, عزیز
با توجه به اینکه گوشی من هم 5800 هست و تا به حال چندین بار اقدام به آپدیت فریمور گوشی خودم و داداشم که اونم 5800 و N97 دارد کردم و تقریبا میشه گفت که در این کار تجربه دارم را سعی میکنم در حد توانم کمکت کنم
راحت ترین روش آپدیت با Phonix هست
توضیحاتی که خود سایت نوکیا در این زمینه ارایه داده برای آپدیت از طریق خود گوشی هست که من تا به حال انجام ندادم ولی دوستانی که انجام دادند گفتند که خیلی سریع اتفاق میفتد و حجمی معادل حدود 5 مگ برای دانلود کافی هست اما با Factory Reset و امثال اون از بین میرود
آپدیت از طریق اینترنت هم دردسر های خودش را دارد از قبیل احتمال قطع شدن اینترنت - نوسان سرعت دانلود و ... که اصلا پیشنهاد نمیشود
Master Restart هم برای زمانی هست که گوشی را آپدیت نموده اید و برای انجان تنظیمات پایانی و وفق کامل اون با گوشی از آن که همون #7370#* است استفاده می شود
روش دیگر هم استفاده از برنامه Jaf برای آپدیت می باشد که همانند Phonix می باشد اما یکم از اون مشکل تر و پیچیده تر می باشد و بیشتر برای زمانی قابل استفاده هست که بخواهیم از فایل های کوک شده برای آپدیت استفاده کنیم یا زمانی که گوشی به اصطلاح Dead شده یا مرده است و به عبارت دیگر بر اثر یک اشتباه خاموش شده و دیگر روشن نمی شود و احتیاج به شوک دارد
نکته1 : فایل های کوک به فایل هایی گفته می شود که توسط افرادی برای اضافه نمودن بعضی موارد خاص و یا به اصطلاح سفارشی کردن فریمور گوشی ساخته شده است مثل ویندوز های دستکاری شده موجود که مثلا به صورت اتوماتیک Word و Winamp و ... بر روی آن نصب هست و سلیقه ای و برای رفع نیاز های خاص طراحی گردیده است
نکته 2 : شاید جدیدا در سایت ها خبر گران شدن گوشی 5800 را در روزهای اخیر شنیده و خوانده باشید و این به دلیل انعطاف پذیری بالای این مدل گوشی در فریمور می باشد به طوری که توانسته اند فریمور N97 را برای این گوشی آماده کنند و آنرا بر روی این گوشی نصب نمایند یا در نسخه های قبل MusicPlayer 5230 را که هنگام Hidden کردن MusicPlayer بر روی صفحه نمایان میشود را در 5800 نیز اضافه کنند و یا با نصب SBShell توانسته اند محیط HTC Mobile را هم بر روی 5800 گیاده سازی نمایند و حتی نمای Iphone و ....
در کل 5800 یکی از گوشی هایی هست که می شود مانور زیادی در تنظیمات اون اعمال کرد و انعطاف پذیری بالایی دارد
خوب حال شما با کد #0000#* ورژن گوشی خود را اعلام نمایید تا من توضیحات بعدی را خدمت شما عرض کنم.
ببخشید که زیاد شد
شاد باشید