همه چیز درباره تيپ قهرمان 55 هوابرد شيراز
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 41 بار
- سپاسهای دریافتی: 249 بار

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
Re: همه چیز درباره تيپ قهرمان 55 هوابرد شيراز
ژ3 شاید معایبی داشته باشه ولی قدرت بالا دقت بالا و برد بالایی داره !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
,
دسته ها و گروهان مستقل شناسایی، در گشتی از m1 استفاده میکنند که شاید از برخی جهات برتر ژ3 باشد اما باز چیز جدید و قابل توجهی نیست.
Mohammad 1985,
معایب ژ3 واقعا بالاست. نه برای امروز که همان روز که ما امتیازش را به دست آوردیم هم چیز قابل توجهی نبود و خود آلمان ها از رده خارجش کرده بودند.
وزن زیاد، شانس گیر بالا تنها پس از شلیک 20 گلوله، ظرفیت پایین خشاب، داغ کردن تنها پس از شلیک 60 گلوله، سرعت پایین شلیک در زمان رگبار، صدا و تنش زیاد، بروز مشکل در صورت مرطوب شدن، دشوار بودن نظافت، شانس بالا خارج شدن از قلق (ممکن است با هر تیر قلق سلاح تغییر کند).
هوابرد از ژ3 با قنداق تاشو استفاده می کند. من در تیپ 45 که بودم شاهد استفاده کلاش در یگان های رزمی و مرزی بودم. البته باعث تعجب بود که ارتش و کلاش؟ اما خوب بامعایب بالا روشن است چرا مرزبانان ارتش از کلاش استفاده میکنند.
البته خبرهایی از خیبر هست اما فقط در حد خبر بوده و نه بیشتر. این ضعف در تجهیزات حتی سلاح های کمری ارتش را هم شامل می شود.
من که از این پس Sniper را عشق است و در تلاش برای اینکه رضایت فرمانده گردان را بگیرم اجازه تمرین و شلیک با سیمینوف و اون را بهم بدهد.
البته سیمینوف احتمالش بالاست.
دسته ها و گروهان مستقل شناسایی، در گشتی از m1 استفاده میکنند که شاید از برخی جهات برتر ژ3 باشد اما باز چیز جدید و قابل توجهی نیست.
ژ3 شاید معایبی داشته باشه ولی قدرت بالا دقت بالا و برد بالایی داره !
Mohammad 1985,
معایب ژ3 واقعا بالاست. نه برای امروز که همان روز که ما امتیازش را به دست آوردیم هم چیز قابل توجهی نبود و خود آلمان ها از رده خارجش کرده بودند.
وزن زیاد، شانس گیر بالا تنها پس از شلیک 20 گلوله، ظرفیت پایین خشاب، داغ کردن تنها پس از شلیک 60 گلوله، سرعت پایین شلیک در زمان رگبار، صدا و تنش زیاد، بروز مشکل در صورت مرطوب شدن، دشوار بودن نظافت، شانس بالا خارج شدن از قلق (ممکن است با هر تیر قلق سلاح تغییر کند).
هوابرد از ژ3 با قنداق تاشو استفاده می کند. من در تیپ 45 که بودم شاهد استفاده کلاش در یگان های رزمی و مرزی بودم. البته باعث تعجب بود که ارتش و کلاش؟ اما خوب بامعایب بالا روشن است چرا مرزبانان ارتش از کلاش استفاده میکنند.
البته خبرهایی از خیبر هست اما فقط در حد خبر بوده و نه بیشتر. این ضعف در تجهیزات حتی سلاح های کمری ارتش را هم شامل می شود.
من که از این پس Sniper را عشق است و در تلاش برای اینکه رضایت فرمانده گردان را بگیرم اجازه تمرین و شلیک با سیمینوف و اون را بهم بدهد.
البته سیمینوف احتمالش بالاست.Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 4134 بار
- سپاسهای دریافتی: 2138 بار
چرا ژ-3 رو با M16 همراه با نارنجک اندازش جایگزین نمی کنند؟ برای ارتش گزینه خوبیه ، ضمنن میشه اون رو مهندسی معکوس کرد ، از کارهای قبلی وزارت دفاع خیلی راحت تر خواهد بود.
M16 اگه با دستگاه های مدرن ساخته بشه کیفیت خوبی خواهد داشت، بیشتر از کپی چینی اون که اصلن خوب در نیومد.
M16 اگه با دستگاه های مدرن ساخته بشه کیفیت خوبی خواهد داشت، بیشتر از کپی چینی اون که اصلن خوب در نیومد.

- سپاسهای ارسالی: 199 بار
- سپاسهای دریافتی: 149 بار
اگه قراره اسلحه ای جای کلاش ها و ژ3 رو بگیره باید ایرانی باشه ، وگرنه بعد این همه مدت دوباره بیایم مسلسل های کشورای دیگه رو استفاده کنیم خیلی ضایعه
با این حساب هر کاری کردیم و هر پیشرفتی کردیم یعنی کشک!
با این حساب هر کاری کردیم و هر پیشرفتی کردیم یعنی کشک!

-
- محل اقامت: بلند آسمان جایگاه من است
- سپاسهای ارسالی: 293 بار
- سپاسهای دریافتی: 151 بار
بعید میدونم به این زودی ها اسلحه سازمانی ارتش تغییر کنه . ژ3 امروز به یکی از بزرگترین مشکلات ارتش تبدیل شده چرا که بعد از تغییر سازمان رزم ارتش از کلاسیک به نا متقارن این اسلحه دیگه به طور کامل کاراییش رو از دست داده. البته به نظر در سپاه اوضاع خوب پیش میره چرا که دارن اسلحه خیبر و m16 را جایگزین میکنن و البته با سرعت خیلی کمی. من خودم در واحد های عملیاتی سپاه در غرب و جنوب خیبر رو زیاد دیدم . تیپ 55 هم باید هرچه سریعتر به فکر جایگزینی یک سلاح خوب باشه .
من او بدم من او شدم
با او بدم بی او شدم
در عشق او چون او شدم
زین رو چنین بیسو شدمl
با او بدم بی او شدم
در عشق او چون او شدم
زین رو چنین بیسو شدمl

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
درسته ژ3 معایب داره ! ولی واقعا قدرتش بالاست ! ما در میدان تیر فقط دو مورد گیر داشتیم ! از 50 اسلحه و دوبار شلیک !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Mohammad 1985,
در تائید صحبت شما، بنده خودم در آخرین تیراندازی شاهد اسلحه ای بودم با تاریخ تولید 1384 و از نظر فنی واقعا سلاح نرمی بود. اما به هر حال یک ژ3 بود. ضمن این که شنیدم تعداد قابل توجهی ژ 3 جدید آماده به کار در هر پادگان نگهداری میشود و در وقت رزم جایگزین موجودی اسلحه خانه ها خواهد شد.
از مهمترین دلایل حفط ژ3 میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تسلط بر دانش فنی کارکرد و نگهداری سلاح
موجود بودن تسلیحات به میزان بالا
اثر گذار بودن گلوله ها به نسبت دیگر سلاح ها با توجه به کالیبر
اما معایبش قطعا بیشتر است. با این وجود ژ3 برای تیرانداز یک سلاح خشک و برای هدف یک سلاح خشن است. اصابت تیر ژ3 با فرد با 60% شانس مرگ طرف همراه می باشد در حالی که برای اسلحه های دیگر این شانس کمتر است.
از این بحث ها بگذریم. این هفته تجربه تیراندازی با دوربین ژ3 - و دوربین دید در شب را هم داشتم. البته بنده که شخصا بدون دوربین از فاصله 400 متری هم تیراندازی بهتری داشتم تا با دوربین. خبر شخصی دیگر اینکه مرحله اول آزمون ورود به تیم تیرانداز تیپ را پشت سر گذاشتم و اگر شنبه نتیجه خوبی کسب کنم شانس نفر اول شدن در تیپ و اعزام به نیروی زمینی به عنوان تیرانداز برتر تیپ 55 هد را دارم.
آز گد 126 ...
مرحله نخست تیراندازی سلاح های سنگین منحنی زن انجام شد و خوشبختانه همه سلاح ها توانستند به آتش موثر دست یابند و تنها یک گلوله خ ا 80 م م عمل نکرد که اون هم پس از یافتن منعهدم شد. خ ا 120 م م هدفی را در مسافت 2700 متری احاطه کرد و 107 نیز موشک باران همان هدف را انجام داد.
روز قبلش نیز سلاح های مستقیم زن مانند 106 و SPG و RPG تیراندازی داشتند که شنیدن صدای تفنک 106 واقعا تجربه جالبی بود.
چند روز نیز تمرینات کلاسیک تک شبانه و روزانه انجام شد. روز گذشته نیز تمرینات جدید جایگزین تک روزانه ویژه هوابرد یا همان تازش هوایی اجرا شد و پس از استقرار در محل فرود با گرد هم آمدن در محل تجمع به سمت محل پراکندگی گسیل شده و گروهان های پیاده سبت به تک اقدام کرده و دسته ادوات نیز با آتش پشتیبانی تک را عهده دار شد.
در تائید صحبت شما، بنده خودم در آخرین تیراندازی شاهد اسلحه ای بودم با تاریخ تولید 1384 و از نظر فنی واقعا سلاح نرمی بود. اما به هر حال یک ژ3 بود. ضمن این که شنیدم تعداد قابل توجهی ژ 3 جدید آماده به کار در هر پادگان نگهداری میشود و در وقت رزم جایگزین موجودی اسلحه خانه ها خواهد شد.
از مهمترین دلایل حفط ژ3 میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تسلط بر دانش فنی کارکرد و نگهداری سلاح
موجود بودن تسلیحات به میزان بالا
اثر گذار بودن گلوله ها به نسبت دیگر سلاح ها با توجه به کالیبر
اما معایبش قطعا بیشتر است. با این وجود ژ3 برای تیرانداز یک سلاح خشک و برای هدف یک سلاح خشن است. اصابت تیر ژ3 با فرد با 60% شانس مرگ طرف همراه می باشد در حالی که برای اسلحه های دیگر این شانس کمتر است.
از این بحث ها بگذریم. این هفته تجربه تیراندازی با دوربین ژ3 - و دوربین دید در شب را هم داشتم. البته بنده که شخصا بدون دوربین از فاصله 400 متری هم تیراندازی بهتری داشتم تا با دوربین. خبر شخصی دیگر اینکه مرحله اول آزمون ورود به تیم تیرانداز تیپ را پشت سر گذاشتم و اگر شنبه نتیجه خوبی کسب کنم شانس نفر اول شدن در تیپ و اعزام به نیروی زمینی به عنوان تیرانداز برتر تیپ 55 هد را دارم.
آز گد 126 ...
مرحله نخست تیراندازی سلاح های سنگین منحنی زن انجام شد و خوشبختانه همه سلاح ها توانستند به آتش موثر دست یابند و تنها یک گلوله خ ا 80 م م عمل نکرد که اون هم پس از یافتن منعهدم شد. خ ا 120 م م هدفی را در مسافت 2700 متری احاطه کرد و 107 نیز موشک باران همان هدف را انجام داد.
روز قبلش نیز سلاح های مستقیم زن مانند 106 و SPG و RPG تیراندازی داشتند که شنیدن صدای تفنک 106 واقعا تجربه جالبی بود.
چند روز نیز تمرینات کلاسیک تک شبانه و روزانه انجام شد. روز گذشته نیز تمرینات جدید جایگزین تک روزانه ویژه هوابرد یا همان تازش هوایی اجرا شد و پس از استقرار در محل فرود با گرد هم آمدن در محل تجمع به سمت محل پراکندگی گسیل شده و گروهان های پیاده سبت به تک اقدام کرده و دسته ادوات نیز با آتش پشتیبانی تک را عهده دار شد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: مرکز انجمنهاي تخصصي
- سپاسهای ارسالی: 415 بار
- سپاسهای دریافتی: 344 بار
با سلام خدمت جناب MiimA
ببخشید،شما دارید دوره آموزشی برای پرسنل کادری میبینید یا اینکه سربازید؟
ببخشید،شما دارید دوره آموزشی برای پرسنل کادری میبینید یا اینکه سربازید؟
بهترین سخنان را به گوش هوش بشنوید و با اندیشه روشن و ژرف بینی آنها را بررسی کنید. هر مرد و زن راه نیک و بد را شخصاً برگزینید 

از سلاح بهتر خبری نیست؟!