زبون دار!
4.حمله سگ های وحشی و گرسنه!
5.آهنگ بندری لرزاننده!
6.آدم فروشی!
7.نشستن در عقب خط واحد!
8.میخوای بی خیال طرف بشی ! سریشه و ول کن نیست
9.گویند کسان بهشت با حور خوش است......من میگویم که آب انگور خوش است
نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار...........کاواز دهل شنیدن از دور خوش است .از آسمون داره میاد یه دسته حوری!همشون کاکل به سر گوگولی مگولی!توی بهشت داره عجب جشن و سروری! 40.محمد جان از آشنایی باهات خوشحال شدم
رفیق باحال و پایه ای به نظر می رسی که حتما همینطوره 
یا حق