صندلی داغ.مسئله این است،بودن یا نبودن؟؟؟؟

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

بودن یا نبودن صندلی داغ؟؟

دوباره مثل سابق باشد
31
66%
به نظرم خوب نبود،نباشد بهتر است
1
2%
اگر باشد حتما شرکت میکنم
11
23%
هرگز حاضر نیستم شرکت کنم
4
9%

مجموع رای گیری: 47

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

Re: صندلی داغ.مسئله این است،بودن یا نبودن؟؟؟؟

پست توسط Mil@d »

سلام و عصر آدینه تابستانی تون به خیر و نیکی تصویر

خب اول مرسی از اینهمه لطف که شرمندم کرد! میگن از دل رود هر آنکه از دیده رود ولی گویا مثال نقضش منم! فک می کردم مدتی نباشم مارو فراموش کنید..گویا نخیرتصویر بی خیال ما نمی شید

اینجا پست بذارید و بگید الان که استاد صندلی داغ،حضرت میلاد (ع) دیگه مارو مفتخر نمیکنه و سنترال نمیاد،دوست دارید باز هم صندلی داغ باشه؟؟
من به صورت جدی تصمیم گرفتم که به این انجمن رونق بدم(البته با اجازه رییس و مدیر انجمن و اقا میلاد که جای خالیش حس میشه)

سلام جناب اشکان..از بچه های جدید سی سی هستید؟ اگر هم آی دی رو عوض کردین معرفی کنید..من نبودم یکم جو برام هضم نمیشه اولش..تا بتونم با فضای جدید و پوست انداخته سنترال ارتباط برقرار کنم یکی دو هفته زمان می بره
اولا که بسیار هم عالی یکی از دلایلی که اداره صندلی را گاهی سخت می کرد تعداد کم اجرا کنندگان بود..بارها گله خودم را اعلام کردم ولی دوستان توجه نکردند و ترجیح دادند همچنان تماشاگر بمونند..این قضیه یکم تو ذوق میزد..
اگر بنای به شروع دوباره ای برای صندلی باشه همینجا باید یک تعهد اخلاقی کتبی به من بدن که دیگه کم کاری نکنندتصویر

ولی روند صندلی داغی که با میلاد شکل گرفته بود به نظرم تغییر نکنه بهتره! چون من صندلی داغ خیلی جاها رو دیدم که اصلا به جذابیت صندلی داغ سنترال نبوده!
حالا شما صبر کن شاید میلاد یک نکونی به خودش داد!!

سلام علیتصویر
روندش عوض شه لطفش از بین میره..صندلی های فروم های دیگه که بیشتر به مهدکودک شبیه بود...از دختره شماره دمپایی..رنگ تاپ و لاک و رژ و اینا هم میخواستن...اصن یه وضی بود...الا ماشالله هم که ادمای عتیغه و افاده ای ریخته بود و نمیشه بشون گفت بالا چشت ابروئه...خلااااااااص..مینداخت رو رگبار فحش...یک سری کار به امور ممنوعه هم کشید در یک سایت خاص که فک کنم میدونی کوجاست :دیتصویر

اتفاقا من خوب میدونم که اقا میلاد یه چیز دیگه بودن و نمونه ایشون پیدا نمیشه

تصویر
اشکان جان مرسی از لطفت اینقدر دیگه چوبکاری نکن چشم میخورما تصویر

تا اونجایی که من تو چند تا پی ام خصوص باهاشون قبلا ها صحبت کردم از دست جو انجمن ناراحت بودند و ظاهرا قصد ندارند تو موضوعی شرکت کنند :sad:
امیدوارم که نظرشون عوض بشه هر چی باشه همه بچه های آبادان باحال هستند

سلام پرزنت جان..
اگه آی دی قبلیتو بگی تا منم به جا بیارم..بله خب تا حدودی از برخی نامهربانی ها دلگیر شدیم..یک مقدار هم فضای روحیاتی بچه های نسل جدید و دهه هفتادی با من متفاوته..اونا دغدغه های خودشونو دارند منم خودم..حق هم دارند..منم تو سن اونا بودم روحیاتم متفاوت بود..هر چند مچ شدن یکم سخته ولی سعی میکنم بشم...

با توجه به عدم حضور ميلاد عزيز براي مدتي طولاني، فکر ميکنم نياز هست مجري ديگري براي صندلي داغ تعيين بشه، البته خود ايشون هم در صورتي که مايل باشند اولين اولويت رو دارند، اما در صورت عدم اعلام ايشون، افرادي که فکر ميکنند ميتونند اين مسئوليت رو بپذيرند در همين تاپيک اعلام آمادگي کنند، تا پس از بررسي فرد جديدي به عنوان مجري صندلي داغ تعيين شوند
سلام اقا مهدی و مرسی از لطفت...
از اونایی هستی که همیشه میشه به عنوان یک رفیق بهت اعتماد کرد بیشتر از اینکه تو سی سی مدیریتت برام نمود داشته باشه رفاقتت داشت...ما هم فراموش کار نیستیمتصویر
راستش همانطور که بالاتر عرض کردم چشم صندلی را همین هفته راه میندازم مشروط به اینکه دیگر دوستان هم در اجرا همکاری کنند..چون مثل سابق نمیتونم در خدمت صندلی باشم ولی مدیریت و دو بار اجرا در هر صندلی را هستم...مابقی اش را اگه دوستان بر عهده می گیرند پس یاعلیتصویر

حدود یک ماه پیش به میلاد گفتم که صندلی داغ رو پیگیری کنه ، اما گویا مشغولیاتی داره .
هم مشغولیات و هم ... بی خیالتصویر

به نظر من اگه قراره مجری هم عوض بشه بهتره یه تاپیک جدید، با یه عنوان جدید باز و با یه سبک جدید اجرا بشه، چون اون برنامه با اون سبک اجرا فقط مخصوص جناب Mil@d هست! :-)

سلام مهشید خانوم...بنده هم از هرگونه پیشنهادی جهت ایجاد تنوع در اجرا استقبال می کنم..از رفقا میخوام در کامنتهای بعدی ارائه بدن طرح هاشونو...چون تا این تاپیک به یک نتیجه مشخص نرسه صندلی شروع نمیشه..میخوام اگه شروع شد قوی شروع بشه

من متعلق همه هستم ! به من رای بدین ! هر سنترالی روزی یک نوشابه ... :razz:
خاورمیانه به هم ریخت و همه جا را بیداری اسلامی فرا گرفت هنوز درگیر نوشابه ای...آب معدنی هم گیرت نیومد حتی

میلاد خان ابادانی خودش اجرا کنن این صندلی رو بهتر هست چون اکثر جوانب و خطوط قرمز سنترال رو بهش اگاه هست و در میان کاربران به نوعی کاریزمایی که دارن در سوالات داغ ایشون اگر فردی هم ناراحت بشن فورا موضع نمی گیرن چون لحن و نیش های میلاد به این صورت هست
سلام علی خوفی..
بحث خط قرمز را گفت..خعلی مهمه خب...
کلا اجرا چه تو محیط مجازی چه واقعی خیلی حساسه...از دستت جایی در بره ابروت میره..زیاد دست کم نگیرید این کارو..من حتی اجرا در سالن هم داشتم برای یک برنامه ای...واقعا کار ذره بینی است..کوچکترین سوتی دهن ادم اسفالته...
پیشنهاد نمی کنم کسی به سمت این شغل و این گرایش بره اصنتصویر

در خاتمه بازم از همه ممنون...منتظر پیشنهاداتتون برای شیوه جدید و بهتر شدن اجرا هستم و همچنین دوستانی که میخوان تو صندلی شرکت کنند در کامنتهای بعدی اعلام آمادگی کنند..چون اکثر سرشناس ها را دعوت کردیم قبلا و جدید ها را زیاد اشنایی ندارم..همینجا یک CV هم از خودشون بدن بد نیستتصویر

فعلا تا دوباره هاتصویر
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلام اقا میلاد :razz:

اون موقع هایی که شما صندلی داغ رو داشتید من فقط نظاره گر بودم.عضو هم نبودم چه برسه ...

از جدیدای سنترالی که قدیمی هستم.همین بالا نکته اش نهفته(جمله بالا)

خدا رو شکر که برگشتید.راستی...

چوبکاری نیست که،حقیقته.کسی هم خواست چشم بزنه ما هم با چشم میزنیمش :-)

صندلی داغی که شما راه انداخته بودی نقص نداشت.همونو ادامه بده :razz:

جناب تایفون هم که اعلام آمادگی کردند.ایشون باید صدر جدول باشن.بعدشم اگر مارو قابل میدونید ...

کلا خوشال شدم از این که باز هم اومدید و امیدوارم دیگه تنها نمونیم.
:) :razz: :-D
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 206 بار
سپاس‌های دریافتی: 290 بار
تماس:

پست توسط !raeen »

زمستون 89 بود
خیلی اتفاقی وارد "سنترال" شدم .
بی هیچ تعصبی توی کوچه پس کوچه هاش در حال گشت و گذار بودم ، تو پروفایل کاربراش تاپیک ها و...
بعد از یه مدت هرچند کوتاه متوجه شدم تاپیک های پربازدید سنترال مربوط به بخش جنگ افزارها هوافضا و...بودند که هیچکدوم در حیطه ی تخصص من نبود
تالار ادبیات رو باز کردم ، موسیقی ..سینما تئاتر ..........آخرین ارسالهاش مربوط به هفته ها قبل بود .
خسته و افسرده و زار داشتم صفحه ی سنترال رو میبستم که چشمم به [COLOR=#000000]صندلی داغ  افتاد .
صفحه که باز شد لیست شرکت کنندگان رو دیدم و تازه اونجا متوجه شدم در قضاوتم اشتباه کردم
سنترال محدود به هوافضا و جنگ افزارها نبود .
بالافاصله صندلی داغ mahshid_banoo رو باز کردم و شروع کردم به خوندن
زمان زیادی نگذشته بود که دیدم با ادبیات رئال مجری صندلی داغ انس گرفتم
صفحات رو با ولع میخوندمو با تموم شدن هر صفحه گذر زمان رو حس نمیکردم
یه ذهن خلاق با قلمی شیرین
چیزی که در هیچ انجمنی ندیده بودم
صندلی های بعدی رو خوندم Noora ، DTN ، saman ،yasermim oweiys و....
روزها گذشت و من به خوندن صندلی داغ عادت کرده بودم .. شبهای بلند زمستون بعد از یه کار طولانی
خسته و له به خونه میومدمو خیلی سریع مشغول به خوندن صندلی داغ سنترال می شدم .
کم کم رابطم با سایت بهتر شد
به خودم جرات میدادمو به کوچه پس کوچه هاش سرک میکشیدم
فلسفه ، ادبیات ، موسیقی ، تئاتر و سینما و........
هوا که مه آلود میشد
من عاشق این سایت میشدم
زندگی میبارید از سر و روی سنترال
خندم میگرفت که آدمای اینجا چقدر عجولن
لذت دیدن سایت و آدم هاش عالمی داشت
میدونید....وقتي ساكتيو حرفي نميزني ،كلمات در قاب ذهنت مي دون ...وقتي ميخوای حرف بزنی همه اونایی كه بهم ريختنو بايد مرتبشون كنی .
بعضي وقتا اينقدر كار سختيه كه ترجيح ميدی به سكوت ادامه بدی. اما همين سكوت خسته ات ميكنه
من گاهي اينطور مي شم .
اونوقت اين افكار مثل خوره به جونم ميفته .دنبال راهی ميگردم كه خودمو رها كنم از اين سنگينی...اماهيچ راهي نيست

بايد با خودم كنار بيام كه اينم كار سختيه
گيج ميشم ... كج خلق مي شم. بهانه گير گاهی
به ناچار و با دلی مملو از پرخاش قلم به دست میگیرمو مینویسم
کم کم ایده میاد ..هیجان زده میشی
اما مجری صندلی داغ برای بیان احساساتش اینهمه با خودش نمیجنگید .
قدرت جذب خواننده تو کلماتش به وفور دیده میشد
واژه ها تو ذهنش رژه میرفتن و اون با متانت اونها رو تایپ میکرد
حس میکردم که وقتی شروع به نوشتن میکنه
افکارش مثل خوره به جونش نمیفتن
کلمات فارسی با دیدنش ، از ظلم دستور زبان به تنگ نمیومدن
من به واسطه ی صندلی داغ جناب mil@d با سنترال آشنا شدم
خوشحال میشم اگه این برنامه ، به همین کیفیت و البته با همین مجری به کارش به ادامه بده

آرزو میکنم چهره ی کاریسماتیک ایشون
برای همیشه باقی بمونه :razz:

[External Link Removed for Guests]

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
آقا من دوباره اعلام آمادگی می کنم و در عین حال بازگشت قهرمانانه!!! میلاد به سنترال رو هم تبریک می گم.الان تازه از سر جلسه کنکور زبان تخصصی اومدم و فردا کنکور انسانی.بچه ها دعا کنید.
Old soldiers never die.They just fade away
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

پست توسط nsta7 »

سلام
من علارقم اينكه چند سال عضوم اينجا اما فعاليتي نداشتم ولي هر وقت ،وقت كردم وبگردي كنم حتما به اينجا سر زدم و گاهي پستهاي تاپيك صندلي داغ رو در حد ديد زدن خوندم ولي در همين حد كم هم سبك آقا ميلاد برام جالب بود.... :razz:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

با سلام خدمت دوستان عزيز.
ميشه لطفا يكي از دوستان عزيز يه توضيح مختصر ولي بفهمون راجع ب كل اين صندلي داغ سنترال به من حقير سراپا تقصير بده؟
خيلي ممنون ميشم
سپاس فراوان

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

phsepehr نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عزيز.
ميشه لطفا يكي از دوستان عزيز يه توضيح مختصر ولي بفهمون راجع ب كل اين صندلي داغ سنترال به من حقير سراپا تقصير بده؟
خيلي ممنون ميشم
سپاس فراوان

دوست عزیز برنامه تلویزیونی صندلی داغ رو دیدی؟؟این هم به همون صورته با این تفاوت که نوشتاریه. :razz:
اگر متوجه نشدید بیشتر توضیح بدم
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
سپاس‌های ارسالی: 5009 بار
سپاس‌های دریافتی: 2658 بار

پست توسط HESAM-007 »

typhoon نوشته شده:سلام

آقا من دوباره اعلام آمادگی می کنم و در عین حال بازگشت قهرمانانه!!! میلاد به سنترال رو هم تبریک می گم.الان تازه از سر جلسه کنکور زبان تخصصی اومدم و فردا کنکور انسانی.بچه ها دعا کنید.

saman azizi نوشته شده:راستی منم فردا کنکور انسانی دارم ، دوستان برای منم دعا کنید

ای جـــــون منم دیروز بودمتصویر
امیدوارم موفق باشید رفقاتصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on HESAM-007, ويرايش شده در 0.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

درود و سلام به همه عزيزان تصویر

اقا ما كه شوكه شديدم

ييهو امديم و ديدم اقا ميلاد بعد از يك غيبت طولاني تشريف آوردن. مثل اينكه كمي با حال تر شدن.

فكر كنم اين اخوي هنوز از دسته ما شكاره. هر دفعه بش ميرسيم از دست ما مي فراره.

((يه روز سلامم ميكنه يه روز جوابم ميكنه

تق و توق شل و سفت ميكنه))

ما پي نخ صندلي نيستيم داغه يا سرد ولي اگر منت سر ما بزار و جواب بله رو بگه به اتفاق بزرگ ترا همين

روزا قرار مدارا رو ميزاريم كه انشالله گوش شيطون كر آقا ميلاد عزيز دوباره اين پيك نيكي رو زير صندلي

روشن كنه به سلامتي و دل خوش دوباره اد از سر اين هفته يكي رو شكار كنيم .

ماشالله الان همه آمادن خشاب هاي سوال همه جا رفته منتظره رويت سوژه هستند تا به فرمان آقا ميلاد

همگي شليك كن.

و در اخر بيانيه 666 عرض ميكنم كه عزيزان از حضرت علي (ع) پرسيدند ان چيست كه كهنه اش خوبست فرمودند دوست و باز فرمودن از دست دادن چي از همه بد تر است و باز فرمودند دوست خوب.

حضرات عنايت بفرمايند كه دوست خوب اين زمونه ها از كيميا سخت تر شده پس اگر كسي رو پيدا كرديد

كه سرش به تنش تناسب داره سفت بچسبيد كه اگه بپره ديگه ديگه

آقا ميلاد تشريف بياريد ما از خدامونه دوباره فعاليت شما رو در سنترال ببينيم . فقط جان هركي دوست داري انقدر مخفي نيا ما فكر ميكنيم يه بنده خدا ديگس هي سو تفاهم پيش مياد.تصویر

يا علي

بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

خدمت دوستان یک نکته رو یادآوری کنم که اگر موافقید یک چیز جدید هم در صندلی داغ داشته باشیم.دوستانی که تمایل دارند به درخواست مجری و سوال کنندگان محترم عکس خودشون رو قرار میدن.البته اگر تمایل دارند. :( :)
تورو خدا به این اقا میلادم بگین بیاد.باز رفت که بیاد و فریبمون داد. :sad: :sad: :sad: :sad:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

جناب ashkansamie خيلي ممنون.
بله در تلويزيون ديده بودم.منتها منظورم اينه كه چه جوري بايد درش شركت كرد چه چيزي بايد نوشت و...
با تشكر

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”