صندلی داغ با حضور achachi98...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2311 بار

Re: صندلی داغ با حضور achachi98...!

پست توسط achachi98 »

naghme نوشته شده:عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز به خصوص سحر خانم، مهمان عزیز این صندلی داغ تصویرتصویرتصویر

سلام فاطمه عزیز تصویر تصویر
تبریک بایت ورودت به دانشگاه، بسیار خوشحال شدم که بر صندلی دعوت شدی
ممنون تصویر تصویر
با عرض شرمندگی اونقدر مشغله های کاری و ... زیاد شده که فرصت نشد زودتر بیامتصویر

الانم خیلی کوتاه اومدم که به پاسخ برای چندین سوال دعوتت کنمتصویر

1- عرفان، فلسفه، اسلام؟ برای هر کدوم یک تعریفی کوتاه و یا نظرتو بگو...
عرفان رو دوست دارم، در مورد فلسفه چیزه زیادی نمی دونم اما می دونم که همش تحت الشعاع اسلام قرار می گیره،

2- به نظرت این مکتب ها در طول همن؟ یا عرض؟ مقابل هم؟ یا در یک راستا به سر می برن؟ خلاصه قضیه به نظرت چه جوریاست؟ اسلام کلی تر از فلسفه و عرفان هست و اونارو دربرمیگیرد.

3- اصلاً کلاً تا حالا چقدر خودتو درگیر عرفان یا فلسفه کردی؟ عرفان شاید، اما فلسفه اصلا

4- اگر درگیر شدی به نظرت ایرادی براشون وارد هست یا نه؟ به نظرت در کدوم جهت؟ درگیر نشدم. تصویر

5- راستی رمان دنیای سوفی (یوستین گردر) رو خوندی؟ نمی دونم چرا!! اما از رمان خوندن خوشم نمیاد. تصویر

6 - اگر رمان رو خوندی دوران باستان؟ قرون وسطا؟ یا رنسانس؟ کدومش بیشتر نظرتو جلب کرد یا به نظرت می تونست از کتاب تو رو طرد کنه؟ تصویر تصویر

7- حالا به نظرت سوالام تا به اینجا جزئی بود یا کلی؟ سخت بود یا آسون؟ هم کلی هم سخت، تصویر

8- آها یک سوال دیگه، به نظرت "به من بگو من کیستم؟؟" عنوان خوبی است برای خود شناسی یا خدا شناسی؟ یا اینکه هر دو ؟ اگه نظرت توضیح داشت حتماً بگو... خود شناسی همون خداشناسیه و برعکس تصویر

9- ........................................................ (اینجا هم یک سوال که دوست داشتی تا به الان ازت بپرسن که نپرسیدن بگو و جوابش بده یا هر جمله ای که دوست داشتی بنویس یا خلاصه هر چه دل تنگت می خواه بگو ...تصویر خوب باشی و بد گویند بهتر از آن است که بد باشی و خوب گویند تصویر

و اما...تصویرتصویر

تصویر

وای که چه حس خوبی میده خدا نه؟تصویر
10- سحر جان تا حالا این حس بهت دست داده؟ قشنگه نه؟ این حس رو تو یک واژه یا جمله بیانش کن؟ کی ؟ کجا؟ و چرا بهت دست داده؟
راستش اینجوریا دستم رو زمان باران باز نکرده ام. فقط در حد ایستادن زیر باران و نگاه کردن به قطره های باران

و در نهایت از حوصله ات تا به الان متشکرمتصویر
امیدوارم که در پناه حق موفق و پیروز باشیتصویرتصویر
یا حق

ممنون که وقت گذاشتی برای مطرح کردن سوالات تصویر

موافق باشی فاطمه عزیز تصویر تصویر
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2311 بار

Re: صندلی داغ با حضور achachi98...!

پست توسط achachi98 »

CAPTAIN PILOT نوشته شده:درود و عرض ادب خدمت یکایک دوستان و کاربران گرامی پس از 10 روز دوری از سنترال عزیز تصویرتصویر
و عرض سلام ویزه خدمت مهمان محترم صندلی داغ, سرکار خانم achachi98
تصویر

سلام بر شما دوست عزیز تصویر
بنده پیش از سفر از آغاز صندلی مطلع شدم, اما متاسفانه در آن زمان دیگر به اینترنت دسترسی نداشتم و در طول سفر نیز فرصتی برای انجام این امر محقق نگشت. البته بخشی از ماحصل این سفر طولانی در یک ویروس سرماخوردگی عجیب و اشک آور از جانب مسافر محترم تاکسی خلاصه گردید !! تصویر

با کسب اجازه از محضر دوستان گرامی, بنده خاطره ای مرتبط با نام کاربری مهمان محترم صندلی داغ را نقل مینمایم :
در اواسط عید نوروز امسال بنده به همراه چند تن از دوستان بابت انجام برخی امورات گمرکی از تهران عازم تبریز بودیم که در اواسط راه یک تابلوی سبز رنگ نظرم را جلب نمود ! بر روی تابلوی فوق با فونت بسیار زیبایی عبارت (آچاچی) حک شده بود, این نام در نگاه اول ذهن بنده را به خود مشغول نمود تا اینکه کمی جلوتر تابلوی دیگری همراه با نام لاتین Achachi مجددا" ظاهر شد و در آن لحظه بنده متوجه تشابه نام کاربری مهمان محترم صندلی, سرکار خانم سحر با نام این شهر شدم ! و تا پیش از آن همیشه معنای نام achachi برای بنده باعث سوال بود ! تصویر
روستای آچاچی رو چطور دیدید؟؟ تصویر

===============================

و اما اجرای دستورات میلاد عزیز, پیش از محاکمه ..... !!

1- به نظر شما بهترین شیوه برای برخورد با یک انسان متعصب چگونه است ؟ به نظر من بهترین روش سکوت هست.

یک انسان خوب باید دارای چه مشخصاتی باشد ؟ آیا رفتار مناسب به تنهایی گواه خوب بودن است ؟  انسان خوب کسی که در همه ابعاد رشد کافی داشته باشه،به تنهایی رفتار خوب گواه خوب بودن نیست اما حدااقل آزاردهنده نیست.

[COLOR=#000000]3- به نظر شما دلیل گرایش عده نه چندان کمی, به سوی انحرافات اخلاقی در چیست ؟ بخشی در کودکی و بخشی در منافعی که از ان کسب می کنند.

4- [COLOR=#000000]به نظر شما دلیل ریاکاری برخی از مسلمانان سردمدار در چیست ؟  حفظ موقعیت و جایگاه در بین مسلمانان جامعه و در عین حال سود جستن از روی دیگر قضیه

5- بهترین هدیه غیر مادی برای یک دوست چیست ؟ همیشه موفقیتش را از خدا خواستن

6- به نظر شما خلوص دعا و نزدیک شدن به خداوند در جمع تاثیر بیشتری دارد یا تنهایی ؟ من که خودم وقتی تنهام بهتر می تونم با خدا حرف بزنم، و در گوشه ای نشستن و با خدا حرف زدن رو ترجیح می دهم.

7- به نظر شما دلیل اصلی حسادت در بین مردم چه چیزی میتواند باشد ؟ خودخواهی تصویر

---------------------------------------

در گفته های پیشین به یک حمله غافلگیرانه با F-16 بر علیه پایگاه های نظامی اشاره فرمودید ! تصویر جا دارد بنده هم آمادگی خود را جهت پشتیبانی تدارکاتی و تامین سوختگیری هوایی با هواپیمای KC-380 اعلام نمایم !! تصویر تصویر
آقا رامین بی نهایت از آمادگی شما سپاسگزارم چون یک خلبان برای این کار کم داشتیم، راستش برای قسمت رادارها هم به یک مهندس برق نیاز داشتیم که متاسفانه آقای سامان اعلام امادگی نکردند تصویر ما همه دختران برای حمله آماده هستیم. هر وقت سهمیه سوخت رو ریختند تصویرخبر بدهید تا زمان حمله رو برنامه ریزی کنیم. تکرار می کنم این حمله کاملا محرمانه هست تصویر

8- به نظر شما با از بین رفتن کلیه پایگاه های نظامی, عدالت در جهان اجرا میشود ؟ مسلما نه ، اما این کار برای اجرای عدالت شروع خوبه

9- F-16 Block 60 یا F-18 Super Hornet ؟ والله مطمئنا شما دارید از لحاظ ساختار جنگنده ها این سوال رو می پرسید اما من در مورد جنگنده ها چیزه زیادی نمی دونم فقط از ظاهر هواپیماها خوشم میاد. هر دو زیبا هستند تصویر

10- کدامیک از قابلیت های F-16 شما را بیشتر مجذوب مینماید ؟ زیباییش تصویر

---------------------------------------

11- عمده ترین تفاوت ها در میان ترکی آذری و استانبولی در چه چیزی میباشد ؟ (یکی ار دوستان آذری زبان بنده به راحتی با مردم استانبول گفتگو مینماید, آیا در این مواقع از لهجه دیگری استفاده مینماید ؟ تصویر) آذری زبانی که در ایران زندگی میکند در میان کلمه های او واژه های فارسی زیادی وارد شده و حتی ما خودمان وقتی با آذری زبانان کشور آذربایجان حرف می زنیم 20% حرف های آنها را نمی فهمیم. اما در مورد ترکی استانبولی اگر هیچ مطالعه ی قبلی در مورد این زبان نباشد به نظر بنده به هیچ وجه نمیتواند راحت با مردم ترکیه حرف بزند، چون خیلی از واژه های این زبان، ما آذری زبانان ایران استفاده نمی کنیم. تصویر

12- زیباترین خصلت مردمان ترک زبان از نظر شما چه چیزی میباشد ؟ اینو می دونم که زنان ترک(البته برای ایران رو میگم چون از سایر کشورها اطلاعی ندارم) به معنای واقعی کدبانو هستند( البته با این جمله قصد توهین به سایر بانوان ایرانی رو نداشتم تصویر تصویر)

13- به نظر شما بهترین مردم ترک زبان در کدام بخش ها و کشورهای دنیا حضور دارند ؟ تصویر تصویر

--------------------------------------

14- بهترین هواپیمای مسافربری از نظر شما ؟من در مورد هواپیماهای مسافربری هیچ اطلاعی ندارم حتی زیبایشون تصویر

15- بهترین اتومبیل دنیا از نظر شما ؟مورانو تصویر تصویر

16- بهترین آشپزهای دنیا از نظر شما ؟ بهترین آشپزهای دنیا مرد هستند اما من میگم که زن برای دل خودش آشپزی می کند اما مرد به خاطر کارش

17- بهترین کشور دنیا از نظر غذا ؟ غذاهای ایتالیایی و لبنانی

-------------------------------------

پیشاپیش از توجه و پاسخ به سوالات فوق از شما سپاسگذاری مینمایم و امیدوارم همواره در کار و رشته تحصیلی خود موفق و پیروز باشید. تصویر

منم از شما به خاطر وقتی که گذاشتید سپاسگزارم.

موفق باشید دوست عریز تصویر
تا سلامی دیگر, خدانگهدار تصویر
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”