همه چیز درباره تيپ قهرمان 55 هوابرد شيراز

در اين بخش شهداء و ايثارگران جنگ معرفي و درباره‌ي حماسه دفاع مقدس بحث ميشود

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 41 بار
سپاس‌های دریافتی: 249 بار

Re: همه چیز درباره تيپ قهرمان 55 هوابرد شيراز

پست توسط farhadiannn »

خوش بحالت.تمرین تیراندازی را میگم.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 762 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط Hiddenway »

یا ابوالفضل!
MiimA ، هنوز هم از ژ3 برای نیروی هوابرد استفاده میشه؟! :-O از سلاح بهتر خبری نیست؟! :?
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

ژ3 شاید معایبی داشته باشه ولی قدرت بالا دقت بالا و برد بالایی داره !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,
دسته ها و گروهان مستقل شناسایی، در گشتی از m1 استفاده میکنند که شاید از برخی جهات برتر ژ3 باشد اما باز چیز جدید و قابل توجهی نیست.

ژ3 شاید معایبی داشته باشه ولی قدرت بالا دقت بالا و برد بالایی داره !

Mohammad 1985,

معایب ژ3 واقعا بالاست. نه برای امروز که همان روز که ما امتیازش را به دست آوردیم هم چیز قابل توجهی نبود و خود آلمان ها از رده خارجش کرده بودند.

وزن زیاد، شانس گیر بالا تنها پس از شلیک 20 گلوله، ظرفیت پایین خشاب، داغ کردن تنها پس از شلیک 60 گلوله، سرعت پایین شلیک در زمان رگبار، صدا و تنش زیاد، بروز مشکل در صورت مرطوب شدن، دشوار بودن نظافت، شانس بالا خارج شدن از قلق (ممکن است با هر تیر قلق سلاح تغییر کند).

هوابرد از ژ3 با قنداق تاشو استفاده می کند. من در تیپ 45 که بودم شاهد استفاده کلاش در یگان های رزمی و مرزی بودم. البته باعث تعجب بود که ارتش و کلاش؟ اما خوب بامعایب بالا روشن است چرا مرزبانان ارتش از کلاش استفاده میکنند.

البته خبرهایی از خیبر هست اما فقط در حد خبر بوده و نه بیشتر. این ضعف در تجهیزات حتی سلاح های کمری ارتش را هم شامل می شود.

من که از این پس Sniper را عشق است و در تلاش برای اینکه رضایت فرمانده گردان را بگیرم اجازه تمرین و شلیک با سیمینوف و اون را بهم بدهد. تصویر البته سیمینوف احتمالش بالاست.

Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
از ام ۱ استفاده می کنید؟!!!!!!!!!!!
البته ژ۳ که واقعا یک سلاح پر عیب است.
Old soldiers never die.They just fade away
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4134 بار
سپاس‌های دریافتی: 2138 بار

پست توسط interceptor »

چرا ژ-3 رو با M16 همراه با نارنجک اندازش جایگزین نمی کنند؟ برای ارتش گزینه خوبیه ، ضمنن میشه اون رو مهندسی معکوس کرد ، از کارهای قبلی وزارت دفاع خیلی راحت تر خواهد بود.
M16 اگه با دستگاه های مدرن ساخته بشه کیفیت خوبی خواهد داشت، بیشتر از کپی چینی اون که اصلن خوب در نیومد.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 199 بار
سپاس‌های دریافتی: 149 بار

پست توسط MIG-29 301 »

اگه قراره اسلحه ای جای کلاش ها و ژ3 رو بگیره باید ایرانی باشه ، وگرنه بعد این همه مدت دوباره بیایم مسلسل های کشورای دیگه رو استفاده کنیم خیلی ضایعه
با این حساب هر کاری کردیم و هر پیشرفتی کردیم یعنی کشک! تصویر
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: بلند آسمان جایگاه من است
سپاس‌های ارسالی: 293 بار
سپاس‌های دریافتی: 151 بار

پست توسط SORENA77 »

بعید میدونم به این زودی ها اسلحه سازمانی ارتش تغییر کنه . ژ3 امروز به یکی از بزرگترین مشکلات ارتش تبدیل شده چرا که بعد از تغییر سازمان رزم ارتش از کلاسیک به نا متقارن این اسلحه دیگه به طور کامل کاراییش رو از دست داده. البته به نظر در سپاه اوضاع خوب پیش میره چرا که دارن اسلحه خیبر و m16 را جایگزین میکنن و البته با سرعت خیلی کمی. من خودم در واحد های عملیاتی سپاه در غرب و جنوب خیبر رو زیاد دیدم . تیپ 55 هم باید هرچه سریعتر به فکر جایگزینی یک سلاح خوب باشه .
من او بدم من او شدم

با او بدم بی او شدم

در عشق او چون او شدم

زین رو چنین بیسو شدم
l
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

درسته ژ3 معایب داره ! ولی واقعا قدرتش بالاست ! ما در میدان تیر فقط دو مورد گیر داشتیم ! از 50 اسلحه و دوبار شلیک !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Mohammad 1985,

در تائید صحبت شما، بنده خودم در آخرین تیراندازی شاهد اسلحه ای بودم با تاریخ تولید 1384 و از نظر فنی واقعا سلاح نرمی بود. اما به هر حال یک ژ3 بود. ضمن این که شنیدم تعداد قابل توجهی ژ 3 جدید آماده به کار در هر پادگان نگهداری میشود و در وقت رزم جایگزین موجودی اسلحه خانه ها خواهد شد.

از مهمترین دلایل حفط ژ3 میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

تسلط بر دانش فنی کارکرد و نگهداری سلاح
موجود بودن تسلیحات به میزان بالا
اثر گذار بودن گلوله ها به نسبت دیگر سلاح ها با توجه به کالیبر

اما معایبش قطعا بیشتر است. با این وجود ژ3 برای تیرانداز یک سلاح خشک و برای هدف یک سلاح خشن است. اصابت تیر ژ3 با فرد با 60% شانس مرگ طرف همراه می باشد در حالی که برای اسلحه های دیگر این شانس کمتر است.

از این بحث ها بگذریم. این هفته تجربه تیراندازی با دوربین ژ3 - و دوربین دید در شب را هم داشتم. البته بنده که شخصا بدون دوربین از فاصله 400 متری هم تیراندازی بهتری داشتم تا با دوربین. خبر شخصی دیگر اینکه مرحله اول آزمون ورود به تیم تیرانداز تیپ را پشت سر گذاشتم و اگر شنبه نتیجه خوبی کسب کنم شانس نفر اول شدن در تیپ و اعزام به نیروی زمینی به عنوان تیرانداز برتر تیپ 55 هد را دارم.

آز گد 126 ...

مرحله نخست تیراندازی سلاح های سنگین منحنی زن انجام شد و خوشبختانه همه سلاح ها توانستند به آتش موثر دست یابند و تنها یک گلوله خ ا 80 م م عمل نکرد که اون هم پس از یافتن منعهدم شد. خ ا 120 م م هدفی را در مسافت 2700 متری احاطه کرد و 107 نیز موشک باران همان هدف را انجام داد.

روز قبلش نیز سلاح های مستقیم زن مانند 106 و SPG و RPG تیراندازی داشتند که شنیدن صدای تفنک 106 واقعا تجربه جالبی بود.

چند روز نیز تمرینات کلاسیک تک شبانه و روزانه انجام شد. روز گذشته نیز تمرینات جدید جایگزین تک روزانه ویژه هوابرد یا همان تازش هوایی اجرا شد و پس از استقرار در محل فرود با گرد هم آمدن در محل تجمع به سمت محل پراکندگی گسیل شده و گروهان های پیاده سبت به تک اقدام کرده و دسته ادوات نیز با آتش پشتیبانی تک را عهده دار شد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

پست توسط shadro »

سلام و درود بی پایان خدا بر شیر مردان تیپ تا به ابد قهرمان 55 هوابرد شیراز :smile: :smile: :smile:
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: مرکز انجمنهاي تخصصي
سپاس‌های ارسالی: 415 بار
سپاس‌های دریافتی: 344 بار

پست توسط kimia 55 »

با سلام خدمت جناب MiimA

ببخشید،شما دارید دوره آموزشی برای پرسنل کادری می‌بینید یا اینکه سربازید؟
بهترین سخنان را به گوش هوش بشنوید و با اندیشه روشن و ژرف بینی آنها را بررسی کنید. هر مرد و زن راه نیک و بد را شخصاً برگزینید تصویر
ارسال پست

بازگشت به “حماسه دفاع مقدس”