سلام
از اشعه لیزر برای تاباندن به هدف و تخمین فاصله استفاده می شود. در مدلهای اولیه هدایت لیزری نفر کاربر باید اشعه لیزر رو روی هدف نگه دارد و در مدلهای جدید تر اطلاعات به حافظه موشک منتقل می شود و موشک به صورت مستقل به سمت هدف می رود.
اطلاعاتی در رابطه با تاو و مدلهای جدید به همراه عکس:
[External Link Removed for Guests]
تاو در جنگ تحمیلی
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 281 بار
- سپاسهای دریافتی: 313 بار
Re: تاو در جنگ تحمیلی
خیلی ممنون.دوست عزیز ببخشید که دوباره سوال میکنم.ایا طوفان 5 هم از مدل دوم هدایت لیزری استفاده میکند؟ ایا در نوع جدیدتر لازم نیست اشعه لیزر روی هدف تابانده شود(و نگه داشته شود؟) پس مثلا اگه تانک مقداری جابجا شد موشک چطور به ان اثابت میکند؟ ببخشید میشه بپرسم که چه اطلاعاتی و چطور به موشک منتقل میشه؟

- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
سلام
والا وزارت دفاع اعلام کرده که این موشک هدایت لیزری است و در بعضی از تصاویری که در سالهای اخیر نشون داده شده نیز خبری از سیم نبوده و به احتمال زیاد از لیزر استفاده میشه.در مورد این که از کدام مدل لیزر استفاده می کنه صادقانه عرض کنم که من نمی دانم.در مورد حرکت هدف در حین پرواز موشک هم عرض کنم که خود موشک دارای سیستم های شناسایی و هدف گیری مجدد در درون خود می باشد.
اطلاعات قبل از پرتاب :زمانی که هدف رویت شد و به وسیله اشعه لیزر و یا حسگرهای حرارتی روی اون قفل شد اطلاعاتی مثل فاصله و سرعت هدف به کامپیوتر درون موشک منتقل میشه.این پروسه برای موشکهای دیگر ضد کشتی و ضد هواپیما هم وجود داره.
والا وزارت دفاع اعلام کرده که این موشک هدایت لیزری است و در بعضی از تصاویری که در سالهای اخیر نشون داده شده نیز خبری از سیم نبوده و به احتمال زیاد از لیزر استفاده میشه.در مورد این که از کدام مدل لیزر استفاده می کنه صادقانه عرض کنم که من نمی دانم.در مورد حرکت هدف در حین پرواز موشک هم عرض کنم که خود موشک دارای سیستم های شناسایی و هدف گیری مجدد در درون خود می باشد.
اطلاعات قبل از پرتاب :زمانی که هدف رویت شد و به وسیله اشعه لیزر و یا حسگرهای حرارتی روی اون قفل شد اطلاعاتی مثل فاصله و سرعت هدف به کامپیوتر درون موشک منتقل میشه.این پروسه برای موشکهای دیگر ضد کشتی و ضد هواپیما هم وجود داره.
Old soldiers never die.They just fade away

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
تاو دید در شب هم دارد.
البته 3 دوربین نیست، همانطور که عرض کردم، یکیش فرستنده مادون قرمز هست که در کنار سیم برای هدایت موشک مورد استفاده قرار میگیرد.
البته 3 دوربین نیست، همانطور که عرض کردم، یکیش فرستنده مادون قرمز هست که در کنار سیم برای هدایت موشک مورد استفاده قرار میگیرد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
در تکمیل،
نسخه آزمایشی تاو یک دستگاهی است که کابل عجیب و غریب اتصال جعبه کنترل به لانچر به اون وصل خواهد شد.
سپس تیر انداز کل مراحل تیراندازی را به شکل معمولی انجام میدهد و شلیک هم میکند، صدای حسابی هم شنیده خواهد شد، اما چیزی پرتاب نمیشود، صحفه هدف هم به همون دستگاه استاد وصل هست. همین دستگاه مادون قرمز حکم گلوله را خواهد داشت و اون ور صفحه هدف گیرنده مادون قرمز است و خوب طبعا استاد متوجه میشود که کیفیت هدایت آتش تیرانداز چقدر است و مادون قرمز همواره روی هدف باید قفل باشد تا لحظه انفجار که باز روی دستگاه استاد روشن میشود گلوله به زمین خورده یا به هدف!
صفحه هدف هم گاهی با ماشین حرکت میدهند. در حقیقت تاو مشقی هیچ چیزی نیست غیر از یک پوکه که صدا میدهد و اصلا چیزی از پرتاب کننده اون خارج نمی شود!
نسخه آزمایشی تاو یک دستگاهی است که کابل عجیب و غریب اتصال جعبه کنترل به لانچر به اون وصل خواهد شد.
سپس تیر انداز کل مراحل تیراندازی را به شکل معمولی انجام میدهد و شلیک هم میکند، صدای حسابی هم شنیده خواهد شد، اما چیزی پرتاب نمیشود، صحفه هدف هم به همون دستگاه استاد وصل هست. همین دستگاه مادون قرمز حکم گلوله را خواهد داشت و اون ور صفحه هدف گیرنده مادون قرمز است و خوب طبعا استاد متوجه میشود که کیفیت هدایت آتش تیرانداز چقدر است و مادون قرمز همواره روی هدف باید قفل باشد تا لحظه انفجار که باز روی دستگاه استاد روشن میشود گلوله به زمین خورده یا به هدف!
صفحه هدف هم گاهی با ماشین حرکت میدهند. در حقیقت تاو مشقی هیچ چیزی نیست غیر از یک پوکه که صدا میدهد و اصلا چیزی از پرتاب کننده اون خارج نمی شود!
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
f-35 نوشته شده:با تشکر از دوست عزیزmima. در عکس های تاو موجود لانچر ان دارای دو دوربین هست.کسی میدونه این دو دوربین کارشون چی هست.(ایا دید در شب هم دارد؟) البته با توجه به عکس ها لانچرطوفان 5 دارای سه دوربین هست. ببخشید جناب تایفون میشه بگید سیستم هدایت موشک لیزری طوفان 5 چگونه هست؟(نقش لیزر در این سیستم چیه؟) ایا با توجه به لیزری بودن این باعث نمیشه تانک دشمن متوجه لانچر بشه؟ ببخشید این سیستم شلیک کن فراموش کن چگونه هست؟ البته من جایی خوندم قدرت نفوذ طوفان 5 بیش از 1000 م.م هست.اگه این طور باشه عالیه.(البته دوستان وزیر دفاع چند وقت پیش از تحویل موشک های ضدزره حمله از بالا خبر داده بود).
[FONT=Times New Roman]همه این سه عدسی را می گوییددوربین نیستند، یعنی دستگاه نشانه روی موشک انداز تاو نوع توفان از دو قسمت دید درروز ( عدسی اول) و دید در شب ( عدسی دوم) کهیک سامانه حرارتی در آن ادغام شده تشکیل شده است. و نهایتا هم عدسی سوم رهگیر موشکتاو است
[FONT=Times New Roman]البته امتیاز موشک انداز توفاننسبت به نوع قدیمی آن اینست که انواع قدیمی کلاً به دستگاه نشانه روی اپتیکی خود وابستهبوده و در هنگام غبار هم دید تیرانداز بشدت محدود می شود ولیکن با دستگاه نشانه رویحرارتی شما براحتی می توانید اهدافی که درفاصله دور پشت دیواری از غبار طبیعی و یامصنوعی پنهان ببیند و بر روی آن اجرای آتشنمایید. این دستگاه نشانه روی بیشتر شبیه نوع موشک انداز مدرنیزه شده تاو به نام
ITAS( SYSTEM, M41 IMPROVED TARGET ACQUISITION )است