سؤال در مورد آپدیت Nokia 5800

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

سؤال در مورد آپدیت Nokia 5800

پست توسط unknown20 »

من در مورد آپدیت Nokia 5800 چند تامقاله خوندم . یکیش هم آپدیت با برنامه Phoenix بود ولی آپدیت با این برنامه برای من مشکل هست و هم این که در پستهایی که اعضا داده بودن گویا با این برنامه مشکل داشتن .
در سایت نوکیا:
[External Link Removed for Guests]
که این مطلب رو دیدم اصلا با روشی که بچه ها میگن فرق داره!
روش صحیح آپدیت Nokia 5800 به چه صورت هست؟
اگر موقع آپدیت به اینترنت نیاز باشه میشه از gprs گوشی استفاده کرد یا از یه طریق دیگه مثلا dial up یا ... باید به نت متصل باشیم؟
Master restart به چه معنی هست و چه زمانی ضرورت داره؟
وقتی گوشی رو تازه میخریم آیا نیاز به آپدیت داره؟

موقع اتصال به نت با بلوتوث اگر نخوایم که فایلی از کسی دریافت کنیم چه تنظیماتی رو باید انجام بدیم؟

متشکرمتصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

Re: سؤال در مورد آپدیت Nokia 5800

پست توسط nt »

, عزیز
با توجه به اینکه گوشی من هم 5800 هست و تا به حال چندین بار اقدام به آپدیت فریمور گوشی خودم و داداشم که اونم 5800 و N97 دارد کردم و تقریبا میشه گفت که در این کار تجربه دارم را سعی میکنم در حد توانم کمکت کنم :(
راحت ترین روش آپدیت با Phonix هست
توضیحاتی که خود سایت نوکیا در این زمینه ارایه داده برای آپدیت از طریق خود گوشی هست که من تا به حال انجام ندادم ولی دوستانی که انجام دادند گفتند که خیلی سریع اتفاق میفتد و حجمی معادل حدود 5 مگ برای دانلود کافی هست اما با Factory Reset و امثال اون از بین میرود
آپدیت از طریق اینترنت هم دردسر های خودش را دارد از قبیل احتمال قطع شدن اینترنت - نوسان سرعت دانلود و ... که اصلا پیشنهاد نمیشود
Master Restart هم برای زمانی هست که گوشی را آپدیت نموده اید و برای انجان تنظیمات پایانی و وفق کامل اون با گوشی از آن که همون #7370#* است استفاده می شود
روش دیگر هم استفاده از برنامه Jaf برای آپدیت می باشد که همانند Phonix می باشد اما یکم از اون مشکل تر و پیچیده تر می باشد و بیشتر برای زمانی قابل استفاده هست که بخواهیم از فایل های کوک شده برای آپدیت استفاده کنیم یا زمانی که گوشی به اصطلاح Dead شده یا مرده است و به عبارت دیگر بر اثر یک اشتباه خاموش شده و دیگر روشن نمی شود و احتیاج به شوک دارد
نکته1 : فایل های کوک به فایل هایی گفته می شود که توسط افرادی برای اضافه نمودن بعضی موارد خاص و یا به اصطلاح سفارشی کردن فریمور گوشی ساخته شده است مثل ویندوز های دستکاری شده موجود که مثلا به صورت اتوماتیک Word و Winamp و ... بر روی آن نصب هست و سلیقه ای و برای رفع نیاز های خاص طراحی گردیده است
نکته 2 : شاید جدیدا در سایت ها خبر گران شدن گوشی 5800 را در روزهای اخیر شنیده و خوانده باشید و این به دلیل انعطاف پذیری بالای این مدل گوشی در فریمور می باشد به طوری که توانسته اند فریمور N97 را برای این گوشی آماده کنند و آنرا بر روی این گوشی نصب نمایند یا در نسخه های قبل MusicPlayer 5230 را که هنگام Hidden کردن MusicPlayer بر روی صفحه نمایان میشود را در 5800 نیز اضافه کنند و یا با نصب SBShell توانسته اند محیط HTC Mobile را هم بر روی 5800 گیاده سازی نمایند و حتی نمای Iphone و ....
در کل 5800 یکی از گوشی هایی هست که می شود مانور زیادی در تنظیمات اون اعمال کرد و انعطاف پذیری بالایی دارد
خوب حال شما با کد #0000#* ورژن گوشی خود را اعلام نمایید تا من توضیحات بعدی را خدمت شما عرض کنم.
ببخشید که زیاد شد :-)
شاد باشید :D
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
تماس:

پست توسط sky lord »

nt نوشته شده:unknown20, عزیز
با توجه به اینکه گوشی من هم 5800 هست و تا به حال چندین بار اقدام به آپدیت فریمور گوشی خودم و داداشم که اونم 5800 و N97 دارد کردم و تقریبا میشه گفت که در این کار تجربه دارم را سعی میکنم در حد توانم کمکت کنم :(
راحت ترین روش آپدیت با Phonix هست
توضیحاتی که خود سایت نوکیا در این زمینه ارایه داده برای آپدیت از طریق خود گوشی هست که من تا به حال انجام ندادم ولی دوستانی که انجام دادند گفتند که خیلی سریع اتفاق میفتد و حجمی معادل حدود 5 مگ برای دانلود کافی هست اما با Factory Reset و امثال اون از بین میرود
آپدیت از طریق اینترنت هم دردسر های خودش را دارد از قبیل احتمال قطع شدن اینترنت - نوسان سرعت دانلود و ... که اصلا پیشنهاد نمیشود
Master Restart هم برای زمانی هست که گوشی را آپدیت نموده اید و برای انجان تنظیمات پایانی و وفق کامل اون با گوشی از آن که همون #7370#* است استفاده می شود
روش دیگر هم استفاده از برنامه Jaf برای آپدیت می باشد که همانند Phonix می باشد اما یکم از اون مشکل تر و پیچیده تر می باشد و بیشتر برای زمانی قابل استفاده هست که بخواهیم از فایل های کوک شده برای آپدیت استفاده کنیم یا زمانی که گوشی به اصطلاح Dead شده یا مرده است و به عبارت دیگر بر اثر یک اشتباه خاموش شده و دیگر روشن نمی شود و احتیاج به شوک دارد
نکته1 : فایل های کوک به فایل هایی گفته می شود که توسط افرادی برای اضافه نمودن بعضی موارد خاص و یا به اصطلاح سفارشی کردن فریمور گوشی ساخته شده است مثل ویندوز های دستکاری شده موجود که مثلا به صورت اتوماتیک Word و Winamp و ... بر روی آن نصب هست و سلیقه ای و برای رفع نیاز های خاص طراحی گردیده است
نکته 2 : شاید جدیدا در سایت ها خبر گران شدن گوشی 5800 را در روزهای اخیر شنیده و خوانده باشید و این به دلیل انعطاف پذیری بالای این مدل گوشی در فریمور می باشد به طوری که توانسته اند فریمور N97 را برای این گوشی آماده کنند و آنرا بر روی این گوشی نصب نمایند یا در نسخه های قبل MusicPlayer 5230 را که هنگام Hidden کردن MusicPlayer بر روی صفحه نمایان میشود را در 5800 نیز اضافه کنند و یا با نصب SBShell توانسته اند محیط HTC Mobile را هم بر روی 5800 گیاده سازی نمایند و حتی نمای Iphone و ....
در کل 5800 یکی از گوشی هایی هست که می شود مانور زیادی در تنظیمات اون اعمال کرد و انعطاف پذیری بالایی دارد
خوب حال شما با کد #0000#* ورژن گوشی خود را اعلام نمایید تا من توضیحات بعدی را خدمت شما عرض کنم.
ببخشید که زیاد شد :-)

سلام دوستان من هم این پست رو اتفاقی دیدم و چون من هم میخوام گوشیم (5800)رو آپدیت کنم با اجازتون من هم میخوام تو این بحث شرکت کنم در ضمن فریور گوشیم هم 21.0.025 هستش
با تشکر
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

تا باکس جف مانده چرا از فونیکس استفاده کنی ضمنا ورژن 51 با40 خیلی هم فرق نمی کنه راستی ورژن شما چنده
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اگر اينترنت پر سرعت داريد و مثلا نسخه‌ فريموير گوشي شما در حال حاضر فارسي هست، از Nokia Software Updater استفاده کنيد، چون ساده ترين راه هست، در نسخه‌هاي جديد اين برنامه امکان resume رو هم دارند و اگر در حين دانلود اينترنت قطع بشه، مجددا ميتونيد از ادامه اون دانلود کنيد
اگر هم به هر دليلي مايل به آپديت به اين روش نيستيد، Phoenix در انتخاب بعدي از نظر سادگي خواهد بود، فونکس قبل از شروع به فلش کردن، تمام اجزاي فريموير رو بررسي ميکنه و اگر کوچکترين مشکلي يا تغييري در اونها رخ داده باشه عمليات رو متوقف ميکنه و به همين دليل براي فريمويرهاي کوک شده نميشه از اون استفاده کرد، به همين دليل بايد از JAF استفاده کنيد، اما اگر خواستيد آپديت کنيد حتما به نسخه‌ي بالاتر از 40 آپديت کنيد، چون در نسخه‌هاي پايين‌تر Kinetic Scrolling و بسياري موارد مرتبط به پايداري و سرعت در گوشي وجود نداره و به همين دليل گوشي تقريبا غير قابل تحمل خواهد بود، البته از نسخه‌ي 40 به بالا امکان هک به روش HelloOX و امثال اون وجود نداره و بايد حتما به نوعي اون رو کوک کنيد و يا به نصب برنامه‌هاي جاوا بسنده کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

من فقط اینترنت dial up دارم! پس با این وضعیت نمیتونم گوشی رو آپدیت کنم!

چون اولین بار هست که میخوام این کار رو انجام بدم میترسم که به جای اینکه با آپدیت بهتر کا ربکنه بدتر از کار بیفته! :sad:

اگر اصلا آپدیت نشه مشکلی پیش میاد؟

با سپاس از همه دوستان :razz:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

, استفاده از دایال اپ علاوه بر هزینه بالایی که برای شما به وجود میاره ،همیشه خطر قطعی اتصال و..هست که میتونه در مرحله اپدیت رام به گوشی شما صدمه بزنه.یعنی همونطور که حدس زدید کاملا گئشی از کار میفته و معمولا احتیاح به فلش دارند .
در مورد اینکه گوشی اپدیت کنید یا نه باید ورژن گوشیتون رو با نکاتی که دوستان گفتند پیدا کنید و ببینید با ورژن پایانی که ارائه شده جقدر تفاوت و..داره.معمولا اگر گوشی شما جز سری اول اون مدل گوشی بوده باشه اپدیت کردن مشکلات زیادی رو از گوشی رفع میکنه..اما اپدیت گوشی های که نرم افزارشون نسبتا جدیده معمولا امکانات اضافی به گوشی اضافه میکنه که خیلی لازم به اپدیت کردن نیست.البته تمام صحبت من میتونه استثنا هم داشته باشه..پس بهتره با چک کردن ورژن گوشیتون و بررسی باگ ها + امکانات جدید ورژن جدید نرم افزار گوشیتون تصمیم به اپیدت بگیرید.

در ضمن در صورت نیاز به اپدیت داشتید میتونید از کافی نت های پر سرعت استفاده کنید..زمان زیادی از شما نمیگیره..
:razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

, عزیز
ابتدا شما ورژن فعلی گوشی خودتون را با روشی که قبلا گفته شد اعلام فرمایید تا بتوان راهنمایی دقیق تری را انجام داد
در مورد اشتباه کردن هم من 4 شنبه هفته پیش گوشی برادر خودم را با Phonix آپدیت کردم که بعد از آپدیت گوشی به طور 100% از کار افتاد چون من اشتباهی فایل کوک شده را به جای استفاده از برنامه JAF با Phonix فلاش کردم (قبلا در این مورد توضیح دادم) که بعد با استفاده از برنامه Jaf و استفاده از خاصیت Dead این برنامه قدرتمند گوشی را دوباره بوت کرده و ...
اینا را گفتم که بهتون بگم که تا جایی که من اطلاع و تجربه دارم راه بازگشت هم وجود دارد و در نهایت اگر با این روش هم نشد گوشی را میدید بیرون با باکس براتون به صورت سخت افزاری فلاش می کنند
خوب باز هم اگر ترس از خرابی دارید بهتر است همون اول ببرید بیرون و ...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اگر ورژن گوشي شما زير 40 هست من توصبه ميکنم اون رو ارتقا بديد، چون نسخه‌ي 40 به نسبت نسخه‌هاي قبل از خودش يک جهش بسيار بزرگ داشته، اما اگر بالاتر از 40 هست، چندان تفاوت محسوسي نخواهد داشت که نياز باشه اون رو حتما آپديت کنيد، تنها مزيتي که نسخه‌هاي پايين‌تر از 40 دارند اين هست که امکان هک اونها راحت تر و بدون نياز به کوک کردن فراهم ميشه

SHAHRAM,
مهران جان قطع شدن اينترنت در زمان آپديت ديگه مشکلي ايحاد نميکنه جز اينکه ممکنه چند مگابايت آخري که دانلود شده رو مجبور باشيد مجددا دانلود کنيد، چون دو مرحله مجزا هستند، يک مرحله فريموير دانلود ميشه و بعد از اون که صحت فايلهاي دانلود شده رو با استفاده از اطلاعات CRC تاييد شد، شروع به فلش کردن ميکنه، پس ديگه مشکلي که قديمترها براي گوشي‌هاي اوليه BB5 پيش ميومد رفع شده و چندان ريسکي نداره اين کار، جز اينکه با اينترنت dialup هزينه و زمان بسياري رو در بر خواهد داشت و مقرون به صرفه تر هست که فرد گوشي رو ببره جايي فلش کنه يا فريموير اون رو از جاي ديگه‌اي تهيه کنه، البته ايرانسل هم انتخاب خوبي هست (با خود گوشي‌اي که قصد آپديت اون رو داريد هم ميتونيد به اينترنت متصل شده و فريمويها رو با خود NSU دانلود کنيد و بعد از دانلود هم گوشي خاموش شده و شروع به فلش ميکنه، منظورم اتصال گوشي به کامپيوتر براي اشتراک اينترنت گوشي با کامپيوتر هست)

در ضمن اين تاپيک مشخصا مربوط به نوکيا يا سيمبيان سري 60 ويرايش پنجم هست که منتقل شد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,

البته ايرانسل هم انتخاب خوبي هست (با خود گوشي‌اي که قصد آپديت اون رو داريد هم ميتونيد به اينترنت متصل شده و فريمويها رو با خود NSU دانلود کنيد و بعد از دانلود هم گوشي خاموش شده و شروع به فلش ميکنه، منظورم اتصال گوشي به کامپيوتر براي اشتراک اينترنت گوشي با کامپيوتر هست)

منظور من هم در پست اولم دقیقا همین مطلب بود که آیا میشه با خود gprs گوشی اونرو آپدیت کرد ؟ که فرمودید میشه.

اگر امکانش هست مراحل آپدیت رو بفرمایید که دقیقا چکار باید بکنیم .

متشکرم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
منظور من اين نيست که با خود گوشي و بدون نياز به کامپيوتر بتونيد اون رو به صورت دائمي آپديت کنيد، با خود گوشي و برنامه ‌ SW Update ميتونيد اجزاي گوشي رو آپديت کنيد، اما اين آپديتها با مستر ريست و فرمت از بين ميروند، پس چندان کاربردي نيستند
اما ميتونيد در همون لحظه‌اي که با کابل گوشي رو به کامپيوتر متصل کرده و برنامه Nokia Software Updater در حال اجرا هست، اينترنت خود اون گوشي رو براي لپتاپ با کامپيوتر هم به وسيله بلوتوس به اشتراک گذاشته و از اين طريق شروع به دانلود آپديت توسط برنامه کنيد، بعد از پايان دانلود هم ديگه نيازي به اينترنت نيست و برنامه شروع به فلش کردن و آپديت گوشي ميکنه

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,

Phoenix در انتخاب بعدي از نظر سادگي خواهد بود، فونکس قبل از شروع به فلش کردن، تمام اجزاي فريموير رو بررسي ميکنه و اگر کوچکترين مشکلي يا تغييري در اونها رخ داده باشه عمليات رو متوقف ميکنه و به همين دليل براي فريمويرهاي کوک شده نميشه از اون استفاده کرد به همين دليل بايد از JAF استفاده کنيد

برای اینکه این مشکلی که فرمودید با برنامه Phoenix پیش نیاد ، فیرمویر رو از کجا باید دانلود بکنم ، کلا چکار کنم که موقع آپدیت با برنامه فونیکس مشکلی نداشته باشم ؟ تفاوت برنامه Phoenix با برنامه JAf چی هست؟
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”