بابا ایول......!!!!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 336 بار
سپاس‌های دریافتی: 583 بار

بابا ایول......!!!!!

پست توسط نجف47 »

بسمه تعالی
با سلام

دوستان یه جوری توو سر ذوالفقار 3 و تی 72 میزنن که انگاری از کیفیت واقعیش بی خبرن!  

تازه بماند که چقدر تی 74 و تی 76 غنیمتی هم داشتیم که از نظر سیستم های الکترونیک و هدایت آتش و ... در طراحی و ساخت ذوالفقار کمک مون بوده و توو ارتقای تانک تی72 های اس و ضد ساخت خودمون کاملا" اجرا شده.

در ضمن تانک های اسراییل که حزب الله تق شونو درآورد. و آبرامز هم به گمونم توو جنگ اول عراق و آمریکا از خجالتش دراومدن.

خط اول و گفتم چون گمان میکنم که کسی از شما دوستان از نزدیک کارایی تی 72 و 74 و 76 رو از نزدیک ندیده ولی خود حقیر در دوران دفاع مقدس توو جند عملیات از نزدیک باهاشون برخورد داشتم و میدونم چه لوبتی بودن. فقط به یه گوشه اش اشاره میکنم که توو عملیات والفجر یک توو منطقه شرهانی که دومین بار بود اونارو از نزدیک میدیدم برامون شده بود یه معضل!  

چون اوایل وارد شدنشون توو جنگ بود من که از والفجر مقدماتی دیدمش و اتفاقا" بعد همون عملیات توو یکی از غنیمتی هاش رفتم و از نزدیک تجهیزات داخلش رو دیدم. کاراییش رو هم که توو عملیات دیدم . خدا رحمت کنه شهید اسماییل خسروی که اون موقع معاون گروهانمون (شهید صدوقی گردان کمیل ل- 27 حضرت رسول خودمون) بود که منو صدا کرد تا با هم با یه قبضه 106 غنیمتی که رو چرخ بود و رو بلندی مشرف به جاده بین کانال اول و دوم تپه صخره ای های 103 محور شرهانی بود یه 5 یا 6 دستگاه از اون لا مصبا رو بزنیم چون آر پی جی ها بهشون کارگر نبود و بچه ها رو بدجوری برده بود توو لک ، (البته بعدها راه هایی پیدا کردیم که آر پی جی هم روشون اثر کنه ولی نه منهدم شن) با شهید خسروی یکیشونو فقط تونستیم با 106 بزنیم که البته خیلی لفتش داده بودیم چون بخاطر اینکه یه وقت گلوله مون خطا نره اول با تفنگ کالیبر 50 روی 106 گلوله فسفری زدیم که به لطف الهی خورد به برجکش و دود سفیدشو که دیدیم 106 رو شلیک کردیم که برجکش رفت هوا........  

تصویر

از چپ به راست سردار شهید اسماعیل خسروی معاون گروهانمون ، سردار شهید باقری فرمانده گروهانمون و برادر مسعود اعرابی که اول مسئول دسته یکم ما بود بعد شد معاون دسته که برادر میرزایی جاشو گرفته بود.

یا علی مدد. نجف47
عشق و معرفت حسین(ع) و مهدی فاطمه(عج) ضامن پیروزی و قوام و بقای ماست.

به کاوش مژه از گور تا نجف بروم...........اگر به هند خاکم کنی یا به تتار 
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: بابا ایول......!!!!!

پست توسط sinaset »

سلام دوست گرامی اقایی نجف 47
ورود شما رو به انجمن سنترال تبریک عرض می کنمتصویر

ببخشید سوالی از شما داشتم

ببخشید ، در رابطه با تانک های تی 74 و تی 76 مطمعآ هستید!؟
اخه اون تانکها به غیر از t76 که اونم مربوط به جنگ جهانی دوم است ، وجود خارجی ندارند .
شاید منظور شما t 62 یا t55 عراقی بود
ممنون میشم خودتون بیان بفرمایید.تصویر
باتشکر از شماتصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 336 بار
سپاس‌های دریافتی: 583 بار

پست توسط نجف47 »

sinaset نوشته شده:سلام دوست گرامی اقایی نجف 47
ورود شما رو به انجمن سنترال تبریک عرض می کنمتصویر

ببخشید سوالی از شما داشتم

ببخشید ، در رابطه با تانک های تی 74 و تی 76 مطمعآ هستید!؟
اخه اون تانکها به غیر از t76 که اونم مربوط به جنگ جهانی دوم است ، وجود خارجی ندارند .
شاید منظور شما t 62 یا t55 عراقی بود
ممنون میشم خودتون بیان بفرمایید.تصویر
باتشکر از شماتصویر

بسمه تعالی

با سلام

ممنونم آقا سینای گل .

ضمن تبریک و تهنیت ایام با سعادت اعیاد شعبانیه علی الخصوص میلاد پر برکت آقا علی اکبر(ع) که امشبه و روز جوان

در مورد سوالت باید عرض کنم که : فکر میکنم منظورت تانکهای تی 34 و 35 و 36 هست که در زمان جنگ دوم جهانی روسها وارد عرصه نبرد کردن

تصویر

و تا اونجا که حقیر میدونم به گمانم تانک های تی 74 و تی 76 نمونه های ارتقا یافته تانک تی 72 بودن که عراق در طول جنگ با ما بهترین گزینه آزمایش عملی برای عرصه آزمایش این تانک ها بود که روسها به اون نامردای بعثی دادن که فکر میکنم مزیتشون نسبت به تی 72 اینطور که یادمه و همون زمان جنگ دوستان واردتر از من توو امور زرهی میگفتن که سیستم کنترل آتش اونها ارتقا یافته و مجهز به سیستم هدف یاب لیزری شده بودن که در مدلهای قبلی تی 72 تحویلی به عراق نبود و نیز همون موقع نکاتی دیگه هم معروف شده بود از این تانک ها که مجهز به سیستم استتار و اختفای محیط هم شدن(که این مورد رو لا اقل خود حقیر در چند عملیات مشاهده کردم) که در تی 72 بنظرم سابقها" نبوده و دیگه اینکه گفته میشد که نمونه تی 76 حتی توانایی شلیک در حرکت مانند چیفتن را هم داشته که من البته ندیده بودم. در زیر تصاویری از بعضی تانک های بکار رفته در دوران دفاع مقدس توسط ارتش مزدور بعث عراق که توسط رزمندگان اسلام بغنیمت گرفته و علیه خودشان بکارگیری شد رو آوردم که نمونه های تی53 و 54 و ت55 و 56 - تی62 و 64 و تی 72 و 74 و 76(که گفتم نمونه های ارتقا یافته 72 بودند) از نمونه هایی هست که توسط بعثی ها استفاده میشد که تصاویری که فعلا تونستم از آرشیو خودم در بیارم همین هاست:

تصویر
سری تی 53 تا 56 که وجه تمایز ظاهری از بیرونشون با تی 62 و 64 و 72و... در لوله توپ آنها بود که بیانگر اینست که در مدل های 53الی56 این توپ 100م.م با گلوله های پوکه دار بود ولی در نمونه های 62 به بالا از توپ های 105 و 120م.م با خرج موشکی استفاده میشد و ظاهرش هم فرقش این بود که در تی53 تا 56 شعله پوش سر لوله تانک بود که در تصویر بالا مشخص است ولی در تی62 به بالا شعله پوش میان لوله قرار گرفته که در تصویر های پایین مشخص است:

تصویر
تی 62 ......

تصویر

در این عکس تا اونجا که یادمه این نمونه تانک تی 72 غنیمتی بود که نفر اول ایستاده از سمت راست (کلاه پلنگی سرشه)خود حقیر هستم که در کنار سردار بهشتی قرار دارم و این عکس متعلق به تابستان سال 1363 هست

یا علی مدد. التماس دعا. نجف47
عشق و معرفت حسین(ع) و مهدی فاطمه(عج) ضامن پیروزی و قوام و بقای ماست.

به کاوش مژه از گور تا نجف بروم...........اگر به هند خاکم کنی یا به تتار 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

شما از اولین دوره های زرهی سپاه بودید ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام بر شما کاربر نجف 47
باعث خوشحالی من که با یک رزمنده وارد بحث وگفتگو میشوم.
=
اول از همه ممنون بابت توضیحات تصویر
در رابطه با تانک t53 54 55 56 فکر می کنم فقط 54 و 55 موجود باشد، مدل تانک های که بیان کردید t 72 74 76 فقط t 72 وجود دارد ،(البته من زیاد مطمعا نیستم ، ولی من تحقیق کردم و بعضی موارد که شما بیان کردید رو پیدا نکردم)
اما توضیحات اضافه
تانک های سری T55 و T72 داری انواع اقسام تغیرات ظاهری و شکلی و ابگرید ها می باشد . شاید چنین مسئله ای باعث شده که شما فکر کنید تانک های ارتقاع یافته t72 ،، تی 76 و 74 می باشد . (در صورتی که تانک ها ارتقاع یافته تی 72 را با اضافه کردن نام ها چون Z،S و.... معرفی می کنند)
نکته بعدی چینی ها هم تانک های با بعضی اعداد مشابهی که شما بیان کردید دارند به عنوان مثال Type 74 یا یک موارد که شما ذکر نکردید ولی عراق داشت type 69 می باشد(که طبق منابع ویکی عراق 1500 عدد از این تانک را داشت)

خوب امیدوارم مفید واقع شده باشه ، این فقط تحقیق خودم بود (ممکنه اشکالات هم داشته باشه،که به خوبی خودتون ببخشیدتصویر)
با تشکر از شماتصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”