naghme نوشته شده:عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز به خصوص سحر خانم، مهمان عزیز این صندلی داغ![]()
سلام فاطمه عزیز![]()
تبریک بایت ورودت به دانشگاه، بسیار خوشحال شدم که بر صندلی دعوت شدی
ممنون![]()
با عرض شرمندگی اونقدر مشغله های کاری و ... زیاد شده که فرصت نشد زودتر بیام![]()
الانم خیلی کوتاه اومدم که به پاسخ برای چندین سوال دعوتت کنم
1- عرفان، فلسفه، اسلام؟ برای هر کدوم یک تعریفی کوتاه و یا نظرتو بگو...
عرفان رو دوست دارم، در مورد فلسفه چیزه زیادی نمی دونم اما می دونم که همش تحت الشعاع اسلام قرار می گیره،
2- به نظرت این مکتب ها در طول همن؟ یا عرض؟ مقابل هم؟ یا در یک راستا به سر می برن؟ خلاصه قضیه به نظرت چه جوریاست؟ اسلام کلی تر از فلسفه و عرفان هست و اونارو دربرمیگیرد.
3- اصلاً کلاً تا حالا چقدر خودتو درگیر عرفان یا فلسفه کردی؟ عرفان شاید، اما فلسفه اصلا
4- اگر درگیر شدی به نظرت ایرادی براشون وارد هست یا نه؟ به نظرت در کدوم جهت؟ درگیر نشدم.

5- راستی رمان دنیای سوفی (یوستین گردر) رو خوندی؟ نمی دونم چرا!! اما از رمان خوندن خوشم نمیاد.

6 - اگر رمان رو خوندی دوران باستان؟ قرون وسطا؟ یا رنسانس؟ کدومش بیشتر نظرتو جلب کرد یا به نظرت می تونست از کتاب تو رو طرد کنه؟

7- حالا به نظرت سوالام تا به اینجا جزئی بود یا کلی؟ سخت بود یا آسون؟ هم کلی هم سخت،

8- آها یک سوال دیگه، به نظرت "به من بگو من کیستم؟؟" عنوان خوبی است برای خود شناسی یا خدا شناسی؟ یا اینکه هر دو ؟ اگه نظرت توضیح داشت حتماً بگو... خود شناسی همون خداشناسیه و برعکس

9- ........................................................ (اینجا هم یک سوال که دوست داشتی تا به الان ازت بپرسن که نپرسیدن بگو و جوابش بده یا هر جمله ای که دوست داشتی بنویس یا خلاصه هر چه دل تنگت می خواه بگو ...
خوب باشی و بد گویند بهتر از آن است که بد باشی و خوب گویند 
و اما...

وای که چه حس خوبی میده خدا نه؟

10- سحر جان تا حالا این حس بهت دست داده؟ قشنگه نه؟ این حس رو تو یک واژه یا جمله بیانش کن؟ کی ؟ کجا؟ و چرا بهت دست داده؟
راستش اینجوریا دستم رو زمان باران باز نکرده ام. فقط در حد ایستادن زیر باران و نگاه کردن به قطره های باران
و در نهایت از حوصله ات تا به الان متشکرم
امیدوارم که در پناه حق موفق و پیروز باشی

یا حق
ممنون که وقت گذاشتی برای مطرح کردن سوالات

موافق باشی فاطمه عزیز

جا دارد بنده هم آمادگی خود را جهت پشتیبانی تدارکاتی و تامین سوختگیری هوایی با هواپیمای KC-380 اعلام نمایم !!

)