interceptor نوشته شده:جناب Cheka
در مورد زره مثلثی متساوی الاضلاعش چیز جدیدی است. بنده تا بحال درباره اش نشنیده بودم. منظورتون از سیستم تعلیق جدگانه برای هر چرخ احتمالن متحرک بودن تمام چرخ هاست که این به این معنیست شنی ای در کار نبوده. در این که این طرح آمریکایی بوده چیزهایی شنیدم اما شک دارم روس ها اومده باشند و طرح رو خریده باشند. هنوز ابهاماتی هست. اما شاید هم دزدیده باشند.
در مورد تلفظ درست نام این تانک کلمه der Panzer در زبان آلمانی "زره" معنی می دهد و پانتسر خوانده می شود(اگه بخواهیم خیلی آلمانی اش رو بگیم:پانتسا)
بنابراین Panther یک مدل جدیدی است!
اسمش زره شیبدار یا Sloped Armour هست ، جنس زره همون جنس معمولیه تنها تفاوتش اینه که زره به اندازه ی 60 درجه زاویه داده شد ، طبق مثلثات اگر زرهی مثلا به قطر 100 میلیمتر داشته باشیم و به اندازه ی 60 درجه شیب بهش بدیم گلوله ی توپ در حالت مستقیم عملا باید در 100 ضربدر کسینوس 60 درجه یعنی در 200 میلیمتر زره نفوذ کنه که این یعنی قدرت حفاظت دو برابر
علاوه بر این با توجه به زاویه ی برخورد پرتابه حتی احتمال کمانه کردن گلوله ها از زره تانک هم هست ، چیزی که در جنگ جهانی کم شاهدش نبودیم.
در مورد سیستم تعلیق کریستی هم اتفاقا هیچ ابهامی نیست ! روسها رسما طرح کریستی رو ازش خریدن و برای اولین بار روی T-26 و بعدشم آپگرید شدش رو T-34 نصب کردن (حتی مستند من و تو هم اینو تایید کرد)، ربطی هم به شنی نداره ، سیستم تعلیق کریستی برای هر هرزه گرد یا چرخ تانک سیستم فنربندی مستقل گذاشته بود اینطوری دیگه تانک میتونست از تمام موانع بدون اینکه سرعتش رو کم کنه رد شه