با سلام
دوستان یه جوری توو سر ذوالفقار 3 و تی 72 میزنن که انگاری از کیفیت واقعیش بی خبرن!
تازه بماند که چقدر تی 74 و تی 76 غنیمتی هم داشتیم که از نظر سیستم های الکترونیک و هدایت آتش و ... در طراحی و ساخت ذوالفقار کمک مون بوده و توو ارتقای تانک تی72 های اس و ضد ساخت خودمون کاملا" اجرا شده.
در ضمن تانک های اسراییل که حزب الله تق شونو درآورد. و آبرامز هم به گمونم توو جنگ اول عراق و آمریکا از خجالتش دراومدن.
خط اول و گفتم چون گمان میکنم که کسی از شما دوستان از نزدیک کارایی تی 72 و 74 و 76 رو از نزدیک ندیده ولی خود حقیر در دوران دفاع مقدس توو جند عملیات از نزدیک باهاشون برخورد داشتم و میدونم چه لوبتی بودن. فقط به یه گوشه اش اشاره میکنم که توو عملیات والفجر یک توو منطقه شرهانی که دومین بار بود اونارو از نزدیک میدیدم برامون شده بود یه معضل!
چون اوایل وارد شدنشون توو جنگ بود من که از والفجر مقدماتی دیدمش و اتفاقا" بعد همون عملیات توو یکی از غنیمتی هاش رفتم و از نزدیک تجهیزات داخلش رو دیدم. کاراییش رو هم که توو عملیات دیدم . خدا رحمت کنه شهید اسماییل خسروی که اون موقع معاون گروهانمون (شهید صدوقی گردان کمیل ل- 27 حضرت رسول خودمون) بود که منو صدا کرد تا با هم با یه قبضه 106 غنیمتی که رو چرخ بود و رو بلندی مشرف به جاده بین کانال اول و دوم تپه صخره ای های 103 محور شرهانی بود یه 5 یا 6 دستگاه از اون لا مصبا رو بزنیم چون آر پی جی ها بهشون کارگر نبود و بچه ها رو بدجوری برده بود توو لک ، (البته بعدها راه هایی پیدا کردیم که آر پی جی هم روشون اثر کنه ولی نه منهدم شن) با شهید خسروی یکیشونو فقط تونستیم با 106 بزنیم که البته خیلی لفتش داده بودیم چون بخاطر اینکه یه وقت گلوله مون خطا نره اول با تفنگ کالیبر 50 روی 106 گلوله فسفری زدیم که به لطف الهی خورد به برجکش و دود سفیدشو که دیدیم 106 رو شلیک کردیم که برجکش رفت هوا........
از چپ به راست سردار شهید اسماعیل خسروی معاون گروهانمون ، سردار شهید باقری فرمانده گروهانمون و برادر مسعود اعرابی که اول مسئول دسته یکم ما بود بعد شد معاون دسته که برادر میرزایی جاشو گرفته بود.
یا علی مدد. نجف47